A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Na itt vagyok.
Annyit rohangaltam az elmult heten, hogy minden meglegyen mire jonnek az Anyuek. A karacsonyfat is megvettem, azt el is kellett dugni a garazsban, majd ennek a hetnek a vegen allitjuk fel. (Itteni szokas szerint mar korabban megvan a fa. Egyebkent a mi karacsonyunk a ket tradicio otvozete. Jon a Mikulas 6-an (magyar), aztan egy hettel karacsony elott hoznak az angyalok fat (kanadai - nem az angyalok, csak az, hogy elobb van fa), aztan 24-en jon a Jezuska az ajandekokkal (magyar), es meg 25-en reggel a Santa Claus az ajandekok masik felevel (kanadai). :))) Szoval a kolkekek jartak a legjobban azzal, hogy a szuleik nem egy szokas szerint unneplik a karacsonyt. :lol:
A mai napra meg maradt egy nagy bevasarlas amig a Bence oviban volt delelott, aztan megfozni a kajat, hogy mikor hazaerunk a repterrol mar csak melegiteni kelljen, ja, es meg ki is takaritottam kozben. :) Faj is a derekam rendesen.
Elmeletileg egy ora mulva erkeznek az Anyuek, de neztem a repter oldalat, ott 1/2 ora kesest mutat.

Kriszti!
Majd csinalj kepet a mezesekrol jo? Kivancsi vagyok milyenek szines diszitessel.

Andi!
Te jo eg! 200 mezes elfogyott?! :) Nekem par darab maradt a 100-bol, hogy az Anyuek is megkostolhassak. :)

Viol!
Nekunk tavaly ment tonkre a tv-nk, csak radiokent funcionalt, hang volt, kep nem :) A javittatas nagyon sok lett volna, ugyhogy ujat kellett venni. Ezt nem vigasztalaskent irom. A tietek biztos meglesz meg karacsony elott! Egyebkent amikor tonkremegy valami, vagy nincs valami (pl. aramszunet van), akkor jon ra az ember, hogy mennyire ra van hagyatkozva ezekre a dolgokra. Aram nelkul semmit nem tudok csinalni, mert meg a tuzhely is azzal megy, meg a telefonnak is kell stb. De tv nelkul is meg van love az ember.

Megyek, mert a Bence itt kinlodik, meg lassan keszulodunk is. Csak a Bence meg en megyunk a repterre, a Balint alszik. Igy kenyelmesen elferunk a kocsiban a csomagokkal egyutt.

Kép
Kép
agi

Ági
olyan jo volt olvasni,mennyi ünnepetek van :lol: ,de lennék én is a gyereked :lol: :lol: :wink:
Anyudék rendben megérkeztek??Késett a gép?Jol utaztak??

Gabó
merre vagy???Férjuradnak üzenem,engedjen oda a géphez!!Nem csak az övéééé :wink: :lol: :lol:
Jol vagytok??

Beus
köszi,jol vagyunk.Gyerekek már be vannak zsongva,várják az ajándékokat!!
Örülök,hogy jobban vagy!Pocids fentebb van???
Láttam irogtsz a mamaneten. :wink: :oops: Bocs,de tudod mondtam én abba beleolvasok.Verkával is megismerkedtél...,kész van a csaj.Annyira gáz hogy csuda.
Mit takaritasz annyit a nagy pociddal??Pihenj,hagyd a csudába!!Szerintem megérti a férjed is,ha nem megy...inkább pihizz!!! :!: :!: :!: :!:

Viol
hát reménykedjünk hogy lesz tévé!Az azért kell karikor.Az olyan jo,ha kin esik a ho,ti meg nézitek bent a takaro alatt a tévét...összebujva.(Csak a hó is essen!!)
Vendég

Na itt vagyok letettem a kölkedlit aludni apa meg tv néz szal van egy kis időm itt ülni.Megprószálok vissza olvasni!!
Vendég

Jaj jövő héten megy apa melózni többet tudok jönni,mert tényleg mióta itthon van lehetetlen ide férkőznöm ráadásul tegnap vette egy kormányt az autós játékaihoz.........szal nem is folytatom!!Nem is bánom,hogy megy melózni!

Beus!Nekem a 33-hét körül ment le a hasam!

Reni!Micsoda terpeszt vágott Lara a nagy örömben!Mi volt ilyen vicces a kisasszonynak?Ja és annyit képet teszel fel amennyi jól esik!

Szeszike!Nagyon cukorfalat a képen Dávid!

Hajnus!Ez az ajándékozás nem semmi.Emlékszem mikor én sulis voltam nem a lóvé számított,hogy ki mennyiért vesz hanem a jószándék!!Ezek a dolgok nekem mindíg nagy élmények voltak!
Még nem rendeltem várok hátha lesz még jó kép husiról.Vagy nem gáz ez a kis mezítelen kép?Ezt is lehet mágnesre csináltatni?Vagy?

