A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Hy!!!
Viol
milyen aza meggyes potyogtatos,??elküldöd nekem mailba???
Akkor is édes a kutyusod!!!!Akárhogy hivják!!

A karifánk a kertünkből lesz,kék fenyő.NAgyon szép!!!
Süti,meg kaja még passz hogy mi lesz!!

Beus
a fogammal 8.-szor voltam ma(amit egyszer irtam)és most betömte végleg.Febr.14-re kaptam időpontot(jo messze)és akkor meg röntgenezni akarja.Kérdeztem tőle,hogy ezzel a fogammal járok fél évet,a a többi meg elromlik teljesen??Nem szolt semmit!!JA és a febr. lehet nem is lesz jo,mert akkor már beszoktatás lesz a bölcsibe,és bizti nem pont akkor érek majd rá.Ilyen az én formám!!
Eszti ha olvasol mit szolsz ehhez???Ennyiszer menni egy foggal????
Beus--a pocid miatt ne izgulj,biztos csak ugy kényelmes a babonak,vagy lehet most helyezkedett be a szülőcsatornába.Kitartás!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Viol,nekem is leírnád a "potyogtatós" receptjét?

Beus,te is leírnád a sütidét,amit lefényképeztél?

Csilla,az orvosotoknak még nem tűnt fel ez a sok betegeskedés?Neki még nem jutott eszébe egy alapos kivizsgálás?

Nittáék mikor jöhetnek haza?

Az előbb mesélte az Isti,hogy üzent az osztályfőnök,hogy nem elég az ajándék annak a kislánynak,akit húzott,vegyünk még valamit. :shock: A Fő téren vettünk neki egy nyakláncot meg ceruzát,aminek aranyos kis figura van a végén.majdnem egy ezres volt.Szerintem nem kéne túlzásba vinni....

Kép

Kép
hajnus

Rik,hát elég sok mindent felsorolt,nagyjából eleget tettem a kéréseinek,úgyhogy nem írom le miket,nehogy véletlen elolvassa :wink: :D Mindannyian nagyon várjuk már a karácsonyt! Kép

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!Hajni!Örülök,hogy Bencénnek nincs semmi baja.
Mi az,hogy kevés :shock: Mért mit szokás manapság venni?!

KépKép
kola2

Zsani,hát látod ezt én sem tudom,de ma megkérdezem,találkozom az ofőnökkel,mert lesz vmi "szentcsaládos"fellépésük délután.Azt gondoltam ezres körül pont jó...
Mi is megkönnyebbültünk,hogy semmi gond.Kicsit izgultam,mert az Apu szívbeteg és a nagybátyám is az volt.Szóval benne van a családban.

Kép

Kép
hajnus

hajnus
na azért tulzásba se essenek a tanárok!!Régen emlékszem nekünk megvolt adva mennyiért vehetünk max.,hogy akinek nincs sok pénze,az ne érezze megát kellemetlenül.Lehet itt is ezt kellett volna tenni!!! :shock:

Nitta
megjöttetek már??????Képet kérünk!!!!! :!: :!:

Vero
merre vagy????Mizujs veletek????Csak nem betegek vagytok??

Viol
várom a receptet!!
Vendég

hajnus
na azért tulzásba se essenek a tanárok!!Régen emlékszem nekünk megvolt adva mennyiért vehetünk max.,hogy akinek nincs sok pénze,az ne érezze megát kellemetlenül.Lehet itt is ezt kellett volna tenni!!! :shock:

Nitta
megjöttetek már??????Képet kérünk!!!!! :!: :!:

Vero
merre vagy????Mizujs veletek????Csak nem betegek vagytok??

