A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Viol
a kutyád egyszerüen zabálnivalo.Azok az ártatlan szemei...Imádom!!!Puszi neki a nozijára!! :wink: :P
Vendég

Beus,
küldtem privit!
a recepted nem írnád le, olyan guszták a sütik!

Viol,
irtó édes Dorka!!! És abban a szoknyában már nagyon kis nő!!!

most megyek, de mindenkinek a legjobbakat!

Katus,
holnap gondolok Rátok!

jó éjt!

u.i.:
írtam egy csomót, de eltűnt , most mennem kell.. :twisted:

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Húúú, de sokat írtatok!

Kriszti-gyönyörű a házatok, és nagyon otthonos a karácsonyi díszítés.

Rik-tényleg gyorsan tanulnak a gyerkőcök...!

Viol-Dorka nagyon vidámnak látszik, olyan édes.

Eszter-én is ezeket a bogyókat szedtem. Én szerettem a málnalevél teát is, gyógynövény íze volt. Sajnos, nem tudom mi lehet, amit érzel, nekem se keményedésem, se jóslófájásom nem volt, csak állandóan aludtam volna. Vince igazi kis angyal a göndör szőke fürtjeivel...Tényleg kedvet hoztok nekem egy kisfiúhoz!!!

Beus-az a süti!!!
Az enyém (anyum receptje, mert én régen csak a túrót ettem le, a tészta megmaradt): 500gr túró, 5 tojás, 20dkg cukor, vaníliás cukor ízlés szerint vagy vaníliaaroma (amelyik van otthon), 1 citrom leve és reszelt héja, 10 dkg liszt, fél teáskanál sütőpor, 1 csipet só, ízlés szerint mazsola (én egy csomaggal beleöntök-Kincső előtt egy kis finom alkoholban áztattam a mazsit, most ezt elhagytam). Kivajazott tepsiben 200 fokon kb 45-50 percig sütöm. Ma csempésztem bele egy kis kandírozott narancshéjat is, mégiscsak közeleg a karácsony...Képem nincs róla, már csak romjai maradtak.

A mágnest eldugtam, de férjuram holnap délelőtt nem lesz itthon, akkor lefényképezem és felteszem.

Anikó

Kép[/url]
quito

Jó reggelt!

Ti mit süttök karira? Nincs vmi egyszerü de finom süti receptetek? Mézeskalácsot biztos csinálok meg tiramisut szoktam minden évben. Annak szokott a legnagyobb sikere lenni. De még egy sütit szeretnék csinálni.

Gabó! Sterintem ha szólsz a mágneses csajnak belevágja a képet. De ha elküldöd nekem nagy méretben én is kitudom vágni, van egy programom. Aranyos a kép Leviröl! KIs csibész!

Nekem is megjött a mágnes mintám, most már csak dönteni kéne melyik legyen. Szerintetek? Egyik sem tökéletes de jobb képem nincsen.

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti
a harmadik nálam a nyerő.egyértelmüen,mert ott mindkettő édesen néz.(a többin is,de itt főleg!! :lol: )

GabÓ

NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!!SOK PUSZI!!!
Vendég

GABÓ! BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Kép

KépKép
KépKép
mirama

rik!Ejnye mikre nem tanítod ezt a kiscsajt!! :o :o :o :o
De nagyon ügyi,hogy egyre többet karattyol Levi lusta ebben is!!

Mirama!De akkor elküldeném a képet megcsinálod?Előre is köszi!! :( :(

Köszi a köszöntéseket én el is felejtettem!!
Vendég

Mirama!Nekem mindegyik kép nagyon tetszik,de ha válsztani kéne akkor a 2. és a 3. lenne!
Küldöm a képet a Husiról!
Vendég

Mirama!Elküldenéd az emiledet,mert a Balázs multkor variálta a gépet és elszált az összes címünk!!
Vendég

rik!Voltam a postán,de rengetegen voltak és babakocsi nélkül voltunk nem volt türelmem órákat várni!!Talán majd ma!!
Vendég

Boldog névnapot, Gabó!! :P

Kép

KépKép
viol81

Gabó! papek@gaszi.hu

Most mennem kell, Mirát oviba viszem én meg aerobikozom, délben jövök, akkor megcsinálom.

