A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Millió puszi mindenkinek!!!

Sajna nincs időm se olvasni, se mesélni, csak köszönni akartam. Holnap pótolok mindent!!

De azért megmutatom a mi kis csodánkat!!

Zoé baba:

Kép

Sziasztok!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Nagyon édes!!!!!!!!!!!!!mégegyszer gratulálok,és legyetek nagyon nagyon boldogok a kis Zoéval. :P
Te jól vagy?Ha van időd akkor mesélj ám!

KépKép
kola2

Szia Nitta!
Üdv. itthon!!!Nagyon gyönyörü a pici Zoé!!Gratulálok mégegyszer is!!
Irj meg mindent,nagyon várjuk!!!!

Beus
igen dolizott a Gyula,most jött meg épp.Kicsit tudok ilyenkor garázdálkodni :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Én is alig tudok jönni, Ágnes rengetegszer felkel éjjel, eddig játszott, dumált, most bömböl ezerrel, lehetetlen tőle pihenni. Ilyen gyerekünk még nem volt :oops: csak közben ébred rá Janka is...

Nitta, üdv itthon, olyan szépek ezek az első napok, élvezzétek!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Hajnus, gondolom betlehemeztek a gyerekek és ha jól látom Isti nagyon aranyos pásztor volt :wink:

Beus, nem kell egykét fiús rugi Máténak?

Kép
Kép
Kép
amica

jó reggelt!

nálunk is volt világ este... alig alakrta eleludni, sírt, mint a rosseb... :?

nitta,
jajaj, de gyönyörű zoé, gratulálok még egyszer!!!! :) pihenj sokat, de írj is nekünk ám!! :wink: hogy hogy indult, hogy zajlott, milyen érzés volt először megérinteni, jajjjajj, mindent! :P

gabó,
akkor most balázs már nem is megy melózni karácsonyig, meg utána sem? :P jó világod lesz!! :wink:

anikó,
sztem sem lesz gond az usziban. mikor én mentem strandra, dorka előtte "kiitta" az egyiket, én pedig kifejtem a másikat! :wink:

hajnus,
isti biztosan ügyes volt! :) szeret szerepelni? mert sütni azt ezek szerint igen! :wink: pedig fiú! vagy ez nem ritka?

erika,
jó a homokozós sztori! :lol: a másik meg... azok a szarkalábak kit érdekelnek??? belül is fiatal vagy, nem?? :lol: na, ez a lényeg! :wink:

andi,
ezek a 26-án születettek... :shock: :P jön a foga ágnesnek?? vagy?

vero?????
ti hogy vagytok? iván? miket tud már? nem jön még a fogacskája?

képzeljétek nekünk tegnap este besz@rt a tv-nk. :? nézzük, egyszer csak elmegy minden, tök sötét... gábor felnyomta a biztosítékot, visszajött minden, csak a tv nem működik. nem a konektorral van baj, mert ha abba, amibe a tv volt bedugva, mást teszek, az működik. a tv-t meg akárhova csatlakoztatjuk, nem működik. szóval a rohadt életbe!! :evil:
remélem nem egy vagyon lesz. így kari előtt...

na de azért van jó hír is, dorka négykézlábra "állt". t5eljesen derékszögben vannak a lábai, a keze pedig nyújtva. hintázik kicsit, röhög, aztán összerogy. :lol: eddig úgy hintázott, hogy a feneke lent volt a lábain és úgy előre-hátra, de most felemelte a fenekét. olyan jó nézni, annyit lehet rajt mosolyogni!!

KépKép
viol81

Nagyon aranyos Zoé baba.Gratulálunk még egyszer!!!!
Nitta:Pihenj sokat!!!

Kép

Anita & Dávid
szeszike

nem tudok most reagálni, nem bírok visszaolvasni. CSak a Beusnak megígért szereket gyorsan: itt vannak
ez nagyon sokminden Hársné Klára segít választani az Állomás Patikában.
Sziasztok!!!
Vendég

beus,
nem tudod hol volt az az oldal, ahonnan vivi angyalszárnyait vetted? ahol olyan keretek vannak, amilyen a hűtőmágnesek körül vannak.

