A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Vercsi Kép
de jó, hogy majdnem egyformát irtunk Kép

Pussz
Kangi
25+6
kangi

Vercsi!
Üdv közöttünk, jó pocakosodást. Gratula a 3. babóhoz.

Judó!
Köszönöm, hogy elküldted, bár nem látom, mert most nem enged belépni a levelezõm. Remélem meglesz, de ha nem akkor, hétfõn ha nem baj, újra elkérem.

Jó hétvégét mindenkinek!

Sziasztok
buksicica
17+1
buksicica

Urszila!
Drukkolok neked és a pocaklakódnak, küldök sok biztatást és plusz energiát.KépKépKépKépKépKépKépKépKépKép++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Még mindig nem érzem egyértelmûen, hogy mozogna a pocaklakóm.

Vercsi!
Üdv a kismamik közt! Jó pocaknövesztést.Kép

Mamu!
Ne búsulj!Kép Szükség van különbözõ véleményekre, ismeretekre, hogy mi (elsõ babás) kismamák is többféle infóhoz jussunk.

Maci_2
18+2
maci_2

sziasztok!

Vercsi: köszike az infót.

Kakkukfu: Nekem ugy nézz ki a dolog, hogy még idén decemberben szülõk, húzzál bele és szüljünk együtt.

Puszi
Andy
33+2
andy78

KépKépKépKépKépKépKépKép

Mamu
Mamu

Sziasztok!

Gratulálok az új bébikhez!KépKépKép

Urszila!
++++++++++++++++++++++++++++Drukkolok nagyon!!!

Vercsi,
szia ittKép, boldog pocakosodást!

Timici!Kép
Én is mindjárt vasalok, de már úgy várom, tegnap kaptam egy szuper vasalódeszkát, mert a régi megrettyent.

Jó sokat írtatok, alig bírtam behozni az elmaradásomat!Kép
Tegnap egész este Malackáztam, mert tegnapelõtt Anyukámnál aludt, és egy kicsit érzékenyen érintette.(engem is...) Már elõre félek, mi lesz, amig kórházban leszek, olyan anyás mostanában, csak én foghatom a kezét elalváskor, meg ilyesmi. Már azt is elõre látom, hogy esténként Malacka után bömbölök a kórházban. Istenem, néha szabályosan bûntudatom van, hogy a nyakára hozok egy bõgõmasinátKép.

Baracklekvár: én nagyon puritán lekvárt csinálok, cukor és tartósító nélkül, és remekül eláll. Igaz, felbontás után a hûtõben kell tárolni, de általában nem porosodik ott sokáigKép, és akár egy üveggel meg tudok enni belõle különösebb lelkifuri nélkül. A tartósítás abból áll, hogy iszonyúan odafigyelek az üvegek tisztaságára, és mikor lezárom, a feje tetejére állítom az üvegeket 10 percre, utána húznak be a dunsztba.

Toxo: látom eléggé megoszlanak a vélemények. Én ebben kicsit szigorúbb voltam, azt mondta a doki, hogy mivel nem estem még át rajta, nagyon figyeljek. Ja, nekem még a nyers hússal való érintkezést sem ajánlották. Persze ezt nem lehet betartani. Egyébként szerintem az, hogy ki mennyire aggódik, sokban függ attól, hogy beleesett-e már azokba a bizonyos igen kis százalékokba... Mert ha valaki már igen, akkor onnantól kezdve elveszti azt a fajta optimizmust, hogy ez olyan ritka, velem biztos nem fordul elõ, stb.

Ja, tegnap voltunk UHn, lepény borzalmas, de vmi csoda folytán még bírja, Kiscsaj 2900gr a gép szerint, doki szerint még nõnie kellene. Szerintem tökéletes lesz a végére a kb.3.5 kg. Különben is, kíváncsi lennék, akkor is ez lenne-e a véleménye, ha neki kellene egy kis dundimókust kinyomni azon a kis lukon...

No, rövidke szösszenetem most véget ért.
Pusz
Zulu
37+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Zuluuuuuu, de jó, hogy írsz, már nagyon hiányoltalak.Kép
Kiscsaj szépen növekszik és van még 3hét. Ki hitte volna ezt, annak idején...nem igaz?Kép Tök jó.Kép
Hát igen a férfi dokik olyan jókat tudnak mondani, ha nekik kéne szülni, biztos más lenne a szöveg.Kép
A mi vasalódeszkánk is elég tropa, de még bírja, ugyhogy nincs remény újra.Kép Mindegy, mert vasalni így is-úgy is úúúúúútálok.

Vercsi, üdv. a körben, jó pocakosodást.

JudóKép, FranyóKép
köszi, köszi megkaptam a recepteket a lekvárhoz.Kép

Valahogy ma nagyon szar a rendszer, alig bírom kivárni, mire lejön egy oldal.Kép

Teljesen off:
Képzeljétek megyek majd karácsonyi céges buliba. A párom új cége ugyanis minden évben tart bulit és lehet vinni párokat is.Kép A volt cégem egyik szállodájában lesz(Atrium Hatt)Kép, hi,hi. Majd varrok valami csini rucit, amit fel tudok húzni a pocakra, biztos bizarr lesz, de úúúúgy várom. Már ezer éve nem mozdultunk így ki. Még jó, hogy egy hónap múlva lesz, addig csak elkészül a gyerekszoba és sikerül ruhát is varrnom.

Bocsi az off-ért, de olyan jó kedvem lett.KépKépKép
Pusssza,
Timici
29+6
timici

SZziasztok lanyok!

Annyit irtatok a lekvarokrol, hogy nagyon megkivantam a baracklekvaros palacsintat! Kép

Timici!
Koszi vegre megneztem a keptarat! Kép
NEZZETEK MEG EMMAT!!!!!!!!!!!!!!!

[url=http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/kismamak/index.phtml?[/url]
aid=27520447&beginnum=24

puszi
Kakukkfu
34+1 vagy
33+1
kakukkfu

Sajnos a veget nem sikerult belinkelni Kép
kakukkfu

Sziasztok Lányok!

