A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Monacs,
Továbbra is nagyon-nagyon szorítunk a lányoknak!!!!!!!!!!!!!!

Manóka,
Betettelek a táblázatba!

Majd még este benézek, hátha Monacs ír pár sort.

Mindenkinek további szép hétvégét!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Egész nap nem volt netünk. :twisted: Már majd' meghaltam a kíváncsiságtól, hogy mi lehet Durcáékkal!!!

DURCA, kívánok nektek nagyon boldog, egészséges életet!!!! Hajrá Borókának ezerrel! Nagyon sokat gondolok rátok!

Hurcia, semmi gond, én örülök, hogy számontartasz! :lol:

Kösz, lányok a tájékoztatót babacucc bevitel ügyben!

Rita(ha itt vagy) és Cukorfalat! Én is kedden d.e. megyek Vida uh-ra, úgyhogy találkozunk. Talán Durca is épp kint fog sétafikálni... :) Cukorfalat, miről ismerlek meg? Én szőke copfos vagyok (nagy hassal :lol: ), és szakállas férjjel, fekete hosszú csizmában.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tünde! Nem vettem lehurrogásnak, én is pont azért írtam, mert érdekesnek tartom, és nem annyira betarthatatlan, hogy egy próbát ne érne meg! :lol:

Durcáéknak még mindig nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Kellemes estét!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hahó lányok!
Nem tudtam egész nap jönni, mert holnapra kellett készülnöm. :D
Most látom, hogy mi van.

Durca!
Gratulálok én is és megy a drukk, hogy minden rendben legyen!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Monacs!

Nagyon várom már, hogy híreket hozz Durcáról és Borókáról!!! Bármi volt is a baj, remélem most már minden rendben van!!!!! Ezerrel drukkolok nekik!

Kép
ildi35

Sziasztok!
Durca.. mi is sokat gondolunk rátok.. hajrá a kislányodnak! Gratulálok a szüléshez. Ezer puszi Nektek!

satuk

Durcáról semmi hír? !
Lerágom a 10körmömet, így még aludni sem bírok menni...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!!!
Mi is megjártuk a Kútvölgyit, sajna semmi jel, pedig már bedumáltam magamnak a hétvégét. Viszont annyira ki volt halva az osztály, hogy senkivel nem futottam össze, így csak egy kis CTG csináltunk.
Monacs írásából úgy tünt,hogy a kicsi is a Kútvölgyiben van, ezért biztos nincs nagy gond, mert akkor tuti elvitték volna máshová. Úgyhogy reméljük a legjobbakat!!!!!

Réka
Vendég

Steffi, én a nyákdugóval egyiknél sem találkoztam, sőt a vizem sem folyt el soha magától, szóval engem kerülnek az egyértelmű jelek. Pedig így, hogy van már két gyerek itthon nagyon nemmindegy, hogy mikor kell indulni. Főleg, hogy már karácsonyi forgalom van az utakon és mi még csak nemis Budapesten lakunk.
Várnai Gabi mondta is, ha apa nincs itthon ami előfordul és mentőt kell hívni, akkor mindenképpen szóljak, hogy 3. gyerek különben ráérősre veszik.
Vendég

Monacs,
Durcáékról nincs semmi hír?????
Holnap csak estefelé tudok benézni, nem leszek internet közelben!! A férjem nem érti, hogy miért vagyok ilyen feszült és miért ugrálok 2 óránként az internethez, de elmondtam neki és Ő is nagyon drukkol NEKTEK!!!!!!!!!!!!!!!

