A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Syg,
milyen púpod van? :shock:

Botond is taknyos kicsit + a hörgői is :( ..., tegnap volt a dokinéni. Azt mondja iszonyat sok gyerek beteg... Botinak meg Dani mindent hazahoz. :cry: ja és amikor este leszáll a köd, fulladnak a gyerekek :shock: :shock: :shock:
Szegény férjemre is "ráparancsolt" hogy este menjen a gyógyszertárba, vmi kúpért (előtte nem is hallottam róla) nehogy hirtelen fulladjon Botond.... :shock: igazából alig köhög...

Viszont mondta a férjem (este 10kor jutott el a gyógyszertárba) hogy akkor milyen gyönyörű volt a központ. Minden kivillágitva, csillog-villog és már csend honol. :)

Ma bevisszük a gyerekeket is, mert a múlt héten még nem volt ilyen szépen kidiszítve. :(

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, én is az Alföldben láttam hímzett cuccokat. Sztem megcsinálják gatyóba is. Csak nem valami pajzán szöveg? :D :oops:
Eljutottatok a baba klubba hétfőn? Orsi 1,5 órát aludt éppen abban az időben, úgyhogy lemaradtunk róla.

Seriff,
köszi! :D Olyan jó, hogy Te figyelsz. Már többször eszembe jutott. Szoktál vezetni?

Roz,
úgy látom Te is szoktál az NLC-n barangolni. :) Én ma szeretném begyúrni ezt a puszedlit. A fehér meg a kék(zöld?) máz mi rajta? Érdemes rátenni a mázat? Nem lesz úgy túl "sok", csömör?

Sam,
jó, hogy jelentkeztél. Gyere kicsit gyakrabban. Ha megszületik a baba, megint nem jutsz ide jó ideig. Mikorra vagy kiírva?

Sbea,
én sem tudtam, hogy hajadon vagy még. Biztosan nagyon szépek lesztek és jól sikerül minden. Főleg, ha ilyen szépséges lányka lesz a koszorúsotok. :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Nana, én is tegnap láttam a központot kivilágítva. Nagyon hangulatos, bár én hiányolom a havat nagyon. Mi is bemegyünk sétálni ovi után.
Szegény Boti. :( Dani legalább jól van?

Lányok, köszi a narancsos meg a babanaplós válaszokat. :)

Jó kedvem van! Nyolcig aludt itthon az összes lány. Én is!

pillle

Szia Pille!

Nem, nem pajzán szöveg :lol:. Igazából csak olyan jelképes ajándék lenne, mivel nem éppen szegény családban él... az mindene megvan, mindent megkap...
így én megsem tudom közelíteni azt a szintet. :roll:

Most Amerikában tanul, Karácsonyra jön csak haza, így arra gondoltam veszek vmi tuti alsógatyót :wink: és csak annyit mímeztetnék bele USA 2006, emléknek csak jó lenne??? vagy nem???
HÚÚÚÚ annyira nem tudom... :(

HÓÓÓÓ az NAGYOOONNN kellene már, főleg hogy Danus ezért ébreszt reggel 6kor, hogy megnézzük végre leesett-e. :D :D :D

Alvás szuper! :)

Dani kicsit köhög, kicsit folyik az orra, de nem vészes, jár oviba és ezerrel készül a Karácsonyi ünnepségre!

Ha már írtad a fejlődést...mesélj Orsi miket csinál már? bocsi ha írtad és csak én nem olvastam. :oops:

KépKép
KépKép
nana09

nana
rectodertet kapot danus?

pille
igen ott szoktunk recit cserélni a csajokkal csak kicsit én most le vagyok maradva sakját recikkel mert igazán csak fotóval fogadnak el uj reciket én meg sajátokat nem nagyon csinálok mert azt már unja a család. Máz hát nem tudom én annyira nem ugrálok érte de mindneki más azt modta hogy nagyon fini lett a zöld máz keserű mandula aroma amitől marcipán ízű lesz rajta máz a barna meg kakaópor meg fahéj meg szercsen dió, a fehér csak simán porcuki meg tojáshab nagyon fontos hoyg azonnal forgasd ahoyg kiveszed a sütöbööl mert akkor lesz ilyen szép sima. Biztos láttad sokan csinálták fehér csaokival és sima torta bevono ét csokiba mártva én azt fogom most kiprobálni . Egyébként ha tényleg azonnal forgatod csak 1 mm es lesz rajta a máz és ugy nem csömör :) én talpukat is mázasztam igy kicsit macerásabb volt de lehet azt is hogy csak bele nyomod a tetejét párat ugy is csináltam magamnak.Egyébként nagyon finom puha anyukám azt modta hoyg finomabb minta a bolti :)

syg
most olvasom milyen puklid van ?? :shock:

