Sziasztok!
Mindenkinek koszi a pocakhozzaszolasokat, aranyosak vagytok!
Nanett,
Biztos frusztralo, hogy meg nem vagytok kesz a babacucokkal. Viszont ha minden rendben megy, akkor meg boven van idotok es ha meg nem is keszultok el teljesen, akkor amig a korhazban vagytok a parod biztosan elo tud majd keszulni otthon a leglenyegesebb dolgokkal.
Eleg ijesztoen hangzik ez az ejszakai fajdalom, amirol beszeltel. Remelem a mai ejszakad nyugodtabban, fajdalmak nelkul fog telni.
Tinnyei,
En is gratulalok a fiucskahoz! Mar csak az a kerdes, hogy o is akkorara no-e mint a testverkei...
Vitte,
Tetszett a dokis sztorid... telhetetlen barom.
Dijcsi,
Koszi neked is! Persze nagyon varom mar a veget, tukon ulok.
Neked sincs mar sok hatra, csak 10 het.
Dicamama,
Jobbulast az ujjadnak. Az a baj, hogy ezek a serulesek nagyon lassan gyogyulnak.
Betti,
Jol emlekszem, te mar hetfon befekszel?
Halapenz: Nalunk szerencsere ez a jelenseg nem ismert. Otthon en sosem fizettem senkinek, egyszer meg Anyummal is osszebalheztam a korhazban mikor megjelent a kis boritekjaival. Nehogy mar a kis nyugdijat erre koltse... na mindegy en nagyon nem ertek egyet ezzel a gyakorlattal, de megmondom oszinten hogy elegge egyedul voltam otthon a velemenyemmel, meg a barati koromben is. Persze mindenki annyi penzt ad es annak akinek akar, a problemam azzal van, hogy az orvosok tobbsegevel nagyon elszaladt a lo, valamint hogy boldog-boldogtalantol elvarjak a penzt.
Na Pa! Igyekszem gyakrabban jonni.