A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rylie!
Kamilla csudaszép a képeken, totál rád hasonlít!!
A pukizós álom kafa :DDD

Lindi!
Gréti kafa mikulás, gyógyulást hoz a csizmátokba!
ancsipancsi

Na jó, egy kis off :)
Április közepén 8 hónaposan hagytam abba a munkát és azóta helyettesítenek, de ha most nem mennék vissza, akkor sajnos a helyemre fel kell venni valakit. Tekintve, hogy ez az állás valóban a top nekem ezt nemigen szeretném. Annál a gyógyszercégnél dolgozom aki tavaly a legjobb, idén a 2. legjobb munkahely címet nyerte el Magyarországon. Én vagyok a gyógyszerbeszerzésekért, raktározásért és eladásért és ügyfélszolgálatért felelős személy, szép összetett és izgi feladat és nagyon szeretem. Persze ha nyernék a lotton...... :?
Apa viszont egy meglehetősen gályás helyen dolgozik, MALÉV. Szóval minden szempontból így a célszerű és úgy remélem, hogy a baba - mivel ők ketten igen odavannak egymásért :) - nem fogja megsínyleni a dolgot csak én :( az meg belefér.

Kép
akata

Sziasztok

csajok édesek :)

mi még mindig csak két fog; egy ferde alul egy lapát felül :D

nekünk az új doki adta az oltásokat és fogja adni,elméletileg védőnőhöz be kell menni bejelenteni majd mert beír vmi számot, de én azért vagyok ideges rá, mrt amíg odatartoztunk is tök ritkán láttam most meg aztán egyáltalán nem..... nem mintha hiányolnám, de elméletileg oda tartozik Ábel nem?

most már én is elkaptam Ábel nyavalyáját meg továbbadtuk egy másik bébinek :( nyamvadt fluimiucil nem használ főleg h csak visszanyei a felköhögött anyagot és kész :? úgyhogy help mi pliz milyen homeo bogyokat adjak vagy mit neki? ez mar egy hete így megy; rosszalkodik mint a fene láza nincs csak taknyos és csúnyán köhög inni meg nem iszik :?

Kata,
nyugi jó lesz ez így is, majd ügyesen alakítjátok :D

Ancsi,
hmmm én is ettől tartok állandóan ,h egyszer csak kimászik stb a lényeg h nem lett semmi baja; ügyes kis mókus ő :D :wink: még korán lenne neki lecserélni a rácsost?

Kép

Kép

:D
szrekuc

Akata :) Gratula Ákosnak a 2. foghoz!! :D Ez a munka tényleg izgin hangzik, igazi nagyfőnök(nő) vagy :wink: :D

Neet :) Nálunk normálisan látszik az otp-oldal, nem nagy betűk, de olvasható, asszem eddig is ilyen volt!

Indi :) Dominónak is nagy gratula a recéhez :D :D Hogy van, köhög még a nagyfiú?

Ancsi :) Buljál már!! Ágyból kimászás :shock: Egy szabadulóművész a lányod! Káposztalevet én már láttam üveges kiszerelésben, de csillagászati áron, legjobb ha a piacon veszel egy kevés kápit és kérsz hozzá levet. Ha tudod, edd meg nyugodtam a kápit is, éppoly egészséges, mint a leve csak sokat kell rágni. :wink: És ne aggódj, egy darabig még nem szülök (remélhetőleg), 20+5-nél járok csak.

Votiv :) Abban a dobozban bmi lehet :lol: Én már kaptam páromtól ilyen nagy dobozos ajándékot, benne még vagy 5 egyre kisebb dobozzal... :lol:

Lindi :) Nagyon édes a Gréti-Mikulás :D

Fibi :) Fejfájáshoz nem tudok mit mondani :( nekem nincs, de ez nem jelent ugye semmit. :roll: Egyébként jól vagy? Bálintod kezecskéi és lábai hogy vannak? Kell még kenegetni?

Rylie :) Jaj, Kamilla nagyon édes! :D És hogy jár már! Én utoljára akkor láttam, amikor még bőszen egyensúlyozott ősszel a Bikáson :) Ez meg Campis Miki, ugye? Neki hogy tetszett a kisvonat? Álom :lol:
denizsa

Rylie, almodon hangosan kellett rohogni! :lol:
Lanyod meg el sem hiszem, hogy ekkorat nott! Nagyon edi!!! :D

Ancsi, itt az ideje, hogy kiszedjetek a racsokbol, hogy ki tudjon bujni a kisasszony. :lol:

Jobbulast a betegeknek!

