A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Az Elevittõl is helyreállhat valakinek a hormonháztartása szerintem, mert vitaminhiány egyértelmûen felboríthatja ezt a kényes egyensúlyt. Pont mióta szedem az E-t, azóta nem barnázok. BÁr lehet, hogy nincs összefüggés.

Krissi
Krissi

Krissi,

mióta szeded az Elevitet??? Neked nincsen székrekedési problémád miatta??? Én egy kicsit ettõl szenvedekKép de azért szedem naponta az egyet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Bea! Igen, nekünk ezért lett egybõl lombik, az inszem kimaradt. (ja lentebb olvasom hogy 30 millió? Az jó, mert 20m felett jónak számit.Mennyi van neki akkor? A férjemnek 1-2 m volt, ezért lett lombik belõle)

Csutka! Neked is sok tüszõd ill. legyen bennük sok petesejt, mert az a fontos.

Virág! Akkor már te is sinen vagy! +++++++

CatEye! nyugi, a Profasitól még nött a nyh! Jó helyen lesz ott a baba!

A sok drukknak most érzem meglesz a hatása! Olyan sokan vagytok, nem tudom felsorolni, de köszönöm mindenkinek.
Holnap este beszámolok hány petesejt is lett.

Puszi: Karmen
karmen

Krissi, Alena,
Én úgy vagyok vele, ha progihiány lenne, akkor pecsételnék is, nem? Bár még nem akarom elkiabálni, mert csak a 24. napon vagyok...

A doki azt mondta, hogy nem hiszi, hogy lesz sárgatest problémám, mert 2-3 érett tüszõm volt, ami majd tuti eleget termel.
A progi hogy termelõdik? Az külön téma?
Mindjárt indulnom kell...
adél

Krissi,
A MACA-nak nem tapasztaltam semmi mellékhatását. Talán ez a harmadik hónap, hogy szedem.
Adél,
Nekem a cicim csak azóta fáj, amióta a Clostit szedem. Elõtte semmi ilyesmit nem tapasztaltam, és szerencsére soha nem is barnáztam. Amióta Clostit szedek, a hasamat is éreztem fõleg középidõben.
Sajnos a dokim az a kedves de nem törõdöm típus. Azt mondta, hogy három hónapig szedjem a gyógyszert, azalatt biztos összejön majd a baba. Hát ha ez ilyen egyszerû lenne...
Ebben a hónapban felhívtam, hogy szeretném, ha középidõben UH-val megnézné, hogy van-e egyáltalán rendes peteérés. Lebeszélt, hogy az teljesen fölösleges, mert ha rendezõdött a menzeszem, akkor van peteérés, amirõl persze tudjuk, hogy ez így nem igaz.
Szóval a következõ lépés, hogy keresnem kell egy másik orvost, mert így nem haladunk semmit. A lányok itt már javasoltak is, úgyhogy kalandra fel, megyek másik dokihoz!

Alena
alena

Alena,
Még az is van, hogy állandóan szomjas vagyok és sokat járok pisilni. õrület...
Nektek nincs ilyen?
adél

Sziasztok!
Elõször is, amig el nem felejtem, köszi Krissi a holdas-elõrejelzést, most már engem kivehetsz a listádból. Csak azért vártam még egy hónapot, hogy biztosan ugyanazt az idõt adod-e meg nekem, mint amit én találtam a holdfázisfigyelõ oldalon,és jelentem pár órás eltéréssel, de ugyanaz van ott is. (mondjuk, ott nem lehet konkrét születési idõt megadni, csak dél, vagy éjfél. Én meg 21 órakor születtem, szerintem ebbõ van az a kis eltérés.)
Szóval,valaki másnak átengedem a helyet a figyelési adatbázisodbanKép

Vica, hajrá nektek, gratula az eredményért. Levéllel meg ráérsz, most én sem vagyok nagyon válaszképes, szóval csak lazán...

