A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Isvtán Kórház Dr Fazekas Ferenc

Gombócka, bármibe rakhatod a rizspelyhet, kicsit sűríti is a pépeket, és nagyobb lesz a tápanyagtartalma is. Ha már több foguk lesz, nem kell turmixolni, mert felázva is simán lehet enni. Nem bántottál meg, tudom én is, hogy a férjemre hasonlít :lol: a szeme és a bokája, meg a nyaka az enyém... Reménykedek, hgoy az eszét is a férjemtől örökli, nem tőlem :oops:

Az ajándékokkal jól állok, még pár dolog hiányzik, de azt még a héten beszerezem, és kész leszek.

A színházat én is várom, remélem a kölkök is bírni fogják.
szabus

Sziasztok!

Hú, remélem, hogy tudunk majd színházjegyet szerezni, mert az akkor felér egy topictalival :)

Akkor legkésőbb csütörtökre mindenki döntse el, hogy jön-e apjuk vagy sem, mert úgy rendelünk jegyet!

Ezt a rizspelyhet én is kipróbálom. Én eddig sima rizst (bio :wink: ) főztem. Na jó, eddig kétszer... :)

Kép
szeee

Szabus,

Megnéztem én is a képeket. Atya ég! Az állós képeken olyan Zalán, mintha nem is egy 8 hós csecsemő lenne, hanem egy nagyobb fiúcska! :shock:
Nagyon édes! :D

Kép
szeee

ILDIKÓ????

VAGY MÉG???
EGYBEN????

Kép
szeee

Én is emiatt ugrottam be!
Szóval, mi a helyzet Ildikó???

Kép
gombocka

Itt vagyok.....még egyben..majd ha elaludt a Dávid jövök!

Puszika!

Nagyon drágák vagytok!! Kép
ilgya1

A 10 hónapos Artúr babának kissé megkésve,de boldog hófordulót kívánunk!

Kép
ilgya1

Jujj, Mincsiről én is megfeledkeztem 9-én :oops: :oops: :oops:
10 hós, úristen, most született! Gratula!

Ildikó,
Ezek szerint a lány babák itt a topicban mindig késnek :wink: Pedig tegnap akkora hidegfront volt, hogy kishíján szétdurrant a fejem... Azt hittem, nem ússzátok meg :)
Megy a drukk!!!

Kép
szeee

Hahó, sehol-senki?
Ildikó? azt igérted írsz. Vagy nem aludt el a Dávid, vagy már :wink: :wink: ???
puszi mindenkinek(bocs, én ajándékot gyártok, kihasználom, hgy végre alszik a Mincsi)

Kép
gombocka

ja, köszönjük a köszöntéseket!

Kép
gombocka

Sziasztok!

Először is Mincsit isten éltesse, így utólag is!

Nálunk áll a bál, Zazi tegnap belázasodott, és ma is hőemelkedése van egész nap, félek, hogy estére megint felmegy a láza. Délelőtt dokinál voltunk, azt mondta, hogy várjuk meg a pénteket, és ha nem javul, menjek vissza vele, mert ez lehet a fogzástól is és akár vírus is, mert a torka is piros. Viszont a fogzás kicsit legyengíti őket, így hamarabb elkapnak mindenfélét, szóval várom a pénteket, de egyelőre nem javult a helyzet... Olyan bágyadt, és elesett, hogy egész nap dajkálni kell szegényt.

Amúgy vasárnap voltunk vásárolni neki karácsonyra, vettünk neki szobahintát, nagyon klassz, de csak karácsonykor próbáljuk ki, már alig várom, és megvettük az új kocsiülést is a család nevében. Még etetőszéket néztem ki neki, de azt lehet, hogy csak jan-ban vesszük meg.

Ha eljutok odáig, teszek fel képeket.

Puszi mindenkinek, ahogy tudok jövök, Ildikó, drukkolok és gondolok rátok!
szabus

Jobbulást Zazusunknak!
Puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

A nagy hír:
18:30-kor megszületett Réka baba, 2930 gramm és 54 cm! Mindketten jól vannak!