Viol!Hát a mi tv-én is beszarófélbe van remélem az ünnepeket még kibarja!Részvétem! :? :? :?
Nekünk is sima karifánk lesz"csak az van nekünk lent a fenyőbe"bár a Balázs lehet csór egy ezüstöt a szomszédból úgyis olyan köcsög fajta!Nagyon ügyi ez a lány olyan jó lenne látni! :) :)

Mirama!Tök szuper az óra biztos örülni fog neki Roland!

Nitta!Hát jót könnyeztem a kis történeteden és örülök,hogy minden úgy ment ahogy azt te elképzelted!Gyönyörű kislányod van!!Megszoktad már,hogy édesanya vagy?

Eszter!Hú nagyon sajnálom,hogy Vincén kitört az oltás jobbulást neki!!

Anikó!Milyen helyesek ahogy anyuddal alszanak!!Ő egyébként hova valósi?

Ági!A legnagyobb ajándék neked az,hogy végre ennyi idő után eggyütt töltheted az ünnepeket a szüleiddel ugye?Nagyon jó lehet most nektek minden percét használjátok ki!Nekem ez lesz az első karácsony amit nem otthon töltök el és ezután így is lesz!Ezután már csak a két ünnep között fogok haza menni!Kívánom,hogy békében és szeretetben teljen ez az idő míg együtt vagytok!

rik!Köszi jól vagyunk Husi kis édi sokat járunk a csajához!Egy bölibe is fognak menni ezt már eldöntöttük a barátnőmmel!Igen bírják egymás búráját!!A héten együtt autóztak majd teszek fel képet róla!!
Vendég

Kép Kép Kép
Vendég

Sziasztok!Anikó!Kincső milyen kis helyes.Gondolom jó volt,hogy anyukád itt volt. :P
Viol!Apa üzeni,hogy a kamerához tud programot adni ha kell,.Menüt szervez ,cd-t,dvd-t ír,videó és dvd menüt szerkeszt.Egy lemezre ráfér 100 megás program.
Gabó!helyesek a gyerekek.

KépKép
kola2

Hello mindenki!

Annyira szeretnék már visszaolvasni, de még mindig nem érek rá. Nem tudom ti hogy voltatok vele, de én egész nap elvagyok havazva. Mosás, vasalás, főzés,takarítás.....miközben folyton repetázik, annyi tejem van, hogy álandóan fejek. Sokkal több időm elmegy a cicimre mint a babánkra. :shock: :lol:
Meg hát a nagyszülők is szeretnék látni, felugranak a rokonok...
Minden elismerésem a több gyermekes anyukáknak!!!! :roll:

Gabó,
Milyen macsós lett Levi!! :lol:
Az érzést nem lehet megszokni, hogy anya lettem, gyakran elkap a libabőr mikor nézem a párom ahogy böfizteti, hogy te jó ég ő a miénk!!!! :shock: :shock: :shock:

Esztermami,
Vince remélem már jobban van!!! És hogy van a kis pocaklakó?? Olyan fura belegondolni, hogy mikor találkoztunk még én is pocis voltam :D Ne nevess ki de aznap mikor született azt nézegettem, hogy a csudába fért be oda :shock: pedig aztán nem is nagy baba!!!!

Rik,
Ne szomorkodj, lehet, hogy te leszel a következő!!

Mutatok pár képet aztán elköszönök.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Puszi

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Csodaszép baba nem győzöm írogatni!! :lol: :lol: :lol:
Hát igen ez az érzés még jó darabig jelen lesz az életetekben!
És az első éjszakátok,hogy telt?
Ez a tejcis időszak ilyen és ilyen is legyen még jó darabig,hogy minnél tovább tudjon ez a kis tünemény szopizni!Élvezd ki minden percét én imádtam szoptatni!!
Vendég

Sziasztok Cajok!

Szinte hihetetlen de van pár szabad percem.Visszaolvastam de már nem tudom kihez melyik hozzászólás tartozott. :oops: :oops:

Gabóca!
Csütörtökön írtam SMS-t.Megkaptad?Utólag is boldog névnapot!

Nitta!
Mégegyszer gratula a kis Zoéhoz!Jóevő a csajszi de az a lényeg,hogy van is mit!Hagyd a munkát,az úgyis megvár,ha tudsz inkább pihenjél le míg Zoé is alszik.Szép a kislányod!

Minden baba nagyon szép.Nem vagyok itt egy hetet és már akkorát nőnek,hogy hihetetlen.

A kismamák azért pihenjenek is a karácsonyi készülődés közepette!

