A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok!

Bocs, majd később visszaolvasok becsületesen; boldog névnapot meg aranyosak a pocakfotók.
Ami fontos, ZUZMÓ KÜLDÖK PRIVIT SZEMMEL KAPCS remélem tudod hasznosítani

gyógyuljatok! :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Drága Zuzmó! Azért az is nagy felelősség, hogy a tenyésztés előtt már ráfogják, hogy Ch. És ha az is, hgoy lenne a te hibád? Nagyon sajnállak mindkettőtöket és nem mondom, hgyo ne aggódj, mert ez nyilván lehetetlen, de ne hibáztasd magad!

Ha Kecskeméten nem kapni a Votiv által ajánlott homeobogyót, én szívesen megveszem itt nálunk és elküldöm neked elsőbbségi postával- szólj, jó? Még ki van kapcsolva a telcsid és nem akarlak üldözni.

KAta :) De jó, hgoy már ül Ákos :) Hát igen, borzasztó türelmetlenek tudnak lenni ezek a nagyfiúk, de közben meg klenyűgöző látni azt a büszke arcocskát, ami ragyog, ha valamit siekrül megcsinálni és "felsőbb iosztályba lépni" :)

BArbi :) Lenmagolaj lehet esetleg a megfelelő eszköz? Amerikában adnak nehezen kakiló babáknak, persze az olivaoljaat is tudom ajánlani, ez nekünk tökéletesen bevált. Remélem, hamarosan lesz megnyugtató megoldás. Puszi nektek!

Rylie :) Az klassz, ha darabosan eszi már Kamilla tésztát - én úgy képzelem, hogy ez egy nagy lépés előre!

Lindi :) Köszi az infót a tesztről, ez nagyon érdekes lehet, de valóban nem megoldás most nekünk, mert ilyen itt nincs a környéken. De jó tudni, hgoy vannak orvosok, akiknél lehet ilyet.
Amit az elkékült babáról meséltél, az annyira megrendített az este, hogy én bizony nem is tudtam már reagálni - nincsenek erre szavak :(

Jucus :) a budapestmindeningyenbe regisztrálnod kell (join), ez egy fél perces dolog, azután kapsz visszaigazolást és már mehet is a levelezeés. A regisztrálás után beállíthatod, hgoy kérsz-e hírlevelet és így minden nap megkapod az aktuális kéréseket, ajánlatokat.

Zsanci :) én megnézném a pocakodat szívesen - fejestül!. Olyan rossz olvasni, hogy mennyire elégedetlen vagy magaddal - erre semmi okod! Mármint nyilván megvan a jó okod rá, de a külső világ ezt másként látja, hidd el!

Fibi :) Érdekes, hogy Bálint nem, akarta, hogy apája ott elgyen a szopinál - féltékeny rá? Hű, ezekkel a fiúgyerekeknél mennyi érdekes dolog van!

Ha kihagytam valamit, szóljatok rám!

Csak azért, mert idáig mindig bejött a panaszkodás: a fogzás és köhögés miatt (gondolom én) éjfélig fenn vagyunk és hulla fáradtak midnketten. Most már semmi se használ. Na most ettől remélhetőleg az összes manók jól megijednek :)

indianyo

sziasztok.

szült, vagy szül valaki a bencsik adrás dokinál?
véleményekre lennék kíváncsi.

köszi!
palom

Indi,
lehet h egy kis féltékenység is belejátszik, de alapvetöen sztem az, hogy megszokta (majdnem 2 évig), hogy az elalvás hozzám kötödik.

Remélem, karácsonyra Ti is meggyogyultok, meg MINDENKI most már!!!+++

KépKép
fibi

Szrek,
válaszoltam a pü-dre :)

Macs,
jol vagytok? olyan rég irtál.
fibi

Barbi!
a banánról hallottam, hogy sokk a szervezetnek bizonyos esetekben, de lehet, hogy itt tényleg az ütem áll a háttérben. ráadásul a banán fogja is a székletet.

Lindi!
HOGY MENNYI VAGY???????? én azt hittem, hogy olyan kábé tizen valahány hetes vagy. hááá mingyá szülsz!!!!! nem fog síelni a dokink?
te! ezen a kék babán majdnem elájultam. hogy lehet, hogy nem lélegzett, ha evett meg büfizett közben?? lehet, hogy félre nyelt? :(

Zsanci!
a budaörsi az tarifás?
amúgy jól beletrafáltál a doki témába.