vica10

Sziasztok!
Végre itt vagyok, beszéltem Durcival. Mondta, hogy nyugodtan beszámolhatok.
Szóval a szülés simán ment, szép szülése volt, de a gyereknél vmi légzési gondok voltak, úgyhogy nem is kapta meg, nem szoptathatta, hanem egyből inkubátorba tették. Úgy volt, hogy lehet, hogy át kell vinni a Jánosba, de végül nem vitték, úgyhogy az éjszakát ott töltötte a Kútvölgyibe. Ma délelőtt viszont átszállították a Tűzoltó utcába. Mikor nem piszkálkáják, akkor jó a légzése, de mikor nézegetik, akkor vmi gond van vele. Délután meglátogatták a kislányt és az ottani orvosok elmondása alapján vmi bakteriális fertőzés lehet (szerencsére nem szervi), de nem tudják, mi és mitől, úgyhogy most antibiotikumot kap, elég széles spektrumut, ami nagyjából lefed minden bacit, úgyhogy reméljük minden rendben lesz. Durca marad a Kútvölgyibe, hogy tudjon pihenni és termelni a tejcit, amit lefejve adnak majd a babának, mert azt mondják, hogy a szoptatás nagyon fárasztaná. Csak még azt nem tudja, hogy ezt 3 óránként, hogy oldják meg, hogy megkapja a kicsilány (szállításilag).
Nagyjából ennyi, remélem sikerült érthetően leírnom. Mondtam, hogy mindenki drukkol és aggódtok értük.

Most megyek, mert én meg holnap vizsgázok, és még olvasgatnom kéne. Semmit nem tudok, számomra egy abszolúlt érdektelen tantárgy.

Mindenkinek nyugis éjszakát!

Kép
Kép
monacs

Drága Durca és Boróka!
Nagyon nagyon drukkolok Nektek, hogy mielőbb egymás szívdobogását hallgathassátok újra!
Reméljük az antibiotikum gyorsan hat és kiöl minden ronda bacit!
Ezer drukk Nektek!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:04-kor.
Vendég

Sziasztok!

Én is benéztem, hátha van valami hír Durcáékról...
Nagyon remélem, hogy az antibiotikumok segítenek Borókának és minden rendben lesz a légzésével... Szerencsére nem szervi, ennek nagyon kell örülni! Nem lesz semmi gond!
Vendég

Lilluska!
A híreket nem én hoztam, hanem Monacs! :oops: :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,

én is lerágtam már a körmöm, a férjem nem értette, miért nem a gyerekhez ugrom, mert sírt, hanem a nethez. De mondtam, ez most nagyon fontos!!!
No szóval nagyon izgulok értetek!
Sok tejecskét és mielőbbi gyógyulást!
Hurcia

Kép
hurcia

Végre vannak hírek, mi is már ketten aggódtunk Apával Durcáékért. Mivel nem szervi problémáról van szó, bízzunk benne, hogy az antibiotikumtól hamar rendbe jön a kicsi. Arról nem beszélve, hogy Boróka biztosan olyan stramm, életrevaló, mint a mamája, úgyhogy minden rendben lesz!!! Szorítok, hogy minél hamarabb újra együtt lehessenek.

Monacs azért továbbra is várjuk a híreket Róluk!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
ildi35

Kitartás Durca és Borókának pedig nagyon gyors gyógyulást kívánok! Biztos vagyok benne, hogy minden rendeződni fog mihamarabb és Durca mellkasán fog szuszogni Boróka nemsokára!

Monacs köszi a híreket és eredményes tanulást és vizsgázást!!!!
marcsim

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:04-kor.
Vendég

Nagy-nagy drukk Borókának! Remélem minden rendben lesy hamarosan.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!
Monacs, mondd meg Durcának, egy ismerősömnek is ilyen volt, és az antibiotikum segített, a lefejt tejet megkapta (ő is a tűzoltó utcában volt), és 1 hét után mindenki otthon volt. (mondjuk ott az anyukát ki is csapták a kórházból másnap :() És a gyerek persze nem is emlékszik a dologra, minden rendben velük. Szóval már csak pár nap!!!
Addig is szorítunk!!!
Tünde

mtunde

xxx
Vendég

Monacs,

nagyon köszi a híreket, én is nagyon sokat gondolok Durcára.

Ha Boróka egy picit is hasonlít a mamájára, egy-kettőre összeszedi magát!

Nagyon szorítok nekik, már én is beavattam az egész családomat, mindenki nekik drukkol!