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,
nehéz úgy ajánlani vmit, hogy nem ismerem az illetőt. De én vmi vicceset hímztetnék bele.
Orsi sokat jön-megy. Lépked a tárgyak mellett vagy ha fogja a lábamat (nagyon sokszor :) ) akkor velem lépked, ha arrébb megyek. Táncikál, pápázik, dumál. :) Csak a tátátá (pá-pá) és a memememe (ez vagyok én) ismerhető fel.

Roz, köszi az infókat. Nincs itthon zsír, gondolom nem véletlenül írták a receptbe. Addig bekeverek vmi mást.

pillle

Igen Roz, de Botond kapta. Bizti én vagyok tudatlan de soha előtte nem hallottam róla. Nézett is rám :shock: ilyen szemekkel a dokinéni.

Nálatok kellett már valaha ez a kúp? Ráadásul amikor megkérdeztem hogy mikor kell neki beadni....válasz: ha nem kap levegőt stb. a hidegrázottvégig. :(

Kérdezném... akinek már oviba jár a csemetéje..az ovis zűröket hogy kell orvosolni??? úgy értem ha Danust bántja egy gyerek (az ovónéni mondta sajnos van egy kisfiú, aki minden ok nélkül ezt csinálja minden gyerekkel. :( :( ), elveszi a játékot amivel játszik stb. és ő elmondja nekem, én mit mondjak neki??? Mi ilyenkor a legjobb?

KépKép
KépKép
nana09

Így pakol nagybevásárlás után: Kép

pillle

Pille,
Tényleg már lépked??? :shock: de ügyi!!! :D :D

Hát ez az hogy én sem ismerem...már nem :( 18 éves és kb 14 éves kora körül nagyon elszakadtunk egymástól... :(

KépKép
KépKép
nana09

Nagyon édes!!! :) :) :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nyhk sztem forraltvíz vagy babáknak is való ásványvíz.
Sedatif PC-t én szopogattam néha apukám halála után,mikor egyszer -kétszer idegbajos voltam.Nekem bevált,bár nekem inkább azu volt a gondom,hogy éjjel felébredtem és nem tudtam visszaaludni,csak forgolódtam.Aztán egyet lefekvés előtt elszopogattam és jókat aludtam.Neked kellene?Miért?

Roz majd akkor du megyünk.

Nana hímzés passz.Botond :(
A változatosság kedvéért mi is megint taknyosak vagyunk.Lillának már másodjára van arcüreggyulladása.De az a legfuribb az egészben,hogy abszolut nem fáj neki,semmi baja nincs napközben,csak éjszaka köhög.Dr nő mondta,hogy azért,mert fekvő helyzetben csorog le a trutyi.
Most ki akarom próbálni a grafruit cseppet amit Rozkáék is szednek.Eddig a Bérest adtam neki,de nem igazán vált be.Bár gondolom ezektől a különböző immunerősítők sem tudják attól megvédeni,hogy beteg legyen,legfeljebb enyhítik a betegség tüneteit és a lefolyását.

Pille bizony-bizony még hajadon vagyok.:D
Irigy vagyok rád a nagy alvásért!!!!3 napja zombi vagyok!
Ügyes a lánykád.:)

KépKép
KépKép
sbea

Bocsi megint tudatlan vagyok... mi az a Sedatif PC???
És KATI neked kellene???

Szegény kicsi Lilla :cry: ... de hát sajna ez a közösségbe járás márcsak ilyen :(

KépKép
KépKép
nana09

Nyhk,
nincs tippem itatásra, ha nem akarja. Orsit már nem szoptatom minden kajcsi után/előtt. Csak ha látom, hogy kell neki. Szerencsére ő iszik csőrös pohárból kajcsi közben is, és evések között is. Én forralt vizet adok neki.

Bea,
gondolom kap rá vmi gyógyszert. Nekem is úgy volt, hogy csak köhögtem, de nem fájt az arcom. Megröntgeneztek és felszúrták, igaz 10 éves voltam.

pillle

pille
én ligával csináltam minden ok volt ugy is

nana
mondta doki hocsak hosszában szabad felezni ? gondolom botinak is 1/2 kell csak szedni

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina

Nagyon szuperek az úszós képek. És köszönjük a pontokat.

