A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

VicaKép
Ezt a könyvet a www.hazipatika.hu-n lehet megrendelni. Futár viszi ki szépen becsomagolva. Ha most megrendeled kintrõl, és egy hozzátartozód átveszi (nem tudja meg, hogy mi van benne!), akkor már itt lesz karácsonyi ajándéknak Neked. Azt hiszem 1.350 Ft volt cakk-pakk.
Ha nem stresszel a hõmérõzés akkor ne hagyd abba. Szerintem megbízhatóbb mint az LH tesztek.

MaciKép
Sajnos nem tudok segíteni. Szerintem is a terhesség okozhat ilyen hormonális változást, mint ahogy a vetélés is.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Cateye, Krisztinke!Kép Hat akkor melyen le vagyok sujtvaKépKépKép Mindenesetre legkozelebb rakerdezek a dokinal. Koszi a segitseget.

Nagyon szomi MaciKép
macimaci

Cateye!
Te sem ismered az utrogestan (mellék)hatásait? annyit tudok, hogy a sárgatest termelõdést segíti. Több mint egy hete szedem, de 4 napja nagyon kellemetlen, hogy sokat kell pisilnem, kicsit feszít a hasam is.Lehet a gyógyszertõl?
csutka

Lányok,

Ti szoktátok érzékelni a nyákot középidõben? Mert én most már nem elõször érzékeltem a ciklus után nem sokkal is. Csak egy napig tart, de nagyon csodálkozom, mert ennek középidõben kellene lennie, nem?

Alena
alena

Csutka !

Én ultrogestan hüvelykapszulát használok. Nekem is sokat kell pisilnem és a nyákom is másabb (több). A hasammal viszont semmi gond.
Nina

Köszi Nina! Megnyugodtam egy kicsit. Azt hittem nem bírja a szervezetem.
Csutka
csutka

Szegény páromat kértem meg, hogy vegyen nekem Corax ovulációs tesztet, mert õ kint dolgozik Budaörsön, és akkor hazafele meg tudja venni ott a gyártónál.
Olyan jól esik, hogy ezeket szó nélkül megteszi.
Kíváncsi vagyok, hogy a teszt fog-e mutatni valamit! Majd beszámolok.
alena

KARMENKép

Kép

Rita
knérita

CsutkaKép
Én is használtam az Utrogestan bogyót, de nem tapasztaltam pisilõs tüneteket. A nyákot persze, hogy megváltoztatja, mert felolvad a hüvelyben, és a hüvely falára tapad.
Szerintem nincs semmi gond, ne ijedj meg. A következõ ciklus elején le tudod mérni, hogy megszûnt-e az állandó pisilés vagy nem. Ha nem akkor lehet, hogy valami hugyúti fertõzésed van.

AlenaKép
A férjecskék itt már teljesen alá vannak rendelve a "babagyártásnak". Az enyém is úgy kéri már a tejsavas irrigálót a gyógyszertárban, mintha Algopyrint kérne. Rezzenéstelen arccal. Nagyon kell szeretni Õket ezért!!!KépKépKép

CatEye
CatEye

Cat
Kép
cateye

Nikie Kép

Köszi szépen a választ, már írtam is a dokibácsinak.

Szamoa
szamoa

Doristól:
"A gyógyszert holnaptól kell kezdenem és öt napon át fogom szedni a 12. napon pedig UH.Kép))"

mindenkit üdvözöl

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok Lányok,
én is itt vagyok ám, csak írni nincs idõm!Most vidám vagyok, annak ellenére, hogy az inszemeknek nem adok túl sok esélyt, de legalább már történik velünk valami. Amíg nem költözünk úgysem mentünk volna lombikra és legalább addig sem ülünk tétlenül!
Hogy van ez szerintetek: azt mondják hogy a 6 inszemnek összesen van 20-25% esélye - ez nem kevesebb mint a spontán prónálkozásoké?????
RITA:mondd meg a férjecskédnek, hogy ennek is megvannak az elõnyei, legalább nem fognak felbukkanni a múltból mindenféle "trónkövetelõk"KépJa és gartulálok ahhoz, hogy célegyenesben vagytok!
ORSI:köszönet a Doristól való közvetítésért. Pusziljuk, ha beszélsz vele!
LEONE:Úgy sajnálom, de ne legyél nagyon elkenõdve - a hormonproblémákat viszonylag egyszerû rendbetenni!Kép
MACI:ez rád is vonatkozik!
KRISSI:feltétlenül gyere a talira!
És MINDENKI aki tud, jöjjön!
Virág
Virág

CatEyeKép és mindenkiKép!

