A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Szep jo napot Mindenkinek!Kép

Karmen, ezen en is felhaborodtam, nem csodalom, hogy nem vallalta tovabb.
Drukkolok, hogy megfeleloen nojjenek a tuszok es azokbol szep kis ikerpar-babuk legyenek! Kép

Maci
macimaci

CatEye
Nekem Mikrofollint írt a nyálkahártya növesztésre, de ezek szerint nekem sem lett elég vastag, mert akkor megtapadt volna. Szívbõl remélem, hogy Neked sikerül!! Én kérdeztem a doki bácsimat még régebben, hogy honnan tudom, hogy megrepedt a tüszõ. Azt mondta, hogy érezni fogom, mert egyik pillanatról a másikra megszûnik a szúró, feszülõ fájdalom. Na ekkor reped meg. És tényleg amikor megkaptam a Profasi szurit akkor még nagyon feszített, sokszor menni is alig bírtam, aztán másnap egyszercsak elmúlt és úgy megkönnyebbült mindkét oldalam. Gondolom másnak más tapasztalatai vannak, nekem ez volt.
Madaran
Nálam sincs semmi szervi baj, még hormonálisan is rendbe találtak mindent,a férjecském tökéletesKép, mégsem sikerült spontán teherbe esnem. Sõt, az 5 inszemináció során semKép. Most megkaptuk a zöld utat és az igazolást a lombikra. Megcsináltatjuk az összes szükséges labor és andrológiai vizsgálatot és irány a Kaáli. Kíváncsi vagyok a mostani hormoneredményeimre, mert tavaly nézték utoljára.
Lujza
lujza

LányokKépFeltétlen el kell érnie a tüszõnek a 18-20mm-t ahhoz,hogy megrepedjen,vagy a kisebb is megrepedhet?
CatEyeKépKöszi a választKép
krisztinke
krisztinke

Minden babára várónak termékeny hétvégét kívánok!
Hétfõn jövök, talán jó hírrel.
Csutka
Csutka

Sziasztok

Talán néhányan még emlékeztek rám, szeptemberig írogattam ide, de most nálunk egyelõre szünetel a babaprojekt...

De persze azért olvasgatlak Titeket.

Ami miatt mindenképp írnom kellett:

MINYU Kép Kép

A férjedet nem véletlenül a Margit kórházban mûtötték szeptemberben?
Mert akkor az én férjem mellett feküdt a mûtét után pár napig...
A fénykép alapján nekem nagyon gyanús vagyKép de nem vagyok 100%-ig biztos.

Nekünk is szünetelni kell a baba projekttel, tudom milyen idegesítõ ez...

Remélem a férjed hamarosan jobban lesz, szorítunk Neki!!!

bera
bera3

LUJZAKép
olvastad, hogy nekünk is lombikunk lesz? Hétfõn megyünk az elsõ konzultációra a Kaáliba! Ugyanis a párom eredménye szinte semmit sem javult, a doki beutalt bennünket. Az igazat megvallva, örülök neki, bár tudom, hogy milyen procedúra, mennyi mindennel jár, de igy legalább már tényleg a tettek mezejére léptünk, és 2-3 hónap múlva már talán jó hirekrõl számolhatok be. Mivel Gitta pihenni van és nincs táblicsku, igy nem vagyok képben, hogy hol is laksz? Melyik Kaáliba mégy? Mi tegnap voltunk a szegediben, és sikerült már hétfõre idõpontot kapnunk. Nagyon kiváncsi vagyok a konzultációra!

Andy jól van, csak unja az otthonlétet, a táppénzt, üdvözöl mindenkit.

KARMENKép
emil ment! Jó hosszú Kép, szokás szerintKép, tudod, olyan szûkszavú vagyok, hihi

Nemsokára elhúzok haza, mindenkinek kellemes és "élményekben gazdag" hétvégét kivánok!

Puszi,

Rita
knérita

LujzaKép
Akkor nem tudom, hogy mitõl vastagodott meg pl. AndyKép-nak a nyh amikor Clostit szedett, és 16mm-es volt a nyálkahártyája!!! Te progit is kaptál (Duphaston v. Utrogestan), mert a dokim szerint az is vastagítja ? Nagyon jó, hogy már célegyenesbe vagy a lombikra. Azzal tuti sikerül.
NinaKép
A tüszõ ürességét sajnos nem látja a doki UH-n. De igazad van, ne is gondoljunk ilyenre, mert Nálunk úgy sincs ilyen baj.

