A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

gyanixi,
nekem az ajándékok megvannak, de még nincsenek becsomagolva, nem is tudom hogy fogom, mert van 2 óriási dobozos is! :D

Enikő veszi meg nekem a pulykát (örök hála érte), és majd este megyek bevásárolni, ha a gyerekek elaludtak.
Vendég

Zsuzsu!
Habtapit a Cserepesen vettem. 10 db 1000 Ft,szerintem itt a legolcsóbb. Amint megveszed,le is rakhatod tá Ábelt. Szerintem még melegebb is mint a hagyományos szőnyeg :o Teljesen meglepődtem rajta,mintha fűtene alulról :P
A Cserepesen belül van egy nagy játék-babakocsi-autósülés árús és ott vásárolok. Én ott vettem az etetőszéket is :)

Ganixi!
Nekünk minden megvan,becsomagolva. Azért vagyunk ilyen ügyesek,mert csak apróságokat vettünk a nagyszülőknek. Megdumáltuk hogy csak Kitti kap ajándékot,a felnőttek nem. Ennek ellenére vettünk apróságokat :roll:

Bea!
Gréti igazi kis beszélőgép lehet :lol: Imádom a kisbabók hangját :D Nagyon várom már hogy Kitti megszólaljon!!

Enikő!
Violának Boldog Névnapot!!

Később rakok fel képeket Kittiről ahogy áll. Azt csinálja hogy feltérdel,utána ha mellette ülök akkor a nyakamba kapaszkodik és felhúzza magát. Persze ha én nem vagyok akkor bármi jó,csak fel lehessen rá kapaszkodni :wink: Totál vissza van hajlítva a lábújja és azon áll :? Hogy nem fáj neki?? :shock:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Niki!
Nekünk egy szép karácsonyfa lesz az ajándék, de persze az első karácsonyunk immár hármasban. (azért Ábelt nem csomagolom be :D :D :D )

Kinga!
Köszi a tippet! Milyen etetőszéketek van?? Mi névnapjára vagy inkább húsvéra tervezzük az etetőszéket, na meg kell autósülés is, mert a hordozót kezdi kinőni. :) Gratula a felálláshoz, várjuk a képeket!!

Bea!
Sikeres vizsgákat!! Képeket lécci a beszélgetős Grétiről! (Ábel pár hete kezdte a baba, mama szavakat, de egész nap szívesen hallgatnám, annyira aranyos. :-) Gratula a lányodnak!

Amadea!
Örülünk Neked, aranyos vagy, maradj!!!!! :-)

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Enikő! Violának névnapja alkalmából sok puszit küldünk!!!! :)

Amadea! Gyere közénk nyugodtan, írj magadról többet!
A "néha felbukkanó primkó" kifejezésem természetesen nem az olyanokra vonatkozik, akik felvállalva magukat értelmesen hozzászólnak a témákhoz. Hanem azokra, akik az anonimitást választva -melyhez persze joguk van itt a neten-, olvasgatnak, aztán senkit és senki körülményeit, családját nem ismerve UGATNAK. Igen, ez a jó szó rá, mert semmi értelme, alapja nincs a közlendőjüknek.

No most lépek, mert ezer a dolog.

Mindenkinek jó készülődést!! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Violának és is boldog névnapot kívánok!
Vendég

Helló!

Violának nagyon boldog névnapot kívánunk! :):):)

Kinga! Gratula Kittinek a felálláshoz! :)

Zsuzsu! Én vettem a Cserepesen is habtapit, ott 1000 Ft volt, de a Metróban vettem már 900 Ft-ért is. Nekünk 3 garnitúra van, és az egyik amit a Cserepesen vettünk elég műanyag vagy vegyszer vagy nem is tudom milyen szagú volt, de kiszellőzött, lemostam Neomagnollal, semmi baja, mégis kicsit lutri szerintem az ottani cucc. Persze gondolom attól is függ melyik eladónál veszed.

