A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Megtaláltam. ebből még bármi lehet. :wink: Köszi a sztorit is. :)

meri

Meri!
Köszi! Remélem úgy lesz, de bármi nem kell csak egy, vagy inkább két baba!!!! :lol: :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!

Én írtam utoljára és először is! :lol:
Ma érdekesen alakult a hőmérőzés. Fél 4-kor felébredt fiam és kiabált: Apucika megnézed kicsi babád! Eltartott egy darabig, amig megértettük, hogy a pelusát kell megnézni, úgyhogy nagy futkosás után sikerült megmérnem. Egyelőre fent van a hőm.
Most rohanok, mert már azt kiabálja, hogy Anyucika kiveszed drága kicsi babád! Ennek nem lehet ellenállni! :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éreztem én a tegnap délután, hogy nagyon zajlik itt az élet! Többször bekapcsoltam a gépem, de nem ment az internet. Most mondja a kolléganőm, hogy náluk sem működött. 

A ferti új hónapot kezdett nálam, és a pé-t a Karácsonyi Ünnepekre irja elő  Nem is tudom, miért vagyok ilyen nyugodt, hisz a múlt hónapra nem rajzolt be pé-t.

Olyan jó volt azzal kezdeni a napot, hogy volt mit olvasni :D – és olyan jó, hogy most már ennyien vagyunk – lassan minden héten lehet drukkolni valakinek. Csak már nagyon hiányolom a második UH képet az oldalunkról, úgy, hogy TESSÉK BELEHÚZNI!
Én az ünnepek alatt kell belehúzzak, és szerintem nem is lesz nehéz, hisz Karácsony körül mindig különös érzéseim vannak. Elárulok egy titkot: Karácsonykor lettem legelőször szerelmes – most pedig, ki tudja? Megtörténhet, hogy éppen akkor fogan meg az első babám.

Anna, nem vagy könnyű helyzetben, de bármit is mondjon a doki, te csak arra koncentrálj, hogy nemsokára lesz egy egészséges babád! – És persze arra, hogy mi teljesen megértünk, és melletted vagyunk.

Eszter, nálad történt valami? Ilyenkor abba az 1%-ba is olyan jól tududnk kapaszkodni :D

Virág, annyira szeretném, hogy ebben a hónapban összejöjjön nektek! Azért ne felejtsd el, hogy ahhoz ti kell dolgozzatok 

Ági, ha jól emlékszem, nekünk is igértél szombatra képet  - már nagyon várom
Már a 10. hónap – aztaaaaaa, hogy telik az idő

Éva, a Jónás naptárnak én sem vagyok a híve.... az szerint nekem 9-re esett a pé-m, amit nem hiszek. Azt olvastam, hogy tulajdonképpen az a lényeg benne, hogy a születésedkori Hold állása szerint számol: vagyis, én telehold után 4 nappal születtem, és minden hónapra ugyanakkorra teszi be.....csak az a gond, hogy nekem ezek a napok a mensivel majdnem egybeesnek – legalábbis még egy ideig. Na, mindegy... én is maradok a hőmérőnél 
Az, hogy már az olajban is embriót látsz, hát, nem semmi!
A hőd nagyon jól alakul... csak így tovább!!!
Most egy kicsit irigyellek.... én is szivesebben lennék elfoglalva a babámmal, mint a melóval. De ne félj, az én irigységem senkinek nem árt 

Titi, annyira jó érzés lehet, hogy egészséges babával álmodtál :D – remélem, ez tényleg azt jelenti, hogy most már itt az ideje neked is!

Erzsike, ma hogy alakult a görbéd? Remélem az egekben van a hőd :D

Meri, olyan jó, hogy már többet vagy.... hiányoztál a csapatból. Azt, hogy miért most tapétáztatok, tőlünk kérdezted, vagy magadtól? :D Hát, ha tőlem kérdezed, akkor azt mondanám, hogy a szekrény azért most kellett, mert lehet, hogy nemsokára hely kell a babacuccoknak :D ....Úgy legyen!

Remélem, nem felejtettem ki senkit!

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!

Annyit írtatok, hogy reggel fél órán át olvastam. Muszáj vagyok először elolvasni a történteket, csak úgy tudok hozzászólni, ami néha nem egyszerű, mert 9-től beindul idebent az Élet. Igen, Éva, ilyenkor karácsony előtt van dögivel munka. Én pl mostanában a láncokkal (Tesco, Metro, Auchan, Spar) foglalkozom többet, itt vannak a karácsonyi akcióink, és mindig akad valami probléma, ami megoldásra vár. De szeretem, élvezem, úgyhogy szívesen csinálom. Csak néha azért többet szeretnék jönni közétek, de nem megy.

Anna, tényleg a legjobb az volna, ha elmennél dokihoz, biztos meg fogja érteni, hogy aggódsz. A teszt nem fog még valóban néhány napig teljesen megbízható eredményt mutatni, azért is volna jó, ha elmennél a nődokihoz. De még egyszer jelzem neked, én is vérezgettem, barnázgattam az első időszakban, közel 3-4 hónapig! És megmaradt a babám!!! Bár lehet, hogy nálam a problémákat jelentette. Hát sajnos ezt már sosem fogom megtudni. De tényleg járj utána, hisz már csak a closti miatt is.

Ildi, nahát, akkor egyszerre lesz pé-ünk???!!! De jóóó!!!

Eszter, tényleg eltűnt a vonalzód! És hogy állsz a mensivel???

Ági, úgy örülök, hogy jól vagy/tok! És hogy már a 10. hetet kezded?! Hihetetlen, hogy szalad az idő. Mindjárt szülsz! Na jó, az azért még odébb van.