Átfutottam a topicot, nagyon köszönjük a sok-sok gratulációt, nagyon meghatottatok! KépKépKép
Lucababa nagyon nyugis és kedves baba, pontosan annyi tejcsije lett, mint amennyit kívántatok, tehát rengeteg. (Öt helyett hét napot voltunk a kórházban, ugyanis annyira beindult a tejtermelés, hogy gyulladással fenyegetett, de hála Istennek, megúsztuk jegeléssel, túrópakolással és infralámpás kezeléssel...)
Fantasztikus érzés volt, ahogy megpillantottam a lánykát, azóta is sírni tudnék, ha felidézem magamban a pillanatot, vagy akár azt, hogy a férjem milyen érzésekröl számolt be.KépKépKép
Fú, most szaladok, mert felébredt, de rövidesen visszatérek a születéstörténettel.!!!
Csipkebogyó és a ma 11 napos Luca
csipkebogyó

Kedves Pocok

ha kesve is de koszonom a valaszt, csak az a problemam, hogy mit kell erteni a csalad jovedelme alatt, a baratom (vele egyutt vennenk a lakast, s az o szulei adtak a toket amire fel lehet venni hitelt)ugyanis nem magyar allampolgar, ekkor vajon mi szamit a csalad jovedelmenek (neki ugyanis eddig diakvizuma van, ergo nem lehet jovedelme, nekem a szuleim segitenenek a hitel fizeteseben, oket be lehet tulajdonjog nelkul vonni a hitelfelvetelbe? Ha ez veletlenul bonyolult akkor bocs a zargatasert.

Urszila
en megneztem a sajat AFP-met az 0.9 lett MOM 40.1 ng/ml -re (szamit hogy elso gyerek, akkor alacsonyabb) tehat a 99 ng/ml olyan 2 MOM korul lehet. Lehet, hogy hibasan de ugy tudom Down-kor gyanu 0.7 MOM ALATT van nem folotte, a 2,5 folotti ertek velocsozarodasi rendellenessegre utal.
Raadasul a meresek is olyan pontatlanok, pl. kell a sulyod is a szamitashoz.
Kepzeld el hogy engem ket merlegen a vedononel es a dokinal teljesen mashogy mertek. 3 hete (!) meg 17 hetes terhes voltam most pedig 25, ekkor voltam vedononel is sulyom 63, most a dokinal 75-ot mertek (HAAT en nem vettem eszre hogy naponta kb 1 kilot hiztam volna....)
Szerintem az egesz meres bizonytalan (ha meg a suly sem biztos...), tobb bizonytalan tenyezobol probalnak valami kis biztosat kialakitani.
Ezert nem szabad izgulni!!!!!!!!!!!!!!

Kedves Nadine, nekem szanhuzom van otthon Kép es a vedono csak azt mondta szerinte egy-ket heten belul az ember latja, hogy viszonyul a kutya a babahoz. (Pedig hat elhet az emberekben eloitelet a szanhuzokrol)En teszteltem a kutyat igaz idegen masfel eves kisgyerekkel aki pl. megsapkazta, raallt a nyakara es a kutya turte majd egy ido utan elvonult. Egy ismeros spanielt is a fulenel fogva probaltak meg huzni a gyerekek es turte. Persze a gyerekekre ra szoltak a szuleik. Szerintem a kutyak tudjak h. gyerekekrol/kolykokrol van szo.
Zsurlo

Kakukkfû!
Én megcsodáltam Emmát, igazán gyönyörû kiscsaj, még a férjemet is idehívtam, hogy megmutassam neki. Kép Nagyon jó ez a kép, egész meggyõzött, hogy mi is kipróbáljuk a 4D ultrahangot...

Vercsi! Üdv itt, és gratula a babádhoz!!!

Maci2!
Kitartás, már biztos csak napok kérdése, és úgy fog rugdosni, hogy csak na! Kép

Zulu!
Én is hiányoltalak, örülök, hogy megvagy. Gömbölyûrõl tud valaki valamit? Nagyon eltûnt...

Csipkebogyó, de jó, hogy itt vagy, még egyszer gratulálok, és várjuk a sztorit! KépKépKép

Én is offolok egy kicsit. Akartam venni magamnak télre egy jó kényelmes cipõt/csizmát, aminek nem túl magas a sarka, de jól tart, ami nem engedi át a vizet, és ami a lényeg, hogy ne nyomjon sehol, és már a nyolcadik üzletet járom végig, és naná, hogy amelyik megfelel az elvárásoknak, az húszezer forint, és ennyit nem szánok rá, vagyis sajnálom rá ezt az összeget... Nem igazán tudom, mit csináljak, van valami ötletetek, hogy hol érdemes körülnézni?

Pussz
Franyo
25
franyo

Halihó!

Olyan aranyosak vagytok, hogy hiányoltatok!KépKépKép Nem vagyok hûtlen, csak mostanában olyan kis érzékeny lett a kisfiam, hogy nagyon sokat kell vele foglalkozni. Meg még kitört rajtam a fészekrakóösztön is, igaz, ez már régen, de azóta fokozódott. Mindig újabb dolgok jutnak eszembe, amiket még MUSZÁJ megcsinálnom, mielõtt kórházba megyek, pl. ipari mennyiségû kaja felhalmozása a mélyhûtõben, mert még éhen találnak veszni a pasik, esetleg szegény gyerek 5 napig zacskós levest fog ebédelni egy sült virslivel, meg folyamatosan mosok, vasalok, hogy nehogy pont egy olyan szituban hagyjam itt õket, hogy tele a szennyes és a vasalósfiók is, mert aztán lehet, hogy óriási meglepi érne, mire hazajövök, pl. az összes ruha kék lenne vagy ilyesmi.
No, megyek is fõzõcskézni.
Jóéjt minden kismaminak és pocaklakónakKép
Zulu
37+0(hát ezt tényleg nem gondoltam egy hónapja, hogy idáig eljutunk)

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok,
bocsi, most nem olvastam el az egesz napi termest, mert...teljesen magam alatt vagyok...KépKépKép

Egesz ejszaka nem aludtam, annyira gorcsolt a vesem, ezert felhivtam a dokimat, elmondtam neki a vesetagulatot, o azonnal berendelt a korhazba, kaptam egy tenyeszteses vizelettesztes fiolat, holnap reggel be kell vinnem az eredmenyt, es ettol tesz mindent fuggove...holnap reggeltol Augxxxx valami ilyen nevu antibiotikumot kell szednem a legnagyobb dozisban, es a doki kilatasba helyezte a korhazi befektetest vesekateterrel kieeszitve. Kép Azt mondta, a legkisebb laznal is azonnal hivjam fel, mert akkor mar nagy gaz van. Kép A dokim kulonben meg sem ismert(!), ez tovabb rontotta a kedvemet.
Ugy elkeseredtem, hogy hazafele az utcan elbogtem magam, mert igazi allatorvosi lonak erzem magam, annyi terhessegi veszely/problema jott mar elo...KépKép Parom itt vigasztalt egesz delutan, persze o is aggodik, hiszen en hiaba vagyok a 30. heten, Gombocka meretileg meg csak 28 hetes...
Most mar kicsit jobban vagyok lelkileg, de meg mindig olyan "katasztrofa-erzesem" van, plane, hogy a novemberi Kismama Magazin pont ezzel a betegseggel foglalkozik. Kép

Azzal nyugtatgatom es higgasztom le most magam, hogy Gombockanak probalunk veglegesen nevet talalni. Kép Nem tud valaki a neten olyan web lapot, ahol utonev statisztikak vannak? VAgyis milyen nevek most a legnepszerubbek MAgyarorszagon, mert akkor olyat nem valasztunk...Kép

Koszi es pusszancs,
Gombóc
gombóc

Szióka minden pocakosnak!