Viol
várom a receptet!!
Vendég

ez a hülye gép kiirtra nem ment el,erre benyomtam megint az elküldöt,akkor elment.Most meg látom kétszer küldte el!!!Fáradt már a gép is....vége az évnek!!!
Apropo cajok!!!
Mentek valamerre szilveszterkor?????
Vendég

rik,
nem a neve, hanem a fajtája! :lol: fajtatiszta drótszőrű tacskó! :wink:
a receptet majd holnap bepötyögöm, pénteken csinálok is, após szülinapja volt tegnap. pénteken megyünk hozzájuk.

hajnus,
:shock: kevééés?? na de hogy megy ez? meg kell mutatni az of-nek, hogy ki mit vett? vagy számon kéri, hogy mennyit költöttek?
nekünk is úgy volt, hogy volt egy max határ...

ja, különben a recept egy vaníliás cukros vagy sütőporos papíron volt rajt, meggyes sütemény a neve, vagy valami ilyesmi. de holnap leírom.

KépKép
viol81

mi itthon leszünk este és éjjel. délután megyünk el egy baráti házaspárhoz, tavaly ők voltak itt. idén mi lennénk a sorosok a menetellel, de mivel dorkát nem akarom itthagyni éjjelre, csak estig megyünk át egy vacsira. dorkával. :lol: aztán szépen kettecskén tv-zünk, bújunk, "dödörgünk", éjfélkor koccintunk, megint tv, stb... :lol: :wink:

KépKép
viol81

Mikor kicsi volt a Réka egy-két évig mentünk még ugyanugy bulizni az akkori "haverokkal".Aztán elmaradtunk.Már nem megyünk sehova.Sokáig a Gyula barátja átjött,aztán azzal dumcsiztunk,kártyáztunk,meg ilyenek.De most már van élettársa,annak is gyereke,ugyhogy nem hiszem hogy lesz itt összeröfi....Ja meg a Gyula reggel 6-ra megy dolgozni.... :cry:
Vendég

erika,
már másodikán megy?? :shock: te jó ég... :( ez kib@szás... velük is mi inkább háznál kártyázunk, activity, ilyesmi, de bulizni már nem. ők amúgy is idősebbek picivel, van egy 18 éves lányuk is. szóval velük is csak olyan lightos, röhögős "buli" szokott lenni. de az is jó! :wink:

KépKép
viol81

Viol:engem is érdekelne a recept.légyszi küldd el majd nekem is!!! :lol: biztos fincsi leht! :lol: hol vettetek homokon fát??????
mi endréden nézünk majd jövö héten .ha lesz még :shock:

Rik:mi sem megyünk sehova!apa 11ig melozik ha siet hazaér éjfélre :lol: aztán itt az utcán löünk fel olyan bigyokat!!nem jut eszembe a neve :oops: jah tüzijátékot!

a szilveszter olyan mintha kötelezö lenne menni nem?mert aze mber ugy megszokta hogy minden szilveszterkor megindul.nekem most tök jo lesz itthon !várom már!

Hajnus:este elküldöm a receptet.jo?ez micsoda hülyeség hogy keveset vettetek?micsoda világban élünk basszus?mi lesz itt 5-év mulva?5000ftért kell ajándékot venni egy osztálytársnak vagy mi lesz?nem hogy örülne hogy ennyit is kap!!ez durva!

KépKép
KépKép
beus22

vagyis elsejééén????

KépKép
viol81

Rik!A régi haverok akiket én is ismerek?Mi házibuliba megyünk.Tavaly pedig nálunk volt buli.Jó volt,csak utána mosogatás,takarítás az nem jó :x
Gyula a Kocsis Gáborral egy időbe dolgozik?Mert múltkor mikor voltam fent a nővérénél mondta,hogy jan 1-én reggel megy dolgozni.Régen sokat jártunk bulizni meg nyaralni is voltunk együtt.

KépKép
kola2

Beus!Tudtál pihenni?Vivi aludt még?

