A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Soproni kismamák

Sziasztok!

Beus-megijesztett, ami veled történik. Vigyázz magadra, pihenj sokat és csináld azt, amit a doki mond. Gondolok rád.

Viol-Dorka gyönyörű, látom nálatok is nagy az apa-lánya szerelem.

Nemalvás: Kincső se egy nagy alvó, sajnos. Bár az estékkel nincs baj, gyorsan elalszik általában. Mondjuk én szőrős szívű is voltam az esti elalvásoknál a kezdetektől: fürdés, szopi, büfi, vállon lógás és irány az ágy. 1-2x volt sírás, de nem vettem ki soha, bár néha majdnem meginogtam. Az éjszakai szopik után is gyorsan visszaalszik. De nappal akár magától alszik el, akár én ringatom, akkor is csak 30-40 perc alvás van (ez is ritkán...). Órákat akkor alszik, ha fogom, beülök vele a babzsákba és alszunk együtt. De ekkor órási üvöltés van, mire elalszik, pedig iszonyú fáradt, dörzsöli a szemét... Szerintem ez a hasfájása alatt rögzült, amikor szinte egész nap fognom kellett. Elég nehezen szoktattam le a nagyágyra, a hátam majd leszakadt 1,5 hónapig...

Megyek nyüszi van...

Eszter-az ökopelus a babanatura.hu oldalon van. Nekem bevált, használtam már néhányszor, már várom , hogy ez a kifolyós pampers elfogyjon és végleg ráálljak. Ma hajnalban is átöltöztünk!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó.
megnézem majd az ökopelust! AMúgy a Liberó nem kifolyós, mert gumis hátul, ami a pampers nem. SZóval szerintem jobb az L. mint a P., mondjuk drága is de megbízhatóbb - szerintem.
Az ökupelust azért kipróbálom mindenképpen!
Köszönöm.

Csilla, Lányok,
van még valaki, aki nincs fenn az iwiwen és szeretne, mert van 1 meghívóm, ami már csak 19 napig érvényes!!!
Kit hívhatok meg???

KépKép
KépKép
esztermami

Eszti!

janoscsaba@citromail.hu

Erre a cimre elküldenöd, az egyik haverom sogora köszi a meghivot!

katus78

Katus,
máris küldöm!!

KépKép
KépKép
esztermami

Katus,
elküldve.

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,
én még Mártonnál használtam ökopelust, de a babanaturán csak moshatót találtam. Milyen név alatt keressem? :oops: :oops: :oops:

Rik,
egy hajvágás néha tényleg kicsréli az embert :wink:
Jó készülődést! Én megyek és megveszem a gyógyszertárban a hiányzó ajándékokat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
amica

sziasztok!!!! :lol: :lol:

köszönöm mindenkinek hogy gondoltok ránk.aranyosak vagytok!
minden oké azt mondta breki.majd 27.én kell mennem a toxémiás laborra és január elsö hetében kell visszamennem a rendelésre!
tehát a karit és a szilvesztert is a családommal tölthetem!olyan boldog vagyok!!!!

annyit irtatok hogy végigolvastam de mire a végére értem elfelejtettem mi volt az elején :oops: :oops: :P

amica:sajnálom hogy ilyen betegek vagytok!gyogyuljatok meg hamar.neked sok pozitiv energiát meg kitartást kivánok.nem semmi amin keresztülmész!

Rik:de aranyos amit mondott Réka!büszke az anyukájára ez tök jo.biztos csini leszel!

minden beteg gyerköcnek jobbulást!!!

Csilla:a multkor elfelejtettem irni hogy igen szuper a napár nagyon ügyesek vagytok!!!

még akartam valamit de nem tudom már.majd eszembe jut.. :oops:

ma én is voltam fodrásznál meg kozmetikusnál.kicsit rendbehozattam a fejem már amennyire lehetett!most jobban is érzem magam! :P

KépKép
KépKép
beus22

sziazstok!

beus,
örülök, hogy minden rendben van veletek!!! :) de jó!!! maradsz itthon ünnepelni!! :)

zsani,
lehet, hogy valami iszonyat fiatalnak néztek - gyerekkel az oldaladon - hogy óvszert akartak adni neked is... :) nézd a jó oldalát! :wink:

köszönöm az alvós - nálunk nem alvós :? - dolgokat.

