r.zsana,
szép kerek a pocid! És jó nagy már.
A babaruhák nagyon aranyosak. A kiscicás, sapis a kedvencem

De a többi is nagyon szép.
Én is vettem már egy jó párat, majd megpróbálok tenni fel képeket róluk.
elizabeth 25,
Nekem kb 5-6 db van a kombidreszből, ugyan annyi a rugdolózóból méretenként (56-os, 62-es). Vannak még: elöl gombos pulcsik, harisnyák, hálózsákok, téli overál, sapik. MIndig veszek valamit, ha látok jó áron. Ma is sétálgattam a Budaörsi Auchanban, és vettem bébi harisnyát, meg vékony sapikat. Olyan édesek a baba cuccok, néha előveszem és gyönyörködöm bennük, olyan hihetetlen, hogy abban a pici harisnyában hamarosan lábikók fognak kalimpálálni
vitte,
szerintem még pléddel be kell takarni a babát. De egyébként jó kérdés, most én is elgondolkodtam ezen.
A legelső sétáról eléggé megosztottak a vélemények. Van gyerekorvos, aki születés után pár nappal javasolja a friss levegőt, és a rövidke sétákat. Viszont olyan szakvéleményt is olvastam, hogy 4 hét után kell legelőször kivinni a gyereket, addig meg csak szobában, nyitott ablak mellett levegőztetni. Minden esetre szerintem fontos a fokozatosság.
Erről a szél dologról még nem hallottam.
boszibaba,
Tök jó, hogy ilyen hosszú a szabid. Én ha most nem lennék táppénzen, akkor csak 3 napot vehetnék ki, mivel nyáron, meg az év közbeni vizsgáimra felhasználtam a többit.
Hu-ha, tényleg nem volt olcsó a matrac. Úgy látom, hogy nálatok már minden megvan a baba kelengyéből, ugye? Ügyesek vagytok. Nálunk még hiányoznak az apróbb dolgok, remélem, hogy hamarosan mi is kész leszünk mindennel.