Juditoknak utólag is boldog névnapot!!!
Gabikat is Isten éltesse!
köszönjük a gyógypuszikat! Sajna még mindig váladékozik Pannám szeme, de remélem, elmúlik. És tudom, hogy semmi komoky baja nincs!!! Olvasva Lindi HSZ-eit kicsit el is szégyelltem magam hogy mit parázok én itt! Szegény Gréti! És milyen stramm kislány, hogy ilyen jól viseli! Lindi! pihenj, amennyit csak tudsz, és semmiképp ne legyen lelkifurid!!!! Tudom, mit érzel, én is ezt éreztem Pannával szemben. De ez teljesen természetes! És Barni tudja, hogy szereted, csak mot a nővérkéjének nagyobb szüksége van rád!!!!
Cipelés:
B-t végig cipelnem kellett, tekintve, hogy most 19 hós, a terhességem alatt tanult meg járni, nem mondhattam neki, hogy bocsi, old meg egyedül

És mint kiderült, Pannát is túlhordtam (hámlik a bőre, hosszú a körme, és ohne magzatmáz), és nem is tágultam gyorsan

Persze azért kíméljétek magatokat, de a szervezetetek sokkal edzettebb, mint az első terhesség idején, és szülés után is sokkal fittebbek lesztek, mint az első után!!! Puszi minden pocaknak
Ruz!
Alkotmáyjog??? Az nem másodévben van? húúúú, de nem irigyellek a vizsgaidőszak miatt!!!!!
Monisa!
terhesség alatt nekem is volt hányós-hasmenős vírusom, és kihívtam az ügyeletet, és kiötöttek be infúziót! tök rendesek voltak, mert ettől nagyon megnyugodtam!!!!
Ancsi!
Lencsédnek is gyógypuszik! Rémesen hangzik ez a hányás-hasmenéses dolog

Kitartást nektek, és még ez a hitelügyintézés is
Votív!
sztk-szemüveges mikulás

De Istid továbbra is szívtipró

Ti jobban vagytok?
Kriszta!
Ákos hihetetlen nagy! És csudaédes! mindig eszembejut, amikor Lencsi szülinapján kameráztam, és ahogy bohóckodott

Kitartás a vizsgákhoz!
Deni!
jó ágykeresgélést!!!! Én múltkor egy barátnőmnél látta nagyon szép faágyat, kerettel, brendonos, úghoy valószínűleg horroráras....
Fibi!
Fáradtság

Sanja, ez végig így lesz! Én is azt csináltam, amit Votív, de Bazsó is egy idő után rámugrált!
Indi!
Már kenyeret eszik a fiatalúr! Gratulálok! Tegnap felavattam a kendőt, MOM parkba mentünk DM-be, amikor még nem volt tömeg. Férjem meg jól kiröhögött, hogy 1 órán keresztül tekergettem magamra, de sikerült!!!!

És tök kényelmes volt, és Panna szinte ki se látszott, jót durmolt rajtam
Zsanci!
relaxra nem jársz?
múlt héten dokibá felolvasta a szüléstörténetemet (szülés után megkért, hogy menjek majd be elmesélni, de ha nem tudok, akkor írjam le), és állítólag megkönnyezték.
hú, annyi mindent akartam még írni! de ezt is balkézzel sikerült szoptatás alatt! Vigyázzatok a bretegecskékre, puszi!