Meri, olyan jó, hogy ilyen lazán tudod felfogni a Veled történteket! Jól jött most talán ez a felújítás is, hisz eltereled a figyelmed. Aztán a végén azon kapod magad, hogy jaj, várandós vagy.

Virág, örülök, hogy hőmérőzöl. És csinálsz görbét is?! Tedd fel akkor nekünk majd kérlek! Tényleg ebben a hónapban még belefér egy baba, nem?! Azért is írtam, hogy menjünk együtt az úton. Akkor jött meg Neked is, amikor nekem, szóval kb Neked is jövő hét végétől várható a pé. De akkor majd a hőről úgyis fogod tudni, mikor van az a bizonyos nap. Én ebben a Jónás módszerben nem hiszek! Hisz mensi alatt hogy volna pé? Vagy lehet? Jaj, hülye vagyok! Hisz Neked úgy sikerült Nimródka. Ugye?

Velem semmi különös, a hőm tekintetében sem tudok újat mondani, hisz még csak a 6. napon járok sajnos. Jövő héten kezdünk neki a „feladatnak”. Sajnos én olyan hülye vagyok, nagyon ragaszkodom most ahhoz, hogy pont akkor legyünk együtt, amikor a legaktuálisabb. Csütörtökön lesz a 14. napom, onnantól terveztem a 2 naponkénti együttlétet, de lehet, hogy már szerdán nekiállunk. Csak én hülye hazautazom csütörtökön, és szombaton jövök haza. Így a péntek, szombat reggeli együttlét kimarad, pedig a párom inkább reggel kívánósabb. Na mindegy, tudom, hogy hülye vagyok, hogy ilyen görcsösen tervezgetem az akciókat, de mindent meg akarok tenni a baba érdekében, és tudom, hogy megnyugszom, hogy meg is teszem. Még ha nem is lesz eredménye.

Na, szaladok is dolgozni, mert már ½ 10 van!!! Jézusom, és még semmit nem dolgoztam!

KépKép
titi_27

Sziasztok!!!

Most jöttem a dokimtól, sajnos már nem vagyok terhes, ha egyáltalán az voltam :cry: :cry: :cry: Most már megnyugodtam, beletörődtem... Elkezdtem szedni a p.é serkentőmet, amitől már most tiszta hülye vagyok :evil: De hála az égnek csak 5 napig kell... Ha minden igaz, 23.án lesz p.é, és akkoriban kell visszamennem a dokimhoz, hogy megnézze, jól alakulnak e a dolgok odabent.
Jajjj, Lányok, köszönöm szépen, hogy szorítottatok, nagyon-nagyon jól esett, esik!!!!

Ági! Hadd gratuláljak a 10 hetes kisbabádhoz, csodálatos Anyukát válsztott magának!!! Nagyon szeretnélek követni, egyre türelmetlenebb vagyok :)

Éva! Olyan jó, hogy itt vagy Te nekünk, mindig megnyugtat amit írsz!!! Remélem nagyon, hogy most már nekem is összejön még ebben a hónapban, de legkésöbb januárban!!! Akkor Ő is mérleg lenne, mint én :) Hűha, jó magas a hőd, nagyon-nagyon szorítok!!!

Meri! Tök jó, hogy Te így letudod foglalni magad, mi is most költözködtünk, de nekem valahogy nagyon nehezen megy minden... Olyan, mintha megállt volna az idő, vagyis mindenki mozog, csak én tétlenkedem egyhelyben...

Titi! Én biztos vagyok benne, hogy nagyon is meglesz az eredménye, hisz akkora jel, hogy egészséges babával álmodtál!!!

Virág! Én is nagyon örülök, hogy hőmérőzöl! A Jónás módszer nekem akkora tette a termékeny napokat, amikor tényleg aktuális volt, nekem decemberre is, és januárra is fiút ír :wink:

Erszike! Én is annyira, de annyira sajnálom szegény malackát... :cry: Gyakra jobban szeretem az állatokat, mint az embereket!!! Mennek a drukkok Neked is ezerrel!

Eszter! Csatlakozom Ildihez, az az 1% mindig ott van!

Ildi! Én nem hiszek a véletlenekben, és az, hogy pont az ünnepekre esik a p.é az nagyon jó jel. A nők annyival több mindent megéreznek, szerintem most megfogan a kis drága!!!

Ahogy a többieknek is szívből kívánom!
Jajjj, remélem én sem hagytam ki senkit :oops:
Puszi!
Vendég

Jaj, Anna, annyira sajnálom!!! Ez annyira szar lehet! Amikor az ember már beleéli magát... de nagyon jól tetted, hogy elmentél a dokihoz!!! Muszáj volt, hogy tudd, merre, hová is tartasz. Jobb, hogy hamarabb kiderül, mi is a helyzet. És így legalább tovább tudsz haladni, szeded majd a gyogyót, hidd el, segíteni fog!!!

KépKép
titi_27

Anna, sajnálom, hogy ez van.... nagyon jól reagáltad le a helyzetet. Remélem, pszihikailag nem visel meg nagyon az eset, hisz decemberben nagyon nyugodt kell legyél...... valaki már nagyon várja, hogy eljöjjön hozzád :D És tudod, mi a poén? Most már 3-an vagyunk, akinek Karácsony körül kellene pé-je legyen! Egyre jobban úgy érzem, hogy lesz valami :wink:
Most komolyan, nem tudom mitől vagyok ilyen nyugodt, és mitől van ilyen jó kedvem - na meg egy kicsit romantikus hangulatban is vagyok.... ki érti ezt? :lol:

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok Lányok!

