Ismét kezdődik egy hét. És már csak hatot kell aludni karácsonyig (ha jól számolok, igaz a matek sosem volt az erősségem).
Sára: Hát nekem volt időm "megérni" 14 éves korom óta külön lakom a szüleimtől így volt rá cirka 8 évem hogy kibulizzam és kipasizzam magam. Hát ki is használtam rendesen. Így én már így 22 évesen eléggé belefáradtam a bulikba. Idejét éreztem annak hogy megállapodjak és végre megnyugodjak. Hát sikerült.
Tápszert semmi esetre sem szeretnék Neki adni. Csak az esti szopizásnál kevesebb egy picit a tejem, de vagy veszek ki a fagyóból, vagy pedig ráteszem óránként és akkor elég. Ha pedig ez sem jönne be akkor én szerintem már szilárdat fogok neki adni, nem pedig tápszert.
Nekem ez a kép most annyira nem tetszik ami a vonalzónkon van, kicsit homályos, de majd ha lesz jobb, akkor kicserélem.
Kenguru: A mi kengurunk elvileg 12 kg-ig jó. Ha nem ötlöztetem be nagyon, akkor beleférünk. Inkább adok rá 2-3 bady-t és egy vastagabb pulcsit, mint hogy egy vastag anorákot. Így elférünk benne.
Tegnap ki is próbáltuk, voltunk karácsonyi vásáron a belvárosban és hát nagyon tetszett mindenkinek a mi "csöppségünk".
Apuci cipelte így én tudtam felhőtlenül nézelődni és vásárolni. Meg is vettem a még hiányzó ajándékokat.
Dorka: Gratulálok az új fogacskához.
Timi: Boldog születésnapot Zsoltinak!
Angyalka2: Szerintem sokan úgy tervezik hogy fiatalon fognak szülni, de hát sajnos kevesünknek jön össze. Pedig mennyivel jobb lenne.
Anid: Szerinem a sors partner volt benne, különben most nem lenne egy gyönyörű lányotok. Egyébként nem csak Te, én is gyakran elírom a szavakat. Gondolom feltünt már. Csak én sajnos nem javítom ki őket
Lilló: Nagyon irígyellek ám, hogy eljutottatok moziba. Én már kb. 4 hónapja sehol nem voltam a babó nélkül. Na jó egyszer két heti intézkedés után eljutottunk okt. 23-án egy kiállításra és hát amilyen szerencsénk volt, nem engedtek be a térre, mert hát... de gondolom ezt mindenki tudja. Pedig olyan sokáig szerveztem h el tudjunk menni.
Pasi ügyben nekem szerencsém volt. Párom fiatal kora ellenére is nagyon szeretett volna már családot. Ritka mint a fehér holló.
Köszi a tanácsot szoptatás terén. De még szerencsére nem olyan drasztikus a helyzet. Én sem szeretnék neki tápszert adni.
Endy: Nem szabad siettetni a dolgot, kijön Ő ha itt lesz az ideje.
Mágnes: Megy a drukk ezerrel.
Tündi és Imi