SzukszavuDora

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Szrekuc :) Bulást Nektek!!! Fluimucilt anno én is rendes szülő módjára kiváltottam, de semmire nem mentünk vele, mert még nem tud köpni a gyerkőc, aztán már meg sem itta :roll: Nekünk nagyon bevált köhögésre a Stodal és a lándzsás utifű szirup, a takonykórra meg legjobb a rendszeres orrszívás megtámogatva vmi "oldó" spray-vel, ebből vehetsz tengervíz kivonatot (asszem Sterimar a neve) ill. mi az Euphorbium comp. Heel homeos orrsprayt használtuk, plusz bogyókat nem szedtünk, de vmi immunerősítő (Echinácea vagy Cebion cseppek, grapefruitmag-kivonat, stb.) sem árt.
denizsa

Kata,
hát akkor sok eröt és kitartást Nektek!!

Szrek,
Oscillot és/vagy Coryzaliat probáltad már?

Deni,
köszi, egyébként jol, csak ez a fejfájás elveszi a maradék erömet, hajolgatni nagyon rossz, és igy le vagyok maradva a takaritással is, meg bevásárolni sincs kedvem, pedig muszáj lesz nekem.... :(
Kenegetjük még Bálintot, mert hamar kiszárad a böre, de a pöttyök nagyon ritkulnak már, egyre szebb a böre :)
fibi

Na, ezt az oldalt olvasom...

Indi, itt neet, jelentkezem. :D
A recece az fog? Akkor gratula! :)

Lencsi és a kiságy: Eszter meg felteszi a lábát a keretre, és félek, h borul az egész, úgyhogy a napokban ikea, remélem, addig kibírja.

Szrekuc,
ha láz nincs, az jó, a többi viszont múlhatna, nem jó ez az adok-kapok, de hát tél van, méghozzá enyhe, vesszenek a vírusok!!

Akata,
hát, ha annyira tuti az az állás, vágj bele (ismét), de hány órás ez? Egéz napos? Én nem tudnék dönteni, egy szuper állás és a gyerekem első lépései.. azaz így tudok, h csak egy "sima" tanár vagyok, naná, hogy az első lépések!

OTP megjavult, hála Jucnak, de köszi mindenkinek a hsz-t.

Dedek csodaszépek.
neet
neet

És kiderült, hogy mégis van egy kaja, amit nem eszik meg a fiam: a mákosguba :lol: még sosem utasitott vissza ilyen finomságot máskor.
fibi

Rylie :) azért én is megörültem Csillagszemű Kamillának :)
Linket köszi, nekem nem hűtőmágnes kellett, hanem a fénykép hűtőmágnessé tételének elve, és azt meg is találtam már :)
Álom, hát elég világos, igen. És megértem, hogy leizzadtál tőle :)

Az én álmaim vagy arról szólnak, hogy elhagyom valahol Dominót, vagy azzal kapcsolatosak, hogy jól tettem-e, hgoy a férjuram a férjuram - a végén mindig megerősítést kapok, hogy nem tehettem mást, így van ez megírva. Uracska meg sokszor álmodja, hgoy egy pályaudvaron alszik, mint hajléktalan - "nincstelen". Jók ezek.

Ancsi :) úgy vedd a savanyúkápit, hogy kérjél hozzá jó sok levet! Midnenképpen érdemes a káposztát is enni - vagy ha így nem szereted, akkor lecentrizni és vízzel higítva iszogatni. Egy baj van a savkáppal, iszonyú sós, tehát vérnyomásgondoknál nem javallott.
Szerencsére nekem nincs gondom, így iszogatom, de bizony nem csak Dominónál garázdálkodnak ilyenkor a pukimanók :lol: :oops: viszont én csak a hapciig jutottam el a takonykórban, azóta se semmi szerencsére.

Domingó köhécsel még plusz fogzik, úgyhgoy ezt utáljuk erősen. Ráadásul mindenbe beleüti a fejét és egész nap nemnemnem megy - mondjuk örülök neki, hogy ennyire vagányul jön-megy és nem fakad sírva, ha valami kisebb baleset történik - remélem, megmarad ez a jó kis önbizalma.

Kata :) nálunk egyértelműen kiderült, hgoy a hasrafekvés a kulcsa mindennek, azóta, amióta hasra lehet tenni a fürdőkádban, azóta nem visít meg rúgkapál és fénysebességgel fejlődik a mozgása. Nálatok ez nem volt gond, ha jól emlékszem, úgyhgoy az üldöge után jön majd a kúszócska meg a mindenbe beletapicskolás :)
És hát klassz apafej, hogy otthon marad a babinkóval, nagyon tisztelem az ilyne férfiakat.

Votiv :) Lujza és Jónás milyen jó nevek!!!

indianyo

Fibi :) Ha a fiadnak nem kell a mákosguba, küldd át nekem fénypostával, imádom! :wink: Hát így fejfájósan sztem kicsit módosítd a tervet és ne akarj mindenáron mindent kitakarítani, kosz is kell, különben gyengül az immunrendszer :wink: (ha nem így van, akkor is jó kifogás :lol: ) Örülök, hogy egyébként minden oké és Bálintod bőre is javul, ez nagyon jó hír!! :D :D

Indi :) Vagány Dominódnak továbbra is bulást!! Múljon már ez a köhögés! Álmaid magukért beszélnek...
denizsa

Szia Neet :) Jaja, kétfogú banyákok rulnak - és harapnak :)

indianyo

Sziasztok!

Vagyok én is,de csak olvasni tudlak titeket este :oops:
Kicsit sok együtt a végső hajrá a házzal+karácsony :shock:
Sajnos még egomban leszünk az ünnepekre,de most már nem agyalok ezen.Így legalább nyugiban takaríthatok majd ünnepek után dömösön is,addigra ott lesznek a szekrények is ahova pakolhatok is rögtön...stb.
Viszont van már fűtésünk tegnap óta,de ennek köszönhetően eláztatta az egyik radiátor a háló vadiúj parkettájét :(
Meg van már korlátunk és kerítésünk is :D
És egy kisebb vagyont otthagytunk az ikeában :lol:

Sajnálattal látom,hogy mennyi betegünk van :(
Gyors gyógyulást kívánok +++++++++++++
Mi megvagyunk/kopp-kopp!/Dorka szókincse hihetetlen tempóban fejlődik,naponta lep meg valami újjal :D Csak az a fránya bili nem megy :( ,egyszerűen rá sem akar ülni :(

Pocakosak remélem jól vannak!

Votiv:
nagyon csinos vagy a képen,kár hogy nem látszik belőled több :D
Most már mondhatom,hogy remek az ikea konyhatervezője! :D
Csak a Jézuskával nem egyeztettünk,hogy nagyobb hűtővel számoljunk :? :lol:

Lindi:
Te is nagyon csinos vagy!Annak meg szívből örülök,hogy Gréti egyre jobban van!!!

Den:
nagyon tetszik Bálintod kiságya.Megírnád,hogy hol/mennyi az annyi?! :lol:
Ahogy olvaslak úgy tűnik,hogy veled minden a legnagyobb rendben :D

Zuz:
drukkolok Nektek nagyon,hogy az ünnepek megint olyan meghittek legyenek,mint amikor hazamentetek++++++++++
Panna pedig hibátlan! :D

Dóra:
őrület,hogy mekkora már Katika :shock:
Jól érzitek magatokat K.méten?

Fibi:
nagyon sajnállak a fejfájás miatt :(
Én szinte végig szenvedtem vele,habár világ életemben migrénes voltam :?
Már jobban vagy?

Indi:
Neket sok kitartást a fogakhoz,tudom milyen ez :( ++++++++

Ancsi:
Lencséd nem semmi :lol:
Múlt héten beadtuk a szoc.polt.Most várakozunk :roll:

Ha valakit kihagytam elnézést,így is túlteljesítettem magam :lol:
Na és 2 kép :
Kép
Kép

petergabi

Gabi,
dejo hogy elökerültél :) nagyon jo lesz a házatok, kicsit irigy is vagyok :wink: nekünk is muszáj lesz valamibe belefogni, mert négyünknek már szükös lesz itt a hely :?
Akkor, ezek szerint lehet a fejfájás a másállapottol.... de furcsa. Habár, mondta BS, hogy nincs 2 egyforma terhesség, pl Bálinttal sosem hánytam, és nem tartott eddig a fáradtság :roll: Hát, ez van, ezt is tul fogom élni :)

Deni,
guba felét befaltam, de a másik felét fénypostáztam Neked :D
fibi

Szia Gabi :) nagyon szép az erkélyrács! De jó, hogy Karácsony után már lehet szekrényekbe rámolni!

indianyo

Indi,
tegnap este elfelejtettem a párom megkérni, hogy küldjünk az ö gépéröl Boragot Neked, de talán ma este eszembe jut. :oops:
fibi

Szia Mindenki!

