A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Zulu,
tényleg rakjátok fel a képet, ha tudjátok, mert minden ötlet érdekel!
Kangi,
mûkonyt????? azt köszi nem kérek:o))))))))) az nagyon gagyi lenne, mert minden rokonom tudja, hogy rövid a hajam, még azt gondolnák, bánfi hajszeszt használtam:o) a párom, meg beletúr a hajamba, és a kezében maradna:o)))))Ez valami kész átverésben lenne jó:o)
manócska
7+5
Manócska

ManócskaKép
mennyire rövid a hajad?

lolla
23
lolla

lolla,
eléggé rövid, kb a leghoszabb helyeken 8-10 cm, van valami ötleted?
Manócska
Manócska

Kangi! Kép

Meddig dolgozol még? Nem lehet megoldani, hogy otthon maradj?
Én még ebben a hónapban dolgozom, úgyis megrövidült a méhszájam, így indokolt lesz a pihenés! Különben is jön a Karácsony!

Judó
26+1
judó

Sziasztok Kismamik!

Olyan fura érzésem van, szinte biztos vagyok benne, hogy a babus mozgását érzem, pedig még csak holnap töltöm be a 15 hetet. Már van két gyerkõcöm és tudom, hogy milyen amikor a babus mozog. Ülõmunkát végzek így talán nyugalmi állapotban jobban érezhetõ. Az elõzõ terhességeimnél ez nem volt ilyen korai. Olyan jó érzés... Kép

Beus
beus74

Halihó Kismamekok!

Pilinke, azt mondják, hogy a nyákdugó távozása után akár egy hét is lehet a szülésig... nekem szerdán ment és vasárnap hajnalban jött a gyerek, úgyhogy lehet, hogy ezt már babásan fogod elvasni (már ha lesz idõd visszaolvasniKépKépKépKép).

Timici, hát a cukrosdiéta miatt nem irigyellek, remélem minden lesz, a szörpi miatt meg nem kell rosszul érezned magadKép

Nadine, én Danóval véreztem be a 13. héten (majd késõbb a 18.-on is), akkor derült ki, hogy rálóg a méhszájra a lepény. Az a lényeg, hogy kiméld Magad! De, hogy lásd a rosszban a jót is, volt egy extra UH, és nem láttak semmi bajt a gerincén a kicsimanódnakKépKép

Andy, a tennabugyit már kivesézték elõttem a lányokKép, nekem is nagyon megérte az a 300 ft., bár nekem nem kellett extramosást beiktatnom, nagyon jól tartottKép

Gombóc, remélem használ ez a gyogyi a vesédre, jobbulást!

Pusszantás!
Zsófi (20+4)
Csucsuka

Sziasztok!

Ma megint a szokásos körúton voltam, délelõtt kórház CTG, utána doki. Most meg ilyen számokat írt a doki a könyvembe:2221, méhnyak rövidül, meg valami méhváladék is jön már belõlem, de azt mondta, hogy 1-2 napig még biztos bent marad, sõt lehet hogy megvárja a hétvégét. Jóslófájásaim vannak folyamatosan, szinte már fel sem tûnik.KépKép

Dec8,
Láttam tegnap a Naplóban a "Hurka Gyurkát". Hanna baba nagyon-nagyon szép, nagy haja, szép szemei, igaz csak egy pillanatra mutatták. Pótlod a tejed tápszerrel,vagy csak a TV felvétel kedvéért mutatták, hogy a kispapád tápszert kever?

Na megyek elolvasom mit írtatok, mert még nem jutottam el az olvasásig.

Vajon Kameliának már megvan a babája? Úgy volt, hogy ma császározzák.

majd jövök még

pusz

Brokkoli
39
brokkoli

AndyKép
Köszi a drukkot,Kép rámfér, mert kezdek izgulni. Ma összefutottam a kórházban az egyik kolléganõmmel, aki szintén nov. 28-ra volt kiírva, és már pénteken kibújt a babája. Örömmel tudatta velem, hogy túl van rajtaKép és akkor ne izguljak,mi? Visszatérve a Tena bugyihoz, én M-es méretût vettem. Ja, és persze menni fog az SMS,vagy a mél.!

ZuluKép
Akkor közel fogunk lakni egymáshoz, mert Telki és Herceghalom elég közel van.Kép Hát függöny témában még nem vagyok járatos, de esetleg megnézhetitek a kika-ban, vagy a BricoStore-ban. Még te is egyben ugye?

BuksicicaKép
Nahát, ez tök jó, hogy anyukádék is Herceghalmon laknak, mi tavasszal szeretnénk kiköltözni, remélem majd találkozunk! A házunk az új résznek a mégújabb részén van. Ahol az az 1 Wienerberger ház áll, fölötte a dombon van a mi házunk, alul 2 garázs, ablakok bent, cserép a házon. A Gesztenye fasorhoz a legközelebbi, és az utcában csak 1 ház áll még mellettünk. Ezt jól leírtam, de hátha felismered.