KépKép
kola2

Zsani
igen azok,mindig voltunk vagy 30-an.Kibéreltünk egy viskot(pl.a campingbe).Jok voltak,olyan virslidobálos...
Te voltál velünk ilyenkor??Bocs nem emlékszem... :oops:

Viol

Elsején!!!!!!
Vendég

a receptet majd ide fogom feltenni, ha nem baj... :wink:

beus,
mi is szoktunk tüzijátékozni, meg apu szokott lőni, sörétessel... na, annak is van hangja :shock: :lol:

mi tavaly vettünk endréden fát, de az az igazság, hogy utána már megbántuk. mondjuk mi is hülyék vagyunk, mert nem kötelező ott megvenni, ahol épp vagyunk, na a lényeg az, hogy ott nem veszünk. nemtom milyen utcában volt, igazából vmi utca végén.

most homokon vesszük, de ezt az utcát sem tudom... :oops: :lol: ha sopron felé mész, le kell kanyarodni balra a víkendtelkeknél, ott, ahol az épület áll, ami már volt minden, étterem, kávézó és bár, de nem jött össze senkinek, mindenkinek becsődölt... na szóval ott kell bekanyarodni, és amikor elkezdődnek a házak, jobb oldalon van elkerítve egy fenyős rész. nem valakinek a házánál van, hanem csak egy telek, fákkal. a pasi nem szokott ott lenni, de oda lehet menni, kiválasztod a fát, ráakasztod a neved, illetve hogy hegykő, de lehet, hopgy ez nem muszáj, aztán vmikor mehetsz kivágatni, fizetni :lol: nemtom mikor van ott a pasas, még mi sem tudjuk mikor vágatjuk ki, majd apu megkérdezi, mert apu munkatársa.

KépKép
viol81

Zsani:brrr kiakasztott.á felébredt kb 5 percet aludt!aztán meg leszedte a kisszobában a tükörröl a szegéjt..kiakadtam!mindig valami rosszaságon töri a fejét,szerintem álmában azalatt az öt perc alatt ezt fundálta ki :evil:

KépKép
KépKép
beus22

én is voltam egy éven a campingben, osztálytársakkal. hűű, de berúgtunk! :lol:

KépKép
viol81

Zsani
igen a Kocsissal együtt van egy müszakba!
Vendég

rik,
ja, már leesett nekem is, hogy elseje... így még bosszantóbb...

ja, hallottátok, a soproni kórház is kiemelt lesz!!

KépKép
viol81

Beus
a Petra meg hazafele a fogorvostol aludt 20 percet.Ennyit volt a mai adagja.. :oops:
Vendég

én már beharandoztam Viol,elkéstél...valamelyik nap!!sorry :lol:
Vendég

beharangoztam-beharandoztam
Vendég

Viol:jah tudom milyen ahangja a sörétesnek :lol: szivinfarktust lehet töle kapni :shock:
ne már miént bántátok meg?mi is onnét vettük!
jo lesz ide is a recept ám :lol: :lol:

KépKép
KépKép
beus22

Hali!
Csak egy gyors kukkra tudok jönni,mert apa mátol itthon van és ő uralja a gépet talán este ideférek!!

Köszönom a köszöntéseket arik vagytok!! :lol: :lol: :lol:

Mirama!Köszi,hogy megcsináltad így nem olyan rossz,de lehet csinálok majd valami más képet róla amin mezítelen!Ari vagy,hogy időt szenteltél neki!!

Most csak annyi,mert apa jön!!!

Szép estét!!
Vendég

Rik!Igen egyszer voltam,de az már nagyon régen volt.
Igen én hallottam a kórházról.Örülök neki,hátha még szükségem lesz rá. :wink:

KépKép
kola2

Én még nemtudom mit sütök.Virággal sütöttünk tavaly is ,nagyon élvezte.

KépKép
kola2

Zsani
a Te lányoddal már olyan jokat lehet sütkérezni. :lol: Olyan jo volt a Rékámmal anno.Ugy nyomkodta a csillagokat hogy csak na.Most meg???Ide se jön ha sütök. :cry:
Na majd talán a Petrával :roll:
Vendég

Zsani
hát régen volt a buli az biztos.Emlékszel Te onnan rám??
Vendég

most volt a hiradoban a korház.meg azt olvastam a kisalföldben hogy ez a fizetös rendszer február 15-el jön be!