óóó, és csilla!!!
te kérdezted vmikor a kenyérsütőt, hogy megéri-e. mi kintről vesszük a lisztkeveréket, 1 Euro. Kb. Mert egy ismink hozza és az árfolyamtól függetlenül, mindig 250-ért számolunk el egy csomaggal. na de a lényeg az, hogy ehhez már csak víz kell vagy tej, és sülhet a kenyér. egy kenyér az fél zacsi lisztkeverék, vagyis kb. 125 Ft. és 3 dl víz. majdnem 3 órás a program, de tulképp nem csinál sok mindent. amikor elkezdi, keveréssel kezd, aztán keleszt picit, újra kever és az uccsó 2 órában csak sül. 600 W-os, szal nem nagy teljesítmény. és a végén lesz egy kb 75 dkg-os kenyér, amit mi 2 napig eszünk, de lehet, hogy még a 3. nap reggelire is kerül belőle. :oops: :lol: sokáig jó az állaga, és mi pl barna lisztkeveréket veszünk. vagy tökmagosat vagy napraforgósat. szal árban, ha megnézek egy barnakenyeret... sztem jó a kenyérsütő. hosszú távon, persze. :wink:

KépKép
viol81

kriszti,
megvan a kariaji párodnak?? :wink: nem szokott véletlenül ide bekukkantani? ha nem, megmutizod majd nekünk? :P

KépKép
viol81

no, hol vagytok ma is? amikor ráérek... :? :lol:

KépKép
viol81

sziasztok!!
Elaludt a Petra de mindjárt jö a Réka a sulibol...nincs sok időm.. :cry:

Viol
a Petra is rossz alvo,pedig nem 26.-án,hanem lőtte egy nappal született.Végig velemaludt az éjjel,és nyüszögött.Nem tom mi baja volt :cry:
A kenyérsütő igy igaz ahogy leirtad,jo meg minden,de pl.mi 4-en vagyunk és az egy kenyér egy nap alatt elfogy.Na meg nem jo szeletelni,mert középen ott marad a luk a keverőtárcsa helye,és pl. a suliba késziteni a Rékának kaját nem tok belőle.Az itthon jo,meg ha nem nézed hogy nem szép szeletek vannak belőle.Sztem.De ha neked jobb akkor ird meg.Lehet neked valami praktikád van!!!
Ja és mi is a barnát szeretjük!!!Fincsi nagyon,és amikor sül...hmmm,mennyei illatok vannak a levegőben!! :wink: :!:
Dorka nagyon ügyi.Meglátod hipp-hopp tolatni fog,aztán meg mászni,feláll,aztán futhatsz utána!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Édes lehet!!És gondolom büszke magára!
Hivtál szerelőt a tv-hez???Talán nincs nagy baja

Beus
homeozni akarsz szülés alatt??
Vendég

erika,
nekünk csak az uccsó két szeletnél látni a lyukat a keverőtárcsa miatt, de arra meg már azért nem gond, mert arra már elfordítjuk a kenyeret és keresztben vágjuk. nemtom érted-e, jól írtam-e. szóval amikor már nehéz "négyzetet" vágni belőle, elfordítjuk és "téglalapok" lesznek. mondjuk tényleg nem mindegy, hogy ketten vagy ha négyen falatoztok belőle. nyilván hamar elfogy. csilláék meg öten vannak! :wink:
szerelőt nem hívtam, majd ha gábor megjön, elviszi hozzá. itt hegykőn is van vmi pasas, videonkat is ő csinálta anno. aztán lehet, hogy kijön, nemtom. remélem hamar meglesz, igaz van tv a hálóban is, de ami elromlott, az nagyképernyőőős!!! SOS!! :D

KépKép
viol81

sziasztok csajok!

Nitta:jaj de gyönyörü szép Zoé baba!!!!!!nagyon édes!
grtaulálok mégegyszer.várjuk ám hogy irj! :wink: sok boldogságot jo egészséget nektk!nagyon szép kislány!

Viol:az a program amit mondasz az a fényképezön van rajt nekünk.az angyalszárnyak.
te ma voltunk homokon megnézni a fákat.micsoda gyönyörüek!egyet le is foglaltunk de nemm volt ott senki.átettük a nevünket!
hogy müködik ez?mennyi a fa?és mikor lehet kivágatni?vagy kit kell keresni???????????????tök jo hogy Dorka ilyen ügyes!!!!!hamarosan már kuszik-mászik aztán tök jo lesz :lol:

Vero:nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!örök hálám!mindenféleképpen ott fogom megvenni és lenne majd pár kérdésem is!kösziii!!!

Rik:igen szertnék homeozni.nagyon sok jot hallottam rola .meg a szülésznö is ezzel foglalkozik.azt mondta igen szuper dolog!

KépKép
KépKép
beus22

Violű.az a pasas nem a zsugonitcs Gábor?itt az utcánkban?legalábbis ö foglalkozott vele.!lehet nem egyröl beszélünk

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok.

