A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Elfelejtettem írni.Tegnap mentem a bölibe a csajémér,és mondja a dadus hogy verekedett a lányom.Vagyis hogy nekiment egy kislány,és hogy ő nem hagyta magát.Bal arcán karmolás nyom,a másikon kicsi kék folt,orra alatt szintén karmolás.Büszke vaok rá hogy megvédte magát,de borzasztó hogy már most vannak agresszív gyerekek.Nem a lányom volt a hibás,ő csak megvédte magát.Hát volt egy pár keresetlen szavam,ha legközelebb megyek a gyerekért akkor lehet a karja lesz eltörve?Szóval félek már naon a közösségtől.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
Gratulalunk Annának. Ez a torta gyonyoru :lol:
mvirag

Cukker,
Szerintem nem Adri az egyelen baba aki egy kis nyoszorges utan egyedul elalszik viszont ha " szorakoztatjak" akkor csak egyre nyugosebb lesz, es nam akar elaludni. Az enyemek is ilyenek voltak. Most meg mar siman megy az alvas nyoszorges nelkul inkabb beszelgetnek egymassal elalvas elott :wink:

Hajny,
Jovo szeptemerben en is szeretnem bolcsibe adni a gyerkocoket, de ettol a verekedestol kicsit en is tartok. Az enyemek radasul hagyjak magukat...Annyira meglepodnek ha ilyen tortenik pl a jatoszohazban.
mvirag

Cukker, Virag
és ez azt jelenti hogy cumi sem kell a manóitoknak az elalváshoz?

Verekedés... Danit is szokták lökdösni, csúfolni ... a nagycsoportosok és ő sem üt vissza. Azt nem tudom hogy sajnos vagy nem de ez van... :roll:
ő inkább elvonul és megsértődik (szerintem)

KépKép
KépKép
nana09

Dora, Kattic, kérhetek még dobozokat? :roll: Azt hiszem sok kell. :oops: :roll: De fele sem lesz kipakolva.

Hajni, édes Anna! :)
birolili

Hajny, Bea,
miről beszéltek ti? Thomas, meg milyen baba?

Hajny,
hogy Anna milyen nagylány! Hirtelen belegondoltam, hogy nemsokára Leona is ekkora lesz. Olyan furcsa.

Cukker,
aranyos lehet Adri ezzel az elalvással :) , ülve alvással. Azt hiszem, ez lenne az "igazi" elalvás, csak van, akinek gyorsabban, van, akinek lassabban megy, hogy ezt megtanulja.

Verekedés: sztem minden gyerek vérmérséklete szerint reagál az erőszakra és mondhat a szülő bármit, nem tud máshogy tenni. Lehet, h megpróbál visszavágni egy visszahúzódó gyerek, ha a szülő ezt javasolja neki, de abból nem sül ki semmi jó. Gondolom, ha otthon látja, megtanulja az igazi értékeket, akkor ezeket a helyzeteket is megtanulja kezelni.

Kép
sygnum

Lina,
Boldog Szülinapot Lilinek! És jobbulást!

Kép
sygnum

Syg,
igen, csak az a baj hogy a későbbiekben ez a társadalom az olyan embereket mint Dani (aki nem üt vissza ) nem nézi jó szemmel....ez hülye megfogalmazás, de ha nem lesz elég "kemény" gyerek ebben a mai gyerek közegben nem fog tudni érvényesülni... :(

KépKép
KépKép
nana09

Mondjuk én soha nem "neveltem" arra, hogy üssön vissza, valahogy képtelen vagyok ilyet mondani, de a férjem és a papa is, próbálják "edzeni" szegényt. :roll:

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Hajny jók a képek,tök jó tortija volt Annának és ő is nagyon szép volt.

Játszóház jó volt tegnap?

Pille,Roz köszönöm a receptet.

Nincs vkinek orchideája?Csak érdekelne,hogy ha lehullajtja a virágját,de a gyökere,levelei élnek tovább fog még újra virágozni?