CatEye, ha megkérlek nekem is elküldöd az képek cimét? Bár javits ki, ha tévedek, én úgy értelmeztem,hogy akinek a profiljában van e-mail cim, az automatice megkapta. Én meg csak várok, várokKép Na,ez csak vicc, de ha este lesz még energiád, küldd már el légyszi nekem is,jó?(cim a profilomban)

Huh, alig pár óra,és indulunk a klinikára, kiváncsi leszek mit és hogyan fognak tenni. Majd beszámolok holnap.

Sziasztok
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Csajok!

JOvo heten lesz akkor minitali? A szokasos helyen?

Noemi: megy a drukk holnap reggelre, szep magas a hodKép

Gitta! A sok tuszo nem minden esetben jelent PCO-t, csak akkor ha sok pici tuszocske ucsorog a petefeszek szelen korben. Ugyhogy ne remiszd meg a lanyokat, ikreknek is kell lenniuk valamibolKép

Pussszancs: orsoly
orsoly

BarbiKép
Mar elkuldtem a levelet, akkor mi van? Kép
Szoritok Nektek

AdélKép
Remelem baboca van a dologbanKép par het es ugyis kiderulKép azert drukkolok, hogy igy legyen

Pusza:
Vica
vica72

BarbiKép
OK, örülök, hogy önkiszolgáló lettél!!!
Drukk megy neked is, Kármennek is!

AdélKép
Babásnak hangzol!! Húha, tesztet kérünk! Mikorra nem várod a mensit? A mellbimbód nem érzékeny? Egyáltalán, van valami különbség korábbi mensiváró idõszakhoz képest?

OrsiKép
Én felet szedek egy nap, és nincs székrekedésem. Szerintem, addig, míg nem biztos a terhesség, a fél is elég.

A minitali helyét és idejét írjátok meg lécci, szeretnék elmenni. Olyan jó lenne, ha sokan lennénk!

Na, megyek pizzát sütni.

Puszi:
Krissi
krissi

Vica, most jött meg a leveled, illetve a leveleid,mind a kettõ. Nem tudom mikor küldted el, de most ért ide.
Igy CatEye, köszi de nem kell velem foglalkoznod, megkaptam az oldal cimét!!
Pá-pá:
Barbi

Kép
Kép
barbi

Juhééééééj!
Látom a képeket!!!
Végre valami hely, ami külföldön is bejön!!
Szupik és szépek vagytok lányok!!
Barbi
Barbi

BarbiKép
Én vasárnap küldtem Neked a mailt a fotoalbumról. Kicsit késve kaptad meg. De nem baj, mostmár átteheted a profilodból a képeteket.

OrsolyKép,KrissiKép, és MindenkiKép
Hétfõn este 5-kor a Paulay Ede utcában a Vista Cafe-ban lesz a minitali. Remélem jó sokan fogunk csicseregni megint, a pincérfiú nagy örömére a spermaszámról, és a punci-turkászok tevékenységérõlKép

OrsiKép
Szerintem csak minden 2. nap vegyél be Elevitet, és közte csak Folsavat szedjél. Nekem is sajnos ilyen gondom volt az Elevittel, de így a Folsavval kombinálva javult a helyzet.

AdélKép
Te nagyon gyanús vagy Nekem. EditKép is azt írta amikor babás lett, hogy elõtte mindig barnázott, de abban a ciklusában mintha elvágták volna. Milyen hosszú szokott lenni a ciklusod ?

KrissiKép
Az hogy volt nyák az azt jelenti, hogy volt peteérés, de nem biztos, hogy meg is repedt a tüszõd. De ha meg is repedt akkor nem biztos, hogy van elég progid ami segíti a megtapadást és megtartja a babót.
Én megköszönném továbbra is, ha küldenéd a holdamat.Kép

Jó éjszakát !
CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia CatEye, gondolod, hogy attól, hogy nem barnázok, mégis lehet progihiányom?