Nitta,szia,mégegyszer gratulálok!Remélem hamarosan lesz egy kis időd és megosztod velünk az élményeidet.Zoé nagyon szép,formás kisbaba.

Beus,köszi.Vasárnap megcsinálom.

Katus írt,rossz a gépük.Lehet,hogy idén már nem is lesz jó... :(

Nem tudtok valakit akit vállal fürdőkád felújítást?

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Elöször is, Nitta! Gratulálok a szépséges Zoéhoz! Kérünk még képet! :wink:

Voltam ma Katuséknál, tegnap beszart a laptopjuk és tényleg úgy néz ki nem mostanában tud jönni. :cry:
És elég rossz passzban vannak, Máté rosszul aludt, fuldoklott, hörgött. Remélem megtalálják, hogy mi baja a kismanónak, ez így nagyon fárasztó!! Egész nap otthon kuksolnak bezárkózva. Mondtam Neki, hogy menjen kicsit ki Mátéval, szerintem a levegö jót tesz, napok óta nem volt levegön. De azt mondja nem meri kivinni mert múltkor is rosszabbodott mikor kint voltak. Szegény Katus, szegény Máté!

Viol! Megvan az óra, nagyon szép, Katus férje vette meg! Kicsit fogom a fejem, hogy ennyi pénzt szántam rá mikor megbeszéltük, hogy idén kuss lesz mert itt a fényképezögép. De megjött a pénzem meg a múlt havit sem vettem le. De azért anyám így is lecseszett, hogy minek költöm a pénzt. Végülis igaza van de úgy szeretném meglepni Öt ezzel az órával. :oops:
Mindjárt keresek képet!

Csajszik! Ha valakit érdekel, a JYSK-ben minden karácsonyi termék féláron van. Abroszok, égök, gyertyatartók, alátétek, kis mütyürök, kerámiák, mécsestartók, díszek....minden.
Én jól bevásároltam, de olyan jó áruk volt! :oops:

KépKép
KépKép
mirama

Kép

KépKép
KépKép
mirama

Csak egy gyors kukk megint,mert apa amióta itthon képtelenség gép elé jutnom talán majd éjjel!!

Katus üzeni,hogy beszart a Laptop úgy néz ki csak bunkófalván tudják megcsinálni ebben az évben lehet már tud jönni ezért nagyon kellemes ünnepeket és boldog újévet kíván mindenkinek!

Nitta!Gyönyörű Zoé baba lehet csak a kép hatása,de olyan mint egy 2-hónapos csöppség!Gratulálok és élvezd az anya szerépt!!

Talán tudok ma jönni!!
Vendég

Sziasztok!!

Köszönjük szépen a gratulációkat!!

Minden úgy történt mint ahogyan a mesében, a vágyaimban. Kiválasztotta Zoé mikor megjött aznap a szabadságról a dokim, ugyan nem fogadtuk meg a szülésznőt, de a kedvencem volt éppen bennt, éjfélkor mentünk be, így kellemes csendben zajlott le a vajúdás, gyertyafény és Enya CD kíséretében. Apa végig velünk volt, még annál is többet tett és jelentett az ottléte mint amire gondolni mertem. Rájöttem, hogy nem ismerem a férjemet, legalábbis aki azóta velünk van egy teljesen más ember, egy angyal!! Burokrepesztés volt elszíneződés miatt. Szombat reggel 7 óra 7 perckor 6. tolófáj után, kis kezével utat törve magának világra jött Zoé. 3230 gr és 49 cm. Az aggodalom miatt, hogy minden rendben van, csak fél pillanattal később esett le, hogy anyuka vagyok, amikor az apukára néztem és láttam a könnyes szemeit. Ahogy a mellkasomra tették a sírást abbahagyta. 25 percig oxigént kapott, 2 órát megfigyelés alatt tartották, de aztán már egész nap velem volt. A második éjszaka már együtt is aludtunk, és a kórházi napok alatt csak a reggeli 2 órás fürdés és orvosi vizsgálatig nem volt velem. Azt mondták a legegésszégesebb baba aki mostanában született, azért tűnik sokkal idősebbnek. A kép nem csal, mindjárt mutatok még párat, tényleg ilyen!! Már vasárnap volt tejem és Zoé baba azóta is tripla adagokat eszik mint a többi csecsemő. 3 naposan már 75-85 ml-eket evett 1,5 óránként. Éjjel viszont már negyedik napja, hogy csak éjfélkor kelt, aztán reggel fél 5 körül. Tőle lehet aludni, csak a cicim van annyira bedurranva, hogy egyfolytában fejnem kell, a fagyasztó már teli van lassan. Egyfolytában úgy érzem karácsony van, vele minden napunk meghitt és szeretettel teli lett. Mintha minden nap ajándék lenne, mindig kapunk valami újat tőle. Imádjuk a mosolyát, amit rengeteget látunk! Tudom, hogy reflex, de akkor is meg tudnám zabálni, mindig olyan helyzetben vigyorog, mintha reakció lenne.
Bocsánat, hogy hosszú lett a mondókám, pedig igyekeztem röviden, órákig tudnék mesélni. Most teszek pár képet, és egyik nap mindent vissza fogok olvasni. Remélem ti jól vagytok és a gyerekek is!