Most ismét lelépni kényszerülök de minden kis betegnek javulást és mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

KépKép
eszti76

Eszti!Szia!!!!!!!!!!!!Nem kaptam meg!!!
Megváltozott a számom!Nem küldtem el privibe?
Akkor most elküldöm!
Vendég

Eszti!Szia!!!!!!!!!!!!Nem kaptam meg!!!
Megváltozott a számom!Nem küldtem el privibe?
Akkor most elküldöm!
Vendég

Gabóca!
Akkor megadom az én számomat és arra elküldheted:06-20-200-50-76 vagy a szonja2003@freemail.hu-ra.
Azt írtam,hogy jól nézel ki a képeken! :oops:
Továbbá ismét utalást tettem egy borozós estére. :D

KépKép
eszti76

Megvagy!Ne küld el,megvan a privin.Köszi!Akkor ezért nem kaptad meg. :cry:

KépKép
eszti76

Most lépek mert végre tudtam egyeztetni a kozmetikus barátnőmmel egy időpontot,hogy megszabadítson a szemöldökszőrzetemtől és befesse a szempillámat.Nehogy a mostani külsőmmel elriasszam a Jézuskát aztán szegény Szonja szívja meg. :D :D
Aztán anyuhoz megyünk és ott is alszunk.Hurrá!Egy kis kényeztetés.Mert az anyák tudják mi a jó a gyermeküknek! :D
Ti mikor jöttök errefelé?
Én a 2 ünnep között nem dolgozom!HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!

KépKép
eszti76

Mi is itthon dekkolunk. Jankát elvittük az ügyeletre, mert elég rondán köhög, lázas is. Márton is kezd taknyos lenni.
Pedig a héten rengeteg dolgom lesz amit egy gyerekkel sem olyan könnyű intézni, hát még hárommal...
Nem is tudom hogy készülök el karácsonyra. Néhány ajándékot is megkell venni, azt is velük. :roll: és az ovis karácsony, végre vártak valamit az oviban:cry:
Mi a karácsonyfát is a gyerekekkl választjuk mióta vannak Ágfalván. Már írtam is, nagyon várják, jönnek a játékszerszámokkal segíteni apának :lol:

Naná, hogy most jön mindegyik, hogy fogjam :lol: :lol: :lol: :roll:

üdv Eszti! Szerintem a szépséggel nem lesz gond karácsonykor :D

Kép
Kép
Kép
amica

Köszi aranyos vagy!
Már nagyon jó lenne egyet összejönni,de ez február előtt nem fog menni!Akkor szül a barinőm otthon ha mindegy jól megy és megyek haza egy hétre segíteni neki!Akkor hatörik- haszakad megyünk hozzátok!! :lol: :lol:
Nagyon hiányzol,hogy nem sokat vagy itt! :( :( :(
Mi 27.-én megyünk haza és 28.-án jövünk visza!
Akkor jó kényeztetést neked és érezd jól magad!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

amica!Nem lesz semmi a jövő heted nem irigyellek!
A gyerekeknek jobbulást reméljük azért az ünnepkre kigyógyulnak!
Vendég

Sziasztok!

Köszi a dicséreteket, anyuval Kincső hihetelen gyorsan összebarátkozott, ennek nagyon örültem. Az is jó, hogy Nyuszifül mindenkivel barátságos általában, bár 1-2 embert gyanakodva fogad a kezdetektől, nem tudom mi alapján, talán a túlzott gügyögést nem szereti...Anya mindig olyan természetesen és nyugodtan nyúl hozzá, és aki így közelít Őbabaságához, azt kegyesen mosollyal jutalmazza.
Végülis sétálunk ebben a hidegben, a szokásos 1,5-2 órák összejönnek. Kicsit bizonytalan vagyok,mert a bundazsák alá nem öltöztetem fel, mindig meleg a kis teste, ha kibontom visszaérkezéskor. Mondjuk 3 takarón fekszik a babakocsiban és 2-vel takarom be. De úgy utál öltözni, teljesen kikészít, mikor öltöztetem, a kocsiban pedig beájul és végigdurmolja az utat.
Nem tudjátok, hol lehet viszonylag elfogadható áron hordozóba való bundazsákon venni? A Momában elég húzós ára van.
Néhány napja új szokása van a kisasszonynak: szopi közben felnéz rám, és bájosan rámvigyorog, hogy el kell tőle ájulni...Aztán visszafordul, és szopizik tovább. És ezt eljátsza 3-4x, olyan tündér!!! Én nem is gondoltam volna soha, hogy ennyire lehet szeretni...

Gabó-anyum szegedi, sajnos messze van. Édes a fiad! Már csajozik?

Beus-tényleg pihenj inkább!

Nitta- csodaszép Zoé! Csupa nyugodtság, látszik rajta, hogy tökéletes helyre érkezett. Szerintem ne foglalkozz a lakással, csak Zoéval. Anyukám nekem azt tanácsolta, hogy az első 6 hetet vegyem komolyan, és csak babázzak, aludjak, mikor ő alszik. És tényeg hagytam mindent: csak Kincsővel foglalkoztam, neki volt rám szüksége.

Ági-jó nálad gyereknek lenni, más ünnepen is van duplázás?

Amica-minden tiszteletem a tiéd, nekem Kincső sok néha egyedül. Jobbulást kívánok a kicsiknek.

