Na akkor mégiscsak offolok egy kicsit...
Bálint új ágya:
A nagyfiú lelkesen segített az összerakásban:
Karácsony: Én is sokat töprengtem, hogy meglepi vagy közös élvezet legyen-e a díszítés, végül a meglepi mellett döntöttünk. Legalábbis idén, aztán majd meglátjuk, mert régen én is mindig segítettem a fát díszíteni és nagyon szerettem.
Szerintem is jó, ha van vmi a fa alatt, de a túlzásoktól én is hátast dobok néha. Ha már szóba kerültek a praclilenyomatok, akkor megmutatom, hogy sikerült a miénk:
Tudom, hogy nem vmi nagy szám, de hát ifjú még a művész
Votiv

Isti takarítós ajándéka rulez

Nincs mögötte egy kis hátsó szándék, pl. hogy majd ő is beszállhatna a takizásba?

Weleda

ezen én is megakadtam kicsit, de aztán beugrott! Pocaklakó kiscsajod hogy van?
Fibi

Simiző Bálintod nagyon édes

nem lesz itt gond

Csomagolás nálunk is titokban megy, és szinte hihetetlen, de már majdnem kész vagyok vele, ellentétben a sütikkel... Akkor házi szaloncuki tényleg nagyon szuperül sikerült, ha már elfogyott!
Neet

Bölcsi

Eszti inkább Veled akar lenni, mint az unszimpi nénivel

De viccen kívül, remélem nincs komoly baja!!
Indi

kislány Jézuska

bocsi, de ezen olyan jót

-tem! Kívánom, mielőbb legyen saját otthonotok, hajrá Jézuska!
Ancsi

Lencsinek gratula a Heji-hez!! Olyan sok szót tud már!!

Kajamizéria

És se a bébiételt (vagy ezt jobban szereti?), se a felnőttkaját nem hajlandó megenni? Ha kanalat adsz a kezébe, az se köti le? hátha megpróbálna ő is enni vele? És ha Te is ennél vele együtt a tányérból? Nem zavarta, hogy éhes, nem hisztizett aztán miatta?
Bocsi, ha hülyéket kérdezek, csak nálunk lassan pont az ellenkezője a gond: Bálintnak néha hihetetlen étvágya van, képes akár felnőtt adagot is megenni főtt kajából (pl. ma 2 gombóc töltött paprikát nyomott be ebédre), és néha nehezen tudom eldönteni, hogy tényleg ennyire éhes-e

Másrészt örülök, hogy szépen eszik, látva a játszóházban ahogy 2 kanál után azt mondják "elég" vagy meg sem kótolják a gyerkőcök a kaját, az anyjuk meg tiszta ideg, hogy éhes lesz fél óra múlva, majd nem fog aludni, stb.
Indiék, Ildiék, Johiék, Isti, Ancsi! és remélem nem hagytam ki senkit, olyan sok beteg van
Minden kis- és nagybetegnek mielőbbi bulást!!!