A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Eni!

AANNNNNNNNNYYYYYYYYYYIRA örülök!!!

Tök jó, hogy sikerül a meglepi! Millió puszika neked érte!!

Kapod a nagy adag csokit!
:D

Heni!

Természetesen nincs harag!

Kép
nagydora

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:42-kor.
Vendég

Heni, nem tudják megoldani fehér csíkkal... Vagy levágják magát a képet, vagy nyújtás... Hát döntöttem, az ő javaslatukra. Nyilván Istvánnak szóltam, hogyha gáz, át ne vegye, inkább csússzunk még egy napot.
vbea

Heni,

izgulnivalóm főleg nekem van, mi Pannival vízszintesben vagyunk a képen.... ha vízfejűek lettünk, átfirkálom a nevünket a kórházban... :lol: :lol: :lol: :lol:

Eni,

nézd meg, mielőtt kifizeted légyszi, ha ronda, inkább érjen oda később és csinálják újra, de legyen jó...

Jube

Kép

Kép
jube

Eni, később láttam, amikor már elküldtem, bocsi... :)

Kép

Kép
jube

Látod, ue mondom, Jube. Nem hagyok senkit szégyenben, megígérem. Hangsúlyozom, hogy én is nagyon tétováztam a válaszon, a "szakember" segített, ő mondta a telefonban, hogy higgyem el, jó lesz... Mondom ok.
vbea

Drága vagy Eni! Köszi, hogy intézed, de bevallom kicsit félek ettől a nyújtástól.... Tényleg jól nézze meg a férjed és ha gáz ne vegye át.... Ha már ennyi munka van benne, legyen tökéletes!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

60 centis hosszúságon nyújt 2-3 centit, az 5%, próbáljuk ki. Szerintem nem is "látszik".
vbea

A3as lesz végül? és Te viszed majd be? Remélem kiteszik mert madj meg akarom nézni.....
Figyelj csak! Nem tudna esetleg a férjed venni hozzá egy sima klippes keretet ami a legolcsóbb? Mégis más, mint egy darab papír....

Heni

Kép

Kép
cancan

Dóra, igen, a méretet lekicsinítem, de nekem a formátummal is gond van. Eddig irfanView-val csináltam, msot majd még megpróbálom Picassaval is, más nincs a gépünkön....

mtunde

A2 a 40x60, vagy valami ilyesmi. Már a pontos centikkel én sem vagyok tisztában. Meg fogja nézni István tisztességesen. Tudja, hogy a tét az, hogy engem meglincselnek vagy nem. :lol: :lol: :lol: Mondom neki a keretet, de mi ezzel nagy bajban voltunk. Anyuméknak kerestünk A5-ös, tehát tök szabvány képkeretet, és SEMMI. Mindenhol csak 9x13, vagy 10x15 vagy 13x18. Kötve hiszem, hogy A2 keretnek nekiszalad, de MONDOM NEKI. Ne izguljatok, nem lesz szükség alkoholos filcre, mondom, inkább csináljuk még egyszer. :roll:
vbea

Renben Főnök! :lol: :)
Na, rúgjatok seggbe, hogy húzzak ágyathúzni meg porszívózni, meg ebédet csinálni meg.....
Ja! Este ahogy láttad beszámolsz ugye??????

Heni

Kép

Kép
cancan

Majd jövök sírni. :shock: :shock: :shock:

Figyi, le is fotózom nektek, hogy lássátok, mit viszek be...
vbea

Ági most küldött mailt, hogy Isteni és nagyon helyesek vagyunk mindannyian és ezért megéri a sok kialvatlan éjszaka... :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Tényleg??? :oops: :oops: :oops: Annyira jó! Alig várom a végeredményt. Heni, közben molyoltam egyedül, és megnyújtottam a saját képünket, szabad szemmel ez a nyújtás dolog abszolúte nem fog látszódni. Szerintem a pali csak azért hívott egyeztetni, mert túl lelkiismeretes, így karácsony előtt, főleg, hogy látja, mi van a képen. SEMMI NEM FOG LÁTSZÓDNI!!! De este megmondom.
Pusz. :D
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:42-kor.
Vendég

Lányok, közeli viszonyba kerültem Ciffel, cleannel és Prontóval....
ezért érek úgy rá :D

mtunde

Csajok!
Györgyi Jázminját meg lehet kukkantani az iwiwen. Nagyon édes!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Alszik a kisasszony, úgyhogy gyorsan kihasználom az alkalmat.

GYörgyi, szeretnék én is gratulálni nektek, meg is lestem Jázmint az iwiwen (köszi Kriszta az infot ;) ), nagyon helyes baba. A 25 óra vajúdásért pedig le a kalappal, én nem hiszem, hogy bírtam volna, hős vagy :D !