Zozo! Mennek a drukkok! Remélem semmi komoly baja nincs Vivinek! :):):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!!
Köszi a névnapi jókívánságokat, édesek vagytok! Átadva Violámnak MIND :)

Megláttam a boltba és úúúúúúúgy megkívántam, hogy muszáj volt vennem savanyú káposztát :lol: Úgyhogy most töltött káposztát főzök éppen :D Pedig a Zuram nem annyira szereti.... :oops: hát max éhen marad :lol:

Csajok a tecsóba a halas pultnál, kb a játékosztályig állt a sor vége! :shock: Mondjuk én nem akartam pontyot venni (már megvan kifilézve a fagyóba), csak szólok hogy aki akar az vagy korán reggel menjen, vagy korán reggel :lol:
Viszont élő fogast vennék egyet ha tudnám hol kapni(tecsóba nem volt) ... ha van ötletetek riadóztassatok! Köszi :)

Zsuzsu: Sztem a habi tapinál az a lényeg, hogy ne az apró darabosat vegyed, nehogy lenyelje Ábel: Van több méret, több forma. Sima mezei számos vagy betűs jó, csak pl a 6-osnak kijön a kicsi közepe....én ezért vettem el Violától, feszt a szájába vette..... Úgyhogy azóta nem volt kirakva a habi tapink, de nekünk a kisebb méret van. Mostani eszemmel a lehető legnagyobbat venném!!! Amúgy sztem is nagyon klassz találmány!!!!! :wink:

Amadea: orvostanhallgató vagy? :lol: Ha már így kened vágod a fehérvérsejteket ? :P

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok

Enikő!
Köszi az őtletet! Csodállak, a temperamentumodért! :-)

LÉCCI!!!!!!!
Valaki tegyen fel képet a habtapiról. A neten nem lelek képet és "azuram" megy a metróba, Ő meg nem tudja mit is akar az "asszonya". :D Priviben is jöhet. EZER KÖSZÖNET. Akkor ez lesz a kari ajándék Ábelnek.

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsi Neked is köszi!!!!!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!
Enikő!
Violának nagyon sok boldogságot, és jó egészséget névnapja alkalmából. :lol:

Klzsuzsi!
Mit ehetsz egyáltalán??? :roll:
Minden tiszteletem a tiéd, hogy ennyi mindenről letudsz mondani a szopi miatt. :shock:
Én mikor a terhesség végén sómentes diétán voltam, azt is nagyon nehezen viseltem. :cry:

Zita

Kép
zitaa

mi beszívtuk a habtapival, mert a csomagban a felső darab látszott csak, és az nagydarabos volt egy darabból állt

az összes többiben rengeteg 1-2 centis részek is voltak, szóval nagyon meg kell nézni, tényleg a betűs, számos a legjobb

szóval én összeragasztottam a hátulját

itt egy kép róla

Kép
Vendég

na itt:

Kép
Vendég

nemtom miért nem jó :oops: :oops:
Vendég

Kép

ez az állatos

Kép

ez meg a betűs :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kép
Vendég

Zsuzsu: A képet nyúltam remélem Dominó baba nem fog megharagudni érte! :) Ugyanis az Ő blogjáról szerváltam a képet! http://dilidomino.freeblog.hu/archives/2006/10/

Kép

ceniko
Szeged

Na Zsuzsikám, lehet csemegézni :lol: :lol: :lol:

ceniko
Szeged

Zsuzsu: Minden kívánságod így teljesüljön :lol:

Dancsi: Ő ugye Jozsó? :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Drágák vagytok nagyon köszönöm! :D :D

Igazából én szeretnék menni a metróba, de ha jól tudom kisbabát nem engednek be :o Így férjem megy Ő meg nem ért az ilyesmihez.