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye
Igen kaptam Utrogestant is. Nem tudom mi lehetett nálam a gond. Biztos, hogy egyénenként változó. Andy-é valóban irigylésre méltó volt...és azóta is KépKép
Rita
OlvastamKép. Mi a budapestibe megyünk, mert mi itt lakunk. Nyáron már egyszer voltunk(3. inszem után), de azt mondták, hogy a vizsgálatok eredményei alapján minden rendben és próbálkozzunk tovább az inszemmel, csak akkor menjünk, ha a 6. is sikertelen. Felírta, hogy abban az esetben milyen laborvizsgálatokat kérjek, ha nem ott csináltatom. Tegnap voltam 3. napi hormonvizsgálaton, 2 hét múlva lesz meg az eredménye. Hétfõn megyünk andrológiára a férjecskémmel, vesznek tõle vért HIV-re, toxoplasmára és hepatitis c-re, tõlem TORCH (nem tudom hogy kell írni) vizsgálatra vesznek vért. Majd ezután akarok csak bejelentkezni konzultációra. Nagyon bízom benne, hogy itt sikerülni fog!!!
Lujza
lujza

CATEYE:beugrottam egy picit. Nem kellene inkább elhalasztani a hétfõi randinkat?Kép
BERA:de jo, hogy elõkerültél! Hogy vagy lelkileg? Sikerült valami mással lekötnöd magad?
MINYU:ne légy szomorú!Hamar elrepül az idõ, addig meg legyen még férjecske a Nr.1 az életedben!Kép
Most rohannom kell, de késõbb benézek!
Puszi,
Virág
Virág

LujzaKép
Ezeknél a vizsgálatoknál milyen régit fogadnak el ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

VirágKép
Ezért a csekélységért nem halasztjuk el a randitKépKépKép Különben is este kell akciózni, mert a 36 óra este 9-kor telik le. Ne aggódj pont elkapjukKépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEye
Az andrológiaira mondták, hogy egy hónapnál nem régebbi legyen. Gondolom a többire is ez vonatkozik, mert egyébként õk csinálnák meg, de az sem probléma, ha én viszem, A Schöpf-ben mondták, hogy az õ eredményeiket el szokták fogadni és tudják is mit kérnek, Ezért bíztam rájuk magunkat nyugodt szívvel.
Lujza
lujza

LujzaKép
Te is a Schöpfbe jársz ? Kihez ? Akkor külön is drukkolok Neked!!!!! Mi Schörisek tartsunk össze!KépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

VirágKép Kép
De jó hogy emlékszel rám!!

Igazából nincs nagy gond, várjuk, hogy leteljen a három hónap (bár a belgyógyász 6-ot mondott, de máshol hármat olvastunk... háromnál tovább azért nem várunk már!)

Elkezdtem suliba is járni, így nem sok idõm marad a babán gondolkodni, így azért viszonylag gyorsan megy az idõ

Azt olvastam, hogy Andy babás lett, nagy nagy gratula Kép Kép

de sajnos a napi dolgokról nem tudok sokat...

Amint élesedik a helyzet jövök ám....

bera
bera3

CateyeKép

Ugye Te is a Bogár dokijához jársz azóta? A Schöribe Kép

Mert én is oda járok ám...bár mostanában nem sokat..
bera3

CatEye
Horváth tanár úrhoz a genetikára.
Lujza
lujza

Maca Vibe akciósan kapható december 31-ig.

[url=http://www.hazipatika.com/390" TARGET="_top]http://www.hazipatika.com/390[/url]

Udv,
k
Névtelen

Krisztinke! Ezt nem tudom, mert nekem 20mm felett voltak amikor megrepesztették. De most beszéltem valakivel akinek 16mm-es és ugy kapta meg a tüszõrepesztõ szurit. Persze lehet hogy a 36 óra alatt még nõnek?

CatEye, Nina! Igen, normális esetben mindenkinek 1 tüszõ van egy ciklusban, amiben egy petesejtnek kell lennie. Azt nem lehet sajna elõre tudni, hogy van-e benne. Ezért csinálják ugy a lombikot, hogy több tüszö legyen, hogy azokban még legyen optimálisan elég petesejt is. Ahogy láttátok nálam is, még igy is van hogy nem termékenyül meg. Ja és nálunk a biológus beleinjekciózta még a spermát is, tehát ennyivel is könnyebb dolga volt.

CatEye! a korábban felsorolt szurikon kívül mást nem kapok, szerintem ezzekkel érik el azt is hogy a nyh. vastag legyen. Nem tudom mennyi volt nyáron, mert a végén csak annyit mondtak hogy nagyon jó. Most hétfõig remélem vastagszik, ill. csüt. kapom vissza, de ezt holnap tudom meg. Ezen nem aggódok, csak a petesejtek számán. A beültetés után van Choriognin szuri (ez is beinditja a petesejtet, sok progeszteront termel) meg Utrogestan. Most azt mondta mást fogok kapni, ami jobban növeli a megtapadás esélyét, Hogy mit nem tudom még.

