Sziaztok Cajok!!!
Ma nagyon termékenyek voltatok,csak nem a hideg miatt???
Beus
Egy orával ezelőtt férjem uram szorakozott veled az MSN-en,bocsi!!Én épp a gyerkőcöket fürdettem!!!
Minden oké veled???Mondtalak ma a Verkának(aki egyidős terhes veled)Ő is emlékszik Rád!Ma volt a dokinál ő,asszem maszek.
NAgyon gusztik a süteményeid,csak egy baj van.Én nem vagyok ott hogy megegyem!!!
Gabó
ari a fényképen a husi.Mizuka a postán??Odacsaptál az asztalra???
Viol
a Te lánykád mekkora lett!!!

Csak nézek ki a fejemből...Nagyot nőtt ismét!!!Igazi kiscsaj!!!
A házatok is szép kivilágitva,olyan Halloweenos(

,de csak a nagy sötét miatt!!)
Kriszti
nagyon szép a lakásotok!!!Ne irigykedj szerintem senkire,nagyon szép!!!És jo izlésed van!!!A gyerkőcid is szépek.
Olyan jo nektek hogy tudtok igy fényképezgetni.Nekem nincs pedig egy-kétszer jo lenne ha itt a kezem ügyében lenne....
Katus
Hát basszus...Nagyon sajnálom ezt a kicsi fiut.Szegénykém már azt hiszi lassan hogy az a normális ha fáj.(bocs ha groteszk voltam

)Milyen gyogyszert kap??Vagy a vérvételig nem antibiotikumozza??
Hajnus
mi ujság veletek??
Vero
hát veletek????Miért nem irsz gyakrabban???Hogy vagytok???
Esztermami
a keményedést én is átéltema Petrussal.Szar.És ijesztő.Én azt hallottam,ha nem görcsöl a hasad,akkor az szimplán nem baj,mert a méh "készül fel a szülésre" azért van.
Bizti nem nyugtattalak meg,de ilyenkor probálj a babora gondolni,nyugtatgatni,elfeküdni.Nekem ez bevállt,és azonnal(!)abbamaradt!!!!!
Ja és akkor többször volt ha utaztam,Te ezt nem érzed?
Képzeljétek,most egyre többet dumcsizik a kiscsaj.Tegnap a köv.történt.: Lent voltunka játszin mint mindig.Mikor lent vagyunk felteszzük az egyik csaj hintáját.Most csak egyedül voltama Petrával,igy egyedül tettem fel.Játszottunk,motoroztunk,hintáztunk,krétáztunk(mint mindig).Aztán egyszercsak mondja,haza iszi.Na hazamegyünk.Beáll a petra az erkélyajtoba(onnan látszik a játszi)és mondja,anya,hinta.OOOOOO,mondom,faszom,ott maradt a hinta.Erre Petra mondta:anya,hinta,faszom,anya hinta,faszom...Szoval hamar tanul a gyerek....