Kriszta,
Pannának NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!

szép hétvégét még,
Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Nagyod drukkolok Borókának, nem lesz semmi gond. Rendbejön és boldogan térhetnek haza.

gabbonka: Engem 12-re rendelt vissza a Vida uh-ra. Te mikor mész? Én kb 160 cm magas vagyok közepes hosszúságú barna hajjal. Elvileg jön a férjem is, ő kb 190 cm magas és nagy pocakos. Jó lenne találkozni. örülnék neki
cukorfalat

Sziasztok!

Remélem a körülményekhez képest mindenki tudott aludni! Mi is családostul drukkolunk Durcáért és Borókáért!

Monacs!
Ügyes legyél ma! És ha van hír, akkor várjuk!

Cancan!
Jobban vagy?!

Panna! Isten éltessen sokáig!

Más: tegnap nagyon fájt a fejem és bevettem egy algopyrint, a szomszédom -akinek 4 hónapos a babája- azt mondta, hogy vegyek be egyet, de ne vigyem túlzásba, inyianyi viszont nem nagyon ajánlotta... A fejfájás elmúlt most viszont lelkiism. furim van... Vélemény?!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Mi is együtt drukkolunk a párommal Borókának és Durcának!

Kriszta! Pannának boldog szülinapot!

Steffi! Algopyrint nyugodtan szedhetsz, nekem egymástól függetlenül a háziorvos, a gyerekorvos és a nőgyógyász is azt mondta, hogy lehet, de napi legfeljebb csak 4et!

Szép napot!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi,

csatlakozom Zsófihoz, algopyrin mehet, de szedhetsz panadolt is, ha az jobban segít. Az aspirin van abszolút tiltó listán, azt hiszem.

A paracetamol származékok azt hiszem nem bántják a tejcsit.

Képzeljétek, pénteken voltam a Molvinál, és azt mondta, hogy 6 hónapnál ne szoptassak tovább, a régebbi mellvérzéseim miatt. Pedig tök jó sok tejcsi van még mindig. :? Nem is tudom.... majd megbeszélem a védőnénivel ugyis jön holnap.

A másik meg nagy jó hír, Panni tegnapra virradóra negyed 9től 5.10ig aludt egyfolytában!!!! :lol: nem hittem el, 4kor kilopakodtam megnézni, itt van-e még.... Ma éjjel meg fél9től 4.40ig.... isteni.... remélem ez így is marad, mert olyan jó egyhuzamban aludni ennyit....

Durcikám, kitartás, Veletek vagyunk, kicsi Mandula, mindjárt otthon a Mami meg a hugi.... :)

Jube

Kép

Kép
jube

Sziasztok!

Valami hír Borókáról és Durcáról???????

Kép
ildi35

Csak beudrotta ,hogy mi hír Durcáékról.

Nagyon szorítok Nektek,Borókának mielőbbi felépülést,Neked pedig Durca kitartást,meglátod hamar rendbe jön minden!
És gyönyörű szép karácsonyotok lesz!!!!

Puszi

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok,

hát micsoda történések vannak itt röpke két nap alatt!!!

Boróka
Sok szerettel köszöntelek ezen a világon! Biztos vagyok benne hogy erős és ügyes vagy, hamar legyőzöd azt a fránya bacilust!

Durca
Kitartás, pár nap és mindketten otthon lesztek!!!

Steffi,
úgy tudom algopyrint nyugodtan szedhetsz. Valami lehetett a levegőben, tegnap nekem is nagyon fájt a fejem és én is bevettem egy Algopyrint. Természetesen nekem is lelkiisemeretfurdalásom volt :-)

Köszönöm a tippeket lányok, sajnos sem a poci-simogatás sem a kamillatea sőt a kamillás szirup nem hozta meg a kívánt eredményt. Így aztán apa vette egy nagy levegőt, no meg a pukicsövet... nem részletezem, volt termés bőven.
Holnap jön hozzánk az új doktornéni (hála nagydorának) majd megkérdezem mit tehetnénk még.
Már két napja natúr zöldségleveket meg mindenféle meghajtós dolgot eszem, hátha jót tesz Máténak.

pusza nektek
masni

Jó estét mindenkinek!