KépKép
KépKép
mirama

beus,
hűű, guszta a tortaaa!!! :P :P

olyan jó nektek! engem nagyon nehezen vesz rá az élet, hogy süssek vmit... :oops: inkább rendelek karácsonykor is... :oops: :D

rik,
jézus!!! :shock: :D tényleg hamar tanulnak meg mindent ezek a gyerekek! :shock: figyelni kell, mit mond az ember, mert aztán egyből visszahallja :?
a kutyus csókját majd te átadhatod, én nem csókolgatom!! :D

köszönöm mindenkinek, dorka tényleg mint egy kis nő! :wink: :D hason fekve amikor felemeli az egyik kezét és integetni próbál, úgy tartja, ahogy a nők szokták!! :wink: meg ahogy mosolyog, meg szoknyában feszít!! jajj, meg lehetne enni!! :lol:

KépKép
viol81

huhh, kriszti,
szerintem is a 3. kép vagy pedig a télapós a nyerő. nálam legalábbis :wink:

gabó,
ki is lehet vágni a fejét levinek a képből, de ahogy kriszti is írta. a csaj is biztosan megszerkeszti neked

KépKép
viol81

Mirama!Ment a kép!!
Vendég

Viol!Köszi!!
Vendég

Sziasztok!Gabó!Boldog névnapot!
Hú de sokat írtatok!
Szombat este megvolt a randi a doktornővel,tök rendes volt.Alig hozta szóba a dolgokat.Virágnak hozott egy hatalmas macit,akkora mint ő.Reggel 5-re értünk haza.Vasárnap meg kettesbe voltunk apával.
Katus!Nagyon sajnálom Mátét :( :( Tudom ,hogy milyen ez a dolog .Virágnak is folyton hörghúrútja volt.Ezért kellett kiszedni a manduláját mert,hogy olyan nagy volt neki .és állandóan begyulladt és ráment a fülére meg mindenhova.De tudod én azt mondom ne vettese senki ki.De viszont Virág azóta nem beteg ,még csak náthás se volt azóta.Úgyhogy nemtudom mi a jó.Bár amin keresztül mentünk azt nem kívánnom senkinek se.De megjegyzem ez csak velünk fordul elő.Majd írd meg ám ,hogy mi volt ma.

KépKép
kola2

Kriszti!Örülök,hogy anyukád jobban van :P Nagyon jók a képek a gyerekekről.Nekem a 3.és a télapós sapis tetszik.
Viol!Dorka igen édes!És milyen nagy lány már :P

KépKép
kola2

zsani,
köszi! :)
húú, istenem, milyen rendes emberek is vannak!! :) nagyon kedves lehet az a dokinő, sztem nem sok ilyen ember futkos az országban a dokik között...
virág biztosan örült a macinak!! :P

KépKép
viol81

Igen örült neki :P Hát szerintem sincs sok ilyen doki.Sajnos.

KépKép
kola2

Gabó!

Nagyon Boldog Névnapot Kívánunk!

Kép

katus78

Sziasztok!

Megjöttünk Shelyről, Megvizsgálta a doki, írt fel gyógyszereket, vért vettek tőle, abból nézik, az allergiát, asztmát, ennek az eredménye majd csak januárban lesz meg.
Ő szerinte vírusos mandula gyulladása van, a hörghurut mellett.

Engem is megvizsgált, kértem, mert fáj a tüdőm, torkom.
Nekem is be vannak gyulladva a kis hörgőim, asztmára utaló jelek, mennem kell majd Sopronba tüdőgyógyászhoz, torkom szintén gyulladt.
Na ez van, sok szép a mai napra :(

Zsani!

