A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007-ben fogok szülni

Kép

Gondoltam én is felteszek egy pocis képet, végre sikerült lekicsinyiteni a méretét. Ez egy régebbi, itt 27 hetes voltam, azóta nőt a poci, már mindjárt 30 hetesek vagyunk :D

Kép
dijcsi

Néhány babaruci, most fényképeztem:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
dijcsi

ÓÓÓ most gondolkodom, kéne valami jó kis fiú név ha már nem kislány lessz. :P :roll:

MEGSZÜLETETT GERGŐ!!!!!2007.03.12.én.
GERGŐ ÉS ANZSIKA
tinnyei

Pattogobolha, Macsek, Edi!

Köszönöm a nyugtatást, ma már nem aggódtam!
Már nem is tudom melyikőtök írta (neharagudj!), hogy a pöttyözés lehet a beágyazódás miatt. De ha már elmúltam 4 hetes, akkor annak nem kellett volna már befejeződni?

Pattogobolha!
Nekem azt mondta a doki, hogy csak két ünnep között menjek. Nem értem miért kell eltelni két hétnek?? Mindenütt azt írják, hogy egy hét után már lehet menni.
Lányok Ti mikor mentetek?
nap12

Dijcsi!

Megírom priviben a számom! Hívj,a jövő hét nekem is jónak tűnik!

Kép
babzsák

Nap12!

Amikor elöszőr voltam dokinál akkor voltam 6 hetes.Amikor tesztet csináltam az elötte volt egy héttel!Utana legközelebb csak 10 hetesen kellett mennem a dokimhoz.Amúgy 6 hetesen nálunk csak a petezsák látszodott!

Dica
Vendég

Akkor tényleg érdemesebb várni még szívhangot is látni?
Csak olyan nehéz kivárni, hisz én még a tesztnek sem hiszek! Jó lenne, ha már egy doktor is rábólintana: hogy "igen itt már baba van"!!!! :D
nap12

Nap!

Csak nyugi!Én sem hittem el mikor pozitiv lett a tesztem,ezért csináltam mégegyet rá másnap!Amikor mentünk a dokihoz akkor úgy voltam vele hogy bárcsak baba lenne és az is lett!Én is nehezen tudtam kivárni azt az időt amig a doki látott,de eljött az a perc is!
De tényleg ne idegeskedj,igen is tessék hinni abban hogy már ketten vagytok(vagy talán hárman?)!!
Vendég

Sziasztok!
Még egyben vagyunk!
Ma voltam dokinál, a külső méhszáj már nyitott egy cm-re vagy ujjnyira, de a belső még zárt. Pénteken ctg és vasárnaptól kezdve minden nap szerdáig. Ha szerdáig nem jön ki akkor be kell feküdni, majd 4-5 nap és megindítják. Méhszájra 1100-as értéket kaptam eddig 2000 volt végig, de a doki szerint ez még semmi.

Nagyon helyesek a rucik és a pocis képek.

Mosószer:
Előkészítőn azt mondták, hogy lehet olyan szerrel mosni, amire rá van írva, érzékeny bőrűeknek. Mi kifejezetten babamosószert vettünk az Outletben. Öblítőt is árultak de szerintem felesleges.

Magzatmozgás:
nekem a 36. héttől kell számolni és írni a kiskönyv hátuljába, a dokim szerint az a lényeg, hogy 24 óra alatt kell min. 10* megmozdulnia, ha kevesebb, akkor baj van.
Délelőtt nekem is kevesebb, főleg ha tovább alszom, délután és este behozza a lemaradást.

Amnio:
Mi megcsináltattuk a magas redő miatt és megnyugodhattam, hogy a kiemelt betegségek nincsenek. Én megcsináltatnám megint és a következőnél is meg fogom. Nagyon megnyugtató tud lenni a genetikai uh. én az Istenhegyin voltam a 20. héten, még az orra magasságát is megmérték.

Tinnyei
Gratula a fiadhoz, ha akarod dobj fel szavazásra neveket, ezek mindig tök jók.

Kép
Kép
bbeti

:D Hát én nem bánnám! Képzeld apának születtek ikertesó testvérei! Tehát megvan az esély! :D
És a pöttyözés miatt sem aggódjak? Naponta kb. 2-3 barna pötty.
nap12

Sziasztok

Csak bekoszonok, mert ma hosszu, rohangalos napom volt....

Remelem mindenki jol van!

Holnap majd jovok!

Puszi mindenkinek!