Puszi mindenkinek!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta
nagyon örülök,hogy igy ilyen szépen meglett tényleg ugy mint a mesében...Apa,meg persze egy van,és nagyon jo hogy igy "simul"a gyerekhez!!!Nagyon sok boldog percet kivánok a családnak,és szép karácsonyt igy hármasban.

Katusnak valaki adja át hogy jobbulást a pici fiunak!!És nagyon várjuk,hogy jelentkezzen !!!
Vendég

Nitta:de jo hogy irtál!
hu basszus irigyellek most de nagyon!nagyon nagyon szép kislányod van!és a történet.olyan jol hangzik komolyan.már nem is félek legalábbis most :P
nagyon szép erös egészséges kislány Zoé.és valoban nem látszik hogy csak egy hetes a kis drágaság!de aranyos!!és milyen szépen eszik.nagyon szééép!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
beus22

Beus
jobban vagy ma???
Vendég

Rik:köszi de nem :? bár most délután aludtam Vivivel.az a baj szar ahangulatom meg a fejem kinlodik..majd talán elmulik ha apa itthon lesz. :lol: meghát akárhogy is nem szeretnék aggodnia zert bennem van a félelem hogy mi van ha most jön tudod!na mindegy.ti hogy vagytok????????

Andi:kérdezted hogy nem e kell Máténak rugi?!hát az van hogy egy szekrény ruhája van a kis tökinek mert anyu varronö és folyton varr neki mindenfélét.szoval nem igazán mert nem birom már hova tenni!de azert köszönöm szépen hogy gondoltál rám!aranyos vagy!

KépKép
KépKép
beus22

Kösz Beus mi jol vagyunk!!
Bárcsak már én is gyarapitanám a pocisok társaságát!!
Vendég

Sziasztok!

Megint Pesten voltam, ezért csak most.

Nitta,
nagyon nagy gratuláció!! Nagyon örülök, hogy minden ilyen szépen és jól történt!!
Minden jót és nagyon nagyon sok boldogságot Nektek!!

Vincén kedden kijött a 15 hós oltás - folyik a taknya nagyon és lázas is...

mindenkinek Minden jót!

Beus!
Remélem, jól vagy!

Vasárnap én nagyon rosszul voltam, de szerintem a frontot éreztem!

Este még benézek!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik:hajrá!most rajta vagytok akkor az ügyön?????????
csajok?
Házikot nézegettek?

Eszter:köszi vagyogatunk.te meddig fogsz még pestre járni?
nem félsz ilyen messze elvezetni?vigyázz ám magatokra.Vince is veled volt?
mikor vizsgázol?

KépKép
KépKép
beus22

Beus
jaja,ezerrel...aztán majd ha akar jön :wink: ,mi várjuk szeretettel.Persze azért tartok is tőle,mert azért 3 éhes gyerekem lesz!!!JAj-jaj!!
Lakásokat nézegetjük,de még ezt nem vitték el.
CAjok meg épp mászkálnak,csupa olyan helyen ahol nem kéne,pl.az asztal tetején..Apát meg elküldtem vásárolni..itt nálunk nincs bolt ugyhogy a városba kell menni. :cry:
Vendég

Rik:de joo!hát remélem hogy hamarosan gazdagitod a pocakosok táborát :wink:
majd csak elviszik a lakást!te enm hirdeted a neten?????
hü akkor acsajok elemükben vannak!!! :shock: nincs ott bolt ?én azt hittem van!és mindig bekell menni a városba?