Krissi
krissi

CatEye, nem tõled kaptam e-mailt,Vica küldte el nekem, amit õ kapott.
Milyen cimre irtad?Mert az biza elkallódott valahol.

Még annyit, hogy amikor én terhes volta,nekem sem volt barnázás abban a hónapban, amit én is furcsának találtam.Egy kis rózsaszinke volt a pé és menis idõszerûsége között, az lehetett akár a beágyazódás is. De barnarém a közelemben sem volt akkor. Még most is emlékszem rá, mert azóta minden hónapban van(sajna már most is), igy abból is tudnám, ha terhes lennék...

Sziasztok,megyek készitem magam a dokihoz.
Barbi
Barbi

Sziasztok!

PCOS-ben szenvedek, kérlek ajánljatok hozzáértõ orvost. Az emile címem is itt van.

Elõre is köszönöm.

Vikus
Vikus

Bocs lemaradt az emile cím:

horiterv@axelero.hu
Sziasztok

Vikus
vikus

Lányok,

megnéztem a galériát Kép látom gyarapodott Kép de azért még nagyon kevés kép van fenn rajta Kép mindenki rakja fel gyorsan a sajátját Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát persze, hogy negatív lett a teszt. Úgyhogy most ülök ölbe tett kézzel és várom, hogy végre megjöjjön, hogy elkezdhessem szedni a gyogyikat megint, persze a hõm ma reggelre sem esett le Kép.
Orsoly Kép köszi neked is a drukkot.

Noémi
noémi

Jó reggelt mindenkinek!

Tegnap hiába írtam, nem volt jó a netem. Sajnos nem tudlak visszaolvasni Benneteket.
Cateye! Köszönöm a mailt a képek helyérõl. Tegnap ezt se tudtam megnézni. Már kértem az Öcsém, hogy rakjon fel nekem képeket magunkról, de még nem sikerült megtennie.

Doris! Vagy már?

Nekem 6. napja van fenn a hõm, de már a 29. napon járok. Most se lesz rövid ciklusom. Bár ha jól megy, akkor még alakulhat úgy, ahogy régen, és nem lesz hosszabb 35 napnál. Pedig szedem a Maca Vibe-t.

Következõ hónapban megint ráállok a babára teljes gõzzel, mert lelkileg visszaálltam, és nagyon szeretnék. De nálam jobban a férjem. És már a családomat se tudom leszerelni.
Elegem is van azokból a kérdésekbõl, mikor lesz Dorkának testvérkéje?

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek! Kép

A legfontosabb:
Kép
Bocsi, ha esetleg valakit nem módosítottam!

Krissi!
Nem baj, hogy nem tudtál írni, neked is jár pihi! Kép Egyébként meg a hõmérõ alapján nem volt pé-m, meg nem is éreztem, hogy szurkálna. Kép Ebben a hónapban végig 36,8 és 37,1 között ingadozott. Ma ment fel 37,4-re, de szerintem csak azért, mert meg vagyok fázva. Kép Bár az is lehet, hogy volt 2 napja pé-m a hõmérõ szerint. Majd kiderül. Ha 2 hét múlva jön meg, akkor most volt. Kép Bár nagyon szeretném, ha most kivételesen ma megjönne, már így is késik 1 napot, bár biztos, hogy most nem vagyok terhes! Kép

Kármen!
Mizújs??? Kép

Cateye!
Kár, hogy ezt mondod a melegvízzel kapcsolatban. Pedig olyan szép lett volna, pont a holdas napomon voltunk egy csomószor együtt. (Ez most nem túlzás! Kép )

Mamacs!
Kép javítottalak! Kitartás!

Hurki!
Olyan jót nevettem a matyilógus beszámolódon! Kép Remélem, az ágyacskát nem hagytátok érintetlenül! Kép Szuper ez az eredmény, gratulálok neki! Kép

Csutka!
A tablicskuba nem akarsz bekerülni?

Anna!
Kép Sajnálom!

Noémi!
???????? Kíváncsian várom az eredményt! Kép

Bea!
Kép Sajnálom!

Krissi!
Gratula, akkor akcióhegyeket kívánok! Kép

Nikie!
Javítottalak! Kép Igen, én is így jártam. Kép

Kármen!
Drukkkkkkk!!!! Kép

AncsaNita!
Ne szomizz, ne add fel! Üdv közöttünk, de ne maradj sokáig vár a másik topic! Kép

Éva!
Javítottalak! Kép

Orsoly!
Úgy legyen, legyen mindenkinek ikre! Kép

Noémi!
A negatív még nem jelent semmit! Ne add fel!

Bocsi, ez kicsit hosszú lett! Sajnos tegnap nem tudtam jönni, ma remélem már leszek.

Üdv:
Gitta
gitta

Sziasztok!Kép

NikieKép
Megkaptam a mailt Kép, küldtem választ is.

NoémiKép
Sajnálom, hogy negatív lett a teszt. Hány napot késett eddig a mensid? Lehet, hogy a teszt volt korai. Ha a hõd még mindig magas mindenképpen bizakodásra ad okot.

AdélKépés többiek
Nekem is a terhességnél elmaradt a barnázás a szokott idõben. Csak késöbb jelentkezett, amikor már a mensi is késett. Úgyhogy amikor elkezdek barnázni már tudom, hogy nincs babauci.Kép

KrissiKép
Engem még érdekel a Hold, úgyhogy légyszives nézd továbbra is.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Noémi!
Sajnálom, hogy nem sikerült, gondoltam rád tegnap.Bár még ez sem 100%! A lényeg, hogy ne adjuk fel. Tegnap kibõgtem magam, aztán minden kezdõdik elõlrõl. Elõbb-utóbb ugyis lesz valami.
Csutka
Csutka

Gitta!
Hogy tudok oda bekerülni?
Csutka
Csutka

Jó reggelt LányokKép
Most jöttem a dokitól. Kezdem ott, hogy tegnap este akció volt. Egész éjjel majd bepisiltem, de hõsiesen kibírtam, hogy nem keltem fel, inkább nem aludtam. Reggel aztán olyan hüvelytornával, hogy egy thai masszõrnõ becsületére válna - hogy ki ne folyanak a matyik - elmentem a dokihoz. Megcsinálta a PCT-t, és képzeljétek nagyon jó lett. Azt mondta, hogy nagyon sok a matyi, és nagyon fickósan izegnek-mozognak. A nyálkahártyám is 8mm lett, amilyen még soha nem volt, és azt mondta, hogy nagyon szép 3 rétegû, amilyen a nagykönyvben van megírva. Hát a tüszõkkel vegyes érzelmeim vannak. Azt mondta, hogy kettõ volt egy 16 és egy 17mm-es a bal petefészkemben, most csak egy 17mm-est lát, de bevérzést nem a másik helyén. Õ szerinte megrepedt, de azt mondta, hogy nem lehet ezt még látni UH-n sem. Én kicsit szkeptikus vagyok, és félek, hogy csak felszívódott. Azért vett nyálmintát hormonelemzésre, és délben kell hívnom, hogy mi az eredménye. Abból fogja tudni, hogy megrepedt-e. Szerinte minden leletünk szuper, és valószínûleg a nyálkahártyám vékonysága miatt nem estem teherbe eddig. 28-án megyek HCG vérvételre.

KrissiKép
Szerintem ha nem barnázol akkor jó a progid. Jelzi a szervezet ha nem. Azért ha babás leszel mindenképpen kérj progit az elsõ 12 hétben, ártani nem árt.KépKépKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

Gitta Kép
Hát én ebben a hónapban már letettem a bébirõl, majd talán a következõben, csak jönne már meg.