csak az az igazság, ahogy írtam is, próbáltuk már úgy is, hogy nyugodt volt még, nem volt dühös, nem volt fáradt. pont azért próbáltuk meg korábban altatni, mert ki akartuk próbálni, hogy mi van, ha... de nem. szóval nemtom. az esti úgy megy, hogy kb fél 7-kor fürdés, vacsi, kicsit hömbölög még, aztán irány az ágy. de tényleg nem szoktuk megvárni, míg mérges lesz. talán az első v. második elégedetlen nyüszi után már megy is. pár percig elvan, de akkor elkezdi, persze nem kapjuk fel sosem, hagyjuk, hátha megnyugszik, de csak belelendül... :? ezek szerint még-még korábban el kell kezdeni...

ma voltunk védőben mi is, csak mi később, ezért nem találkoztunk beussal.
dorka 6750 gramm és 67,5 cm. basszus, körülöttünk minden baba tök beteg volt... :? náthásak, köhögnek, tüsszögnek, szörcsögnek... szegények... :( de azért féltettem is ám az én kicsinyemet, nehogy elkapjon valamit...

KépKép
viol81

szóval minden babának, gyerkőcnek, felnőttnek jobbulást kívánok!!!!! :) :) :)
gyógyuljatok meg hamar, hogy örömet tudjatok szerezni a másiknak!! :) :) :)

KépKép
viol81

Beus
nagyon jó hir ez!!!Szivből örülök!!!
A fodrászt ,meg a kozmetikust jol tetted.Olyan jo érzés magadra is költeni! :lol: :wink:

Megvolt az ünnepség.Ügyik voltak nagyon.Anyum fényképezett,majd ha lesz kép küldöm. :wink:
Réka szerint mindenki engem nézett :wink: :?: :?: :?: Ja meg a Petrát mert ha csendben voltak beszolt:ott Réka
Vendég

Szemizo!Lefényképezed a gyűrűt?Kíváncsivá tettél!!

Viol!Hú Dorka milyen nagylány már!!Még jó,hogy félted ezt a kis királylányt!! :lol: :lol: :lol: Ebben az időben nem is csoda,hogy mindenki megbetegszik! :( :( :(

rik!Jaj,de nagyon csini lehetteél ha mindeki téged nézett!! :lol: :lol: És a csimma?Jót suhantál vele?

beus!Örülök,hogy nem kellett bent maradnod!!Ez tök jó!!

Eszter!Hú ez gáz lehetett,de anyud valóban honnan tudhatta volna!!De minden jó ha a vége jó!!
Vendég

Sziasztok,

megpróbálok visszaolvasni :shock: ,
de Beusnak szeretnék írni előbb gyorsan.ű

Egyél sok zöldalmát!! Ez tuti tipp! Pár nap alatt egy csomó vizet kihajt belőled. Én Pesten szültem, az ottani dokim mondta, és teljesen igaz.

Andi,
sajnálom, hogy ez van :(

Múlt héten és ezen is 48 órát tanítok, én is kivagyok.

Kép

Kép
ábibaba

Ábibaba
ÉS HOGY VAGY???????

GAbo
ezen a "jot suhantál vele"jot nevettem.Nagyon kényelmes.És tök jo szoknyához.Ezentul csak abban fogok járni :wink:
Vendég

Kriszti,
nekem van egy mézespuszi receptem, ami azonnal puha, ha kell majd odaadom. Tavaly Ábinak is volt Playmobilos adventi naptárja, tök jó, nem? Kis Nono milyen ügyi :D

Katus,
örülök, hogy anyukáddal minden rendben.

Nitta,
nagyon szép kislányt hoztatok össze, gratulálok még egyszer!

Kép

Kép
ábibaba

Szia Rik,
kösz kérdésed, lényegében ugyanúgy, csak annyi a dolgom, hogy nincs időm vele foglalkozni. Kihányom magam, aztán teszem tovább a dolgom. Ez van, Ábinál is ez volt, már beletörődtem, majd juli végén elmúlik.

Ti jól vagytok? Azért még megy a babaprojekt?

Kép

Kép
ábibaba

Sziasztok Cajok!

Eszméletlen,hogy mennyit tudtok írni! :D Bocsi,de nem nagyon vagyok képben :oops:

Beus,annyira örülök!A férjemnek is meséltem mi van Veled,úgy sajnáltalak meg izgultam is nagyon!

Rik,karácsonyi ünnepség a suliban?Nálunk nincs ilyen...Műsor adnak elő?Istit egy kislány húzta,Bögrét,hűtőmágnest meg csokit kapott.Nagyon örült neki.

Viol,így utólag is nem kívánok boldog névnapot :lol: :lol: .Én ugyanis megnéztem az iwiw-en és láttam,hogy nem most tartod.
Jó a súlya Dorkának ugye?Mennyit hízott?Szopi megy még?

Nálunk 7-kor van fürdés utána vacsi,8-kor alvás,sajnos még a kocsiban.Ha megébred vagy én is feküdnék akkor kiveszem,legtöbbször fel sem ébred közben.Mellettem alszik.Ha minden jól megy 2-3szor ébred,pár másodperces szopizás után alszik tovább,általában 8-ig.
Hallottatok arról,hogy a menstruáció alatt megváltozik a tej íze?Mióta megjött csak éjszakai szopizás van,nappal egyáltalán nem fogadja el.Egy hete.Pedig már elmúlt,mégse.Elég szomorú vagyok,de a férjem vígasztal,azt mondja nagy már a Bence és milyen szerencse,hogy ő választja el magát,nem a tej apadt el.

A mézeskalácsnak mennyi idő alatt kéne megpuhulni?Ha nem lesz ehető,max feltesszük a fára :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem kicsit visszaolvasok,mert nem tudom miket akartam írni....

Kép

Kép
hajnus

Szia Ábibaba
azért nem lehet egy nagy élmény igy a terhesség,"kihányom magam,aztán teszem tovább a dolgom"
Juli végéig ilyen állapotban leszel,mármint hányos??Nem mulik el előbb??Hiztál már???
A projekten rajtvagyunk persze!!!! :lol: :wink:
Vendég

Ábizsani
nekem is elküldöd azt a receptet???Még sajna nem sütöttem meg,igy legalább puha lesz egyből :oops: :wink:
Vendég

Szia Hajnus
most volt először ilyen ünnepség,de osztályszinten persze.Náluk még ilyen huzosdi nincs.Pedig örülnének egy ilyennek...
Vendég

Sziasztok,
Beus,
nagyon örülök a hírnek!! SZép ünnepeket!!!!

Ábizsani,
hát ez elég kemény lehet! Biztosan nem fog hamarabb elmúlni?

Hajnus,
a lényeg, hogy egészséges, gyönyörűen fejlődő xcsoda kis ember Bence, lehet, hogy Neked is könnyebb lesz, ha már nem fog sziopizni, vagy rosszul gondolom?

Rik,
biztosan mindenki Téged nézett :wink:
ismertem egy idős nénit, aki angyon szép volt még 80 évesen is és ő mondta, hogy az milyen rossz érzés, amikor már nem bámulnak meg a buszon a férfiak, ha felszállsz rá :lol: :lol:

Na jó éjt!!

KépKép
KépKép
esztermami

jó reggelt!

hajnus,
köszi, dorka sztem jól hízott. vagyis pont annyit, mint a múltko, 35 dkg. viszont ebben a hónapban sokkal de sokkal többet mozgott, szal még így is jól vagyunk. a szopi viszont itt is egyre inkább úgy megy, hogy csak este és éjjel ill reggel. vagyis napközben egyáltalán nem. ilyenkor lefejem, hogy igyon. étvággyal nincs baj, mert mást mindent megeszik - főzelék, gyümi, tejpép - csak a szopi nem kell. pedig nekem még nem jött meg. ne is. kinek hiányzik az?? :? :D én is el vagyok néha kenődve, hogy tejci van, de nem kell neki. de talán tényleg jobb ez így, mintha szegény keresné, de nincs, mert elapadt... szóval jó, hogy bence is még megtartja az éjjeliket, addig is megy belé a fini természetes anyatej!

zsani,
hűű, tényleg nem hangzik valami túl jól ez a hányósdi. de ahogy látom, te már beletörődtél... és tényleg ilyen sokáig fog ez tartani??? nem szokott ez elmúlni úgy a 3. hónap körül? mondjuk szomszédunk is rettentő sokáig bajlódott ezzel. :? sajnállak titeket, én nem szeretek hányni - gondolom senki sem - szerencsére terhesség alatt megúsztam.

rik,
a legszebb anyuka a suliban!! :P

tegnap megpróbáltuk még korábban ágyba tenni. ugyanaz volt, mint eddig, csak eddig a földön hömbölgött és játszott, most az ágyában. de aztán elkezdett dünnyögni, abból meg jött a sírás. simogatás, ringatás, szopi, nem nagyon segített. illetve persze ha vittük, akkor nem sírt. de nem is aludt el. második szopiban aludt el. jó, tudtam, hogy nem első alkalomal fog elaludni magától, mint akisangyal, próbálkozunk még. egyszer csak összejön![/quote]

KépKép
viol81

Sziasztok!