Tündériek a gyerkőcök, napestig elnézegetném Őket :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zozo,nagyon szorítok ,de tutira minden lesz a lánykáddal!!! :wink:

Lányok ,nagyon szépen köszönöm mindeni válaszát,nagyon rendik vagytok!!! :wink: :D

Enikő,Violának boldog névnapot! :lol:
remélem jobban van már!! :D

Zsuzsu,hétvégén lehet gyerekeket is vinni a metróba,de szerintem annyian vannak............ :roll:
Mi a Corában voltunk,de még jó hogy nem vittük a Barnit,mert tutira nyűglődőtt volna!
állandóan neki jöttek a kocsinknak,én már tiszta dühös voltam, mert nem igaz hogy nem lehet 1 figyelni

:twisted: :twisted:

Kép
bibi226

Bea,
nem, ő Boldi :)
Vendég

melyik melyik? A fülecskék az árulkódóak, és a szemszín, csak megsúgom :)

Kép

Kép
Vendég

Üdv!

Megint későn fekvős napunk lesz. Peti még mindig ébren van, igaz, ma csak 4,5X evett, mert reggel 9-kor kelt fel...a kérdés már csak az, hogy lefeküdni mikor fog.

Enikő, először is Isten éltesse Violát névnapja alkalmából.
Töltött kápi, nyami, vonulok hozzád. :) Én is imádom...még jó, hogy jön a karácsony és az új év, így degeszre ehetem magam belőle.
Tegnap este (fél kilenc körül) a halaspultnál egyetlen egy ember volt előttünk...aztán ma mesélték a mamámék, hogy jó nagy sor kígyózott a pult előtt.

Dancsi, akkor jó! Ahogy írtam, nálunk is megoldották, pedig nincs kártyánk, de jobb félni, mint megijedni. :)
Bébidögöt most láttam valamelyik hiper hirdetőújságjában (ezek szerint a Corában van, köszi Zita), de a piacon is tuti lehet kapni.
A képek édesek, de a különbségektől eltekintve tényleg kiköpött mása Jozsónak Boldi. :)

Zozo, Vivinek jobbulást. Épp egy másik fórumon olvastam, hogy egy bébinek Nasivint javasolt a doktornénije (látom, azóta Enikő is írta). A mi védőnőnk szerint meg simán jó az 1 dl forralt víz és 1 kávés kanál tengeri só keveréke. Én egy homeós orrspray-t használok Petinél orrszívás előtt.

Zituska, tökéletes!!! :D Köszike.

Klzsuzsi, igen, nagyon gyorsan növekszik, holnap után viszem tanácsadásra, kivi vagyok mennyit gyarapodott az utóbbi hetekben.
Nálunk is van ilyen "dicsőségtábla". Nekem tetszik, de igázából bánt valahol...kb. úgy érzem magam, mikor ránézek, hogy selejtes vagyok. :(
Szupi a mikulásos kép Dénesről.
Egyébként mit fogsz enni karácsonykor??? :P

Zsuzsu, nálunk mióta Peti kúszik-mászik, tök mindegy, mit teszek alá, úgyis leténfereg róla két pillanat alatt, ma is a fürdőből szedte össze a tesóm...

Jégvirág, azta, nagyon ügyes a lányod!

Niki, nálunk egészen jól áll a készülődés, a keresztszüleim és az unokatesóim ajándékát épp ma csomagoltam be, de még hátra van a majdnemsógornőm ajándékának bedobozolása és becsomagolása (legyen elég annyi, hogy 3X2 m papírt vettem hozzá). A sütés-főzés nálunk a nagymamám reszortja főleg, az első napon igaz, ők jönnek hozzánk, de akkor nincs semmi extra.