Nemrég beszéltem Durcával, hát szerencsére nem rosszabodott az állapota a picinek. A gyomrát folyamatosan szívják, állítólag tele van trutyival, gondolkodtak gyomormosáson, de még várnak vele. Besárgult, Durca elkezdte fejni a tejet, persze még csak előteje van. De ezt még nem kaphat a pici, előbb majd teáztatni fogják (persze, csak ha kitisztul a gyomra), és ha azt bírja, akkor kapja felesbe az anyatejet. Durca holnap hazajön, mert így könnyebben meg tudják oldani az anyatej szállítást.
Jaj, annyira sajnálom őket :( .

Jube: milyen mellvérzés???

Megvót ma a vizsga, hát nem tom, remélem sikerült. Dórit vittük magunkkal, Dani maradt itthon anyukámmal. Dórci jól bírta, majdnem átaludta az egészet.

Masni: Infacolt, Grape Watert próbáltátok? Vagy ezt is írták már a lányok?

Jó pihenést éjszakára mindenkinek :wink: !
Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok,

Monacs,
Milyen trutyival van tele Boróka pici gyomra?? Istenem, szegénykémnek miken kell keresztül mennie. :cry: :cry: :cry: :cry: Hihetetlen, hogy egy ilyen pici babának is már gyomormosást akarnak csinálni, bár ha ez javuláshoz vezet, akkor mindent!!

Durca hogy bírja?? Férje legalább most mellette van????

Lányok,
Mióta tudom, hogy Borókával mi van, komolyan mondom hogy nagyon sokszor magam elé képzelem Rékát, hogy mi lett volna ha ez velünk történik meg.... (vagy fog történni) Én sajna nagyon pánikolos vagyok a bolhából is elefántot csinálok! Komolyan mondom, hogy összeszorul a szívem és könnyek szöknek a szemembe!!!!!!!! Bocsi ma nem tudom mi van velem, biztos dolgoznak a hormonok!!

Szóval az egész családom továbbra is nagyon szorít nektek lányok!!!

Jube,
Érdekes amit Molvi mondot én még ilyet nem is hallottam!!! Az alváshoz meg gratula és irigyke vagyok!!

Steffi,
Te ismered inyianyi-t?

Kriszta,
Pannának BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!

Na megyek be huppanok a TV elé!

Mindenkinek puszi: Vica

vica10

Vica!
Igen ismerem. Abba a kórterembe kerültem ahova Ő is volt, mert kinyílt a méhszája elég korán és ezért megfigyelés altt tartották és mindenféle gyógyszert kapott, végülis rendbe jött és kedden hazamehetett, de tartjuk a kapcsolatot :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Kriszta Pannájának boldog második szülinapot! :lol:

Vica, én pontugyanilyen lelkizős vagyok. Eg ykis nátha kis tud készyteni ( mármint ha a gyerekeim taknyosak ) tiszta aggodalom vagyok midnentől. Kicsit talán már megedződtem, de még mindig a legapróbb dolog is a padlóra tud küldeni.

Durcának kitartás, kívánom, hogy minél hamarabb átvészeljék ezeket a napokat és mielőbb együtt lehessen a család!!!!!

Steffi, algo miatt ne legyen lelkifurid! nyugodtan mehet.
Köszi, hogy érdeklődsz - minden a régi :( - azaz vérzek . Reggel hívom Vidát, hogy meghozza az ítéletemet!
Jó éjt csajok!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Durcának kitartást, és remélem a pici is hamar hazamehet. Én azt hallottam, a magzatvízből tudnak benyelni valamit, ami nem jó nekik, a szülés közben, amikor már kinyílt a burok. Persze egyáltalán nem biztos, hogy náluk ez történt.
Remélem, lassan rendeződik a dolog (vagyis gyorsan rendeződik!!!) és remélem, Durca nem borult ki a történtek miatt.

mtunde

Steffi,
Most már képben vagyok!

Cancan,
Györgyiről semmi hír???? Ugye jól emlékszem,hogy neked ír ha Jázmin megszülettik. Bár most már keverek mindent.
Lelkizés nálam már csak ilyen.