Kép
elizabeth25

Tinnyei: csak a képek miatt mosolyogtam... azér a masszív 14.5 órás vajúdás után nem volt kedvem mosolyogni. Ja és azon a képen asszem azt mondtam a páromnak, ha nem teszi le a gépet azonnal akkor összetöröm.. :D:D:D:D
pattogobolha

Nap12!
Miért nem akarod elhinni, hogy pozitív a teszt? Én már a teszt előtt sejtettem, mert mindig ultrapontosan jött meg a havim és amikor 2 nappal előtte nem volt semmi jele, hogy meg akar jönni, már valahogy tudtam. Viszont mik azok a barnás pöttyök? A vérzést, barnázást komolyan kell venni, habár nekem is volt és nem lett semmi baj, de azért jobb orvossal konzultálni.

Lányok!
Volt már valakinek éles nyilaló fájdalma a bordája alatt? Ma, kb. fél óráig fájt a bal oldalomon, mintha kést döfködtek volna a mellem alá. Utána magától elmúlt, pedig lepihenni sem tudtam, mert éppen dolgoztam.

Kép

Kép
rekanna

Sziasztok!

Nap12 : én mikor felhívtam az orvosom / 5 hetes voltam/ azt mondta 3 hét múlva menjek, bár végül is előbb megnéztek de azt én intéztem. Tényleg nehéz kivárni de ne aggódj már biztos ketten vagytok.

Rekanna: nem lehet, hogy a szívedbe nyilallt? Mert az gyakran előfordúl az emberek többségénél, és nem komoly általában. A stressz szokta okozni, most meg amúgyis több a szív " munkája". Nekem már sokszor volt ilyen elég kellemetlen. De azért szólj az orvosodnak.

Kép
rena12

sziasztok lányok

Ma kimostam a rucik felét.Ne tudjátok mennyi van már :) Tegnap itt volt egy régi oszitársam és tőle kaptunk rengeteg kisrucit.Alig bírtam kiteregetni őket. Én nem faxniztam a saját mosószerünkel mostam de babaöblitővel öblitettem.Olyan kellemes babás illatuk van most a ruciknak.Holnap meg vár rám a vasalás.

A rucik amiket feltettetek nagyon édik.És a pocakosok is szépek nagyon.

nika70
Salgótarján

Rekanna,

Nem lehet, h. a baba nyujtozkodott nem epp finoman? Anyukam ezt emlegeti egyfolytaban, hogy ez nagyon fajdalmas volt, mikor en csinaltam neki :oops:

Betti,
Gyorsabban tortenhet minden mint gondolnad. Kivancsian varjuk a fejlemenyeket!!!!

Tinnyei,
3 fiu???? Te jo eg, te aztan belevalo anci lehetsz :D

KépKép
KépKép
vitte

tinnyei: akkor nemsokára énekelheted az ' egy boszorka van, 3 fia van' dalocskát. :D:D:D
pattogobolha

Sziasztok!
Dijcsi nagyon szép kismami vagy!
Lányok ilyen babaöblítőt hol lehet venni?Én kis városi vagyok itt nincs túl nagy választék ilyenekben,minden egyes öblítőért nem mehetek Pestre,ugyebár?!A sensitives termékek nem jók(coccolino,silan)?
Vitte:épp a minap volt nekem is ilyen érzésem-nem túl kellemes!

KépKép
vicuska

Tinnyei:gratulálok a kisfiúhoz!

KépKép
vicuska

Vicus én a tescóban vettem és gabi termék.De állítólag a silannak van érzékeny bőrre vagy valami babafejes öblitője is

nika70
Salgótarján

Hali Csajok!

Betti izgulok :D
Üdv az újaknak!!!!
Vicus, én lenor sensitivvel mosok Nonónak csecsemő kora óta, és nem volt semmi baja tőle, pedig hiper érzékeny a bőre.

Nagyon szépek a pocik!! És a kisrucik is tündériek:)
Babzsák, bekékezel minket? És Dávid Viktor lesz a neve!