Drága Ildikó: Először is nagyon GRATULÁLUNK!!!
Kép
Sok boldogságot,egészséget és neked tejcsit kívánunk Pogival együtt. És rettenetesen örülünk, hogy végre kezedben tarthatod a kislányod!
Kép

Sokszor puszilunk titeket! (az egész családot)

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Anna, megelőztél.
Én is pont most akartam írni, hogy üzent az Ildi.

:lol: :lol: :lol:

Mi is gratulálunk!!!

Kép
gombocka

:oops: :lol: :lol: :oops:

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jujj, én csak most tudtam meg...

Nagy-nagy gratula a 2 gyerekes anyukának! Jó egészséget és sok boldogságot a 4 tagú családnak!!!!
Hú, már nagyon várom az első fotókat!

Lányok,
Nektek akkor apa jönne a színházba? Mert nálunk úgy döntött, hogy igen.
Nyilatkozzatok, mert holnap telefonálnom kell.

Kép
szeee

Húúú, micsoda jó hír, így reggel, ébredés után!!!!!! Ildikó, nagy-nagy gratuláció, de jó most neked!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szeee, nálunk jön Apa, így hárman mennénk, nem tudom, hogy ez hány jegyet jelent. Előre is köszi!!!!!
szabus

Sziasztok,

Szeee,
mi is úgy mennénk, hogy 3-an.

puszi

Kép
gombocka

MELINDÁNAK BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!

Kép
gombocka

Lányok valaki tudja mennyibe kerül a színházba egy jegy, mert apa ettől teszi függővé. Ha nem túl drága eljön és végig unatkozza, de ha drága inkább nem jön!!! :shock: :shock: :lol:

Melindának boldog 7. hónapot!!!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok,

remélem kapok 10 percet, hogy írjak végre kicsit hosszabban.

Reméljük a kis betegek jobban vannak már, ha nem akkor küldünk még gyógypuszikat.

Mi jól vagyunk, bár ezt a hideget nagyon utálom.
Úgy látom Mincsi se nagyon szereti, de azért kicsit le szoktam vinni.

Kicsit dicsekedek, aztán lehet, hogy már a ti babátok is csinál ilyeneket, de amit 3-4 alatt prudukált ez a kisördög, hát:

Szóval apát kifejezetten kitűnteti az : áp.áp,áp szóval.
Ha meglátja a mamákat: mamamama ííííí ezt hangoztatja.
Ha anyu megkérdezi, hogy szereted a mamát?
válasz: ökölbeszorított kézzel: íííííííííííííííí
Persze emelett rengeteget halandzsázik, olyan édi.

Huncutkodik is, olyat kell vele játszani, hogy:
leül, huncutul a szeme sarkából ránknéz és mondani kell neki: elkaplak...hát azt a spurit és közben kacagást...látnotok kéne.
Úgy mászik, annyit nevetünk rajta, ahogy gyorsan ide-oda mozog a kis valaga.
Ráadásul sikerült olyan harisnyákat vennem, aminek a fenekén állatka van, nagy cica, nyuszi stb. szinte beteríti az egész popsiját.

Na "kidicsekedtem" magam.

Puszi

Kép
gombocka

Köszi lányok.

Anna, nem tudom mennyi a jegy.
Nincs fenn a honlapon.
Mennyitől számít drágának a párodnak?

Gombóc,
De ügyi Mincsi! :D Igen így 10 hós kor körül már kommunikálnak :)
Nálunk még csak a mammamma megy, de azt is főleg akkor mondja, mikor mérges és valamiért lecsesz... :lol:

Kép
szeee

Hát hogy öszinte legyek neki már egy doboz sör ára is drága. :lol: :lol: De nem is érdekel a véleménye. Mivel mindenkinél jön apa is ő is jön és kész eldöntöttem. Nem szórakozik velem, ennyit csak kibír. Legfeljebb lefizetem kap utána két három doboz sört!!! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Jajj én hülye Mincsinek utólag mi is boldog hófordulót kívánunk! És tényleg nagyon ügyi már, olyan édes lehet mikor huncutkodik!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Ok, akkor 8 felnőtt és 4 gyereknek foglalok jegyet. Remélem sikerül.
Ja, amúgy 9.30-kor és 11-kor is van előadás. Én a 11 órásra gondoltam, hogy megyünk. Ha esetleg erre nem lesz, akkor a 9.30-ra. Remélem ez mindenkinek OK.