Laura Kép
Még "csak" a 33. napon vagyok, szóval annyit nem késik, csak gondoltam, most hogy megvolt minden peteérés, tüszõrepedés... akkor, ha nem fogan baba, megis jön pontosan 30 napra, de nem. Kép

Csutka Kép
Fel a fejjel. Ari vagy, hogy gondoltál rám. Kép Én is szoktam bõgni, és akkor mindig furán néz rám a férjem, mert õ olyan lazán veszi, hogy ihaj! Mindig mondja, hogy majd csak sikerül egyszer, majd eljön az ideje. nem tudom, honnan veszi az energiát. (Mondjuk nem neki kell teherbe esnie.)

Pusz
Noémi
noémi

GittaKép
Javíts légyszives a táblában ma vagyok a 5c. 8.cn-on. Köszi.

CatEyeKép
Örülök, hogy ilyen jól haladnak a dolgok nálad. Remélem most sikerülni fog a baba.Kép Én már csak jövõre jutok el a dokihoz, addig csak a csodára várhatok.

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Cateye! Nagyon örülök, hogy ilyen jó hírekkel szolgált a dokid! Most már bizzunk abban, hogy sínen vagy.

Gitta! A táblába nekem is beírhatod: 1 kislány, szül: 1999.02.18. Köszi.

Nelli
nelli2

Sziasztok Lányok!

Már egy pár napja nem tudtam sajnos jönni, nagyon sok a munkám, otthon meg bedöglött a számítógépünk.

CateyeKép
Jó híreid vannak, akkor most már talán egyenes az út a sikerig! El tudnád nekem is küldeni a képtár elérhetõségét? Címem a profilomban.

KrissiKép
Nekem küldd légyszi továbbra is a holdállásomat.

Holnap megyek 21. napi vizsgálatra. Ez lesz nekem az elsõ, kiváncsi vagyok, milyen eredményeket produkálok majd.
Múlt héten voltam UH-n, akkor a doki azt mondta, hogy lesz PÉ-m, de a hõim alapján ezidáig nem volt. Nem értem mi van.
Holnap talán erre is választ kapok.

Puszi: Móni
bogu

Csutka!
Add meg az adataid és holnap már benn leszel! Kép
Becenév, ciklus száma (c), ciklusnap száma (cn), lakhely, életkor, gyermekek, próbálkozás száma, rendeszeres-e, és hány napos.

Noémi!
Kép

Laura!
Kép Javítottalak!

Cateye!
KépRemélem, a babácska már odabben lakozik! Kép

Nelli!
Beírtalak! Kép

Moni!
Sok sikert! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Noémi!
A férfiaknak egészen más a véleményük, meg a hozáálásuk. Nálunk az a baj, hogy inkább én tartom benne a lelket, mint Õ bennem. El van keseredve, és már nem nagyon bízik semmiben. Úgy nincs Vele baj, meg imádom meg minden, csak egy kicsit könnyen föladja a dolgokat.
Holnap lesz az eljegyzésünk harmadik évfordulója, ma meg a szülinapja van.Azt hittem a szülinapjára jó hírekkel lepem meg, de sajnos nem sikerült a tervem.
Csutka
Csutka

Sziasztok lányok!

Gitta
Köszi a javítást.

Cateye
Mindent bele, olyan jó végre azt hallani, hogy egy doki tudja, mit csinálKép

Nikie
Elekhez járok már 1 éve, amúgy nagyon elégedett vagyok vele, szerintem jó doki, bár eddig fõként a férjemnél derültek ki gondok, õt rendbe hozta. Viszont arra kíváncsi lennék, hogy téged uh-zott már? Van neki egyáltalán, -merthogy ahogy én tudom, egyébként nem rendel kórházban.

Karmen
28 millió volt az eredmény, telefonban ennyit mondtak, a motilitást illetõen pénteken kapunk adatokat. Az a baj az ilyen eredménnyel,/és ez most egy kicsit biztos furcsán hangzik/, hogy ahhoz nem elég rossz, hogy azonnal valamilyen rásegítést alkalmazzanak, viszont szerintem-bár benne van az elfogadható kategóriában, idõben nagyon meghosszabbítja a teherbeesést.És ettõl vagyok igazán kiakadva. Evitamin, Maca szerintem meg nem oldja ezt a problémát, csak mennek-mennek a hónapok. Azt eldöntöttem, hogy ez lesz az utolsó spontán próbálkozós hónap,elfogyott a türelmem.