ManócskaKép
Nekem is csak hosszúhajú esküvõi képem van, de a jó fodrász a legrövidebb hajból is csodákat mûvelhet póthaj nélkül is.Kép

Pilinke és Zulu
Nagyon drukkolok nektek!!!!!Kép

pusz

Brokkoli
brokkoli

Beus,
Kép!

Buksicica,
Szoval azt mondod menjek el Attila ba`hoz? Meg gyerekkoromban jartam nala egyszer, aztan nem is tudom kesobb miert nem?! Talan mert a konyhaablakunkbol epp a fogorvosi szekbe lehet latni?! Koszi, azt hiszem kiprobalom, lenyeg, hogy kozel legyen, es gyorsan tulessunk rajta, elvegre csak ket hetet leszunk otthon, ami mar igy is kevesnek tunik! Delelott is rendel? Kb.mennyibe kerul egy tomes? Sokan vannak, sokat kell varni?

Pocok,
Ismerem az erzest, az elso terhessegemmel en is allatira meghiztam, es negy evembe kerult az elhatarozas, hogy marpedig igy nem lehet elni! Azota is folyamatos a fogyokura (persze nem babasodas idejen)! De jo erzes 36-38-as ruhakat hordani! Sajna a csikokat, amik a terhesseg+hizas eredmenyekent "kepzodtek" mar csak a kukacok fogjak rolam eltuntetni, de ruhaban turheto az osszhatas!

Manocska,
Apro viragok a hajadba "szorva"?
Szerintem egy ruhakolcsonzoben is tudnak tanacsot adni, meg persze egy jo fodrasz!

Tegnap este amikor kikaszalodtam Gyuri agyabol a kozos enekles utan azt hittem elment a magzatviz, tiszta nedves volt az lepedo...majd rosszul lettem az ijedsegtol...aztan kiderult, hogy a kis szaros ontotte ki a vizet, jo szokasa szerint, amikor apja inni adott neki!

Zsuzsi
29
zsuzsi74

Timici,
Kiprobalhatnal kulonbozo teakat is, egy kis edesitovel. Reggel lefozod, es akkor nem kell napkozben bibelodni vele!
Egeszsegesebb, mint azok a szinezett szirupok...amik azert neha szinten jol tudnak jonni!
Zsuzsi
29
zsuzsi74

Zsuzsi,
ez az apró virágok ötlet nem rossz, majd konzultálok a fodrásszal róla:o) Köszi:
Manócska
7+5
Manócska

Sziasztok!

Hát nem semmi! Mostanra tudtam elolvasni a hétvégi irásokat több részletben munka mellet. Közben egy csomó témát túlhaladtatok már, ami délelõtt még aktuális volt.
Elõször is ide is szeretnék irni egy köszit azoknak, akik hozzászóltak a nevek topikban a talán kisfiam nevéhez. Köszi!KépKép
Tena témához: bugyim nekem is van, méretét nem tudom, de barna csik van rajta. (Asszem, hogy méretenként eltér a csik szine.) Mosható, én ugyanazt a 6 darabot használtam a két elõzõ terhességemnél, sõt most is azt fogom, ha elõ tudom kotorni valahonnan. Jó kényelmes, merthogy ugye szülés után még a régi kicsi bugyikák nem nagyon jöttek fel rám. Megjegyzem, hogy azok a régi kicsi bugyikák azóta sem jönnek fel, de azért már nem Tenát hordok, nem valami szexi.Kép
tena betétet én nem vettem, helyette a Liberónak van egy pelenkabetétje, aminek a méretét szintén nem tudom, de piros csomagolásban van, és asszem, hogy 1 csomagban 40 darab. én ezt használtam az elsõ napokban, és másnál is láttam a kórházban.
Nyákdugó: én úgy tudom, hogy már 2 héttel szülés elõtt is távozhat, bár én egyszer sem futottam össze vele eddig. Azért biztos az enyém is elment, csak talán szülés közben, akkor meg ki veszi észre? Kép
Nagyon szurkolok a finiselõ kismamáknak!! Már biztos nem kell sokat várniuk, hiszen nyakunkon a hidegfront!!KépKépKép

Na mára ennyit, megyek haza a kicsinyeimhez.
Sziasztok,
Vercsi
vercsi

Sziasztok!

Már van egy 4 éves kisfiam, de másfél évnyi próbálkozás után VÉGRE összejött a kistesó, éppen 5 hetes terhes vagyok. Kép

Boldog vagyok, hogy a friss kismamák táborához tartozhatok.

Saci
charlottee

Sziasztok!
Hát jó sokáig tartott végigolvasni a mai termést... Kép

Kangi, Norkini, Zsuzsi! Megnéztelek titeket, nagyon arik vagytok!!!