Holnap reggel akkor nagy drukk nagyon rámfér! 9 körül!

Jó hétvégét mindenkinek! (ha van még aki olvassa igy estefele)

Karmen
karmen

KarmenKép
Én olvaslak, és sok-sok drukk holnapra!KépKép
Barbi

Kép
Kép
barbi

Lányok, most kissé elkeseredtem.
Vissza kellett néznem,hogy mikor irtam ide elõször (kicsit bonyolult ügy:amikor ide bejelentkeztem,akkor vettem egy digitális hõmérõt,ami most bekrepált,és a cég vállalja,hogy újat ad, ha szakszerûen használtam, ehhez kerestem meg,hogy mikor is vettem pontosan...)
Szóval megtaláltam magam: 2001. február 27.Elsõ hozzászólás. Atyaúristen, milyen rég volt!! Az igazán szomorú benne,hogy akik akkor topictagok voltak, már réges-régen anyukák,és talán már itt nincs is emberke, aki emlékezne rájuk.
Szóval most rámtört ez a majd' két évnyi próbálkozásKép
Egyetlen halvány reménysugár az a hétfõi konzultáció a klinikán, de ha arra gondolok,hogy 2 év után jutottunk el ehhez a lehetõséghez,ami itt tulajdonképpen az utolsó is egyben..hát nem vet fel az öröm.
Nem kell vigasztalgatni,mert nem vagyok olyan igazán nagyon szomorú (csak közepesen), csak rossz érzés volt ennyire szembesülni a múlttal, a sikertelenséggel...
Depi vége.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Barbi! ne keseredj, egyre nagyobb a valószínûsége, hogy most már sikerülni fog! Ha ez vigasztal mi 3.5 éve próbálkozunk. A lényeg, hogy hidd hogy sikerülni fog (látod Andynek is mindig ezt mondtam, és most babát vár! Kép Barbi, neked is remélem szerencsét hoz a kitartásod!!

A mai Uh sem volt sokkal jobb mint tegnap, a jobb oldal nemigen akar termelni tüszõket. Ott van ugyanis az endo is. Ma is több szurit kaptam, hátha még jobban beindul. Kedden punkció. A beültetés után progeszteron szurit kapok, a doki szerint ez nagyon sokat segit a megtapadásban majd. Ugy legyen! Megint rákérdeztem a dokira, amit tegnap irtam, vagyis amit valaki kérdezett, hogy valóban UH nem lehet látni hogy van-e a tüszõben petesejt.

Karmen
karmen

BeraKép
Én is oda járok Bogár dokijához. Szerintem ha letelik a várakozási idõd akkor pikk-pakk gyereket csinál Neked isKép

KarmenKép
Most sokat gondolok Rád!!!!!! Ennyi tüszõbõl biztos sok petesejt lesz. Szerintem garantált az iker teerhességedKépKépKép

BarbiKép
Ne szomorkodj, nem szabad belegondolni ebbe a várakozásba. Élvezzétek addig kettesben az életet !!!! Nehéz lehet egy idegen országban megfelelõ emberreszabott ellátást találni. Minden elismerésem a Tied. Én azt hiszem el lennék veszve.
Most hallottam egy párról, akik 4 éve akartak már kisbabát. A lánynál volt gond, amire csak 2 és fél év múlva jöttek rá. Megmûtötték, és utánna másfél évvel lett csak terhes. Már teljesen lemondtak arról, hogy legyen saját babájuk, és amikor nem számítottak rá, akkor lett. Komoly gondot jelentett a társaságukban, ha valaki terhes lett, akkor megmondani Nekik. Ezért gondolom, hogy mindent meg kell tenni annak érdekében, hogy legyen baba, de az ember lelki békéjét meg kell, hogy õrizze közben.

CatEye

Cat
Kép
cateye

KarmenKép
Egyszerre írtunk. Kedden nagyon fogok szorítani. Az még 3 nap, addig csak összeszedi magát a jobb petefészked is, és kicsit felzárkózik. Minden tüszõt leszívnak ? Kisebbeket is ? (10mm) Én is Utrogestant kaptam a holnapi repesztés utánra. Úgy látszik ez segíti a megtapadást.