Nana

Én mindig azt mondom, h ne verekedj, de védd meg magad, ha kell. Muszáj.

Roz

Olyan klassz sütiket csinálsz, és nem igaz, h bárki meg tudná csinálni, mert én nem. :)

Enn

Azt kívánom, h sikerüljön neked a babó. Kecskeméten a Temesvári szakember ebben a témában, és ő foglalkozik pl lombik programmal.

Pille

Orsi nagyon kis helyes.

Sbea

Lányod már igazi nagylány. A bölcsi meg sajna betegségekkel jár. Bár Bence ott alig volt beteg, inkább kiscsoportban. Aztán középsőben és nagycsoportban újra nem. Hanem első osztályos korában iszonyat sokat volt beteg. Majdnem újra kellett járnia, bár azt nem értettem, h miért, mert itthon nagyon jól haladtunk a tanulással.

Syg

Te mivel foglalkozol pontosan? Orvos vagy?

Én pár napja már adtam Adrinak egy kis narancslevet. Egy felet facsartam bele a banánba és almába. Kell a vitamin és változatosság. De most ne kezdjétek el újra mondani, h miért nem szabad. A tejtermékeket nem adom, de mondjuk én mézet is tettem a teájába. Főleg most, h taknyos. Ahogy abbahagyta a szopit, taknyos is lett sajnos.

Andi
Kép
cukkker

Pille a múltkor kaptunk rá antibigyót,most azt mondta Drnő,hogy egyenlőre ne.Orrcsepp+nyákoldó.Holnap kell visszamennünk,de azt mondta lehet beküldi fül-oor-gégészetre,ha nem javul.:(
Én adok még mellé neki Stodalt meg Kalium Bichromicumot ill. Echinacea golyócskákat.

Nana igen,de sajnos ez engem nem vigasztal,és marhára bűntudatom van,amiért beadtam.:(

KépKép
KépKép
sbea

Cukker minden gyerek más és más.A böliben Lillának is van olyan kis társa aki mióta odajár egyszer sem hiányzott,de van olyan is aki állandóan beteges,mint Lilla.Meg aztán ez előfog ám jönni akárhányszor új közegbe kerül.Sajnos.:(

KépKép
KépKép
sbea

Nana Sedatif Pc egy homeopátiás tabletta.Nyugtató,szorongásoldó,szedhető túlzott stressz,alvászavar,stb esetén.Jó,mert semmilyen káros hatásai nincsenek,nem alakulhat ki hozzászokás,nem vagy kómás tőle.

KépKép
KépKép
sbea

Bea,
totál megértelek és totál hülyeséget írtam. úgy értem közhely...

cukker,
férjem is így gondolja és ezt is mondja neki... csak hát Dani (egyelőre még) képtelen ütni.

Roz
Köszi, hogy írod. :) Nem, nem mondta :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Igen csatlakozom... ROZ én sem tudnám még a legeszerűbb sütit sem megcsinálni.... örülök ha egy gyümölcsrizst összehozok nekik. :D 8)
még szerencse hogy imádják. :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Ez a taknyosság egyébként sajna "benne van a levegőben" :( nem tudunk tenni ellene :cry:

KépKép
KépKép
nana09

pille

most néztem a foto milyen nagylány már orsi is :shock: gyönyörű szép :)

bea
ne legyen lekismeret furdalásod :) tudom más könnyen beszél de neked most szükséged volt erre a sulira :) hidd el az első év mindn eközösségben ilyen ezért érdemes egyébként utolsónak jelentkezni beszoktatásra mert akkor már van egy bizonyos kialakitot bacii flóa most ezt nem tuodm másként leirni szóval ha modjuk akkor szoktok be mikor 5-6 máik gyerköc sokkal hamarbb megbetegszenek .
ezt a védőnőnk modta de igaza is volt :) tényleg igy van mi azóta mindig a lehettő leg utolsó időpontban kezdési időpontban megyünk az oviba is :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana, Roz,
a halántékomnál van egy pukli, amiről kiderült, h csalánkiütés :shock: Nem viszket, nem fáj, semmi, csak néha nagyon megnő. Csináltattunk allergiatesztet, semmi, negatív. Így marad a stresszhatás. Egyébként attól is nő meg, időközben már rájöttem. A doki azt mondja, hogy sokszor az egész testet érinti, amikor így, pszichés alapon van. Ezek szerint még szerencsém is van, h nekem csak 1 van belőle.