Timici! Nagyon rendes párod van!!! Le a kalappal elôtte! Kép

Pocaktéma: nekem sincs még akkora, mint a Kangié, de azért növöget szépen, és ráadásul én is érzem a tohonyásodást. Az alvással van mostanában sok bajom. Próbálkoztam az oldaltfekvéssel (hason-háton fekvést kizártam). Erre megfájdultak reggelre azok az ízületeim, amik éjjel behajlítva voltak (csípô, térd). Jó, próbálkoztam a párna-alárakással, elôször derék alá, aztán térd alá, csípô alá, az eredmény ugyanaz. Egyetlen egy módon tudtam elmulasztani a fájdalmakat, ha a hátamra feküdtem. Ma voltam védônônél, rá is kérdeztem, hogy hogy is van ez a dolog a hátonfekvéssel. Ô azt mondta, hogy csak a teljesen vízszintes fekvés nem jó, tehát ha a fejed alá teszel párnát, esetleg a derekad alá is, akkor alhatsz nyugodtan háton. Ez most úgy megnyugtatott, hogy csak na, akkor mégsem kell álmatlanul töltenem az éjszakáimat a szülésig... Kép

Viszont még egy "érdekesség": az én kicsim mostanában annyira lent rugdos, hogy kezdek aggódni. Nem az a bajom, hogy esetleg nem fordult be, ráér még, hanem hogy nem tud-e valami bajt okozni azzal, hogy annyira rugdossa mondjuk a méhszájat, tudomisén... Komolyan, ma már annyira erôs volt, hogy láttam, ahogy mozgott, de nem a hasamon, hanem lent, a szeméremdombon... Normális ez??? Vagy hívjam a dokimat??

Maci2!
A képtárba jelszóval tudsz bejutni, amit úgy kaphatsz meg, ha küldesz magadról egy képet. Bármilyen jó, esküvôs, pocakos, akármi. Timicinek vagy nekem küldd, és máris megy a jelszó!

Zsuzsi!
Esetleg én is ajánlhatom a fogorvosomat... Szaszovszky Gábornak hívják, és a Körtérnél rendel, a Karinthy út 1-ben. Ugyanitt a felesége is, ôt Béres Beatrixnak hívják. Az én dokim van hétfôn, szerdán, a felesége kedden-csütörtökön. Tel.: 365-8754. Nekem egy hónapja tömte be két fogamat, és összesen 12800-at fizettem.

Manócska!
Nekem is rövid a hajam. A mi megoldásunk a hagyományos fátyol volt, pici virágkoszorúval (apró fehér virágok). Ilyet a kölcsönzôben árultak. Ezt egyszer?en fés?vel-csatokkal lehetett rögzíteni. A képtárban van fent egy esküvôs kép rólam...

Beus!
Gratula a babamozgáshoz! Kép

Pussz
Franyo
26
franyo

Sziasztok Lanyok!

Andy78: igen, ugy tervezem hogy megyek a tanfolyamraKép Te valasztottal kulonben szulesznot? En igen, jovo het penteken talalkozunk, megmutatja a szuloszobat es megejtjuk az elso ctg-t. Olyan fura hogy mar itt tartunkKép

Olga! Nagy gratula a leanyzohozKép

Timici! Hat nem irigyellek a cukorertKép De vigasztaljon a tudat, hogy milyen csini leszel szules utan (velem ellentetbenKép). Ja es szerintem a narancs meg a mandarin nem olyan cukros, a banannal meg a szolovel telleg vigyazni kell. Ja es en ugy tudom, hogy a cukor nagy sulyu babat eredmenyezhet, de ezt elore annyira ugysem tudjak kiszamolni, mivel csak a csontok parametereit veszi figyelembe a gep. Javitsatopk ki ha tevedek, de szerintem emiatt nem olyan jok a sulybecslesekKép A lenyeg: nyugi, nekem pl 2-3 hettel merik nagyobbnak a babat, de ez egyszeruen a genetika, na meg szep hosszu a combcsontjaKép

Zulu! Na a fuggonnyel en is gondban vagyok, foleg hogy babasat szeretnek. Raadasul nylont. Na ne tudd meg, a valasztek katasztrofalisKép A Kikaban meg eleg jok vannak, de ott meg az arak nem epp baratiak. Azert aki lat szep babas (macis, kutyas stb) nylon fuggonyt valahol, az sikitson, rohanokKép

Lanyok! A dokinenim azt mondta, hogy most mar csak a korhazban fogunk talalkozni. Szerintetek ilyenkor is kell neki adnom penzt?

Pusssz: orsoly 33+2
orsoly

Maci2!

Franyo mar elottem elmondta, hogy mukodik a keptarkerdes!
Kulldj egy fotot, igy legalabb mindenki meg tud teged is nezni! Kép

Andy!
Megyek, persze, es viszem a fotot is! Kép
Multkor nagyon jo volt szerintem a program, es olyan nagy elmeny volt latni a kisbabat, aki akkor szuletett. A dokim szerint dec 1 tol lesz uj szuloszoba!