Huhh, de régen nem írtam!
Ebbõl egy hetet Tápiószentmártonon töltöttünk. Orvosi ügyelet. Ott nem volt net. Rádió is csak azért mert vittünk...
Ott kezdtem el vérezni. Egyik reggel bementem a szobába és azt mondám: " Fiúk, van egy nem annyira jó hírem..." Aztán hármasban elmentünk a Nagykátai szakrendelõbe, hogy megkeressük a városban fellelhetõ két nõgyógyász egyikét. Aki UH-t csinált (sajna nem vittünk videokazit Kép, nem is lett volna hová betenniKép ), amin megszemléltem, hogyan bicajozik Prücsök, illetve azt, hogy a lepény ippeg rálóg a méhszájra. Azt hittem, hogy a vérzéstõl, ha leírom, akkor Ti is megijedtek, mint én (egy vetélés után), de ahogy olvasom többeknek többször volt ilyen élménye. Mindenesetre azóta elmúlt, még szerencse, mert 2 nap fekvést is csak nehezen viseltem. Pláne, hogy Zsombi a nagyszülõknél töltötte ezt a két napot és nagyon hiányzott. Egyébként felváltva voltam én, illetve Kedvesem a padlón emiatt.
A 24.hét még nagyon messze van Kép

Ha valaki nagyon aggódik, hogy az eddig evett kajákkal esetleg toxot, listeriosis, vagy salmonellát juttatott be a saját és babája szervezetébe, az akár saját költségére elvégeztetheti a szükséges szûrõvizsgálatokat. Az elsõ kettõre biztosan van, mert olyat még Zsombi elõtt nekem is csináltak (Vörösváron, ami Rókus érdekeltség, csak nem kórházi teszt). Ezek a betegségek egyébként tünetekkel járnak, így észrevehetõ a fertõzés teszt nélkül is. Egyébként gyermekkoromban minden kóbor macskát összeszedtem, mégsem volt Toxoplasmosisom. Sajnos. Akkor most nem kellene aggódnom. A legtöbb ilyen kártékony csak az elsõ harmadban okozhat olyan fejlõdési rendellenességet, ami a magzat halálához vezethet.

Lianna!
Csatlakozom az elõttem szólókhoz egy régen írt szösszenetemmel, hogy milyen egyszerû nagypocakosan aludni
"Így a 36. hét végén az alvásról és nem alvásról annyit tudnék hozzátenni, hogy ha elég puha az ágy akkor rövid ideig még hason is tudok feküdni. Az összes többi testhelyzet légszomjjal kezdõdik, majd a belsõ részeim és a baba elosztják egymás között a helyet, és onnantól elfogadható. A dagadó lábakat viszont megbízhatóan csak háton fekve lehet jól alátámasztani, ez viszont fokozza a derékfájást, oldalon azonban a medencém elöl középen fáj nagyon. Megfordulni párnák nélkül is reménytelenül hosszú és fájdalmas mûvelet. Tartósan biztosan nem tud az ember úgy feküdni, hogy az a babának rossz legyen, mert a szervezet elsõsorban a bébit védi mindennel szemben, így szerintem mindenki fekhet úgy, ahogyan tartósan kibírja. "
Ami a férjeket illeti, aki egy ágyban alszik velünk csak annyit, hogy különben sem nagyon fog aludni, még pluszban felébredni azért, hogy ellenõrizze hogyan fexel..Kép
Minden moccanásod 3 percbe kerül legalább esetleg 3-4 nagypárna áthelyezésével és sok nyögésbe és/vagy fogcsikorgatásba. Ha emellett egyébként tud aludni...Kép

Régen írtam, ámde jó hosszan.
Be is fejezem.
Aludjatok jókat, hosszan!

Snoopy
snoopy

Franyo,
köszi a részletes leírást! Már mutatom is a kispapinak, hogy mit és hogy kell majd csinálni. Csak egy dolog nem vili még. A Megatoys-ban olyanok ezek a pelenkázó lapok, hogy csak a komód mögé szerelnek egy kisebb lapot. Ti a komód teteje + a hátra lelógó résznyit vágattok le?

Pusz
Miszike
27+4
miszike

Sziasztok,
csak beugrottam, mert 10re megyek UHra.

Gombóc,
remélem már jobb a kedved. Hidd el én is állatorvosi lónak érzem magam, mert minden terhességi tünet, gond, baj megvan/volt nálunk is. Sõt én feküdtem is egy hetet kórházban. Szóval fel a fejjel, küldök egy kis pozitív energiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++.
Egyébként én is szedtem Augmentint 2*1-et 2,5hétig, nagyon jó és erõs gyógyi, de a babának szerintem nem lesz semmi baja tõle, szóval nyugi.

A befektetés pedig mindkettõtök érdeke, ha mégis úgy alakulna, gondolj erre. A kórházban nekem mindig az lebegett a szemem elõtt, hogy ha bármi lenne velünk, azonnal segíteni tudnak, nem kell rohanni idegeskedve a kórházba. De nem lesz semmi gond, csak szedd a bogyót, pihenj(de tényleg) és fõleg nyugi.

Tudom ,hogy nehéz, de jobbat nem tudsz tenni, és beszélj Gombóckához sokat, ilyenkor állítólag már mindent hallanak. Beszéld meg vele, hogy most megint itt egy próbatétel és ügyesen át kell vészelni. Egyébként ezek a kis prücskök sokkal több mindent kibírnak, mint hinnénk. Hiszen Gombócka és Bence is rugdos a pociban, pedig anno elég döcögösen indult...nem?
Drukkolok nagyon, vigyázz magatokra.Kép

Kakukkfû,
örülök, hogy láttad a képtárat.Kép Emma tényleg nagyon szép, én is úgy szeretnék elmenni 4D Uhra, hogy lássuk Bence pofiját, de azt hiszem párom nem lelkesedne érte (bárhova mész elég húzósan mérik).