Bibi, mostanság nem minden hétvégén lehet babákat bevinni a Metróba. :( Csak amikor "családi hétvége" van. Legalábbis kb. 1,5 hónapja ezt mondták a férjemnek, mikor rákérdezett.
Mi az elmúlt hétvégén voltunk a Corában Petistől, és nekünk szerencsénk volt, senki se jött nekünk...habár nem tudom, hogy csinálták, hogy elkerültek bennünket.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi: Első Boldi, másodk Jozsó? :) Ha nem, feladom :lol:

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Elég rázós napjaim vannak ,Máté is itthon van mert köhög,nem akartam igy oviba vinni.A lakás romokban muszáj összeszednem magam egy kicsit,és most egy darabig eldugulok.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KIVÁNOK!
Kép

Kép
Kép
zitacicu2

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors kérdés erejéig "ugrottam" be. Mi a véleményetek a babahordóban eltöltött órákról? Zolka baba mostanában a délelőttjeit csak abban hajlandó eltölteni. Szerintem azért, mert a kiságyból nem lát semmit és senkit. A babahordóban viszont kinyilik neki a világ.

Mi úgy hallottuk, hogy az előirás szerinti használat (utazás) során sem szabad túlzásba vinni a hordozó használatát. Tudtok nekem erről valamit mondani vagy valami linket küldeni? Esetleg valami más alternativát javasolni? Valaki irt itt a fórumon már a pihenőszékről is. Az mennyire hasznos és jó dolog egy 2 hónapos babának?

Előre is köszi!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Enikő!
Violának BOLDOG NÉVNAPOT kívánunk! :lol:

Cseppek!
Az én véleményem és amit olvastam róla:
a hordozónak nem véletlenül "hordozó" a neve!Elvileg addig legyen csak benne a baba, amíg utazik v. elmész vele vhova, tehát ameddig muszáj! Egész nap "ültetni" benne nem szerencsés, mert nem úgy van kialakítva anatómiailag.
Elvileg erre találták ki a pihenő széket, abban lehet a gyermek.Állítólag az másképp támasztja a baba gerincét és abban lehet több időt!
Nekünk is van, mi is nagyon szeretjük! :lol:
Én ezt tudtam neked "okoskodni"! :wink:

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!
köszi szépen mindenkinek, remélem én is h. nem lesz semmi baj.
az orcseppes ötleteket is köszi.

Enikő!
Boldog névnapot Violának!

Nagyon édesek a babák.

Dancsi!
ennyire hasonlítanak a fiúk????? mint két tojás, nagyon édik :lol:

Amadea!
a fehérvs. alacsony, a lymphocyta % magas. mikor a kezemben volt az eredmény felhívtam a háziorvosunkat és ő mondta h. ha a fhvsejt alacsony akkor van egy magas érték is.
igen mondták h. lehet betegség miatt, volt beteg mostanában? Nem.
lehet gyógyszer miatt, szed gyógyszert? Nem.
ez a kettő kilőve. illetve 2hónaposan még ez az értéke teljesen normális volt, gy.orvos szerint csak lehet valami.
remélem nem fog semmi kórosat kimutatni a vérvétel.
illetve mondták h. ha xy. tünetei lesznek azonnal vigyem.

én még sehogy nem állok a Karácsonnyal. egyelőre alig várom h. vége legyen... se ajándék, se semmi, holnap lesz a napja h. nekiállok vásárolni. csak a vásárlás útálom benne, de azt nagyon.
Vendég

Sziasztok!

Nyílt egy igazi THAI MASSZÁZS szalon a városban :)
A Viktor Hugo utca 5-7 szám alatt!

Szakképzett Thai masszőrök masszíroznak, nagyon aranyosak :)

Meseszép, igényes és nagyon különleges. Ha nincs ajándék ötletetek, szerintem X értékű bérletnek örülnének a párjaitok/szüleitek :)
Több féle masszázs van Tradicionális, Herbál, Olaj, Fej-váll-nyak és Talp!
És nagyon korrekt áron. Pl az 1 órás tradicionális masszázs most akciós bevezető áron 3500 ft!
Ennyit egy sima mezei masszőr is elkér, és azért ez a Thai tényleg fenomenális.... :wink:

Na csak egy ötlet volt, ilyen karácsonyi ajándékot tuti még sose kaptak :wink:

Surise Thai Masszázs Szalon, Szeged Viktor Hugo u 5-7
Nyitva H-V 10:00 - 22:00
Bejelentkezés: 06/70 3 60 60 60

Nem kapok érte jutalákot ám, csak annyira jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó, hogy muszáj volt megosztanom veletek :)

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Közelednek az ünnepek. Igaz, én minden nap gépközelben leszek, de gondolom sokan nem, így megragadom az alkalmat, hogy mindenkinek Kellemes Karácsonyt, és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánjak.

Enikő, néztem az nlc-n és itt is, épp kérni akartam masszőrcímeket és árakat, Ferinek lesz aji. :) De önző módon magamat is be fogom fizetni, igaz, csak a két ünnep között lesz belőle valami.
De ettől függetlenül, ha tud vki mást, írjon, jöhet priviben is.

Cseppek, elvileg célszerű a minimálisra csökkenteni a hordozóban töltött időt, de ha Zoli abban van el, akkor ne aggódj, ártani nem fog neki. Petinek pl. hordozós a babakocsija, és elég sokat volt benne (mostmár kezdi kinőni, így csak a kocsiba tesszük abba be, mert a sima ülés viszont még nagy neki), és én nem vettem észre, hogy valami gondja származna ebből.
A bnőm pl. vett pihenőszéket a lánykájának, nekik nincs kocsijuk, így hordozójuk sem, ő imádja, pontosan az általad leírtak miatt. :)
És első látásra a különbség annyi a hordozó és a pihenőszék között, hogy utóbbi egy kicsit "laposabb".

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok Csajok!
Nem voltam már egy ideje, visszaolvasnom sikerült benneteket!
Rólunk:Kicsit több, mint egy hét után jött vissza a hangom, még most is repedt fazék hangon kelepelek, de legalább már nem vagyok néma. Isteni volt, mikor a Tescoban kiszurta valaki és suttogott a bnőjének ,nézd má ' ennek nincs hangja. Nem pofoztam fel...
Ricsit visszavittük a pulmonológiára. Az asztmát, mint lehetséges bajt kizárták, a kruppot nem. Januárban befektetik Ricsit kivizsgálásra, mert eltérést találtak a tüdőnél, szívnél, májnál, stb.... Kicsit ki vagyok akadva...
Voltam suliban is vizsgázni, sztem jó eséllyel kivágnak ezen a mai írásbelin, de most ez érdekel igazán a legkevésbé.

Exi!
Ricsi nevében köszi utólag is!! :)

Jégvirág!
Amikor tanítottam, nekem is elment a hangom gyakran....

Melinda!
A jobbulás üzenetet átadtam a minimanóknak. :) A wer-nek szánt irásoddal pedig fullra egyetértek!

Káti!
A Cerazettét én is szedtem és nálam nem okozott semmi gondot.

Cenikő!
Jobbulást nektek! Képzeld a kaki tenyésztést Ricsinek is elküldtük, pár napja jött meg az eredmény, és nálunk is baromi sok gombulusz tenyészett ki. Éreztem, hogy vmi nem stimmel ,és egyáltalán nem vagyok feldobva, hogy beigazolódott a sejtésem, de legalább tudjuk, mihez szedjük a lapokat.

Amadea!
A srácok összegészében javulnak, de vmi mindig van. Most épp tüszős mandulagyuszi mindkettőnél...
Hol és mit tanulsz?

A fotók szuperek!!! Üdítő volt nézegetni őket! A betegeskedőknek gyors felépülést, a babaváróknak sok örömet, a babásoknak minden szépet.

Nem tudom, mikor jutok legközelebb a gép közelébe, de előre is [color=cyan]mindenkinek Meghitt békés boldog karácsonyt kívánok!!!!!!!!!!!!!!
[/color]
Puszi:Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Mindenkinek szep unnepeket!