Ha esetleg jan. 20-ra nem lesz jegy vagy nem elég (gondolok itt arra, hogy mondjuk csak 2 családnak lesz jegy), akkor van aki elmenne 31-én is? Csak hogy tudjam... Mi tuti nem.

Kicsit bonyolult vagyok ma, de tudnom kell, hogy kinek mi a jó.

Kép
szeee

Én is a 11-re gondoltam, de ha akkor nincs hát nekünk jó lesz a 9.30 is!!
Ha nincs elég jegy és van más aki jön 31-én akkor én csatlakozom hozzá, de akkor már csak apa nélkül, mert ő melózik!

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Gombócka, tök jót mosolyogtam, olyan jól el tudtam képzelni Mincsit, ahogy leírtad, nagyon édes lehet!!! Nálunk most az az új, hogy a tükör előtt ül, és rohadtul magyaráz magának, kiabál, és kalimpál közben :)

És, mintha a pá-pát is már mutatná, de ez nem 100%, lehet, hogy csak véletlen volt :)

Szeee, nekünk is jó a 11 óra, ha nincs jegy, akkor még nem tudom a 31-ét, mert a férjemet meg kell kérdezni, és most nem tudom felhívni... És persze gratula Melikének!!!
szabus

Köszi Szabus.

Azon gondolkodtam közben, hogy bárhogy lesz jegy, félretetetem, végülis még nincs kifizetve, vissza is lehet mondani. Aztán majd megbeszéljük.

Jujj, pá-pá már nálunk is van néha, utánoz minket... :)

Ollllyan kíváncsi vagyok Ildikó kislányára... :)

Eszembe jutott, hogy nekem a szülés utáni 2. naptól kezdve olyan, de olyan étvágyam volt állandóan a kórházban, hogy csak na. Persze anyuék meg mindenki hoztak kaját, de mind megettem és alig vártam, hogy hozzák az ebédet. :lol: Pedig nem is volt jó...

Kép
szeee

Érdekes, én meg alig bírtam enni, semmi étvágyam nem volt, pedig elég rendesen tudok enni egyébként. Az ebédemet az ágyszomszédom ette meg :lol: olyan éhes volt ...

Amúgy visszagondolva még ott is jó volt, a kórházban, olyan hamar eltelt az a 3 nap, pedig akkor annyira akartam hazajönni.
szabus

Bocs Lányok, ha zavaros leszek, de szinte semmit nem aludtunk éjjel.
Nagyon sírt a Mincsi és nem tudtuk mi baja. Már közénk fektettük, ringattuk stb. Aztán felkapcsoltam a lámpát és játszott a játékaival. :shock: :shock: :shock:
Elég nyügi most is, lehet, hogy hó lesz? Csecsemő korában mindig megérezte! :roll: :roll:

Na, azért jöttem, hogy nekünk is jó a 11 óra, de ahogy mondtad Szeee, rendeld meg, aztán majd megbeszéljük, ha kicsit másképp alakul.

Kajállás...lehet, hogy én viszem a pálmát...én már a szülőszobán az ágyban rántotthúsos szendvicset ettem!!! :oops: :oops: :lol: :lol:
Mentségemre szolgáljon, hogy 3 napig előtte szinte semmit sem ettem!!!
Ez az étvágy nálam se lankadt, ahogy szopizott nekem úgy kellett utána a kajcsi.
Én is úgy voltam bármennyi kaját hoztam benyomtam!! :roll: :oops: :lol:

MAjd később jövök, ha kapok rá engedélyt!
puszi

Kép
gombocka

hahó!

Szegények! Párom tegnap azt mondta, hogy szerinte ma hó lesz. Érzi :shock: :shock: :shock: Meglátjuk.

Kép
szeee

Sziasztok!

Kép Kitaláljátok ki vagyok??????