Ne haragudjatok, hogy most csak magamról írok, de velem már megint történt valami, amit meg kell osztanom valakivel!
A pajzsmirigyem bal oldalán egy szép nagy csomót tapintottam. Eddig nem vettem észre, nem tudom mióta van ott.
Most megint kezdődik a rettegés. Ráadásul még azért is izgulhatok, hogy van-e baba a pocimban.
Úgy látszik nekem erröl már örökre le kell mondanom. :cry: :cry: :cry:

Éva

Kép
balimama

Na de Éva!!! Miért vagy ilyen letargikus? Ha ilyen rossz érzéseid vannak az egészségeddel kapcsolatosan, mármint úgy gondolod, hogy valami probléma van, gyorsan el kell menni kivizsgáltatni magad. Persze mindent úgy, hogy lehet, hogy baba van. De úgy látom, képes volnál a legrosszabbakat bebeszélni magadnak. Nem szabad! Már miért volna bármi probléma? De hogy megnyugodj, az idegeskedés helyett gyorsan menj orvoshoz!!! Meglátod, hamar megnyugtat!

Ildi, igen, bizony, akkor már hárman vagyunk karácsonyi peteérősök. Nagyon izgi! Bárcsak decemberben tényleg babaeső volna felettünk. Nagyon ráférne már a topikunkra egy újabb babás!

KépKép
titi_27

Éva, ezt neked kerestem, csak hogy ne idegeskedj....lehet, hogy tényleg baba van a dologban :lol:

A struma (magyarul régiesen: golyva) pajzsmirigymegnagyobbodást jelent. A pajzsmirigy mérete nőknél kb. 18 ml, férfiaknál elérheti a 25 ml-t. Magas jódtartalmú táplálkozás során a pajzsmirigy mérete kisebb, mert itt kevesebb sejt is elegendő a jód pajzsmirigyhormonokba való beépítéséhez. Jódszegény táplálkozás mellett a pajzsmirigy méretének többszörösére növekedhet (lásd ábra), extrém esetben gátolhatja a légzést. A betegség nevét a Struma folyóról (Bulgária és Görögország) kapta, mert ott a betegség különösen gyakori.

Okai

Jódhiány a pajzsmirigy növekedéséhez vezet, hogy a szerv a teljesítményt növelve képes legyen a táplálékkal felvett kevesebb jód felhasználására. Ezzel a folyamattal a pajzsmirigy alkalmazkodik a jódhiányhoz. Ebben az esetben a struma orvosi problémát csak akkor jelent, ha funkciókieséshez illetve nyaktáji panaszokhoz vezet.

Struma kialakulhat továbbá pajzsmirigytúltermelés (hyperthyreosis) valamint pajzsmirigyalultermelés (hypothyreosis) következtében. Ezekben az esetekben jód adása kontraindikált.

Struma fejlődhet ki a terhesség során is. Terhesség alatt a pajzsmirigy több thyroxint termel, ami terhes nőknél látható strumát okozhat. A szülés után ez a struma visszafejlődik.

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok lányok!

Anna!
Örülök, hogy minden rendben van. Remélem a peteérés serkentőt csak ebben a hónapban kell szedned! Biztosan hamar segíteni fog és januárban már babás leszel! :lol:
Próbálj nem gondolni arra, ami ebben a hónapban volt!

Titi!
Igazad van. A férjemnek jó ismerőse a Honvédban a rendelő vezető főorvos és délután beszél is vele. Sajnos biztosan kell majd izotóp vizsgálatot csinálni, amit terhesség alatt nem lehet elvégezni. Szóval nekem most megint azért kell izgulnom, hogy ne legyen baba, mert nem tarthatnám meg. :cry: :cry: :cry:
Azt hiszem ma már nem is jövök, mert nem szeretném elrontni ezt a jó hangulatot!
Azért olvaslak majd titeket és nagyon-nagyon szorítok mindenkinek!!! :lol:

Éva

Kép
balimama

Éva, ezt neked kerestem, csak hogy ne idegeskedj....lehet, hogy tényleg baba van a dologban :lol:

A struma (magyarul régiesen: golyva) pajzsmirigymegnagyobbodást jelent. A pajzsmirigy mérete nőknél kb. 18 ml, férfiaknál elérheti a 25 ml-t. Magas jódtartalmú táplálkozás során a pajzsmirigy mérete kisebb, mert itt kevesebb sejt is elegendő a jód pajzsmirigyhormonokba való beépítéséhez. Jódszegény táplálkozás mellett a pajzsmirigy méretének többszörösére növekedhet (lásd ábra), extrém esetben gátolhatja a légzést. A betegség nevét a Struma folyóról (Bulgária és Görögország) kapta, mert ott a betegség különösen gyakori.

Okai

Jódhiány a pajzsmirigy növekedéséhez vezet, hogy a szerv a teljesítményt növelve képes legyen a táplálékkal felvett kevesebb jód felhasználására. Ezzel a folyamattal a pajzsmirigy alkalmazkodik a jódhiányhoz. Ebben az esetben a struma orvosi problémát csak akkor jelent, ha funkciókieséshez illetve nyaktáji panaszokhoz vezet.

Struma kialakulhat továbbá pajzsmirigytúltermelés (hyperthyreosis) valamint pajzsmirigyalultermelés (hypothyreosis) következtében. Ezekben az esetekben jód adása kontraindikált.

Struma fejlődhet ki a terhesség során is. Terhesség alatt a pajzsmirigy több thyroxint termel, ami terhes nőknél látható strumát okozhat. A szülés után ez a struma visszafejlődik.

KépKépKép
ildiko74

Ildikó!
Még meg is könnyeztem, hogy milyen kedves vagy.
Sajnos ez nem struma. Ez egy féloldali nagy kemény csomó.
Nem szoktam magam vizsgálgatni és fogalmam sincs mióta van ott, de sajnos ez kívülről is látható. Teljesen véletlenül vettem észre, amikor a nyakamat kenegettem. Abban bízom talán csak egy cysta :(

Éva

Kép
balimama

most látom, hogy 2x ment el.... bocsi

KépKépKép
ildiko74

Jajj, Éva! nagyon sajnálom. Annyira akarom, hogy több probléma ne legyen senkivel, hogy mindent megpróbálok megmagyarázni úgy, ahogy a legjobb lenne. Reméljük, hogy azért nincs nagy baj.

