A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Sziasztok!

Hát látom betegségből kijut majdnem mindenkinek...

Gabó,
nagyon klassz az asztal!

Eszti!
Jók a képek!
A sezmöldökszedést én sembírom, bár nekem csak csipesszel szokta, de borzalmasnak tartom. Jó régen is voltam :?
Mondjuk a szülés nehezebb volt nekem...

Csilla,
nagyon szép a naptár!
Jaj, nekem még össze kell szednem a születésnapokat, névnapokat és még semmit sem tettünk azért, hogy elkészüljenek...

Katus,
örülök, hogy van már gépetek!!
Remélem, Máté már tényleg javul!!

Vince tegnapelőtt éjjel megint belázasodott, de tegnap már nem, de nem tudom miért, de nem iszik, csak alig, alig eszik és még mindig folyik az orra és nagyon nyűgös.
Ma többször az idegeimre ment onnantól, hogy a délutáni alvásából felébredt, egyfolytában hol bőgött, hol csak fejhangon üvöltött és semmi sem volt jó neki. :roll:

Azt hiszem az oltás és a foga egyszerre kicsit megviselte, de nagyon remélem, hogy nem marad ilyen. :cry:

Kriszti,
nagyon helyesek a manók!

Minden betegeskedő babónak jobbulást!!

Én még mindig nem sütöttem mézest, ma meg nem találtam a teszkóban szódabikarbónát :shock:
pedig az én receptembe az is kell!!!

Remélem, a héten már csak sort tudok keríteni rá.

KépKép
KépKép
esztermami

Katus!Vegyél tuti finom!

Aniko!Ez a hidegrfont megviseli őket,de talán jól fog alukálni!!
És mit csinál öcséd kint?
Vendég

Eszter!Ez a hülye 15-hós oltás ilyen!Anno Levit is nagyon megviselte!Talán hamar túl lesz rajta!
Vendég

Gabó,
hú mákos szaloncukor!! Tamásnak vennem kell, neki mindenből a mákos a kedvence...Milyen márkájú??

Anikó,
szerinetm is nehéz ügy, hogy az ember kire hagyja a babóját. Nekem anyósom tudott sokat segíteni, el is jött sokszor hozzánk, igaz neki csak Pestről kell.
De klassz lehet, hogy a férjed főz!!! Ezért most irígykedem....Nekem néha akkora teher, hogy evvel is foglalkozzam. Ha csak hetente egyszer kellene szívesen, de minden nap
:?
Néha be is fizetek, de azért az nem annyira jó.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
és a 18 hós is ilyen?? Mert akkortájt fogok elvileg szülni és, ha még Vince is ilyen lesz :shock:

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami!

Milyen erdekes, mennyire masok a gyerekek, Mäte az oltas utan egy hetig dupla annyit ivott. Igaz önem volt läzas, csak kiüteses Mäte is nagyon anyäs, es neki is vannak hasonlo müsorszämai, eleg sok koncert van itthon, neha en is nehezen viselem, föleg ha egesz nap egyedül vagyunk.:(
Remelem a 18 hos oltassal nem lesz semmi gond.

Aniko!

En is irigykedem a ferjed miatt az enyem sajnos nem tud fözni, igaz en sem nagyon :? de meg elünk :D epp most sütöttem pogit, egy tepsi odaegett, nektek irogattam közben :oops: :D
En is anyukämra szeretem a legjobban bizni Mätet, de sajnos ö is nagyon messze van, de azert nagyon jo neked, hogy van kire szämitani itt Sopronban is.

katus78

Eszter!Ez márkátlan volt.Családi csomiban volt egy szem!
A 18-hós nem!Levinek nem volt semmi baja!Egyedül a 15-hós ütötte ki!Biztos a fogacskája is jön akkor Levi sem szokott enni szinte semmit!A sok folyadék jó lenne Levi annyit iszik mint egy kacsa!

Katus!Akkor ki is dobod azt a pogit?Annyira megégett?
Vendég

Sziasztok!

Csaviztunk délután, moziztunk, ilyesmi. Kettesben. Nagyon jó volt! Igaz a film kevésbé, csöpögös giccshalmaz.

Gabó! Tök jó ez a rajzasztal, Mirának biztos bejönne! De már kezd telitödni a szobája. :lol:

Eszti! Én nem tudom mit kapok, mindig meglepi ez nálunk. Idén nem lesz nagy dolog, megbeszéltük. Csak én csaltam. Lehet kikapok. :lol:

Csilla! Jók a naptárak, ügyi a férjed! Mi rendeltük, remélem jó lesz, szerintem holnap megjön.

Eszter! Az én receptembe is kell szodabikarbóna, szerintem mindegyikbe.

Kenyérsütö. Én is imádtam, egész addig míg el nem tört benne a lapát. És nem lehet pótolni. Újat kell venni. :cry:

KépKép
KépKép
mirama

Gabo!

Igen! :D De van nem egett is :lol: :lol: :lol:
Na most tenyleg megyek Joci melle :wink:
Jo ejt!

katus78

Sziasztok!Mindenkinek javulást kívánok!
Katus!örülök,hogy itt vagy!
Anikó!Nálunk is Apa tök sokszor szokott főzni.Tök jó az.Főleg mikor Virág kisbaba volt majdnem mindent megcsinált.
Csilla!Milyen programmal csináltátok a naptárat?

KépKép
kola2

Kriszti!Mi csaviztunk délután kettesbe :wink: Virág anyuéknál volt.Mindenhol tök sokan voltak,mindenki vásárolt.

KépKép
kola2

Mirama!Hát Miárnak talán jobb lenne mint Levinek,de talán ötülni fog neki és próbálkozni is fog vele!!

Katus!Jó bújást!
Vendég

Katus, Gabó,
az ivással egy ideje nekünk már gondunk van, pedig mindent kipróbáltam, hogy adjak neki, de ddig semmi sem maradt folyamatosan, amit rendesen ivott volna, pedig a nyáron még nagyon sokat ivott. Mostanság már azt csinálom, hogy én is csak olyat iszom, amit ő is ihat és abba szívesen beleiszik...
ja és rájöttem, hogy valamilyen okból mindig szívesen megeszi a fürdőkádban amaradék joghurtját :lol:
persze, lehet, hogy nem volna szabad ezt hagynom, mert hülye szokásai lesznek :shock:

Kriszti, Zsani!!
De jó lehetett nektek!! Pont ma reggel mondtam Tamásnak, mikor Vince fél 8 felé ébresztett és elég nehéz éjszakánk volt, mert nem kapott rendesen levegőt és amúgy is nagyon későn mentünk ágyba, szóval nagyon álmos voltam, és mondtam Tamásnak, hogy jaj, de jó lenne egy olyan Vasárnap kettesben, mint régen néha csináltuk, hogy egész nap ágyban maradtunk, egyikünk odahozta a reggelit, majd filmet néztünk, ebédet hozattunk és délután is aludtunk, meg filmet néztünk...
persze, biztosan lesz még rá alkalmunk :wink:

jó éjt mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Pedig a sok folyadék jó lenne neki!De ha nem hát nem!!
Nyugottan egye csak ott ha ott jobban esik neki ettől nem lesz hülye szokása!
Vendég

Na megyek leteszem ezt a csörföst alukálni!!

Jó éjt!!
Vendég

Anikó!
Én is anyura bízom a legszívesebben Szonját.Szerintem ez azért van mert tudjuk,hogy minket is felnevelt és jól csinálta,tehát nincs mitől félni.Ugye nem rossz az elgondolásom?Mit csinál tesód Afganisztánban?Békefenntartó?Nekem van egy haverom aki az.

Eszter!
Na jó,a szülés tényleg sokkal de sokkal jobban fájt de akkor pillanatnyilag az a legnagyobb fájdalmam.Az ám a baj,hogy nem megyek kozmikushoz időben és akkorára duzzad a szemöldökszőrzetem mennyisége,hogy már gázos leszedni.Most már megértem Brezsnyev elvtársat miért maradt oly dús szemöldökszőrzettel míg el nem patkolt. :D

Kriszti!
Szerintem meg fogja bocsátani a csalásodat ha meglátja az órát! :D Én megbocsátanék Neked! :D
Gyerekek jól vannak?Milyen fátok lesz?Színes?Tipusa?
Én már megvettem,egy illatozó ezüstfenyőt amit színes díszekkel fogok felcicomázni.Sajna ráléptem egy táska díszre amit még pótolnom kell. :?

Zsani!
Mit kap a kis Virágod Karácsonyra?Jól vagy?Mikor randizunk már?

KépKép
eszti76

Gabóca!
Na,elaludt a szépfiú?Én nagyon szeretem a mákos szaloncukit.Imádom a mákot.Sajnos nemigen van édesség amit ne szeretnék.Csupán az allergiám szab határokat a vágyaimnak.Ugyanis a mogyorós,diós és pisztáciás dolgok számomra veszélyesek. :cry:
Pedig a pisztáciát IMÁDOM!!!!!

KépKép
eszti76

Eszti!Köszönöm jól vagyok.Viri játék lovat kap ,az volt a fő kívánság.Meg a lego kockáihoz egy 200db-os ember,állat készletet,könyveket,meg még apróbb játékokat,ruhákat.Szívessen találkoznék Veled már :P Bár most karácsony ellőtt már nem ,de utánna bármikor jó. :P
Olyan ritkán írsz mostanába,gondolom munka mellett nincs annyi időd.

KépKép
kola2

Zsani!
Igen,sajnos a meló elveszi minden időmet a lazítástól.Holnap pl szabad lennék de megyek ki Ausztriába melózni.Ez van!
A 2 ünnep közöt szabad leszek ha esetleg ti is ráértek talizhatnánk.Reni is örülne neki bizti.Össze kéne hoznunk egy talitt.

KépKép
eszti76

talitt=talit

KépKép
eszti76

Sziasztok!!
Hát cajok az én éjszakám egy nagy sz@r volt.Petrát annyira elkapta a nátha hogy folyamatos orrfujás,ill.Bioparox volt a menünk.(nem volt orrcseppem :cry: ,de apa hozott reggel!!)

Zsani
Ne haragudj amiért nem tudtunk tegnap beszélni,de a Rékát is el kellett innen küldenem,mert Petra felébredt(tegnap egész nap nem aludt),és ide akart ülni.Azt meg nem hagyhattam,mert akkor meg a Réka nem alszik időben.Szoval gáz volt a tegnap este,meg az éjjel. :cry: Lekapcsoltam a gépet(pedig a tegnapi este lett volna az enyém a gépnél,mert Gyula dolgozott :cry: )Majd legközelebb!!!

Minden betegeskedőnek jobbulást kivánok!!
Vendég

Eszti
a taliban én is benne lennék,Renit,és Larát pl.én is szeretném megismerni. :wink:
Vendég

Beus
merre vagy???Nincs baj,ugye???Jelentkezz,ha olvasol minket!
Vendég

Cajok!!
Főztök??Vagy hol vagytok??????

HAHÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!!!!
Vendég

Haho, en itt vagyok, csak közben Mäte rajtam log, nem tudok irni :D
En nem tudom, hogy csinäljätok, de csak ha megjön Joco akkor tudok nekiällni fözni. :(

katus78

Sziasztok!
Én is itthon vagyok, de mind a három gyerekkel...
már mosok, megyek főzni,
Ágnes is éhes :D
puszi!

Kép
Kép
Kép
amica

Katus
Petra mellől ugy logok el,hogy valami "érdekes"dolgot adok a kezébe,amig irok.
Amugy ő sem hagy.Főzni,meg muszáj,mert a Réka nem soká jön haza a sulibol aztán éhes!!!Kiskamasz,tudod!!

Amica
Te sem unatkozol látom!!! :wink: A gyerekek csinálnak programot!!!
Ovi sincs.... :cry: Az ünnepségre eltudtok menni valahogy???
Vendég

Sziasztok,
mi is itthon az első nyugodt alvású éjszaka után, de Vince lépni is alig hagy.

Szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

Sziasztok!Katus!Nagyon nehéz Virág mellett is főzni de muszáj.Hosszabb ideig tart meg minden de egy ídő után csak kész lesz :wink:
Rik!Beus,otthon aludt anyukájáéknál,ma meg jönnek Sopronba vásárolni meg dokihoz.Írta msn-n.Gondoltam,hogy este közbe jött valami,majd máskor beszélgettünk msn-n.
Eszti!Karácsony után megbeszélhetünk valami randit.

KépKép
kola2

sziasztok

én ma takarítok, szal most ideugrottam, megnézem miről pletyóztok, de látom, elég sokat termeltetek!! :)

eszti,
elismerésem a szemöldökszedés miatt, én ehhez (is) gyáva vagyok!! inkább itthon, én szedegetem, de gyanta!! Brrr...
jók a képek a vacsiról, aranyosak a kiscsajok együtt! :) én többször voltam már abban a terciában, szerencsére a kajával nem volt gond, fini volt.

gabó,
húú, qrva jó az az asztal!! ez most akkor honnan van? ez is a vateráról? tök jó!! mennyi volt?
mákos szaloncukiról én még csak hallottam, enni nem ettem, de nem is vágyom rá. inkább valami kalácsban legyen nekem a mááák!! :)
viszont a zselés szaloncuki!!!!! én meg azt imádom!!! :) kértem gábort, hogy dugja el előlem, mert megzabálnám mind!!! :lol:

kettesben egy délután... ááá, nekünk álom. még. dorka iszonyat nehezen alszik el mostanában, mindegy, hogy éjjel van vagy nappal. álmos, mint a rosseb, de nem akar vagy nem tud elaludni. sír. van, hogy jó neki a szopi, de van, hogy nem. nekem feltétlen ott kell lennem, mert a vége mindig az, hogy szopiba alszik el. aztán vagy eszik, vagy nem, de alényeg az, hogy benne legyen a szájában...
múltkor úgy tudtunk megnézni egy filmet nyugodtan, hogy anyu játszott vele, mi meg néztük a filmet.
na de kérem vissza a tévénket, így dvd-t sem igazán lehet nézni, nem akarom becipelni a szobába, az a tv kicsi, nem élvezném úgy az izgi filmeket...

dorka karira miniszintetizátort, dobot, gurulós kukacot, készségfejlesztő csigát, zenélő tv-t, babát, cipőcskét, készségfejlesztő nagy valamit, meg olyan dolgokat kap, amiket még én sem tudok. :) csak győzzön majd velük foglalkozni...

hopp és ígértem receptet:

meggyes süti

20 dkg vajat ki kell keverni 20 dkg cukorral. belemegy 6 tojássárgája és egy egész tojás, 20 dkg liszt, vaníliás cukor, kicsi sütőpor, kicsi rumaroma. az egészet kikevered, egy sűrű, krémes masszát kapsz, kivajazott tepsibe teríted, rá a meggyet, és kb háromnegyed órát sütöd. gázsütőben kb 2-3. fokozat

én nagyon szeretem (enni is :)), mert könnyű elkészíteni és finom. ja, a mikor beleteszem a tepsibe a masszát, nem szoktam teljesen a tepsi oldaláig szétteríteni, hanem csak úgy szemre eligazítom téglalap alakúra, pár percre bedobom a sütőbe és csak utána teszem rá a meggyeket. bent a pár perc alatt a meleg miatt magától szétterül és jobban szét tudom osztani rajt a meggyeket.

KépKép
viol81

Sziasztok!

ESzti!

Tali jo ötlet, jo lenne mindenkit szemelyesen megismerni.
En mar feldiszitettem a fankat, mert ha holnap utan megyünk legalabb elvezhessük egy kicsit. :) Nekem ezüst es kek diszeim vannak.

Nalunk ma jo ejszaka volt, Lara 5.30-ig aludt akkor egy kicsit szopizott es aludt 8.15-ig. Ilyen mar reg volt, hogy nem kellettem 3-kor kelni.
Mar irogatom össze, hogy mit kell vinnem haza, de hogy mindent hogy pakolok be 2 böröndbe azt meg nem tudom. :(

Szep napot mindenkinek!

RENI

Kép
Kép
reni76

Viol!

Az volt az az oldal?

katus78

Viol
Nagyon szép dplgpkat fog kapni a kicsilyány.Csillogni fog a kisszeme a sok ajándék és a szép karifa láttán!!!Az első karitok Vele,de szép lesz!!

Reni
azért vannak jo napok is alvás terén,persze.Nálunk a legtöbb a rossz nap!!
:cry: :cry:

Katus
mikor indultok haza???Hogy van Máté??

Mérgelődöm, :twisted: :twisted: ,fortyogok :evil: :evil: :? :? :( éppen.Hivott a fodrász csaj,hogy csak holnap jo neki.Huuuu,de utálom az ilyet.Most ha nem lenne holnap a Gyula szerezhetnék valakit a gyerkőc mellé.Végülis Őt nem érdekli,mani-mani.
Én meg mondom ma hajam,holnap meg a várost a nyakamba veszem,ugyis beteg a Petra ez pont jol jön ki.ÁÁÁÁ?nem most a Petrával mehetek majd vásárolni karira.Jó moka lesz! :wink:
Vendég

Zsani
köszi az infot!!!
Akkor legalább a Beával msn-eztél !!!
Vendég

Rik,
ez neked is jól összejött :( :roll:

Nálunk Janka kicsit jobban van, már csak hőemelkedése volt délelőtt, taknyos és hisztis. Márton alig aludt az éjszaka, ráadásul most is lázas.

Holnapra nekem is segítséget kell kérni, délelőtt ház, ebéd után csípőszűrés, még minden belefért volna ovi alatt, de ezek a vírusok!!!!!!!!!!

Viol, ilyenkor fagyasztott meggyet vagy kompótot teszel a sülibe?

Reni, boldog karácsonyt!!!!!!!!!!!!
Nálatok már az van! :wink: :D

Katus, majd Máté is főz melletted :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Most vegeztem egy rakas vasalnivaloval, de mar mos a mosogep.:(

Rik!

Köszi az erdeklödest, Mäte köhög meg, folyik az orra, kicsit hörög, de mar lenyegesen jobban van.
Ma beszeltem a tüdögyogyässzal telefonon, megvan az ältalänos vervetel eredmenye, kicsit vashiänyos, de minden mäs rendben van, valoszinü egy kis vasat kell majd szednie.
Vervetel szerint nincs gyulladäs a szervezeteben, ugyhogy tuti virusfertözese volt, van.:(

Most akkor nem kell senkit keresned mert a ferjed otthon lesz?
volt mär idöpontod, csak a fodräsz vältoztatott???

Hät akkor en vagyok ilyen bena, hogy nem tudok igy fözni, de egy honapja kb 1 percre sem marad egyedül, ha kimegyek a szobäbol, mär bujik a fenekembe, ös egyfolytäban azt szeretne, hogy vegyem fel, es cipeljem.
Fäj is mär mindenem.:)
Ha az apjäval van egy szobäban, es engem nem lät tök jol eljätszik egyedül, nem nyafog..............ez miert van??? :roll:

Amica!

Csak csodälni tudlak! :shock: :)

katus78

Zsani!

Itam privit!:)

katus78

Most beszetem az anyukämmal, megvan a szövettan, jo indulatu a daganat, juhej, ennel szebb karäcsony ajändek nem is kelllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

katus78

Katus!Örülök anyukád jó hírének!!!Válaszoltam is priviben :P
Virágnak van kiskonyhája és amikor főzök azt játsszuk,hogy ő is főz a babáinak,maciainak :P Meg Apának szokott játszásiból sütit sütni.,mire hazajön.
Mikor indultok haza?

KépKép
kola2

Katus!Majd kinővi a nyafogos időszakot is,bár azt nemtudom mikor :wink: Mivel Virág is még eleget nyafog de már jobb mint amikor kisebb volt.

KépKép
kola2

Katus
nagyon örülök a johirnek!!Szép ajándék tényleg!!!!Nagy kő eshetett le a szivéről!!(meg a tietekéről!!)
Bizti a nyafogos időszakát éli a Máté.Nekem a Rékánál volt ilyen,most nem a Petránál.Bár most a nappali egybe vana konyhával. :lol: :lol: :wink:
Máté akkor tuti virust kapott be!!De honnan?HIsz ugy félted már!!!

Zsani
az jo ötlet hogy ott játszik ő is anyukás főzőst!!! :wink:
Vendég

Rik!Muszáj lefoglalni mert akkor tényleg nem tudnék tőle csinálni semmit.Most viszem anyósékhoz ,hogy be tudjam csomagolni az ajándékokat.Szenteste délután meg anyuéknál lesz,hogy feltudjuk díszíteni a fát.Még nem akarom ,hogy ne meglepetés legyen neki.Meghát ugye a kisasszony nem alszik délután.
Apa ,hogy dolgozik karácsonykor?

KépKép
kola2

Ja már múltkor akartam kérdezni a Hajdú Laciék ott laknak ahol ti?Láttam iwiwen az ismerőseid közt.

KépKép
kola2

Sziasztok!

Megjött a hütömágnes! Nekem annyira nem jön be. A kép minösége szép, de szerintem fura, hogy a piros kereten kívül fehér rész van. Szebb lenne kivágva.

Eszti! Kérdezted milyen fánk lesz. Idén kicsit újítok, vettem pár új díszeket is. Narancs és piros lesz a konbináció. És idén elöször nem rakok szaloncukit a fára. Kiváncsi leszek milyen lesz!