2 és fél órát vártam a dokimra, mert a mûtõben volt (én meg reggel óta nem ettem). Kép
CatEye, igazad volt, magas a prolaktin szintem (38 és 24.1 a nor. felsõ határ). Bromocriptin-t kaptam, szedjem 2 hónapig, hõmérõzzek, az esélyes napokon akciózzunk és 2 hónap múlva menjek vissza. Ez így rendben van? Ha terhes leszek esetleg közben nem fogok megint sárgatest elégtelenség miatt elvetélni?
Sajnos ez a doki mindig nagyon elfoglalt, nincs ideje elmondani a dolgokat, meg én is elfelejtettem megkérdezni tõle egy pár dolgot, egyszerûen amikor végre bemehettem kiestek a fejembõl.

Köszönöm a bíztatást és a drukkolást mindenkinek! Kép Olyan aranyosak vagytok! Kép Nem is tudom mit csinálnék nélkületek! Legalábbis kétségek közt vergõdnék és nem tudnám mi történik velem.

Puszi! Leone

KépKép
leone

Sziasztok !

Csak gyorsan bejelentkezek, itthon vagyunk mindannyian, madarastól. Minden jól ment. Remélem sokan babásak már.
Amint tudok jövök vissza.

Sok puszi:

Egcsi
egcsi

LeoneKép
Semmi okod az elkeseredésre. Igaza van VirágnakKép, hogy a hormonprobléma a legkönnyebben gyógyítható. A Bromocriptintõl sokan lettek már babásak. A szedésével óvatosan bánj, mert sokan rosszul voltak Tõle. Fokozatosan kell növelni az adagot. Most már egyenesbe vagyKép Azért ha pozitív tesztet produkálsz, azonnal dokihoz kell menni progipótlásért, nehogy megint baj legyen. Ártani az nem árt a babának.

EgcsiKép
Örülünk, hogy itthon vagy. Gyere mihamarabb.

OrsiKép
Dorist pusziljuk, és sok sikert Neki a spontán próbálkozáshoz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép, VirágKép!

Lehet, hogy a hormonprobléma a legkönnyebben gyógyítható, de én régóta küszködök vele (2 éve), a elõzõ dokim nem volt hajlandó tudomást venni róla, amikor kifejezetten kértem akkor sem csinált hormonvizsgálatot, ez a mostani meg mindig siet, nem ér rá rendesen elmagyarázni a dolgokat.
Meg nem tudom, amikor kiírta a Clostit meg a Duphastont, azelõtt csak a progeszteron szintet nézte 3 cikluson keresztül. Nem lehet, hogy már akkor sem volt jó a prolaktin szintem? Vagy ez azóta romlott el?
Meg az zavar, hogy mi ez a fájdalom amit hátul a medencémnél érzek. Olyan, mintha a petefészkem lenne, csak átsugárzik. De a doki nem mondott rá semmit. Megkérdezte, hogy van-e vizelési problémám, de nincs. Aztán csak a vállát vonogatta.
Szóval kicsit türelmetlen vagyok így 2 év, 3 vetélés után, és attól tartok, ha beszedem a Bromot, de nem szedek Duphastont vagy más progipótlót megint gond lehet.

Bocs a panaszáradatért, csak egy kicsit ki vagyok, mert ma semmit nem csináltam, csak az orvosra meg a vizsgálatokra vártam, az egész napomat ez töltötte ki, csak ezen rágódtam, és nem tudom mikor lesz ebbõl baba. Kép Olyan elérhetetlennek tûnik!

Leone

KépKép
leone

Leone Kép
Ne legyél elkeseredve! Kép Kép

Lányok, akik már használtátok az ovulációs tesztet, mit javasoltok, hogy használjam? Középidõben egy pár napig minden nap?