Nagyon rendes ez a dokinő, teljesen szuper tudni, hogy vannak ilyenek is. :D
Hát sajnos a Máténak, amint lehet szerintem, ki fogják venni a manduláját, egy biztos, nem itt, hanem Pécsett.

Kriszti!

Én a 3-as képre voksolok.
Nekem nem kell sütnöm, el leszünk kényeztetve, 22-től január elejéig otthon leszünk.:)
Ja én is nagyon irigy vagyok, a ti házatokra :wink:
Barátnőd, hogy van, akinek kellett a gyógyszer?

Rik!

Haláliak ezek a kis gyerekek, majd nekem is már vigyáznom kell, még semmit nem mond, de nehogy az első szava b@zdmeg legyen :D

katus78

Viol!

Dorka gyönyörű! :)

katus78

Kép Gabo:nagyon boldog névnapot kivánunk.

KépKép
KépKép
beus22

Gabó! Kivágtam de így meg a minösége romlik, nem lesz tiszta a kép. Az a baj, hogy sokat kell kivágni. Ugye gondolom csak a fejét szeretnéd, hogy a kukaca ne legyen benne. Az meg jó nagy vágás, ugye a kép kb. 10%-ka-
Elküldöm azért. Így kicsiben nem is feltünö, nagyban látni, hogy szemcsés.

Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kriszti!

Ezt milyen programmal csináltad?
Nem kaphatnám meg????

katus78

Katus! Azt nem hiszed el, hogy babát vár!! Már kb. 5 éve szeretnének babát és most sikerült! Ugye volt Neki több ami elment, egy meg akit megszült csak nem maradt velük. :cry: De most optimisták, kb. 15 hetes terhes. :wink:

KépKép
KépKép
mirama

Nagyon szeretem ezt a programot, sokat használom. Kivágok, élesítek, fekete-fehér vagy barnított képet csinálok.

Ha erre rákattintasz, mindjárt tölti is a programot:

http://picasa.google.com/download/thanks.html

Innen olvashatsz többet róla:

http://picasa.google.com/

amúgy a google csinálja és teljesen ingyenes!

KépKép
KépKép
mirama

Juhéj, de jó, csak nem attól a clostitól? :wink: :D :D :D
Nagyon örülök!!!!!!!

katus78

>>
>> A FELESÉG NAPLÓJÁBÓL:
>>
>> Szombat este
>>
>> A férjem nagyon furcsa volt ma. Megbeszéltünk egy találkozót a Plaza
>> kávézójában. Mivel én egész nap shoppingoltam a barátnőkkel, gondoltam
> hogy
>> neheztel a pár perces késésem miatt, de végül is nem mondott semmit.
>>
>> Csak nem alakult a beszélgetés, egész idő alatt csendben ült. Javasoltam,
>> hogy húzódjunk a kávézó egy csendesebb sarkába, de ez sem segített. Mikor
>> rákérdeztem, valami gondja van-e, azt mondta semmi különös. Mikor
> kérdeztem,
>> én vagyok-e az oka a csöndnek, azt válaszolta nem, nem kell
> nyugtalankodnom.
>> Hazafelé úton mondtam neki, hogy szeretem, kissé elmosolyodott, s
>> vezetett
>> tovább. Nem tudtam megérteni a viselkedését, s nem tudom miért nem
> válaszolt
>> a szerelmi vallomásomra. Otthon is éreztem, hogy egész idő alatt messze
> jár,
>> s nem is akar velem találkozni. Csak kornyadozott a TV előtt, s érezni
>> lehetett, hogy messze jár az esze...
>> Végülis felmentem lefeküdni. Kis idő múlva követett.
>>
>> Nagy csodálkozásomra válaszolt a szeretetemre, a simogatásokra,
>> szeretkeztünk, de végig éreztem, hogy távol van. Elhatároztam, hogy
>> rákérdezek, s akkor vettem észre, hogy már alszik. Álombasírtam magam.
>> Nem
>> tudom, mit csináljak. Most már egészen biztos, hogy van valakije. Az
>> egész
>> életem egy katasztrófa....
>>
>>
>> A FÉRJ NAPLÓJÁBÓL:
>>
>> Szombat este
>>
>> A Fradi kikapott. De este egy jót dugtunk...

