A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

balim
háááááát..... haladok haladok de nem az iigazi most éppen fésülenk a csajok már vagy 10 perce már nem sok hajam van :D igy le kellett ülnöm :D igazán csak az a baj hogy állandóan nyirják egymást a csajok ha ez nem lenne nem is lenne semmi gond néha bejövök kicsit játszunk aztán folytatom a dolgom . Az ajándékok mind megvannak szerencsére azt jó előre elkeztdtem megvenni mert nem akartam ugy járni mint tavaly ... nálun kmár az is haladás lenne ha oda állna a sorba niki ha verset kell modani szóról szóra tudja a verseket itthon fenhangon kiabálva modja az oviban meg .... ül az ölemben és végig sir :cry:
a böli az tuti hoyg klapka utcai lesz ( már elővan jegyeztteve)az ovival vagyok nagy gonban .... majd ha több időm lesz elmesélem :)

bea
hát az első 1-2 hónapban még nem dolgozom mert beszoktatás meg gondolom betegség hegyek meg ha lehet akkor ákit szertném utolsónak beszoktatni a bölibe háta igy kevesebbet lenne beteg gondolom olyna oktobert közepe aztán meg ha sikerülne egy valami támogatot tanfolyamot elkezdenem akkor nem kezdek el teljes műszakban dolgozni ez most még nagyon képlékeny attól is függ Ákinak hogy tetszika böli attól is hogy kapnék e valami 4 órás melót a tanfolyamtól is .... bár szivem szerint tanfolyamoznék 8-2 ig és utánna már csak gyerköcök lennének de sajna nagyon megszünni látszanak a támogatott tanfolymok .

Na lett vagy 20 coffom meg vagy 200 kihulott hajszálam mosmár csinos vagyok folytathatom a munkát :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Zajlik ám az élet,sok a beteg valóban.Hála égnek nálunk Anna kigyógyult,nem tom meddig lesz ez így.

Balim
nektek is jobbulást

Kattic

Neked is jobbulást,már hanyadszor húzódik meg a derekad?Soxor történt már mi?Egy párszor már nekem is volt vele gond,szerencsére pár nap alatt helyre jött.

Volna egy kérdésem.Meddig kell adni a vigantolt?A gyerekorvos most azt mondta hogy 3 éves koráig.Tavaly még azt mondta hogy hogy 2 éves korig.Változik a csávó naon.Nem gond hogy adnom kell,csak a sokféle véleményt nem bírom egy orvos szájából.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Nálunk nem lesz fenyőfa,műfenyő lesz.Sajnálom a fát,még a földlabdásat is.Jártunk úgy régen,még vidéken éltem,hogy a gyökere nem volt meg,szóval már kiültetni sem lehetett,elszáradt.Majd teszek be fenyőágakat és lesz fenyő illat.Tavaly is így csináltuk.Anna naon élvezte,az asztalon volt nekünk is,szerencsére nem akarta piszkálni.Lehet az idén már nem lesz biztonságban.
Ser
tetszett nekem is az égő bekapása. :lol: Tudnak művelni édes ,maradandó emlékeket.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Pille

Köszi,már ki is írtam a recit,neki is fogok begyúrni.Cuki lesz a kóstolóm majd,remélem jókat mond. :lol:

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Roz :D :D :D

Hajny mi a nyáron leálltunk vele,aztán meg Drnőnk azt mondta hogy már nem kell.Így én már nem adom.De amúgy passz.Hallottam már én is ezer féle verziót. :shock:

KépKép
KépKép
sbea

Nana sajnálom. :(
A limonádén először én is meglepődtem :shock: ,de az ügyeleten mondták.Egyébként akkor Lilla a limonádét is u.úgy kihányta mint a vizet,v az ízesítetlen gyümiteát.