Luca baba es en jol vagyunk, mar porog-forog-ficankol :) Jo erzes nagyon. Szerencsere eddig minden siman ment, bar volt egy 2 hetes mandulagyuszim antibiotikummal, de igy laz csak 2 napig volt.

Tok jo, hogy mar kevesebb van elore, mint ami hatra volt, egesz mas erzes...

Sziasztok, szep karacsonyozast megegyszer a kicsikkel!!!

Kép
Kép
-macsek-

Nem tudom hogy én leszek-e gép közelben,ezért ha nem
MINDENKINEK NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

UI:A Barninak kibújtak a fölül szemfogai!!!
:lol: Ezekkel szenvedtünk már 3 hónapja!!!
:shock: :roll:

Kép
bibi226

Helló!

Zita, Exi! Ezt ehetem: bármilyen zöldség, rizs, krumpli, hús, lehetőleg natúr, meggy, barack, banán, alma. Na ebből képzeljétek el a karácsonyi menüt! :lol:

Exi! Nem egy helyre járunk tanácsadásra? Mi még mindig a Csongrádira járunk, nem választottunk más orvost a költözés után. Nekem is hasonló gondolataim voltak a táblával kapcsolatban, hogy miért kell a tápis anyukákat sokkolni, de a pocakosoknak meg talán ösztönző hatású. :wink:

Tegnap Dénes extra kakis popóját tettem rendbe, nem vettem észre, hogy megszerezte a popsikrémet...

Íme az eredmény:

Kép

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

BÉKÉS, BOLDOG SZERETETTELJES ÜNNEPEKET KÍVÁNUNK!

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Sziasztok!!

Romy: Sajnálom a gombákat, de legalább kiderült! Én örültem volna ha egy évvel hamarabb kiderül... :shock: Kaptatok valami gyógyszert? Mi a Nystatine-t szedtük. 5 napig napi3x fél kapszulát kellett szednie. Elég szar íze van, keserű nagyon! Alig bírtam neki beadni! na meg továbbra is adom a Normafloret, mindkettőnek, biztos ami tuti alapon! :wink:
Tüszős mandula mindkettőnél? Az kemény, nem irigyellek :( Gyógyuljatok!!!!! Remélem karácsonyra meggyógyulnak a srácok és az új évben már nem lesznek ennyit betegek!

Zsuzsi: Dénes :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bibi: Gratula a fogacskához, Violának még mindig nem bújtak ki a szemfogai, lehet szemfognélküli csajom lesz, legalább nem nézik vámpírnak :lol: :lol: :wink: Amúgy neki elég későn jöttek ki a fogai, az első szülinapján még fogmentes övezetté volt nyilvánítva a szája :lol: Most 12 foga van :shock: Boginak 1 évesen 16 volt :shock: :lol: Hát nem egyformák :P

Zozo: Hogy vagytok???????

Niki: Hogy vagy??? Pocaklakó?????

Macsek: Ezt a több van hátra mint előre érzést én is nagyon várom már ami a terhességet illeti!!! Engem most csak az vigasztal, hogy nekem a teljes tervből (3 gyerek) már több van teljesítve, mint amennyi nincs :lol: Bennem ez tartja a lelket! :wink: :lol:

Bogiszáj ma reggel az öltözködésnél: "Anya szerinted én ezt a felsőt felveszem?? Nagyon tévedsz! Hát már nyár óta kicsi rám :lol: Már a Viola is kihízta, szted rámjön? Ugyan már anya..... Nem vagyok hajlandó felvenni!" :lol: :lol:

Másik Bogiszáj: Viola cseszegette Bogi haját (simizte nézegette megfogta a copfját...stb), egyszer csak meghúzta a haját!!
"Viola mit csinálsz? Ne buzeráljál, mert összekötjük a bajuszt, áááááááááá, ez fáááááááj! Szólok anyának, h rakjon be a kiságyba és hogy dugítson el :lol: :lol: :lol: "