Hát persze én vagyok Réka baba!!!! :lol: :lol: :lol: (Remélem Ildikó nem haragszol, hogy felraktam a képet :oops: )

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Kajcsizás szülés után: én alig ettem valamit.De itthon sem akartam enni úgy kellett beélmtuszkolni minden egyes falatot. Viszont az édességet jobban kívántam mint annakelötte bármikor! És ez most is így van.Ha lenne igazi boci milkacsokiból én azt is egy óra alatt elpusztítanám! :lol: :lol:

Arra gondoltam, hogy ha az Ildikó még bent van a kórházban meglátogatnám esetleg ma délután, ha sikerül! Szerintetek rossz 5let? Ugye milyen édes a kiscsaja, egyből szerelmes lettem bele!!! :D

Anna
KépKép

kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Réka baba tündéri, nagyon édes, és milyen szép!!!!!!!!!!!

Gombócka, sajnálom, hogy ilyen rossz éjszakátok volt, én is hallottam a havazást! De még reménykedhetsz, hogy Mincsike kifáradt, és majd alszik napközben. Pihenj Te is!
szabus

Anna, honnan van Neked képed???? :shock:
Csajok 9 óta folyamatosan hívom a színházat és folyamatosan foglalat mindkét vonal :(
Valaki nem próbálja még?
3110870
3120622

Kép
szeee

Jaj, úgy gyönyörködtem a picúrban, hogy elfelejtettem megdícsérni.
Iszonyú kis formás baba, egyszerűen gyönyörű!!!!
A paraméterei szinte teljesen azonosak az újszülött Melindáéval :)

Kép
szeee

Csajok,
Sikerült!!!
De csak úgy, hogy 9 db jegy 20-ára a 9.30-as előadásra és 3 db jegy a 11 órásra.
Tehát sajnos 1 családnak külön kell mennie.
650 ft volt egy jegy (sztem nem sok...)
Csütörtökig kell átvenni.
Hurrá!

Kép
szeee

Szeee, szuper vagy, köszi. Nekünk mindegy, mikor megyünk, van esetleg vki, akinek csak a 11 óra jó? Mert akkor meg van oldva a kérdés.

Átveszed a jegyeket? És hogyan fizessünk? Ott, akkor, vagy utaljuk át esetleg?
szabus

Sziasztok,

Kedves Réka baba!
Annyira, de annyira szép kislány vagy!
És milyen édesen szundizol!Tartsd meg jó szokásodat!!!

Anna,
én is gondoltam, hogy meglátogatom az Ildit, aztán eszembe jutott, hogy én mindenkinek azt mondtam, hogy ne jöjjön, mert tiszta átjáróház az István kórház...
De ez ne befolyásoljon!

Szeee,
ügyi vagy!Sajnálom, hogy nem jött össze egy előadásra mindenkié, de majd megbeszéljük hogy legyen. A jegy egyáltalán nem drága!
Sztem. Szóval mikor kell érte menni, átvenni stb?

Szabus,
hát most alszik, de nekem meg annyi dolgom lenne, hogy ha lefekszem, megint csak bosszankodom, hogy nem csináltam semmit....pedig nagyon odabújnék melé.

D.e. kiszaladtunk még az Auchanba a b.nőmmel, mert kinézett vmit a férjének és ugye együtt nem vehetik meg...szóval, azt az embertömeget. ÁÁÁÁ, én már nem megyek sehová. Vettem a páromnak 2 pulcsit meg 2 zoknit, úgyhogy mást nem kap. :oops: :P

Ildi,
reméljük minden OK és a holnap éjszakát már otthon töltitek!
Kiváncsi vagyok a szülésznő tapasztalatodra, bár amikor én szültem nekem azt mondta szerdánként nem ér rá. Remélem ez azóta megváltozott!!!

Lányok,
az jutott még eszembe, hogy áttenném a Mincsi ágyát máshová a szobájában. Lehet, hogy zavarja ott vmi. :roll:
Szerintetek? Egy próbát lehet, hogy megér.

Kép
gombocka

Bocs :oops: :oops: :roll: :roll: fáradt vagyok, szal csüt.ig át kell venni.

Kép
gombocka

Hahó!

De honnan van ez a kép??? :shock: Ildikó a kórházból netezik? :roll:

Anna,
meglátogattad végül őket?

Lányok,
Nem is tudom mi legyen. Mármint a jegyekkel. Az bizti, hogy jövő héten átveszem őket, valószínű már hétfőn. Arra gondoltam, hogy mindenkinek elpostázom és akkor mindenkinek a kezében lesz a jegy.
Bár Gombóc, veletek akár talizhatunk is valahol jegyűzérkedni. Jövő héten már itthon lesz apa és könnyebben közlekedünk.