Majdnem egyszerre leszünk terhesek. Te kedden, én hétfõn esteKépKépKép Mikor nézik meg Neked, hogy mennyi tapadt meg ? A punkcióhoz képest hány nap ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

LányokKép

Akinek nincs email címe a profiljában, azt kérem, hogy dobjon Nekem egy mailt, a profilomban lévõ mail címre fényképalbum ügyben.
Köszönöm !
CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia CatEye! Sajna egyelõre csak 3 nagy tüszõ van, de lehet hogy keddig még beindulnak a 10mm-k is. Nekem ezeket a múltkor sem szivták ki. Mekkora a tüszõd? És a nyh? A doki ma meg azt mondta, az se jó ha túl vastag szerintem 10mm körül az orpimális. Eddig mindig ugy tudtam 10 felett kell lennie. Bár ettõl én nem félek. A punkció után 3 nappal ültetik vissza az embriókat, max. 2t. (örülök ha lesz 2). Utána 2 héttel kell tesztelni, majd ujabb 2 hét múlva UH. Nálunk itt nem nézik vérbõl. De ha egyszer poz. és utána nem jön meg, akkor én nyugodt leszek. Nekem az elsõ lombiknál volt Utrogestan, most nem tudom lesz-e, mert a punkció után lesz a progeszteron szuri (Mo. nincs is forgalomban a doki szerint, igy egy bizonyos patikába kellett menni, és ott nem tudtak róla számlát se adni, szóval valami rejtéjes úton lett, de a lényeg hogy a doki szerint ez nagyon segiti a megtapadást, ezzel tuti, igy örülök hogy találtam ilyen szurit. Ismerõsnek németbõl kellett hozatnia, igy én jobban jártam).
Ezt a beültetésig kapom, hogy utána mit kell szedni még rejtély.
Neked azt is megnézi, hogy valóban megrepedt-e. MIt kaptál rá? Én vas. este kapok 2 ampulla Profasit.

Utána te dolgozol v. otthon tudsz maradni pihenni?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szia Karmen !

Nekem csak egy 16mm-es tüszõm van, de "csak" 2*1 Clostylbegytet kaptam. A nyálkahártyám 5mm volt pénteken, de a doki szerint a megtapadásig jó lehet még, mert a Profasi is erõsíti állítólag, meg az Utrogestan is. Mellette még szedem az Estrofem-et, napi 1-t. A repsztésre 2 ampulla Profasit kapok holnap reggel 9-kor, de meg is nyugodtam, hogy Te is ennyit kapsz a lombikon, és azt a sok tüszõt is megrepeszti ennyi. Bogárnak kapásból 4 ampullát írt fel a doki. Ezért féltem, hogy a 2 kevés lesz, mert tudod Nekem magától nem reped meg a tüszõm. Sajnos én nem tudok itthon pihenni, mert ez "még csak" spontán fogantatás, de ha lombikon lennék, akkor biztos kiíratnám magam, mert annak nagyobb tétje van. Ha ez a hónap sem sikerül, akkor jövõ hónapban inszem lesz. Mennyi pénzbe van eddig a "csodainjekcióval" a lombikod ? Lesz még költsége ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Köszi lányok!
Ahogy irtam,nem vagyok 100%-osan depi, csak úgy közepesen. Nem szoktam soha hátrafelé nézni,mert nem az viszi elõrébb az embert, de most kellett, és háát, szarul esett, mit kerteljek.
CatEye, teljesen igazad van,hogy külföldön nehéz az embernek orvosi gárdát magaköré telepiteni, na de ez nem csak az orvosokkal van igy. Nekem (-nekünk) minden sokkal nehezebben, vontatottabban megy, mint az itteni embereknek. Talán azért,mert kicsit "nyitottabb" a szemem, nem a falvédõrõl jöttem le, vagyis tudom úgy nagyjából,hogy hogyan is mehetnének a dolgok. De már megtanultam, hogy ezeken nem tudok változtatni, kár merengeni az otthoni helyzeten,mert itt nem az van, és kész.
Most lehet túlságosan rákészülök a hétfõi vizitre,mert egész egyszerûen nem volt pé-m. Már 25-ik napnál tartok, idáig hetente változott a hõm, egy hétig 36,6 , egy hétig 36,5...mint egy egyenes vonal. És a tegnapi együttlét óta enyhén vérezgetek, csak tudnám miért. Van olyan,hogy megreped egy hajszálér??(õszintén remélem ebbõl most nem lesz mensi, mert nem akarok úgy dokihoz menni)
Már annyira várom,hogy rendes orvoshoz kerüljek,szerintem a tudattalattim emiatt stresszeli a szervezetem...
Na, megyek lenditek valamit az itthoni helyzeten.
Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok!