Pusz
Kakukkfu
34+5 v
33+5
kakukkfu

Sziasztok!

Vercsi!
Jót nevettem az aprócska bugyik és a közted fenálló "szakadék" olvastán Kép

A fogorvosokról jut eszembe: nem tudtok megbízható foggyógyászt a III. kerületben? Hátha nem kell átutaznom a városon...

Annyira szép volt a Kangi esküvõi képe! Máris megyek és gyönyörködöm egyet a sajátjainkban. És szomorkodom, hogy még 47 évet kell várni az aranylakodalomra...

Egyébként hétvégén palacsintát sütöttem. Nem csak baracklekvárosat Kép
Bocs, Timici. Kép
Férjed nagyon aranyos, hogy ilyen empatikus.

No szió!
Snoopy
snoopy

Judo Kép
karácsonyig terveztem, de a fönöknöm épp a múlt héten mondta, hogy azért ök számitanak majd rám még szülésig, persze nem teljes munkaidöben, dehát az utód betanitásához ... aki még nincs meg, de erröl már panaszkodtam a lányoknak múlt héten eleget Kép
Mindenesetre hótt depi vagyok töle, a párommal épp ma beszéltük meg, hogy hogyan kellene tudatositani a fönökségben, hogy mi a helyzet. Nagyon megvisel, hogy nem vagyok már a régi, holott miért is lennék, hiszen ez MÁSÁLLAPOT?! Csak éppen egy megfeleléskényszeres állat vagyok ... Kép

Franyo Kép
én oldalt fexem, és a két térdem közt van párna, nekem marha kényelmes úgy Kép

Saci Kép
üdv a kismamik között! Kép

Manocska Kép
a virágos frizura tényleg klassz ötlet!!!

Megyek tévézni KépKépKép végre egy kis lazitás Kép

Pussz
Kangi
26+3
kangi

Sziasztok!

Nagypocisok!
Nektek is kell magzatmozgást számolni?
Vagy csak én vagyok olyan szerencsés? Mennyit mozog egy óra alatt Nektek?

Segítsetek, mert van, amikor meg sem áll, de van olyan is amikor meg meg sem mozdul!

Heni
33+1
heni1979

Kangi Kép

Én is egy munkamániás, megfeleléskényszeres állat vagyok.
És én is karácsonyig dolgozom, de érzem a kettõséget, hogy néha, olyan jó lenne, nem felkellni reggel a megszokott idõben, hanem lazán, kényelmesen. Elmenni babaágyat, babakocsit nézni, pakolászni itthon, rendezgetni a dolgokat. Bízom benne, hogy ez az energia a baba születésénél még jól fog jönni, mert így is minden nap, mozgalmas, energiaigényes. Ha adhatok tanácsot, akkor nagyon találd ki, hogy hogy is lesz az a betanítás, mert nehogy magadat szidd, hogy többet vállaltál, mint amennyi jól esne még. Inkább ne ígérj tutira semmit, mert azt nem nehéz megváltoztatni. Kép

myssnia
28+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Vegre hazaertem es kicsit vissza olvasgattam

Zulu
Azert igazi babakocsi, mert elotte volt a profilomban egy olyan tipusu mint a mienk, csak mas szinekked. Kép

Timici Kép
Kibirtam ma egy szem cukor nelkul! Kép 3 alma viszont elfogyott...

Lanyok
Kepzeljetek, mikor este 8kor hazaertem a meobol, Kispapa vacsival vart. Sutoben csinalt finom zoldseges krumplit+ fokhagymas-sajtos husit hozza!!!! Azt hittem eldobom az agyam! Kép Annyira edes!!!!!!!

Na megyek aluszkalni!
Jo ejt mindenkinek!
Norkini
26+2
norkini

Halihó!Kép

Köszönöm szépen a függönytippeket, a héten nyakamba veszem a várost.
Orsoly,Kép
majd szólok, ha látok gyerekmintás nylonfüggönyt.
Pénz: ugyanannyit adok a dokimnak, mint a rendelõben. De van, aki nem ad, mondván, hogy a kórházban vagyunk. Én azért adok, mert tényleg soha egy percet sem kellett várnom (kivétel, mikor szülés van), rögtön megvizsgált mindig soron kívül. Persze ha túlhordanám, és naponta kellene menni, akkor már nem adnék, csak a szülés után.

Franyo!Kép
Nekem is volt ilyen "mindjártkinyúlalul" érzésem, amikor még csücsült a Kiscsaj. Totál bepánikoltam, mikor OTT hullámzott meg dudorodott, de mióta befordult, azóta már csak a fejecskéjét tekergeti ezerrel.