Elég depis voltam tegnap, azért nem jöttem. A férjem reggel korán elment és csak este 11-kor keveredett haza a munkából. Nyuszifület pedig nem könnyű egyedül fürdetni a masszázsról nem is beszélve. Bizonyos gyakorlatokat csak neki enged, tegnap este felháborodottan feszítette meg magát, mikor a férjem által csinált mozdulatokat akartam csinálni. Végig az ajtót leste: apa? Hihetetlen hogy érzi a hiányát! Nem is gondoltam volna. Ma reggel majd kibújt a bőréből, mikor az apját meglátta, amíg nem ment munkába végig őt követte a kis gombszemeivel, még szopi közben is egy 5 percre át kellett neki adnom, mert még szopizni sem akart addig. Utána persze, mint akit éheztettem!!!

Eszter, Amica-eddig a pannatural honlapon rendeltem a babanatura.hu Partnerek közül. Most nem jön be a honlap,kutatok tovább, mert a pasi neve, címe megvan nekem valahol, akivel a kapcsolatot tartottam. Amint megvan, írom. Éjszakára az ökopelust adtam rá, rengeteget termelt az éjjel, és egy csepp se jött ki. Sajnos, Liberóval kezdtem én is, nagyon szerettem, de aztán abból folyt ki előszőr a cucc, akkor váltottam pampersre. Még terhesen rendeltem sok-sok ökopelust, de csak mostanra nőtt bele a kis hölgy.

Hajnus, Viol- szomorú lehet ez a "nem akarok szopizni", de talán tényleg jobb ez a változat, mikor a babaválasztja le magát. Én májusra gondoltam Nyuszifület elválasztani, ha engedi. (Akkorra túl leszünk ezen a hideg-nyálas-fertőzős-beteg időn.)

Zsani-húú, rossz lehet ez a hányás. Szerencsére én csak 1x hánytam a terhességem alatt, viszont a hányinger sokat kerülgetett. Néha kínos is volt a tanórán...

Megyek, Kincső alszik, csinálok egy kis rendet itthon.

Anikó

Kép[/url]
quito

Hajnus!Hát én ezt még nem is hallottam!Igaza van a férjednek van baba aki még eddig sem tud szopizni és Bence már nagylegény,de legalább az éjszakai még megmaradt!! :) :)
Fel a fejjel!! :lol: :lol:

Viol!Ne add fel!!!!Kitartás majd ráérez Dorka a nyugott elalvás ízéreaztán majd 1* csak úgy beájul,hogy észre sem veszitek!! :lol: :lol:

Aniko!Ezek a lányok apásak!!!Milyen kis picurkák és már,hogy követelik az apát is!!De ez így van jól!!! :lol: :lol: :lol:
Karácsonykor haza mentek?
Vendég

Ja és tegnap Husi megkapta az asztal csináltam képet róla majd felteszem!!!Tök örült neki!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Rik!Akkor mindenki téged nézett biztos :wink:
Zsani!Hú de rossz lehet az állandó hányinger :(
Anikó!Virág nálunk is nagyon Apás de tök jó az.Minden este agyon puszilgatja meg ölelgeti az apját meg mondja neki,hogy nagyon szeretlek apa.Nagyon édes ilyenkor.Apa teljessen odáig van tőle.Mindig mondja ,hogy milyen sokat veszít az akinek nincs gyereke.

KépKép
kola2

Gabó!És ti mikor jöttök?Lehet írtad már ,akkor bocs de elkerülte a figyelmemet.

KépKép
kola2

Sziasztok.

Gabó,na végre!Ha tudná,hogy az anyja mennyit idegeskedett amiatt az asztal miatt... :lol: :lol: :lol:

Anikó,miért szeretnéd elválasztani?Őrület,hogy ezek a picik is hogy tudnak már ragaszkodni,szeretni és hogy érzik a szeretetet!

Eszter,persze,azért sok minden egyszerűbb,ha már nem szopizik.Pl. most,hogy itt voltak az Anyuék,nem kellett elvonulni a másik szobába,mert a férje előtt azért mégse...
Vince hogy van?Én úgy félek ettől az oltástól,pedig majd csak márciusban megyünk.

Viol,35 dkg,az jó!És ha jó étvágya van nincs miért izgulni.
Honnan szoktál sütit rendelni?

Isti és Apa ma délelőtt bevásárló körúton vannak.Hamburgerezni mennek meg nekem ajándékot néznek :D Isti már úgy várta!