Most jó hosszú leszek, bocsi! Kép

Krissi!
Visszaolvastam, de nem találom, hogy mikor voltam holdas! Kép

Nikie!
Sajnálom, hogy mégsem babu van a késés hátterében! Kép Norculutot nem kaptál, hogy megjöjjön?

Leone!
Sajnálom! Kép Pedig olyn jó lett volna már végre a baba! Kép

Kármen!
Szerintem szép számmal vannak tüszõid, még minden lehetséges! Kép Legyenek babukáid! Kép

Egytüszõs lányok!
Én is szeretnék csak havi 1 tüszõt! Ne akarjatok többet, mert az már betegség!!! PCO! Kép Én is örültem amikor mondták, hogy több tüszõm van, csak sajna, azok átalakulnak cisztává! Kép

Bera!
De jó téged is "látni" idõnként! Kép Remélem, jól vagytok! Kép

Kármen!
Kicsit megkésve, de drukkkkkk-drukkkkkkkk!!!!! Kép

Barbi!
Kép

Lányok!
Bocsi, de most nincs tablicsku, benn van a munkahelyemen! Kép
Nagyon szuperül érzem magam! Sikerült egy hatalmasat pihennem! Kép
Párocskával is minden rendben van! Kép Akció hegyek zajlottak! Kép Sajna, nem hiszem, hogy lenne bármi eredménye, mivel már lassan a 24. nap körül járok (én sem tudom a tablicsku nélkül Kép ), de pé-m még mindig nem volt! Kép Meg a matyiknak sem tett jót szerintem a 40°-os gyógyvíz! Kép De a derekamnak biztosan! Kép Tényleg, a melegvíz bennem is el tudja õket intézni??? Vagy a már kikerülteknek nem árt?
Lelkileg teljesen felfrissültem. Kép Elhatároztam, hogy már nem fogok állandóan a baba kérdésen rágódni, sikerül, amikor sikerül! Kép De remélem, sokáig nem várat magára. Kép
Még annyit tudnék írni, de már így is majdnem odaégett az ebéd, jobb lesz ha egy darabig abbahagyom! Kép Késöbb még visszanézek, hátha lesz valaki! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Szia GittaKép

Mi is tegnap este jöttünk haza...

Sajna nem tudtam írni a Holdadat, mea culpa, de 15-én volt reggel 8:20-kor. Végül is írtad, hogy akcióztatok... Honnan tudod, hogy nem volt pé-d? Hõmérõ? A Holdban ez a legjobb, hogy ha nincs pé-d, csinál egyet. Mostmár könnyû kiszámolni, hogy legközelebb dec.14-én estefelé lesz.
Nagyon örülök, hogy jó a kedved, most aztán frissen, újult erõvel lehet nekifogni a babaprojektnek!!!
Szerintem a benti matyikáknak nem árthatott a forró víz, csak a még kint lévõknek.

Többi Holdasok (voltak/lesznek):

AdélKép
Tegnap, 16-án 17:14-kor. Ne hari, hogy nem tudtam szólni idõben, de nem voltam computer közelben.

SzamoaKép
Nov. 17-én, ma délután 17:14-kor.

NelliKép
Ma este 22:12-kor.

Lányok, én próbálom pontosan írni, de velem is elõfordul néha, hogy elutazom.

Puszi:
Krissi

PS: CatEye, nagyon köszi a mélt!!!
krissi

Gitta ! Köszi neked is a drukkot, olyan jó nekem, hogy már ennyien szoritotok, biztos lesz a siker! Örülök hogy jót tett a gyógyvíz, a pihenés is biztos nagyon klassz volt. Nekem nagyon stresszes a munkám, most érzem csak milyen jó hogy itthon vagyok, mennyivel nyugodtabb vagyok. Pedig szeretek dolgozni, de egyáltalán nem vagyok most feszült. Szerintem nekem is a stressztõl volt a plafonon a prolaktinom.

Kíváncsi vagyok még mindig nagyon Marcsira, ki tudja hány petesejtje lett és mennyit kapott vissza? És a lényeg, mikor kell tesztelnie?

CatEye! Nekem a múltkor is 2 Profasit adott, mások is ennyit kapnak itt, szerintem ne aggódj ezen.
A gyógyszerek ára (csak a szurié, az Elevitet meg a többi vitamint nem számolom) 41e Ft volt. Ez kicsivel kevesebb mint nyáron volt. Ezzel úgy érzem szerencsés vagyok, mert sorra mindenki ennél sokkal nagyobb összegeket mond. Szerintem még ez is sok. Remélem most összejön neked de ha nem akkor jó hogy mehettek inszemre, mert azért az is biztosabb mint a spontán próbák.Úgy tudom a barátnõim elmondásából, hogy ott is hasonló szurikat kaptak, mint én a lombikon. Nekik is belekerült 50e-be. Remélem te olcsóbban megúszod majd. Ha inszem lenne mégis, akkor meg irasd ki magad, mert tényleg sokat számit hogy nyugodt legyél. Én már nagyon várom a keddet, ja reggel velem kezdik a mûtétet.