Ruci téma: Tényleg jó turizni, mert mindig kifogható teljesen újszerű v. új bébiruci. Mondjuk én könnyen szövegelek, mert itt a boltunk, azt veszek ki amit akarok, de sokan vásárolnak tőlünk és eddig mindenki elégedett volt :lol: :lol: :lol:
Én most ezt vadásztam ki Dávidnak :P És az angol cuccok fényévekkel tartósabbak, az itthoniaknál. Noéminek nincs is más ruhája 8)
Kép

[link=Kép

Kép
dia1

tinnyei!
Gratula a kisfiadhoz, nem semmi, hogy a 3. is kukis :lol:

Gypshopila
Én nagyon drukkoltam, és gondoltam rád minden nap! Tudom milyen érzés ez a hülye bizonytalanság. Az amnio lehet hogy megnyugtatott volna még pluszban, de ezt te érzed! Ha nem láttak semmit a dokik, akkor tutira nincs semmi baj!

Még egy kép :oops: Kép ha húsvétra jönne :)

[link=Kép

Kép
dia1

Szioka!

Nagyon sok a munkám,ezért is alig vagyok. 7-17-18ig dolgozom,szinte minden nap. A kedves kolleganőm is ahelyett,hogy segítene,kivett 1 nap szabit ajándékvásárlásra. 7végén nem lehetne mi?
Tegnap voltam védönőnél,minden ok szerencsére.
Megkérdezte,hogy dolgozom-e még. Mondtam,hogy igen.és még amíg bírok szeretnék is,kb. jan. végéig. Na erre kiakadt,hogy miért nem vagyok már otthon. Na szép mondhatom. Az elején meg ő mondta,hogy az a jó,ha a kismama végig dolgozik,ha bírja!
Na meg mit mondott???
Karácsonykor ne nagyon egyek,nehogy nagyon sokat hízzak! Mintha eddig is bálna méretű lennék,és sokat híztam volna!
Nem szeretem a nőcit,lesz még bajom vele szerintem.
Na további szép napot lányok,mentem vissza dolgozni!
Este majd visszaolvasok!

Kép
Kép
Kép
boszibaba1980
Budapest III. kerület

Sziasztok kismamik..
Niki vagyok 21 hetesek vagyunk már és kislányunkat-Dórit-április végére várjuk!!Reméljük csatlakozhatunk még hozzátok.. :lol: Szerencsénkre minden probémamentes volt eddig és reméljük az is marad.. :D Már régóta olvasgatlak titeket és most vettem észre hogy ketten is laktok itt a 9.kerületben!!Babzsák és Dijcsi...Szóval valszínű hogy akkor ugyanahhoz a védőnőhöz járunk??,de legalábbis egy helyre..Bakáts tér..én kérdeztem őt és mondta h próbálnak szervezni 9.kerületi kismamaklubot..mondtam hogy az nagyon jó lenne..babamasszázs meg ilyenek..titeket esetleg érdekel??vagy tudtok vmi másról itt a közelben??előre is köszi...
sziasztok..Nikki
nikky

Szia Nikky!

Én nem a Bakáts térre járok,hanem a Vaskapu u-ba,de nekem nagyon jó fj védőnénim van. Tök laza,nem stresszel,teljesen reálisan gondolkodik,nem vetet meg velem semmi feleslegeset. És ma még mérlegre se kellett állnom!!!!:DDDD Ez volt a nap fénypontja...
És még most indulunk Évával bébicuccot nézegetni!És este mézeskalácsot gyúrok,hogy holnap süthessek...
Szóval Nikki csak annyit akartam még,hogy épp ma mondta védőnénim,hogy van babamasszázs,meg mindenféle klubfoglalkozás. Kismamásra nem járok,de azt mondta,bőven elég a kórházi...

Kép
babzsák

Sziasztok Lányok!

Üdv Nikky! Mi is 21 hetesek vagyunk! :P

Nap 12: Jól vagy? Múlnak már a pöttyök? Attól is lehet, ha alacsony a progeszteron szint. Menj el orvoshoz, ilyenkor progeszteron tartalmú kúpot vagy tablettát szoktak felírni (Utrogestan). De ne izgulj, ha nem vérzel, biztos nincs semmi baj. Az UH-n még viszont valószínűleg nem nagyon fog látszani semmi.

Vicuska: Mit tanulsz? Jó a suli?

Szépek a kisruhák, és persze a pocakok.

Sziasztok!