Miszike,
mi az egész lapot vágatunk, tehát a komódra és mögé is egyben, ez így kb egy 80cm széles*75cm mély*6cm magas darabot jelent. Akomód egyébként csak 50cm mély.

Most már rohanok, mert nem érek oda, majd du. jövök, addig jók legyetek, pusssssza
Timici
30+0
timici

Franyo!

Humanic? eleg olcso es szeles a kinalat...

kamilla (32+1)
kamilla

Timici Kép

En a praxisban voltam es tudom ajanlani, mert a doki nagyon alaposan megnezett, megmert mindent es a reszletes vizsgalat utan kapcsolt at 3-4 Dre mozizni.
Maga a vizsgalat 8000 ft, de csak 7, ha regisztralva vagy a babanetre es bediktalod a szamod. (Felveszik videora is)
En ugy tudom, hogy ez az ar eleg jo a tobbi helyhez kepest.
Persze igy is huzos ar, de nem fogjatok megbanni, mi 2 napig csak errol beszeltunk, elkuldtuk mindenkinek a fotot, stb
A ferjem ratette a kepernyore, ugyhogy barmikor megcsodalhatjuk...
Erdekes lesz latni, hogy tenyleg ilyen e szuletes utan.
Na puszi
Kakukkfu
34+2 v
33+2
kakukkfu

Hali kismamekok!

Jó sokat írtatok, egy nap alatt, de átrágtam magam rajtaKép

Tegnap videokártya csrét eszközölt életem párja, tehát van alibim... Viszont ettõl a melegtõl és széltõl olyan kellemesnek nem mondható fejgörcsöm volt, hogy behunyt szemmel is láttam a csillagokatKép, de szerencsére reggelre csillapodottKép.

Az új kismamekokat üdvözlöm, nektek is jó pocaknövesztéstKép
Pusszantás!
Zsófi (20+1!!KépKépKépKép)
Csucsuka

Gomboc!Kép

Itt feltunteik, hogy mennyire gyakori az adott nev kis hazankban.

Jobbulast es ne igzulj, minden rendben lesz.

[url=http://www.origo.hu/utonevtar/index.html" TARGET="_top]http://www.origo.hu/utonevtar/index.html[/url]

Pusz

Mamu
Mamu

Hello Lanyok,

MjMoni, Nyulika KépKépKép
GRATULALOK NEKTEK !!!
Ugy varom a szulestorteneteteket de attol tartok en is a korhazban leszek mire titeket hazaengednek ...

Gomboc,
Remelem minden rendben lesz veletek ! Nagyon drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly baj a veseddel ..de gondolj arra, hogy igaz nem ismert meg a dokid, de ugy nez ki nagyon lelkiismeretesen torodik a sorsoddal. Probalj meg nem idegeskedni, bar tudom ezt mondani konnyu.

Snoopy,
Remelem nallatok is minden ok lesz ! drukk drukk Kép

Zulu,
2900 gramm mar teljesen egeszseges a nagykonyv szerint.En ugy tudom 2500-4500 ig tekintik normalis sulyunak a babat.

Nekem egy hete min. 3063grammra saccoltak uh-val, azota viszont eleg nagyot nott a pocim.

Ha jol lattam a mult hetfoi tabla alapjan en lennek az elso ...ajaj Kép

Szoritsatok nekem hetfon legyszi ! Ha addig nem tortenik semmi akkor megyunk a korhazba szulni(programcsaszar) !!!
Furcsa erzes igy tudni a datumot de egyben jo is, hogy tudom mar nem kell sokaig varnom ...

Pilinke, Brokkoli,
Nektek is nagyon sok drukk ! Remelem a babocak hamarosan jelet adjak a kifele keszulodesnek Kép

puszi mindenkinek
kamelia

u.i. ez a baracklekvaros palacsinta kesz kinzas Kép most muszaly leszek sutni nehanyat KépKépKép
kamelia

Sziasztok!

Kösz a biztatást meg a sok pozitív energiát. Egy kicsit lenyugodtam. Próbálom magamat szugerálni, hogy ha baja van, akkor még mindig jobb, ha nem születik meg, mint hogy a két gyerekemre egy fogyatékos testvér terhét rakjam. Így csak az én problémám marad. És tényleg annyi a rossz eredmény ami egészséges babával végzõdi, hogy hátha nálam is így lesz. Különben azt hiszem, hogy valamit nem jól érthettem telefonban, mert a 99,1 ng/ml nem lehet 0,2 MoM. Tehát vagy 9,91 vagy 2,0. Majd kiderül szerdán.
Most derült ki viszont számomra, hogy nálam nem mértek tarkóredõ vastagságot. Pedig tudtam róla, hogy létezik, de valahogy kiesett, de hogy se az UH-snak, se a dokimnak nem hiányzott? Vagy az I. SOTE-n nem is érdekli õket?

Gombóc!
Jobbulást! Te se izgulj, minden rendben lesz!

Jó ez a vidám, szép idõ.

Urszila
urszila

Urszila,
Vagy lehet, hogy megmertek, de mivel teljesen normalis volt, nem is tulajdonitottak neki nagyobb jelentoseget, es szolni is elfelejtettek. Szerintem inkabb ez utobbi. A te eredmenyed meg nem rossz, inkabb csak hatareset.

Kamelia,
Drukkolunk mindannyian! Furcsa lehet tudni elore, hogy mi lesz a babad szuletesnapja, es foleg, hogy tudod, hogy hany napod van meg hatra!

Gomboc,
Nem irigyellek! Borzasztoan fajhatnak azok a gorcsok! Nekem csak egyszer volt hasonlo, de koszi szepen! Remelem megtalajak ra az orvossagot, es a maradek ket, ket es fel honap most mar nyugisan telik majd! Ki fogod hordani idore, 30 het meg egy kicsit korai lenne, ugyhogy bird ki!!!

Snoopy,
Hat neked is kijut mindenbol! Idovel csak odebb maszik az a lepeny nalad is! Kivanom, hogy ugy legyen!

Kakukkfu,
En cirka 2 honapja voltam a Praxisban, de mar 8 ezer volt internetes bejelentkezessel, 9 lett volna anelkul! Kép Mennek fel az arak! De Gyorffy doki tenyleg alaposan megvizsgalta a babat az elejen, felert egy rendes orvosi vizittel!

