Remélem, sikerül már éjfél után küldenem
BOLDOG SZÜLINAPOT ÁRMIN!!!!

cory
2002.11.15 07:45
, azért nem mindenhol ennyi a lencse. Hol akartad csináltatni, én tudok olcsobb helyet is. Ja és ha az olcsó keretet megveszed simán becsiszolják máshol a lencsét.
csak a kis butus nem jegyezte meg, hogy kell. Mint ahogy arra sem jöt rá, hogy forgással is el lehetne érni a dolgokat. 2002.11.15 11:27

Azóta elég bátortalanul ismételgeti, de tett egy-két lépést! Fõleg, mikor a kajával csábítom!
, most tornáztatni kell! Elég nehéz, mert ahhoz le kell fogni a fejét, és szerintem ilyenkor az orrszívás emlékei törnek fel benne!
Remélem sikerül helyrehozni a hibát!
Nagyon szomorú lennék, ha valami maradandó baja lenne a szemének!
2002.11.15 11:46
Azt mondta ír fel gyógyit és otthagyja a rendelõ portáján, ha lázas lenne Helena, akkor kezdjem el neki. Tök rendi, hogy visszahívott!
Sok mindenben nem értünk egyet, pl. le akart beszélni ma az együttalvásról, mondván, hogy 6 évesen is ott fog mellettünk aludni, mire mondtam neki, hogy nem baj, nekünk így jó. De szakmailag megbízható, így hát "megtartjuk". Aztán majd megtérítjük szépen a szopi terén is.
2002.11.15 16:57
. Remélem Hanga szülinapján irtó sok hó lesz...
, plusz még a Corában megevett egy üveg kaját is, aztán itthon még cicizett egyet. 

. A kép nagyon klassz, nekünk is van valahol egy furulyás kép, de az sima papírkép, úgyhogy valószínû, hogy felkerül ide... 

!
2002.11.15 16:58
. Remélem Hanga szülinapján irtó sok hó lesz...
, plusz még a Corában megevett egy üveg kaját is, aztán itthon még cicizett egyet. 

. A kép nagyon klassz, nekünk is van valahol egy furulyás kép, de az sima papírkép, úgyhogy valószínû, hogy felkerül ide... 

!
2002.11.15 19:16
2002.11.15 20:46
2002.11.15 22:48

) és amig vartam Rikit,végig azon izgultam,nehogy örökölje.Nekem mostanra mar csak épphogy latszik,de nem szeretném,ha neki is keresztül kéne azon menni,mint nekem kellett.Persze azota mar nagyon sokat valtozott az orvostudomany.Ezért,ha februarban haza megyünk,elmegyek egy ilyen szupi klinikara vizsgalatra,hatha még lehet tökéletesiteni a szememet.Elviszem magammal Rikit is,hogy megvizsgaljak.Bar nekem ennyi idôs koromban mar latszodott.
2002.11.15 23:29

-hátha ez segít! Kicsi lány fényképe nagyon jó!
2002.11.16 00:05
Gondolkoztam, hátha valami jó technika eszembe jut. Az nem jó, ha mondjuk egy nagy párnára fekteted a fejét, fölé hajolsz, és úgy tornáztatjátok? Akkor talán nem tudja úgy forgatni a fejét, és nem is kell lefogni.
Jobbulást!! 

Te felfázásod már teljesen elmúlt?
Balu kapott sárgabarackot is elég korán, nem volt vele semmi gond.
Aztán a fiúk valamit nagyon tárgyaltak babakocsin keresztül egymással

A fiúk érdeklõdtek a szoptatás kérdésérõl, mert nagyon meglepõdtek, hogy még szoptatok. Vicces, mert még sehol sincs tervben a babavárás
2002.11.16 00:17

2002.11.16 00:44
Remélhetõleg csak a foga miatt, a felsõ metszõjének a csücske már egy hete kint van, és az íny elképesztõen bedurrant, nem is engedte, hogy hozzá érjek.... De ha már most ennyire meggyötri, mi lesz a rágófogakkal.... 

2002.11.16 08:01
Nagyot tudtam haladni a munkával
El is küldtem már mailbe kiváncsi vagyok mit szólnak hozzá, szinte csak a lábjegyzeteket kell már megírni hozzá.
. Onnan gondolom, hogy nyügõs volt én meg zuhanyoztam, erre apa behozta hozzám a fürdõszobába és Vili hangos nevetésbe tört ki. Tegnap meg úgy zuhanyoztam, hogy az autósülésbõl nézte Vili. Mikor levettem a pólomat megint u.úgy röhögött, mint múltkor.
2002.11.16 11:37
, de nem fájt
, és szerencsére nem kell hidat rakni, fel lehet építeni a "maradékból"!
Barninak is belekukkantott a dokibácsi a szájába, minden rendben. 