"Anya mit vettél nekem karácsonyra????? Tudod én fésülős pónilovat kértem, meg a barbit, meg a hercegnőt, meg a babaszettet, mega mindent amit reklámoznak a minimaxon :lol: :lol: :lol: :lol: "

Áhh kész vagyok tőle teljesen :) :lol: Violaszáj még nincs, mert még mindig nem beszél :cry: :shock: De lehet addig van nyugtom :lol: :wink: :oops: :lol:

Na szép napot! Azért mert karácsony lesz még írhatnátok. Nem tudom ez miért visszatartó erő :oops: :shock: ????Én soha nem idegeskedtem az ünnepek miatt, ugyanolyan nap mint a többi, csak együtt vagyunk. Ugyanúgy főzök mint máskor,ugyanúgy telik egy napunk!!!Olvastam fórumokon mások síkidegek,nem értem miért.... nekem semmi bajom vele.... :lol: Lehet az én készülékemben van a hiba :shock: :oops: :D

na pusz:)

ceniko
Szeged

Enikő!
Márknak is 12 foga van. :lol:
Szemfog nálunk sincs sehol se. :o
Szóval lehet, hogy ketten lesznek szemfog nélküliek! :wink:

Zsuzsi!
Hát szerintem a krémeket minden gyerek imádja! :P
Márk már kétszer dörgölte bele a padlószőnyegbe. :roll:
Ráadásul a Sudocremet, ami még drága is! :?

Bea!
Mi van veled? Tanulsz? :?
Akartam már kérdezni, ti mikorra terveztek Grétinek tesót? :wink:

Dancsi!
Édesek a fiúk, és tényleg nagyon hasonlitanak. :wink:

Zita

Kép
zitaa

Enikő!
Köszi, Vivi javulgat, én nagyon rosszul... :?
Vendég

"Minden
szívből szóló karácsonyi énekben,
A kandalló ropogásában és melegében,
Az ünnepi ebéd közben,
a beszélgetésben és nevetésben,
Minden képeslapban amit egy barát,
vagy a család küldött,
Minden amit ebből meghallunk,
és ami elgondolkodtat bennünket…

az maga a szeretet."

Nooren Braman

Kép

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Némi segítséggel ugyan, de annál nagyobb szeretettel küldöm mindenkinek
Kép

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Koszonom a hozzaszolasokat a pihenoszekhez. Azota mi is beszereztunk egyet. :) Nagyon jo, eddig :) Delutan 3 ota egy kosza sirdogalas sincs, nagyon joooooo!!!!!

Csibe, mar korabban is akartam kerdezni, hogy Gabor baba mennyit eszik egy nap es hogy meg mindig ataludja az ejszakat? Ehhez mekkora adagot eszik este? Mi meg mindig 2-szer kelunk ejjel. De nyikkanas nelkul alszik szopizas utan tovabb. Egesz jo, mert Zoli mar atalussza teljesen az ejjelt.

Aki nem nez be ide, annak Kellemes Karácsonyt és Boldog, Békés és legfökébb EGESZSEGES új esztendöt!

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Zituska!
Isten éltesse az 1éves Botit sokáig!!!!!!!!! :) :)
Kérünk ám majd képeket a nagyfiúról! :)

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Ma hajnalban megint kelés volt. De most jóval nehezebb volt visszaaltatni, és fél nyolckor már kukorékolás volt...

Enikő, szerintem a Karácsonnyal egyáltalán nincs gond, csak sokan mennek ilyenkor rokont látogatni, vidékre, és az idősebbeknek nem feltétlen van otthon internet hozzáférése. :)

Melinda és Bea, jók a lapok!

Zsuzsi, de akkor még elvileg egy helyre járunk (Csongi 81.). Egyébként valahol igazad van, de én nem hiszem, hogy ösztönző hatása lenne...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bocsika, helyesen:
Kellemes Karácsonyt és Boldog, Békés és legföképp EGESZSEGES új esztendöt!