Csipkebogyo,
Udv ujra itt a neten! Tejci remeljuk beall hamarosan, bar az elso har hetet nem hiaba hivjak gyermekagyas idoszaknak, ilyenkor az osszeszokasra kell koncentralni!
Nekem mar a szulesi kelleklistamra felirta a szuleszno a turot, hogy legyen itthon! Kép

Timici,
Jol hangzik ez a ceges buli! En egy kicsit nehezmenyezem, hogy miota Gyeden vagyok mar sehova sem hivnak, nem ertesitenek a cegemtol, pedig elvileg ott "dolgoznek" vagy mi. Nem az ajandek miatt, de hogy Mikulas unnepsegre, meg gyereknapra nem hivnak azt mar kicsit furcsalom is...mert az meg ok, hogy a cegkirandulasra nem invitalnak, arra lehet, hogy ugysem mennek el...bar ki tudja!?

Uj billentyuzetem van, ugyhogy bocsi, ha neha melleutnek, de ez az europai szabvany kicsit kulonbozo a regi franciatol, amin minden mashol volt, mint ezen!

Tegnap este fel egyig sutogettem (sajtos rud, beigli felesegek). A hajnali keles utan ez mar egy kicsit sok volt, meg most is almos vagyok! Talan majd hetvegen kialszom magam!
zsuzsi74

sziasztok,
Gombóc,
én is drukkolok neked nagyon!:o)

Újabb kérdés, ami remélem egyértelmûbb válaszokat hoz majd, mint a kajatéma:o)
Szóval, december közepén lesz az esküvõnk, és szeretném a búrám kicsit rendbehozatni elõtte. Hajfestésre is gondoltam, de mivel a festékek tartalmaznak kémiaia anyagokat, így nem tudom, nem árt-e minimanónak a dolog.
szõkítésrõl szó sem lehet, max satír vagy egyszínû festés, de sötétre.
vagy esetleg, ha tud valaki olyan hajfestéket, ami nem tartalmaz annyi vegyi anyagot, akkor kérnék hozzá egy terméknevet.
Ezekben a mondatokban nem is volt kérdõjel:o) de azért ezt mind kérdezném!:o)

Pusz:
Manócska
7+2
manócska

Kamélia,
drukkolunk Neked mindnyájan, meg a többi finishesnek is. Kép

Urszila,
teljesen biztos, hogy mérték a babódnál a tarkóvastagságot. Teljesen normális lehetett, ha nem mondtak semmit. Inkább azt szugeráld be magadnak, hogy nagyon szép, egészséges kistesójuk lesz a gyerekeiteknek. Kép Kép Különben nekem se mondott semmit az UH-s szaki a méhlepény helyéröl a 13. heti UH-n, csak mikor rákérdeztem, pedig a vizsgálat papírján ez volt az egyik dolog, amit kiemeltek, hogy ellenörzik.

Újdonsült kismamik, üdv itt. Ugye milyen jó volt látni a kismanót?

Gombóc,
ne keseredj el, minden rendben lesz. Fö, hogy hamar észrevették a dolgot, jó hogy szóltál az UH-n a fájdalmakról.

Rohannom kell,
jó hétvégét mindenkinek,
Pálma
16+0
pálma

Sziasztok!

Moni, Nyulika, Olga ezer gratula a babócákhoz! Kép

Urszila, hol csinálják az amniot? A Schöpf-Méreiben, -ha jól tudom- egy hét után megvan az eredmény. A Szabolcs utcában viszont legalább három... Szurkolunk neked! Kép

Huhh.. már a 18-ik vagyok a táblázatban. Kép
Tegnap voltunk UH-n a babuci teljesen korának megfelelõ, fejjel lefelé van, kicsit mocorgott, integetett. Kép Olyan kis aranyos! Kép

Pusza!

Kispici
31
kispici

Pocok!

Kivenned a tablazatbol a Rokus korhazat ahol eddig szerettem volna szulni? Tuti be nem teszem megegyszer oda a labam...
Most nem irom meg miert, mert meg mindig nagyon ideges vagyok Kép
Remek lesz ekkora pocival masikat keresgelni, elegge ketsegbe vagyok esve emiatt...
mar a 16. vagyok!!! Kép

kamilla (32+1)
kamilla

Kispici!

A SOTE I-re járok dokihoz, ott is fogják megcsinálni. Sajnos, mereven ragaszkodnak az amniohoz, mert szerintük a babára az a legkevésbé veszélyes, meg az nyújtja a legtöbb infot. Az AFP ismeretében azért jó lenne, ha ki tudnám bulizni a lepényvizsgálatot, az jóval gyorsabb eredményt ad. De nem tudom, hogy közvetlenül a hasbaszúrás elõtt lesz-e rá lehetõségem. Különben 3 hetet mondtak.

Remélem, igazatok van a tarkóvastagsággal kapcsolatban.
Bocs, hogy ennyit siránkozom, de a férjem+legjobb barátnõm is külföldön, olyan egyedül érzem magam. A gyerekek elõtt meg játszani kell a jókedvû anyukát! Bár lehet, hogy ez szerencse, legalább nem tudom teljesen elengedni magamat.

Urszila
urszila

Sziasztok lányok!

Diától kaptam egy képet, én most továbbitom nektek, hátha feldob titeket a JÖVÕ:-))))))

mazsi

/image{d}
mazsi

Sziasztok Kép

Gombóc, ne aggódj Kép
Biztos nem lesz semmi baj, ne légy szomorú, most már itt a hétvége is, és biztos többet lehetsz kispapáddal Kép

Lányok, ezt a kibaltát! Kép
A fönököm tegnap bejelentette, hogy hát tudja, hogy én már januártól betegácsiba akartam menni, de készitsem a lelkem ,hogy ök azért számitanak rám szülésig, persze nem teljes munkaidöben, dehát még mindig nincs utódom, és csak remélni lehet, hogy decembertöl azért már lesz, és hogy én üljek mellette, betanitás, segitség cimén KépKépKép
Csak annyit válaszoltam, hogy nem tudom, mit igérhetek.
Azt hittem, leesek a székröl, mikor mondta!
Téli nagypocis leszek, a kocsit csak én vezetem (párom nem), tehát minél kevesebbet kell mászkálnom, annál jobb, vizsgaidöszakom lesz, plusz ez egy stresszes munkakör - és mégis elvárnák tölem, hogy járjak be?!!!! Lementem hidba Kép