KépKépKép
ildiko74

Jajj, Éva! nagyon sajnálom. Annyira akarom, hogy több probléma ne legyen senkivel, hogy mindent megpróbálok megmagyarázni úgy, ahogy a legjobb lenne. Reméljük, hogy azért nincs nagy baj.

KépKépKép
ildiko74

Éva! Jajjj :( sikerült beszélni a főorvossal? Esetleg uh-al ezt nem lehet megnézni az izotópos vizsgálat helyett?
Vendég

Na, Éva, sikerült beszélned a párod ismerősével? Nem lehet ezt másképp vizsgálni, mint izotóppal?! Tapintásra?! UH-val? Hülyeséget kérdezek? Biztosan, csak mi van, ha mégis baba lesz!!! Mert most azt sem tudom, miért is drukkoljak. Na de első körben tényleg juss el a dokihoz, és meglátjuk, mit mond ránézésre, meg tapintásra.

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!
Sajnos csak a jövő hét elején tudnak majd többet arról hogy mikor tudnak megnézni. Jövő héten biztosan. Ez az egészségügyben rekord sebesség.
Azzal nyugtatom magam, hogy annyira nagy ez a valami, hogy nem létezik, hogy nem vettem volna észre, ha régóta ott van. Arra gondolok, hogy cysta. Azt talán UH-al is meg lehet állapítani. Ez azért is lenne jó, mert szinte biztos vagyok abban, hogy baba van a pocimban.

Mind a 3 gyerekemnél már jóval a mensi ideje előtt meg-meg szédültem, nem tudtam hoszabb ideig állni és fájt a cicim. Hát most tegnap óta ezt érzem. Remélem nem tréfál meg a természet. azzal nyugtatom magam, hogy mire komolyabb vizsgálatra kerül sor, addigra úgyis kiderül.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Ma nem tudok jönni, szőnyegezünk. Puszi.

meri

Éva,
sikerült orvossal beszélned???
Nem lehet, hogy csak egy nyirokmirigy van begyulladva??? Ez most annyira nem hiányzik neked!! :(
Annyira édes lehet a fiad! Páromnak felolvastam, hogy miket mond... El volt ájulva!!! Boldog lehetsz vele!

Anna,
sajnálom, hogy nincs baba. :( Nehéz ilyenkor mit irni... Próbálj előre nézni, és legalább a gyógyszer majd segít! :)

Ildi,
igeeeeeen, szombaton hozok nektek képet a drágámról :D

puszi mindenkinek,
megyek, mert rettenetesen fáradt vagyok!

jaj, tudom mit akartam már napok óta irni nektek!!!
Nézzétek mindenképp a national geographic-on majd 25-én a babásat! Én nézem és fel is vettem (sajnos 1 órára állítottam és a vége lemaradt :roll: ) és fantasztikus!!! Nem is gondoltam, hogy mennyire bonyolult a megtermékenyítés!! Annyi érdekes dolgot mondanak benne, hogy le voltam döbbenve!!
ne hagyjátok ki!!!
csné

Sziasztok Lányok!
Úgy eltüntetek! Remélem nem miattam!

Eszter!
Olyan még sose volt, hogy egy egész napig nem jöttél.

Erzsike!
Te is szoktál minden nap írni!

Virág!
Kérek valami optimistát!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Anna! Nagyon sajnálom, hogy nincs baba. De majd a jövő hónapban, a gyógyszer biztosan rásegít a dologra.

Éva! És tudod, hogy mi lehet az a csomó? De ne aggódj, biztosan rendben lesz minden.

A karácsonyi peteérés az tök jó, biztosan mindannyian rá tudtok hajtani a babára, olyankor valahogy más minden, szerintem ez is jobban fog menni.

Nálunk semmi különös. A görbém változatlan, bár 05,00-kor mértem a 36,7-t, de utána visszaaludtam és 07,00-kor 37,00 volt. Ez szerintetek mitől lehet? Ez szerintem elég nagy különbség. Ha mondjuk csak 07,00-kor mértem volna meg, állatira örültem volna a felkószásnak és kezdtem volna beleélni magam, hogy babás vagyok, még jó, hogy most már tudom nem hihetek ennyire a görbében.

A görbém:

Kép

Pusz mindenkinek
verzsike

Sziasztok!

Erzsike, tulajdonképpen mind a 2 érték a vonal fölött van, és ez a lényeg. Mivel mind a 2 időpont elött megvolt a 3 óra alvás, szerintem azt vedd figyelembe, amelyikben minden reggel méred a hőt.
De megint az optimizmusommal magyaráznék valamit: ha 37,00 a hőd, akkor az is jó, ha pedig visszaesett egy kicsit, lehet, hogy pont a beágyazódás miatt :) Jól mondom?
Mindenképp nagyon reményteljes görbéd van :)

Ági, hétvégén bulizni leszünk, de amikor hazaérek, az első dolgom lesz megnézni a képet :)

Jaj, Éva... azt sem tudom, minek drukkoljak. Tulajdonképpen tudom: annak, hogy a csomó ne legyen ártalmas sem Rád, sem a babóra!!!

Eszter, Meri - veletek mi van? Dobjátok fel a görbét!

Kivánok nagyon szép napot mindenkinek!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok lányok!

Éva, hogy érzed, hogy baba van a pocidban?! Jaj, ez nagyon-nagyon jól hangzik! Akkor tuti így is van! Te már biztos valósat érzel 3 gyerkőc után.