KépKép
KépKép
beus22

Rik!Onnan nem,de arra igen ,hogy a Gyulával volt egy csaj :wink: Gondolom Te voltál!Téged valahonnan máshonnan ismerlek,de nem jövök rá.

KépKép
kola2

volt egy csaj..ez jo!!!

Beus
mikor mész a Sanyihoz?????Pociddal,hányingerrel mi ujság??

Hajnus
mi volta suliba???Megmondtad a magadét az ofőnek??
Vendég

volt egy csaj..ez jo!!!

Beus
mikor mész a Sanyihoz?????Pociddal,hányingerrel mi ujság??

Hajnus
mi volt a suliba???Megmondtad a magadét az ofőnek??
Vendég

végre elaludt a Petra!!!!Már kész volt teljesen!!!
Juhééééé!!
Vendég

Rik!Nem ám megsértődsz ezen a volt egy csajon! :wink: Nem rosszindulatból írtam.Különben is ki se nézni belőled ,hogy már két gyereked van.Igazán csajos vagy :wink:

KépKép
kola2

De jó nektek,hogy Petra már alszik!Virág még nagyba babázik.És eszeágába sincs aludni menni.Pedig nem aludt délután.

KépKép
kola2

Réka mikor fekszik le?Ő is korán?

KépKép
kola2

[quote="kola2"]R írta:kola2ik!Nem ám megsértődsz ezen a volt egy csajon! :wink: Nem rosszindulatból írtam.Különben is ki se nézni belőled ,hogy már két gyereked van.Igazán csajos vagy :wink:

Köszike!!!Hogy sértődnék meg!!!
Volt egy eset nyáron.
Ülök a homokozoba aPetrussal,meg egy idegen nővel,és annak gyerekével.Odajön a RÉka hozzánk,és valami nagy baromságot mond,én meg erre mondom hogy ne csináld itt a feszültséget, menj ki innen.Erre az anyuka:hogy beszélsz ezzel a kislánnyal??
Mondom neki,az én lányom ugy beszélek vele ahogy akarok.Erre a nő nem győzött elnézést kérni,ő nem nézte ki belőlünk,hogy anya-lánya vagyunk.Azt mondja mért mennyi idős vagy hogy ekkora a lányod???Mondom mennyi,erre ő azt hittem 20.
Na mit szolsz???

JA meg volt egy másik.Itt a játszin ez is.
Az oszt.talirol volt szo.Kérdi egy csaj miért a hányadik?Mondom a 11. Erre ő.Én azt hittem a 15.,mert idősebbenk gondolt,mivel olyan szarkalábasak a szemeim.NA tessék.Ezen egy kicsit megütköztem...

A Réka 9-kor alszik.
Vendég

Beus
alszol már???
Nem válaszoltál arra,hogy mikor nézeted mg magad a Sanyival,és hogy van-e még hányingered???(aggodom :oops: )
Vendég

Rik!Ez jó! :P :P Engem mindig fiatalabbnak néznek.

KépKép
kola2

Rik!Ez jó! :P :P Engem mindig fiatalabbnak néznek.

KépKép
kola2

Mért küldte el kétszer?

KépKép
kola2

Rik:édes vagy hogy aggodsz értem!
nem igazán vagyok a toppon de birom a strapát!kikészit ma ez a csaj komolyan!nem akar még aludni.majd feleségek után jövök talán arra elalszik.ja a Sanyihoz hétfön megyek fél 7re van idöpontom.majd beszámolok ugyis mit mondott.
de irigyellek hogy alszik már a csajszid!!!!!!
na majd jövök itt elsztek ugye????????????

KépKép
KépKép
beus22

beus
el is felejtttema Feleségeket!!Iwiwezek,aztán megnézem,aztán ha nem aludtam el jövök!!
Te csaj vigyázz magadra!!!Hétfőn várjuk ,hogy a dokit mit mond!!
Vendég

Sziasztok!