Gombócka,
szerintem mindenképp próbáljátok ki, hogy átteszitek az ágyát. Hátha bejön.

Én is gondoltam rá, hogy meg kéne látogatni Ildiéket, de szerintem nem egyágyasban van (bár ki tudja). Én 1 napig voltam 3 ágyasban és nagyon gáz volt, hogy folyamatosan volt benn valaki látogató. Aztán az egyágyasban meg már tök jó volt, nem zavartak a látogatóim senkit (rajtam kívül :twisted:) és minket sem zavartak mások rokonai.

Nekem nagyon gáz volt, hogy valaki épp volt nálam látogatni, a gyerek meg üvöltött, mert éhes volt, én meg már mégsem akartam ott a látogatóm előtt szoptatni... Persze nekik eszükbe se jutott, hogy enni akar a gyerek...

Na, szóval én arra jutottam, hogy inkább nem fárasztom őket. Pedig naggggyon kíváncsi vagyok Réka babára.

Holnap megyek fogorvoshoz :(

Kép
szeee

Szeee, köszi, hogy átveszed a jegyeket, és azt is, ha kipostázod. Tudsz privizni vagy mélezni egy számlaszámot? Mert akkor átutalnám Neked a pénzt, meg a postaktg-et, jó?
szabus

Szabus,
Szívesen. Majd ha a kezemben lesznek a jegyek, akkor írok számlaszámot. Valószínű kedden veszem át őket, mert akkor kell visszamennem a fogdokihoz is és onnan nincs messze.

Voltam ugyanis ma fogdokinál, gyökérkezelni kell a fogam :evil:

Kép
szeee

Oké, rendben! Sajnálom a györkérkezelést, az nagyon durva dolog, legalábbis nekem egyszer volt ilyen, de bőgve kezelt a doki (mármint én bőgtem) annyira fájt. Remélem, Te könnyebben megúszod!
szabus

Sziasztok!

Nagyon köszönöm Mindenkinek a sok gratulációt itt és az sms-eket is,nagyon jól esett mindegyik.

Már szombaton hazajöhettünk a kórházból,ha lesz egy kis időm írok szüléstörténetet,de addig is előljáróban,nagyon csodálatos volt minden.Gyors és könnyű,apás szülés volt gátvédelemmel,jobbat kívánni se lehetett volna. 10/10 Apgarral :D
(Minden nap egyre szebbnek tűnik visszaemlékezve :wink: )

Rengeteg kép készült,nem is tudok válogatni,azért egy párat felrakok...

Dávid egész jól fogadta a dolgokat,örült a macinak,amit a Rékababa hozott neki. A féltékenység ott jön ki rajta,hogy a látogatókat próbálja lekötni a figyelmével,és igényli,hogy vele játszanak,szerencsére mindenki veszi a lapot... :wink:

Puszilgatná,(néha hagyom neki,szopi közben a fejecskéjét)meg szól,hogy anya,sír a baba,igaz ez ritkán van,mert iszonyatosan jó baba (lekpogom,egyelőre) eszik és alszik.Szerencsére rengeteg tejem van,úgyhogy a kajával sincs gondunk.

Majd jövök részeletesebben is,de tényleg sokkal több dolog van,mint eddig,azért a látógatók is jöttek eddig folyamatosan,délután az orvost várom,most is csak azért van időm,mert Dávidot elvitte az apja vásárolni,elmentek a Brendon-ba.
Mondjuk most fel is kell ébresztenem a babót,mert 8 körül evett utoljára és már dél van.

Itt egy pár kép:
Pár percesen:
Kép
Egy naposan:
Kép
Ennyivel jöttünk haza a kórházból:
Kép
Első fürcsi:
Kép
Két napos:
Kép
Dávid reakció:
Kép
Kép

Sokszor puszilok mindenkit,amint tudok jövök!

Ildikó
ilgya1

Ildikó!