Kép

Kép
hajnus

anikó,
óóó, itt is nagy ám a apu-szerelem! :) de én úgy hallottam, hogy alányok apásak, nem? vagy? ti, cajok?
hogy-hogy el-akarod majd választani kincsőt? nem várod meg, míg ő hagyja abba?

gabó,
na, csak odaadtad neki!! :) nem tudtál várni egy következő ünnepig, mi?? :D

hajnus,
nagycenkről szoktunk sütit rendelni, onnan volt az esküvői is, a keresztelői is, meg tesóm esküvői sütije is. finiket csinálnak, sok fajtát. :)
és meglepi lesz neked az aji? vagy kívántál vmit a jézuskától? :)
ham-ham, hamburger!!!!! :P ááá, én is úúúgy ennék egyet!!! :)

néha azért van ám, amikor magától elalszik ez a nő, de ritka. tegnap délelőtt is volt, arról van az a kép, amit feltettem. meg ma délelőtt is egyedül. igaz volt egy fél óra csendes babrálás, aztán kicsi panaszkodás, szopi, abbahagyta, letettem, kicsi panaszkodás, megint szopi, "telíszítta a puptyát" :lol: , aztán letettem, kicsi mozgolódás és csend. most kel fel, már hallom, de megvolt ez jó másfél óra! :) most épp mondja a magáét... :) :) :)

katus,
jesszus, elfelejtettem, köszi a fotókeretes progit, pár nappal előtte már megtaláltam!! :) arra még emlékeztem, hogy kb mi a neve, beírtam keresőkbe, oszt meglett! :D de köszönöm!!!

KépKép
viol81

Cajok!!

Nemtom mennyit leszek ünnepek alatt és nézzétek el nekem, de nem vagyok képben azzal sem, hogy ki mikor utazik :oops: - de azt tudom, hogy jó páran utaztok családhoz - szóval én már most kívánok mindnyájatoknak és szeretteiteknek Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket! :)

Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!!!

Már rég nem voltam, kicsit kellemetlenül is érzem most magam, hiszen annyi minden volt azóta itt a fórumon veletek!! Zoé baba gyönyörű, örülök hogy minden rendben volt. Gratulálok így utólag is. Néha azért bekukkantottam ám, de visszaolvasni nincs sok időm.
Mi is betegek voltunk, Győrben voltunk, ablakcsere volt, kétszer feldúlták a lakást, mert nem végeztek időre..... brrr....
Mi is hazautazunk az ünnepekre, ezért szeretnék én is mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyt, és egy szép új évet kívánni!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

kola!27.-én reggel megyünk először a papámhoz nála ebédelünk(ez az első kari a mama nélkül) aztán kicsit felugrunk apukámhoz aztán anyuékhoz és oda jön mindenki aki akar valamit!! :D :D

hajnus!Hát szét idegeskedtem az agyam,de végre itt van és örül neki!! :lol: :lol: :lol: És tudod mi szépet és jót fogsz kapni?Benyújtottad az igényedet?Istinek nincs már suli?

Viol!Nagyon ügyi volt Dorka,hogy elaludt magától! :lol: :lol: :lol:
A fiúk anyásak a lányok apásak!Nálunk ez így van erőteljesen aztán lehet,hogy később változni fog! :) :) :) :lol:
Nagyon aranyos vagy én sem sokat leszek ünnepek alatt(bár kitudja)nem megyünk sehova itthon fogunk a tv előtt punnyadni! :lol: :lol: 6-éve először! :lol: :lol:

Erikáékkal mi lehet?Olyan rég volt már!!
Katus tudsz róluk valamit?
Vendég

Nercsi!Látod csak emlegetnem kellet téged!Örülök,hogy jól vagytok és akkor én ezúton szeretnék Békés Boldog ünnepeket Kívánni!!!
Kép

Na itt vannak az asztalos képek és egy beájulós is!

Kép
Kép
Kép
Kép Kép

NA szóval az esős képet ne nézzétek félre nyomtam!
Vendég

Anikó!
Beállok a sorba:oops:, miért akarod elválasztani Kincsőt ?
Annál jobbat, többet nem tudsz neki élete elején adni, mint hogy szoptatod.
Nekem soha nem jelentett gondot ha valaki jelen volt vagy valami. Elfordultam és evett. Evett már buszon is mindegyk gyerekem.
Na nem mindenki ilyen, de ráérsz az elválasztáson gondolkodni. Majd Kincső tudja :wink:
(csak ne úgy mint Márton, mert ő 3,5évesen egy reggel azt mondta, hogy "anya többet nem kérek a szopikádból, holnaptól bocitejet iszom" :lol: :lol: :lol: :lol: )

Ha van kedved találkozni az újévben majd ugorjatok fel hozzánk!