KépKép
osori

Sziasztok!
Csajok.. elképzeltem, ahogy Jube nyújtózkodik, hogy át tudja filcezni a nevét.. :D :lol: :lol: Majd szólj, és megyek.. fotózni :D jövőre akkor bizti, hogy lesz rólad kép.. :D
Annyra jó a tabló.. csak az a vicces, hogy mi vagyunk csak 3an.. :lol: van ilyen.. azt hittem, hogy családi lesz..
Boróka.. Neked meg mennek tovább a drukkok!!
Puszi Nektek..

satuk

Satuk, amikor megláttam, hogy ti 3-an vagytok, már bántam, hogy énnem olyat tettem fel... hiszen úgy teljes a család. Majd jövőre, már lehet, hogy 4-en :)

Ja, tudtátok, mi mindnet meg lehet találni egy nagytakarítás alatt? és a konyhaszekrény tetején???

mtunde

Satuk,

Te milyen egy gonoszdi vagy!!! FÚJ! :wink:

Amúgy meg... jóból kicsit adnak.... :D

Kép

Kép
jube

Györgyi: nem mintha én nem elsők között láthattam volna a kórházban :lol: és már ott is mondtam, de ezeken a képeken is egyszerűen gyönyörű ez a kislány!!!!!!! Sok boldogságot Hozzá!

Heni

Kép

Kép
cancan

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:43-kor.
Vendég

Lilluska, akkor én már jobban állok :) Most huppantam le, szusszanok, és már csak a citromos muffinom van hátra. (na meg a felmosás, de azt Bene esti fürdővizével szoktam, akkor már senki sem járja össze a lakást :)

Bene nagyon rendes, mert ma jött ki neki a 15 hós oltás 10 nappal későbbi mellékhatása, eddig írd és mond 2,5 órát volt fent... a többiebn alszik édesdeden. Seláz, se semmi, csak ALVÁS... Remélem, éjjel ez nem bosszulja meg magát :D

mtunde

Csajok! Hagyjátok már! Mindannyian jól néztek ki, akár párban, akár anélkül, akár csak a gyerkőcök... Nekem meg csak egy nagy pocak van a baba helyén. :wink: Abszolút a gesztus a lényeg, meg hogy állati az ötlet. Még jövök.
vbea

Sziasztok!

Először is Gabboka! Te egy zseni vagy!

Györgyi gratulálok én is, ügyes vagy és szép a lányod!

Durca!
Rátok folyamatosan gondolunk!

Mindenki jól van? Mamák, babák? Mindenki ilyen holdkóros vagy csak én?

Szép estét!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:43-kor.
Vendég

Úgy volt hogy kora du. le tudok lépni elintézni a hátramaradt dolgokat. Erre a férjemnek el kellett mennie és még mindig nincsiitthon. Szerintetek túlélem este a corát????? :x :x :evil: vazze..... ( bocs)

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok,
ezt nem mondjátok, hogy az Ági már látta és nekem meg várnom kell még ünnepek utánig?
Brühühü
Kellemes ünnepeket: Rita
nováky_rita

Gabboka

Bocs, csak most olvastam vissza, hogy küldjem el még1szer priviben a fotót. Így nem is kerültek rá a gyerekek a "tablóra"?

Zsu
tothzsuzsi

Kedves Rita!
Ma megpróbálom bevinni este a kórházba... Szóval, aki még nincs szabin, nos, az fogja látni ünnepek előtt. LEBUKTUNK! :lol: :lol: :lol:
vbea

Lilluska, na a fényezés nálam azért elmaradt :)

Bene még mindig alszik. Szerintetek keltsem fel egy pár órára?

mtunde

Heni, jaj te jó ég! Cora este??? :? :? :? Brrr. Én napok óta imádkozom a férjemnek, hogy esetleg elmehetnénk 23-a előtt "karácsonyi kajavásárló körútra". Mindig azt mondja, "jó". :cry:

Györgyi, valóban, Jázmin csodaszép! :D

Zsu, nem látlak benneteket a tablón, ami azóta el is készült. :shock:
vbea

Tünde, irigy vagyok. Én már a vödörrel sem bírok. :( Ügyes vagy nagyon!
vbea

Döntöttem. Nem megyek ma már sehova. Nem vagyok öngyilkos. Holnap reggel fodrász, aztán lelépek - nem érdekel mit tervezett a férjem, különben Őt küldöm bevásárolni ( kaja csak ) :evil:

Kedves Rita! Én elküldeném Neked szívesen, de nem vagyok rá felhatalmazva és hidd el nyomtatott példányban jobban élvezhető lesz. Kéretik kitenni majd valahova és beszámolni mi lett a hatása. jó?????? Tiszta izgalomba vagyunk miatta! Boldog Karácsonyt Neked is! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Lányok, Ti aztán termeltetek!!!! Csak nálunk van karácsony előtt őrület??? Én ma még nem tudtam ideülni...

Próbáltam kibogozni, hol tart a szervezkedés, de nagyon gyorsan futottam át a termést, így lehet, kimaradt egy-két dolog. Talán, ha jól értem, Eni oldotta meg a helyzetet nagyon ügyesen...és lehet, hogy ma beviszi??? Ez nagyon jó hír!
Köszi Eni, hogy a 35hetes pocakoddal együtt még képes vagy ilyen mászkálódásra.

Egyébként lányok köszönöm a sok köszönömötöket, és nagyon örülök, hogy örömöt tudtam okozni, és együtt alkotunk egy ilyen jó kis bandát.

[b]Csokikat, zserbót utalhatjátok...[/b]
:lol: :lol: :lol:

Durca, téged is elolvastalak nagy vonalakban, tök jó, hogy jól alakulnak a dolgaitok!

Jázmint feltétlenül meglesem...

Nem igaz :roll: ....ideültem, és a fiacskám nyüstöl percenként, hogy menjek innen, mert őurasága online, és azonnal játszani akar. Assszem át kell adnom a terepet egy kis lovacskázós, katonázós játéknak... :roll:
Ha tudok, még visszajövök ma, bár karácsonyi buliba készülünk férjemuram munkahelyére.

Addig is mindenkinek minden jót és szépet!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Vbea!
Nyugi, tavaly, amikor Bene 3 hónapos volt, kb semmit nem csináltam... (nem úgy, mint Heni :))
Na, szóval egy kis takarítás belefér.
A vödröt meg már hivatalból sem emelheted sehova :)

mtunde

Sziasztok!

Megleskedtem Györgyi kislányát, nagyon szép!!

Az én porontyom ma reggel úgy ébredt, hogy a pofiján mindkét oldalon két hatalmas piros folt van, mint amikor télen megcsípi a hideg. Esküszöm úgy néz ki, mint a mikulás a rajzfilmeken. De mivel már este van és még mindig nem múlt el, kezdek aggódni. Valaki találkozott már hasonlóval esetleg?

Hogy Ti milyen szorgos, tipp-topp háziasszonyok vagytok! Én még csak a bevásárlással vagyok meg........ de hát már nem halogathatom tovább, holnap kénytelen leszek nekiállni takarítani. És még az ajándékokat sem csomagoltam be. Olyan lusta disznó vagyok az idén.....

Kép
ildi35

Kedves Mindenki,
mivel nem tudom, hogy hogyan kerülök internet közelébe az elkövetkezendő napokban, ezért ezúton szeretnék mindenkinek BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYT kívánni.
Babásoknak jó babázást, nyugodalmas éjszakákat, pocakosoknak pedig jó pihenést az ünnepekre. :D :D :D

Kép
Kép
Kép
manóka28

Sziasztok,

Itt vagyok én is, túl vagyok ezen a fránya vizsgán!!!

Te jó Ég mennyit termeltetek!!!!!!!!!!

Eni,
Nagyon köszi ha ma beviszed (vagy vitted) a kórházba, annyira kíváncsi vagyok hogy mit fognak hozzászólni!!!!!!! :D :D

Rita,
Légyszi írjál majd pár sort, hogy milyen volt a fogadtatása a tablónak!!

Anyagiakban hogy állapodtunk meg? Akkor utalunk vagy a talin osztozkodunk??

Ildi,
Nem vagy lusta disznó vagyha igen, akkor én is beállok a sorba. Se ajándék becsomagolva se takarítás se semmi!

Lányok,
Én még semmit nem csináltam itthon!! :cry: :cry: :cry: Én holnap barátkozom a porszívóval, felmosóval stb... Bevásárolni már bevásároltunk, tehát a kaja megvan éhen nem fogunk halni! Szombaton állok neki sütni, vasárnap meg ezerrel főzök!

Cancan,
Cora???? :shock: :shock: :shock: Kész öngyilkosság oda menni, bár láttom, hogy már letettél róla!

Na megyek én is megkuksizom Györgyi kislányát!

Puszi
Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Eni!!!! Hun vagy????? Milyen lett a nyomtatás?????
Tünde, köszi! De Benedek csuda jó baba, :P :lol: hagyja anyukáját kibontakozni - mind a háztartásban, mind a fórumozásban... :lol: Nálam nagyjából rend van ( lesz ) karácsonyra, és úgy döntöttem szombat du. szépen nyugiban megcsináljuk a fát, így vasárnap nem kell kapkodni. Anyósékhoz megyünk ebédre ( 5 percre laknak ) aztán du. négyesben, majd este jönnek anyukámék és anyósék is és vacsi nálunk. ( anyu segít a főzésben hi-hi) És Szandival együtt díszítünk - azt mondtam segíteni kell a Jézuskának mert sok a dolga... teljesen be van zsongva.