Sziasztok: Karmen
karmen

Sziasztok CsajokKép

BarbiKép
Örülök, hogy rendbe jöttél lelkileg. Az lehet, nagyon könnyen, hogy a stressztõl nem volt pé-d, de már kár találgatni, majd holnap kiderül.

GittaKép
A múltkor rákérdeztem a meleg vízre a dokitól, mert a páromnak ez volt a legnagyobb áldozat, errõl lemondani, hogy a meleg vízben henyélve olvasson esténként. Azt mondta, hogy a langyos víz nem árt, de a 40 fok körüli akár egy hétre is megölheti a spermákat sajnos. Azóta a párom körül hõmérõvel ugrálokKép Sajnos belõled is kimossa, és ki is öli a meleg víz Õket. Ezt onnan tudom, hogy most a tüszõrepesztõ szuri után direkt mondta a doki, hogy befekvõset ne fürödjek. De nem baj, Ti legalább relaxáltatok egy jót.

KarmenKép
Megkaptam reggel 1/4 10-kor a tüszõrepesztõ szurit. Semmit nem érzek, csak feszülést. Itt az SM-ben az inszem nem olyan költséges. Némi zsebpénzt kap a doki, plussz a gyógyszerek. Itt ugyanazokkal a gyógyszerekkel stimulálnak, mint én a spontán ciklusomban kaptam (csak Closti+tüszõrepesztõ+Utrogestan+vmi a nyálkahártya vastagítására). Szerintem nagyon vigyázznak rá, hogy csak 1 tüszõ érjen, mert az ikerterhességet kerülendõnek tartják, nem úgy mint Nálad a lombikon. Ezt nagyon sajnálom, mert már ikreknek jobban örülnék, ennek tudatában, hogy milyen nehezen jö össze. Meg hát a korom miatt is jobb lenne egyszerre "letudni".

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia CatEye! Nekem este fél 10-re kell mennem a tüszõrepi szurira. Én sem szoktam semmit sem érezni, igaz nekem pont az a lényeg, hogy mire bevisznek ne repedjen ki. Ezért is nem értem, akkor meg minek a tüszõrepesztõ. Majd megkérdem, mert ez még érdekel. Én az esélyek miatt is örülnék a 2 embriónak, meg amúgyis ikreket szeretnénk. 3at nem tudnánk vállalni, de a doki most a nagy esélyek miatt nem is engedi a 3at.

Akkor neked is hajrá, már sinen vagy! Mennyi lett a nyh?

Ja és nekem már nagyon feszül a hasam, ma du. kezdte, igy most már nem emelgetek és nem hajolgatok, vigyázok nagyon)

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok Lányok!

Nagyon köszönöm a biztató szavakat, annyira jól esett, hogy most meg a meghatódás miatt pityergek majdnem.
A dokival nem sikerült azóta beszélni, de Csabival nagyon jót beszélgettünk a dolgokról. Hogy õ hogy látja, én hogy látom stb. Végülis teljesen igazatok van: most az a legfontosabb, hogy Õ helyrejöjjön és késõbb se legyen semmi baj. Majd egyszer nekünk is összejön, biztos vagyok benne!
Bera: de az adatok stimmelnek! Balázs a férjed? Megy majd levi priviben!

Mindenkinek szívbõl kívánom, hogy minél elõbb zebrás legyen és a gólya kopogtasson nálatok!
Azért néha belesek majd, márcsak a hangulat miatt is!

Pusza: minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szijjasztok!

2002.11.15.-én megjött!!!Kép De ez már nem is lesz másként beavatkozás nélkül szerintem! Szóval most 18-án a 4ik napon vagyok! Javitsatok léccike! Köszi!
Mamacs
mamacs

Sziasztok!
Sajnos a hétvége nem hozott sok jót. Szombat este elkezdtem egy kicsit vérezni,aztán barnázni, vasárnap reggel elmúlt. Azóta semmi, de a hõm leesett 36,9-ekrõl ma reggelre 36,4-re. Most mi van? Segítsetek! Kellene szednem a Clostit de most hogyan számlojam a napokat? (Pedig nagyon bíztam most magunkban....)
Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!

