Helo csajok!
huh de sokat irtatok!
megprobálok reagálni nem biztos hogy mindenre sikerül
Ábizsani:köszi a tippet !reggel hoztunk is haza böven zöldalmát és eszem egész nap!van hatása hallod
remélem azert nem fog olyan sokáig tartani nálad a hányás ..csak elmulik már!én is ugy tudom hogy az elsö 3honap a huzos hányás szempontjábol...meddig fogsz dolgozni?mire vagy pontosn kiirva?kisfiut szeretnétek vagy kislányt?
Rik:biztosan nagyon csini lehettél !

aranyos nagyon Réka ahogy rolad beszél.öröm lehet hallgatni

remélem hamar meggyogyultok!!!!sok gyogypuszi meg minden!!!!!ma voltunk az ágfalvi lakopark felé gondoltam rátok
Viol:a nem alváshoz nem nagyon tudok mit füzni csak annyit hogy remélem tullesztek hamar ezen anehéz idöszakon és Dorkababa is belerázodik.lehet ezek a hülye frontok megkeverik.nem?
kis örökmozgo lesz ö is

megvan a karifátok?mi ma reggel hoztuk el!

köszi az ötletet
Csilla:gratula az elsö kenyérkéhez!!!!
jaj ugy meghoztátok a kedvet nekem is!a jézuska nem valoszinü hogy hoz kenyérsütöt nekem de már én is nagyon szeretnék!!!biztos sokkal fincsibb mint a bolti!!!!jol vagytok?
Amica:sajnálom ami a gyerköcökkel van-ez a hülye nyavaja..azért Ágnes csak nem keveredik bele!és nem lesz belöle semmi korház meg ilyesmi.gyogyuljatok meg hamar!!!!nem lehet könynü neked!
Gabo:jajjj az a rajzasztal.kész vagyok tőle.rohadtul tetszik!!!!!!!!!!!!

és tök olcso volt szerintem!!!és Levi is hogy örül neki.öröm nézni!!!!igen szuper!!!jo boltot csináltál vele!
Katus:nektek is jobbulást kivánok!Mikor lesz meg az uj tütütök?????majd tegyél ám rola képet!!!!
Nitta:drága vagy hogy aggodsz!

de szerencsére minden oké

hát naghyon remélem hogy találkozunk január végén!!!!megmondtam a manonak amit üzentél.remélem hallgat rád!!
nem győzök gyönyörködni Zoéban!annyira szép kislány és olyan jo látni hogy nagyon nagyon boldogok vagytok!!!látom tetszik neki a játszoszönyeg
Hajnus:aranyos vagy!!!!reméelm minden rendben lesz!köszi...
de jo hogy Isti emg Apa igy elvoltak csavizni!izgulsz hogy mit kapsz?én nem birnám ki hogy ne szedjem ki belölük
de biztosan valami szép ajándék lesz!!
Esztermami:hogy vagytok?Vince jobban van?te hogy viseled???
jaj csajok én ugy várom már a szombatot hogy lehessen disziteni a karifát!olyan vagyok mint egy gyerek!tiszta izgalomba vagyok!

ti hogy avgytok vele?
mikor diszitetek?szombaton?vagy szenteste napján?
huh én nem birom rászánni amgam a mézessütésre...
gesztenyés kiskifli lesz karikor nálunk!