Heni,Kép
nekem kell mozgást számolni, már elég régóta, a lepény miatt. Úgy csinálom, hogy kifigyeltem a nõci "napirendjét", és ahhoz igazítottam. Pl. mikor a kisfiam alszik, lefekszem egy kicsit, és számolok. Ha 10 megvan, akkor ok. Vannak olyan napok, amikor nagyon inaktív a bébi, akkor kicsit zenélek neki a felhúzható forgó zenélõjével(na ezt jól megaszontam...). Biztos morci tõle, de hát ez van. Én gyakorlatilag folyamatosan parázom a mozgás miatt, hol azért, mert keveset mozog, hol azért, mert nagyon ficereg. De ez késõbb is így lesz... Ha nem alszik, azért aggódsz, ha igen, akkor meg ötpercenként ellenõrzöd, hogy nincs-e vmi baja...
Pusz
Zulu
37+4
ps. Kamélia biztos babázik márKép... És Pilinke sem jelentkezett...HáthátKépKépKép...

Kép

Kép

Kép
zulu

Sziasztok!!!!!

örömmel értesítelek benneteket, hogy Kamelia Ádámja Helsinki idõ szerint a mai napon 14.33-kor 49 cm-el, és 3,035 kg-al császármetszéssel megszületett. A baba és mama mindketten jól vannak.Kép

Kép

Puszi: Ladányi Kata
LadányiKata (ladán

Gratulalok Kamelianak a pici Adamhoz! Kép

Franyo,
Hat ma en is idegeskedtem rendesen amiatt, hogy visszafordult ulo helyzetbe, ami a mozgasok alapjan csak megerositest nyert most az este folyaman...de most mar nem erdekel, lesz, ami lesz, sokat nem tudok tenni, legfeljebb "megbeszeljuk", de az en gyerekeim amugy is olyan makacsok! Kép
Amikor fejjel lefele van, es mar elhelyezkedett a medencedben, akkor is eleg fajdalmas dolgokat tud produkalni! Pl: amikor elrugaszkodik a gyomrodtol, bordaid kozul a kis labaval, amit megprobal kinyujtani, kozben a buksijaval a mehszajadat dongoli...szerintem erre gondoltal, nem? Ne felj, en is azt hittem, most ossze kell szoritanom a labam, hogy ki ne ropuljon Gyurka, de aztan vegul is bent maradt addig, amig kellett neki! Sasha is hasonlo dolgokrol "panaszkodott" az utolso hetekben, aztan meg kesett is Gabi baba! Jo anyagbol van az a magzatburok, ne felj!

Zsuzsi
29
zsuzsi74

Manócska Kép

Szerettem volna néhány "okos" linket keresni neked, de nagyon gyatra a frizura site felhozatala. Nem mondom, hogy a legfrissebb trend szerintiek, de valamit csak lát az ember:

[url=http://www.weddinghair.com/" TARGET="_top]http://www.weddinghair.com/[/url]

[url=http://www.webwedding.co.uk/articles/fashionandbeauty/weddinghair/shortstepbystep.htm" TARGET="_top]http://www.webwedding.co.uk/articles/fashionandbeauty/weddinghair/shortstepbystep.htm[/url]

[url=http://wedding.weddingchannel.com/contentsets/show.asp?vhl_uid=10452" TARGET="_top]http://wedding.weddingchannel.com/contentsets/show.asp?vhl_uid=10452[/url]

Kamelia Kép

Gratulálok és sok boldogságot! Kép Kép

myssnia
28+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Zulu, Zsuzsi, kösziköszikösziköszi!!!!!!!!!!!!!! KépKépKép Aranyosak vagytok, hogy megnyugtattatok, akkor nem riadozok itt tovább.

Kamélia!
Nagy-nagy gratula Ádám babához!!! Kép

Pusz
Franyo
26
franyo

Kamélia, gratula Ádámhoz!!! Sok sok tejcsit és jó egészésget kívánok!KépKépKép

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm az együttérzést cukor ügyben. Tünivel is értekeztem, õ is kibírta, biztos nekem is menni fog.Kép

Tüni, köszi még egyszer.Kép

Gombóc, köszi az együttérzést, sajnálom, hogy neked is kijutott még valami a többi mellé. Drukkolok, hogy a szódabikarbóna és a gyógyik hassanak és jobban legyél.

Zsuzsi,
nem fogok egész nap szörpöt inni, de a teában van koffein is, ami szintén nem ajánlott. Ezért úgy gondoltam, ha van választék, akkor mindig lehet valami mást inni és azért már ez is valami.Kép

Így hát vettem a TESCOban deit üdítõket(naracs,citrom,grapefruit) + FIZZI szörpöt(narancs,málna, feketeribizli)ennek nulla a CH tartalma!!!KépKépKép + Coca-Cola light-ot ünnepekre.Kép Van itthon vagy 5féle tea is, úgyhogy most már kihúzzuk szülésig.KépKépKép

Ezenkívül Abonett-et, natúr joghurtot, 1,5%-os tejet és Canderelt.
Én barom hazacipeltem vagy 15-20kg-ot, majd belehaltam.Kép
Persze akciósan volt Huggies pelenka(3719,-/96db), így vettem azt is. Egy hátizsák volt tele, a pelenka + 2zacskó. Nem vagyok normális, de komolyan... egész úton hazafelé(gyalog) beszéltem Bencének, hogy bírja ki és bocsi.Kép

Pocok, köszi hogy nem vetsz meg a szörpért, én igazán nem szeretem a szörpit, de most muszály beújítani a CH tartalom miatt.Kép A súlyom miatt nem aggódom, ugyanis eddig 7kg-t híztam összesen, szóval ez talán lemegy majd szülés után, viszont fogyni nem szeretnék, mert nem lenne jó, ha a baba nem fejlõdne.