(Bár nagyon méltatlankodott az inzultus ellen) Lesz még egy vizitünk fütyi-ügyben a Bethesdában, és nekünk is meg kell majd nézetnünk a szemét... 2002.11.16 15:49

Tegnap alig tudtam lábra állni, egész nap szédelegtem, még ma is elég gyenge vagyok. Már Zoli is beteg, igaz õ nem hányt, csak a gyomra fáj. A dokinénink szerint max 1-2 nap, és a felnõtteket sokkal jobban megviseli, mint a gyerekeket. (Ezt látom...) Azt is mondta, pihejnek sokat. Jó vicc...
2002.11.16 21:36
Kb. 5-6 órát sétálgattunk, Ármin közben aludt is egy jó nagyot. Itthon megkapta az ajándékait (amik egyáltalán nem érdekelték
), aztán pont este 9.45-kor koccintottunk (mert akkor bújt elõ
)
)
), fújkodta a gyertyát, aztán együtt fújtuk el, neki is állt megdézsmálni azonnal, szóval, sikere volt. SZerintem jópofa ajándékokat kapott, de leginkább a 10 lufit imádja, amit tõlünk kapott még tegnap, tobzódik köztük!
Nagyon fini kaják voltak, abba apukám és anyukám is besegítettek - de anyukám végül is nem tudott eljönni, mert napok óta 40 fokos láza van és nagyon rosszul érzi magát, pedig õ nagyon készült már Ármin szülinapjára
.
): Árminnak kistesója lesz, kb. jún elején!!! 

Nagyon izgulok ám!

2002.11.16 22:24

2002.11.16 23:19
Vigyázz magatokra!
2002.11.17 08:43
is emiatt volt ám!!!
2002.11.17 11:13
és kacagott hozzá
Aztán nyüglõdött, felvettem a kendõbe és úgy elaludt, hogy fel se ébredt rá, hogy felöltöztettem.
, de nem köpött le vele kb. két kiskanál ment le. Gondoltam ma teszek még egy próbát, párolt almát turmixoltam no blenyúlt a kanállal és evett még belõle
szóval haladunk ma kb. 3-4 kiskanállal is megevett. 2002.11.17 14:29

Én is gratulálok (még egyszer a biztonság kedvéért), és még mindig irigy vagyok! A család örült a hírnek? Hogy sikerült a romeltakarítás? Megértelek, mi is voltunk egy páran.
, nekem nem sok kedvem van enni belõle. Az étvágyam az nem a régi, de van mibõl leadni...
Ne is mondd meg, mit fõztél. 2002.11.17 17:05

2002.11.17 17:39
2002.11.17 17:55
- gyógyulást!!! 2002.11.17 18:10

2002.11.17 19:27

! 

!
Szerencsere nem viseli meg annyira, mindig mosolyog, mar az orrszivast is hang nelkul elviseli. Az ejszakat szerencsere atalussza. Remelem hamar tul lesz rajta.
Ezen mindenki meglepodott, hisz azt mondtak, hogy mivel egyszerre ket nyelven beszelunk hozza (en magyarul, apukaja angolul) lehet, hogy nem fog beszelni 2 eves koraig.
2002.11.17 19:51

Tali lesz? 

Kitartás a fogakhoz!
Õ is fogzik ezerrel
Most talán 4 rágója jön, de nem hagyja megnézni.
jön-megy, felmászik az ülõgarnitúrára, felmegy a lépcsõn (na, jó, négykézláb
), mindent felemel, és cipel, vetkõzéskor a kezét húzza kifelé, és lehúzza a fején át a ruhát. Tud tapsolni, fújni, integetni, puszit adni. És dumál állandóan
2002.11.17 21:25
Képzeld! Azt hiszem most Helena produkálja azt, amit Ármin ennyi idõsen. Az utóbbi másfél hónapban össz-vissz 16 dkg-ot tudott hízni. Ugye Ármin kb. 10 hónaposan azért már kezdett enni?
-k! Chamomillát adtál Lucának?
2002.11.17 21:32
Nyilván nagyon sok idõ kell hozzá és gondolom ezekkel az apró praktikákkal szépen lassan meg lesz az eredmény! Ugye milyen jól tudom nyugtatni magam? Kérek megerõsítést!
nem ismerek a hányós vírusnál elviselhetetlenebbet!
A családunkon egyszer karácsonykor ment végig...
fincsi volt a vacsora, csak senkinek nem kellett
, de nekem fáj a torkom már néhány napja. De az igényemet fenntartom! Köszi
Most már van annyira "idõs" a Réka, hogy tudnak már egymással valammit kezdeni!
És egész álló nap lépcsõztünk!
Érdekes, hogy csak anyuéknál lát testközelbõl lépcsõt, mégis azonnal tudta, hogyan kell felmászni rajta
De honnan? 2002.11.17 21:51
. Ezt kb. háromszor kellett csak mert kicsi volt a folt. De a védõnéni szerint az kell hogy a felszíne elkezdjen lejönni különben hiába ecseteled, akár annyira hogy egy kicsit ki is vérzik. És tényleg egy-két nap alatt rendezõdött utána, persze még ecseteltem egy hétig ki ne újuljon. 2002.11.17 22:52
2002.11.17 23:37
2002.11.18 08:40
Legyetek szívesek ezentúl kezitcsókolommal köszönni, mert már másik generáció lettem hozzátok képest
Tavaly ilyenkor még azon izgultam, hogy is lesz a szülés, nem lesz-e nagy hó, hogyan jutunk majd be a kórházba.
2002.11.18 10:04
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint