Nagyon örülünk a férjemmel, mert végül is a nőgyógyászom elküldött minket UH-ra..ÉS KIDERÜLT A BABA NEME! KISFIÚ!
Ugye én nagyon kisfiúra vágytam..így Domonkos lesz. Vagy Domonkos Attila (apósom után Attila is). Nagyon boldog mind2 család. A jóslat is bevált, meg a kínai fogamzásnaptár is fiút jósolt.
Az UH-s orvos és foghegyről megkérdezte, hogy tudjuk-e már a baba nemét. Mondtuk, még nem. Erre nem mondott semmit, majd félve megkérdeztem, hogy a doktor úr látja? Na akkor mondta, hogy persze - kisfiú.
A férjem annyira örül, holnap elvisz vacsizni a kedvenc helyünkre.
A nőgyógyásszal beszéltem a terhesgondozóban a panaszaimról. A vérnyomás miatt fel kell keresnem egy belgyógyászt a terhespatológián. Sajnos ma nem volt ott, így a nőgyógyász írt fel egy nagyobb dózisú vérnyomáscsökkentőt. Az UH-ra azt mondta rendben van, minden méret oké. A baba harántfekvésű, 4,3 cm a feje. Ami nem olyan túl jó, hogy a méhlepény eléri a méhszájat. Így asszem eléggé "kemény" a méhem..egy csomó lazítót, magnéziumot kell majd iszogatnom.
Állítólag ez az összetapadás is okozhat rossz keringést, attól is lehetek rosszul. Ez a szülésig javulhat, jó esetben a lepény felhúzódik. Ha nem, akkor császár..