Zuzi!
végig gondoltuk tegnap az esetet a férjemmel, mert szomorúan meséltem neki. próbáltuk keresni a kibúvókat, vagyis, hogy a doki vajon miért hagyott cserben ilyen helyzetben. :( szerinte egyszerűen nem vállalta be a felelősséget a doki azzal, hogy egy ilyen erős, általában szakorvos által kiírható cuccot írjon fel nektek. mert amúgy eddig minden nyavalyát felírt nekem, ezzel sose volt gondom! félt a következményektől egyszerűen. ha meg nem is clamydiás vagy, akkor elvileg nem is frankó ez a csepp, nem?
kitartás, már csak 1 nap és férjed ott lesz a cseppeddel :)

Indi!
Zuzmó férje holnap megy hozzájuk Kecsóra, így elvileg, ha akarja, tudja vinni a homeost. no para!
alvadj te is Dominóval napközben, hogy kicsit összeszedd magad a nemalvás miatt.

az Isten óvjon mindenkit ettól a kórságtól, amit elkaptam. ilyenkorra már javulni szoktam, és most semmi. hatalmas a fejem, és rászoktam az orrcseppre. (a megadott kereten belül psze)

ancsipancsi

Lindi! Nagyon csini kismama vagy! :lol: Nekem is óriási pocakom volt – kaptam az ikreskérdést is – s csak a sok víz miatt volt. A dokibácsim azt mondta ez tök jó a babának, mert jókat lubickolhat :lol:
Köszönjünk a bíztatást!
Bizti már leírtad, de ha egy mondatban még megtennéd nekem is hogy mitől lett ez a vesemedence gyulladás?

Den! Babanem. Izgi! Izgi! :lol:
Köszi a kedves szavakat. :P

Akata! Na látod hogy ücsörög már az a legény! :lol: Köszi neked is a bíztatást hozzátápi ügyben. :P
Miért fog apjuk vigyázni Ákosra jan-tól?
És azt hogy nincs szüksége rád most felejtsd el! :D

Rylie! éljenek a jó eredmények! :lol: Végre túlvagytok rajta. Olyan hosszúnk tűnt...
Egy fél percig nem okoltam a cicit, magamat ellenben ostoroztam, hogy miért nem hallgattam a megérzéseimre.
Van egy jó pár érzékeny pocak a családban szóval lehet a genetika. Csak azért furi mivel Angi hasfájós sem volt. :?:
Végülis teljesen olyan mint máskor ezért könnyebb. Ha nem veszi észre a nagyítósanyaszemem az icipici vért, akkor most nyugodtan tápizunk tovább.

Fibi! Szerintem tök jó ötlet ez az apásaltatás! S én is úgy értékelném ezeket a jeleket hogy hurrá! hurrá! :lol:

Pannának ++++++++

Indi! Köszi az ötletet, de nincs gond a kakikkal. Bevallom megnézettem egy látóval is, s ezért vagyok ilyen nyugodt. Ő is csak azt erősítette meg, hogy lassan, s csak alma és répa. S ő azt is mondta hogy lehet hogy ez így lesz sokáig... :lol:
Manóknak: ugabuga!!!

A többi csini kismama mikor rak fel képet magáról?

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Ancsi! akkor a brokkolit is hibáztathatnám. nem haragszom egyikükre sem :lol:
neked bulást és ++++++++
gödibarbi

Barbi!
nagyon helyesen teszed! egyszer úgyis hozzá kell szoknia a hozzátápihoz, csak idő kérdése.
ancsipancsi

Barbi,
akkor én is tegyek fel képet a kis pocakomrol? :lol:
S köszi a biztato szavakat :P
fibi

Indi: hát lehet, hogy nagy lépés, de Kamillának én sose turmixoltam le semmit - szal ő bírja az ilyen darabos kajákat!
Sőt most a kölesgóló a nagy kedvenc - ezért ezt most kifejezetten jutifalatnak használom :) Amikor szépen eszik akkor kap egy-két golyót ha nem akkor pá-pá golyó 8)

Ja és már 5 fogú a ded! Annyira kiváncsi vagyok, hogy a felső két nagy lapát fog mellé milyen lesz ez az 5. ?! Tényleg ugye a fogméret-összetétel még változhat majd?? Mert ez igy rém randa, hogy alul két ici-pici helyes fogacska, fönt pedig két nagy lapát nyuszifog?! Sogórnőmnek ilyen a foga :? Ez a gyerök semmit se örökölt tőlem :(

Fibi: nálunk is el tudja már Apjuk altatni a dedet, de csak úgy, hogy először szopi Anyával, majd szövegelés, saját ágyában bőgés, majd Api kiveszi és összebújnak és általában mindketten el is alvadnak :lol:

Ancsi:+++++++++++++++++ gyóguljá má meg?! Buci fejjel nehéz lesz szépen mosolyogni a karácsonyi fotókon!

Rylie
rylie

Sziasztok!