KépKép
KépKép
beus22

beus,
asszem 1.500,- métere a fának. azért nem volt ott senki, mert a pasi nem ott lakik - nemtom hol - az csak egy telek. mi is úgy mentünk oda, hogy nem volt ott. majd aputól megkérdezem, hogy mikor lehet kivágatni, akkor gondolom ott lesz a pasas :wink:
itt hegykőn már sem ő, sem más nem foglakozik tv javítással. méármint sem a zsugonits, sem a kámán. de rá gondoltunk mi is, csak már nem foglakozik ilyesmivel. fertődön találtunk egyet, holnap délelőtt kijön, megnézi mi van.

hajnus,
kád ügyben nemtok segíteni... :( mit szeretnél felújíttatni? tök új kádat akartok, és a körülötte lévő csempézés kéne? vagy? mit értesz felújítás alatt?

kriszti,
hűű, jól néz ki az óra!!! de ennyi maniért... :oops: :lol: na de ha megérdemli és meg is tehetitek, akkor miért ne? :) ne emészd magad, jó vásár volt ez is! nagyon fog neki örülni!! ez biztos! :)

szegény katusék, tényleg nagyon rossz lehet nekik. nagyon kívánom nekik, hogy rendbejöjjenek mindketten, de elsősorban máté. nem lehet vmi kellemes ilyen pici gyerkőcnek ilyen fulladásos, hörgéses dologgal bajlódni... pont olyan korban van, amikor lehetne vele sétálni egy csomót, meg ilyesmi. remélem hamar túllesznek rajt!!

nitta,
jajajj, de irigykedek!! :) nagyon örülök, hogy ilyen szépen zajlott minden zoéval!! :) olyan jó érzés! és még csak jobb lesz. ámultok-bámultok, hogy ez a gyönyörű baba a tiétek, a ti kis Csodátok! :) és minden vele töltött perc izgalmas és élrdekes és szép és minden!! :P :P :P és gyönyörű, nagyon szép kislány!!!

eszter,
jobbulást a kis vincének is!!!!! megy sok-sok gyógyipuszi: cuppcuppcuppcuppcuppcuppcuppcuppcuppcuppcupp! :lol:

KépKép
viol81

Viol:köszi az infot!az nem is drága!!!sztem!de semmi telefonszám meg semmi nincs.megkérdeznéd majd apudat akkor????és majd megirod?
kösziiii!!!!!remélem meggyogyul a tv-tek!és nem egy vagyon lesz!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Nitta-nagyon szép volt a történeted és Zoé tényleg gyönyörű, erős baba! Olyan hihetetlen és természetes egyszerre, hogy már veletek van.

Beus-bocs a mágnes dolgot, de mivel a férjem is belekukkant a fórumba, látná a mágnest, és nem lenne meglepetés a fa alatt...remélem nem haragszol, de ezért nem teszem fel.

Viszont a finom-fincsi receptem:
Francia csokitorta:
150 gr étcsokit gőz felett felolvasztottam 200gr vajjal. Majd habosra kevertem 120gr cukrot 5 tojás sárgájával, beletettem 1 evőkanál lisztet, csipet sót, 3 evőkanál Garronét (brandyt kellett volna, de az momentán nincs itthon...) végül a langyos csokimasszát. A végén pedig a felvert tojásfehérjéket forgattam bele. Sütőpapírral kibélelt tortaformában 180 fokon 35 percig sütöttem.
Kiborítani nem lehet, mert összetörik. De nagyon légies a végeredmény, annak ellenére, hogy igazi tömény CSOKIKALÓRIABOMBA!

Megúsztam megint a lázat, Kincső jól viselte az oltást. Viszont szegénykém éjjel fél négykor felsikoltott álmában és sírt. Mint az eszelős, pattantam ki az ágyból és száguldottam át Nyuszifülhöz, akit csak szopival tudtam megnyugtatni. Lehet, hogy a szurit élte újra álmában? Állítólag álmodnak a babák is.
A doktornő szerint 0 fok alatt ne vigyem ki sétálni. Azért egy 15-30 percre kimerészkedhetek vele, nem? A hidegben nem sétálom meg vele a szokásos napi 2x-i 2-2,5 órát.

Megyek, topogás van a gépért mőgóttem...Jó éjt!

Anikó

Kép[/url]
quito

mőgóttem:mögöttem

Na, léptem...