Nyhk,
Sedatifot én is szedtem, de nekem kevés volt. Másoknak meg bejött. Egy próbát megér sztem. Kinek kellene?
Én csak vízzel kínáltam, ha kérte kérte, ha nem, nem. Leona most sem iszik sokat, mégis pisil. Azt hiszem, elég sokat szopizhat még. Sztem ne aggódj, ha szomjas lenne, akkor inna.

Pille,
a babaszobán is lehet "elsőket" vezetni, eddig én is a naptárba írtam, aztán majd egyszer (mikor lesz az....) átírom vmi naplófélébe. Terhesség alatt végig naplót írtam neki, de aztán mikor megszületett már nem maradt rá energiám, pedig úgy terveztem, h megírom az első éveit és 18 évesen megkapja.

Cukker,
gyógytornász. Seriff az "orvosunk".

Bea,
mi történt Lilla alvókájával?

Kép
sygnum

Nyhk, sztem is vizet adj (forralt csapvizet vagy Szentkirályi vagy Óbudai(norbi)gyémánt babavizeket), és ha nem kéri,ne erőltesd, gondolom azért még szopizik elégszer Petra. Hanna és Leona így 19hónaposan sem isznak meg 2dl-nél többet egy nap, sőt az a max.
Túró, joghurt, sztem 9-10hónaposan próbáld ki,és ha nincs pötty-hasmenés, stb akkor mehet.

Szombaton 5kor kapcsolták be a világítást a Főtéren, sztem is nagyon szép! :)

Bea, ne legyen bűntudatod! Igazából ha később adod közösségbe, akkor később kezdődnek a betegségek is, de sztem teljesen elkerülni nem lehet!
Zombisodásról meg annyit, tudod én mindig azt mondom:ennél rosszabb éjszaka már nem lehet, csak jön egy jobb...(2 napig én is totál k.o. voltam a nem egészen óránkénti keléstől, aztán mára csak jobb lett 1 fokkal)
Lillácskának jobbulást!

Nana, Botinak is jobbulást!

Cuki, nem kezdjük ne félj! :wink:

Amúgy sosem bántásból írja egyikünk sem,amit ír, csak segíteni akarásból. :D

Pille, nagyon édes a cukor tetején "táncoló" Orsiborsi!

Kép
seriff

Seriff,
csak nem alszik Hanna? leona itt ül az ölemben, látta a képeteket és mondogatja, h Hanna, Orsi és dugja a fülébe a fülhallgatót, mondja, h szia Orsi :D Nem hajlandó aludni.

Kép
sygnum

Syg
Érdekes..mármint a pukli dolog, én m ég nem hallottam ilyet :shock:
De édes lehet ahogy mondja Leona... és az Orsi, az Ojsi, Olsi vagy milyen formában? :D

KépKép
KépKép
nana09

De alszik, remélem többet,mint tegnap(30perc)....Utána meg elmegyek végre rákszűrésre..... :oops:

Kép
seriff

Köszi Seriff,
Szerintem jól van Boti, illetve a fogzás megint gyötri, már extra ki van szélesedve az iny. :? de jókat röhög :lol: én meg rajta röhögök :lol: :lol: nagyon kis csibész és olyan kis móka-miki lett. :lol: :lol: :lol:

és Hanna jól van?

KépKép
KépKép
nana09

nőgy. rszűrésre?

KépKép
KépKép
nana09

Igen, arra, már előre "örülök"....
Köszi, jobban van, náthás, de amúgy ok-eltekintve a pelenkacsere körüli cécótól,amit alvás előtt rendezett.... :roll: :lol:

Syg, megjöttek már a könyvek? Képzeld a bookline-os tegnap megérkezett!

Kép
seriff

Seriff,
éppen most küldtek mailt, h holnap jönnek. Az egyiket (enyém) nem tudták beszerezni. pedig azt nagyon szerettem volna. Leonának sincs, amit rendeltem.
"Jó" szórakozást a dokinál :?

Nana,
valahogy úgy mondja, h Oooosi. Szóval kimarad az R.

Kép
sygnum

A dokinő mondta, hogy próbáljuk ki Petrusnál a Sedatif-et, mert éjszakánként 10-12-szer ébred. (már vagy két-három hónapja). Láttam, hogy homeos bogyó, illetve, hogy nem okoz függőséget , és vezeti is lehet mellette. Szóval úgy gondoltam, nem kábít, nem okoz függőséget, de azért megkérdezem, hogy jól teszem-e ha adom neki. Azt olvastam, hogy egy hétig elég adni. Igaz ez? Én nem szeretem gyógyszerrel tömni őket, főleg nem akarom nyugtatóval. Nem is magam miatt teszem, mert ha ennyiszer kell fel akkor ennyiszer megyek oda, vagy ott alszom vele. De ez neki is nagyon rossz, szerintem rosszabb mint nekem!!!!!!

