Sziasztok Lányok!
Tegnap sajnos már nem tudtam jönni, mert este már nem tudtam fellépni a netre, hiába próbálkoztam.
Nagyon jól esett, hogy ennyire izgultatok értem.
Azt hiszem én most nyugodt vagyok. Túl korai volt az az UH. A második terhességemnél 7 cm átmérőjü cysta volt a petefészkemben, a 20. hét körül készültünk a műtétre, erre a 18. héten elpukkant. Valószínűleg most is ilyesmiről lehet szó. Annak viszont nagyon örültem, hogy a nyálkahártya vastagsága alapján valószínű a baba. A doktornő azt mondta, hogy előfordul olyan, hogy van egy baba a méhen belül és egy a méhen kívül is. Teljesen feleslegesnek érzem, hogy elrohanjak az orvosomhoz, ráérek a pozitív teszttel.
Ami miatt a méhenkívüli terhességre gondolt az az, hogy alulműködő pajzsmirigynél lassabban jutnak a megtermékenyített petesejtek a méhüregbe és nem ritka, hogy a petevezetékben ágyazódnak be. Ha ezt nem veszik észre időben szétnyomja a növekvő baba a petevezetőt, ami életveszélyes vérzéssel járhat .De erre még van időm a pozitív teszt után is.
Igazából csak januárban akartam tesztelni, de már nem merek addig várni. Egy hét múlva megpróbálkozom vele.
Titi!
Meg sem próbálok okok után kutatni, a pároddal való problémáddal kapcsolatban. Nem egyforma vérmérsékletűek az emberek. Van, akit ellazíta szex, ha stresszes, van aki meg gondolni sem tud rá ilyenkor. Számtalan esetben volt, hogy a férjem hivatkozott fáradtságra, és olyan is, hogy én. Az a lényeg, hogy hogyan tudod ezt a helyzetet kezelni. Tudom, hogy ilyenkor nehéz, de éreztesd vele, hogy mennyire fontos neked a vele töltött idő és nem csak a babagyártás miatt! Sokszor egy simogatás, kedveskedés sokat tud segíteni, de a sértődés soha!
Erzsike!
Most Te vagy a nagy esélyes! Letelt a 28 nap és nem esett le a hőd! Pedig Neked soha nem szokott késni! Annyira várom, hogy este mesélj! Hamarosan tesztelhetsz!
Ági!
Teljesen biztosra veheted, hogy a foszfatázos dolognak az a magyarázata, amit az orvosod mondott! Annyira irigyellek, most még nyugodt vagyok, de ha biztos lesz a baba iszonyúan fogok pánikolni a pajzsmirigyem miatt. Egyelőre ott marad a nyakamon, majd néha, amikor már nagyon csúnya le kell szívni. Neked lassan véget ér az első harmad! Annyi tejterméket egyél, amennyi jól esik, főleg sajtot, túrót. Igazából a Ca pótlás csak a vegtáriánusoknál jelent komolyabb gondot.
Eszter!
Szerintem bujkál benned valami vírus! Egyébként az előző havi görbéd is cikk-cakkos volt az elején, csak nem ment fel ennyire a hőd. Te vagy az, akinek a legkevésbé kellene izgulnia, mert már megállapították Uh-al is, hogy minden rendben van a peteéréseddel és a nyálkahártya vastagságával is! Csak a türelem nem az erősséged, de én így szeretlek!
Meri!
Gondolom azóta már a tetőt is lecseréltétek a szekrény miatt! Vagy abban a szekrényben készül a baba?!
Ildikó!
Szomorú vagyok, hogy így akadozik a szolgáltatás nálatok, tudom milyen bosszantó! Hamarosan itt a pé ideje Nálad is! Remélem hamarosan együtt örülhetünk mindannyian a babáknak!
Hugi!
Tényleg jól eltűntél!
Anna!
Nem tudok rólad semmit! Változott valami a gyógyszerrel kapcsolatban?!
Lányok én még írnék jó sokat, de nem lesz, aki elolvassa! A többit később!
Virág!
Küldöm a címet! Sok puszi!
Hogy foglak elérni, ha hazajössz????!!!!!