Az alvás nálunk is megborult kicsit,tegnap is félóra hűdekialudtammagam után éjfélig szórakoztatott minket a leányzó.Két napja meg nem hajlandó de. aludni,biztos ő is már karácsonyi lázban ég :D ,mi lesz ha itt díszeleg majd a fa is!?Na ez a másik gondom,hogy hova a fenébe rakjam a karifát,hogy ne legyen belőle baleset és akkor már mekkorát vegyünk?Ti hogy csináljátok?

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Syg
amikről írtunk,azok mese figurák a minimax mesecsatornáról.Igazán édesek.
Jaj,remélem nem hiszed hogy Anna itthon látja azt hogy meg kell védenie magát,mi nem verekszünk.Ha netán vmi miatt összeszólalkozunk,próbáljuk nem Anna előtt intézni.

Virág
hová mennek a gyerekeid bölibe?Illetve hová szeretnéd járatni őket?

Lili
hogy állsz a pakolással?Már naon mehetnéked van a másik házba mi?

Nana
Dani ment már úgy haza az oviból hogy sérülések voltak rajta?Naon rossz Annán látni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Csúnya egy idő van,lehangol.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

DEttus,
IGEN! fog. :)
Nekünk van és gyönyörűen újra kivirágzik. :)
MOndjuk nem rajtam múlik.... :oops: :roll: A férjem a virágfelelős! :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Bocsánat, de közben elöntöttek a sűrgős munkák is, úgyhogy dolgozgattam amikor nem éppen a korházban voltam, mert már jó sűrűn kell járni!

Most a privátban kezdtem, így Seriff, Sygnum már oda is írtam Nektek.

Hát megismételtük az UH-ot. Most 3 mm-t mértek. És javasolja az orvos a genetikai vizsgálatot :cry: így szép lassan kezdem magam hozzászoktatni a gondolathoz! A chorionbiopsziát kellene megcsinálni, ami akár a 20. hétig is elvégezhető, de jobb előbb, amíg kisebb a baba. Holnap kell mennem a genetikai tanácsadóba.

A 4D nagyon klassz volt. Élmény volt látni a babócánkat ahogy mocorog. Fényképünk is lett róla. Én teljesen egészségesnek látom! :lol: Ja, és nagyon fiúsan nézett ki! :shock:

Hajny, Lina - Boldog szülinapot a lánykáitoknak!

Ennn - Majd gyere mesélj mi volt a dokinál. Melyik nap is mégy hozzá?

Ja, és valami náthaféleség támadott meg, úgyhogy kicsit ramatyul vagyok. Még ez hiányzott nagyon. Lehet múltkor a háziorvosnál ragasztották rám a két órás ücsörgés alatt. De lázam nincs csak a torkom fáj és az orrom van tele cuccal. Szerintetek baj, hogy ezzel nem rohantam az orvoshoz? Már elegem van éppen így is az orvoshoz járásból. Homeopátiás bogyót vettem rá. Homeogen 9. Azt mondta a patikus ez jó rá! Valóban használt. Nem fáj a torkom. :P De meddig szedjem?

Megyek, mert még hoztam haza munkát.

Kép
potykamanó

Hajny,
Nem, illetve ilyen durvák nem mint amit te írsz szegény Annán. és hát ő még olyan kicsi!
Azt hiszem .... HÚÚÚ nem is tudom it csnáltam volna a helyedbe. :evil:

KépKép
KépKép
nana09

Nana, Zsófi is ilyen lesz, mint Dani. Tuti. :( Vagyis nem tudom, hogy sajnos-e....neki is kis mimóza lelke van. :roll:
birolili

HAjni, most kezdtem el igazán pakolni, apránként kell mindent, mert szanálok is, de nem tudok sikmindent kidobni. Úgy a szívemhez nőttek. :roll: Gabi mindent hajigálna kifelé. A padlásra tesszük amiket nincs szívem kidobni. :oops: :roll: Jó, mi? :wink:
Jan. 6-7-én költözünk. Most már hivatalosan is. Nagyon várjuk!
birolili

8-án már ott szeretnénk aludni. :)
birolili

Lili, itt var rad egy halom doboz! :lol:

Kesobb meg irok, most csak beugrottam.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi Dóra! :) Aranyos vagy! Két ünnep között elszaladhatunk értük?Otthon lesztek?
birolili

Lányok!