Köszi, Alena
alena

ALENA:szerintem az a legjobb, ha hõmérõzöl is - akkor kevesebb teszt megy kárba. Ha ismered a ciklusodat (ha már hõmérõztél vagy UH-ztak) akkor tudod hogy kb mikor van tüszõrepid. Ha fogalmad sincs, akkor a ciklus közepénél egy nappal hamarabb kezdd és addig folytasd, amíg ki nem mutatja a hormont.
LEONE:szerintem a mostani orvosod még nem az igazi. Én is 3 évig tököltem, amíg el nem szántam végleg magam és most már tudom, hogy van olyan orvos, aki odafigyel Rás és átérzi a problémádat és van ideje normálisan válaszolni. Fõleg miután Te 2 és gfél órát rászántál igazán rádszánhat 20 percet!!! A lényeg, hogy most már eljutottál a problémák okához és ne hagyd magad lerázni!!
Holnap nem leszek bent, de megpróbálok napközben benézni a netre! Ha nem sikerülne, akkor jó hétvégét jó akciózást Mindenkinek!
puszi,
Virág
Virág

Leone! Én is azt tudom javasolni elõször este vedd csak be és kis adagban, fokozatosan növelne. Én nagyon szédültem tõle, meg erõs hányingerem volt. Jobbik esetben. Nekem 1750 volt (a max. 600) errõl az értékrõl 2 hónap alatt beállt a normálisra. Ja én 2*1 szedtem. Ne keseredj el, meglátod most már sinen leszel!

Nekem meg holnapra drukkoljatok, hogy jó nagy tüszõim legyenek és sok!

Karmen
karmen

ViragKép

Igenis ertettem kerem, nem vagyok szomiKép

Kepzeljetek Lanyok, raakartam a problemamra kerdezni a noklapjan a Sztanyiktol, hat nem megszunt a forum! Se Erazmusz, se Sztanyik. Szornyu.

Drukk-drukk Karmen, Doris es Mindenki, akinek szuksege van ra.

Pusz

Maci
macimaci

Sziasztok Lányok!

Hát, eléggé el vagyok keseredve, úgyhogy most panaszáradat jön. Kép
A könyvesboltban nézegettem a Gyereket akarokc könyvet (na, jol elkezdtem Ádámtóül-Évától), mert ugye meg akartam venni, mikor megakadt a szemem a kemoterápia szón. Beleolvastam és azt hittem, menten elájulok: a kemoterápia ugyanis megölheti a matyikat és a fiatal páciens nemzõképtelenné is válhat. A dologhoz hozzátartozik, hogy a párom épp most kap kemoterápiás kezelést. (szept-ben mûtötték vastagbél daganattal) Rohantam be a korházba, megkérdezni a kezelõorvosát, õ egyelõre csak annyit mondott, hogy amig kemot kap (FÉL ÉV) + 3 honapig ne jöjjön össze a baba, mert elég nagy az esélye, hogy valami baja lenne. Kép
Teljesen berágtam, mert mondhatta volna még a kemo elõtt, hogy nemzõképtelenné teheti a férfit. Lehet, hogy mivel õ "csak" közepes erõsségû kezelést kap, így ez nem áll fenn? Ezt most nem tudtam megkérdezni, mert rohannia kellett egy bácsihoz meg amúgyis teljesen ki voltam bukva.
Csabinak meg csak annyit mertem mondnani, hogy most nem szabad akciozni, és majd 3/4 év múlva startolhat megint a project.
Igy Gitta légyszi vegyél ki a táblából...
Mondjatok nekem valami biztatót, mert midjárt megint bõgök
Kép
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

MinyuKépHát,bíztatót erre nem igazán tudok mondani,sajnállak és együttérzek veled!Talán próbáld úgy felfogni,hogy a párodnak ez a fél év a következõ 60-70 évet biztosíthatja be,és ha ezt vele akarod eltölteni,akkor nem tûnik nagy áldozatnak a várakozás.A nemzõképtelenségre ne is gondolj,de esetleg beszéljetek szakorvossal,aki megnyugtathat ez ügyben!Próbáljátok egymásra figyelve,szeretetben eltölteni ezt a pár hónapot,és talán az így kialakult szoros érzelmi kötõdés melegágya lesz az érkezõ babukának,akire remélem nem is kell majd sokat várnotok!Én tiszta szívbõl ezt kívánom NektekKép
krisztinke
krisztinke

Draga MinyuKép
En is azt tudom mondani, amit Krisztinke, es az a 3/4 ev most soknak tunik, de nagyon hamar elmulik. Csak gondolj bele, most volt karacsony es mar megint mindjart itt van!