KépKép
KépKép
sbea

Ez acsaj szerintem szívat engem :roll: (Niki)
Modja nekem az előbb :
-anya gyere már be
mondom:
- mi a baj
Ő:
- levest kérek
( hozzátszem most pakoltam el az asztalról .)
Odadom
eszik 2 falatot, nem kéri ...

visszajön a szobába 2 perc mulva
- anya gyere már be
kérdezem
- Mi a baj
erre Ő :
- hány óra van??...
(gonodolom randija lesz ki tudja miért édekli folyton hány óra van :D )
kimegyek

2 perc mulva :
-anya bejönnél ?
bejövök
-mikor esik az eső ??

Egy csomo fontos dolog nem :shock: :roll: :lol:

Kép

Kép

Kép
roz23

:lol: :lol: :lol:

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina Lilinek Nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!És szegénykének gyors gyógyulást!

Meg minden beteg gyógyuljon meg hamar!!Még Lencus is kicsit rekedt meg szörcsög,de én csak kalciumot és c vitamint adok neki,majdcsak elmúlik már hétvégéig.

Ser,Roz na jól megnevetettetek,írjatok már még ilyeneket (mindenki),úgy szeretem olvasni.

Kattic azért a masszázs segít?

Borsika akartam már kérdezni,hogy a lányok várják már nagyon,készülnek a karácsonyra (ne mindig csak a kórházról írj)?

Sam neked is nagyon drukkolok,ha nem is olvasod.

Én már lassan végzek az ajándék csomagolással,bár mindig rájövök,hogy ehhez elég bénácska vagyok,de abszolút lelkes :D .Fát még most fogunk venni,és azért biztos,ami biztos feltesszük vmire :) .
:D :D

Kép Kép

Kép
dettus

Sziasztok!

Roz
valóban naon édes lányod,ha Anna is beszélni fog,szerintem ilyen lesz. :lol:

Lesz megint Mega játszóház.December 28.-29.Lánchíd utcai Sportcsarnokban.
www.megajatszohaz.uw.hu

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

A kislányom már pár napja megpucolja magának a mandarint és megeszi .Pedig nemrég még a hártyából is ki kellett szednem a húsát.Ez nagy előre törés azt hiszem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

dettus

Persze nagyon várják. Volt is írva lista, csak gyözze az angyalka teljesíteni. A kicsi miatt szomorú vagyok mert neki nem tudtam teljesíteni amit kért. Az a fránya barbinapló. Sehol nem lehet kapni az egész országot körbe telefonáltam nincs sehol. De majd mással próbálom kárpótólni. A fát az idén már eggyütt díszítjük, csak az ajándékokat teszi oda az angyalka.
borsika33

Nana,
Mino súgott nekem az előbb, hogy Te Kiss Katalinhoz hordod magánrendelésre Danit. Ha ez igaz, légyszi írd már meg nekem, hogy pontosan hol rendel, mikor, és mennyiért. Na meg hogy most dolgozik-e még? Lili nem akarja bevenni a gyógyszereit, így meg ugye nem maradhat. A saját dokink csak 27-én lesz, addig nem várhatok, akkor kell valami megoldást (szuri, kúp). A helyetteséhez nem igazán vinném, nem csípem, Kiss Kati meg aranyos.

Dettus,
nekünk is egy szimpla orrfolyással kezdődött szombaton, de úgy voltam vele, hogy bár ügyeletes a dokink, egy orrfolyással márcsak nem megyünk, főleg nem ügyeletre. Aztán ez lett:(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Minden kis betegnek jobbulást kívánok! Úgy sajnálom! Olyan rossz olvasni, hogy szenvednek szegénykék. :(
birolili

Boldog szulinapot Lilikenek es gyors gyogyulast!!!!

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Boldog szulinapot Lilikenek es gyors gyogyulast!!!!

Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dóra,
köszönjük szépen!!!

Megvolt a nagy party, ahhoz képest, hogy milyen beteg Lili, egész jól viselte. Most, hogy mindenki elment, játszik az ajándékaival, nagyon kis aranyos. Majd letöltöm a képeket, és teszek fel.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina

Lilinek nagyon sok boldog szülinapot kívánok! :) Asszem mi következünk majd a sorban az első szülinaposok között. :)

Jobbulást kívánok szegény Lilinek, ez olyan borzalmas betegség.

