Szrekuc!
a Humánával és a DM Baby Love-val (3-as) az volt a gondunk, hogy olyan sűrűre sikeredett, hogy alig bírta kiinni az üvegből (Avent 4-es). úgyhogy volt, hogy inkább fél kanállal kevesebbet tettem az adagba, csak kényelmes legyen neki.
Barbi!
nagynénémnek pár éve van fényterápiás gépe. cserélget benne üveglapokat és azzal kezel. nekem a náthára nagyon bevált, mikor nála voltam.
Tinu!
marha jól haladsz a pulcsival, még kedvet kapok
mitől kézműves egy csoki? esetleg házi? jójaz?
Akata!
én nem bánom, hogy Lencsi a saját kiságyában aludt az első perctől fogva (habár asszem 4 hós koráig nem lehetett volna elrontani), mert így most tudja mi a dolga, ha az ágyba teszem. én ráadásul alapvetően nem tudok jól aludni, ha ő is mellettem van, mert féltem, hogy lemászik, agyonnyomom, stb. szóval a második gyereknél azért első pár hónapban oda fogom venni, nem szivatom magam a 10-szeri cumivisszaadással, meg ilyenekkel, de ugyanígy kiságyra fogom tanítani , mert nekem kellemetlen lenne, ha folyton ott aludna velem. különben ez esetben számítani lehet arra, hogy nagy ágyon csak nagyon nehezen alszik el. szóval most nem is tudom kiságy nélkül altatni, max babakocsiban.
úgy tudom a szakirodalom nem javasolja a gyerek szülővel alvását, de én úgy vagyok vele, hogy mindenki ott enged az elveiből, ahol akar, csak érezni kell a határokat. szóval no para! esetleg kezdd el szoktatni a kiságyra, hogy ott is tudjon jót aludni. mert ha egyszer mondjuk nagyiéknál alszik, biztos nem a nagyi mellett fog

.
ja és persze két gyerekkel meg már nehéz megoldani, szóval, ha jön a kicsi, akkor is érdemes a nagyot ágyba szoktatni.
+ most látom, hogy Votiv abszolút a szívemből szólt!
Lindi!
Gréti gyönyörű, és egyre inkább Anyja
Palom!
a dokiváltás nem egyszerű ügy, néha nem szívesen vállalják a váltós mamákat, mert kellemetlen a régi doki mellett. (már amennyiben egy helyen melóznak)
Ruzy!
anyukám a félős dolgot úgy oldotta meg, hogy ekkorra mi már rendes heverőn aludtunk, és ő jött át a mi ágyunkba. így nem szoktunk az ő ágyukba! ha villámlott, v. ilyesmi, bebújt hozzánk, kérés nélkül is.
Vera!
beigli receptet küldhetnél
ÉJJEL ESZMÉLETLENÜL FÁJT A TORKOM, így talán még soha. most is fáj, csak éjjel jobban éreztem. nem tudom mit egyek, még Oscillo sincs itthon