Vérzés: múltkor írtam, hogy én szülés után kb. másfél hétig véreztem aztán azóta semmi. És milyen jó!! Hát azt hiszem hogy elszóltam magam. Tegnap előtt azt hittem, hogy szétszakad a hátam rendesen olyan érzésem volt mintha megjönne a havi, erre mivan, tegnap elkezdtem csöppögni. De tényleg csak egy két csepp. Most mivan? A férjem azt mondja,hogy a hormonok mivel Réka még szopik bár ugye nem olyan mennyiséget mint régen, ezért lehet, hogy most már bejátszik a menzi. Pedig annyira élveztem, hogy nincs ilyen problémám, de szerintem befoghatom a számat, hogy majdnem 7 hónapig semmi!!! Mikortól kell felíratni másik gyógyszert?? Úgy tudom, hogy ameddig szoptatok addig ezt kell szedni. Vagy nem??? Help!!

vica10

Durca biztos örül, hogy legalább hazamehet, remélhetőleg lesz segítsége! Boróka is biztos hamar hazamehet és együtt ünneplik a karácsonyt! :lol:
Továbbra is szorítunk értük!

Monacs!
Biztos sikerült a vizsgád :wink:

Masni!
Szerintem is próbáld ki a Gripe watert nekünk elég jól bejött! Mondta még a doktor bácsink az édeskömény teát, az is jó állítólag, csak az én Martinom nem bír cumisüvegből inni. Igazi 'cicis' baba :lol: Apa mondta is, hogy meg tudja érteni :wink:
De próbáld a lábát is tornáztatni, az is jó nekik! Kb úgy mikor pelenkázod annyira fel a lábát, persze finoman és akkor a szelek könnyebben jönnek!
Nekem szerintem azért fáj a fejem, mert nem aludtam ki magam, meg az idő, idegeskedés stb... Én nem éreztem semmi változást Martinon, remélem nem is fogok!

vica!
Nekem Sipi azt mondta, hogy szoptatás után is szedhetem a gyógyszert, de majd azért konzultálok vele. Nekem nincs tapasztalatom, de szerintem menstruálsz.

Cancan!
Majd írj mit mond Vida! Izgulok már érted is!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Vica! Attól, hogy szoptatsz, bőven menstruálhatsz.... :o Főleg, ha Réka kezdi hanyagolni a szopit.
Igen, igen! Nekem ír Györgyi sms-t, de eddig semmi hírem róla. Ígérem, azonnal bepötyögöm, ha van valami....

Szandi születése után, nálam is 10 nap alatt lezajlott a gyermekágyi vérzés, most meg 3 hónapja tart. Benusom holnap lesz 3 hónapos!!!! :lol: :lol: :lol:
Kíváncsi vagyok, mit mond Vidagabink---bár sok jótól nem tartok. Ha a bogyesz sem szüntette meg, csak egy valami segíthet. Tartok tőle, hogy a kezei alá kell feküdnöm. Ez mostmár tényleg nem normális, mégha nem erős vérzésről is van szó. Bár megjegyzem, hogy ingadozik.
No, majd holnap kiderül.

Heni

Kép

Kép
cancan

Jó Reggelt Mindenkinek!

Kriszta! Kicsit késve ugyan,de :oops:
Panninak nagyon boldog szülinapot kívánok!

Durca!
Nagyon gyors gyógyulást Borókának!!!!
Nagyon sajnálom,hogy így alakult,de meglátod minden rendbe jön!
Sok tejcsit és kitartást Neked!

Jube!
Mivel már a nagyon sokadik éjszaka telt úgy,hogy Rebeka 1-2 óránként ébred,ezért most felettébb irigy vagyok a Pannid miatt!!!
Nem elég ,hogy súllyaban viszitek a pálmát,még alvásban is?!

Komolyra fordítva a szót,nagyon örülök,hogy legalább Nektek nyugisak az éjszakák! Remélem így is marad!!
Fogacskák még nem mocorognak?

Nem egészen értem miért ne szoptass 6 hónapnál tovább.Ha nem vagyok indiszkrét,elmondanád? Szegény Panni mit fog hozzá szólni?

Dóri?
Ti hogy vagytok? Készülsz a vizsgára ezerrel?

Mindenkinek szép hetet kívánok!

eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!!