Sbea

És van segítséged? Úgy értem nagyi? Én az elején mikor elkezdtem dolgozni, őt hívtuk, h ne táppénzzel kezdjek. Persze iszonyú nehéz úgy munkába menni, h otthon van betegen a kis manóm. És még az volt a szerencsém, h férjem munkahelye közel van, így ő délben mindig hazament beadni a gyógyszereket.

Roz

Nem semmi a csajod, lurkóid. Kizsigerelnek, ugráltatnak. :) Még hogy mikor fog esni?:))

Ser

Nagyon tetszett az égős sztori. :lol:

Nana

Persze ott van vele a szopis párna, cumi, ami mostanában egyre jobban kell neki (gondolom a szopi helyett) és egy maci.

Sajna Bence is elég mimóza a mai napig, de szerencsére kimaradtunk mindenféle verekedésből. Hát persze, mert mindent szó nélkül átengedett. Nem is tudom, h mi a jó megoldás. A férjem is áldott jó ember, nem is tanulhatna mást, de sokszor hátrányba került Bence a jószívűsége miatt.

Hajni

Sajnálom Annát, h így összekarmolták. Ilyenkor úgy tudom útálni azt a gyereket, aki ezt teszi az enyémmel, nem is lennék jó óvónéninek.

Nálunk a fa jó magasan lesz és földlabdás. Mindig olyat veszünk.

Andi
Kép
cukkker

Letöltöttem a szülinapi képeket:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Amúgy mára határozottan jobban van Lili, már azt hittem soha nem kezd el gyógyulni. Igaz gyógyszerbevétel címszó alatt erőszakot kell alkalmazni, de legalább benne van. Szláva reggel megvárta, még be lehet neki adni őket a kúp után, és úgy ment dolgozni. Egyedül nehéz lenne, vagyis lehetetlen.
Komolyan, lehet, hogy ez is az egy évvel jár, eddig olyan szépen beszedett mindent még egy nappal a szülinapja előtt is:)

Most néztem, hogy a bohócos tortáját nem is fényképeztük le, az csak videón van meg. Négy tortája lett a végén Lilinek, mind a négyen elfújtuk a gyertyát:)

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Nana, és mi volt a baj Botinál tegnap éjjel? Mára remélem megoldódott, és kicsit jobban vannak!

Lina, édesbogár ili, de a kicsi szemén látszik, h beteg.Látom elmélyülten olvas,meg mondjuk a maszatolás is nagyon jó!!!!(Boci csoki nem semmi :wink: :D ) Gyógyszerszedés nálunk is erőszak-pedig,szerencsére, igazából eddig ez max orrcseppezésből állt....
Örülök, h jobban van!

Balim, épp miután reggel kikapcsoltam a gépet, gondoltam Rátok, h vajon mi újság! Sajnálom Esztit, de remélem hétvégére meggyógyul!

Hajny, írigykedem, h Anna egyedül pucolja a mandarint, én ha bármit csinálok a konyhában, Hanna odajön, odatolja a széekt mellém,és közli"anya pucol mandalin", úgyhogy mindegy, h a kezem lisztes, olajos, tudomisénmilyenes, eldobni és azonnal átváltani, és persze úszik a pult utána,mert maszatol vele :roll: :D , de örülök, h ezt a gyümölcsöt szereti,és persze szívesen is csinálom :wink: :D :lol: !

Na megyek, ma van az évi 1x rigójancsi sütés....ill. a tészta kész, a csokimáz is, már "csak" a krém van hátra.
Tényleg, Hajny elárulod egyszer hogyan kell csillogó(fényes) csokimázat készíteni?! Egyszerűen nem megy, pedig a Nagyikámé olyan gyönyörű volt mindig, de sajna már nem volt ideje megtanítani.