Köszönöm a sok pozitív energiát! Sokat segített , Pannámnak javul a szeme, nem kellett szétterpeszteni se, hála a jó égnek! Most amiatt aggódom, hogy ne legyen tüdőgyuszija, mert az is előjöhet ilyenkor. Ma elkezdünk antibigyót is szedni. homeos bogyót beszereztem, köszi Indi!!!!!
Ancsi!
Másodszorra hagyott cserben a dokink, és nem én találtam ki annak a szemcseppnek a nevét, ezt ő is gondolhatta. És olyankor holvan a felelősségérzet, amikor minden hapcira antibiotikumot ír fel, vagy amikor teljesen jól fejlődő csecsemőnek tápszert akar felírni?

visszaolvasni nincs időm, de láttam, sokan betegek :cry: Puszi mindenkinek, gyógyuljatok!!!!! És mégegyszer köszönöm a törődést Nektek!
zuzmo1

Szia Zuzi,
Sok-sok puszi Nektek is, és örülök hogy javul Panna szeme :) akkor már maradtok karácsonyra Kméten?
fibi

Zuz :) Jaj de jó, hogy javultok! Örülök, hogy rendeződnek a dolgok. Hgoy Rylie aranybecsű szavaival éljek: doki egy köcsög és le vele!

indianyo

Zuzi!
értem én, csak próbáltam magamat nyugtatgatni, hogy nálunk nem lesz ilyen :). kíváncsi leszek, mit tesz, ha legközelebb mentek...ha egyáltalán lesz legközelebb :(
különben Budaörsre a 40-es busszal simán ki lehet jutni (ugye ott áll meg előttetek majdnem), úgyhogy ha Zsanci dokija nem tarifás, vagyis tök ingyen dolgozik, mint ahogy azt illene is minden orvosnak, akkor érdemes lenne kipróbálni, nem? csak ugye azt ne feledd, hogy védőnőileg ugyanoda tartoztok, így a védőoltásokat továbbra is ő fogja beadni mindkét gyereknek. elég kellemetlen lesz :(
ancsipancsi

[quote="indianyo"]Z írta:indianyouz :) Jdoki egy köcsög és le vele!

nem ő, de a kollégái olvassák. csak szólok :).

most, hogy ilyen lett a szitu, tud vki a XXII. kerben valami jó gyerekorvost, aki megfelel az előző hsz-emben írt kritériumoknak? :)
ancsipancsi

Sziasztok!
Ancsi! De nem pont az van van, hogy Zuzi és Zsanci dokija egy és ugyanaz?

Zuzi! Örülök, hogy jobban van Panna! És neki kell szedni az antibigyót?

Rylie! Gréti az antibiotikumtól nagyon hígat kakil, emiatt félő,hogy visszafertőződik, úgyhogy szegénykémet most ezerrel szoktatom rá a bilire. Ma még totál száraz maradt a pelus, csak a bilibe pisilt és kakilt, és úgy örül magának,mint majom a farkának.
Ja, és a puncija is csupa piros, az is azért,mert elpusztultak onnan is a jótékony bacik.
De kitartunk, elvileg január 5-én abbahagyhatja.

Barbi! Konkrétan nem tudni mitől van ez a gyulladás, csajoknál sajna előfordul.

Ancsi! Febr.15-re vagyokkiírva, a doki 6-án jön haza a sielésből. :roll: Határeset, bár mi 11-re gyúrunk, így együtt lenne a két gyerek szülinapja.

KépKép
KépKép
lindicita

Még nem tettem be a sütőbe a képkereteket, mert még akarok csinálni, úgyhogy majd együtt, de addig is feltezsem nektek megmutatni,miket alkottam:

Kép Kép

Kép
lindicita

Boldog Zanza napot! :D

Elképesztő, mennyi a beteg! Mindenkinek gyors gyógyulást!
Eszter is vacakol még a szemével, nem látszik komolynak, a torka, tüdeje, stb szép, csak az aggaszt, h már egy hete is ez volt, igaz, akkor még köhögött és taknyoskodott is, most meg már "csak" a szeme...
Almára csábítós fickó továbbra is az unokabátyus, úgyhogy nem csaljuk Istit, nyugi! (Aki mellesleg nagyon hozáértően furulyázik! :) )

Pocakok szépek, babókról nem is beszélve! :)

Rájlin
nyugi, nekünk is volt nyuszifogunk, de ahogy kinőtt a többi, összeigazodtak és mintha nem is lenne akkora. :wink:

Barbi és Zuzmo,
ez nagyon rosszul hangzik! Külön drukk Anginak és Pannának, h ne legyen nagyon komoly a bajuk! +++