Parodnak jobbulast kivanok, Neked pedig kitartast az elkovetkezo par honapra!

Sok puszi

Maci
macimaci

MinyuKép
Csak csatlakozni tudok a lanyokhozKép Sajnalom, hogy ez tortent Veletek, nagyon sok kitartast kivanok Nektek a kovetkezo honapokra. Azt hiszem most nincs annal fontosabb, hogy parocskad meggyogyuljon. De addig is beszeljetek az orvossal, mit lehet tenni. Lehet, hogy csak azert nem mondta, mert nem all fent a veszely.
Sokat foglalkozzatok egymassal es meglasd hamar eltelik az idoKép

Pusza:
Vica
vica72

Sziasztok!Kép

LeoneKép
Megértelek, hogy aggódsz az újabb vetélés miatt. Nekem még csak egy volt de így is rettegek, hogy mi lesz ha megint terhes leszek és ugyanez történik.Kép Azért az jó, hogy kiderült, hogy a prolaktinod magas, így legalább ebbõl kigyógyítanak. A Clostyt meg a Duphastont már nem kell szedned? Vagy elõbb le kell mennie a prolaktinnak? Sajnos az orvosommal én sem vagyok teljesen megelégedve. Nagyon rendes szokott lenni velem, csak az a baj, hogy nem emlékszik a problémáimra, pedig rajta van a kartonon. Múltkor is berágtam rá, de már megbocsátottam neki. Azt hiszem én reagáltam túl a dolgot. Legközelebb megmondom neki, hogy már majdnem két éve próbálkozunk mi is. Ha ennek ellenére sem vizsgál ki jobban, akkor lecserélem, bár emberileg tényleg nagyon rendes és a magánrendelõje is egész barátságos.

MinyuKép
Sajnálom, hogy szüneteltetnetek kell a babaprojektet, de most sokkal fontosabb, hogy a párod rendbe jöjjön. Hidd el hamar elrepül az a pár hónap. Utána hamar meglesz a baba, ne keseredj el!Kép

MaciKép
Szerintem is bosszantó, hogy megszûnt a Sztanyik dokis fórum.Kép Olyan rendes volt és mindenkinek válaszolt.

NikieKép
Sajnos nem kaptam meg az emailed.Kép Légyszives írd meg itt, hogy mi a véleményed a görbéimrõl. Köszi.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Sziasztok
Meg vagyok nyugodva végre. Tegnap voltam dokinál (most voltam nála elõször, de egy tündéri pasas) Nem voltam terhes Kép( amit nagyon sajnálok, de azért örülök, mert attól féltem hogy az voltam és elvetéltem. Csak egy baj van van valami hormonális problémám és azért volt nálam mindez ami történt. Most hõmérõznöm kell úgy három hónapig aztán februárban vissza kell mennem hozzá. Azon a papíron amit adott úgy van írva hogy reggel szájban 5 percig kell hõmérõzni. Most lehet hogy butaságot kérdezek de a hõmérõ tökmindegy hogy hogy van a számban? (ezt arra értem hogy egyenesen kell tartani akkor még jó hõt vagy mindegy hogy) Légyszi "homályosítsatok" már fel hogy van ez a hõmérõzés dolog és mikor kell akciózni ha magas a hõ? vagy mikor?
MÉg sosem csináltam a hõmérõzést. Egyébként képzeljétek nekem a teszten halvány csíkot mutatott és erre azt mondta hogy az ilyen halványat semmisnek kell venni(tényleg elég halvány volt de én láttam rajta valamit Kép kár hogy végül nem babuci volt)
Bocs ha hosszú voltam
Puszi mindenkinek
Viki
Névtelen

MinyuKép
Nagyon sajnálom ami veletek történtKép Sajnos csak én is ismételni tudom a lányokat, hogy az a 3/4 év hamar elröpül, és amikor azt az édes kis csomagot a kezedben tartod már nem fogsz emlékezni semmire. Nem is olyan sok ez a várakozási idõ, ha azt nézed, hogy egy férfi ciklus 3 hónapos, és mire regenerálódnak a matyikák legalább két, de inkább 3 ciklusnak el kell telnie. Addig is fel a fejjel, és örüljetek egymásnak a pároddal, és élvezzétek a szabadságotokat.