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina,
Remélem nem túl későn írtam. :roll: bocs akkor sikerült gép elé kerülni.
Örülök hogy Lili jobban van! :) Nagyon kis cukor a képeken és milyen gyönyörű ruhácskája van! :) Jó áll neki a piros szín, NAGYON! :lol: és a az asztalka is szuper én is pont ilyet akartam a Botinak, de a végén olyan FP járássegítő lesz, na azt se tőlünk kapja. :)

Mi semmit nem vettünk neki... :roll: :roll: :oops:

Seriff,
Szegény Botinak aznap éjjel az volt a baja... hogy egésznap nem kakilt..:( Elkezdtük tornáztatni, masszirozni, adtunk pár korty teát, de semmi... csak sírt... :cry: :cry: aztán nem akartam tovább nézni ahogy szenved és előkerült a szélcső...sikerült neki!!! :) és abban a pillanatban elvágták a sírást!!!

Viszont nem az "igazi" kismanó... :( Valami van vele, mert 2 napja egyszerűen nem akar enni... :( Kicsit már kezd aggasztani...
Dani se 100%os. :( Be van gyulladva a szeme és ő is fájlalja a hasát és kis hasmenése is van...

JAJ remélem nem betegszenekmeg (még jobban, már 1 hónapja küszködünk) Karácsonyra. :roll: :(

Nem semmi hogy Hanna ilyeneket mond :D Erre a rigójanira , emlékszem, már évek óta :lol: szívesen befizetnék! :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Tegnap mi is megvettük, illetve csak kiválasztottuk Jézuskának :wink: :D, a fát.

Dani annyira aranyos, annyira izgatott... :) azt mondja nekem az előbb
"Anya, ma vissza kell mennünk Apával a bácsihoz, mert ki kell fajagni a fát...Jézuska tuti nem boldogulna vele! " :D :D :D

Tegnap volt az ünnepség. Ügyes volt, beállt pont középre és mondta ügyesen a verset, de olyan hangosan hogy ő és még egy kislány teljesen elnyomták szegény többieket. :roll: :) A dalt viszont nem énekelte....a maminak persze azt adja elő hogy ő végig..ügyesen.. :D 8)
Ja és nem tudom ugyan most hány centi a Dani, csak mindig kiakadok hogy már az 5 évesre írt ruhák is kicsik rá... :shock: aztán most láttam az oviban... több mint 1 fejjel magasabb mint a többi kiscsoportos! :shock: :shock: :shock:
(azért nagyon nem szeretném hogy 2 mnél magasabb legyen :? :roll: )

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
írtam neked Pü-t, de persze nem ment el, valami hibaüzenetet írt ki. Szóval a lényeg, hogy köszi!!! Most úgy néz ki, talán nem lesz szükség a doktornénire, és elég lesz szerdán visszavinni a saját dokinkhoz. Gyógyszerek ugye benne vannak, napközben csak kúp kell, az megy egyedül is, este meg majd újra be tudjuk neki adni ketten, ami kell.
A Chicco-s járássegítőt láttad már? Tili-toli néven fut. Olcsóbb, mint a FP, és az eleje tök jó készségfejlesztő.

Azt a kis asztalkát apuéktól kapta Lili, tőlünk olyan könyvet kapott, amit már Cukker is írt, 32 dolog nevét hangját mondja, meg egy csomó zene van benne.

Seriff,
a doki anyu lelkére kötötte, hogy a kúp beadásánál próbáljuk tartani a 8 órát, mármint hogy azt a háromat nyolc óránként kapja egy nap. Mennyire gáz az, ha csúszik, mert este nem bírjuk olyan sokáig ébren tartani, hogy ez kijöjjön. Reggel ma is első ébredésre fél 6-kor beadtuk neki, de fél 10-ig úgysem marad fent, jó ha 8-ig, fél 9-ig húzzuk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina
Igen láttam azt a Chicco-t, jobbnak is tűnik min az FP.
Ehez az Fp-hez 5000 Ft-ért jutottam hozzá :D :shock: :D tök új, bontatlan dobozban... A pampers játéknak köszönhetően túlkinálat van a piacon.. :lol: :lol: :lol:

KépKép
KépKép
nana09

Utólag is sok boldog szülinapot a "szülinaposoknak" !!!!!