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Nem tom, ti hogy vagytok vele, én most kaptam a Vidától egy köszönő üzit az iwiwen.. Tök jól esett.. Ez azt jelenti, hogy a tabló már kint van a Kútvölgyiben? Be nem tudok menni, de a Kútvölgyiben dolgozik ez egyik barátom, ott informatikus.. no őt odaküldöm.. és remélem le tudja fotózni.. vagy valami.. és akkor felteszem.. :D Csak sikerül..
Ja, remélem nem baj, de szeretném a blogba is betenni a tablót..Csak nem vertek meg miatta..
Egyébként az iwiwre a Jázmin miatt mentem.. tök szép kiscsaj.. gratula Györgyi!!!
Karácsony... én jól bevállaltam, nálunk leszünk Anyósékkal szombaton, vas. meg megyünk Anyumékhoz.. ott legalább nem kell főznöm, de a 6 beiglit én sütöm-oda. Szerencsére már a takarítással megvagyok.. holnap sütés.. szombat főzés. Hogy frissiben legyen, ugye. DE legalább átlátom :D
Puszi.

satuk

Satuk,
Mit írt Vida doki?? Megosztod velünk is?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Csajok! A tabló a Kútvölgyiben, jelentem! Lszi, ne engem dicsérjetek, én utas voltam, de a férjem egy hős, mert ő 12 óra meló után jött el velem felvenni a posztert, aztán mentünk a kórházba... :wink: Azt üzeni nektek, hogy mindenki zsiráfnyakú... :lol: :lol: :lol:

Viccet félretéve, fantasztikusan jól sikerült, baromi szép lett. Nem tudom, mit ijesztgettek a nyújtással, semmi nem látszik a képen mindebből.

Abban az örömben volt részem, hogy Vidadokink volt az ügyeletes, így elsőkézből az info, teljesen odavolt. Ha öt perccel tovább maradunk, tuti elkezdek bőgni... :shock:

Jók vagyunk. Ami a piszkosabbik részét jelenti, arról ne beszéljünk, baromi szívesen megtettem, és úgysem tudnánk "ennyien mit kezdeni ezzel az összeggel". De imádom a milkát, a bocit, a tibit, szóval az összes kerek és szögletes stb csokit. :D Hagyjuk az anyagiakat. Majd lerendezzük partin máshogy, oksa?

Mindenki nagyon ügyes ezzel a nagytakarítás, sütés-főzés dologgal. Irigykedem. Mi kettesben leszünk + Beni 24-25-én, 26-án jön az én családom, és együtt elmegyünk étterembe. Sütiket a tesómék hozzák. Büdös mázlista vagyok idén. :lol:

Puszi, nyugis jó éjszakát minden maminak és babónak!
vbea

Vica.. Vida nekem irt.. privát üzit.. :D Na jó, .. bekopizom.. végülis semmi olyan nincs benne :lol: :lol:

Íme:

Kedveseim !

Köszönöm a tablót, köszönöm a kedvességüket.
Áldott Karácsonyt kivánok mindannyiuknak, párjaiknak és babájuknak.

Szeretettel: Vida Gábor

Tök rendes, nem?

satuk

Én is kaptam tőle levelet és ahogy nézem az összes kismamája aki rajta van.....
Köszi a férjednek Eni! Tök jó érzés, hogy örömet tudtunk szerezni :lol: :)

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni!
De jó! Ügyi vagy nagyon, és megjegyezve a csoki igényed :lol:

vica!
Megkaptad??? Tiszta stresszben vagyok már...

Hát én múlt hétvégén kitakarítottam, már csak egy kis felmosás lesz, holnap éjjel sütés, aztán szombaton apa csinálja a töltött pulykát, töltött kápit anyú csinál, halászlét meg anyósom. Húgom meg zserbót :lol:

Durca!
Hogy vagytok?

Puszi mindenkinek!!!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Na, ha most olvassa a fórumot.....megint lebukunk. Hol vannak a klubtagok??????

Heni

Kép

Kép
cancan

Helló Lányok!

Hát abba a bizonyos sorba én is beállok!
Bevallom ,se nagytakarítás,se süti sütés..... :oops: Az idén igen lazára vettem,igaz nem is leszünk itthon már vas.ebédre megyünk anyósékhoz onnan pedig a szüleimhez és csak szilveszter előtt jövünk meg. Remélem sikerül majd pihennem magam,már nagyon rámférne!!

Hogy áll a tabló projekt? Bejutott a Kútvölgyibe???

Megyek,megkuksizom Jázmint!

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?