Ivással kapcsolatban csak azért aggódom, mert a dokinő rákérdezet, mert a kutacsa be volt süppedve. Megkérdezte, hogy eleget iszik-e. És mivel Ádám másfél éves koráig nem kapott se vizet se mást, mert kérte a cicit, fel sem tűnt, hogy esetleg Petrus keveset iszik. Pohárral próbálkozunk, és vízzel, de nem kell neki.

Megyek, mert kivételesen Ádám is elaludt (két napja angyali jó gyerek, kezdek aggódni, hogy beteg lesz), szóval alszik mind a két csemetém és én is lefekszem egy kicsit!

Kép

Kép
nyhk

Azért az elég érdekes, h a 2-3 napból majdnem 2hét lett......
Este elmehetünk megnézni a csillogó házakat itt hátul, ha nem lesz extra hideg...

Kép
seriff

Seriff,
sztem is gáz, de olcsóbb, mint a bookline. 13E Ft-os könyvnél meg nem mindegy. Na meg azt írták, h nem sikerült beszerezniük a hiányzó könyveket egyik üzletükbők sem, biztos ez is eltartott egy kis ideig. Mindegy, a lényeg, h ami ajándék lesz, az meglesz.
Mi tegnap este is sétáltunk ill. babakocsiztunk, minden áron tologattatni akarta magát. Felőlem mehetünk.
Zongora tök jó, csak nem enged játszani, ha leülök sír és húz el onnan :cry:

Nyhk,
megpróbálhatod nyugodtan, de sztem nem kell 4* naponta, hanem pl. este 2. Így főleg az éjszakai alvásra hat - ha hat. Azt hiszem, nálatok is bonyolultabb lehet a probléma annál, amit a Sedatif meg tud oldani. De egy próbát biztos megér. Ha 1-2 hétig próbálod, kiderül, h használ vagy sem. Ez nem olyan gyógyszer, ami miatt lelkifurdalásodnak kellene lenni! Nincs mellékhatása, semmi kárt nem tud okozni!

Nana,
érdekes ez az urticaria, a bőrgyógyász is azt mondta, h még nem látott ilyen lokalizáltat. Azt mondta, aludjak, pihenjek, vagy Xanaxot tud adni. Mondtam köszike, inkább nem. Ha nem lesz tőle bajom, maradjon úgy, ahogy van, majd elmúlik valamikor. Néhány év múlva...

Kép
sygnum

Syg,

Mire gondolsz? "bonyolultabb probléma"

Kép

Kép
nyhk

Syg, nem is azért mondtam, tudom, h olcsóbb, én is csak kényszerből rendeltem tőlük is.
Oks, 6kor jön haza Hanna, ha nem lesz hideg(de az van, most jöttem meg) mehetünk. Ti mikor voltatok tegnap?

Kép
seriff

seriff
a te dokidnál lehet időpontot kérni ? Én n.j már ezt utálom hoyg olyan sokáig ott kell ülni ....

syg.
játszol zongorán ? leo megszerette a babakocsit ? Áki már abba sem akar belülni mindig sétálni akar ... meg persze vitetni a kis 14 kilós fenekét plusz X kg ruha ami rjta van .... :roll:

syg+seriff
az este voltunk arra csajok ámultak és bámultak a sok fénytől :) még a vacsiköz csudaszép :) jövöre én is veszek ilyen kinti fényt annyira tetszik neki :)

nyhk
hu de nem lehet egyszerű ez sok kelés sajnálom :(

bea
van egy fénymásolt papirom a cseppről azt még elakartam vinni de elfeljttem mivel én vagyok szmk ma kellet elhozni a gyerekeknek a karácsonyi ajándékát az asztalostól ... végülis most értünk haza akár jöhetetek volna is :) anniyra utálom hoyg akkor ugrálttanak mikor csak akarnak .....

nem tudom mi van velem már hetek óta ugy fáj a fejem de ez mai nap :shock: :? totál kikészített már hányingerem van fejfájástól olyna rosszul érzem magam ,... ma már bevettem 3 algopyrint de szinte meg sem éreztem ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz,
de, biorezonancia, amire gondoltam. Most volt az egyik ismerősöm a Lilivel egykorú kisfiával. Ő állítólag nagyon sírt, persze nem azért, mert fáj, hanem mert korlátozva volt, egy helyben kellett ülni.... Kiskunhalason voltak 12000 Ft. Én valami olyan helyet keresnék, ahol az egészségpénztárból ki lehet fizetni. Mondjuk a kisfiúnál kimutatott Candidát, elmentek megnézetni, de vérből, székletből meg nem tudták kimutatni. Viszont valamitől nagyon kiütéses.