Karpotlasul:
Kép

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Én is ezért jöttem:

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, SZERETETBEN GAZDAG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET, ÉS BOLDOG, EGÉSZSÉGES, GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK:

Kata, Bence, Tamás, és Zsu

Kép

Violának boldog névnapot :)

Pusz

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!

Cenikő!
Mi is a Nystatint kaptuk, de 10 napig tartóan. :( Borzalmasan sz.. íze van, megkóstoltam. Violának utólag is boldog névnapot! A Bogiszájon pedig jót mosolyogtam, klassz lehet ilyen szövegeket hallgatni.

A karácsonyban a mániákus vásárlást, a kajahegyeket és az idegbajosságot nem bírom. Meg azt, hogy sokan - tisztelet a kivételnek - egész évben gyökerek, egy napra meg felrajzolják a műmosolyt és hivatalból örömködnek. Valahogy úgy van ez az én fejemben, ahogy abban a gyönyörű versben, amit Jégvirág osztott meg velünk. Nem az lenne a normális hozzállás?

Szép estét mindenkinek:Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok! :)

Gyorsan bekukkantottam én is... :D

Melinda :)
Köszönjük szépen a szülinapi köszöntőt! :D :D
Holnap viszem a képeket előhívatni, és igyekszem beszkennelni, aztán dobom őket! :wink:

Nagy buli volt!! :D :D
Persze csak családi, de tök jól sikerült. Az ünnepelt este fürcsi után 10 perc alatt kidőlt - szopi közben. :D
Én meg nosztalgiáztam egész nap, képeket nézegettem, meg ilyenek... Nekem annnnyira szép volt az egy évvel ezelőtti történet!! :D :D

Enikő :)
Violának - utólag - nagyon boldog névnapot!! :D
Bogiszáj nagggyon jóóó! :lol: :lol: :lol:

Nekem többé-kevésbé sikerült kapkodás nélkül felkészülnöm a karácsonyra. Megvannak az ajándékok, és be is csomagoltam őket - 1 kivételével, mert elfogyott a cs.papír. Na, ez bosszantó! :evil:
De ettől eltekintve örömmel várom az ünnepet! :D

Romy :)
Fiúknak jobbulást!! De gyorsan!!!!
Jól kijutott Nektek most! :cry:
Remélem az ünnepekre jobban lesztek! :)

Zsuzsi :)
Dénes :lol: :lol:
Állítólag minden gyerkőc kipróbálja a popsikrémet legalább 1x! :lol:

Dancsi :)
Hihetetlen, hogy hasonlítanak a fiúk!! :lol: :lol:
Nagyon édesek! :D

Most megyek, kicsit fárasztó volt a szülinapi buli, de holnap próbálom hozni a képeket! :D

Aki már nem olvas addig, annak BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNOK!!! :D :D :D

Pusssz....

Kép
Kép
zituska28

Zituska!

Botinak nagyon sok boldogságot, és jó egészséget kivánok születésnapja alkalmából. :lol: :lol: :lol:

Zita

Kép
zitaa

Zituska: Botit Isten éltesse születésnapja alkalmából :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Gyors bekukk, mielőtt Peti elfogyassza a tatája papucsát...
Azt hiszem, megint betegek lettünk. :( Popsiban mérve reggel 37,8 volt a hője és köhécsel...most hétfőn lesz 2. hete, hogy abbahagytuk a gyógyszert. Habár beteg az apja is meg a nagybátyja is. Dokiig ma nem jutok el vele, mert mindjárt el fog aludni, és összevont rendelés van 11-ig. Egyelőre reménykedek.

Zituska, Isten éltesse a fiadat egyéves szülinapja alkalmából! :)
Ja, csomagolópapírból nálunk van egy egész hegy!

Zsuzsi, nagyon édes Dini a popsikrémmel. Nálunk Peti a hajzselés dobozzal játszott két napja, még jó, hogy tekerős a kupakja. :D

Romy, drukk, hogy karácsonyig mindenki meggyógyuljon nálatok.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?