Kisün merre?
neet
neet

Lindi!
nem, hanem úgy van, hogy Zuzi és a mi dokink egy, és Zsanci említett egy budaörsit, meg pont Zuziékét, hogy ezek jó dokik. én csak próbáltam magyarázatot találni arra, hogy 1.) miért nem adott igazolást Zuzmónak, hogy előbb kijöhessen a kórházból, 2.) miért nem írta fel a receptet, mikor Zuz bajban volt, de valójában nem tudtam semmit. vannak néha neki ilyen agylövései, mintha rossz passzban lenne néha. engem egyszer pl. lehordott azért, mert kérdezte, hogy mennyi tápszert írjon, 1-2-3-at? mire kerek szemmel kérdeztem, hogy lehet 3-at? elkezdte mondani a magáét, hogy "anyuka, nem én nevelem azt a gyereket, nem én tudom, hogy mik a szükségletei, döntse el gyorsan maga..."...stb. mivel megszeppent kismama voltam, rosszul esett, de nem volt olyan durva közel sem, mint Zuzmóék esete. kétszer, mikor bajban voltunk, az ügyeletre mentünk, harmadszor meg rendelés után estünk be hozzá, de akkor megnyugtatóan bánt velünk.

még a nőgyógyászok kapcsán volt ilyen megegyezés köztünk korábban - emlékszel? -, hogy általában mindegyik nagyon helyes, meg kafa, meg minden, mindaddig , amíg valami komplikáció nem adódik. anyukám háziorvosa is szuper doki volt (pl. velem nagyon jól működött együtt), mindaddig, amíg nem ismerte fel, hogy anyukám agyinfarktust kapott és saját lábán ment be a rendelőbe, szóval a doki nem is hívott mentőt, meg semmit, pedig az lényegesen javított volna a helyzetén. egyszerűen nem ismerte fel a betegséget, pedig ahogy utána olvastam akkor, nem lett volna nehéz. elmondhatjuk, hogy mi és a gyerekeink élete orvosok kezében van, akik munkája attól függ, hogy vagy jó, vagy rossz passzban vannak éppen, vagy megfelelően tájékozottak, vagy nem, és vagy rugalmasak, vagy nem.
ancsipancsi

Neet!
Eszci szemének bulást, hátha Karácsonyra már nyoma se marad a betegségnek!

Lindi!
a képek nagyon frankók! ez decoupage technikával készült? miért kell kisütni? én én dekus cuccaim csak ragasztó lakkal oda vannak izélve :), és utána lekenem egy speckó repesztő lakkal a tetejét, hogy olyan apró repedések legyenek rajta. de sütni nem kell. ez kartonra készült, vagy vettél valami nyers keretet hozzá? nagyon tetszik! várom a többiről is a képet!
ancsipancsi

Ez üvegkeret, és olyan ragasztóval van felragasztva, amit üveg és prcelánfelületre lehet használni. 130 fokos sütőbe kell betenni 30 percre, és így tartós lesz, akár vízzel is le lehet mosni.
Mivel üveg, meg lehet csinálni, kartonnál meg fánál ugye nem annyira.
lindicita

Zuz,
akkor ő volt az, akit NEM ajánlottak!!!!!! upsz, valagy éreztem ám, amikor leirtam, de mégis azt hittem ő a jó...Bnőmék is tőle mentek át az mi dokinkhoz....
ANcsi,
ez a doki nem tarifás budaörsön!!!!!!
és nekem ő a szuperleg, biztos neki is vannak hibái, de legalább:
1. nem hiszi azt, h én betegitem meg a gyerekeimet direkt.
2. nem ad orrba-szájba antibigyót.
3. tökre megérti, ha vmi problémánk van, NEM AGGÁLYOSKODIK!!!
4. gyerekekkel nagyon kedvesen beszél, és ők is is szeretik. Igi eleinte félt tőle, de most már kiabálva beront, és összerajzol mindent az ott talált cerkákkal... :oops: és még le sem baszarintják érte...

és és és, be lehet előre jelentkezni, nem kell órákat várni.

én az első dokinkat nem ajánlom, ő is 11. kerületi, Ágh Judit.
ja, és ez a dokink a 3., szóval, én váltok, legalább itt, ha már pl. a saját dokijaimat nem váltom le.

még akartam, még akartam, de elfelejtettem....
ja, mondtátok, h illik venni vmit a párnak is, én magam már 3 éve nem veszek semmit, de ma éjjel tök elszégyelltem magam, és vettem levegőre szilárduló agyag félét, igy most ő is kapni fog kézlenyomatot a srácoktól...OLYAN JÓ APA!!!!! imádom érte!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi! Igen többek között a te pocakodra is gondoltam! :wink: :lol:

Zuz! De jó hogy javultok! :lol:

Rylie! ugyan rég nem láttam a lánykád, de biztos vagyok benne, hogy még mindig gyönyörű! Gratula az ötödikhez!

Lindi! Ajjaja! Csajos betegség! :( :roll:
Ügyiket készítettél! :lol:

Neet! :P Köszi
gödibarbi

Zuzi, de jó, hogy jobban vagytok!!!! szívből örülök! ölellek Benneteket, csak így tovább :)

Palom, én sajna nem ismerem Bencsiket, és egyáltalán nem tudok senkit, aki nála szült volna :( sorry!