katus78

Ezt tetszett Katus! :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Csajok nektek mikor szállt le a pocitok?????????????????????????????????????SOSSOSOSOSOSOSOSOSOSOS

KépKép
KépKép
beus22

katus,
basszus, neked is a tüdőőőd?? :( francba, jól kibabrált veletek a nemtommi... :?
a vicc király!!

beus,
nekem nemtom mikor szállt le a pocim, én nem nagyon láttam változást! miért??? te??? mizujs??

én is clostibegyt-et szedtem! és lőn dorka! :wink:

KépKép
viol81

katus,
gondolom jobban bízol a pécsi dokikban... :P ismersz ott valaki jó dokit? hallottál már vkiről?

KépKép
viol81

Sziasztok!

GABO!

Nagyon boldog nevnapot! Milyen nagy mar Levi! :) Nagyon jo a kep.

Kriszta!

Nekem az 1. vagy a 2. kep tetszik a legjobban, de nagyon nehez valasztatni, mert mindegyik nagyon jo.

Zsani!

Nem semmi egy dokinötök van, ilyet meg nem is hallottam, hogy ilyen kedves legyen. Szuper, hogy ilyen dokik is vannak meg.

Katus!

Nektek javulast, remelem mihamarabb meggyogyultok. Miota is betegeskedik Mate? Milyen fiatalon lehet kiszedni a mandulajat egy gyereknek?
Sütni szerencsere nekem sem kell, mert meg egy het es repülünk HAZA!

Tenyleg csajok, legyen valami tali?

Kép Vasarnapi reggeli :)

Bocsi, hogy ennyiszer teszek fel kepet Lararol! :oops:
Szoljatok ha mar eleg.

Kép
Kép
reni76

Reni! Larából sosem elég! Olyan tündéri! És nem is raksz fel gyakran képet.

Beus! Én egyik gyereknél sem vettem észre, hogy lejebb ment volna a pocim. Szerintem nekem csak szüléskor ment le. :lol:

Hát nem segítettétek meg a vásztásom. Volt minden képre szavazat. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

mármint választásom

KépKép
KépKép
mirama

reni,
képekből sosem elég!!! :D én spec nagyon szeretek képeket nézegetni, no meg feltenni is... :oops: :D ha valakinek nem tetszik, majd szól! :wink: de sztem mindenkinek tetszenek a soproni topik gyermekei!! :lol:
ha meg ilyen vidámak, mint lara baba vasárnap reggel!! :wink: hogy kivágta a tappancsait! :D

KépKép
viol81

Hello!

Szuperek a képek, gyönyörűek a gyerekek! :D

Viol!

Én nem tudok Pécsett, sem dokit, de annyi rokon, ismerős, barát van a családnak, hogy valaki csak tud egy jó dokit :wink:
Én is dobok egy képet!

Első, habcukor evés!:)

Kép Kép

katus78

köszi csajok!

Bár nekem is furcsa mert Vivinél nem emlékeztem ilyesmire de ma reggel mikro ébredtem nem ott volt apocakom ahol este :shock:
lentebb...és gondolkodtam hogy ez nem e korai még...mert szerintem az...de hát majd breki megmondja hétfön mi a helyzet..remélem még nem akar kifele jönni a mano!

Kriszta:nekem a 3.kép tetszik a legjobban de mindegyiket aranyosak!