KépKép
KépKép
mirama

Sziasztok.

Csak egy percre ugrottam be,teljesen el vagyok havazva...

Katus,én is nagyon örülök,hogy minden rendben Anyukáddal!!!
Bevallom nálunk most jobbára a férjem főz :oops: ,mert a Bence velem akar csak lenni,hisztizik utánam,úgyhogy én babázok,ő meg csinálja az én dolgomat.Remélem már nem sokáig lesz így.Akkor ők is jól el vannak,ha mondjuk elmegyek itthonról,de ha lát,cirkuszol értem.

Annyi mindent akartam,de most nem jut eszembe semmi. :? :twisted:

Ja,én mindenféle szaloncukrot szeretek!!! :lol: Istinek zselést vettem,magunknak meg konyakos-meggyest,baileys-est,tiramisust.Nálunk a kisboltban lehet kapni kimérve,így tök jó,többfélét is lehet venni.

Megyek,elkezdem a mézeskalácsot,benn van a hűtőben a tészta.Mert azt már megcsináltam,csak tovább nem jutottam vele...

Istiék ma fellépnek a szanatóriumban a betlehemezéssel.Holnap meg délelőtt usziba mennek.

Kristi,nagyon jók a képek és gratulálok az első lépésekhez!!!

Kép

Kép
hajnus

Kriszta!
Vágd körbe a mágnest!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Katus!
Nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!! Boldog karácsonyt! szép ajándék, a legszebb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nekem is megjött a rendelésem, Ágnesnek vettem borostyán láncot. Ilyen, a netes képet teszem fel. Fogalmam sincs mit tegyek, ha JAnka meglátja majd neki is kell:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Kristi=Kriszti :D

Amica,ez a fogzásra való nyaklánc?

Kép

Kép
hajnus

Zsani
szerintem islegyen a karifa titok,az anygalok hozzák meg ilyenek.Ez olyan titokzatos...olya jo gyererknek lenni!!
A Laciék itt laknak igen.Képzeld én egész életemben vele egy házban laktam (5 évet leszámitva)mert a Kodály téren is egy házba laktunk gyerekként...most meg itt 4 éve...elválaszthatatlanok vagyunk.Asszem nem mondom el neki hol veszünk majd lakást,mert utánam jön!! :wink: :lol: Babát akarnak ők is egy éve,de nem jön össze,most dokihoz járnak..rendes tagok amugy.Te is ismered??
Gyula itthon lesz egy hetet,21-28ig.Hála az égnek!!
Neked férjurad dolizik?
Vendég

Amica
nyakék szép nagyon.Lehet kettöt kellett volna..vagy nem volt??
Vendég

andi,
én kompótot szoktam a sütibe tenni. egy üveggel
a lánc engem is érdekel, mert nekem is ajánlották fogzásra. ez olyan? hol rendelted?

katus,
jajajajajj, de jó hír anyukádról!!! na látod, OK minden!! :) és az is jó, hogy máténak "csak" kicsi vashiánya van!
és bátyád? úgy emlékszem, hogy ő meg vmilyen ct-re vár? vagy nem?

rik,
hűű, engem is ki tud akasztani, ha valami nem a megbeszélt időben történik... fodrásszal szerencsére nincs gondom, uncsitesóm vágja már iskolás kora óta. :D

kriszti,
én is meglepődtem a mágnes fehér részén, de engem olyan nagyon nem zavar. tulképp a hűtőre megy, az megy úgyis fehér. és ha megpróbálnád szépen körbevágni, ahogy andi is javasolta?

hajnus,
hűű, neked tud főzni a párod? :) nálunk ilyen nincs... :? :D

óó, és andi! gyűlnek tovább a pontok a pelusra, mert újra pamperst vettem. kipróbáltam a babylove-os pelust is, darabja 3 ft-tal olcsóbb, mint a pampersé, gondoltam lesz ami lesz, kipróbálom. tulképp nem olyan rossz, nedvszívóképesség is hasonló, mint a pamé, 100 db-ból egyikből sem folyt ki sosem semmi. csak olyan nehéz rátenni a gyerekre... :? én túl rövidnek találom a derekán lévő részt, nem tudok sokat betűrni oldalra-hátra, és úgy érzem, hogy folyton le akarna jönni a gyerekről, pedig nem. ill. a pamé magasabb a pocakján is és a hátán is. szóval száz szónak is egy a vége, pampers lett újra!! :lol:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?