Edina
Vendég

Hú Babzsák, köszi ez gyors volt :lol: ,igen mikor megírtam jöttem rá h anno 2címet adtak meg nekem is de én ebbe tartozom..hálisten az én védőnénim is ilyen rendes,nincs rá panaszom..látom te is "mérlegfóbiában"szenvedsz!! :roll: viszont érdekelne hogy akkor hol is van ez a babamasszázs??te jársz??És jó??hasznát lehet venni ennek később??Melyik kórházban??az az igazság hogy én viszont nem a 9ben szülök hanem a 11ben a Szt Imrében,m oda tartozik a dokim a Praxisból!! :)
nikky

Szia Edi5!!
Akkor ti is már túl vagytok a felén..olyan jó érzés ezt tudni,nem??Nemtudom ti hogy vagytok vele,nekem ez a 9hónap egy örökkévalóságnak tűnik... :? olyan kiváncsi vagyok már hogy nézhet ki,szeretném a kezemben tartani,megölelni..stb.és erre még bizony várnom kell...dehát egyszer csak eljutunk oda-bár addig megőszülök sztem!! :lol:
nikky

Nikky!

A babamasszázsra majd csak babával tudok járni :D. Amíg nem születik meg,nem tudok mondani neked tanfolyamot. Bár el tudnám képzelni,hogy műanyag babán megtanuljuk,de ilyenről nem tudok. Egyébként a Vaskapu utcán a védőnők tartják majd asszem.
És én meg a Péterfyben szülök,ha márc. végéig tényleg nem változik a helyzet kórházügyben.

Kép
babzsák

Nap: Én kb 5 tesztet csináltam, az elsőre előszőr azt hittem negatív, csak később kikukáztam és láttam a másik csíkot is halványan, aztán a többi egyre erősebb lett!
Sőt! Én még miután dokinál voltunk és azt mondta, h Ő már látja, én még akkor is csináltam egy tesztet! Jó vagyok, mi?? :oops:

Na, este szorítsatok a dokihoz!! :o
Szép napot!! :lol:

Kép
gyanixi

Egyébként mostmár tényleg elég durva,hogy fenix és Korena mióta nem jelentkeznek!
Senki nem tud róluk semmit???

Kép
babzsák

Fenixről én tudok, jól vannak, minden rendben velük! :)

Kép
elizabeth25

Babzsák..na igen nekem meg pont ezt mondta a védőnő h még mielőtt megszületik-müa babákon v nemtudom milyenen-de el lehet sajátítatni a "fogásokat"és lehet alkalmazni..sokat segít állítólag a baba nyugtatásában már az első naptól kezdve...de nemtudom hogy ez mennyire lehet igaz...
A kórházas téma..biztosan nem fog változni,nem véletlen hogy elnapolták a dolgot,egy ekkora változtatást nem lehet bejelenteni egyik nap és véghez vinni a másikon..ez egyszerűen képtelenség so szerintem ezen ne parázzatok!!Csak pozitívan!!! :P
nikky

NAP-csatlakozom Gyanixihez :lol: nekem egész gyűjteményem van a tesztekből..már a gyógyszerész is nevetett rajtam és mondta hogy higgyem már el h babát várok:)...tuti hogy 10hetesen is néztem,de márcsak azért m jól esett a tudat hogy tutira ott van..Én azt nem szerettem az elején hogy nem nagyon volt semmi tünetem a menses kimaradásán ill a fáradtságon kívűl és kellett valami ami igazol vagy nemtudom!!..na mind1,gondoltam csak leírom :roll:
nikky

Sziasztok!

Nikky, tényleg jó érzés túl lenni a felén, bár azt hiszem, most jön majd a neheze. Persze lehet, hogy nem, mert a kislányom egy tündér, nem hánytam, nem voltam rosszul, nagyon diszkréten és aranyosan mozog. Szóval imádom.

Engem is izgat, hogy mi lesz kórház ügyben. Most valahogy hallgatnak arról, hogy mi lesz a kismamákkal, ha a választott kórházban / orvosnál akarnak szülni.
Tudtok valamit?

Edina
Vendég

Edi5:hát csak időtöltésnek iratkoztam be,de elég jó,jó a társaság is!Én az elejétől itthon vagyok(volt előtte egy vetélésem),így lekötöm a mindennapjaimat!Banki ... papírt ad,tehát ilyen pénzintézetekbe mehetek vele dolgozni.A vége egy kicsirt húzós lesz,mert meglesz már a gyönyörűm!!!
Nikky:ez tényleg az örökkévalóságnak tűnik!De ha arra gondolok,hogy már 7 hónap eltelt bizakodok,hogy az a 2.5 is el fog hamar!!!