Verzsike, szerintem is azt az értéket vedd valósnak, amikor alapból mérni szoktad. Nem hiába mondják, hogy idővel emelkedik a hő. Gondolom, ha én is hamarabb mérném, alacsonyabb volna. Hogy 3 tizedet... hát, szerintem minden lehetséges.

Jut eszembe, nem írtad meg, végül mikor, hova mentek Bécsbe? Hány napra mentek? Nem tudunk összefutni valamelyik Christkindlmarkton?

Az én görbém még mindig érdemtelen, de azért felteszem.
Nagyjából szerintem keddtől kezdünk neki a próbálkozásnak, és utána 2 naponta tervezem az együttlétet! :)

Kép

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!

Erzsike!
Szerintem a görbe vezetése szempontjából, annak van jelentősége, amit akkor mérsz, amikor midig szoktad. egyébként valamilyen elgondolásból én is többször mérem most a hőmet és mindig 37 körül van napközben. Nem tudom miért lehet, hogy peteérés után mindig így volt csak nem vettem észre.
Az a lényeg, hogy a vonal fölött van. Egyébként hüvelyben mérve 3-4 tizeddel mgasabb lenne, szóval megvan a szükséges hő. Már csak izgulni kell!! :lol:

Titi!
Szerintem hamarosan megkezdhetitek a 2 naponkénti együttlétet. Annyira szép lenne, ha azonnal összejönne. Megvan rá minden esélyed.

Én úgy döntöttem nem idegeskedem, mert nem tudok változtatni a dolgokon. Ma este megyek a nőgyógyászomhoz.
Azért megemlítem a pajzsmirigyemet ,mert, ha nincs most baba, akkor először az legyen rendbetéve. Nem akarok azon izgulni, hogy nem árt-e a babának.

Azért felteszek egy hőgörbét:
Kép

Nekem nagyon tetszik. Félek most örülni, de remélem megtaláljuk a megfelelő megoldást.

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Csak bekukkantottam. Eszter adj valami életjelet magadról, mert már kezdek aggódni! Te nem szoktál eltünni!
Ugye nincs valami baj?!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Vagyok,tegnp 2 regényem is elszállt. :evil: Menstruálok rendesen,és közben sajnos nagyon kell dolgoznom,de néha beleolvasok ám és ahogy tudok jövök.

Éva!

Érted nagyon izgulok,szerintem egy zsírcsomó lesz,és egy egészséges kisfiú. :D Én így érzem és nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen.

Erzsike!

Gyönyörű a görbéd. :D :wink:

Én is karácsonykor peteérek. :D

Puszi

Eszter
anubias

Óóóó, Eszter, megjött rendesen?! De sajnálom!!! És milyen izgi mégis, hisz így együtt fogunk izgulni karácsonykor!!!!!!!! Én már alapból a 18. napos pé-re figyelek, na persze nem zárom ki a lehetőségét a normális 14. napinak sem. Úgyhogy a végén még együtt fogunk +-at tesztelni!!! :) De jó is volna!!! Álom, álom, édes álom. Te úgyis megelőzöl!!! :)

KépKép
titi_27

Éva, tényleg csodás a görbéd. És mész nődokihoz? Jaj, de jó volna már látni a babát is. Gondolom, erre azért nincs lehetőség, ugye? Mármint hogy megnézze, van-e petezsákod?!

KépKép
titi_27

sziasztok!

élek még,igaz csak félig:))rubint rékázok és nagyon izomlázam van de muszály csinálni!

huha mindenki karira várja a pé-t?hát ez szuper!!!akkor azt hiszem év elején babadömping lesz!

éva nem tudom hogy ez megnyugtat e de nekem mikor leszokott nimike a szopizásrol akkor volt egy nagy csomo anyakamon és elmentem dokihoz(leukémiateszt,aids teszt minden volt) és végül kiderült hogy csak a tej okozte és beduzzadt a nyirok csomo!hát elég rendesen mert két napig a fejem se tudtammmozgatni!ne aggodj nem lesz semmi gond!a kisbabád meg marad a pocidba és kész!

titi majd csinálj képeket!én is ugy szeretnék bécsbe menni!az olyan jo lehet!itt csak kicsi van füssenbe!

anna sajnálom hogy nem lett baba de büszke vagyok rád hogy milyen erös csajszi vagy és felálltál és uj erövel lendülsz neki!meglesz az eredmény!

anubius hát nagyon sajnálom!kellett neked az ördögöt a falra festeni azzal hogy szép görbéböl csunya vég!jajj pedig ugy biztam benned!

csajok én már tudom miért nem jött eddig össze szép görbével sem nektek!hát minket vártok!és mikor nekünk sikerül akkor nektek is hogy együtt babázzunk :lol: de ne várjatok már hajrá mindent bele!

akiket kihagytam azoknak dupla puszit küldök!

szép napot mindenkinek ma ezerrel nagytakaritás hogy jövöhétre már csak sütögetés maradjon

Virág
Kép
Kép
virág22

Virág, de jó, hogy jelentkeztél!!! És hogy állunk a hőmérőzéssel? Szóval jövő héten Ti is nekiláttok a próbálkozásnak, ugye? Csináljuk együtt?! :oops: 2 naponta keddtől!!! Virág, kérlek szépen, még ezt a hónapot!!! És kérlek nagyon-nagyon csinálj hőgörbét!!! A fertilityfriend segítségével!!! Had lássuk már azt a hőt! Légyszi-légyszi!!!