Pussz
Mérgeskangi
26+0
kangi

/image{n}
mazsi

akkor újra nekiveselkedek, most már remélem jól ferdejelezek!
Kép
mazsi

Kangi!
Hát lehet, hogy hibát követtél el, amikor elõre megmondtad, hogy majd betegácsiba akarsz menni. Lehet, hogy inkább egyszerûen csak be kellett volna telefonálni januárban, hogy mától kiirt a doki, nem mehetek dolgozni, aztán szevasztok!!
Persze lehet, hogy nem ez a legtisztességesebb módja, de azt se nevezném tisztességesnek, ahogy a cégednél hozzáállnak a dologhoz.
Egy ideje azért már tudják, hogy terhes vagy, nem?
Egyébként azért bir felhúzni az ilyen történet, mert nagy vonalakban velem is ezt adták elõ még az elsõ terhességemnél. Csak még egy kicsit maradjak, csak még egy kicsit meg még egy kicsit, mert hamarosan lesz utódom...stb. Mondanom sem kell, hogy az utolsó héten tanitottam be valakit futtában, aztán már rég gyesen voltam, amikor még mindig naponta 15-ször felhivott, hogy ezt hogy csinálja, meg azt hogy csinálja... Uff!!
Persze az ember megcsinálja, mert azt hiszi, hogy majd méltányolni fogják meg emlékezni fognak rá, amikor vissza akar menni pár év múlva... Nos az én tapasztalatom ezt sem igazolja.
Szerintem elsõsorban magaddal és a babáddal törõdj, a cég meg majd megoldja a gondját, ahogy tudja. Nyugi!! Nem olyan tehetetlenek õk, csak amig van egyszerûbb megoldás, addig azt választják.

Egyébként amúgy is fáj ma a fejem ettõl a hirtelen jött nyártól.Kép Gyógyszert meg persze nem vehetek be...Kép

Na üdv minden kismamának,
Vercsi
vercsi

Mazsi!Kép
Ez naggyon jó!!!!
Szegény ember!! KépKépKép

Vercsi
vercsi

Kamilla,

Majd azért írd meg lécci, hogy min akadtál ki ennyire. Csak mert én is Rókusos vagyok és nagyon érdekelne mi volt a probléma. (Akár emilben is, a cimem a profileomban van.)

Köszi!

Kispici
31+0
kispici

Sziasztok!

Manócska!
Elméletileg minden fodrász tudja, mely hajfestékeket lehet használni kismamaként és szoptatás alatt. az én fodrészom szerint melírozni/satírozni nyugodtan lehet, mert ekkor nem érintkezik a festék a fejbõrrel, és nem szívódik úgy fel. De szerintem ezt is fodrésza válogatja.

Kangi!
Hogy számítanak rád, az az õ magánügyük. Át tudom érezni a helyzetedet, én is jártam ebben a cipõben és sokáig rágtam magam, hogy mit csináljak. Aztán úgy döntöttem, felállok, mert tudtam, amíg ott vagyok, nem vesznek fel senkit. Amúgy veszélyeztetett voltam az elejétõl, mégis azt gondolták, minden nap BKV-zom a város másik végébe...
Csodák csodájára nem lett harag sõt... Én így utólag is azt mondom Neked, ne légy szívbajos. Ha ne adj' Isten emiatt lenne valami komplikáció (pl. máhszáj elkezd kinyílni), szerintem soha nem bocsátanád meg magadnak.

Mazsi képe elég vicces, de szerintem ez még a nagyon-nagyon-nagyon távoli jövõ. Bár az én férjem azt mondta, ha Neki kellene szülni, bizony nem lenne gyereke..-))

Sziasztok:
Viki
vikici

Sziasztok!

Beszélgessünk a babával - születése elõtt!
Az anya-magzat kapcsolatanalízisrõl szóló cikk:

[url=http://velvet.hu/v-tars/v-gyerek/kapcsolatana/" TARGET="_top]http://velvet.hu/v-tars/v-gyerek/kapcsolatana/[/url]

Kispici
31
kispici

Sziasztok megint!

Ezek is hasznos cikkek: az alanyi jogon járó juttatásokról, illetve a biztosítottak számára járó juttatások felsorolása.

[url=http://velvet.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/juttatas2/" TARGET="_top]http://velvet.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/juttatas2/[/url]

[url=http://velvet.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/gyes/" TARGET="_top]http://velvet.hu/velvet/v-tars/v-gyerek/gyes/[/url]

Kispici
31
kispici

Sziasztok!

Itt vagyok jányok, ma voltam CTG-n, és hát egyre nagyobbak a "hullámok" amik a fájásaimat mutatják, kezd nagyon izgivé válni a helyzet.

CsipkebogyóKép
Örülök, hogy jól vagytok, és hogy jelentkeztél.

AndyKép
Úgy van ez a medencefájás, ahogy Vercsi is írta. Mivel csak oldalt tudok feküdni, elég sûrûn kell váltogatni nagy nyögések mellett az egyik oldalról másikra átfordulást, mert szinte fájnak a csontjaim. Viszont jó, mert azt jelzi, hogy tágul a medence, és készül a szülésre.

VercsiKép
Üdv. közöttünk!

ZuluKépKameliaKép
Hogy vagytok? Jóslófájás hegyek nálatok is? 2 napja iszom a málnalevél teát. Drukkolok nektek is nagyon!!!! A tágulással hogy vagytok? 1-2 ujjnyi?v. milyen? kivi vagyok, ha nem baj

Szegény GombócKép
Drukkolok neked, remélem nem lesz semmi gondKép++++++++

KangiKép
Sz*rd le a fõnököd, ugyanis TE döntöd el, hogy meddig dolgozol!!!!! És igenis bejelentheted neki, hogy pl. dec. 1-tõl már nem jössz be, mert az orvosod úgy javasolja. Kérsz a dokidtól egy papírt, azzal elmész a körzetihez, és máris indul a betegállomány. Ne idegeskedj! A másik dolog pedig az, hogy nem a te feladatod az, hogy megvárd amíg kiválasszák az utódodat. Nálam spec. úgy volt, hogy bejelentettem, hogy én szept.1-tõl nem leszek, és erre nem tudtak mit mondani, persze próbálkozott a fõnöknõm hogy maradjak, de én nem-et mondtam. Szóval te vagy a "nyeregben", és ne idegeskedj!Kép

ÉN is akarok lekváros palacsintát enni, van is itthon fini baracklekvár, még anyu rakta el. Anyósom vegyes gyümilekvárokat szokott eltenni, és isteni finomak, pl. ribizlit málnát és meggyet vegyesen, vagy körtét almával. Asszem meg kell most ennem egy lekvároskenyeret, ha palacsintát most nem is...nyam-nyam

pusz

Brokkoli
38
brokkoli

Pocok, Viki
köszi a tanácsot, akkor +konzultálom a dolgot a fodrásszal, de lehet végül maradok a londánál:o) az a lényeg, hogy nem reménytelen a hajfestés:o)
a gránátvörös az biztos szép lehet, csak annyira sötét a hajam, hogy az nem látszik benne:o((((( Talán a fejcsere menthet meg?:o)
még 1 kérdés. 12 hetes leszek az esküvõn, megvarrassam készre a rucit, vagy inkább elõtte pár nappal? azt nem szeretném ugyanis, ha kényelmetlen lenne, szorítana. addig változhatok annyit, hogy ne legyen kényelmes?
egy totál kezdõ:
manócska:o)
7+2
manócska