Durcának és Borókának ezer drukk!

Luca náthás, nekem meg kedd szerdán vizsga!

Kivagyok......

Sok puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok! Én is hasonló cipőben járok, mint Cukorfalat. Augusztusra várjuk a babát :)) Tudnátok dokit elérhetőséggel együtt ajánlani? Én szívesebben járnék magánrendelésre, és jó lenne, ha UH-ja is lenne a dokinak.
marcsika76

Lányok!
Panka nevében köszönöm a jókívánságokat! Olyan furcsa, hogy már két éves...

Durcáékért izgulok, lehet, hogy így jobb, hogy hazamehet, talán könnyebben tud mozogni is.

Masni!
Mi Infacoloztunk anno, de nem nagyon jött be, én is tornáztattam, meg jött a szélcső. Aztán jött az áldott 4. hónap, és mintha elfújták volna a hasfájást.Aztán lehet, hogy olyan régen volt :D , hogy már csak megszépülnek az emlékek.
Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Durca reméljük otthon már könnyebben veszitek az akadályokat és Boróka is mihamarabb hazakerül! Meglásd a Karácsonyt már négyesben fogjátok tölteni és csak rossz álomnak fog tünni ez az egész! Sok-sok erőt, egészséget és tejcikét!!!! Puszi!

Cancan! Remélem megoldódik a vérzésed és nem kell Vida keze alá feküdnöd, bármit jelentsen is!

Jube azt én sem értem, hogy miért nem szoptathatsz tovább, ha van tejed?

Nálunk még mindíg megy az éjjeli 2-3 órás kelés. Lehet, hogy megpróbálok cumit adni neki (bár eltökélt voltam ezidáig, hogy azt soha) hátha beválik....próba szerencse.
Viszont mostmár napközben a járókában alszik, lehet hogy elfelejthetem végre a babakocsis rázogatást, de nem akarom elkiabálni :roll:

Képzeljétek tegnap mikulásbulin voltunk Kolossal apa munkahelyén és tök jól bírta a strapát. Persze Ő volt a legkisebb lurkó és mindenki csodájára járt :lol:
marcsim

Sziasztok Lányok!

Durca!
Remélem Boróka jobban van már és nemsokára hazamehet!!! Karácsonyra már biztosan négyen lesztek otthon és ez az egész már csak egy rossz emlék lesz!!!

Cancan!!
Kívánom Neked, hogy a Jézuskától teljes felépülést kapj és ne kelljen semmiféle küretnek alávetned magad!!

Marcsika 76!
Üdv. nálunk! Háááát most meglehetősen nehezet kérdeztél!! Hiszen Cukorfalat sem talált még orvost augusztusra. (legalábbis én még ott tartok)

Jube!
Mindenhol azt halljuk, hogy az anyatej a legfontosabb, akkor miért beszél le az orvos a szoptatásról??

Hanna rendszeres átalussza az éjszakákat. :lol: :lol: :lol: Viszont továbbra is nagyon keveset eszik, de nyugtatom magam, hogy neki ez az adagja, mert egyébként nagyon szépen hízik. A dokinénink szerint meg úgyis ez a lényeg.

És csajok! Hannának kibújt az első foga!!!! Igaz, hogy érdekes módon nem alul az első kettő valamelyike, hanem fölül jobb oldalon, asszem a szemfoga. Meg vagyok lepve, de nagyon örülök!

Kép
ildi35

Sziasztok,

a doki azért javasolta, hogy válasszam el Pannit, mert a terhesség alatt és szülés után is vérzett a mellem, és nem tudtak mammográfiai vizsgálatot végezni. Mivel kis korkülönbsggel tervezünk egy 2. lurkót, még a teherbeesés előtt meg kell csinálni a röngent. A családunk női ágán többször előfordult már mellrák, ezért figyel a Molvi ezerrel erre.

Anyatejet Panni az elválasztás után is kapna, mert kereskedelmi mennyiséget fejtem le. :) Nem tudom, mennyi van pontosan, de 15-20 liter biztosan. Úgyhogy szilvesztertől egyre ritkábban szoptatok, és üvegből kapja a tejet. aztán ha teljesen abbahagytuk, akkor megcsináltatom a vizsgálatot, és remélem nem lesz semmi.