KépKép
titi_27

sziasztok!merre vagytok?hahoo irjatok!!!

titi nagyon aranyos vagy!de fogalmam sincs mi lesz most még itthon vagyunk csütörtökig addig elkapom apát mindig!de utánna otthon mi lesz fogalmam sincs!én már letettem a babárol kb ugy 7honapra!de hömet mérem és ha sikerül kettesbe lennünk otthon akkor elkapom apát de hogy karikor ez menne azt kétlem!ugyhogy ez van

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Még mindig olvaslak titeket, és izgulok mindenkiért. Írni viszont, önző módon, ismét csak magamról van időm. :oops:

Nálam nagyobb nagytakarítás szerintem senkinél nem lesz idén. :lol: Lassan elkészülünk. Hétvégén jön az asztalos.

Képzeljétek, meghalt tegnap a főnököm. Ma reggel tudtam meg. Annyira sz*r volt így ez a nap. :( És nehéz.

A görbémet viszont felteszem, legyen ez a hét rejtvénye. :) Én már elemezgettem, érdekes, de számomra egyelőre nem megfejthető... De még mindig nem izgat... :oops: :lol: :) :o

Vigyázzatok magatokra!!! Úgy szeretnék már jönni rendesen mindennap!!!! Puszi mindenkinek!

meri

Ja, a görbém:
Kép

meri

Aki nem küld új görbét, és új vonalzót, az a lapunkon nem lesz babás. :)

meri

Sziasztok!

Titi! Mi csak egy napra megyünk, szombat reggel indulunk és este már jövünk is. Hogy éppen mikor melyik Christkindlmarkton leszünk, arról fogalmam sincs, mert még sose voltunk, a cél, hogy odataláljunk, legyen parkolóhelyünk, meg ilyesmi. És a legfontosabb, hogy apukám ne legyen hisztis kedvében.

Éva! Ha mégy ma a dokidhoz, ő már meg tudja mondani pontosan van-e baba? Én nagyon szurkolok.

Virág! Ha igazán akarjátok, biztosan sikerül itthon is kettesban maradni (a fürdés együtt jó alkalom, nálunk ez jön be otthon).

Meri! A görbéd az utolsó pár napban elég jó, csak kár, hogy nem volt meg pé körül az együttlét.

Rólam annyit, hogy egész nap rettentően szúrt bal oldalon a hasam, és persze ebbe minden hülyeséget belegondolok, de ezen kívül semmi. Egy kicsit ment fel a hőm, ennek azért örülök. :lol:

Pusz mindenkinek
Kép
verzsike

Sziasztok Lányok!

Nagy örömmel jövök a doktortól. Azt sajnos még korai lett volna kérdezni, hogy van-e most baba, de a hormonjaimmal minden rendben van.
Nem bírtam magammal és megmutattam neki a pajzsmirigyemet is. Egy nőgyógyásznak. Nagyon korrektül megvizsgálta és azt mondta, hogy szerinte ez csak egy nyirokcsomó dúzzanat, mivel egy kicsit meg is vagyok fázva így már hihető. Szóval szerinte ráérek még ezzel orvoshoz menni úgyis el fog múlni 1-2 nap alatt.
Most hétfőn, kedden és csütörtökön kell vérvételre menni, meg apának andrológiára,hát visítozott örömében gondolhatjátok.
Utána januárban Uh-al nézni fogja 2 naponként a peteérést, kappok gyógyszert ami ezt elősegíti és amikor megérett egy megfelelő pete, akkor kapok egy injekciót, mitől megreped a tüsző és akkor kell majd a párommal együtt lennünk.
Ha erre sem történik semmi, akkor egy hysteroscopiát csinál, amivel megnézi, hogy átjárhatók-e a petevezetők. Erre már szerintnem semmi szükség nem lesz!

Ne haragudjatok, hogy most magamról írok, de Apa bejelentett fodrászhoz és még segítenem kell neki fürdetni. Fodrász után jövök!
És nagyon boldog vagyok!

Éva

Kép
balimama

Hello!

Éva! Nagyon örülök a jó hírnek. Szerintem már a januári UH-kra se lesz szükség, mert a pocidban van a baba.
verzsike

Sziasztok!!!

Éva! Szívből örülök a jó híreknek :) :) :) Milyen alapos a Te orvosod, hogy 2 naponta nézi majd a peteérést! Az enyém minden ciklusom 12. napján néz csak meg, hogy a gyógyszertől nem e lett cisztás a petefészkem :?
Nagyon-nagyon drukkolok, hogy ne legyen ezekre a gyógyszeres kezelésekre szükséged, és már ott figyeljen a pocidban a baba/babák :)

Erszike! Nagyon bíztató Neked is a hőd :)

Meri! Nagyon sajnálom, hogy meghalt a főnököd :cry:

Eszter! Ez nem igaz... Úgy bíztam benne, hogy most sikerülni fog...

Virág! Én is csináltam régen a Rubint Rékát, nagyon durva... Te melyiket csinálod?

Jajjj, Lányok én annyira rosszul érzem magam... Nem bírom a p.é serkentőt... Állandó ájulásérzetem van, fáj a fejem, de szinte már migrén szerűen, és a szívem is olyan gyorsan ver... A dokim ráadásul most megemelte az adagot... Eddig csak napi 1et kellet szednem, most meg kettőt ... Megyek is aludni

Puszi, jó éjt mindenkinek!
Vendég

Ja, és a lényeg, elmúlt a mensim :shock: ma már nem volt semmi... Lehetséges, hogy a gyógyszertől???
Vendég

Sziasztok!