Vercsi, Viki, Brokkoli Kép

Köszi a jó mérges reakciókat KépKépKép Megnyugtat, hogy nem én vagyok a hülye.
Amúgy valóban igazatok van, tényleg hülye voltam, hogy elmondtam a betegácsit. Csak amúgy meg jóban vagyunk, ugye. s ez mindig megtévesztö. Mert addig mindenki jó fej, amig az érdekei érvényesülnek.
Hoppá!
Hiszen akkor én is lehetek jó fej addig, amig az érdekeim érvényesülnek! Na majd még agyalok ezen Kép

Pussz
Kangi
26+0
kangi

Lilla!
Alkatodtól-tipusodtól függõen bizony már 12 hetes korodra is mutatkozhatnak változások, úgyhogy szerintem ha teheted és kibirod, akkor inkább várj a ruhavarratással. Nekem pl már most nõ a pocim, pedig csak 10+6 vagyok. Igaz, hogy 3. baba, és azt mondják, hogy ilyenkor már gyorsabbak a változások. De láttam én már elsõ gyerekes mamát is, aki nagyon vékony alkatú volt és már 10 hetesen úgy nõzett ki, mint aki lenyelt egy nagy meggymagot, vagy hogy is szokták ezt mondani....Kép

Lányok!
Segitséget szeretnék kérni!! Ha van kedvetek látogassatok már át a NEVEK topikba. Irtam oda egy kérdést a névválasztási dilemmánkkal kapcsolatban, de eddig nem nagyon érkeztek vélemények, én meg itten tipródom. Szóval ha van kedvetek...Jó? Lécci!!!KépKépKépKép
Köszi és sziasztok,
Vercsi
vercsi

Sziasztok!
Ma szabadságon voltunk Kispapival együtt, olyan jólesett ez a kis pihi...

Gombóc!
Ne keseredj el!!!! Próbálj meg optimistán hozzáállni (persze ez nehéz, tudom)! Jó, hogy idõben kiderült a baj, jó, hogy tudják kezelni! Timicinek igaza van, a kórházban legalább azonnal tudnak segíteni, ha gond lenne, de nem is biztos, hogy be kell feküdnöd. Drukkolok neked! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++KépKépKép

Snoopy!
Te is vigyázz magadra nagyon! Pihenj sokat! Egyébként nagyon tetszett a kis leírásod az alvásról, én most kezdek hasonlóakat érezni. Például az oldaltfekvéskor a behajlított lábaim térdízülete általában rendesen megfájdul, reggel arra ébredek. Ugyanígy a csípõm is, a felhúzott lábak miatt. Régebben mindig háton, mindenemet kinyújtóztatva aludtam... Kép

Miszike!
Igen, a lap végigmegy a komód tetején is, mert különben nem lenne alátámasztása, vagy mindenképp ki kéne fúrni a komódot. A mi komódunk egyébként 35 centi mély, kb. 70 centi, vagyis dupla mélységû lapra gondoltunk.

Kamilla!
Köszi az ötletet, voltam ott is, és tényleg sokféle van, csak az én lábam olyan béna, mindegyik nyomott valahol. Az egyik túl merev volt, nem hajlott, a másik kényelmes volt a lábfejemen, annak meg a szára volt olyan szûk, hogy nem bírtam felhúzni a cipzárt.
Áruld el, mi bosszantott fel ennyire a Rókusban??? Hátha legalább meg tudunk vigasztalni!!!!!!!!!

Kakukkfû, Zsuzsi!
Most akkor melyikõtök járt késõbb a Praxisban? Kakukkfû, te most voltál, nem? Hogy lehet, hogy neked olcsóbb volt?

Kamelia, Brokkoli, drukkolok nagyon!!!!!!!!! KépKépKép

Kangi!
Szerintem ne nagyon törõdj a fõnököddel. Te tisztességes voltál a céggel szemben, megmondtad, meddig vagy, nekik kellett volna gondoskodniuk idõben helyettesedrõl. Semmi nem éri meg, hogy a stressz, fizikai megerõltetések miatt valami bajotok legyen! Hagyd a fenébe a fõnöködet, majd megoldja a saját problémáját!!!

Egyébként meg irigylésre méltó mindenki, akinek van otthon házi lekvárja... Kép Én sajna nem tartozom eme kiváltságosok közé. Kép Pedig most én is húha de ennék... Fánkot sárgabaracklekivel...

Pussz mindenkinek!
Franyo
25
franyo

köszi Vercsi, akkor még várok a ruhával, hátha meggymagot nyelek:o)
sziasztok, jó hétvégét, és muszáj lesz palacsintát sütnöm, mert ez a baracklekváros téma nem hagy nyugodni!:o)
Manócska
7+2
Manócska

Sziasztok!

Manócska, ahogy Vercsi írta, sok minden függ az alkatodtól. Egyik barátnõm is három hónapos terhes volt, amikor az esküvõjük volt, de a menyasszonyi ruhát már két hónappal korábban lefoglalta. Eljött az esküvõ napja, és kisült, hogy nem lehet behúzni a hátán a zipzárat. Szerencsére nagy baj nem történt, merthogy oldalt kézzel volt beszûkítve 36-osra, azt csak kifejtettük, és így 38-asként már simán ráment. Kép Ha velem történik ez, akkor nagyobb lett volna a baj, mert én addigra már semmilyen ruhámba nem fértem
bele. Kép Legalább két számot nõttem...
A fodrászatról: Én úgy tudom, hogy bõrön keresztül annyira minimális mennyiség szívódik fel ezekbõl a hajfestékekbõl, hogy az gyakorlatilag nem számít. Szerintem nyugodtan lehet hajat festetni.

Gombóc, nagyon szurkolok, hogy ne legyen semmi gáz! ++++++++++++++ Kép

Lányok,
van itt valaki, akinek a II. kerületben van a gyerekorvosa? Tudtok ajánlani egy kedveset, jót? Zulu, úgy rémlik, mintha te is II. kerületi volnál... Jól emléxem?