KépKép
vicuska

elizabeth, és hohygogy nem jön hozzánk fenix :( ?

boszibaba, részvétem a védőnénihez...kitartást

babzsák, a turival nekem sincs semmi gondom, én is vettem már igy rucit, angol használtruhát, de azért ezek is drágák, viszont olyan helyet keresek ahol tényleg olcsó és nem rongyos cuccokat adnak(mint pl itt nálunk egy boltban..)

dicsi, jót nevettem, hogy te sörözni mennél... :lol: :lol: hááát mitnemondjak én is néha... :oops:

gypsophila, becsüllek a döntésedért!!!! biztos rendben lesz a babó!!

pattogób, KÖSZI A TÖRTÉNETET!! tökjó volt!! CSak nem az Újpesti szülőotthonban szültél??? És elmondod, mi a különbség a josló meg a már nem jósló fájások közt?

tinnyei...aztaaa....3 pasi, plussz a párod!!! komoly!!! :D :lol: Visszajelöltelek iwiwen :wink:
Vendég

Edi most az van kórház-orvos választás ügyben, hogy jövőre még nem vezetik be! Ez már tuti!

Kép
elizabeth25

Bacilivi, olvasgat titeket, meg minden....és nem a társasággal volt baja, de nem fog jönni! Azonban mondta , hogy adjam át üdvözletét mindenkinek! :)

Kép
elizabeth25

Livi!

Én a Bakáts téri turiba néztem be párszor,mondjuk főleg kismama gatyát kerestem,de láttam jó babacuccokat. És mindig van bent 2-3 anyuka babakocsival,szóval szerintem nem lehet rossz. És az anyukám meg bizományiban vásárolt sokat,de azt pesten még nem láttam...lehet,h most fogok keresni neten,ha már így eszembe jutott...
És a védőnő nekem ma azt mondta,h elég a babaruhákat 40-60 fokon kimosni normál mosóporral,sensitive öblítővel,utána kivasalni,és így újszülöttre is simán mehet már...

Azért elég furcsa,hogy Fenix nem jön többet. Kíváncsi lennék,miért. Megbántódott valamin?Remélem nem...

Kép
babzsák

Sziasztok!
Csak gyorsan bekukkantottam. Ma már írtam egyszer, de már másodszor fordul elő, hogy levélírás közben egyszerűen besötétül a képernyő és se kép-se hang. Ki kell mindent kapcsolni. A gép nem áll meg, csak a "babanet". :x
Egyébként ma értük el bűvös 100 napot!!!
Úgy irigykedtem azokra, akik itt tartottak és most már mi is. hipp-hopp eltelt az idő.
Majd még jövök, csak most sietek az ebédet befejezni.
Puszi!

sch.judit

Sch. Judit!
Most nézem,hogy milyen közel vagyunk egymáshoz időben!...

Találtam pár bizományit,ha valakit érdekel:
www.bizományi.lap.hu ezen belül ruházati bizományi(http://bizomanyi.lap.hu/#b13664935)

Kép
babzsák

Babzsák!
Igen, mi nagyon egyidőben járunk!

Fenix!
Az előbb láttam fenn voltál, ki volt írva a neved a jelenlévő fórumozók között! Légyszi legalább azt mondd el, hogy miért nem jössz többet! Pedig azelőtt olyan sokat és jókat írtál! Én személy szerint mindig szívesen olvastam amiket írtál, de gondolom nem én voltam az egyetlen! Megbántott valaki? Na jó, nem erőltetem, ha nem akarsz, akkor persze nem kell...Azért legyetek jók, vigyázzatok magatokra!

Judit

sch.judit

babzsák, köszi a tippet!! :D

hááát engem is érdekelne miért nem jön fenix :( , főleg ha még olvas is minket!!!
És KORENÁRÓL SEMMI HÍR SENKINEK?
Vendég

Sziasztok Lányok! Imádom Titeket! Olyan aranyosak vagytok! Kedvesek! Köszönöm, hogy aggodtatok miattunk! Olvasom Titeket.. nem mindent.. mert most igy ünnepek előtt elég sok a meló, ami jó!! Juj.. és nagyon sokat irtok)))) ami szinten jó!!!

Pocik, kismamák, rucik és cuccok ÉDESEK!!! SZÉPEK!!! Csak igy tovább!