Remélem nem haragszotok, ha csatlakozom hozzátok! Egy másik helyen már tagja voltam egy csapatnak, de ma végleg elbúcsúztam tőlük. Az okára nem térnék ki, mert nem szeretnék ott senkit megbántani. Most egy kicsit egyedül érzem magam..... :cry:

Nekem már van egy két éves tündéri kisfiam, és úgy döntöttünk a férjemmel, hogy a 2007-es évet babagyártással szeretnénk kezdeni! Mivel megnéztem a honlapototokat is, ami szupi lett, úgy gondoltam, hogy megpróbálok csatlakozni hozzátok. Szívből remélem, hogy én is jó tagja lehetek egy ilyen családias hangulatú topiknak. :oops:

További szép estét mindenkinek

Little
Vendég

Sziasztok Lányok!
Olyan kedvesek vagytok, hogy így örültök!

Erzsike!
Nagyon szép a görbéd! Én is érzem, hogy talán most tényleg van itt valaki a pocimban! Azért nem leszek csalódott, ha mégsem, mert már biztosan sinen van a dolog!
Úgy irigyellek! Bécs gyönyörű lehet ilyenkor! Ki kell hsználni az időt mert, ha baba lesz már nehezebb lesz elszabadulni egy kicsit kettesben főleg, amig pici a baba. Már csak 5 nap! Ez a legnehezebb része az egész ciklusnak.

Anna!
valóban nagyon alapos az orvosom. Ez talán annak köszönhető, hogy nagyon fiatal. Amikor a fiamat szültem még nem volt szakorvos. Fiatalabb, mint én. Mindent 100-szor megnéz, néha még jól rám is ijeszt.
Elég sokat olvastam mostanában a Clsotibegytről. Sokan nehezen viselik a szedését. Viszont nagyon jók a visszajelzések. A sógornőmnek az első Clsotis hónapban összejött a baba. Próbálj sokat pihenni, biztosan minden rendben lesz.

Meri!
Nagyon jó ember lehetett a főnököd, ha ennyire megviselt a halála. Sajnálom, ami vele történt!
Szerintem a görbéddel nincs semmi baj. A múlt havi események miatt ez még normális.
Tegnapra látok ott egy pöttyöt. Ma már nincs semmi?

Virág!
Biztos, hogy megtaláljátok a módját az együttlétnek. Ez most élet, halál kérdése. Biztosan nem lenne könnyű egyedül pocakosan, de képzeld a párod örömét. Könnyebb úgy kibírni azt a hosszú időt, hogy tudja, nagy öröm vár rá otthon!

Titi!
Köszönöm Neked is az aggódást!
Olyan jó lenne már megismerni titeket személyesen!!!!!!

Eszter!
Nem ér, hogy nem jössz, annyira hiányzol!!!!!! :roll:

Ildikó!
Látod használt, hogy így szorítottatok . Annyira jó, hogy vagytok nekem!!!!!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok lányok!!!

Little, üdv köztünk! Mivel foglalkozol? Otthon vagy még a kisfiaddal? Mesélj kicsit magadról. Mikor kezdtek konkrétan? Hőmérőzől? Van görbéd? Én személy szerint arra esküszöm!

Éva, ez fantasztikus hír! És hogy milyen a dokid, ez hihetetlen! Hisz még csak az első rendes ciklusod, és máris figyelgeti a pé-ed! De jó, így legalább nem kell majd több hónapig potyára próbálkozni. Ha nem fog sikerülni nekünk kb 4 ciklusig, akkor szerintem én is el fogok menni a dokihoz. Persze, ez még odébb van, remélem, nem kerül rá sor. Csak igenis jó minél hamarabb megtalálni a problémát, jól csinálod!

Verzsike, biztos szupi lesz! A Schönbrunni kastélyhoz menjetek el feltétlenül!!! Igaz, nem lesz egyszerű parkolni, tavaly már nem volt ott az a jó nagy parkoló, ahol tavaly előtt parkoltunk, de gondolom, a környező utcákban biztos találtok majd. Mi elvileg holnap indulunk, de bővebben későb...

Virág, azért próbáld még meg ezt a hónapot végigcsinálni!!! És tudod, 2 naponta!!! Drukk-drukk-drukk!!!

Meri, semmi gond, lényeg, hogy nehogy elpártolj tőlünk! Majd jösz, amikor tudsz! Aztán hozzánk is jöhetnétek, nálunk szörnyű lett a festés, pedig még csak 1 éve élünk a házban, de legszívesebben újrafestetném már ma az egészet!

Anna, nem csinálsz vonalzót? Így tudnánk, hogy hanyadik napnál jársz. Hány napig menstruáltál? Tényleg nem tartott sokáig, mindig ilyen rövid szokott lenni?

Képzeljétek, a párom beteg lett délutánra! Itt fekszik lázasan az ágyban, úgyhogy nem bitorolja a gépet. Bár inkább itt játszana! Nem tudom, mi lesz így holnap, megyünk-e egyáltalán. Pedig én nagyon-nagyon szeretnék! Drukkoljatok kérlek benneteket, hogy jobban legyen reggelre!

Lányok, ha megyünk Bécsbe, akkor én már nem fogok jönni, csak hétfőn. Szóval, ha holnap nem jövök, akkor valószínűleg úton vagyunk!

Mindenkinek szép hétvégét!!!

Virág, nem néztél utána véletlen a könyvnek???!!! Ha netalántán mégis van híred, kérlek dobj holnap egy sms-t, nehogy Bécsben netán találjak, és megvegyem potyára. Bár inkább ez lenne a probléma, mintsemhogy egyáltalán ne legyen neki WOW-os könyve. :(

KépKép
titi_27

Nahát, Éva! 1 perccel megelőztél?! :)

KépKép
titi_27

Éva, tényleg nagyon rendes dokid van. Én már többször javasoltam, gyűjtsük össze ezeket a lelkes-lelkiismeretes dokikat!
És szerintem nyugodtan hallgass a megérzéseidre! :wink:

A görbémmel nekem sincs bajom igazából, csak tényleg nem tudom eldönteni, volt-e pé, és akkor-e, amikor én gondoltam. CSak a hő alapján pontosan olyan, mint a múlt havi, csak csúszásban van. Na mindegy. Bár lehet, hogy örülhetek, mert azon drukkoltam, hogy kicsit később jöjjön meg, hogy a pé. (főleg clostival) lehetőleg ne szilveszter körülre essen! :) Így most esélyesebb. :)

Anna, most jól rámijesztettél a clostival!!! Én is most fogom kezdeni. Különben, emlékszel, mondtam, hogy a múltkor nekem is össz-vissz 3 napig tartott és csak tisztaságibetétes mennyiségű volt... Tényleg csinálhatnál magadnak vonalzót, és küldhetnéd a cuccaidat a laphoz is, ha van kedved!