Deni, megtudtam: a sorszám azért kell, mert olyan csilingelő ügyfélhívókat szereltek fel, mint az OTP-ben :twisted:
mikor mentek uh? már én is nagyon izgulok! :D

Lindi, szép a pocakod! :D és a képek+a keretek is nagyon szépségesek!! aki kapja, nagyon örülhet majd :)

Kata, mit jelent, hogy januártól apa fog vigyázni Ákosra?

Bkirtyó, túl vagy már a vizsgán?

Ruzi, elfelejtettem válaszolni, azért váltottam oktatót, mert az egyik goromba volt, a másik meg fogdosott, a harmadik meg a barátnőmmel erőszakoskodott, és ez nekem se tetszett :evil:

Fibi, ez az altatás nagyon szuper!!!!! ügyesek voltatok!! nagyon szépen csináltátok, ez különösen megfogott, hogy semmi "drasztikus" nem volt :)

Barbi, milyen látó nézte meg Angit?

votiv 8)
votiv

csajszók, lassan csinálhatnánk egy albumot a karácsonyi kézlenyomatokból is, mit szóltok? :wink:

jaaj, szétszúrták az összes vénámat, olyan vagyok, mint egy tűpárna :twisted:

a sima cukrom 3,4 lett, úgyhogy nem aggódom a terhelés miatt.

terhelés után 1 órát bírtam sétálni, és dühösen vettem tudomásul, hogy minden vacak bolt 10-kor nyit a Móricz környékén - még karácsony előtti héten is! micsoda kereskedői virtus :wink:
mivel már jól átfagytam, visszakúsztam a rendelőbe pár pletykalappal. a rendelőben meg ingáztam a két vége között: egyszer egy csikkszagú pali ült le mellém, amitől azt hittem, hogy elhányom magam, úgyhogy gyorsan elhúztam onnét, egyszer meg egy kegyetlen durván büdös-koszos és piaszagú hómlesz mamika, aki még be is volt pisilve :x nagyszerű...

és véletlen összefutottam a dokimmal is. tök elszomorított, mert szerinte sokat híztam (rámnézve vagy 10 kiló pluszt látott), és karácsonykor ne egyek bejglit se :( pedig én tök büszke voltam magamra eddig, hogy milyen kiegyensúlyozottan táplálkozom, és sokat is mozgok, és csak 8 kilót szedtem fel :( (Istivel ekkortájt már legalább 18-nál jártam...)
és ma töltöm a 26. hetet...

votiv 8)
votiv

Barbi,
:P akkor egyik este lezsirozom a zurammal, hogy tegyünk fel egy képet, mert kell ehhez az ö laptopja is, meg a fotozási tehetsége :D

Votiv,
köszi szépen :) nagyon jol esik, amit irsz 8) ezt szerettem volna "elérni" vagy megvárni, hogy ö maga jöjjön rá, hogy már nincs szüksége cicire az elalváshoz. Nem én akartam erre kényszeriteni. Ahogy Recca is irta, hogy megérik erre is a gyerek, csak gyözzük kivárni..... Tényleg, ugy hiányzik Recca :(

Hogy haladsz a polcokkal? nekem még hátravan a konyha és fürdöszoba takaritás....
fibi

Votiv,
nehoygmá foglalkozz a doki beszolásával!!!!!!!!!!!!!!! :x :x :x tök csinos vagy, most láttuk a képen, és egyáltalán nem szedtél fel sokat!!!!! hallod????? beiglit kötelezö enni karácsonykor!! :) hu, most nagyon felhuztam magam....... mit képzelnek egyesek magukrol?????? :evil: :evil: :evil:
fibi

Neet, köszi!

Lindi, hűha, nagyon jól néz ki! :wink:

Hirtelen ennyi, most el kulturálódni, hogy kibírjam az évvégét. :roll:
zanza

Sziasztok!

Zanza utolag is boldogot! :wink:

Lindi nagyon szepek vagytok!

Mi pedig jot vendegeskedtunk Zuzeknal, ot percre laknak tolunk a szulei. :D Panni gyonyoru, Bazsiek meg jol elvoltak.
Teszek roluk kepet:
Kép
Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Deni,
UH-n mi volt????? megesz a kiváncsiság már :D

Dora,
édesek a gyerköcök :D
fibi

Lindi!
ez tök jó, el tudom képzelni, hogy milyen lesz a felülete, egyszer én is kipróbálom ezt a technikát!

Zsanci!
szimpi a gyerekdokid!

Votiv!
dehát múltkor se volt semmi bajod a 30 kilótól, simán leadtad, mindig kismadár alkatú voltál, hagyjon má békébe a doki :)
én a terhelés után felmentem a szülészet előcsarnokába, és ott figyeltem a ki-be mászkálókat inkább a fotelből, minthogy lenn üljek az undorító váróban.

Zuzi!
még hogy Panna nem hasonlít senkire!! :) tökre rád hasonlít a Dorkás képen!