Bea
Bea

NoémiKép
Szerintem ha nem jön meg pár nap múlva ismételd meg a tesztet, mert még alig késett. Én régen kb. egy hetet vártam és akkor is kicsit halványabb volt a csík, mint a másik, pedig egy szuperérzékeny tesztet csináltam.

GittaKép
Köszi a javítást.

BeaKép
Megadnád az email címed? Szeretnék írni magánba.

Lányok nem tudom mi van, de tegnap óta feszülést érzek a jobb oldali petefészkemnél, pedig még a ciklus elején vagyok. Hogy ez most mi lehet? Remélem nem valami gyulladás, vagy ilyesmi.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Szép jó reggelt!

Mindenkinek küldöm, aki kérte, csak az szóljon, aki már nem igényli (pl. Barbi)!

CatEyeKép
Ezek nagyon jó hírek! Biztos megrepednek a tüszõcskéid!!!
Mozogj, sétálj, emelj súlyt, biztos számít. Ezt a jó kis puha nyálkahártyát nem szabad veszni hagyni!!!!!

GittaKép
Megvolt az akcijóóó!
A hõmérõzés se 100%, hátha mégis volt pé-d.

OrsiKép
El is felejtettem írni, hogy két hónapja szedem az E-t, és pont azóta nem barnázok... Felet egy nap, de van, amikor elfelejtem. Augusztusban szedtem egy egészet, de valahogy nem éreztem jól magam, így átálltam a félre.

NoémiKép
Még bármi lehet. Próbáld egy másik fajta teszttel is pár nap múlva.

Nagyon szépek vagytok a képeken mindannyian, Galuska, az én férjem is tüsihajú, szemüveges...
Sajna én nem tudok felrakni képet, nincs scannerem, de ha tudok menni a talira, akkor viszek, és majd valaki felteszi a képtárba.

Krissi
krissi

Laura

Küldtem neked mailt, arra azonnal tudsz válaszolni.
(freemail címet eddig valahogy nem csináltam, amúgy meg céges mail címem van, azért nincs benne a profilomban).

Bea
Bea

LanyokKépKépKép

Kamelianak (aki marciusban meg itt volt velunk a "megint... "-ben) tegnap, helyi ido (Helsinki) szerint 14.33-kor 49 centivel es 3,035 kilogrammal (császármetszéssel) megszuletett a kisfia, AdamKépKépKép

Azota csak itt vigyorgokKép

Galuska

KépKép
galuska

Gitta!
Bocsi, még elég új vagyok és nem tudom mit értesz a "ciklus száma" és a "ciklusnap száma" alatt.Azt hiszem a többi tiszta...
Csutka
Csutka

Sziasztok Lányok!

Krissi Kép
Igen! Kép Bár utólag olvastam, mert otthon nincs netünk. Most aztán nagyon kiváncsi vagyok mi lesz. Sok reményem nincs, mert 4 cn volt, doki szerint progigondok vannak. Amúgy nagyon szépen köszönöm az infót! Innentõl csak hozzá kell adni a holdhónap hosszát? Tudom, hogy lyukas az emlékezetem, de itt is érvényes az, hogy a megrepedt tüszõ 12 óráig él, így az adott idõpont elõtt kb. 2nap, utána 12 órán belül jó az akció?

Cateye Kép
Köszi a képtár elérhetõségét! Kiváncsi leszek a többiekre is, ha felrakják. Egyelõre én nem tudok szkennelni. A találkozó meg részemrõl reménytelen, túl messze lakom Bp-tõl.

Leone Kép
Köszi az infót! Remélem az újabb dokid már rendesen foglalkozik majd veled! Majd írd meg a tapasztalataid.