Kecskeméten látott mostanában valaki olyan zoknit aminek szilikonos a talpa (18-as) ??? Sehol nem találok!

Lina,
Milyen ez a könyv, írnál pár szót róla? Hol vettétek? Még mindíg hiányzik egy pár ajándék és ez nagyon jónak tűnik.

Nana,
Ha Dani sem az átlag magasság, akkor ne csodálkozz Boti ruhaméretén. :)

Kép

Kép
nyhk

Nana, nővéreméknél van egy olyan Chicco-s járássegítő játék, tényleg jópofa. Ha marad a rigójancsiból, eljuttatom Hozzád, de az is lehet,h majd egyszer-tavasszal pl-egy újabb Arborétum-talira megint csinálok :) .Ez most eléggé úgy tűnik, h kiskanalas lesz, de még van pár órája hűlni,a hűtő turbófokozaton...pörgetjük a villanyórát :roll: .Mi még nem is vettünk fenyőfát...talán holnap.
Aranyos lehetett Dani az ünnepségen, és látod bátor Ő, majd kiáll magáért is előbb-utóbb, és megvédi magát!
Boti meg, hát istenem,lassít kicsit a kajáláson :wink: , előböjtöl Karácsonyra :wink: .

Lina, hát igazából nem tudom,miért mondta a dokinő a 8órát, én úgy tudom, h 4óránként lehet újabb kúpot adni(mármint lázcsillapítót-ez az?), de azért ha 8-at mondott, akkor annyit, azért nem kell percre pontosan tartani sztem, nyugodtan lehet fél-1órányi csúszás, fél9 jó lesz. De tényleg milyen kúp ez?

Nyhk, na nem egyből jöttem rá, h Te jelöltél be az iwiwen :oops: ...Tényleg rendeltél végül csúszdát? Ádám névnapját is most ünneplitek? Szilikonos zoknink nekünk össz-vissz egy db volt(ja, most megint lett 3, de már nem is fontos, h az legyen, inkább a színei tetszettek meg 2 hónapja, de nem itt vettem, Bp-en).Esetleg a m-ben nézted már? Mintha láttam volna a múltkorjában a Malomban.

Kép
seriff

Nyhk, bocs lemaradt: DM-ben...

Kép
seriff

Sziasztok!

Lina
jók a képek,aranyos rajta Lili.A tortát meg ahogy eszi,az a csúcs.

Nana
Aranyos lehetett Dani az oviban.

Ser
teszel a folyékony csokiba étolajat?Én egy kiskanálnyit mindig teszek,attól fényes.Hát függ attól is milyen kakaót használsz.Cukrosat?Én a hagyományos arany kakaóport szeretem.

Virág
hogy állsz a díszítéssel és az ajándékokkal?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Seriff,

Bocsi. :) :) , Engem Cukker jelölt be, és az ő ismerősei között láttalak. Mivel ugyanez a képetek van fent, megismertelek és bejelöltelek. Egyébként nekem annak idején Balim okozott hatalmas fejtörést, mert gondoltam, hogy a forumról ismerem, de voltak közös ismerőseink máshonnan (nem is kevés).

Köszi az infót a DM-ben még nem néztem.

Kép

Kép
nyhk

Bocsi, ez lemaradt: Szóval: Mi az Ádám névnapot nem most ünnepeljük, hanem szeptemberben. Nem akartam, hogy egybe legyen a Karácsonnyal.
Végül is nem lesz csúszda. Már annyira elegem lett, hogy Karácsonyi akció néven mindent drágábban adnak. Szóval lemondtam róla, majd gyereknapra kapnak egyet és nyáron kinttudják majd használni. Trambulint kapnak (Ádámnak a tornájához nagyon jó lesz).