Sam bent van a kórházba még egybe van. Ma volt opt-én még nem szül. Kiderült van epe köve.
borsika33

Sziasztok!

Roz, olyan omlós lesz, mint a linzer. Én már bedobozoltam, remélem nem fogy el karácsonyig. (titokban rájárok, pedig a szekrény tetejére tettem direkt)

Flóra hétvégén nagyiéknál volt, ismét betegen jött haza. Már pénteken fájlalta a torkát, nem bírt nyelni, belázasodott. Szombaton anyós elvitte dokihoz. Vasárnapra apró pöttyök jöttek ki rajta, azt hittük vmelyik gyógyszerre alergiás. Ma megint belázasodott, néha köhint egyet, meg itt-ott pöttyös. Most értek haza Istvánnal a dokitól és kiderült, hogy skarlátos :cry:
Nem igaz, hogy minket minden utolér :cry:
Valószínűleg Orsi is el fogja kapni....

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

borsika
nagyon drukkolunk samnak vigyázz rájuk :) Nem görcsöld be az epéje ? jaj szegény akkor tuti meg is műtik a szülés után csak be ne görcsöljön az felér egy szüléssel :( :( :( szegénykém ....

pille
köszi nem tudom hogy bevállalom e még annak is megsütést kicsit le vagyok merülve...

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz

Igen hétfőn éjjel be jött hogy görcsöl de kiderült hogy az epéje. Át küldték a gastróra .Epe köve van ha megszült meg kell egy pár hét múlva műteni. Hát ez van. Most jól van de haza majd csak babával mehet. De nem tudni még mikor lesz baba.
borsika33

Sziasztok!

Én nem szoktam menteni, amiket írtok. Egyrészt hozzá vagyok szokva a több oldalas visszaolvasásokhoz. A csneten több topicot is követek. Meg ugye itt is olvasom.

Csütörtökön megyek délután. Már feszítenek a fészkeim, bár szerintem megint csak az egyik oldalon lesz tüszőm.
A mnyh-m múltkor baromi ramaty volt ( 4mm :( ) Remélem most már picit jobb lesz.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Sziasztok!

Köszi a szülinapi köszöntéseket, de igazából még van 5 és egynegyed óra, holnap, 20-án lesz egy éves Lili, meg Quill Zsombija is!!!
Sőt Sam nagyobbik kislányának is szülinapja lesz holnap. Tök jó lenne, ha szülinapi ajándékba kapna egy kistesót:)

Szegény Lilinek azért nem lesz olyan igazi ez a szülinap. Nagyon beteg, talán ilyen beteg még nem is volt. Hurutos, és mellé fullad. Ráadásul a doki már csak karácsony után lesz, viszont ha nem javul, vissza kell vinni. Anyu volt vele ma, állítólag egy nagyot hányt is, de azóta talán kevesebbet köhög. Most alszik az én ágyamban.
Olyan fura, ott nyugodtan alszik, a kiságyában meg dobálja magát, pedig nem vagyok ott mellette a nagyágyon sem most.

Hajny,
jó volt a tanítás, bár nem olyan jó, mint a munkahelyemen. Kevesebb pénz, motiválatlan tanulók. Ez olyan "iskola" volt, én meg ugye felnőttekhez vagyok szokva.

Dettus,
igen, fog újra virágozni, csak az a fontos, hogy ne tegyétek kaspóba, maradjon az átlátszó cserepében minden nélkül. Mi beletettük, és addig nem is fejlődött. Amióta szabadon van, szép is.
Fenyőügyileg: mi földlabdásat vettünk, tavasszal megy a kertbe. A férjem alig tudta a kocsiból kivenni, olyan nehéz, feltételezem a gyerek általi felborítással nem lesz gond.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Boldog Szülinapot a piciknek! :D

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Pille, nagyon sajnálom! :( Gyors gyógyulást!