Cukker, Hajny
köszi szépen mindent, amit küldtetek, szerintem hétvégén el is jut a picilányhoz.

Képeljétek, most kaptam a pempers kódosoktól levelett, hogy 2-vel több pontot küldtem be, azt beszámítják a következő játékba..., és hogy még egy játékot kérhetek, mert csak egyet kértem..., a szép ebben az, hogy még ez előtt feladtam egy 16 pontosat, azt meg sem említik. Frászt kapok, hogy ha nem ért oda, pedig ajánlott levélként adtam fel. Csak szerintem az az ajánlószelvény már sehol sincs. Nem a játék értéke a lényeg, de akkor is.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz nagyon köszönöm a cseppet!!Holnap el is kezdjük szedni.
PIHENNI,PIHENNI,PIHENNI!Tudom nehéz,sok a tennivalód,de sztem túl sokat vállalsz.Bár az is lehet,hogy bújkál benned vmi kórokozó.:(De remélem semmi komoly.

Syg az alvókánk elromlott.:( Mióta bölibe járunk.A sok betegség meghát sztem azért lelkileg is megviselte egy kicsit az elválás.Éjjel felkel(ami önmagában nem újdonság)csakhogy mostmár nem alszik vissza a helyén,át kell vinni hozzánk,aminek az a következménye,hogy egyikőnk sem alszik,mert állandóan dobálja magát.Már Zsolti átköltözött a kanapéra.:(Ráadásul most hogy egész éjjel köhög így még rosszabb a helyzet.Sokat sírdogál a köhögés miatt.Meg mostmár nem kiságyban alszik,hanem gyerekágyon,úgyhogy közlekedik is a drága,átjön magától.

Ser persze lesz ez jobb is.Sztem csak a böli és a betegség kavart be.Egyébként mióta bölibe járunk sokkal bújósabb.Olyan kis drága állandóan ölelget,puszilgat.

Nyhk sztem is megpróbálhatod,kárt nem tehetsz vele.A "bonyolultabb problémán" sztem Syg azt értette,hogy ha nem szervi oka van az alvászavarnak/nem alvásnak,hanem vmilyen pszichés oka,akkor azt egy gyógyszer nem oldja meg,a picurkád meg ugyebár nem tudja elmondani,hogy mi zavarja.Így sokkal nehezebb a helyzet.Sok-sok türelem kell és odafigyelés.Hátha rájössz,hogy mi a baj.

KépKép
KépKép
sbea

Lina ilyen pici gyerekben Candida?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Sbea, de jo hogy elokerultetek! Lilluska gyonyoru nagylany mar! :D Jobbulast neki!

Roz, neked is jobbulast! Mikor is jossz hozzank suti sutos tanfolyamot tartani? :wink: :lol:

Dettus, meg hetfon lattunk benneteket a Plusban. Ma jartatok tanacsadason? Megkaptad a parkettas elerhetoseget? Nem tudom, hogy tobbiek ajanlottak-e fogorvost - En Berente Tereziahoz jartam (meg fogok is)
Tel: 514-033
hétfő-szerda: 7.30-13.30
kedd-csütörtök: 13.00-19.00
péntek: páros hónap de., páratlan hónap du.

Lina, ezek a viz alatti kepek eszmeletlen jok! :D

Hu, most csak ennyi fert az idombe, megyek kadfurdozni a Nok Lapjammal. :D Meg probalok jonni.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sbea,
nem biztos, hogy candida, mert ugye a "hagyományos" vizsgálatok nem mutatták ki. Én is csak azért szeretném elvinni ilyenre Lilit, mert ha kimutatja a tejet, akkor tuti, hogy allergiás, ha nem mutat rá semmit, attól még vigyázunk, de hátha csak vaklárma.