Dorka!
milyen kafa, hogy így tudtatok talizni, így te se maradsz ki a jóból!
Kati és Paji igazi csibészek!
ancsipancsi

Fibi,
Most 30 hetes vagyok, vmikor feb. legvégére vagyok kiírva (28?). De én március elejével számolok (mondjuk 10?). A múltkor - rutinos első gyerekesként - hetekkel előbb vártam Petit, most megpróbálok nem törődni az időpontokkal.

Hát, rólam nem igazán készül fotó. Én csinálok Petiről sokat-sokat, de vhogy rólam kevés készül. De ha készül (a Petivel készültekeket is olyan jó visszanézni) felteszem.
Lindi is nagyszerűen nézett ki a karácsonyi fotón és klassz volt a ruhája.
Azért nagy mázli, hogy nem 30 évvel ezelőtt élek - anyukám mesélt az akkori ruha választékról (és persze ez még a legkevesebb).
Te is rakj fel fotót, ha tudsz!

De aranyos lehetett B. elalvásnál.

Votiv,
Ha csak a kilóktól függne ki hogy néz ki szülés után...Ráadásul már úgyis bizonyítottál (én csak képen láttalak, de gondolom nem retusáltattad).

Beteg gyerkőcöknek és szüleiknek jobbulást!!

Móni
Kép
Kép
monisa

Moni,
én is valamiért elöbbre vártam Bálintot pár héttel, szerintem a nagy kiváncsiságom miatt, aztán jol megviccelt a + 10 nappal :lol: most már remélem, okosabb leszek :)
és tudod már, hogy fiu lesz e vagy lány? és nevek vannak már?

szerintem képet majd csak karácsony után tudok feltenni, mert B még mindig ébren van, (apával muszáj sokat játszani abban a kevés idöben este) és mire elalszik, ált-ban én is kipurcanok :?
fibi

Ancsi, Eszti, Timi, Dominó és minden kis- és nagy betegnek BULÁST!!! és sok ++++++++++++

Fibi :) Nagyon-nagyon ügyesek vagytok!! :D :D Szuperül csináltátok! Biztos menni fog az altatás apával!

Votiv :) Dokibácsinkat nagyon kedvelem, de azt kell mondjam, hogy ez a "heppje", mert engem is csesztetett anno, és nem értettem miért, mert összesen 12 kilót szedtem fel Bálinttal. Szóval ne izgasd magad és nehogy már lemondj a karácsonyi beigliről!! Nagyon csini vagy és légy büszke rá!! :wink: :D

Lindi :) Képek és keretek hiper-szuper rulezek! nagy sikerük lesz! :wink: :D

Rylie :) Gratula az 5 foghoz!! Sztem Kamilla így is gyönyörű, mindig is az volt :D de tehetnél fel róla képet, már olllyan rég láttuk!

Dora :) Köszi a képeket!! Kati és Bazsó nagyon édesek együtt és Zuzmó is nagyon szépséges a kis Pannával :D :D

Voltunk uh-on és talán fiunk lesz, de nem biztos... Pocaklakónk ugyanis hű a családi hagyományokhoz :lol: és nem engedte kideríteni, hogy mi van az érintett területen. Pedig az uh-os nő nagyon rendes volt, többször is próbálkozott, de hiába... aztán azt mondta, hogy mintha egy pillanatra látott volna vmit, de nem biztos hogy mit... De egyébként minden rendben van és ez a lényeg! :D :D Bálint is bent volt velünk, de a képernyő nem hozta lázba, pedig a kistesó felénk is fordult és elkezdte szopizni az ujját :D B-t anya hasán mozgó uh-készülék sokkal jobban érdekelte, aztán a fülke függönye is felkeltette az érdeklődését, majdnem leszedte... :lol:
denizsa

Megint egy csokor édes kisbaba :D

Indi, Ancsi, Zuz :) szerintem ha köcsög, akkor tudjon csak róla meg a kollégái is!! :twisted: :twisted: igazán nem jellemző, hogy ezen a topikon sűrűn illetnénk bárkit is hasonló jelzőkkel.

Votív, Barbi :) ez azt jelenti, hogy Apa folytatja a GYED-et én pedig valamilyen könnyített formában folytatom a munkám, talán 3 nap/hét :? Alaposan átrágtuk ezerszer, de nem offolom vele a topikot :? Úgy tudnám jellemezni, hogy pillanatnyilag a 10 szememből 9 sír egy nevet.

Indi :) mi hirtelen már 2 fogú banyák vagyunk :lol:

Kép
akata

Éljenek a kétfogú banyákok :) Szerintem holnapra mi is már belépünk a klubba, ha tartjuk magunkat a hagyományokhoz (már ami az első fogat illeti :lol:) Hentest találtál?

Zuzi gyönyörűszép Pannával a képen! És Katinak milyen jó az új frizurája!