Tegnap oltam Dokimnál... minden rendben van velünk.. De nem ezt akartam mondani.. hanem azt, hogy A. Géze doki sajnos SAJNOS SAJNOS ... márciustól elutazik félévre... ez van....

babzsák
bakats téren hol van turi? Itt vagyok a szomszéd utcában... és nem tudok róla(

Használt csodás minőségű baba ruha neten: www.baksababaruha.gportal.hu

Kép

Kép
fenix

Sziasztok lanyok,

csak roviden, mert vasarnap utazunk Athenba karacsonyozni es a baba szuleteseig (febr eleje) mar ott is maradunk. Szoval el vagyok havazva rendesen a csomagolassal-mosassal-vasalassal. :shock:

Hat megvan az uj vervetel eredmenyem. Minden ok, de a vashianyom mar-mar koros. Ezt ereztem is az utobbi idoben, mert mostanaban delutan 4-5 ora korul olyan faradt vagyok mint aki lefutotta a felmaratont es altalaban 1-2 orat muszaj aludnom. :? Es valoszinuleg ezert kerulget az ajulas amikor a hatamon kell fekudnom pl. az ultrahangoz.

Allitolag hiaba szedek vastablettat a szervezetem nem raktarozza el :shock: Anyukam meselte, hogy neki amikor velem volt terhes vas-injekcio kurara kellett jarnia. Szoval meglatjuk mit mond a dokim athenban. Van (volt) valakinek hasonlo problemaja? :?:

Gypsophila: sztem jol dontottel, ha nem talaltak eddig semmit folosleges magadat idegesiteni a tovabbi vizsgalatokkal. Igen egeszseges vagy es lesz egy teljesen egeszseges kisbabad. Fo a pozitiv hozzaallas! :D Itt alapban nem vegeznek afp vizsgalatot (elavult) es genetikai tanacsadasra is csak akkor kuldik az embert ha volt a csaladban vmilyen genetikai betegseg, 35 ev felett vagy ill. ha kulon kered.

Rekanna
En a babaruhakat (egyebkent a 90%-ukat kaptam a rokonoktol :D)
teljesen szokvanyos "color" mososzerben mostam ki, alitolag az a fontos, hogy jol ki legyen oblitve! En a mosogepet csak felig toltottem tele ruhaval igy tobb vizzel szepen ki lettek oblitve. Ja es meg azt mondjak az a fontos, hogy a gyerekcuccokat kulon mosd, ne keverd ossze a Ti ruhaitokkal... (de gondolom ez egyertelmu)

bbetti
Annyira szoritok erted, de minden rendben lesz erzem! Puszi Nektek es sok kitartast!

tinnyei
azta harom fiu!! Gratula, :D

KépKép
KépKép
pannica

most latom ez nem lett rovid inkabb hosszu...bocsi

KépKép
KépKép
pannica

Edina:miért érzed úgy hogy most jön a neheze??Én meg pont fordítva vagyok vele..már érzem h mocorog belül-kívűl sajna még nem..te érzed már??de remélem az is eljön hamarosan..mindennap hoz vmi újat innen és egyre közelebb leszünk a célhoz!!
Nemtudom ti csajok hogy vagytok vele de én annyira várom a szülést,semmi félelem nincs bennem inkább kiváncsiság..
BBeti- úgy irigyellek..minden jót kívánok és gyors szülést nektek :lol: azt megkérdezhetem bocsi ha ez már volt téma csak lemaradtam,de apás szülés lesz,vagy nem akarsz senkit látni?? :lol:
nikky

nikky
irigyellek, hogy nincs semmi felelem benned a szulessel kapcsolatban!

en mar egyre kozelebb vagyok a finishez es bar nagyon varom mar, hogy kibujjon a kis draga de azert van bennem nemi felsz is.

Az en parom nem nagyon akar jelen lenni a szulesnel (ha valaki megvagja az ujjat attol is rosszul van szegenyke) de ugy nez ki kenytelen lesz, mert en nem ertek annyira jol gorogul es a doki, meg a korhazszemelyzet nem beszel angolul...szoval kell egy tolmacs :) ennek titkon orulok, mert nekem nagyon megnyugtato, hogy ott lesz velem :D

KépKép
KépKép
pannica

bacilivi:

Már azt hittem, hogy túúl hosszan írtam. :) A jósló és a nem jósló között talán a eg szembetűnűbb külömbség az, hogy míg a jósló olyan mint a mensi szerű görcs, a nem jóslónál meg a derekadat is érzed. Olyan mint egy öv ami szorít. Ha egyre erősödnek a hasad egy idő után szinte már láthatóan keményedik. De ilyenkor már javában az igazi fájások jönnek. :) De semmi pánik. Csak addíg rossz míg a picur bennt van. :)
pattogobolha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?