Sziasztok!
Hűűű, a mindenit, megint alig győzőm visszaolvasni a rengeteg irományt, azért igekszem nem kihagyni semmit.
Borsika - gratula a vizsgádhoz!!! Ügyi vagy!
Ennn - szedema magneB-t, 3x1-et. Az orvos váltást még kicsit halogatom, még a régivel tartom a kapcsolatot.
Te meg tudod jegyezni ezt a sok infót amit itt cserélnek a lányok? Én is próbálgattam eleinte mentéssel, de aztán rájöttem, hogy túl sok lesz és nem is tudhatom melyikre lesz majd szükségem a babómmal, így feladtam.

Jajj, remélem itt lesznek még akkor is és lesz segítség a kérdéseinkre. Meddig próbálkoznak Nálad a gyógyszeres kezeléssel? Az inszem nem merült fel még?
Bea - nekem csak a honlap cím jelenik meg, mert béna voltam és feladtam a küzdelmet a rendes megjelenítés érdekében, de csak a múltkor tűnt fel, amikor másik gépen voltam hogy látszik egy csomó mércike, az én gépemen meg semmi. Lehet valmi beállítási kérdés, nemtom!
Nana - köszi, a tejeskávé tegnap nagyon bejött. Megkönnyebültem kicsit végre. Ma viszont megint alig volt valami. Viszont narancslével nem keverhetem a tejeskávét, mert nekem savat csinál és akkor meg attól fáj a gyomrom. Volt már rá precedens.
Sygnum - szilvalekvárt megpróbálok szerezni. Hátha a piacon van jó kis házilekvár. És magában egyem? Egyébként lehet, hogy a felhalmozódott cuccostól is görcsölt a hasam, vagyis feszíthette az amúgy is növekvőben lévő részemet, mert a tejeskávés-megkönnyebbülős napon semmi bajom nem volt.
Roz - bébiétel szilvadesszertet is jól hangzik, majd utánanézek. Ez valami darált pempős dolog?
Akkor most a szomorkás rész, ha beszámolhatok Nektek?! El vagyok kicsit keseredve. Ma voltunk az Uh-on (11 hét 3 nap), ahol NT: 2,9 mm, ez a tarkóredő eredménye ha nem tévedek. És azt mondták 3-ig normál az érték. Ezért javasolt a genetikai tanácsadás, ahol biztos azt fogják mondani, hogy meg kell csinálni az amniocentézist.

Ez annyira rossz eredmény lenne? Én félek attól a vizsgálattól, féltem a babámat! És ha nincs semmi baja, attól meg majd lesz?! Mi a garancia? Semmi? Annyira el vagyok keseredve! A CRL: 52 mm, a múltkori 6 hetes mérésnél, csak 6 mm volt. Szép nagyot nőtt, nem?!
Ja, és azt is ráírták még, hogy a 18. héten magzati echocardiográphia javasolt! Az milyen vizsgálat?
Egyébként más gond nincs, illetve van egy mioma, de amiatt azt mondják nem kell aggódni. 3/4 9-től 11:10-ig ott ültünk, mire végre behívtak. Valami borzalom ez az UH-os rendszer. És még akkor majdnem kiküdtek VC-re mert már megint kezdett telni a hólyagom, mire mondtam, hogy 3x voltam, és végülis megcsinálták. Honnan tudja kiszámítani az ember hogy mikor hívják be?! Hát már vagy 100-an elmentek azok közül akik utánunk jöttek, már begörcsölt a hasam is a sok üléstől! Az első beszedés után értünk éppen oda, erre a következő csapatot mind behívják előttünk!! Már ezen felhúztam magam. Miért nics sorszám vagy valami?! Na, mindegy, ide nem kell minden nap menni, az a lényeg.