Norka, ügyi vagy, csak így tovább és teljesen jó lesz a terheléses cukor vizsg. eredménye.

Snoopy, nyugodtam írhatsz kajákrólKép én is imádom a palit.Kép Nyam, nyam, majd egyszer...Kép

Franyó,én is bírom a kispapimat, mikor ilyen.Kép

Orsoly,
100gr madarinban 10 grCH van, és amit múlkor vettünk annak darabja 150gr volt, így az 15gr CH, így egy mandarin majdnem kiteszi a tízóraimat vagy uzsonnámat.Kép
Húúú, már itt tartunk, hogy ctg-re mész, nagyon gyorsan telik az idõ.Kép

Csucsuka, köszi szörpi ügyben a támogatást, megyek is és iszom egyet az egészségedre.Kép

Remélem nem hagytam ki senkit, most pedig megyek és megeszem a pótvacsim és iszom egy lónyálat.KépPussssza,
Timici
30+3
timici

Jaj, tudom mi maradt ki:
Saci üdv. a körben és jó pocakosodást.KépKépKép

Szép álmokat mindekinek,pussza
Timici
timici

Sziasztok Kismamák!

Nagy sokara van idõm, az elmult 2 het nagzon hosszu volt..
Boltot nyitottunk, és rengeteg munka volt, 55 óra túlorám lett, amit persze nem fizetnek ki...
Volt olyan nam mikor reggel 7-24,30ig, bent voltam, és reggel megint 5 kor keltem...Nem tetszett e pocaklakonak sem, a sok idegeskedés, stressz....túl vagyok rajta...
Mi újság mi történ Veletek az elmúlt 2 hétben?
Hiányzott a topic, meg Ti is, úgye mindenki jól van...
Holnap kell menni cukorivasra, de már alig emlékszem, otthon ha 7kor megiszom a cukros vizet, akkor 9 kor levetetni a vért?
Valaki irja már le mit kell majd bevinni a korházba?
Láttam szoptatos párnát még régen valaki keresett...
A Nagyvárad téren van egy bébiker, és ott 4500-5000ft volt, hát nem olcsó...
Szerintetek a kombidressz helyetesiti a kisinget??
A korházban a baba kinek a ruhájában van, amit beviszek neki,vagy ami a korházban van..
Azt hallottam, hogy vinni kell be.

Bocsi az esetleges hibákért az elmult 2 hétben nem lehetett ékezetet használni a gépen, és az yz, fel volt cserélve. így ujra szoknom kell.

Sziasztok
Manó2
25+2
manó2

Jajj, Myssnia ...
tegnap kispapival pont erröl beszéltünk, hogy kerek perec oda kell állni a fönöknöm elé, hogy MÁR MOST nem tudok teljes erövel dolgozni, mert ez az igazság! És még mindig sehol senki!!! Kép
Csak az a baj, hogy az ilyenek, mint te meg én Kép, nem tudunk nemet mondani ... na jó, te nem biztos, de én tuti. És ezért, ha nem vállalok semmit fixen, akkor berángathatnak, és nem fogok tudni nemet mondani ...

Áh, mindegy, megyek, megreggelizem, aztán elmegyek dolgozni, és igyexem nem felhúzni magam. A fene ott egye meg, hiszen LÁTOM, hogy nem fogok tudni a végére jutni, csak tudnám már azt mondani rá: "na és!"
Mindenesetre köszi a biztatást és a megerösitést, hogy nem vagyok egyedül ezzel Kép

Kamélia Kép
sok tejcsit Ádám babának!!! KépKépKép

Jó reggelt és pussz
Kangi
26+4
kangi

Sziasztok, jó reggelt! Kép

Látta valaki a meteorhullást? Én fent voltam fél 5 körül, de a holdon kívül, ami hatalmasnak tûnt, semmi mást nem láttam. Kép

Kangi!
Sajnálom, de megértelek, és azt hiszem nem neked kellene változni (hiszen így érdemes dolgozni, teljes szívvel), hanem a fõnökséged hozzáállásának. Amikor október elején otthon voltam 10 napot, és visszajöttem dolgozni, többször kérdezték, hogy de tényleg minden rendben? Mert szerintük is a baba és én számítok. Hozzáteszem, hogy mindkét fõnököm férfi. Örülök, hogy szerencsém van! Kép Azért próbálj kezdeményezni egy komolyabb beszélgetést, hátha megértik!