VikiKép
A szájban hõmérõzést én nem tartom jó megoldásnak. Hüvelyben, vagy popóban ad értékelhetõ hõt. Például más hõt kapsz, ha nyel alatt méred, és mást ha a szájpadlásodnál. Én is mértem szájban, amíg itt a lányok ki nem okítottak, de hidd el ég és föld volt a különbség e hüvelyihez képest. Ráadásul nem is racionális volt a változás.

LeoneKép
A prolaktin, és a tesztoszteron magassága nagyon nehezen elkapható, mert állandóan változik, a stressz hatására. Az utóbbit néztek Nálad ? Lehet, hogy már hónapok óta magas. Próbálj kicsit lazítani, és lelkileg rendbe tenni magad, ezzel sokat segíthetsz. A hõdbõl, és a nyálmintádból vagy hüvelykenetbõl rá lehet jönni, hogy kell-e progi pótlás. Ha a tárgylemezre tett kenet a ciklus 2. felében is páfrányos, vagy szórványosan páfrányos, akkor progi hiány van. Ez azért van, mert a cervilis nyák a középidõ után a sárgatest fázisban a progi hatására besûrûsödik, és csak 1-2 cm-re lesz nyújtható, tejes állagú lesz, és tárgylemezen cipó formájú rögöket képez. Ha kevés a progi ez az átalakulás
nem megy végbe, és páfrányos marad a nyák. Ezt legkönnyebben PG53 LH teszttel lehet nézni. 1300 Ft körül van gyógyszertárban.

KarmenKép
Szép nagy tüszõid legyenek !!!!!KépKépKép

LányokKép
Ma reggel voltam dokinál, van egy 16mm-es tüszõm a 12. napon a bal petefészkemben. Sajnos a nyálkahártya a szedett gyógyszerrel is csak 5mmKép. Vasárnap reggel 9-kor tüszõrepesztõ szurit kapok, majd hétfõn este leteperem apucitKép, és kedd reggel kell visszamennem PCT összeférhetetlenségi tesztre. Besûrüsödtek itt az események. A nyálkahártya a doki szerint még vastagodni fog addig, meg a szuri is vastagítja. Utánna Utrogestan bogyót kell használnom, ami szerinte a megtapadásig még vastagítja a nyálkahártyát. Remélem a megtapadásra eléri a 10 mm-t.

Hú egy regényt írtam most nézem.Bocsánat !

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKépKépzeld,megint fentebb ment a hõm (36,9).Tehát nem a rossz alvástól volt (egyébkén tegnap is és ma is istenit pihentem az éjjel).Szóval akkor mi lehet ez?Esetleg érik a 9mm-es tüszõm,és tényleg a megas hõ jelzi a tüszõrepit?Szerinted?Az látszott volna az UH-on,ha már túl lennék egy tüszõrepin?Mit gondolsz?
A te helyzeted nagyon jól hangzik,remélem most sikerülKép
VikiKépSzerintem is hüvelyben mérd,az ad megbízható eredményt.Arról pedig megoszlanak a vélemények,hogy az alacsony,vagy a magas hõnél kell-e akciózni.Legjobb,ha mindkét esetben együtt vagytok...
krisztinke
krisztinke

Orsi Kép
Milyen vizsgálatokat végeztettél el magadon a várható teherbeesés elõtt?

Sz.
szamoa

CatEye
Nagyon szorítok Neked!! Ez a nyálkahártya még addig sokat vastagszik és jó lesz hidd el!
Egcsi
Örülök, hogy sikerült a madárkáidat gond nélkül áthozniKép Gyere mihamarabb!
Minyu
Kitartás, mert megéri! Most koncentráljatok a férjecskéd teljes gyógyulására, hogy gyönyörû egészséges gyerkõcötök legyen gyönyörû egészséges szülõkkelKép
Karmen
Szorítok a tüszõcskékért!!!
Lujza
lujza

Szép napot!

Holdasok holnap, szombaton:

AdélKép
17:14-kor

BarbaKép
16:34

Reggel már jó az akció!

Sajnos rohannom kell.