Kép[/url]
quito

anikó,
igen, álmodnak. dorkának is volt ilyen hirtelen sikoltása nem sokkal az oltás után, de azt hiszem csak az elsőnél vagy a másodiknál, amikor még "pici" volt... :)
és nekem is azt mondta anno a védőnő, hogy 0 fok alatt ne vigyem ki, de afölött lehet. de ha pár percre jól felöltözve kiviszed, biztosan nem ártasz vele neki. friss levegő pár percig sosem lehet rossz. sztem... :)
hű, és párod olvasgat minket?? :shock: :lol:

beus,
majd megírom a fa-infokat, mihelyt én is megtudok vmit! :wink:

KépKép
viol81

Sziasztok!Nitta örülök,hogy minden úgy alakult,ahogy szeretted volna!Zoé nagyon édes kislány! :P
Katus!Nagyon sajnálom Mátét :cry: Remélem kinővi ezt a sok betegeskedést.
Beus!Bocs,hogy tegnap eltűntem de Virágot fürdettem,aztán később meg te nem voltál.
Viol!Jó a kamera?
Ez a 0fok allatt,hogy nem lehet kivinni ez csak oltás után van?Vagy amúgy?Csak azért kérdem mert amikor Viri kicsi volt én kivittem mínuszba is sétálni.Tök jól aludt a hidegbe mindig,soha nem lett semmi baja.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Ági, ha erre jársz!
Amit Te leírtál mézes receptet meg ami nekem van azt ötvözöm. Ami különbség, hogy Te 15 dkg mézet írtál, itt 25 dkg van és a cukor, Te 25-öt írtál, itt csak 15 dkg van. A többi stimmel! :lol:
Viszont az enyémbe azt írják, hogy jó egy-két napra a hütöbe tenni a masszát, utána nyújtani. Te is így szoktad? Mert én úgy gondoltam ma megcsinálom és meg is sütöm.
A másik, hogy kb. mennyi mézes jön ki ebböl? Mert én sokat szeretnék csinálni. :lol:
Ha ma megcsinálom karikor még finom?

Több kérdésem nincs, bocsi.

köszi

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok!

Viol-csak akkor olvas többnyire, ha mögöttem topog a gépre várva. Kincső ma éjjel is felriadt. Mondjuk, szegény az esti fürdetésnél megkóstolta a fürdetőkrémes vizet, életében másodszorra...

Annyira úúúútálatos idő van ma. Kincső is inkább alszik velem együtt. Képzeljétek, már kb 1,5 hete stabilan oldalra fordul Nyuszifül, sőt néha már arcra is zottyan, de megfordulni eddig nem sikerült neki. Ma reggel a férjem ott csücsült mellette a játszószőnyegen és kicsit rásegítve Kincső átfordult a hasára. Úgy meglepődött, hogy elcsöndesedve csak emelgette a buksiját. Olyan édes volt!!!

Anyukám ma hazament, nagyon rendes volt. Rengeteget játszott Kincsővel és tisztába tettük végre a lakást karácsonyra.

Néhány idill:
Kép

Kép

Kép

Megyek, kimerészkedünk ebben a csúf időben egy kicsit.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Viol,
köszönjük a gyógypuszikat! Sajnos, még nem vagyunk jobban, tegnap 39,5-je volt este, de talán ma már nem megy fel ennyire a láza.

Anikó,
hát a mi dokink azt mondta, hogy igenis vigyük ki, csak nagyon jól felöltöztetve és nem többre, mint egy fél óra, de menjünk, mert az kell nekik is és mi mentünk is és Vincének semmi baja sem lett a hidegtől.

Beus,
most már nem autóval voltam, hanem anyósom jött és vonattal mentem fel 1 napra, de így is örülök, hogy már "csak" vizsgáznom kell és megpróbálok mindent 1 napra tenni. MOndjuk így is ez január vége felé lesz, de atlán akkor a férjem is jönni tud és úgy mégiscsak jobban biztonságban érzem magam.

KépKép
KépKép
esztermami

Nalunk most hajnal van, es Kriszti makod van, hogy megneztem a babanetet. :)
Anyuek ma jonnek, es 5.20-kor felebredtem a Jason orajara, igy nekialltam osszerakni a kajat a vacsorahoz, es meg igy is van idom, hogy netezzek egy kicsit. :)

Kriszti!
Biztos igy forditva is jo lesz, mert az az igazsag, hogy nekem neha hozza kell lottyintenem egy kis mezet, mert nem all egybe kulonben. En iden ugy csinaltam, hogy egy napot hutoben volt, mert aznap nem jutottam odaig, hogy meg is csinaljam oket, mert masra kellett a suto. Egyebkent nem szoktam hutobe tenni. SZerintem, ha nagyon ragadna (es a tobb mez miatt lehet), akkor azert 1-2 orara tedd be, hogy a margarin megkemenyedjen, es jol lisztezd a deszkat mikor nyujtod meg szurod. Nekem ebbol 100-110 db lett, attol fugg mekkorara szurod. Nem kell elore megcsinalni, mert azonnal puha. (Korabban Hajninak azt irtam, hogy olyan keksz lesz, de nem. Rosszul emlekeztem :oops: , pleh dobozban tartva tok jo puha marad.) Nekunk mar alig van egyebkent belole. Az Anyuek meg lathatjak az utolso par darabot. :lol:

Nitta!
Micsoda szep fejlett nagylany Zoe! Abszolut nem ujszulottnek nez ki. Mindig az jut eszembe mikor irtad az elejen, hogy remalmaidban 33. heten (jol emlekszem?) szultel stb. stb. Es tessek. Meg tul is hordtad, es milyen gyonyoru!!!! Gratulalok!!