A fogacskák nálunk is mozogtak, az emlúlt 2 hét szörnyű volt, de most 3 napja jól alszik megint, sokat, hosszan. :) Ma 3.10kor evett, de nem bánom, mert csak egyszer keltünk.

A gyarapodás még mindig nem lassul.... 7980gramm.... most már igazán lassíthatna....

Gratulálok Hannának az első fogacskához!

Jobbulást Lucának, Neked meg Dóri, drukk a vizsgához!

Durcának meg megy a Nagy Virtuális Erőtadó Ölelés!!!

Jube

Kép

Kép
jube

Helló Lányok!

Jube!
Így már érthető,hogy miért nem szoptass! Remélem minden rendben lesz és jöhet a tesó!!!

Hannának én is gratulálok a fogacskához!

Mi is lebetegedtünk,náthás és nagyon nyűgi a kismanóm,voltunk doktornéninél is ,egyenlőre nem kaptunk antubiotikumot csak c- vitamint,orrcseppet,és köptetőt.
Remélem Luca is és Rebeka is hamar rendbe jönnek!

Marcsika 76!
Üdv itt közöttünk,de dokit ajánlani nem egyszerű dolog.
Én ajánlanám Mészit,de aug.-ban szokott szabira menni.
Jó keresgélést!

Kép
Kép
mano4

Jube!

Most már világos miért kell elválasztanod Pannit. A melled csak a szülés után vérzett és mostmár rendben van? És azt lehet tudni, hogy mi okozta a vérzést?

7980 gramm?? Nem semmi, de miért kellene lassítania? Had egyen az a gyerek!!! :lol: :lol: :lol: Egyszerűen zabálni való a lányod!

Kép
ildi35

én azért még mindig kicsit vacilálok.... olyan jó szoptatni, amikor odabújik olyan... nem is tudom kifejezni, szívmelengető.

itt van 2 sztárfotó a kis Haspókról!

Kép

Kép

Kép

Kép
jube

Jube!
Én elhiszem, hogy milyen jó szoptatni, bár nekem ez kimaradt, de nehogy valami baj legyen. És teljesen el kell apadnia a tejnek ahhoz, hogy jól meg tudják nézni a melledet? Vagy addig nem szabad röntgeneztetni, amíg szoptatsz! Lehet, hogy butákat kérdezek, de nem tudom. A hízás miatt meg ne aggódj, majd lassul, ha Panni nyüzsizni kezd.

Képzeljétek el, az egyik barátnőm fia (most lesz 1 éves) kb. két hete magától abbahagyta a szopizást, aztán kb. 10 nap múlva nagy bömbizés volt, amitől a barátnőm melléből folyni kezdett a tej, és a baba megint szopizik. Aszonta a gyerekorvosuk, ő még ilyet nem látott. Erre én meg azt kérdeztem, akkor mit látott. Tíz nap nem olyan sok, pláne elég sok tej mellett, hogy csak úgy elapadjon, nem?

Hannának gratula a fogövesztéshez!!!

Panka is tiszta takony, de a bölcsiseknél ez nem egy nagy csoda. Csak szegénynek a szülinapján állandóan porszívózni kellett az orrát.

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ildi: Jól tudod, még egyenlőre nincs orvosom,de holnap megyek a kórházba és beszélek a Ritával, remélem sikerül kiokoskodni valamit. Gratulálok az els fogacskához!!
Marcsika76: Te mikorra várod? Az augusztus eléggé húzós, mint ahogy megtudtam. Bár van esély.

Lányok: Megint parázok, nyugatssatok meg kérlek. kb 4 napja alig tudok enni valami. Semmi nem esik jól. Rosszul nem vagyok, de olyan érzésem van, mint mikor valami nem stimmel, Rossz a közérzetem. A hétvégén is csak azért csipeggettem, hogy a picurka ne szenvedjen hiányt. Nektek is volt ilyen? Ez normális? Baj, ha kevest eszem? (Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de első baba, így mindenen parázok)
cukorfalat

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?