Kép

Kép
nyhk

Hajny, én tortabevonóval csinálom, Party, és tettem bele olajat is, de nem fényes.....Majd egyszer írd be légyszi a rendeset,ha lesz időd, de nehogy most, ráér....

Nyhk, trambulin is nagyon jó ötlet! Biztosan imádják majd! A képről én is Rádismertem, ill Ádámra :lol: .

Kép
seriff

Sziasztok :)

nagy bejgli és puszedli gyártásban vagyunk a srácokkal igy nem nagyon jut időm ide ülni :)

seriff
én mindig sima csookit használok sima ét csokit nem bevonot az nekem anniyra nem izlik vizgőz felett csinálom de ugy hogy a vizbe ne érjen bele az olvasztó tál és akkor fényes szokott lenni :)

lina
naggggyon jók a fotok azt asztalkát hol vették apudék ?

Kép

Kép

Kép
roz23

OHHHH.... fényes, nem fényes ide vele!!! :D :D :D
(szívesen kanalazom is! :D )

KépKép
KépKép
nana09

Nana :lol: :lol: :lol: (matt és töredezett,és még nem mertem megnézni,h folyós-e....)

Kép
seriff

na nem azért, mert én csináltam, de nagyon fini lett,és nem esik össze, vagy folyik szét-jó hát a külcsín hagy némi kívánnivlót maga után :oops:

Kép
seriff

Nyhk,
ezt a könyvet az Auchanban lehet kapni, Hajnynál kapott rá a lányom, úgyhogy ez lett a szülinapi ajándék. A két szélén van négy-négy gomb, közte meg lapokat hajtogatsz. Tudod mit, inkább lefényképeztem:)

Kép

Seriff,
nem lázcsillapító, a fulladás ellen kapja. Theophyllin a neve. Mára már jobban van a kis törpe, de nagyon fullad, és hörögve, sípolva veszi a levegőt. A postán összefutottam a dokival, beszélgettünk, mondta, hogy az a baj, hogy szabin van, vagyis nem az, hanem, hogy itthon sem lesz, de bármi van, vigyük Kecskemétre (ő maga sem ajánlotta az itteni összevont ügyeletet), ő meg 24-én ügyel reggel 8-tól, még a karácsonyi ebéd előtt bevisszük hozzá Lilit, és meghallgatja, hogy alakul-e valamit a dolog. Amúgy rendesen eszik végre, úgy, mint eddig, nem hány, szóval talán kezd alakulni.
Csokimáz: Én 8 kanál kakaóporból (Tesco-s), olyan 4-5 kanál kristálycukorból és 5 kanál vízből csináltam csokimázt, bele a végén kicsi Liga margarin (Lili kedvéért). Fénylett. :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz,
nem tudom hol vették, de mivel a tesóm a Malomban dolgozik, feltételezem, hogy a Bambiniben :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

MEGKAPTAM A LEGESLEGSZEBB AJÁNDÉKOT....
BOTI VISSZA TUD FORDULNI HASRÓL HÁTRA!!!!!!!!!!!!!! SŐT!!!!!!!!!!
PROFIN MEGY AZ ALKARTÁMASZ HASON FEKVE!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

bocsánat hogy nagybetű meg minden, de ANNNNNNYIRAAAA ÖRÜLÖK!!! Elmondani sem tudom. :D :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
na látod, megy ez!!!

Kob,
ha erre jársz: nincs véletlen Roóz féle Vezetésmódszertan könyved? Nekem volt anno, csak nem tudom, hol lehet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina nagyon jók a képek.nagyot nőtt Lili.Olyan kis bájos. :)
Ki az a Kiss Katalin drnő?Milyen orvos?

Nana nagy-nagy gratula Botinak. :)

Ser ügyi vagy.Sütiknél én még mindíg csak a muffinig jutottam. :oops:

Hajny ügyi Annácska. :)

Cukker még nem dolgozom,csak Pestre járok suliba,és ezért adtam bölibe,mert nehezen tudtuk megoldani családon belül a Lillázást,ill. van egy bébiszitterünk,de az meg hosszabb távon drága megoldás.