Mindig olvasgatlak Titeket, csak ritkán írok, amikor kétségbe vagyok esve :-( Ebben a ciklusomban, most elõször a dokimmal elkezdtük stimulálni a ciklusomat (closti, zitazonium, UH a 12. napon, 2 db LH teszt, aztán mivel nem mutatott a teszt LH csúcsot így volt egy profasil injekció.) Szóval méregetem a hõmet, 37,2 vagy afeletti. Tegnapra (31. nap) abbahagyta a mellfájás, na mondom meg fog jönni, kora du-ra volt is pár csepp, aztán az esti fürdés után ma reggelig semmi (most se) és a hõm 37,3 és újra fájnak a melleim. Ilyet még soha nem csinált. Gondolom baba nincs az ügyben, a gyógyszereimet az 5. napon el kellene kezdeni szedni, de így azt sem tudom, hogy mikor.
Szóval most jól meg vagyok zavarodva. :-( Otthon már nem merm részletezni a dolgot a férjecskémnek, mert már furán néz rám. :-)
Szerintetek mit csináljak?

Pusz
Noémi
noémi

Szia CSutka!

Most olvaslak, hasonló cipõben járunk. Kép Én is tanácstalan vagyok.

Noémi
noémi

Sziasztok Lányok!Kép
Mindenkinek szép jó reggelt!Kép

A hétvégén meglátogattam egy régi ismerõsöm. Van egy két hónapos tündéri kisfia. Olyan jó volt egy kicsit babázni és egyáltalán nem sírt, nagyon jó kisfiú volt. KépKépKép

NoémiKép
Miért gondolod, hogy nem baba van a dologban? A mellfájás ,a magas hõ és, hogy nem jön meg elég gyanús. Pár csepp vér nem még zárja ki a terhességet. Szerintem csinálj egy tesztet.

CsutkaKép
Szerintem ha így leesett a hõd meg fog jönni ma. Nekem mindig van barnázásom mensi elõtt, utána egy napra elmúlik és ezután jön meg. A rendes élénkszínû vérzéstõl kell számolni a ciklusnapokat.

CatEyeKép
Megkaptam a mailed, még gondolkodom, hogy rakok-e fel képet. Nem tudom mennyire nyilvános ez az oldal, de szeretném megtartani az inkognitómat. (munkahely miatt)Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Jó reggelt Lányok!

Hogy vagytok!
Cateye! Nagyon köszönöm a mait a képek helyérõl. Meg szerettem volna nézni, de nem tudtam megnyitni. Remélem, késõbb sikerül. Ha az Öcsém beszkenneli a képeimet, én is teszek fel képeket magunkról.

Nálam sajnos még mindig elhúzódó ciklusom van. A 28. napon vagyok, és még csak 5 napja van fenn a hõm. Mi lehet az oka?

Doris! Vagy már?

Nelli
nelli2

Laura Kép

Hát, ha a mai napon nem zendít rá a mensi, akkor veszek egy tesztet és holnap reggel tesztelek.
De nem bízom benne, csak szerencsétlenkedek.

Pusz
Noémi
noémi

Köszi mindenkinek! Remélem hamarosan letisztul a kép, mert ha már nem sikerült most sem, legalább a gyógyszert szedjem hátha legközelebb lesz valami...
Csutka
Csutka

Noémi! Remélem mégis baba van a dologban. Szorítok neked!
Nem tudom meddig kell még várnom, hogy legyen nekük is,de én már bele fogok zavarodni.
Csutka
Csutka

Cateye Kép
Esetleg nekem is kuldenel levelet a keptar elerhetosegerol?

Kielemezte Nikie orvosa ket havi hogorbemet, szerinte is elegtelen a sargatestfazisom. Kép
Tudtok ajanlani jo dokit Debrecenben? Leone Kép, esetleg kihez ne menjek?
Olyan szomoru lettem. Kép

Sz.
szamoa

Csutka Kép
Köszönöm, aranyos vagy én nem reménykedek, szerintem nekem, akkor lesz 2 csíkom, ha rajzolok magamnak.
Noémi
noémi

KarmenKép
Én nem mertem megkérdezni Tõled, hogy minek Profasi, ha leszívják a petesejtet. Ez engem is érdekelne !!! Képzeld estére fájdogált a petefészkem, és pont a bal amibe a tüszõ van. Nekem még ilyen soha nem volt, mert általában semmit sem érzek. Holnap reggel 8-ra ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ennyi pozitív energiát küldök Neked Kép

SzamoaKép
Este otthonról átküldöm az albumunk elérhetõségét.

LauraKép
Jó lenne ha tennél fel képet magatokról. Ha itt a neten nem írjuk le az elérhetõségét, jelszavakat akkor a kutya sem találja meg.

