Helló Lányok
Mi újság?
Üdv az újaknak, csak ne maradjatok sokáig. Az efeletti topicban találtok egy csomó infót!
Cateye

Veled mi van? Milyen gyógyikat szedsz pontosan, és mennyit?
Hurki

Szuperül írsz! Írj már mi van? Peteérés, repedés, baba, stb...
Karmen
Holnapra nagyon szorítok ám Neked.
Marcsiról sajnos nem tudok többet, majd beszélek vele.
Egyébként nálam azért nincs a táblában benne a próbálkozások hónapja, mert sok összességében, de rossz hormonszinttel nem is reális, szerintem senkinek. Próbálkozik az ember lánya, de az esély szinte 0. Legszívesebben a mostani ciklustól számítanám. És még az is ok, hogy sok volt a gomba elleni kezelés.
Bea
Ne izgulj a 25-30 millió/ml miatt, az alsó határ, de változhat. Nálunk is ennyi volt, aztán a SoteI-n is megnézték, ott már több volt, a múlt hónapban meg: 80 millcsi.
Változik, és nemcsak a száma a lényeges, hanem mennyi az életképes. Hallottam olyanról, hogy 100M körül volt, de a 80%-a selejt. Szóval fontosak még a további paraméterek is.
Csutka
A hormonjaid rendben vannak biztosan? Csak azért kérdem, mert nagyon kevés doki ért hozzá. Nekem is ezt mondták tavaly, hogy nyugi, jók az értékek és mi lett belõle?(Elhalás...)
És nem voltak jók az értékek, mert nem értett hozzá az az orvos. Szóval csináltass mégegyszer vérvételt, és mondd el itt nekünk, a többiek is tudják, hogy mi az elfogadható. Ha méred a hõt, abból is megállapítható, hogy van-e baj. Mindenféleképp tedd meg valamelyiket, mert hiába a próba, ha a hormonok rendetlenkednek. Egy orvos véleménye pedig édeskevés, Te is látod, igaz? Persze ne legyen gond, csak a biztonság kedvéért áruld el az értékeket...
Gitta

Virág

Merre vagytok?
Ja, én is mensizek már, nem nagyon szoktam görcsölni, de ami az 1.napon volt, az valami csúcs volt. Még jó hogy péntek este, éjjel volt. A hõm fenn volt a 38.cn-ig, de aztán leesett(az állam is), na annyira nem, mert a görbébõl a dokim mondta, hogy babu az nincs...
Gitta, ezért is kérdeztelek, hogy mi volt a múltkor veled, mert mintha neked is hasonló élményed lett volna? Szóval a 4cn-on vagyok.
Nikie