Krissi
krissi

Nekem is megnéznéd azt a holdas valamit
Én 1979. szept. 8-án születtem úgy tudom 10 órakor
Köszi
Viki
Névtelen

KrisztinkeKép, VikiKép

Az ultrahangon látszania kell, hogy megrepedt-e a tüszõ. Szerintem akkor kell akciózni, amikor alacsony,(nálam 36,5 az alja), de a dokim a következõ napra mondta, hogy megrepedt, amikor 36,7 volt, de elõtte jobb az akció, és a matyikák kivárnak a petevezetõben támadásra készen. Utánna ha még feljebb megy a hõ, akkor már késõ. Nekem ma reggel 36,5 volt a hõm, szóval az alja, és csak vasárnap repeszti meg a tüszõt. Krisztinke szerintem akkor most mindent bele!!!! BogárnakKép pont a minimumon reped meg, tehát ez is alkati dolog.

CatEye

Cat
Kép
cateye

LujzaKép
Köszönöm a bíztatást, igazán kedves vagyKép. Hát Neked hiszek, mert Te is ezekkel a gondokkal küzdesz. Az a rohadt Clostylbegit leradírozza a nyálkahártyát. Te milyen gyogyit kaptál rá, met emlékszem, hogy kaptál valamit ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

LujzaKép
Köszönöm a bíztatást, igazán kedves vagyKép. Hát Neked hiszek, mert Te is ezekkel a gondokkal küzdesz. Az a rohadt Clostylbegit leradírozza a nyálkahártyát. Te milyen gyogyit kaptál rá, mert emlékszem, hogy kaptál valamit ? Én Estrofemet kaptam ,de nem vastagított rajta semmit.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Hétfõn mondta a dokim, hogy most a hormonvizsgálat után megnézi a petevezetõimet, aztán nincs más hátra mint az inszemináció...Mit tudtok errõl, én annyira idegenkedem tõle, valahogy nem érzem természetesnek, ha mindketten egészségesnek tûnünk- persze addig még hátra van egy-két vizsgálat. Mennyibe kerül az egész kalamajka? És hogyan zajlik. Tudtok róla valamit?
Puszi, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

SzamoaKép
Néztek nálam egy teljes nagy vérképet (cukor, vas... stb) Ezen kívül: rubeola, toxoplazma, cytomegalo vírus szûrés (vagyis ellenanyag vizsgálat). Jó, ha tudod, hogy kb. 3-4 hetet kell az utóbbiak eredményére várni, tehát nem árt idõben megcsináltatni õket. Ezen kívül volt egy rákszûrés. Talán ennyi.
Kb 1 hónapja szedem az Elevitet...
Remélem segítettem:

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Minyu Kép
Szorítok neked és a párodnak is! Hamar eltelik majd az idõ, hidd el!

Cateye Kép
Tényleg jól beindultak az események. Gondolok majd rád a hétvégén!

Alena
alena

CatEyeKépKép
Szorítok neked. Ahogy Alena is írta, nagyon elindultak nálatok az események, örülök neki, és kívánom, hogy hipp-hopp babások legyetek Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Köszi szépen!

Sz.
szamoa

Maci! Sajna megszünt a fórum, mert a doki nem csak a saját idejét kellett volna feláldozza, de neki kellett volna a továbbiakban a netet is fizetni. Ezt nem vállalta.

Minyú! Sajnálom de ha a doki szerint a babának lehet baja, akkor muszáj várni. Ezt sajnos el kell fogadnod. Remélem a párod hamar meggyógyul és nem lesz terméketlen. Bár akkor is lehet lombikkal segiteni, most olvastam a teljesen meddõknél tudnak levenni olyat sejtet, amibõl a sperma lesz késõbb. Ez is alkalmas megtermékenyitésre, igy ne is gondolj arra hogy nektek nem lesz babátok!!

CatEye! Nekem a PG53 sose mutatott semmit, pedig UH látszott van peteérés. Vastagitsd azt a nyh-t!!