Most nem tudok tobbre reagalni, mert mennem kell zunyanyozni, de delutan talan meg tudok jonni. Anyuek 4-kor erkeznek (otthon ejfel). Pusszantas mindenkinek!

Kép
Kép
agi

Anikó,
magyon jók a képek! Milyen ügyes ez a leányzó!
és az Anyukája receptjei!!! mmmmmmmmm!
Ki kell próbáljam őket!!

Lányok,
jól hallottam, hogy elfogadták a kórháztörvényt?
Nem tudtok arról valamit, hogy milyen lakcímtől függ a hova tartozás? Csak mert nekem még nincs hivatalos soproni címem, de vajon az elég, ha ideiglenesen jelentkezem be? Hogy magyarázom ezt meg a főbérlőnek?

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó! Nagyon édesek ezek a képek! Az elsön tök egyformák vagytok, mindenféle tekintetben. :lol:
A második kép meg olyan jó!

Ági! De mákom volt, hogy olvastál. Köszi! Vettem kis cukrokat is a tetejére, nagyon ici-pici és még szórófejes is. Meg vettem olyan 4 színü festéket mintázni. :wink:
Gondolom örülsz ha anyukádék mindjárt ott lesznek!

Eszter! Most én sem vagyok képben kórházügyileg. De engem is érdekel!
Vincének sok gyógypuszi!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok.

Eszter,szegény kicsi Vince.Jobbulást neki!!!!!Mi bejelentkeztünk ideiglenesen az albérletbe,attól még a főbérlő nem kell,hogy adózzon utánatok vagy ilyesmi...

Viol,még csak 1 éves a kádunk,meg az egész fürdőszoba.Nem akarok semmit kicseréltetni.Csak ahogy a gyerekek játszanak a kádban lett 1-2 karcolás.Ezt szeretnénk kijavíttatni,mielőtt még rozsdásodni kezdene.De eddig csak pestit találtunk és gondolom a kiszállás annyiba kerülne,mint egy új kád!

Nitta,nagyon jó olvasni,hogy ilyen remekül mentek a dolgok.Nagyon szép a kisbabátok.Sok boldogságot!

Anikó,Kincső egy tünemény!és milyen ügyes! :D Meglátod most majd beindul és mindennap új attrakcióval áll majd elő :D

Én holnap csinálom majd meg a mézeskalácsot,mert csak akkor tudom sütni,ha a férjem is itthon van.Remélem sikerül.

Kép

Kép
hajnus

Mirama,
köszi a gyógypuszikat!
Klassz órát vettél az uradnak! Szerintem az enyimnek is tetszene
:wink:
Te, szerintem az első képen Anikó Anyukájával van nyuszifül.

Jaj, a mézes sütés nekem is hátra van. Talán a jövő héten, hú, de vasárnap már karácsony, és Tamásnak 23-án még születésnapja is van :roll: :shock: nincs valami jó, nem drága ajándékötletetek?

Hajni,
jobbulást Neked, örülök, hogy Bencével semmi gond!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!

Kriszta, az én receptem is hasonló a tiétekhez, ma sütöttem meg, mert az első adagott megettük :oops: :oops: (200db volt :lol: )

ma 190 lett, de egymás hegyin-hátán, nincs helye, hogy egyesével tálcára rakjam, pedig meg is szeretném írni. Ennyit 1kg liszttel és a hozzávalókkal kaptam.
Tegnap este megcsináltam a tésztát, de ha sürgős sütni azonnal lehetett volna. Biztosan szép lesz ha színesen diszíted ki :P

Janka is köhög, taknyos. Ma nem is vittem oviba, kedden lesz az ovis karácsony, szeretném ha arra rendbejönne. Persze délután kiderült, hogy sok gyerek beteg ezért el kell vinnem dokihoz igazolásért.
Ott majd még hozzászedhetünk valamit...