Gabó, írtam privit még tegnap ha jól emlékszem.
Megkaptad?

Csilla,
nagyon aranyosak vagytok! Köszönöm, majd a hasznosíthatókat nagyszülőknél elosztom.
Jól gondolom mi lehet a csomagban? Janka alszik vele, mert azt mondtam, hogy majd a karácsonyfa alatt nézzük meg :wink:

Mindenkinek mi is boldog karácsonyt kívánunk családja körében és az újévben sokszor találkozzunk!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

amica!Most néztem meg válaszoltam is!
Vendég

Aniko!Hoop én lemaradtam erről az elválasztás dologról most olvastam utánna rendesen és csatlakozom az előttem szólokhoz.
Levi 10-hósan döntött úgy,hogy nem kell neki a cici és baromi szomorú voltam,mert imádtam szoptatni és Husinak jó lett volna még,de ő így döntött!Szerintem is várd meg míg Kincső úgy dönt,hogy nem kell neki,mert minnél tovább szopizik annál jobb neki hidd el!Miért pont május?Akkor lesz még csak 8-hós ugye?az még nagyon korai szerintem.Ha meg nagyon elakarod válsztani legalább az 1-évet várd meg!
Remélem nem tűnik okoskodásnak,de ez Kincsőnek nagyon fontos!
Vendég

Hoop-Hopp
Vendég

Sziasztok!

Aniko!

Kerdesem ugyan az???????????
Nekem sajnos 6 hos koräban elapadt a tejem, nagyon sajnälom:(:(:(Jobb lett volna neki, ha tud meg szopizni!!!

Hajnus!

Tudsz valamit, hogy mit kapsz?Ur isten en tiszta izgi lennek!:)
Megkaptam a leveled, minjärt irok!:)

Gabo!

Szuper ez a kis asztal!
Remeljük nem vagy boszorkäny, es ez nem valami kis erölejelzes volt, hogy karäcsonykor esni fog az esö :lol: :lol: :lol:

Amica!

Hogy vannak a gyerekek?

katus78

Katus,
kicsit javulnak. Persze imádkozom órákig, hogy bevegyék a gyógyszert. Utálják, MÁrton tegnap ki is köpte. ágnest is jól helyreteszi most az antibiotikum, de mit csináljak... a dokinő már kórházat és tüdőgyulladást emlegetett.
Holnap viszem kontrollra, de 3körzet helyett rendel, mi lesz ott? :twisted:

Kép
Kép
Kép
amica

Katus!Nem-nem vagyok az!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Asszem!!Vagy mégis?!!Á,dehogy!! :D :D :D :D
Máté hogy van?

Amica!Az nem jó azzal fenyegetőzik!! :? :? :?
Húha akkor holnapra küldök neked energiákat,mert biztos dugig lesz a váró!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok,
itt a mézes recept, tényleg azonnal puha.

75dkg liszt
35 dkg porcukor
5 dkg vaj
4 tojás
4 evőkanál méz
4 teáskanál szódabikarbóna
csipet só, ízlés szerint fahéj szegfüszeg

1 éjszakára hűtőbe, de ha nem az sem baj.

Máz: 1 tojásfehérjét 12 dkg porcukorral sokáig verni.

Jó sütögetést!
Zsanett

Kép

Kép
ábibaba

Äbizsani!

Köszi a receptet!
Hogy vagy?

Amica!

Sok sok energiät en is küldök++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Melyik dokihoz järtok?
Milyert mond ilyeneket????

Gabo!

Na kiväncsi leszek esni fog-e az esö, akkor mär nem mossa le rolad senki hogy az vagy :lol: :lol: :lol: :lol:
Köszi, Mäte ugyan ugy, de a tüdödoki azt mondta meg egy hetig is eltarthat. Meg en is köhögök folyik az orrom, ugyhogy nem idegeskedek, ez egy hosszabb dolog:(

katus78

Sziasztok cajok!