Rik-mit fogsz sütni? Csodálom a mézes mennyiségeket. Sajnos, mi nem szeretjük és nem sütöm. Talán, ha Kincső nagyobb lesz, jó móka elkészíteni, megírni őket, azt szerettem otthon is.

Jó hosszú voltam, megyek is.

Jó éjt mindenkinek! A betegeknek jobbulást!

(Nem mentünk úszásra még, közbejött valami, de szerdán már tényleg bepróbálkozunk!)

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok,

rövid leszek, mert Tamás bitorolni akarja a gépet.

Eszti,
jó, hogy benéztél!!! Nehéz lehet munka mellett!!
El sem tudom képzelni - szerencsére nem is kell -, hogy mit tennék, ha most vissza kéne menjek.

Vince úgy néz ki egy árnyalattal jobban vvan,, bár tegnap is ezt írtam, elhamarkodottan, ugyanis éjszak megint felment a láza 39,2-re :cry:

Itt voltak a bátyámék a 3 hónapos Lilivel, jaj, milyen pici és törtékeny!!

Anikó,
kipróbáltam a túrós sütit!!!
Hú, nagyon finom lett, öten rögtön meg is ettük.

Nitta,
nem győzök gyönyörködni Zoéban és Bennetek! Egy kicsit irígyellek, hogy már együtt vagytok!!Lehet, hogy rosszul tudom, de ha sokat fejsz, nem lesz tőle még több tej?
Persze az sem jó, ha begyullad...
Az elején az ember tényleg egy kicsit el van havazva, de majd belejössz.

Jó éjt mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Hello!

Köszi mindenkienek a jokivansagokat, erdeklödeseket, nagyon jol esett. :) Kaptunk kolcson egy gepet, nemet pillennyüzet van, ugyhogy bocsi ekezet nelkul tudok irni. :?

Zoe es kincsö gyönyörü! :)

Mate meg mindig csunyan köhög, de mar jobban van, Jocoval mi is elkaptuk, teljes dögrovas van.
jo ejt, holnap jovok :wink:

katus78

Aniko!Akkor tényleg nagyon messze!Hogy bírod a távollétet?Milyen időközönként jön majd hozzátok,hogy van unoka?
Ne félj nem fog megfázni.Bár én olyan voltam,hogy itt a neten a Kanizsai fórumon a csajoktól kérdeztem meg néha,hogy mit adjak rá mikor bizonytalan voltam!Fázni biztos nem fázik!!!!
Majd rájössz mindenre szép lassan kitapasztalsz mindent! :lol: :lol:
Igen Levi már csajozik ezerrel!Lilcsit nagyon szereti ő 1-héttel fiatalabb Husinál a Szimonettát is nagyon szereti aki 4-éves és ott van még az unokanővére aki 2-és féléves.Ővele volt szájrapuszi! :? :? :?

Eszter!Örülök,hogy Vince lassan,de biztosan kezd javulgatni karira minden gyerkőc virulni fog!! :lol: :lol: :lol:

Katus!Hello!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ejnye ez a fránya köhögés szegény picurkámnál nem akar múlni! :( :( Tök jó,hogy tudsz jönni!!!!!

Én épp a szombat Esti lázt nézem kíváncsi leszek kifog nyerni bár ez már eldöntött!!
Vendég

Sziasztok!!
Ha a Gyula itthon van,én is csak lopva tudok jönni.(ezek a férfiak... :evil: )
Sajna az éjjel a Petra is beteg lett.Már megint náthás.És képzeljétek,ha folyik az orra odamegy zsepiért,kifujja,kidobja.Mint a nagyok,és nagyon büszke magára... :lol: :lol:
Remélem karira kikeveredik belőle.. :cry: És a nagy se kapja el.

Gabo
örülök,hogy irtál végre.Bár gondolhattam volna hogy nincs baj,csak a Balázs otthon van...
Levinek jo csajozást!!Az jo ötlet ha egy bölcsibe iratjátok majd öket,legalább lesz ismerős!

Amica
el se tudom képzelni,hogy hogy a fenébe tudsz helytállni a gyerekek mellett.Minden elismerésem a tied!Komolyan!Betegednek jobbulást kivánok!Az ovisünnepségre csak meggyogyul az még pár nap...reménykedjünk.

Nitta
olyan szép képeket küldtél,öröm nézegetni őket!!
A fejésről én is csak azt tudom mondani amit Eszter,nagyon tulzásba ne vidd a fejést,mindig annyit hogy megkönnyebbülj,persze etetés után.És éjjel,mert akkora legborzasztobb,emlékszem.Fel a fejjel,és hagyd a csudába frissen szülten a házimunkát,csak a babára fordits időt meg a pihenésre.Tudom nehéz megállni,de hidd el hogy semmi értelme hajtanod magadat.Megvár a házimunka,nem fut el....

Bizti irni akartam még valakinek,de mennem kell feltenni a kaját...
Szép napot mindenkinek!!Este jövök!
Vendég

Sziasztok!