Kaméliának GRATULa a kis Ádámhoz! Kép Kép Kép

Puszi: Judó
26+2
judó

jó reggelt mindenkinek!
Kamelianak sok boldogságot a babicsekkel:o)

myssnia,
köszi a linkeket, az a virágos haj tetszik, remélem olyan hosszú lesz addigra a hajam, hogy meg tudja csinálni a fodrász.

Franyo,
hogy lehetne megnézni a képtári képedet? már megint béna vagyok:o)

de jó, már nem én vagyok a legfiatalabb kismami:o) szia Saci, átadom a helyem:o)
pusz:
Manócska
7+6
Manócska

Kamelia:
hatalmas gratula Ádám babához! Remélem, a császár sem fog sokáig fájni. Sok boldogságot!

Manócska:
figyeld meg, nemsokára Te is már TOP10-es leszel Kép. Nekünk is elég hamar elment az idõ, és már a 35. hétben vagyunk. Nem írsz Pocoknak, hogy tegyen be a táblába?

Üdv: Hayimpapa (34+4)

Hayim Apuka
hayimpapa

Halihó Kismamekok!

Saci, üdv körünkben, jó pocakosodástKép!

Kameliának nagy nagy gratula a kis ÁdámhozKépKépKép!!

Timici, köszönömKép

Orsoly, én nejlon függönyt vettem (macisat) a gardéniában. Ez 280 centi magas, a hozzávaló sõtétitõ 220 széles. Van kékben és sárgában, a sötétitõvel együtt 30000 froncsi volt, a karnisunk 220 széles. Ja és nagyon tecc manónak, mindenkinek mutaogatja az új macis függönyétKép.

Pusszantás!
Zsófi (20+5)
Névtelen

Nem tom mér lettem névtelen...
A lényeggel meg elfelejtettem dicsekedniKép tegnap este nedves lett a polóm a mejjemnélKép

Pussz, Zsófi, mint fentebbKép
Csucsuka

Sziasztok!

Kamelia! Gratula a pici fiadhoz, tegnap sokat gondoltam rád a tervezett császár miatt.

Saci!
Üdv közöttünk, jó pocakosodást.

Zsuszi!
Szerintem tényleg érdemes elemenni a Molnár dokihoz. Sokan vannak nála, mégsem kell 1 óránál többet várni soha. Az árai: a férjemnek volt tavasszal egy tömés, és egy gyökérkezelés 8.000 Ft. Szóval nem tartozik a legdrágábbak közé.

Brokkoli!
Anyuék a Gesztenye sorban laknak, csak épp a legalján, a régi 100-as út közelében. Egyébként tudom, hogy mirõl beszélsz, közel van a temetõ, ahova sajnos elég sokat járunk (apukámhoz). Majd ha nem bánod, nyáron meglátogatunk Titeket. Addigra nálunk is meglesz babó. Egyébként kitartást, mint finiselõ!

Sziasztok
buksicica
17+6
buksicica

Hayimpapa,
nem tudom hogy mûködik a táblázatba való bekerülés, és mit kell írni Pocoknak? :o)
Manócska
7+5
Manócska

én visszafele fejlõdöm:o)
reggel még 7+6 voltam, délelõttre már csak 7+5:o)
manócska
7+6
Manócska

Sziasztok!
Mindjárt megyek UH-ra. Kicsit izgulok, mert most derül ki az AFP is.
Maci_2
19
maci_2

Maci_2!
Szorítok neked, aztán gyere beszámolni az eredményekrõl.

Szia
buksicica
17+6
buksicica

Maci_2!

Majd írd meg, milyen volt a kisbaba a képen! Kép Kép

Judó
26+2
judó

Judó Kép
ott tartok lassan, hogy az sem fog érdekelni, hogy megértik-e! Ha holnap fejemre esik egy virágcserép, azt is meg kell tudják oldani!!! GRRRR!!! Kép

Mano_2 Kép
milyen üzletet???? Tessék azonnal PIHENNI!!!!

Maci_2 Kép
meglátod, milyen vidáman kalimpál majd, és ahogy dobog a kicsi szive ... papirzsepit vigyél KépKépKép
Még az ujjacskáit is megszámolja majd a doki, és meglátod, minden rendben lesz!

Tegnap elmentem egy másik dokihoz, elvégre szabad piacon élünk. MegUH-zott, Gumimaci most fejjel felfelé van (10napja még fejjel lefelé ürhajózott), és EGÉSZEN össze volt gömbölyödve! Azt hittem, kiszakad a szivem, mikor megláttam Kép ... én akkor szoktam igy összegömbölyödni, ha valami nagy bajom van.
Lányok, ez szörnyü Kép olyan lelkifurdalásom volt, hogy ilyen feszültségben növekszik ez a kicsi emberke Kép
Úgyhogy NEM ÉS NEM hagyom magam felidegesiteni, és megpróbálom nem izgatni magam, nem feszülni, és ha dugóba kerülök reggel, akkor sem idegeskedni - ha elkésem, akkor elkésem, és pont.