CsutkaKép
Akkortól kezd el szedni csak a gyógyszert, amikor már pirosat is vérzel. Már olyan alacsony a hõd, hogy biztos beindul hamarosan.

NoemiKép
Nem lehet, hogy mégis terhes vagy ? Csinálj egy tesztet ! Ilyen magas hõ bármit jelenthetKép

LányokKép
Az LH tesztek megbízhatóságáról csak annyit, hogy tegnap reggel megkaptam a tüszõrepesztõ szurit, és semmelyik LH teszt nem mutatott ma reggel pozitivitást (Corax, PG53), pedig van nyák is, és tuti meg fog repedni ma este.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szép jó reggelt Mindenkinek! Énnekem olyan jó kedvem van! Végre meghozták a franciaágyunkat , biztosan attól vagyok ilyen vidám! Mindenkinek ilyen jó kedvet kívánok!
Cateye köszi a fotóalbumleirást, én is teszek majd fel hamarosan, na hát nagyon beindultak itt az események, nagyon drukkolok.Kép
Karmen nem kell izgulni, minden oké lesz, keddre és utána is nagyon szoritok, az erõ legyen veled! Kép
Rita remek hír hogy lombik lesz, nagyon nagyon sok energiát küldök és sok sikert kívánok hozzá Kép
Gitta jó ez az optimacska hozzáállás, lesz ám hamar nekünk is babuci , pco ide vagy oda! Kép
NA elárulom ám mitõl van még ilyen jó kedvem, fürj volt matyológusnál és van 80 milliója és annak mozog és jó a 80%-a, ez remek eredmény a mûtét után 2 hónappal. eddig volt 20-25 millió és annak is csak 40%-a mozgott. MAjd kell még nézni, mert olyan másoknál is volt, hogy az elsõ vizgálatok jó eredményt hoztak utána meg nagyon nagyon ingadozó volt de kiindulásként ennek most nagyon örülünk. Már csak engem kell rendberakni...csak...
Ennek örömére szórakoztatlak kicsit Benneteket sztorizok fürj elsõ esete a matyológiai vizsgálattal. Szóval elment amikor még semmit sem sejtettünk a hereviszérrõl, hogy megnézesse mi a bibi miért nincs babunk. Az matyológus egyben urológus (seggológus és fütyológus) is volt, és hiába mondta a szerelmem, hogy neki csak matyit nézzenek, õ bizony alapos munkát akart végezni. Szóval seggológiai vizsgálatot tartott éppen amikor áramszünet lett és tök sötét, na az én fürjem juj de kétségbeesett felpattant mint akit bolhacsípett, és az áram csak nem jött vissza, na és elemlámpánál volt a fütymörgõ vizsgálata, na többet oda nem ment! tovább is van mondjam még?
Puszika gyagyaHurkiKép
hurki

CatEye Kép

Én is most elõször éreztem ebben a hónapban a Profasil után, hogy szurkált az a felem, amiben 3 petét talált a dokim. Olyan jó érzés volt, hogy tudod valami történik benned, aminek így is kell történnie nem? Te ellenõrizted LH teszttel? Én csak a szuri elõtt néztem 2 napig, aztán mivel magától nem volt így jött az injekció. Akkor ezek szerint "naggggyon" megbízhatóak a tesztek...
Tényleg kisebb lesz a nyálkahártya a closti miatt, nekem a 12. napon 7 mm volt, az kevés?

Noémi
noémi

Noémi!
Nem szabad így hozzáálni, bízni kell benne, meg nagyon akarni...(mondom én, aki már nem hisz semmiben)Neked most jók az esélyeid, mert legalább a hõd megmaradt, nekem már az sincs. Pedig három darab gyönyörû petécském is volt. 4 adag szurival "repesztettünk" mégsincs semmi. Ez volt a második kezelésem, de talán a következõ meghozza az eredményt.
Csutka
Csutka

Csutka Kép

A nagyon akarás az meg van, lehet, hogy túlzottan is, azért nincs még bébink, mert görcsösen akarom... Nekem is 3 volt az egyik petefészekben, de csak egy szurit kaptam. Te hogy-hogy 4-et? Nekem ez volt az elsõ ilyen hónapom és gondoltam, ha nem fogant baba, akkor simán megjön, de nem úgy tûnik...
Noémi
noémi

Noémi!
Nem tudom miért kellett 4 adag, talán így megyünk biztosra. Én a Choriogoin-t kapom és Te? Most még Utrogestant is kaptam, ami állítólag segíti a megtapadást. Ne akard, hogy megjöjjön, inkább tényleg csinálj egy tesztet!
Ez nagyon izgi!
Csutka
Csutka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?