Elsöször is minden beteg babanak meg mamanak es papanak javulast kivanok.
Megint nincs sok idöm, mert meg föznöm kell es 2 -kor jönnek latogatoink.

Agi!

Remelem anyudek rendben megerkeztek. En mar csak tudom milyen jo erzes ha együtt vagy a szüleiddel. :) Mar en is alig varom, hogy szerda legyen es otthon legyünk.

Nitta!

Nagyon - nagyon gyönyörü ZOE!! Es örülök, hogy a szülesnel minden rendben zajlott. Elvezzetek minden percet a picurkaval.

Aniko!

A Ti kislanyotok is nagyon csodalatos. Hol lesztek karacsonykor? Sopronban vagy Szegeden?

Gabo!

Tulajdonkeppen Lara a fenykepezönek vigyorgott ennyire, ha meglatja mar fülig er a szaja. :)

Bocsi most mennem kell!
Majd meg probalok jönni szerdaig!

Mi van Erikaekkel? Tudtok roluk valamit?

Kép
Kép
reni76

rik!Nincs baj jövő héten keddtől már többet tudok jönni apa megy melózni!!
Jobbulást a kislánynak reméljük karira meggyógyul!Ja és nagyon ügyike.Újabban Levi is kifújja csak az a baj,hogy nem mindíg zsepibe! :lol: :lol: :lol:

reni!Kis fotogén!! :lol: :lol: :lol:
Én mikor kicsi voltam utálta ha fotóznak így 98%-a bőgös és ma is utálom ha valaki fényképez!! :? :? :?
Jó kajólást és dumcsizást!!
Vendég

Ja és képzeljétek!Voltam a héten a postán,mert a Faszi akitől az asztalt rendeltem felhívott,hogy visszaküldték neki,mert én nem vettem át!Állítólag dobott be a postás cetlit,hogy csomagom jött!! :D :D A postán mondom a nőnek,hogy nem kaptam semmi értesítőt!!Na a lényeg,hogy nem kell fizetnem semmit a csomagért a faszinak neki úgy kell majd feladnia,hogy címzett fizet és felhívnak ha megjött.Csak a vicc az egészben az,hogy ugyan az a postás hozta a csomagot aki a többit amihez dobott be értesítőt!!
Jó mi?
Szal a héten megjön a hapi holnap adja fel!!
Ez a magyar posta!! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Sziasztok!

Tegnap sütöttünk Mirával. Nem lettek olyan szépek, próbálkoztam tojássárga-tejföl keverékkel megkenni a tetejét de nem igazán lett jó. A díszítés is so-so, nem tudom eldönteni, hogy jó-e, nekem natúron jobban tetszett. Mindegy, jövöre már ügyibb leszek, mindig tanul az ember. :wink:
Ági! A mézessüti nekem is kemény, ropogós? Ennek nem kell kicsit puhának lennie?

Nitta! Olyan szépek vagytok, meghatóak a képek Rólatok!

Katus! Jó, hogy jöttél. És mi lesz a régi gépetekkel? Senki nem javítja meg?

Mira picit taknyos pár napja, de kifújja, úgyhogy nem is zavarja. Noelnek semi baja nem volt még tegnap. Leraktuk fél 9-kor aludni, fél 10-kor már üvöltött, nem kapott levegöt, tök taknyos lett. Hogy tud 1 óra alatt betaknyosodni?! Jó szar éjjelünk volt. Ha Mira hazahoz pici taknyit, tuti Noel full taknyos lesz. :?
Remélem csak ennyi, nem fog köhögni.

Gabó! Levi jól mutat a kormány mgött, igaz kis krapek! :D

Eszti! Olyan ritkán jössz! Nincs semmi baj? Meg Vero is?! :cry:

Amica! Javulást a gyerköcöknek! Ágnes nem szokta elkapni?

Noel tett pár lépést egyedül. Megpóbáltuk lefotózni. Lassan 14 hónapos, nem sieti el a dolgot. :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

húúúúúúúúúúúúúúúúúúúú csajok...
Márton is lázas lett az éjjel, Janka kicsit elevenebb, végre sikerült ma fincsi ebédet főznöm. Ágnes egész nap sír ha nincs ölben, Janka nyávog és Márton még az asztalnál kihányta az összes ebédet :cry: :cry: :cry:
már alszanak, de alig van kedvem takarítani, mert elég volt átöltöztetni és kicsit összeszedni mindent...
Mondeanom sem kell mi éhesen maradtunk az urammal, mert valahogy már nem kellett:lol:
A férjem délután dolgozik, úgy szerettem volna elmenni a jyskbe, de már 3hete tervezem, de majd jövő karácsonyra talán.
a héten így már nem lesz ovi, ajándékokat majd gyerekestül veszek és még lesz egy csípőszűrés, a lakás kész van, átadás lesz kedden, de még a lakhatási engedélyre kell várni :( :D
Szóval zajlik az élet!
Ahogy nőnek a gyerekek az ember gyomra is edztettebb lesz :evil:

Kép
Kép
Kép
amica

Hello!