Van valaki közöttetek, aki esetleg meg tudná mondani, hogy természetes ez az összegombócolódás? Komolyan, két kis kezét meg két lábacskáját mind a feje köré húzta ... és éreztem is, hogy feszült (a hasamon).
Aztán este igenis befeküdtem egy kád meleg vizbe, bár a doki biztos idegrohamot kapott volna Kép és ott éreztem, hogy ellazul a kicsikém. Apukája is odajött és simizte (ez nekem is jó volt Kép)

Na bocs a nyivákolásért ... Kép

Pussz
Kangi
26+4
kangi

Maci_2,
csupa jó hirrel gyere vissza. Kép

Manócska,
csak a korodat kell bevallani, hányadik baba, mikorra várható a szülés és hol tervezitek, és a lakhelyeteket.

Pocok,
apropó, mi az Espoo-i kórházban tervezzük a szülést.

Timici,
köszi, hogy leírtad a mandarin szénhidrát-tartalmát. Én is úgy gondoltam, hogy az "csak víz meg vitamin". A grapefruit is ilyen magas cukortartalmú, nem tudod? Nekem is vigyáznom kellene a cukival, mert a kezdö súlyom miatt veszélyeztetett vagyok.

Kangi, Norkini, Zsuzsi, Kép
megnéztem a képeiteket...nagyon-nagyon csinik vagytok!! Zsuzsi, a fa mögül kikandikáló pocak nagyon aranyos (megnéztem még a 2001-es képeiteket is, ha nem bánod, a fiaid nagyon helyesek, a nagyfiatok tiszta apja). Én is küldök a képtárba képet magunkról, ha nem sz.-ik be a gép, még ma. Kép

Pálma
16+4
pálma

Kangi,
nem lehet, hogy csak az uh elöl bújt el? Ne izgulj. A doki mit mondott, mindent rendben talált?

Pálma
pálma

Pálma Kép
mérete belül van a normális határokon (buksiját mérte), szivecskéje rendben volt. Keze-lába megvan Kép Hálistennek Kép
Persze, lehet, hogy csak az UH-t utálja Kép

Pussz
Kangi
26+4
kangi

Hello lanyok!

Kamelianak nagy nagy gratula! Kép

Nekem legujabban eg a gyomrom minden savnyutol. Pedig annyira de annyira szeretem a savanyusagokat, uboraka, almapaprika, nyam-nyam.
Es persze a citromot, grapefruitot, stb. Kép

Mit kellene enni?
Nincs mas csak a szodabikarbona?
Udv
Kakukkfu
holnap 35
v 34
kakukkfu

Kakukkfü Kép
hát igen, ecetes cuccok... ezekre sajnos az a megoldás, hogy nem eszed Kép vagy szódabikarbónával.
Ha meg nagyon salátára vágysz, egyél kis friss paradicsomot, attól is égni fog, de legalább kevésébé Kép (jó ötleteim vannak igy tél elején, tudom, de ez a helyzet)
Az almakompót is jó tud lenni Kép
Ja, és ne ecetes tormát, hanem inkább majonézeset egyél, ami hizlal ugyan, de mindent nem lehet egyszerre Kép
Gyomorégésre nekem zsiros tejföl is jó szok lenni Kép

Pussz
Kangi
26+4
kangi

Manócska:
ahogy Pálma is írta. Írd ide a fórumba: "Pocok: szeretnék bekerülni a táblázatba Kép.
Adataim: életkor, hányadik baba, hányadik hét + hányadik napnál tartasz, mikorra várható a szülés, melyik kórházban lesz (esetleg melyik dokinál), lakhely (asszem ez nem is kell).

Üdv: Hayimpapa (34+4)

Hayim Apuka
hayimpapa

Pocok, szeretnék bekerülni a táblázatba:o)
én a következõ paraméterekkel rendelkezem:
27 éves vagyok, 07.02-re várjuk a babicseket, a Schöpf - Méreiben fogok valószínû szülni (Dr Oláh Kinga) és Pomázon lakom, bár már nem hiszem, hogy sokáig, valószínû Bp lesz nemsokára belõle.
köszi!
Pálma és Haimpapa köszi a segítséget:o)

Manócska
7+6
Manócska

Kismamik,
most beszéltem Kamélia párjával, jól van Kamélia is és a baba is. KépKépKép Most még persze kicsit gyenge Kamélia, képeken láttam Ádámot, nagyon szép baba. Lehet, hogy pár napon belül megláthatom. Kép Itt vigyorgok mióta megjött az sms Tölük. Kép

Valamit már kéne csinálni is, azonkívül, hogy netezek. Kép

Puszi,
Pálma
még mindig 16+4 Kép
pálma

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?