Gabó-ha nem késő még: Nagyon boldog névnapot kívánok!

Beus-vigyázz magadra!

Bekukkantok, mert Kincső alszik és nekem is majd leragadnak a szemeim. Ma voltunk oltáson, remélem megússzuk láz nélkül. Kaptunk igazolást a babaúszáshoz, szombaton bepróbálkozunk az usziban. Szerintetek én belemehetek a vízbe a gyerekek közé, ha szoptatok? Valahogy erről még nem hallottam még semmit.

Ma döbbentem rá, hogy már jövő héten karácsony lesz. Kipróbáltam egy csokis tortát- a férjem szerint muszáj megsütnöm karácsonyra, ma mind elfogyott...

Jó éjt, bedőlök az ágyba.

Anikó

Kép[/url]
quito

Én is megyek,Beus nem birom!!

Aniko
Huu,jo moka lesz a bébi uszás.Attol hogy szoptatsz nyugodtan bemehetsz,hisz majd meglátod majdnem mindenkié anyatejes lesz!!
Majd ird meg milyen volt!!
Vendég

Szép estét mindenkinek.

Megvolt a fellépés,tök helyesek voltak.Itt egy kép,lesz majd még ennél jobb is remélem.(Isti balról a 2. :D ) Kép
Az ofőnök hozta szóba az ajándékot,hogy elég "apróság"!erre én mondtam,hogy az az apróság ezer ft volt.Beszéltem más anyukákkal,volt aki ennél kevesebbért vett.Erre mondta a tanító néni,hogy akkor lehet,hogy összekeverte,mert ceruzára nem is emlékszik.Azt mondta akkor hagyjuk.Este mondtam a férjemnek,hogy reggel hozzon egy milkát a tescoból,aztán én lezártam a témát.

Anikó,ezt a receptet is kérem szépen!!!! :D Mi nem jártunk babaúszásra,de gondolom a többi anyuka is szoptat,nem?Szerintem biztos lehet...

Isti tök szeret segíteni a sütésnél!persze leginkább linzert vagy ilyesmit.Nekem ami biztos,hogy zserbót és mézes krémest sütök karácsonykor.
Szilveszterkor mi sem megyünk sehová.De őszintén szólva nem is kívánkozom sehová.Jól elvagyunk itthon,Isti szeret táncolni velünk meg "ugrabugrálni" :lol:
Tényleg várom már az ünnepeket nagyon,bár most éppen nem vagyok a helyzet magaslatán.Már egy hete megfázásal küszkölődök,már múlóban volt,most megint fáj a torkom is :? ,ráadásul tegnap este megjött.Kicsit fura,eltelt 20 hónap.Már elszoktam tőle.

Kép

Kép
hajnus

Jo estét!!!!!!!ahahoo!!
már sehol senki?
mindenki bealudt??????? :( :(
an a lányom nagynehezen küszködések árán de elaludt 3/4 10kor! :shock: hosszu volt a nap.pedig még felkéne mosnom..de majd holnap már!
Aniko:nekem is jöhet a recept! :P biztos fincsi lehetett!
nem tetted fel a mágnesokat!!!pedig kiáncsi voltam rá,biztos nagyon édi rajta Nyuszifül :lol: ha lesz idöd tedd fel!biztos jo lesz a bébiuszás és mindketten szeretni fogjátok!

Rik:ejnye ejnye nem vártál meg..Gyula dolgozik hogy ilyen sokáig garázdálkodtál?????mindegy majd holnap!

Hajnus:nem semmi ez az ajándék ügy hallod!nagyon helyesek Istiék!biztos szuper lehetett!hol volt a fellépés?

na megyek fürdeni aztán talán apa is jön!szép jo éjszakát mindnekinek!!!!puszi!
ja Hajnus asszem még gyors leirom neked a receptet!ha nem akkor holnap!!!!

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?