Dettus az ajándék csomagolás az nekem sem az erősségem.Néha kifejezetten bénára sikerül,de legalább jókedvűen,lelkesen csináljuk. :D

Nyhk zokni passz.Malomban a Bambiniben?

Rozka ha végesztél jöhetnél hozzánk is. :D :wink: Csak fele annyi energiám lenne,mint neked. :)

KépKép
KépKép
sbea

végeztél :D

KépKép
KépKép
sbea

nyhk
szilikon mit jelent hoyg ilyen csúszás mentes talpa van ??bocsi de még nem hallotam ilyen zokniról :D :oops: mert ha ilyen csúszás gátlós kell szerintem a kéttemplom közi zokinisban kapsz vagy hobbiboltban van ilyen anyag ami úgy néz ki mint a matricafesték és ha zokni talpára nyomod bármilyen formában és meg kött akkor ilyen gumi szerű anyag lesz és nem csúszik a lába parkettán ...

bea
most elfáradtam lett 4 rúd bejglim isteni fini de kirepedt a mákos oldala és mák egy része kifoly :twisted: :oops: :roll: puszedlik sem sikerültek igazán nem köt a máz pedig ilyen sem volt még viszont csináltam egy újjítást a puszedlit megtöltötem dzsemmel és étcsokiba forgattam ez nagyon fini lett . Ezek iagzána dédinek ksézültek volna aki mára ígérkezett de nem ért ide nem tudom hol veszett el az éterben :? mindegy majd átviszem neki . Magunknak majd csak bejglit gyárok de azt csak vasárnap mert csak frissen fini szerintem :wink:
holnap reggel meg megyek 6 ra piacra megvenni kajcsinak valót vasárnapra :)
bea szivessen megyek :D imádok sütni csak vigyázz a srácaimra :D :D garantálom nem kellene többet sütnőm nálad sem :lol: :roll: :wink: Bár ez törvényszerű idegennek mindig szótfoganak :D

pille
flóra hoyg van Orsika nem kapta még el vagy nagyihoz elvittétek Flórát hátha nem kapja el Orsi ?

balim
mit is irtál tejbe pácolod a másjat meddig sütöd igy baconban azért kérdezem mert én rántani szoktam igy de úúúúúútálok planírozni igy inkább sütném ha jársz erre leirnád köszi :) Eszti jobban van ?

seriff
Rigó Jancsival évek óta szemezgetek de még egyszer sem csináltam van aki ilyen vajas krémet tesz bele na úgy nem szeretem de ahogy kiveszem a szavaidból Te nem igy csinálod ha lesz egy perc időd beirod a recit ? köszi :) most az én mákosom néz ki ugy mint a tiéd multkor :roll: :oops: nem baj megeszzük ugy is :)

lina
nagyon klassz ez a könyv is :) Én sajnos nem birom az ilyen hangot kiadó játékokat :oops: ha kapnak kiveszem az elmet mert vagy összevesznek rajta vagya mig ki nem fogy az elem 1 gombot nyomnak :roll: na az már nem az én idegeimnek való :lol: :roll: :oops: :wink:

nana
nagyon ügyes boti gartula :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Nyhk,
zokniügyileg: Mi anno Ausztriában vettünk olyat, aminek az egész talpa szilikon. Itthon még nem találtam olyat. Csúszásgátlóst mi a Hangárban szoktunk venni 190 Ft/db.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lányok!

Holnap reggel indítják a szülést Sam-nek!!!!!!!!!!! Reggel 8-ra megy fel a szülőszobára.
borsika33

Borsika,
szorítunk holnap Samnek!!! Add át neki légyszi, ha dolgozol.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Roz, holnap ok( de ez nem vajas krém)?