Lina, Nagyon Boldog születésnapot kívánunk!!!!! :)

Borsika, Samnak mond meg légyszi, hogy pusziljuk! Gondolunk rá! Reméljük minden jól fog menni.
birolili

Pille, sajnálom nagyon Flórát! Gyógyuljatok meg hamar!

Enn, ne izgulj, az enyém is kb ilyen vékony volt, pár hét(talán 3) múlva meg tök vastag :) .

Dettus, bár Hanna tavaly karácsonykor 7 hónapos múlt, de nem izgatta a fa, nekünk rendes, kb 2m-es volt, nem akarta felborítani meg semmi, igazából ezért is fordult elő, h leszedés előtt 1nappal itt ültem a gép előtt, és egyszer csak hátranézve azt láttam, h világít a szája :oops: :D ,mert bekapott egy izzót. Na ennyi volt ösz-vissz az érdeklődése a fa iránt, 2 hét alatt.

Samnak jobbulást!

Lina, Lilikének is!

Kép
seriff

Pille,
sajnálom :(

Hajny,
dehogyis! Pont azt írtam, hogy vérmérséklettől függ, h visszaüt-e és attól, hogy mit lát otthon. Nyilván nem "verekszetek" otthon, a bölcsiben sem ő kezdte, csak védte magát. De az egyik gyerek így, a másik meg úgy fogja ezt tenni.

Nana,
nem biztos, h nem fogja magát megvédeni később. Csak okosan, szavakkal. Az sokkal jobban fáj és nagyobb "győzelem", mint egy ütés. Legalábbis én így gondolom.

Borsika,
köszi az infót és jobbulást Samnek!

Kép
sygnum

Csak gyors bekukk!

Lina Boldog szülinapot Lilinek!

Syg 2 aranyos mese a Minimaxon.

Samnak és a beteg gyerkőcöknek jobbulást.

Jó éjt!

KépKép
KépKép
sbea

Pille,
ez nagyon :( :( :( Nem sokat tudok erről a betegségről (annyi biztos én is átestem rajta piciként)
Remélem mihamarabb túl lesztek rajta.

Én nagyon sajnálom szegény Sam gyerekeit, mert akkor ez most azt jelenti hogy biztos hogy Sam a korházban, a lányok meg otthon néküle fognak Karácsonyozni... :cry: :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Dettus
még kétszer aludt Lencus egy nap ? délelőtt délután ? Nem lehet hogy már átérne a déli nagy alvásra a kora pont ott van :)
nálunk a fa olyan 1,5 m magas asztalra kerül és kikötöm a fütés csőhőz mindig nem kisértek Adrit már ismerem :D :D :roll:

pille
atya ég :( :( :( De sajnálom :( szegény flóra ... mielőbbi gyógyulást :)

lina
nagyon nagyon sok boldog szülinapot lilinek ma legalább én vvoltam a első ( már szerda van :D )

syg
alvás? nagyon fáradt vagy?

bea
te jobban vagy ?

Lili
zsófi jobban van ?

Ma elakartam menni házidokihoz mert még minidg fáj a fejem de sajna nem jött ösze beszéltem vele telcsin szerintete tuti idegi alap lesz .... :( vajon mitől nem is értem :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Köszönjük a szülinapi köszöntéseket!!! Ma egy éves Lili :D :D :D
El sem hiszem, hogy már ekkora.

Sajnos ez a szülinap dolog nem egészen úgy alakul, ahogy szerettem volna. Tényleg nagyon beteg Lili, ilyen még soha nem volt, ne is legyen. Éjszaka még ügyeleten is voltunk, mert mindent kihány. Gyógyszert, kajcsit, teát, mindent. Kapott egy szurit, de ugyanúgy kijött a gyógyszer ma reggel is. Már reggel 38,6-os lázzal ébredt, szóval nem tudom, mi lesz így. Ami benne van, az 4 szem kölesgolyó, pedig ugye a gyógyszereket sem éhgyomorra kellene bevenni. Én annyira félek, hogy ha így marad kórházba kell menni :( :( :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
:( nahyon sajnálom szegény lili :( sajnos pedig ha nem áll meg a hányás bizti be kell mennetek ki ne száradjon de hidd el ha nem marad abba hányás jobb helyen van ott , ott figyelnek rá hogy nehogy nagyobb gond legyen. Szerintem a köles golyo nem baj mert az nem erős izű tehát nem készteti hányásra meg arra kívánja folyadékot és most az a lényeg

