Helló lányok!
Köszönöm a drukkokat, de sajna nem sikerült a 3. inszem sem.
Ez most valahogy nagyon megviselt, talán azért is mert olyan optimista voltam. Mivel dévaibánk szabin van, így folytköv. január közepén a 4. inszemmel. Kezdem úgy érezni, hogy totál fölösleges az inszem, bár eddig is tisztában voltam a sikerességi %-kal, de ugye az ember mindig bizakodik, hogy benne lesz abban a 10%-ban. Szerintetek 27-én menjek kontrollra, vagy elég egy hónap múlva amikor elkezdjük a 4. inszemet? Egyszerűen nem emlékszem, hogy mit mondott apánk, hogy mindenképp menjek, vagy csak ha sikerül. Bár az igazat megvallva olyan jó belegondolni, hogy nem kell egy hónapig 2naponta dokihoz menni, még akkor is, ha nagyon szeretem dévai dokibát.
Pandácska! Az inszem nem egy komoly beavatkozás, így nem kell utána pihenni. Dévai doki azt mondja, hogy normál életvitel, de nem szabad szaunázni, meleg fürdőt venni, nehezeket emelni... Egyébként azt mondta, hogy az sem számít semmit, hogy az inszem után fekszik-e valaki. Én már a 3 inszem alatt minden variációt kipróbáltam: semmi pihi, sok pihi, pihi az inszem napján. Hát eddig egyik variáció sem jött be. A legfontosabb a nyugalom! Sok sikert neked is!