Kispici
31
kispici

Sziasztok!Kép

Gombóc,Kép
kitartás, Kisgombóc született túlélõ, mint ezt már elég sokszor bebizonyította, Neked meg ez az egész csak egy rossz emlék lesz, mikor a kezedben tartod Õt. Kórház nem egy nagy élmény, de ott tényleg jobb, mint otthon aggódni, mikor történik vmi. Sokat gondolok Rátok, és nagyon szorítok, hogy most már aztán tényleg csak szép dolgok jöjjenek.

Kangi!Kép
GRRrrrr... Szerintem ezek után minden lelkifuri nélkül felállhatsz, amikor csak kedved tartja. Hogy lehet elvárni egy kismamitól, fõleg aki télen nagypocak, hogy hóban-sárban vezessen, vagy ami még rosszabb, békávézzon? Én elég sokáig vezettem, de másfél hete már nem, mert alig férek be a kocsiba, meg folyton keményedik a hasam, meg esik az esõ, stb.

Brokkoli!Kép
Nagyon izgiKépKépKép! Mikor én CTGn voltam, egy árva hullámot nem produkáltam. A méhszájam akkor bõ egyujjnyi volt, méhnyak megrövidült.
Általában esténként szokott fájogatni a hasam, napközben inkább csak keményedik. Doki szerint max. egy hét, de hát már annyi mindent mondtak, ki tudja, még a végén túlhordomKépKépKép. (Bár azt azért nem hiszem.) Sokszor érzem, ahogy mozgatja a kobakját lent a medencémben, hááát nem mondhatnám, hogy jó érzés... Pedig azt mondják, a többedik baba nem száll le, csak közvetlenül a szülés elõtt. Ehhez képest, nekem már egy hete a térdemet verdesi a pocakomKép, de a Kiscsaj még csak tollászkodik odabent.

Lilla!Kép
Nekem anno 16 hetesen volt az esküvõ, csak annyi látszott, hogy kicsit vastagabb a derekam, de az is csak annak tûnt fel, aki jól ismert. A ruhát az utolsó héten igazították rám, erre fõleg a ciciméretemben beállt változás miatt volt szükség Kép.

Pusz
Zulu
37+1

Kép

Kép

Kép
zulu

Kispici,
mi a XII.ben lakunk, de a II.ba van a gyerekdokink, a Gábor Áron úti rendelõben, Dr. Kufner Judit, nagyon kedves, türelmes, akkor is mikor válogatott hülyeségekkel hívtam, akkor is nagyon megértõ volt. (pl. mikor felhívtam, hogy ÓRIÁSI bélgilisztát találtam a pelusban, kedvesen megkérdezte, hogy csak nem banánt ettünk mostanság?Kép A rendelõben meg tudják mondani, hogy mikor van bent, de este meg tudom írni, és akkor fel tudod hívni, már elõre. Egyébként az is lehet, hogy körzetileg pont hozzá tartoztok. Mi az elsõ pár hónapban mindig házhoz hívtuk, otthon kapta az oltásokat a kisfiam, csak kb. fél éves korától vittük le a rendelõbe.
Megkérdezhetem, merre laktok?Kép
Zulu
37+1

Kép

Kép

Kép
zulu

Kimaradt egy "n" betû.

Tényleg, mi lehet Gömbölyûvel? Olyan rég írtKép.
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok csajszik, megjöttem.Kép

Kangi, én a helyedben már dec.1-tõl nem mennék be, elmehetnek a büdös francba. Elhiszem, hogy jó a viszonyod a fõnököddel, de hogy van képe ezt kihasználni, hát tudod... én azonnal beintenék. Kit érdekel, hogy nem tudtak utódot szereni, nem Te tehetsz róla. Írj listát az intéznivalókról, fõbb tudnivalókról, dossziékról, stb. és arról melyik file hol található a gépen, aztán csókolom.
Ja, és telefonon még véletlenül se zavarjanak, mert nem veszed fel. Tudom, tudom, hogy nem szeretnél haraggal elválni, de azért a pofátlanságnak is van határa és azon már túl vagyunk. Bocs, de ilyen indulatokat váltanak ki nálam a hasonló megnyilvánulások.

Urszila,
én is a SOTE I-re járok, külön nekem sem írták le a nyaki redõ méretét, mikor legközelebb mentem rákérdeztem, hogy akkor egyáltalán mérték-e. Mire azt válaszolták, hogy mindig mérik rutinból, de csak akkor szólnak, ha gond/eltérés van, egyébként nem. Szóval ne izgulj, biztos, hogy mérték és normális.Kép Drukkolok az amnio miatt, de tuti minden rendben lesz.Kép

Brokkloi, nagyon izgi.Drukk, drukk, drukk

Zulu, "még a végén túlhordom" ez jó. Egyébként minden lehetséges, úgyhogy majd meglátjuk mi lesz. Drukk Nektek is.

Zsuzsi,
én is örülök a bulinak, fõleg, hogy eddig is mindig voltunk a párom elõzõ cégével karácsonyozni, így kicsit szomi voltam, hogy idén nem megyünk. De szerencsére az új cége is tart és mehetek.Kép Az én volt cégemtõl senki le se szar, csak azért mert kirugtak és nem én jöttem el, mintha tehetnék róla, pedig csak anyagi döntés volt. Mindegy most már nem érdekel, néha összefutok suliban/Corában 1-2 volt kollégával, kicsit dumálunk, aztán kész.

Szóval az UH-n megint 1 héttel nagyobb a baba a koránál, 1570gr és még mindig fiúnak mondják.KépKépKép A méhlepény helyzetérõl csak annyit mondott a dr.nõ, hogy jó helyen...

A múltkori terheléses cukim eredménye viszont a következõ: éhgyomri 4,1 (ez jó), cukorlötyi után 2órával 8,1(ez rossz)Kép Szigorú diéta 200gr/nap szénhidrát, no cukor és jövõ hét csütörtökön egész nap a klinikán leszek cukor profil vizsgálaton. Ez azt jelenti, hogy 8ra éhgyomorra kell menni, leveszik a vért, majd a 6adag kajámat idõrõl idõre meg kell ennem, közben minden kajálás után megszúrnak. Ha az egész napos megfigyelés eredménye jó, akkor marad a diéta szülésig, ha nem jó, akkor befektetnek. Hát ez van.
Már nagyon hiányzott valami, túl sima ügy kezdett lenni a terhességemKép.

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek. Mi jöhet még?
Na mindegy, egy a lényeg bele kell húzni a gyerekszoba felújításába és a dekorációba, mert ha befektetnek nem lesz már idõ rá. A sulival is gáz lenne, szóval drukkoljatok majd, hogy csak a diéta maradjon...

Pusssza,
Timici
30+0
timici

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?