Jó reggelt lányok!
Gyors leszek, mert sajnos sok a munka, és amúgy sincs ma pofám privátozni bent.
Szóval szuper volt nagyon, nem volt túl hideg sem! Jó sokat iszogattunk, forralt bort, puncsot, ettünk sok finomságot.
Ági kérdésedre, nem igazán vásárolni megyünk ilyenkor, hanem bolyongani, sétálgatni, vásározgatni. Néhány apróságot vettem, és mosószert, mert azt megéri. Olcsóbb is, és jobb is. 2 db 3 literes Arielt vettem 15 Eur-ért. Itthon kb 1,5-szer került volna többe, legalábbis ha jól számoltam.
Édes az UH képed, nagyon örülök, hogy végre minden a legnagyobb rendben történik. Most már lassan Te is végre elhiszed, hogy minden rendben fog zajlani, nem lehet semmi gond. Az már kegyetlenség volna az Élettől!
Éva, ez aztán a szép görbe! Igaz, én kicsi meglepődtem, hogy a 10. napon volt a pé-ed, de mivel nem esik vissza, tényleg akkor lehetett. Akkor viszont nemsokára tesztelhetsz!
Verzsike, szerintem ebből a görbéből még akármi lehet. A legjobb egy + volna a tesztek sávjában!

Ez a leesés akár beágyazódás is lehetett!!!
Lányok, mennek ám a drukkok mindenkinek!
Mi is nekilátunk holnap. Tegnap bepróbálkoztam a férjemnél, felöltöztem csábosan, és közölte, hogy ne haragudjak, de nem akar megfertőzni, fáj még a torka, így inkább halasszuk el. Lányok, baromira rosszul esett, de ezt ő is tudja. Mondta is, hogy látja, szomorú lettem. Igen, szarul esett, hogy tud ellenállni. Lányok, néha azt érzem, talán nem vonzódik már hozzám annyira?! Még így sem, ha tetszetősen öltözöm fel?! Tudom, hogy ez nem így van! Hülye vagyok nagyon, de annyira fájt! Persze nem mondtam neki, hisz valószínűleg tényleg csak jót akar. De én meg érzem, hogy jön a pé, és nem akarok lemaradni erről a hónapról!!! Azt viszont nem akarom, hogy odaállok elé, és azt mondom: Édesem, pé-em van, szexelnünk kellene! Gondoltam, jobb lesz, ha másképp adom a tudtára. De ha így sem megy?! Mi a fene lesz így?! Lassan ott járunk, hogy havonta 1x vagyunk együtt 28 évesen! Kicsit hanyagoltnak érzem magam. Én igyekszem tenni érte, de nem vagyok ehhez egyedül elég.
Na, a fényképezőgépet otthon hagytam, de ígérem, holnapra behozom, és teszek fel képeket.
Addig is a semleges görbém.
Ne haragudjatok, de muszáj mennem, igyekszem még jönni, és írni a többieknek is!