Syg,
így már értem az alkatokat, neten találtam egy leírást, de csak néhány volt felsorolva, egyiket sem találtam igazán találónak Lilire, magamra annál inkább:) Tényleg, nincs valami olyan bogyó, ami nem engedi, hogy tovább hízzak? Lili születése óta ez megy, havi fél-egy kiló, de nem áll meg. Nyáron szeretnék tesót, elvileg akkor megoldódik újra, de nem akarok addig várni.

Dóra,
igen, szerencsére jól sikerültek. Rendeltünk belőle naptárat karácsonyra. Nagyiknak ez lesz az ajándék.

A nagyiról jut eszembe. Ma egy kicsit olyan rossz érzésem volt. Délután ott voltunk anyunál, Lili elesett a cumisüvegével, és valahol megüthette magát. Eléggé sírt, átöleltem..., erre ő átnyúlt a nagyihoz, hogy ő vegye fel, és mikor jöttünk haza, alig tudtam betenni a kocsiba, mert anyuba kapaszkodott. Félre ne értsetek, örülök, hogy így szereti, de egy kicsit akkor is rosszul esett. Persze anyunál minden Lili körül forog, elhiszem, hogy tetszik neki, itthon azért nem tudok 100%-ig vele foglalkozni, csak 98%-ban:) néha pl. mosok, főzök.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok Mindenki! :lol:

Látom fejlődnek a babák. Mennek a hasznos infók , én meg próbálom megjegyezni őket.
Baromira utálom h a gyogyómtól leragadnak a szemeim. Nem álmos vagyok, csak képtelen vagyok nyitvatartani őket. Délelőtt a legrosszabb a reggeli gy. után. Az esti min1 mert alszom. A munkahelyen meg kómásnak néznek, h akkorákat pislogok. :roll:

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Folyt. kov.

Kata meg nem ebredt meg, ez jo jel, ilyenkor jobb ejszakank szokott lenni! :wink: Remelem nem kiabaltam el magam! :shock:

Enn, a kutvolgyibe jar, ha jol emlekszem. :oops: Megkerdezzem pontosan?

Pille, Orsi mar ilyeneket tud! :shock: Leesett az allam!
Ceruzas tippet koszonom, meg fogom nezni.

Ser, akkor ovatosan banunk majd a vazlatfuzettel. Jo lenne megorokiteni a firkait, annyira lelkesen hasznalja a varazstablajat. Kethetente rajzolhat majd egyet bele. :lol:

Nyhk, ivasgondok nalunk is vannak. Van olyan nap, hogy csak egy-ket decit tudok leeroltetni, igaz mellette legalabb ketszer-haromszor szopizik. :roll:

Nana, jobbulast a fiuknak!

Lili, Kata alapvetoen alszik delutanonkent, akkor csak csuszott egy kicsit, mert reggel is kesobb ebredtunk. Ma mar egy oraval elobb bealudt... tegnap meg egyaltalan nem akart aludni. :lol: :roll: :shock: :wink:
Asszem megiscsak Rody-t kap karira! :lol:

Lina, biztos nagyon fognak orulni az unokas naptarnak!

Nalatok mi lesz a karacsonyi menu? Kicsit tanacstalan vagyok, gyakorlatilag harom napig ugyanazt ettuk mindenhol - bp-en, anyueknal, anyoseknal (halaszle, turosteszta, toltott kaposzta). Van valalmi halmentes (nem szeretem) otletetek?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Nyhk, turot es joghurtot en kb. 10 hos koraban adtam Katanak. Petra leszokott a cicirol, vagy csak eves utan nem kell neki? Poharbol probaltad? Babatej (vagy az tapszer) :roll: ?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
Nem szokott le Petra a ciciről, csak kaja után nem kell neki, csak elalváshoz. Ja meg reggelire is azt kér. Szóval reggel, délután az alváshoz, etse az alváshoz, utánna meg egész éjszaka cici. Tápszert sosem kapott, így azt inkább már ki is hagyom. A babatejet még nem próbáltam. A pohárral próbálkozunk, de nem nagy sikerrel. Meg tudja makacsolni magát ha valamit nem akar. Az anyjára ütött :)

Katika hogy áll a menéssel? Hétfő óta gyakorolja szorgalmasan?

Kép

Kép
nyhk

Ser

Tudom én, h semmit sem bántásból írtok le. :) Sőt nagyon aranyosak és segítőkészek vagytok. Én is olvasgatlak benneteket és szűrom belőle, amit elfogadok vagy jónak látok. Azt, h én leírtam, h már adok neki narancslevet, azt azért tettem, ha mégis más is adna, lássa nincs egyedül. Szerintem sokszor előfordul, h egy-egy anyuka teljesen elbizonytalanodik, ha látja, h a többség mit csinál, mit ad, stb.