Kriszti!

Nagyon jok a kepek, ügyesek vagytok.
Gratula Noelnek a lepesekhez, majd innentöl kezdve nagyon hamar elindul :D
Tetszenek a mezesek.

Sajnalom, hogy betegek lettek a gyerekek, jobbulast.

A gepünkel meg nem törtent semmi, Pesten van a markaszerviz, ket ünnep között visszük el Pestre valoszinüleg, addigra meglesz az uj autonk, probautra megyünk vele :D meg kicsit kikapcsolodni, Mate a nagyyszülöknel marad. :D
En is nagyon izgatott :) vagyok, az ora miatt, majd ird am meg mi volt, bizti nagyon fog örülni! :)
Mi iden nem veszünk semmit egymasnak, tütü miatt. Joco mar latta tegnap Pecsett volt.

Reni!

Erikaeknal nyillaszaro csere volt a heten el volt foglalva.

Gabo!

Nagyon nagyfiu mar Husi, nagyon helyes krapak :D

Eszermami!

Remelem Vince ma mar jobban van.

Amica!

Hu, de sajnalom, nektek is kijart iden :? . Jobbulast!
Fogad?

katus78

Szia KAtus!
Fogam ok, az előző fogorvososk trógerságait teszik rendbe, majd januárban megyek legközelebb.
Márton fel is ébredt 10perc alvás után, most játszik :D
még a lépcsőházat is felmosom, persze most került rám a sor. :roll:
Remélem ti már jobban vagytok!!!!!!!! majd priviben küldd el a matávos számotokat, a múltkor nem mentettem el :wink:

Kriszta, a fehér dísz a mézesre tojásfehérje és porcukor keveréke.
Rakd, zacskóba vagy dobozba pár napra és szépen megpuhul. Ha nagyon nem akkor kicsit túlliszteztétek, de a gyerekeknek ízleni fog!!!!!!!!!!!!!! :wink: :wink: :wink:
Még én sem diszítettem, ha nem esszük meg talán... :lol: :lol: :lol:
Szerintem is nagyon szépek különben natúron is, egyik évben tökmaggal és puffasztott rizzsel raktam meg sütés előtt és csak azt raktuk a fára. nagyon szép volt. Jövőre próbáljátok ki azt is.

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok cajok!
olvastalak ám titeket,csak nem volt időm írni.

minden betegeskedő babának,anyának,apának hamar gyógyulást!!!
talán mi (ill a gyerekek) kibírják már ezt az utolsó hetet.míráéknál kedden,szecsőéknél csütörtökön,pénteken lesz karácsonyi ünnepség.nagyon ügyik vagytok a sütikkel,én nem tudtam rávenni magam.tegnap főztem,ma délelőtt levente péter műsorra mentünk(minden gyerekkel,mert péter ment délutánra dolgozni),holnap szabadnapos,így megyünk még egy utolsó rohamra a tesco-auchan ellen :lol: :lol: .már csak pár cuccot kell vásárolni(mi naptárt adunk sokaknak,így csak a gyerekeknek kell az ajándékokkal bajlódni).már megjöttek a névre szóló könyvek is,köszi kriszti,tényleg jók!!!meg magamat kelmeglepni a kenyérsütővel.köszi viol,rik az élménybeszámolókat!még csak egy kérdés,milyen márkájú a tietek,hol vettétek?és mekkora?no meg akinek még van gépe,kérek hozzászólásokat,véleményeket(hátha lebeszéltek róla).

nitta
nagyon szépek vagytok,tényleg cuki zoé.az enyéim ilyenkor még ki sem nyitották a szemüket,ő meg már belenéz a fényképezőgépbe is :lol: :lol: :wink:

gabó
képzeld,licitáltam egy gyűrűre és meg is nyertem,igaz csak kedden megyek érte,remélem nem fogok csalódni(majd beszámolok).keresztfiamnak lesz,a középső részét forgatni lehet(elég különleges lehet emiatt,nagyon izgulok,hogy jó legyen)

na,más nem is jut eszembe!csak annyi(már nem tudom ki írta,de...),hogy a fotókból sosem elég!!!nagyon szépminden baba.most én is teszek fel képet(úgy emlékszem gabó kérdezte,milyen a naptárunk-megmutatom),de a színek csalókák,nem ilyen élőben(még sokkal szebb :lol: :lol: )

mindenkinek jó pihenést! Kép Kép Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!

Katus!
örülök,hogy itt vagy.Jobban vagytok?Jobbulást mindegyikőtöknek!

Andi!
Köszönöm!Nagyon aranyos vagy!
Komolyan mondom,le a kalappal elötted!Amit te kibírsz....!
Javulást a gyerekeknek!

Kriszti!
Köszönöm érdeklődésedet!Minden OK csak az időből nincs elég.Jó volna ha a nap 48 órából állna. :D :D
Nagyon ügyi vagy!Jól néznek ki azok a sütik.Biztosan finomak is.Nekem tetszik a díszítés.
Gratula Noelnek az első önálló lépéseihez.
Te mit kapsz Karácsonyra a párodtól?Klassz az óra.