Deni :) Éljen ajó UH eredmény és függönyszerelő B :)

Msot már én se tudom, mit akartam még..
Most a karácsony miatt nem írnak sokan vajon? Ha nekiállok sorolni, biztos kihagyok valakit, de nekem mindenki hiányzik....

Ja, egy dolgot gyorsan még beszúrok:

Andi :) Kérdezted a homeos tapasztalatokat babáknál: Nálunk újszülött kortól a Colocynthis pocakfájásra, Chamomilla fogzásra és pocakra, Podophyllum a hasmenéses vírusra és a Belladonna volt gyakori vendég (ez a görcsös fejfájásra is jó). Ezen kívül alkalmaztunk Stodal szirupot és Occillococcinumot a náthás köhögős időkre elég jó hatásfokkal, Vibrucol kúpot a fogzás miatti nyugtalanságra - ez nemigen használt viszont baromi drága.

Jójcakát!
Most majd Echinaceát kezdünk el immunt erősíteni.

indianyo

jó reg :)

én meg elfelejtettem leírni a szülés utáni homeókat! de majd pótlom, ha ezt nem felejtem :)

mindjárt indulunk az unokaikreinkhez Szfvárra, sikerült még ezt a programot is bezsúfolni a hétre, már kb azt se tudom, hová kapjak :roll: és ezek a nyavalyás boltok a 10-es nyitással.. most pl. az Electroworldben nem tudom felszedni az elkészült fotóinkat, mert csak 10 előtt fogok arra járni. vagy, mehetek be Budaörsre ezért külön délután.

és apafej valami nagyon titkosat rejteget az ágya alatt egy hatalmas dobozban, én meg csak jelképes ajándékokkal készültem neki, és ettől most ideges lettem, hogy még gyorsan kéne vennem valamit. hülye vagyok, mi?

Kata, ez nem is olyan off ám, mindannyiunkat utolér előbb/utóbb! és mit dolgozol? hogy tudod megoldani, hogy csak egy fél hetet vállalj? és sztem tök vagány a párod, én nagyon tisztelem azokat az apákokat, akik gyedre mennek :)

Deni, sebaj, még izgulhatunk együtt 2 hónapot! :D szintén tegnap volt UH-n a barátnőm, és náluk se mutatta magát Lujza/Jónás :D keresztbe tett lábakkal himbálózott, és vidáman integetett :lol:

votiv 8)
votiv

Deni!
majd néha nyomd be, hogy hány hetes vagy, hogy tudjak viszonyítani, mert Lidit se követtem, és most jöttem rá, hogy mindjárt szül :)

Votiv!
lehet, hogy egy nagy doboz, amibe szeretné begyűjteni az ajándékait :). btw , ha megnyugtat, gyors' vegyél neki valamit.

helyzet változatlan, viszont biztató, hogy L. még nem kapta el (kopkopkop) és már csüt. van. ( szombat estétől vagyok beteg)
ancsipancsi

Deni,
hu, akkor izgulunk tovább :D de tényleg a lényeg, hogy minden oké :) B és a függöny :lol:

Kata,
és mit fogsz dolgozni?

Votiv,
a nagy doboz nem biztos, hogy nagy ajándékot rejt :wink: legalábbis mi tavaly megvicceltük a hugom, és pici dolgot rejtettünk hatalmas dobozba (mondjuk az értéke nem volt olyan pici) :)

KépKép
fibi

Ancsi,
multkor kérdeztem, hogy az Oscillo sem használt? :(
fibi

Én is jó reg :)

Votiv :) Neked mondjam, hogy nem a méret a lényeg? A jelképes ajándéknak sokkal nagyobb az értéke... Unokaikreket de szeretném látni, remélem, fotózol sokat! És Istókom hogy van?
A hízásról az jut eszembe, hgyo nem véletlenül ő a te doktorbácsid, nyilván a legjobbat akarja neked, és azért mondja, de te tudod, hgoy itt most nincs igaza, ettől még szeretjük, ugye?

És igen! Megjött az új recece, akkor talán ma már alszunk egyet éjfél előtt is... bár továbbra is ezer mancs van a szájban...

Ancsi :) savanyú káposzta leve ezerrel! nekem bejött, igaz, hogy belső részek erőteljes megdolgozásával jár, viszont én nem kaptam el a bacit erősen, pedig nyalom-falom a zsömlémet. Legyél jobban!