A telefonom amúgy elég vacak, még fotót is csak rossz minőségűt csinál. A célnak viszont tökéletesen megfelel. Tudok vele hívni és hívást fogadni. :)

Lina

Szerintem meg számít a játék értéke is. Ki vagyok rajtuk akadva. Persze, h írták, h időbe tellik míg küldik, de ennyire. !!! Többnapi telefonálgatás után végre felvették, és közölte, h előbb kapnom kell egy egyenlegértesítő levelet, h hány pontot küldtem be, majd csak eztán úgy másfél hónap múlva érkezik majd meg a játék. Vegyem a Pamperst és vegyek részt a Hűségprogramban, ők meg ennyire igyekeznek. Ha sok a munka, vegyenek még fel több embert erre a célra. Oldják meg.

Lili gyakorolja a járást azóta is?

Adri pakol ezerrel, de mindent!!! Mondom neki nem szabad, ő meg "de". :) és nevet rajta.

Andi
Kép
cukkker

Dora, Nyhk sztem ne aggódjatok az iváson, mint már írtam Hanna és Leona sem isznak többet 2dl-nél+ a szopik. Ezek meg Nálatok is megvannak.

Nyhk, vízszintesen fekve is be van süppedve a Petra kutacsa? Mert függőlegesben az nem sokat jelent.

Dora, a babatej az tápszer, 3-as :D . Sztem nem kell óvatosan bánni a füzettel, csak hagyd alkotni :wink: , van amihez én is odaírtam, h mit ábrázol-szerinte :shock: (dédipapa) :lol: .

Roz, most konkrétan mondta a dokim, h tegnap ügyel, és telefonáljak, amikor indulok..-így volt.Nem vártam semennyit.

Lina, írok majd du pü-t!

Kép
seriff

Lina, megírtam.

Dora, vmiféle töltött pulyka?

Kép
seriff

Sziasztok :)

Azt hiszem eddigi éltem leghosszabb és legnehezebb ovodai sétáján voltunk. Nem tudm mi törtlént Ákival .... már oda fel is véégig nyöszörgött aztán haza felé már abszolut nem birtam vele csapkodott engem toporzékolt leszgatta magáról a ruhát szó szerint a sapija el is szakadt a 20 peces utat több mint egy órán keresztül tettük meg nem lehetet sem fel venni sem letteni sem babkocsiba tenni ugy üvöltöt síkított hogy még az oviból is kijöttek hoyg mi ez :shock: :roll: nem beszélve az utcán a sok bámuló emberről hiába probáltam megnyugtatni semmi sem volt jó a karjaimat nem érzem mert olyan erőssen kellet fognaom hoyg ki ne essen a kezemből ahogy csapkod meg vei magát közben szegény adrika meg némán jött melletünk ...... ha msot nem fázott meg aÁki torka akkor soha :roll: :?

dora
nálunk sajtal- sonkával -snidlingel töltött rántott csirkemell lesz, meg baconbe akarok csvarni csirke májat és sütni vagy rántani még nem tudom meg sajtos őszibarckos csirkemell mindneből csak pár szelet csak mindneki mást szeret niki májat adri abarckos husit áki meg meg a töltöttet :) akarok még tárkonyos ragulevest is csinálni de ez nem biztos meg köretnekszerintem tört krumpli meg ákinak zölséges rizs mert Ő azt szereti jobban meg egy kis párolt brokkoli nikinek, süti az bejgli lesz csak . Meg hétfőre az oviba kell csinálnom puszednit majd abból dupla adagot csinálok :) és hátha marad belőle vasárnapig ...
cerkát én is azt akartam irni mint pille de nézd meg hoyg erős szine legyen mert mi azzal küzdünk midnig hoyg alig van szinük . általában herlitz a legjobb márka bár nem olcso vékonyban meg lira ez a 12 szinű 1200 ft körül van nagyon fontos a 3 szög alaku cerka mert azt eleve nem tudja rosszul fogni ezek a tartás tanitó cerkák ha vastagot is veszel probálj 3szög alakút venni. a félfamentes vázlat füzet fel annyiba kerül mint a famentes ezt is érdemes figyelni :)

most itt ül áki az ölembe le sem tehetem mert egyből sir de közben meg ugy köhög hoyg jaj tuti hoyg megfázott ... :(
mi történt vele :shock:

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?