Nekünk most volt nagyon ramaty éjszakánk 1/2 1 ig csináltam konyhát mert anniyra fájt a fejem hogy nem tudtam aludni de mikro végre el tudtam aludni keltett Adri biztos rosszat álmodot mert sikítva sirva ébredt :( aztán erre felbredt áki is majd 1 óráig altattam őket vissze aztán 4 kor ujra felébred adri és 1/2 6 óta végleg fent van ... DE Áki ma reggel megtanult egy uj szót csillag =csitta :D a zoknián van a csillag :) amit reggeli öltözködésnél vett észre :)

ma jön apu festeni az előszobát 2 hete ígéri és most ért ide :roll: na mindegy lagalább karira kész lesz ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Lina, óh, hát jobbulást a kis szülinaposnak! Sztem semleges ízű folyadékot adjatok, ne teát, gyümilevet, inkább vizet ill. a patikában kapható elektrolit oldat lenne a legjobb, de biztosan elmondták az ügyeleten.

Roz, :cry: az éjszaka miatt, a miénk ma egész jó volt, 3 ébredéssel fél10től, és még Hannáé tart...

Kép
seriff

Sziasztok!

Nagyon boldog születésnapot kívánok Lilinek! Kép
Gyógyuljon meg minél előbb!!

Samnak nagy drukk, remélem gyorsan kibújik a babócája.

Lányok, én még nem is hallottam a környezetemben, hogy valaki skarlátos lett volna. Flórának fel-le ingázik a láza és szétvakarta magát éjszaka, pedig hintőporoztam.

Roz, én sem értem mitől lehetsz ki :D :? :cry: Sokszor eszembe jutsz, hogy hogy bírod egyedül.

Seriff, világító száj. :lol: Flóra másfél évesen lerántotta a fát az asztalról(addig húzogatta vmelyik díszt) Onnan kezdve mindenkinek azt mesélte széles vigyorral, hogy "kacso eeeedő".

pillle

pille
gyakorlatilag nem vagyok egyedül mert t. itt lakik még ... kari fa :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Lina
jobbulást a kis szülinaposnak!

Pille
Flórának is gyors felépülést,nehogy már beteg legyen Karácsonykor!Igaz? :lol:

Borsika
Üdvözlet Samnek,és kitartás.

Lenne egy kérésem.Azt hiszem Roz volt aki a mézeskalácsot sütötte,ügyi naon,csak nem találom a receptjét.Bemásolnád nekem?Ki szeretném próbálni azt is.Köszi! :wink:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille, na ezért nem rakjuk asztalra :wink: :D .....
Flóra gondolom kap antibiotikumot, remélem hamar elmúlik!(én sem hallottam, h vki skarlátos manapság-mert ugye Anyukám nem ma volt, de mesélték, h piros szalag volt a kapun, h ne menjenek látogatók, meg semmi,mert mindketten,a húgával, betegek voltak)

Na megyek, ébredezik Hanna, de jó is,mert 10re vendégésgbe megyünk...

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina egy pár hete mi is az ügyeleten voltunk Lillával,mert mindent kihányt.Akkor nekünk ott azt mondták,hogy limonádét itassunk vele,mert az a lejobb ilyenkor.Szegényke,tudom milyen rossz lehet,Lillát is nagyon megviselte.Olyan gyenge volt,hogy már a kis fejét sem bírta tartani.Mi akkor a Calici vírust szedtük össze a bölcsiben,ráadásul(nem akarlak megijeszteni bocs :oops: )még mi is elkaptuk apával,úgyhogy mind a hárman hánytunk és ment a hasunk.De az valami borzasztó volt.Szegény előtte még sohasem hányt,ráadásul éjjel,álmában kezdődött.Úgy megijedt szegénykém,hogy egész testében remegett.Hát mielőbb gyógyuljatok meg.A hasa megy?