andi
zórát is kórházzal "fenyegette" a doki néni,mikor a tüdőgyuszija volt(gondolom az ilyenpicibabáknál nagyon veszélyes :roll: ).ma reggel dokinál kezdtünk,mert a röntgen még mindig lát a tüdején pici foltot.de azt mondta a dokinéni,hogy nem kell megijedni,mert jobb mint a múltkor,csak ha lázas-köhögős lesz,akkor van újra gáz.most majd ő is elkezdi a broncho vaxomot(én ma 5500 ft-ot hagytam a gyógyszertárban :cry: :shock: -már nagyon utálom,olyan sokat költöttünk ott mostanában,de egészségpénztár tagok vagyunk mind a ketten,legalább ez vígasztal,hogy onnan visszakapjuk az árát),de ő sokkterápiaként:beszedi az egész dobozzal egyfolytában.szóval vigyázz ágnesre,ezek szerint tényleg komoly fenyegetés náluk a tüdőgyuszi.
azt hiszem igen,jól sejted.de azért majd meglepődsz,ugye?! :lol: :lol: :lol: :wink:

na,ma megsütöttem életem első kenyerét.elég jól sikerült,nagyon finom,csak az oldalán maradt pici liszt(de dagasztáskor épp nem voltam itthon,hogy beletuszkoljam a gép oldaláról a feltapadt lisztet-majd legközelebb erre is figyelek).ma szendvicskenyér készült,ugyanis tejpor is kell a fehérkenyérbe,az meg nincs itthon.és kerestem már több boltban,de nem kaptam még.cajok,ti hol veszitek?vagy nem süttök olyat,amibe kell?de igaz,fincsi ez a fajta kenyér,legfeljebb ilyet sütök majd sokszor :lol: .meg az a jó,hogy puha ahéja és a kölkök biztos szívesebben meg fogják enni,mint a boltit.

viol
még elalváshoz annyi:nálunk 6-kor van vacsi(szecsőt így szoktattuk,a lányok meg már ebbe nőttek bele :P ),utána még kicsi játék,rendrakás,1/2 8-kor megkezdődik a zuhanyozás,sorban egymás után,zóra az utolsó és neki már semmi nincs tisztálkodás után,csak öltözés,villanyoltás,cici-alvás.kb 1/2 9-kor takarodó.és el is alszik mindig(picikorában is),csak az ébredések...én nem is szeretem,hogy tisztálkodás után még a földön csúszkáljanak,játszanak,esetkeg kimelegednek,stb

ábizsani
hát,akkor szar lesz neked még jó sokáig,de majd mikor megszületik a pici,minden oké lesz :wink:

anikó
akkor én is csatlakozok az ámulók táborába:miért akarod kincsőt elválasztani?

hajnus
nálunk már szóba került apával,hogy most a cicim a zóráé,ő meg már azért néha szeretné visszakapni.... :oops: :oops: :wink: :lol: :lol: .de én is örülök neki,hogy még elfogadja,bár már ő is csak éjjel és délután,alvás előtt kéri

gabó
látom levi még majdnem az éjjelt is az asztalnál töltötte(szecsőnek is volt ilyen pizsije :wink: ),tényleg klassz játék.a gyűrű már miskolcon van,sajna nem tudom lefotózni.de megpróbálok keresni róla valahogy-valahol képet

mindenkinek szép napot!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Äbizsani!

Köszi a receptet!
Hogy vagy?

Amica!

Sok sok energiät en is küldök++++++++++++++++++++++
++++++++++++++
Melyik dokihoz järtok?
Milyert mond ilyeneket????

Gabo!

Na kiväncsi leszek esni fog-e az esö, akkor mär nem mossa le rolad senki hogy az vagy
Köszi, Mäte ugyan ugy, de a tüdödoki azt mondta meg egy hetig is eltarthat.
Meg en is köhögök folyik az orrom, ugyhogy nem idegeskedek, ez egy hosszabb dolog:(
--------------------------------------------------------------------------------

katus78

Na dupläztam! :wink: :lol:

katus78

gabó
ilyesmi a gyűrű,csak a két csavart rész között van egy sima karika rész(elég széles),azt lehet forgatni.nekem nagyon bejött,remélem a keresztfiamnak is fog tettszeni Kép

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

hali

gabó,
először csodálkoztam is, hogy milyen kép az az esős... :) remélem lesz csapadék, de az hó legyen!! :) na de nem sok, csak mutatóba! :)
jó az asztal!!!! :) mi az a kép rajt, a felületén? erre hogy tud rajzolni? sima asztal? mi az a felhajtható izé? :)

erika,
jó, hogy megvagytok, katus írta, hogy nagy meló van! de alíz is beteg? :( vagy csak ő? mi a baj?
ne érezd rosszul magad, mert rég voltál, mindenki úgy jön, ahogy ideje engedi! :wink:

dorka délutáni alvása is egyedül sikerült! :shock: de az estben nem bízok... ennyi jó egy napra!!