Sok szeretettel gratulálok!!!! Gyönyörű a kislányod!!! (hasonlít az újszülött Melindára :oops: , még a paraméterei is megegyeznek).
Sok boldogságot Nektek!
Olvasni nem tudtam, csak a képeket néztem, most mennem kell, de később még jövök.

Kép
szeee

Sziasztok,

alig vártam, hogy elaludjon a Mincsike és tudjak jönni!

ILDIKÓ!

Azt hiszem sokszor fogom nézegtni ezt az oldalt, egyenlőre nem tudok betelni Réka babával!
Olyan szép, formás kisbaba!
A pár perces képen, azok a combok...hát úgy megpuszilgatnám!
És olyan szép sima az arcocskája is egyáltalán nem gyűrött.
Örülök, hogy könnyű szülésed volt, a gátvédelem pedig irigylésre méltó!
Az pedig mégszupibb, hogy sok sok tejcsike van!!!
Dávid nagyon ari a simizős képen! Olyan jó látni!
Pihenj sokat, főleg amíg ilyen jól viselkedik Réka baba, reméljük megtartja jó szokását!
Türelemmel, de annál nagyobb kiváncsisággal várjuk a történetet!
Millió puszi kis családodnak!

Nálunk kiderült az éjszakai nemalvás oka. 4 foga van megduzzadva felül. :shock:
Nagyon szenved tőle, de olyan édi, olyan kis bújós most. Agyon tudom puszilgatni és képzeljétek, viszonozza úgy, hogy bekapja az orrunkat, de óvatosan, finoman. Olyan mintha puszit akarna adni.

Már felismeri, ha kérdezem, hol a labda? megy érte és vigyorog mikor megfogja.
A többi tárggyal még most foglalkzunk.

Megyek becsomizom az ajcsikat, főleg apáét, hogy meg ne lássa.
Írjatok, ha tudtok!

Mindenkinek pusszz

Kép
gombocka

Sziasztok!

Ildikó,
Annyira aranyos az a kép, ahol Dávid simizi a kicsit :)
Gombócka,
Hú, de okos már Mincsi!
Orrbekapás nálunk is régóta megy. Ez puszi lenne??? :shock: :D

Ma fontos napunk volt. Melinda felült kétszer magától. Ezenkívül feltérdelt négykézlábra és mászott néhány lépést. Eddig ugyanis csak kúszva közlekedett. Szóval mindezt egy napon :shock:

Tesómtól kapott egy szintetizátort. Gondolhatjátok :) Azt püföli egész nap és nagyon örül, hogy zenél :lol:

Holnap ismét gyökérkezelés.
Amúgy nekem eddig 2-t kezeltek így, de még soha nem fájt. (Most szombaton igen, mivel úgy indultunk neki, hogy csak egy sima pici tömés lesz, mert kicsi volt a lyuk és egy kis adag szuri felét kaptam, és ezzel látott neki gyökérkezelni is, mikor látta, hogy itt már komolyabb a probléma :evil: Aztán abbahagyattam vele... ) Semmit nem éreztem amúgy a másik kettőnél a szuritól. Mit csinált nálad a doki, Szabus? :shock: Remélem nem járok így én is holnap...

Kép
szeee

Sziasztok,
csak azért írok, mert 2-3 napig nem lesz gépünk...nagyon le van lassulva és Apa elviszi megnézetni.
De attól Ti még írjatok ám!
Amint tudok jövök!
puszi

Kép
gombocka

Sziasztok!

Hú, ma egész nap úton voltam. És már most elegem van a karácsonyból, pedig ez volt az első rohangálós napom... És még így sincs meg minden ajándék... :(
Voltam fogdokinál is. Tök jó. A múltkor, miután leállítottam a tűvel való idegölést, belerakott a fogamba vmi gyógyszeres cuccot, hogy mikor legközelebb jövök, az kiöli az ideget a fogamból és tényleg. Ma szuri nélkül csinálta és semmi. Nem tudom miért nem lehet ezt mindenkinél alkalmazni, mert marha kíméletes. Igaz, + 1 alkalommal kell így menni, de megéri.

Átvettem a színházjegyeket is, majd küldöm.

Anna,
rég jelentkeztél, jól vagytok?

Ildikó,
várom az újabb fotókat a pinduriról, remélem minden okés.

Kép
szeee

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?