Házikóépítők és iskolások és pocakosok és elfoglalt emberek! Ugorjatok be és meséljetek, nem ér eltűnni!

tsókok innen sehallselátalsóról az egész mamaseregletnek!

indianyo

KÉRDÉS:

Szerintetek az 1-2 hetente visszatérö fejfájás is lehet a várandosság "velejároja"??? :? megint tegnap ota gyötör :cry:

A homeos gyerekkönyvben a Bryonia-t ajánlja erre a tipusra (bal oldalon kezdödik, minden mozgásra rosszabbodik, stb.). Ezt én is bevehetem??? :roll:

Indi,
gratula a recéshez :) Nekem is hiányoznak sokan :( Macs, meg Pocak, meg PéterGabi, meg Recca, megmegmeg..... :(
fibi

Sziasztok,
egy gyors kérdésre van csak időm, de majd ha alszunk...
akinek otp-s számlája van, és van telenetes vagy milyen szolgáltatása, az megnézné, h nála hogy látszik az oldal? Nekem bolhabetűk jelennek meg, csak azt látom, hány számjegyű az összeg, de az nem elégít ki. :roll: Most vagy a Zuram állított el valamit, vagy az otp. :?:
Köszi.
neet
neet

Neet: én nem otps vagyok. Fogas-nyuszisodás választ köszi.

Lindi: tök jók ezek a keretek!! Szegény piros fenekű Gréti :( +++++

valamit még akartam..
ja: Ancsi: mi is váltottunk dokit az első találkozó után és az új doki adja be a védőoltást nem a régi?? A védőbanyához persze a régihez járunk, mert oda kötelező; de az semmit se csinál, csak mérlegel meg írogatja a füzetébe, hogy miket tud már Kamilla azt slussz! A védőoltáshoz semmi köze! Ezért nem értem amit írtál Zuzinak, hogyha váltani akar, attól még oltás miatt a régihez kéne visszamennie ?! :roll:

Zuz: mikor lesz meg a tenyésztésed eredménye??

Dóra: tök jó, hogy el tudtatok menni látogatóba Zuzékhoz igy legalább öntöttél belé egy kis lelket :) Skacok arik a képen!

Deni: bújkálós bébike :) hát nálunk Kamilla már egész az elején széttárta a lábát, hogy idesüssetek ez van ezt kell majd szeretni ! :lol:

Indi: most találtam hűtőmágnest! Jókor mi ;) A www.foto.hu oldalon van 590 Ft.-

Annyit beszéltünk a szülésről, hogy a múltkor azt álmodtam, hogy a 2. babó jön és bent vagyunk már a H-ba, de egy egész pici szobába, ami annyira pici volt, hogy az UM ült az ágyam szélén és amig én vajúdtam addig egy pici TV-n valami műsort nézett ami kb 50 cm-re volt tőle! :o Én meg nem értettem, hogy hátha szülünk én meg vajúdok akkor ő miért néz TV-t?? De mondta, hogy nyugi-nyugi kitolásra odafigyel már 8) Én meg pukiztam egyet :oops: és kint volt a baba és kopogtattam a vállán, hogy izé kijött a bébi..ő meg ott örült, hogy na milyen ügyes vagyok én egyedül is :lol: :lol: A bébit nem láttam, hogy milyen lett 8)
Alig ébredtem fáradtan?!

Rylie
rylie

Deni, Barbi íme a ded:
Kép
Kép

R
rylie

Rylie,
jaj, de drága!!! :) :) :)
miböl van az a mikulás, akit ölelget? :)

Neet,
nekünk tegnap normál betüméretes volt az otp oldala. ma nem tudom megnézni, mert ez is csak a férjem gépéröl müxik.
fibi

Jó reggelt!

Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Rylie! Nagyon édi Kamilla! Mi is akartunk valami képet ezzel a Télapóval, de ez idén elmarad, majd jövőre.

Ancsi! Bulást! Remélem Lencsi nem kapja el (ha már eddig megúszta).

Dóra, Zuzi! Aranyosak a gyerkőcök!

Deni! Hát akkor ebből még bármi lehet :D

Indi! Grat a fogacskához! Vagy még kérdéses, hogy ott van -e?
lindicita

Fibi!
úgy tűnik nem kellőképpen használt, de nem adom fel. Lencsémbe is adagolom minden nap, habár utálja.

Indi!
de honnan vegyek lét? lehet úgy kapni savanyúkáposztát, hogy lében úszik? (tök béna vagyok ilyen téren, ezt még sose vettem)

Rylie!
nekem a védőnő azt mondta, hogy az oltást mindenképp a védőnői szolgálatnál kell beadatni, és az ott rendelő doki adja be. (az meg pont az enyém) ezért írtam Zuznak. de lehet, hogy nem jól értettem, avagy a védőnéni tájékozatlan?

Kamillával meg mi lett? hogyhogy áll, meg jár? :) nem régen még csak négykézláb icikelt a homokozóban! :D

LENCSI KIMÁSZOTT A KISÁGYBÓL! totál alulra van rakva, de oda húzott egy gurulós széket, amiben megkapaszkodott, és valahogy kimászott. én már csak azt hallottam tőle 1,5 méterre (amikor éppen fújtam az orromat), hogy megszólal a légzésfigyelő riasztója! :/
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?