andi,
hűű, jót mosolyogtam márton elhatározásán! :) szépen megfogalmazta! :)

csilla,
és mit tud ez a gyűrű? :) lemaradtam... :oops:
mi fehérkenyeret csak az elején sütöttük, amikor megvettük a gépet, de az nem tejporos volt, hanem tejes. asszem. de tuti nem tejporos. mert az egy kis faluban... tuti nincs.
azért én néha - kb havonta egyszer - veszek ám bolti kenyeret is... szeretem és néha hiányzik az íze, és a roporgós héja! :wink:

jobbulást minden gyerkőcnek!!!

andi, megy a drukk, remélem azért nem lesznek ezren...

KépKép
viol81

hja, szopihoz még:

nekem eddig az még sosem okozott gondot, ha volt itt valaki, vagy mi voltunk máshol, bevonultunk egy másik helyiségbe és kész.
akárhol azért biztosan nem tudnám megoldani, nekem sajnos akkora, hogy nem tudom lightosan elővenni... :? :oops: :lol: ja, és nekem csak fekve megy.

KépKép
viol81

Sziasztok!

Kép szeretnék nektek és kedves családotoknak kellemes karácsonyi ünnepeket kivánni szeretetben egészségben boldogságban!

KépKép
KépKép
beus22

Sziasztok!

Hát először is bocsánat, hogy nem írok!!!

Beus,
nagyon aggódom értetek!!! Örülök, hogy jó volt a vérnyomásod!!! Ne félj, biztos minden rendben lesz!!! Január végén megyek kontrollra a kórházba, és nagyon szeretnélek látni titeket!!! Üzenem a babódnak, hogy addig tessék pocakban maradni!! :D :D

Szőrnyű, hogy szinte mindenki ilyen beteges!!! Gyors Jobbulást Mindenkinek!!!!

Szemizo,
én is tegnap előtt sütöttem életem első kenyerét! :lol: Karácsonyra kaptam a kenyérsütő gépet és almás, fahéjas süti volt az első amit kipróbáltam benne. Még aznap este elfogyott, nem bírtam leállni róla. :oops: :oops: :lol: :lol: a kenyérbe én búzacsírát és búzakorpát raktam, attól lesz finom omlós. Ezeket a Dm-be meg a Rossmanba kapni, szerintem az is van ott amit te keresel.

Gabó,
baromi helyes az asztal! Meg persze a fiad is!!! :lol: :lol:

Mi jól vagyunk, de egyik nap a frászt hozta rám Zoé, orrán- száján sugárba ömlött a tej, úgy megilyedtem, hogy egész éjjel figyeltem és remegtem mint a kocsonya. Most már álandóan fejek szopi előtt, mert egyszerűen ömlik a tejem, spriccel a szájába, szívnia se kell szinte. Meg hát tegnap nagy nehezen rászántam magam a nyugtató cumira, mert csak így tudom betartani, hogy ne egyen óránként, mint a kórházban.

Nem tudom mikor sikerül legközelebb ideülni a géphez, én is szeretnék :

Szép Karácsonyt Kívánni Mindenkinek!!!

Még gyorsan mutatok pár képet, aztán megyek. Igyekszem valamikor idekukkantani.

Sok puszi minden Babának és Anyának!!

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta
nagyon szépek vagytok!!!!Olyan kis szép család lettetek!!!És boldogok!Kivánom,mindig boldogságban,egészségben teljenek a napjaitok!
És amikor tudsz csak gyere.mert nagyon hiányzol!!!Ja,és képeket mindig szeretettel várunk.

Csilla
gratula az első kenyérkédhez.Bizti fincsi lett.(olyan nekem is szokott lenni,hogy az oldalán pici liszt marad,sebaj!)
Nem használtam még tejport.Csak olyat csináltam ami liszt ,.viz,so.
Milyen az a tejporos???

Anikó
huu,erről az elválasztásrol nem is olvastam,lemaradt valahol... :oops:
Csatlakozom az előttem szolokhoz:NEHOGY!!!Majd Nyuszifül tudja mikor nem kér már!Hidd el fájdalmas az elválás(lélekben).Én szoptattam volna tovább,de az egyik 4 ,a másik 6 honaposan elválasztotta saját magát.Én sirtam,amikor a csapba fejtem a tejemet!!! :lol:

Gabo
nagyon tuti az az asztal!!!A fiad látványosan nagyon élvezi!!! :wink: :lol: Hogy-hogy odaadtad már neki????Nem a Jézuska akarta hozni??
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?