Sziasztok!
Bogi egész éjjel sírt, hogy fáj a hasa és fosizott is újra és 1x hányt is hajnalban

Úgyhogy sztem visszakapta Violától a vírust, mert kb 4 napig tünetmentes volt, és most újra

Ping pong effektus, pedig egyszerre kezeltem mindkettőt, Normeflore-ral. Ezen kívül más nem tudok nekik adni....
Holnapra van időpontunk kontrollra, hát szerintem még 1 hét kényszerszünet....
Annyira sajnálom, mert nagyon fájlalja a pocakját, a rohadt életbe hogy hűlne már le az idő és dögölnének meg ezek a rohadt vírusok....
Zitacicu: Örülök, hogy jó volt az éjszakátok, Isten tartsa meg a törpök jó szokását

Mátén elég hamar keresztülment a vírus, tök jó

Mi már csütörtökön lesz 2 hete hogy benne vagyunk...

Hol egyik, hol másik, hol mindkettő

Bakker
Dancsi: sajna nincs videónk... Meggyógyultatok???
Jégvirág: Ez a bácsi tuti nem algebra tanár

Egy bnőm apukája amúgy, másodállásban pedig Mikulás
Exi: A bölcsis ajándék nekem nagyon bejött, volt benne egy zenélő hóember, amit ha megnyomsz pocakon akkor karácsonyi dallamot játszik, Viola oda vissza volt érte
Meg volt benne csokimikulás (csokiból, nem kakaós tálából vagy miszösz), meg Pepito, néhány szem szaloncukor, mandarin és a kislányoknak 2 darab hajcsat

Sztem ez korrekt, és 500 ftot fizettek be a szülők erre a célra... Ez is korrekt. Bogi is kapott ajcsit a bölcsibe (is - mivel kénytelen voltam magammal vinni, és nem akartam hogy rosszul érezze magát, az miatt hogy mindenki kap csak ő nem....-), neki az eddig kapott ajcsikból állítottam össze a Mikiajándékot :lo: . Leskótozhattok, de nem szeretem ezt a rengeteg csokimikulást meg édességet. Kapott apájától, apája nővérétől, tőlünk, oviból, anyukáméktól, nővéremtől és céges Mikuláscsomit...egyszerűen nem győzzük megenni, meg minek????? Ezért skót voltam és mielőtt indultunk az eddig kapott csomikból kivettem egy-egy csokit, és újracsomagoltam

És a bölcsibe ezt kapta a Mikulástól

Hja a spájzba 2 nagy zacskó van tele a Mikulásra kapott édességekkel... Én ezt utálom, nem szeretem édességgel tömni őket....
Romy: bakker, már megint

akkor fertőző ha vírusos... attól függ milyen "eredetű".... Hú nekem is volt, az hagyján, hogy nem tud az ember beszélni, de az a fájdalom, nyelésnél, a köhögés is fáj ááááááááááááááááááááá nem irigyellek, gyógyulj meg hamarhamar+++++++++++++++++++++++++++++++ A srácok jól vannak?????
Pusz