Roz köszönöm már jól vagyok.Lillácskám viszont még mindíg köhög.Mostmár tényleg tanácstalan vagyok.Most megint vigyem vissza Drnőhöz?Már tényleg bérletünk van oda.Múlthét pénteken voltunk akkor még kicsit köhögött,azt mondta minden oké,hétfőn mehet bölibe.De a GYEREK AZÓTA IS EGYFOLYTÁBAN KÖHÖG,RÁADÁSUL MOSTMÁR SŰRŰBBEN.(bocs :) )Jaaaaaaaj....Ez a bölcsikezdés egy tébolyda.Meg sem álmondtam volna,hogy ennyit lesz beteg. :(

Ser világító száj :lol: Édes lehetett. :)

KépKép
KépKép
sbea

Pille skarlátról már én is régen hallottam.Biztos szegény Orsika is el fogja kapni,mivel cseppfertőzéssel terjed,és hát ők meg egy légtérben vannak.Sőt még ti is elkaphatjátok a pároddal,ha még nem estetek át rajta. :(

KépKép
KépKép
sbea

kicsit elvesztünk...

Anna, Lili,
boldog szülinapot kívánok Nektek!

Kis betegeknek jobbulást! Sajnos Eszter is beteg lett, elöntötte a takony, fülére is ráment, gyógyszert szed, nem akar javulni :(.

Ser,
ezen az égőn annyit nevettem :lol: .

Samnak megy a drukk
balim

Bea,
ez a bölikezdés sajnos ezzel jár :( :(. És mire kigyógyul, addigra jön a következő. Mi évek óta ezt játsszuk :(. Bár a fiúk talán már ritkábban betegek, dehát Marci már ötödik éve jár közösségbe... Eleinte állandóan betegek voltak, mi is állandóan orvoshoz és patikába jártunk...
balim

Bea,
igen, fel vagyok rá készülve, hogy Orsi is beteg lesz. Sőt mi is, mert egyikünk anyukája sem emlékszik, hogy átestünk-e rajta.

Seriff,
igen kap. Fa előző évben a földön volt, macerálta. Utána asztalon volt, leborította. Mi a jó megoldás? :D

Egyre többen betegek. :( Van még olyan itt olyan család ahol mindenki egészséges?

Hajni,
mézes puszedli receptet 1-2 oldallal ezelőtt feltettem. Én is megsütöttem és nagggyon finom. Érdemes vele pepecselni.

pillle

pille
most olvasom mit irtam szóval nem gyakorlatilag hanem elvileg szóval elvileg itt van de mégis mintha itt sem lenne bonyi ez de talán most alkulni fog ...

balim
szegény eszti ... oh de sajnálom :( fiúk ? mikor kezdődik a szünet ? nálunk ma már nem ment niki mert nem volt kedve de elvileg ovi még péntekig van legközeledd talán 3. éán megy ... Mi lesz itt addig :roll: hogy álltok a készülődésel karira ?

bea
most elkezdte ujra lilla böli mikro meggyógyult vagy már otthon esett vissza ??? ez sajnos egy ördögi kör ez a böli ovi hátulütője én már bele sem merek gonodolni mi lesz itt szeptemberben mikor már mind oviba bölibe járnak :?
szerintem minden héten itthon leszek valkivel ... :(

hm.... ez limonádé érdekes ... a citrom az csinálja gyomosavat és az hányingert csinál vagy én tudom rosszul nem tudom nekünk a dokink meg mindig a ropit modnja meg főt krumplit meg az íztelen minden mentes teát vizet.... de azt is csak kis falatban kis kortyban ....bea nem érts félre ez nem neked szólt, jaj remélem nem bántotalak meg nem az volt ezzel a szándékom :)

Kép

Kép

Kép
roz23

mi is elvesztünk....