Gabóca!
Brühühühü!Akkor majd februárban.
Milyen asztalról van szó?Biztosan írtad de elkerülte a figyelmemet.

Rik,Eszter!
Jobbulást a gyerekeknek!

Csilla!
Nagyon klasszak a naptárak.Én is szivesen csinálnék.Majd ha jövőre meglátogatunk titeket megkérlek,hogy taníts meg csinálni.
Én kenyérsütőpárti vagyok.Minden másnap sütök magunknak is.
Az enyém Hausmeister és meg vagyok vele elégedve.
Mit kapnak a gyerkőcök Karácsonyra?

KépKép
eszti76

Kriszti!Nagyon jók lettek a mézesek főleg amin a gyerekek neve van!Ügyi vagy!
Levi is 14-hósan indult el ezek a kukacosok lustibbak!! :lol: :lol:
Reméljük nálatok is kikeverdnek karira a gyerekek!! :) :)
Jobbulást nekik! :D :D

amica!Tyűha akkor nemsokára költözhettek!!De jó is lesz nektek!! :) :) Sajnálom,hogy nálatok is beteg lett a nagyfiú valami van a levegőben,hogy szinte minden gyerkőc megbetegszik!
Mártonnak is jobbulást!

Szemizo!Szuper jók a naptárak ügyike férjurad van!! :lol: :lol:
Ez izgi kíváncsi leszek milyen lesz!!
Vendég

Katus!Jaj,de jó nemsokára lesz új tütütök!!!Juhéjjjjjjj!! :lol:
Aztán csak okosan azzal a próbauttal!! :lol: :lol: :lol:

Eszti!Ez egy rajzasztal székkel egybeötvözve!Tök jól néz ki Levi most kap rá a rajzolásra remélem jó lesz neki!A vaterán licitáltam 4000ft-ért a héten jön meg!Megprószálom megkeresni a képet és feltenni!!
Szonjának mit hoz a jesszuska?
Kiszépülted magad tegnap?
Vendég

Katus!Milyen autót is vesztek?
Vendég

Mirama!Ja és gratula Noel első lépéseihez!
Vendég

eszter
az az igazság,hogy kapnak 2 nagy(drága) ajándékot:kalózos autópálya és egy fa babaház-ezeket közösen a három gyerek kapja.meg a névre szóló mesekönyvek,a nagyok spongyabob ill pókember póló+disney pizsi,zóra meg műanyag motor(ezt anyósomtól,nem tudom ő a nagyoknak mit vett).mi meg csak apróságokat(míra hajkefe,hajpánt,szecsőnek talán veszek derékszíjat,zóra meg nem tudom,mert több játékot nem akarok,ruhájuk van).így is eléggé tele lesz a pici fánk alja ajándékkal.azt gondolom én is,hogy 2 naponta fogok kenyeret sütni.és te milyet csinálsz?fehér,barna,vegyesen a liszt?nagyon rá vagyok zizzenve :lol: :lol: :wink: :roll: :oops:
a naptár nem nehéz(bár bevallom péter csinálta az egészet :oops: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

helloka,
bocsi nincs sok időm...

minden apró és felnőtt emberkének jobbulást kívánok és hogy az ünnepekre gyógyuljatok meg!!! :)

gyönyörűek a gyerkőcök, babák és nagyobbak egyaránt!!! :) :) :)

nitta,
én is csodálkoztam, hogy hogyan férnek el odabent!!
hogy hogyan fértek be, azt könnyen el tudom képzelni... :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops: :lol:

beus,
igen, a nappali tv-je romlott el, az a nagy.
van a hálóban, de az kicsi, én meg nagyban szeretem! :lol: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol: (na ez durva volt!)

gratula noelnek az első lépésekhez! kis lépés az embernek... :wink: :lol:

eszti,
jó hallani felőletek, tényleg hiányzol ám!!! :)

és vero is!!!! hallod, vero? :)

katus,
ti nemsokára indultok már haza, nem? otthon lesztek ünnepek alatt, ugye? ha jól emlékszem... :oops: :P

KépKép
viol81

Gabóca!
Hú,az klassz asztalka.Tudom milyen.Gazdag Karija lesz a fiatalúrnak!
Mi Szonjának eddig egy Barbihintót lóval,babával,irányítós autót és gyerek laptopot vettünk.Aputól ordító dínót és zsinóros szobatelefont(egyik helyiségből a másikba lehet vele beszélni)kap.A többit még nem tudom.
Én kozmetikumokat kértem.
Te mit vásárolsz a párodnak és Te mit kapsz?

