Sziasztok,
masni,
én úgy tudom, nem szokik rá. mi a legrosszabb időben minden tisztába tevésnél használtuk.... nem lett tőle semmi baja, de megnyugodott, és normális napja volt. szerinte használd, ha kemény a hasa és bántják a görcsök, mindegy hányszor. Panni 3 hónapos korára nőtte ki, a vége felé láttam, hogy ritkábban kell. Aztán elmaradt, szerencsére.
Eszti,
a hozzátáplálás nálunk sem megy simán.... az alma nagy kedvenc, meg a nestléből a kerti gyümölcsök. abban barack is van, meg egy kis szőlőlé.
De utálja a sütőtököt, a krumplit. Anyatejjel is. ja, és a répalé is fúj...
A tesóm a nestlénél dolgozik, onnan kapunk mindig bébiételeket.
A krumplit főztem, a sütőtököt nem. A tegnapi HIPP almás sütőtöknek is azért örültem annyira, hogy ízlett. Úgyhogy a nestléshez is fogok almát keverni, hátha úgy megeszi.... bár a Hipp elég sima, a nestlé kicsit darabos. lehet, hogy ez is számít.
de az anyatej a Nr.1, a cumisüveget sem nagyon szereti.... estére már nincs sok tejem, a fagyasztott nem kell, úgyhogy 2szer adtam neki szopi után sinlacot, azt szereti nagyon, de az meg hízlal, és az ugye nekünk nem olyan jó.... szóval még ki kell találnom hogy jó...
Te mikkel próbálkoztál? a Rebekának jót tenne egy kis plusz súly, próbáld ki a sinlacot, szerintem az nem rossz. (én is végigkóstolok mindent...

)
Manóka,
beutaló nélkül is megcsinálják az UHt, ha megmondod, melyik doki kéri.
Végre süt a nap!!! Óriási!
szép napot,
Jube