Nana, örülök, h Boti ilyen ajándékkal lepett meg! Látod, és egyre csak ügyibb lesz, mi lesz még vasárnapig!!!

Lina, rákérdeztél a dokitól a 8órára? Sztem inkább az lehet a lényeg, h 24 óra alatt 3-nál többet ne kapjon, de nem esküszöm meg rá....

Borsika, szorítunk Samnek!

Kép
seriff

Hazaértünk a dokitól, most volt időm írni.
Nagyon szupi a maganrendelője. Nem az a vas kínzószék van, hanem liftes stb. Meg ami tuti volt, h a fejemnél is volt képernyő, és végre én is láttam, h mi is van odabent. Viszont papírt nem kaptam.
A bal oldalamon van 4-5 tüsző, ebből 1 nagyobbacska, ami csak 1,6. Viszont a mnyh-m megint pocsék , 4mm.
A jobb oldalamból meg megint alig látszódott vmi. Mondta, h hat igen, abból nem sokat hagytak meg anno a műtétkor, mert az endo, meg a ciszta összenőtt vele (benne volt, meg rajta).

Ez nekem új volt. Azt mondta, h attól az oldalról ne várjak sokat.
A bal viszon teljest majd helyette is.
A lényeg. Hogy írt még clostit. Meg kaptam vmi mnyh érlelő, vastagítót. Amit majd a köv ciklusban kell szedni.
Vittem a hőmet is. Először röhögött, h ugye nem pörögtem be a témára ennyire. De utána mondta, h azért egysszer jó megcsinálni, h tudjam, hogyan működöm. Szerinte a hőm, és a 2 uh alapján reagálok a gyógyira. Ami jó, mert ez volt a fél cél, h legyen ciklusom, meg pé-m. Most van. Ez már fél siker.
Kilátásba helyezte, h pár hónap múlva egy összehangolt átjárhatósági /spermavizsgálatot kellene csinálni, majd ciklus közepén megnézni, h nem nyírom e ki a kiscsávókat.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Nyhk, mi a Malomban a Bambiniben vettünk Zsófinak olyat. Az új házba. :) Ott padlófűtés lesz, és jobb, mintha szandit adnékl rá, amit már kinőtt. :oops:

Nana, gratulálok Botinak! :) ÉS a srácok méretei..... :wink: 8)

Ser, csuda ügyes vagy! Én egy kis hókiflit gyárottam. Tegnap este 11-kor. :D Amit ma bevittem angolra. :)

MA meg rohangáltam. Én is ma vettem meg a fenyőfánkat. MI földeset vettünk, legalább nem fog felborulni, és ki tudjuk ültetni.
És Zsófit lefényképeztettük műteremben, hihetetlen szépek lettek. :) Nem tudom őket feltenni, pedig megmutatnám. :?

Bea, sajnálom, hogy nem találkoztunk délután! Zsoltival egy kicist beszélgettem. :) Voltak jó rucit 50%-os akción?

Lina, nagyon szépek a képek! Tényleg nagyon csini Lili! :) Én is nagyon szeretem Zsófin a piros színű ruhákat.

Nem is tudom, h. mit szerettem volna.......

Ja, SAMNAK NAGYON SZORÍTUNK!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem, hogy minden rendben lesz!

Roz, adj át egy kis energiát, légyszi :roll: :wink: ...... köszi.
birolili

sziasztok :)

nagggyon drukkolunk sam :)

lili
ha gondolod van skennerünk gyere el egyszer hozd el a képeket és beszkenneljük.Mi az ovis képeket csináltuk igy nagyon jól sikerültek csak 500 ft volt darabja igy csak 1-1 rendeltünk be szkenneltük és 29 forintért elő hivattuk és még ide is feltuttam tenni :) :wink: most nem küldök energit mert 1/2 3 kor feküdtem le olyan vagyok mint egy barlanglaó ha lámpát kell kapcsolnom fáj a szemem és könnyezik olyan fáradt vagyok ... :roll:

Kép

Kép

Kép
roz23

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?