Megjöttem az Uh-ról, nincs túl jó kedvem. Bal oldalt van 16*15, 15*14, 10*10 tüszõ, jobb oldalt 14*14, és 2 db 10*10-es. (kedden csak 1 volt még a jobb oldalon). Ma több szurit kaptam, és holnap is menni kell UH. Hátha ezek a kisebbek is nõnek még. 3 db biztos lesz a punkcióra, de én nagyon akarom, hogy több legyen! Nyáron is csak 3 volt, amiben csak 2 petesejt volt, de csak 1 kezdett el osztodni. Nagyon szeretném, ha 2-t tudnának visszaültetni!!
Ja a nyh. mára 9mm lett.(kedden 5,5 volt). Kissé feszült vagyok, nem hiszem ezt jót tesz a tüszõknek, de nem tudom elfelejteni, hogy ha csak 1-et kapok vissza a 2 helyett, akkor fele akkor az esély! Anyagilag is bizonytalan hogy tudunk-e köv. vállalni.

Karmen
karmen

Karmen!
Ne csüggedj, volt akinek egyet ültettek be és sikerült. Sajnos nekem is van egy ismerõsm aki csak ebben bízhat. Mikro a másodikat csinálták neki egy másik csajszinak egybõl sikerült.
Nem bírom a várakozást, a hõm magas, a hasam viszont úgy fáj mintha meg akarna jönni. (Vasárnap kellene). Ez jelent valamit?
Csutka
Csutka

Csutka! Tudom Edelweiss is igy járt, de nekem az 1 nem volt sikeres, igy most se nagyon bizok benne. Amugy is nagyon szeretnénk ikreket! A hõmet nem mértem még, nem értek hozzá. Amugy tudom terhesen is többen ugy érzik, hogy megjön. Lombiknál legalábbis többen ezt mondták. Én a peteéréskor is igy éreztem és mondták ez normális.
Hátha neked is jót jelent!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

KarmenKép
A PG53 szerintem sem 100%-os, de legalább támpont, és nem túl drága. Én nem az ov. idejének meghatározására használtam (mert nem mutatott semmit), hanem a ciklus 2. felében nézegettem, mert sokszor félpáfrányos volt, és abból tudtam, hogy nincs elég progim.
Van olyan, hogy üres a tüszõ, és nincs benne petesejt ? Akkor el vagyok keseredve, mert csak 1 tüszõm van égen s földön, és ha ez is üres akkor végképp nincs esély.
Ne keseredj el, mert ha kedd óta ennyi tüszõ termelõdött, és a nyálkahártyád is ilyen szépen megvastagodott, biztos még a jobb oldali tüszõk is növögetnek a punkcióig. A nyálkahártyádat mivel vastagítják ? Azok is az injekcióktól vastagodnak ?

AlenaKép,OrsiKép
Köszönöm szépen a drukkot, remélem sikert hoz.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye,
megtörténik, hogy a tüszõben nincs petesejt, de ez teljesen normális. Viszont nekem most BIZTOSAN LESZ BENNE!!! Erre kell gondoni, mertha mindig megkersnénk azt az egymillió rossz lehetõséget, ami létezik, akkor egész életünket végig aggódhatnánk....

A hétvége nálunk is fontos idõpont lesz. (Az eddigi görbéim alapján a 13.nap környékén van peteérésem... legalábbis a doki ezt mondta, és varásnap leszek a 13.napon!!! Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Vasárnap gondolok majd Rád, és adjatok bele apait anyait!!!!KépKépKép Én csak repesztek vasárnap, de kíváncsi vagyok, hogy megérzem-e a repedést. Hétfõn aztán mi is hancúrozunk! KépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Megdöbbentett ez az "üres" tüszõs dolog. Nekem is mindig csak egy tüszõm van. Az uh-n ugye nem látja a doki hogy ez üres?

Na de nem is gondolok rá.
Nina
Nina

KARMENKép
most irom Neked a levelet. Annyit elöljáróban, hogy sikerült a dokibácsihoz kerülnünk Kép. És ne izgulj, azok a 10x10 tüszõk is meg fognak nõni még, tehát lesz mibõl válogatniKép, ne csüggedj!

CATEYEKép
mindent beleKép!

DORIS mindenkit puszil!

Rita
knérita

Szia Krissi!

Köszönöm szépen a holdas infót, és még egyszer bocsi a tegnapi nyúzgálásért.

Üdv és szép hétvégét mindenkinek!

Barba
Barba

Ha nem nagy megterhelés érdekelne engem is ez a holdas dolog!
1978.12.30.-án 19:15-kor születtem
Köszike
Csutka
Csutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?