1 hét nátha után kicsit jobban vagyunk, igaz én nagyon fáradt vagyok, egyre rosszabbak az éjszakák és tegnep meg is emeltem magam, újra nem bírja a derekam. :cry:

Melinda
lilinek nagyon sok boldog névnapot vagy csak jobbulást a mostani helyzetben. Lehetett volna szebb szülinapja is, mint így betegen!

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Dettus
Lencsi baba hogy van? Hétfőn nagyon szűk körű volt a játszóház. Csak én voltam és a szobatársam, akivel együtt szültünk és persze Csilla Hannával. Jót beszélgettünk és egy kicsit tovább is maradtunk, mert Katika ( tulajdonos) ott hagyta a kulcsot és hazament a gyerkőceivel.

lEGKÖZELEBB 4-ÉN CSÜTÖRTÖKÖN LESZ JÁTSZÓHÁZ!

Pille
Elképedtem, mit tud Orsi!!!!

Birolilli
Pü. ment, csak szólj mikorra és mennyi doboz.

Annának is sok boldogságot szülinapja alkalmából, szuperek a képek.!

Ha nem jönnék újra a héten, akkor
KELLEMES ÜNNEPEKET ÉS BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!

KépKép
kattic

Roz,
az ajándékok nagy része megvan, de a lakással nem jutok előre. nem bírok kitakarítani, állandóan Eszti orrát szívom, meg a fiúk után rohangálok. Marcinak még holnap suli, Milánnak pénteken is lesz még ovi. De ma még karácsonyi ünnepség, ő "játssza" Gáspárt, annyira ügyes volt tegnap is (akkor a kiscsoportosoknak adták elő), de ma én is láthatom. Óvó néni mondta, hogy szépen, hangosan mondta a versét, sőt még ő súgott a többieknek is :lol: . Ahhoz képest, hogy anyák napján szinte csak motyogott, ez nekünk nagy haladás :).

Te hogy jutsz előre hogy mind a hárman othon vannak? Kiderült már hová viszed Ákit bölcsibe?
balim

Balim sajnálom Esztert.Milán biztosan nagyon ügyes és aranyos lesz! :)

Roz böliben esett vissza.Hétfőn mentünk,szerdán már beteg.:( ÁÁÁáááááááá.....
Hát igen nem irigyellek.Lehet mindíg otthon leszel majd valamelyikkel.Ráadásul nálatok már hazahozza az egyik,azt meg elkapja a másik kettő.:(
Te is gondolom dolgoznál már szeptembertől,de hát így nehéz bármit is elkezdeni.

Kattic sajnálom.:( Becsípődött?

KépKép
KépKép
sbea

Sziasztok!

Csatlakozom nálunk is betegek MÉG MINDIG mindketten. :( Danusnak reggelre a szemei is totál összeragadtak, már megint. :(
Éjszakánk is Borzalmas volt. 1/2 12kor feküdtem le, Boti 1/2 2kor már sírt (pedig mostanában csak max. nyüszizik) és nem akart sem enni, sem aludni, semmi..csak sírt. Aztán rájöttem mi a baj. :cry: de addigra Danust is felébresztette aki viszont reggelig egyátalán nem aludt vissza :shock: :shock: és így persze én sem. :( hogy mi lesz ma az oviba??? ráadásul ma van az ünnepség... :roll:

Roz,
Lehet ezt priviben kellene, de szerintem ez itt bizalmas társaság. :) én nem is tudtam hogy T. (ahogy te hívod :) ) ott van veletek...nem is ez a lényeg hanem hogy a most alakulni fog...ha ez pozitiv írányt jelent, Nagyon Drukkolok és szívből örülök. :)

Bea,
Limonádé szerintem sem túl jó ötlet. :roll: Pár korty víz és a specko elektro. oldat sokkal jobb lenne. Mi anno kaptunk szurit + kúpot is. Azt mondt a dokinéni különböző a hatóanyag és egyiknek hatnia kell és ez így is volt.
Szegény Lillácska. :cry: :cry: :cry:

és persze szegény pici LILI.... :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
nana09

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?