én puzzle-t rendeltem itt a neten hát remélem hogy megérkezik idöben .kiváncsi vagyok rá,hogy milyen lesz.tök jok ezek a mágnesek és tök nagyok! :shock:

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Katus:hát nagyon sajnállak titeket,hogy ilyen sokat vagytok ti is betegek.Jobbulást nektek.Én is a Pécsi dokikban bízom.Mi az elején tök sokat vittük át Dávidot az elhúzódó sárgasága miatt.Ide Bajára be nem vinném.Nagyon édi Máté.Hány fogatok van?Már az összes kint van?Nekünk most jön a 16.

Én már megkaptam a hűtőmágneseket.Először csak kettőt rendeltem.Gondoltam megnézem,hogy milyenek.Most azóta gyártok képeket róla,és majd jön a következő rendelés.Nem tudjátok hogy hova kell utalni a pénzt?Mert még nem válaszolt rá a csaj.
Íme a képek:

https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1525.4.jpg[/img]

Kép

Ezek voltak a komoly képek.A következők a mosolygósok lesznek.

Gabó:Boldog névnapot!!!
Bár te ezt most biztos nem olvasod,mert nagy ünneplésbe lehettek apával... :oops: :oops: :oops:

Nem sok időm van mostanába írni,de azért néha követlek titeket.Majd januárba ígérem többször jövök!

Íme egy mai kép Dávidról:

Kép

Sziasztok!Jó éjt!
Vár apa...

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Kép

Ez valami oknál fogva lemaradt.2. hűtőmágnesünk!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

Jó estét mindenkinek!

Csak beugrottam 1 percre,aztán megyek is alukálni,mert ma fél 6kor keltem,hogy időben elkészüljünk.Tegnap ugyanis nem volt kardiológiai rendelés,pedig direket odatelefonáltam.Erre odamegyünk és kiderült,hogy kedden van.Hú,de mérges voltam!!! :twisted: :twisted: De ma 2 óra várakozás után kiderült,hogy semmi probléma nincs!
Közben meg a karácsonyi bevásárlást intézem,hirtelen olyan közelinek tűnik!!!

Mit szoktatok enni karácsonykor?Van valami hagyományos családi karácsonyi étel?Nekem nincs,várom a tippeket :D

GABÓ,BOLDOG NÉVNAPOT!Levi írtó helyes a kádban.Rendeltél hűtőmágnest?

Katus,jobbulást a kis betegnek!Átérzem a helyzetedet,Istivel is rengeteget idegeskedtünk,3 éves koráig szinte folyamatosan beteg volt,rajta a mandulakivétel segített.Csak lenne már január,hogy meg legyenek az eredmények!!

Rik,a káromkodós sztorit elmeséltem a férjemnek,figyelmeztetésképpen. :lol: :lol:

Minden baba gyönyörű,és KRISZTI a házatok egy álom!

Beus,ne izgulj,talán csak máshogy helyezkedett a kis Máté!Jól nézett ki a süti,én is szeretem az ilyeneket.

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Gabó, boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Beus, én is éreztem harmadszorra, hogy más a pocakom, de még nyugi, nem lesz semmi gond, kivárja Máté a végét :P

Kriszta, habot a mézesre tudsz színezni szörppel is ha nem csak fehéret akarsz!

Ági, megkajáltuk az összeset, kezdhetek megint sütni, pedig 2,2kg tésztából sütöttem :oops: :oops: :oops: :oops: , ha szeretnék igazi karácsonyi mézest :roll:

Mindenki gyereke nagyon helyes a képeken, csudaszépek!!!!!!!!!!!!!!
Olvastam, csak nem volt időm írni :shock:

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
11-re fogászatra megyek,már sül a kajám,még gyors rendrakás.Csak bekukkantottam,és átfutottam a tegnapi termést...