Lányok! Kép Nem akartok bababesõt produkálni?

Sz.
szamoa

Sziasztok!

Gitta Kép
javíts légy szíves, 7c, 6cn.

Noémi Kép
Várj türelmesen, lehet, hogy korai volt a teszt. Ha nem jön meg és még a hõd is magas, akkor tesztelj újra 5 nap múlva.

Szamoa Kép
Az új orvos nem bízik a hõgörbében, nem is mondott arra semmit, hogy volt-e peteérésem az elmúlt 2 ciklusban. Azt mondta, hogy õ UH-n fogja követni, jövõ hét szerdán vissza kell mennem UH-ra (az a 14. nap). Most vett kenetet, valami vírus (?) vizsgálatot fog csinálni, és majd csinál rákszûrést is. Nem mondta hogy érdekli a hormonszintem, de nem is erõltettem, mert most nem szedek Clostit nincs értelme nézni. A Bromocriptin-t egyenlõre szedjem tovább, de azt mondta tekintsük lezártnak az eddigieket és induljunk tiszta lappal, szerinte ugyanis kicsit félrement az eddigi kezelésem, bár azt nem mondta pontosan mire gondol.
Azt hiszem ez eddig elég langyos, de annyiban elõrelépés, hogy hónap közben is rám fog nézni, meg úgy tûnik lehet vele beszélni, ha kérek tõle valamilyen vizsgálatot hátha megcsinálja majd. Úgy gondolom most hozzá fogok járni, aztán majd meglátom hogy haladunk.

Laura Kép
Már nem emlékszem, miért csak jövõre jutsz majd el orvoshoz?

Leone

KépKép
leone

SzamoaKép
Úgy van, ahogy írtad, tehát Hold elõtt két, de inkább egy nappal már jó, ideális 12 órával elõtte, utána is jó valamennyivel, de én inkább azt mondom, elõte kéne akciózni.

Lányok, tudtátok, hogy ma Holdfogyatkozás van?
Azt nem tudom, honnan látni, csak a programom dobta ki az infot.

Krissi
krissi

Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm az üdvözlést és a biztatást Kép

Laura: kérdezted, mi a probléma és hogy jutottunk idáig. Hát, hogy mi a probléma, azt sajnos még nem tudjuk. Tavaly júniusban abbahagytam a gyógyszerszedést, de akkor még nem sikerült megegyezésre jutnunk, hogy mikor is akarunk babát pontosan. Mindenesetre 3 hónapot vártunk a gyógyszer miatt és utána úgy voltunk vele, hogy amikor sikerül. Legnagyobb meglepetésünkre januárban pozitív lett a teszt. Képzelheted, milyen boldogok voltunk. Szerveztük az esküvõnket, benne voltunk egy lakásvásárlásban - hihetetlenül szerencsésnek éreztük magunkat. A nagy boldogság azonban nem tartott sokáig Kép
Februárban, a 9. héten (éppen a születésnapomon) vérezni kezdtem. Anyukáméknál voltam Debrecenben, 240 km-re a saját orvosomtól, így borzalmasan megijedtem. Mivel a vérzés nem múlt el (bár nem volt erõs, és görcseim sem voltak), a szüleim bevittek a Kenézi Kórház nõgyógyászatára, ahol egy doki megvizsgált. Õ akkor azt mondta, hogy nem komoly a baj, feküdjek, és ha a vérzés abbamarad, csak akkor utazzak vissza Pestre, de mindenképpen keressem meg az orvosomat. Rendbejöttem, hazautaztunk, hétfõn beszéltem az orvossal, aki pár nap fekvést ajánlott. 1 hét elteltével úgy tûnt, minden rendben van. Aztán 3 nap múlva megint vérezni kezdtem, akkor már azonnal bementem az orvosomhoz a kórházba. Kézi vizsgálat, majd UH, és megállapították, hogy a baba elhalt. "Mûszeres befejezés" (brrr!) következett. Kép
A 3 hónap elõírt "pihenõ" hamar eltelt (közben lezajlott a lakásvásárlás, a költözés és az esküvõ), így hatalmas lelkesedéssel vágtunk bele újra. De teljesen eredménytelenül...
A probléma nem is az, hogy régóta próbálkozunk, mert még csak 6 hónaptelt el az újrakezdés óta, hanem az, hogy a rengeteg esemény közben, ami azalatt a 3 hónap "pihenõ" alatt történt, nem volt idõm magammal és a történtek feldolgozásával foglalkozni, így amikor már 3 hónapja próbálkoztunk és nem sikerült, teljesen összetörtem.
Az, hogy menjünk el kivizsgáltatni magunkat tkp a férjem ötlete volt, mert szegénykém nagyon aggódik miattam. Eredetileg az Optimális Családtervezõbe akartunk menni, de õket egyszerûen képtelenség elérni, aztán egy barátnõm ajánlotta a Nyírõt, meg olvastam róla a Kismamában is, és úgy döntöttünk, próbáljuk meg ott.
Meglátjuk...
ancsanita

