Sziasztok!
Eszti, nekünk van szupi mosógépünk. AEG mosó és szárítógép, centrifugálni meg 1400on tud. Nászajándékba kaptuk.
Szárítani kb 2szer szárítottam vele, de ha kell, nagyon jól tud jönni. Amúgynem használom,mert sok áramot fogyaszt. Nyáron kiteszem a ruhákat az erkélyre, télen meg amúgy is jó, ha kicsit nedvesítik a ruhák a levegőt.
Centrifugázni meg max. 700on szoktam, mert az is áramot spórol, és jobban kíméli a ruhákat.
Úgyhogy mindent összevetve szerintem nem szükséges, hogy ilyen pöpec legyen. Bár mondom, a szárítás ritkán kell, de akkor nagyon nagyon hasznos.
Csajok,
Köszi a cici-tippeket, ma reggelre már egy kicsit jobb volt. Bár most is fájt, de már nem volt olyan nagyon rossz. Ma fél8kor reggelizett a Manó, de keltem egyszer 2kor cumit visszaadni, eegyszer meg 4kor kicsit nyugtatgatni, de visszalaudt gyorsan, nem kért enni.
Durca,
én is megkönnyeztem, amit írtál. Nagyon örülök, hogy jelentkeztél, olyan jó volt látni Boróka vonalzóját!
A gyógytornásznak, akihez hordom Pannit 4 szívműtött kisbaba páciense is van, és meg sem mondanád, min mentek át. Nagyon ügyesek a picik.
A mi családunkban is volt 2 szívműtét, az egyik egy pár hetes babán (a másodunokatesóm) szívkamrazáródás vagy mi miatt, a másik meg a nagynéni, ő kb 18 éves volt, neki meg a szívbillentyűkkel nem volt vmi rendben. Mindketten makkegészségesek!
Biztosan Boróka is ügyesen átvészeli majd! Mi Veled vagyunk!
És sok puszi Mankának!
Marcsim,
örülj neki, hogy Kolos olyan mozgékony! Én szeretném, ha Panni kicist ügyesebben mozogna. Bár a gyógytornász megdícsérte tegnap.
Képzeljétek, elkezdte kezelni a combját, majd az ülésnél lesz vele kicsit baj, azt mondta, hát szegény úgy sírt..... majd megszakadt a szívem. Úgy látom, ahol tényleg baj van, az nagyon fáj neki, ahol nem olyan vészes, ott lazán elviseli. A válla már egész jól helyrejött, de most a combja nagyon nem jó. A hipotónia állítólag kisugárzik több helyre is.
Na megyek,
szép estét,
jube