Esztermami, Vince betegsége el is kerülte a figyelmem. Gyógyuljatok hamar! Ha normális főbérlőtök van akkor biztosan megtudjátok beszélni a lakcím dolgot. Mi is még ide vagyunk bejelentve, de már nem a miénk :roll:
Viszont benne van a szerződésünben, hogy csak saját gyereket jelenthetünk ide be.

Anikó, az én védőnőm azt mondta, hogy -5 fokig simán lehet sétáltatni, csak -10 alatt ne vigyük ki. Én is mindig sétáltattam őket, hóesésében is :D

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok

kriszti,
én is úgy gondolom, hogy az első képen kincső a nagyival van... :lol:

anikó,
nagyon idilli képek, milyen kis mosolygós, vidám baba nyuszifül! :P
tényleg mnagyon hamar fogjátok ám majd látni a változásokat azzal kapcsolatban, hogy milyen gyorsan fejlődik kincső! :)

mézes-sütők: te jó ég, mennyit csináltok?? :shock: :P le a kalappal előttetek!! :wink: :P

hajnus,
nem is tudtam, hogy létezik ilyen javítás egy kádon! :shock: és sok maniért csinálják a pestiek??

jankának is jobbulást kívánok, andi!!! és hogy elmehessen a karácsonyi "bulira"! :wink:

KépKép
viol81

zsani,
köszi, már megrendeltük a firewire kártyát és kábelt a sz.géphez, hogy jó legyen a kamera! azért karácsonyig csak meglesz!! :shock: :D

KépKép
viol81

Sziasztok!!
Látom már mindenki készül a karira.Én bevallom mindent jövöhétre teszek,de lehet akkor meg majd futok magam után...(hisz igértem uszit,jégkorcsolyát a Rékának,meg lesz kari ünnepség is..)jaja-jaj!Lehet mégicsak hétvégén meg kéne sütni...

Viol
mi vana Tévétekkel??Lehet irtad,csak én maradtam le???

Aniko
nyuszifül és anyucid nagyon aranyosak.Tényleg tiszta idill...
Akkor most te is nyugodtan várod a karit,hogy rendbe a lakás.. :wink:
És Kincső nagyon ügyi,hogy erősiti magát,oldalra fordul.Hogy megy az idő.már elmult 3 hónapos... :o

Beus
hogy vagy ma???Pocid???

Barinőm ma tudta meg hogy ismét kisfiut vár.Eggyütt szültünk a Petrusnál..De jo neki!! :oops:

Andi
Jankának jobbulást!!

Esztermami
Vincének is jobbulást!!Nyugodtan kimehetsz vele,ha höemelkedéses lesz.Persze ha ilyen magas láza van akkor nem.Akkor gyogyitgasd a drágát!! :shock: :( :o :wink: :!: :idea:
Vendég

rik,
egyik este kivágta vmi a biztosítékot - most már tudjuk, a tv - és mikor visszakapcsoltuk, a tv nem élt. ma volt a szerelő, lekapta a hátulját, pittyegetett vmit, és azt mondta, hát, ez a rosszabik eset... ki kell vmit cserélni, amit meg kell rendelni, mert nem nagyon van a környéken... :? mert hogy nem sok phillips tv van itt a környéken... de hogy miért?? passz...
remélem kariig lesz vmi... :roll:

KépKép
viol81

Sziasztok,

Köszönjük a jobbuláskívánságokat, remélem, hatnak, ma úgy tűnt, egy árnyalattal jobban van.

Rik,
totál megértem, hgy a jövő hétre hagytad. Én is folyton tologatom...

Jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

Helo csajok!

csak egy gyors kukk mer nagytakaritásban vagyok még mindig .délután egy ora ota .a tököm tele van már az egésszel.vááá.
még a fürdö hátravan! :evil:

Ági:tök jo hogy ma mennek anyudék.biztos nagyon várjátok már!érezzétek jol magatokat!!!!!!

Esztermami:szegény Vince!jobulást neki!reméljük hamar meggyogyul és karira nem lesz beteg!millio gyogypuszit neki!

Aniko:de helyesek vagytok a képeken meg ahogy anyukáddal szunyál az tök édes!nagyon szép kislányotok van!

Rik:köszi ma jobb volt mint tegnap.remélem minden nappal jobb lesz!Gratulálok barinödnek!ne csüggedj Te is hamarosan pocis leszel :lol:
ti hogy vagytok?????

jo mézes sütést mindenkinek!!!

Viol:csak meggyogyul a tv-tek karira.!de anappaliban is van egy nagy nem?vagy az romlott el?

na lépek is!jo éjszakát mindenkinek!pusz.

KépKép
KépKép
beus22

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?