elõtte akart lenni.... 2 t-vel

GaluskaKép
Gratula a babának!
Jó hallani, hogy valaki innen megszült...

Krissi
krissi

AncsaNitaKép
Sajnálom a történteket.Kép Teljesen átérzem a problémádat. Nekem júliusban volt vetélésem, és elõtte kb. egy évig próbálkoztunk. Sajnos hormonproblémám van, amíg ez nincs rendbehozva addig nem fog sikerülni. Én nagyjából feldolgoztam már, pedig ketten is terhesek lettek az ismerõsein közül kb. akkor mint én. Így kicsit irigykedve nézhetem az egyre növekvõ pocakokat. Azért nem adom fel, biztos eljön a mi idõnk is.Kép

LeoneKép
Leírom magánban, hogy miért csak jövõre megyek.

BeaKép
Küldtem mailt.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Gitta!

Javíts légyszi, 11c 12cn.

Köszi!
Puszi:
bnemethm
bnemethm

Barbi,
Akkor a cicid hányadik naptól volt érzékeny? Hasad fájt?
Köszi
Adél
adél

Helló Lányok!
Bea Kép Kérlek írj a mail címemre.
Nikie
nikie

Krissi!
Köszi, aranyos vagy! Ha volt is pé-m félidõben, az akkor is kiesett! Kép

Galuska!
Gratula Kameliának! Kép

Csutka!
ciklus száma: hány ciklus óta próbálkoztok
ciklusnap száma: a menzi elsõ napjától kezdve hányadik napon jársz

Leone!
Javítottalak! Kép

Ancsa!
Sajnálom! Sokan jártunk ugyanúgy mint te, de nem adjuk fel!

Üdv:
Gitta
gitta

Krissi, Lányok,
Ma van a 25. napom.
23. nap óta fáj a cicim (baromi érzékeny) és a hasam. Tök pánikolok, hogy már megint mi a bajom,nem tudod, hogy ez milyen hormontól van?
Pecsételés, mint írtam nincs, tehát nem hiszem, hogy a progi miatt (a doki szerint tuti jó lesz a sárgatest-fázisom, mert 2-3 tüszõ sátgatestje táplálja / a Clostinak köszönhetõen ugye.)

Utolsó gondolatom, hogy terhes is lehetek Lányok, mert már annyi hormonális tünetet tapasztaltam magamon az elmúlt pár hónapban. Simán lehet, hogy csak a clostitól jó a sárgatest fázisom, de nem vagyok babás...
Azért köszi a bíztatást!

Most van egy meetingünk, de kora du. jövök tuti.
adél

Laura, NikieKép

Mail ment

Bea
Bea

BeaKép
KösziKép

LeoneKép
Küldtem mailt.

AdélKép
Szerintem a progitól is lehet mellfeszülés. Azért a babát se zárd ki teljesen.Kép

Puszi
Laura
Laura (laura2)

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?