Csilla!
Mindenféle kenyeret sütök.Ha veszel kenyérsütőt kapsz majd hozzá pár receptet is.Barnát mostanában nem nagyon.Jelenleg fokhagymásat csináltam.De csináltam már pirított vöröshagymásat,tejeset,tojásosat és magosat is.Meg csak barna lisztből vagy csak fehérből,szóval lehetőségek azok vannak.Aztán ha belejössz magadtól is dobálhatsz bele sok-sok finomságot.Volt,hogy petrezselymet tettem bele.
Meg olyan is,hogy a lapátokat nem..... :? :?
Ha rám hallgatsz 2(keverő) lapátos sütőt veszel.

Voltunk ma a Hubertus Terciában kajálni,kicsit csalódtam,nem volt finom az étel.A férjem fokhagymás öntetét vissza is küldtük mert rettenetesen keserű volt.Viszont csináltunk képeket amit megosztanék veletek:
Kép

Kép

KépKép
eszti76

Viol!
Köszönöm,ez jól esett! :lol:
Ne is aprózzad el azt amit nagyban is lehet csinálni! :D :D
Titeket hála az égnek elkerülnek a betegségek.Ez jóóóó!

KépKép
eszti76

Gabóca!
Ami azt illeti a barátnőm mindent megtett,hogy rendezett arcal várhassam a Jézuskát.Sőt az akció után még meg is vendégelt minket.Nem tudom,te,hogy vagy vele de amikor nekem a szemöldökömet szedik arra gondolok ennél nagyobb fájdalom csak a szülés.Pedig a nagy részét gyantával szedi.A halálom!
Szonja és Virág(barátnőm kislánya)vacsi közben:
Kép

KépKép
eszti76

arcal=arccal :oops:

KépKép
eszti76

Eszti!Itt az asztal!
Vendég

Sziasztok!

Eszti!

Nagyon jok a kepek, arik vagytok!
Hol van ez a vendeglö?
Kär, hogy ritkan jösz, de megertjük, hogy a munka fontosabb nalunk :lol: :lol: :lol:
Tegnap este voltal valahol, vagy csak anyud kenyeztetett?

Gabo!

Hol az asztal? :D

katus78

Kép
Kép
Kép

Nagyon szépek vagytok a képeken!Szonjának is szép karija lesz sok mindent kap!Levinek kicsit túlzásba vittem az ajándékokat,de letojom 1* van karácsony egy évben!
Az alsó képen ő a kozmetikusod kislánya?Helyes kiscsaj!
Én bírom a gyantázást pedig elég alacsony a fájdalomküszöböm!
Én úgy vagyok vele,hogy a szülés volt életem eddigi legfájdalmasabb dolga! :( :( :(
A kópháziba vagy a fenti Terciába voltatok?Én 1* voltam még régen a Billásokkal a bécsidombiba!
Vendég

Most ettem egy mákos szaloncucit tök fini!! :lol: :lol:
Vendég

Fúj most meg egy zseléset!! :roll: :roll: Utálom!!Fúj-fúj-fúj :shock: :shock:
Vendég

Gabo!

Jo az asztal, tetszik! :)
Mäkos szaloncukor :shock: na olyat meg nem is lättam.

katus78

Vettem családi csomagot és most lejmoljuk apával,azt találtam benne egy darabot,de holnap erre fogok hajtani!
Vendég

Viol!

Ezt az oldalt kerested?(keretek)

http://www.frameshow.com/download.htm

Gabo!

Na ha eljutok boltba en is megnezem magamnak a mäkos szaloncukit. :D

Jo ejt!

katus78

Sziasztok!

Húúú, Kincső nagyon nyugtalanul aludt el, nem tudom, milyen éjszaka lesz ebből...
Sajnálom, hogy karácsony előtt ilyen sok apróság beteg, de remélem az ünnepekre felgyógyul mindenki, és az örömtől fog csillogni a szemük. Eddig mi megúsztuk, bár engem kerülget valami, eszem is a c vitamint és a maternát is!

Eszti-örülök, hogy ízlett a süti. Nekem mázlim van, mert csak sütnöm kell, mivel férjuram itthon a szakács. Irtó finoman és ötletesen főz, én nem is tudok főzni...

Mirama-gratulálok Noel első lépéseihez. Nagyon hangulatos a karácsonyi készülődés nálatok! Már én is várom, hogy Kincsővel ilyeneket csináljunk!

Gabó-mákos szaloncuki! Én is nasizok, de szigorúan titokban...Igen, rossz, hogy anyu messze van, mert Őrá merem igazán Kincsőt bízni. Mi ilyen távoliak vagyunk, öcsém Gyöngyösön él, bár jelenleg Afganisztánban van, már nagyon várom, hoy hazajöjjön!!!

Reni-Sopronban karácsonyozunk, szerintem legközelebb tavasszal megyünk haza.

Írtátok a kenyérsütőt. Én is szoktam kenyeret sütni, a villanytűzhelyben. Az a fokhagymás izgalmasan hangzik. Meg kell előtte pirítani, mielőtt a tésztába teszem?

Megyek: zuhi és alvás. Éjjel úgyis kezdődik az esti műszak....

Jó éjt: Anikó

Kép[/url]
quito

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?