Szia Little! Üdv köztünk! Ha van kedved, te is küldhetsz mindenfélét magadról, és akkor azt is felteszem.

Titi!
Nálunk mindent (!) mi csináltunk, úgy, ahogy akartuk, ha vannak is kisebb hibák, legalább mi csináltuk magunknak, ingyen. Sajnos gyakran a szakemberek sem végeznek alaposabb munkát. :( Nekem szerencsém van, mert van egy nagyon ügyes férjem, aki bármit megold. :)
Remélem, adtál a párodnak kalmot, coldrexet vagy izzaszd (sose írtam még le ezt a szót :) ) meg másképp! :oops: :lol:

A főnök nálunk ugye mégiscsak egy iskola igazgatója... Nehéz volt a gyerekekkel beszélni erről, és így végigcsinálni a napot. Ráadásul nagyon fiatal volt. NA meg persze az én empatikus készségemmel... (Túl jól kezd sikerülni ez a figyelemelterelés :( )

Na nem rontom a hangulatot! Vigyázzatok magatokra! Holnap azoknak is írok, akik ma kimaradtak. :D Jó éjszakát!

meri

Titi!
Köszönöm a fogadtatást! Jelenleg nem dolgozom, itthon vagyok a kisfiammal gyesen. Egyébként egy banknál dolgozom.. Úgy volt, hogy visszamegyek 6 órában dolgozni, és az anyukám vigyázz majd Manóra, de valahogy nem volt szívem itthagyni egész napra, még akkor sem, ha tudom, hogy a legjobb kezekben lett volna. Meg tudod, amit elértünk nála hónapok alatt, azt egy nagyszülővel napok alatt a porba dobja. :lol: Szóval maradtam vele, bár anyagilag így nem túl jó, mert a gyes elég kevés, de remélem hamar jön a kistesó, és akkor elmegyek táppénzre a szülésig.
Ha minden igaz, akkor december 28-a körül kell legközelebb megjönnie, és utána mindent beleadunk. :oops: Mivel elég szabályosak a ciklusaim, és a peteérésemet is érezni szoktam, úgy gondoltam, hogy egyenlőre nem vetek be semmilyen "segédeszköz". Ha 2 hónap alatt nem sikerül, akkor majd esetleg kipróbálom a hőmérőzést, bár nem vagyok benne túl gyakorlott. Szerencsére Manóra se kellett sokat várnunk, így remélem, hogy most sem kell majd!
Bár őszinte leszek kicsit félek is a dologtól. Nagyon szeretnék még egy babát, de sokszor felteszem magamnak a kérdést, hogy biztos jó ötlet e még egy gyerek, amikor sokszor ezzel a rosszcsonttal is alig bírok. :lol:
De tesó szerintem mindenkinek kell, azt viszont nem akarom, hogy túl nagy korkülönbség legyen a két gyerekem között. Abban reménykedem, hogy talán most könnyebb lesz, mint amikor ő megszületett, mert ha mondjuk kiesik a kistesó cumija, nem kell nekem rohannom, hanem ő is vissza tudja tenni stb.

Hú de késő van! Megyek aludni, mert már "életem szerelme" édesen durmol az ágyunkban. Már 2 napja kitúrta apát, és ő a hálótársam, mivel valami miatt nem akar a saját ágyikójában aludni. Valószínűleg álmodott valami rosszat és most fél benne aludni.

Jó éjszakát!
Vendég

Most láttom Meri, hogy közben Te is írtál!
Hová küldjek infókat magamról? És akkor ez azt jelenti, hogy én is rajta leszek az oldalatokon???? Tök Jó!!!

Titi! Bocs az előbb lemaradt, annyira belefelejtkeztem a magamról való írásba: Sajnálom, hogy beteg a férjed, de biztosan gyorsan átmegy rajta és semmi akadálya, hogy holnap elutazzatok! Nálunk a NeoCitran vált be nagyon. Este megisszuk, aztán alvás /esetleg egy közös izzadás, ha van energiája :oops: / és reggelre már egész jól van az ember.
Jó utat Nektek!

Little
Vendég

na én is szép vagyok4tuti nincs már senki itt!nem baj majd reggel elolvassátok!

little üdv kztünk jo helyre jöttél!örülünk neked!!!

meri irtam neked a vednégkönyve!tudod nem akarok kimaradni!:)

titi jobbulást a férjednek!

eszter ma miért nem voltál?

balimami dejooo juhuuu!ugye mondtam hogy nyirok csomo!szupi nem lesz semmi gond!

hát csajok adok még egy esélyt ennek a honapnak!igaz nem hiszem hogy sikerülni fog,de eldöntöttem hogy ugye kb 24én lesz pé és hát mi meg 22éb megyünk haza uigy 22én még belefér!de szenteste nem fogok bemenni fürödni a férjemmel csak ezért!aztána tvábbiakat majd meglátjuk!

ági szombaton várom a képet!10.hét fantasztikus!

puszi mindenkinek

Virág
Kép
Kép
virág22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?