Viol
a puszit szivesen átadom majd élőbe,én imádom az ilyen kicsi keverék kutyusokat.(nekem is volt,velem aludt no comment.. :lol: )

Beus
szerintem is csak máshogy helyezkedett a baba,ne izgulj,még bizti nem akar jönni!Hogy vagy azota???Feljebb van??

Katus
jaj,Te lány,kijut Neked is a jóból!!Mielőbb gyogyuljatok!!!A helyedben én se idehoznám,nekem tüdőgyuszim vot és itt kezeltek....(3 hét)

Az engem is érdkel,kinél mi lesz a menü karikor???És a süti??

Hajnus
örülök a jó hirnek!!!De azért jól tetted hogy megnézetted!!!
Isti várja a Karit???Mit kért??
Vendég

Rik:áá nem ugyanugy lent van mint tegnap!ma meg ráadásul rohadt sz@rul vagyok!hányingerem van végig.de majd csak elmulik! :?

mit csinálnak a fogaddal?mit föztél??jo korai vagy!

mi karácsonykor általában pulykát csinálunk levesnek pulyka nyakbol zuzibol levest és egész pulykát naranccsal vagy almával.sütni emg majd valamit sütök csak még nem tom hogy mit.
de még addig a nagytakaritás is hátra van.váááá

milyen karifátok lesz????

KépKép
KépKép
beus22

Katus,
jajj nekem még a kis orra is cukros Máténak!! :P Édes! :P

Anita,
jók a mágnesek, tetszik a keret! :P No meg persze Dávid sem semmi! :D

Beus,
ááá, sztem még nem készülődik a Legényke, max ijeszteget így kari előtt... :wink: De komolyan, sztem nem. De majd Sanyi megmondja a tutit! :P
Vivi hol lesz majd, ha te bent leszel a kórházban? Pativel és Gyulával? Peti tud kivenni annyi szabadnapot? Vagy anyukádéknál?

Erika,
a kutyuli nem keverék ám... :oops: :lol: Drótszőrű tacskó! :wink: De tőlem aztán csókolgathatod! :D Höö, nekem is volt olyan kutyám, aki velem aludt, szal sztem nem gáz. :)

Nálunk hal lesz :D, hideg kaják, franciasali, majonézes krumpli, fasírt, sonkatekercs, ilyesmi. Süti: anyu csinál vmi gyorskrémest - ez a neve - van fornettis sajtos pogi, meg kell csak sütni, én pedig meggyes potyogtatósat csinálok, annak nekiállok szívesen, mert egyszerű és finom! :wink:

Cajok!!

Volt vhol egy program vagy oldal, ahonnan hasonló, vagyis olyan kereteket lehetett letölteni, mint amilyen a hűtőmágnes körül van. Nem tudjátok hol van az, vagy mi a címe?
Beus, te is onnan vetted Vivi angyalszárnyait, ugye? :P

És! Nem tudja nekem vki megszerezni a Rómeó & Júlia musical dvd változatát? Persze a hazai változatot, nem a franciát. Láttam a tv-ben, hogy kapható, és úúúgy szeretném. Persze, ha nem muszáj, nem fehéren, hanem feketén... :wink:

KépKép
viol81

Nekünk sima karifánk lesz, vagyis igazi fa. Van akinek nem tetszik, ez van. Fertőhomokon választottuk, majd kari előtt vágatjuk ki.

Hajnus,
hűű, én is örülök, hogy Bencével minden OK-s!! :) Jobb, hogy megnézték, de jobb, hogy nincs semmi!! :P

KépKép
viol81

Ó, és Kriszti,
letöltöttem én is azt a progit. A Picasa-t. Tök jó!! Igaz, nekünk a fényképezőhöz FinePixViewer progi volt, azzal is lehet pár javítást csinálni, de pl élesíteni nemtok vele, Picasaval igen! No és magyar nyelvű, a Fine pedig angol. Nekem meg picit jobban megy a magyar, szal tök jó! Köszi! :wink:

KépKép
viol81

Hélohélo, hol vagytok??

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?