Egyenlőre túlélésre játtszom, úgyhogy írni már nem nagyon van erőm...olvasni sem....
Tehát: a betegecskék gyógyuljanak++++++++++
Ha valakit elfelejtettem volna felköszönteni, annak sok-sok:
Kép

Gabi ,
házatok nagyon tetszik :) nekünk is már a fűtést szerelik, meg építik a konyhapultot( natúr tégla lesz, én terveztem :oops: ), nyílászárók a helyükön és a parkettát is megvettük már, bár az még odább lesz...

mindjárt keresek képet és felteszem a maradék erőmmel...

Fibi,
méltem :)

csóóók

bányászbékasejjehajja-alattszázméterrel-Macs
macskanyu

Kép

Kép
macskanyu

Sziasztok!

Koszonom szepen a drukkokat,nagyon jol csinaltatok,jelentem:atmentem :D Igaz, "csak" 2 lett,kihuztam az egyik olyan tetelt,amit nagyon nem tudtam,de a lenyeg,hogy nem kell ujra mennem 600 oldalbol felelni :) Kovetkezo vizsga csak jan 6an,lesz,szal most nagyon happy vagyok. :D

Kepek csudazsepek! :)

Votiv :)
Nagyon csini vagy!!!!Es tokre nem hiztal sokat!En 20kg-ot hiztam,de a doki soha nem csesztetett. :shock:

Beteg babak,anyukak-gyogyuljatok meg!!!

Este megyunk vasarolni,meg semmit nem vettunk :(
bkrityo

Gabi :) ,Macs :)
Hazaitok szuperek!!!!

Lindi :)
Latom sikerult letolteni a progit :)
Nagyon csini vagy!
bkrityo

Köszönjük a dícséreteket Apa nevében, zsebre tette :lol:
Köszi a drukkokat is, remélem ok lesz. Próbálom heti 3 napban megoldani, vagy rövid napokkal, lehetőségem van rá szerencsére, mert itthonról is tudok dolgozni ha muszáj.

Neet,
Én abban reménykedem, hogy a kölyköm lesz annyira empatikus :D , hogy nem azon a 3 napon annak is a délelőtti óráiban indul el, amikor én nem vagyok itt.

Indi,
a vöröslencse - nálunk krumplival és almával - szuper kaja!!!!!!!!!!!
Kösz a tippet, ha van még oszd meg velünk légysziii!!! :) :)
Igazad volt ami a kis panaszkodást illeti, tényleg aztán felpörögnek az események. :D Majd észben tartom hova jöhetek panaszkodni néha :) :) :)

Curse,
eltűntél!

Kép
akata

Hátha még nem késő:

hűtőmágnes-variációk:

1. kindertojásban volt egy kisautó, összeraktam, az alját kiegyengettem egy kis szilikonkaucsuk tömítőanyaggal, ez ragasztó, 500 ft körül lehet kapni é vízálló - persze nem kell rá feltétlenül, de nagyon egyenetlen volt az laja az alkatrészek miatt és emiatt kellett valamit alkalmazni). Amikor megszáradt, tettem rá egy vékony csík öntapadós mágnes-fóliát (szintén kapható minden hobbyboltban, 5-600 ft körül egy lap, ez kábé 40-50 hűtőmágnesre elég, ha csak kis kockákat használ az ember, és ez elég is)

2. még nem csinátam meg, csak kitaláltam - öltöztetőbaba

emlékeztek még kislánykorunkból a 2D papír babára amire rá lehet adni midnenféle papír ruhákat? Nos ezt a hűtőmágnessel is meg lehet oldani,. csak nem egészben van a baba, hanem külön - mint a fa mackós puzzle - a feje, keze, lába és a többit: sál, sapka, felsőrész, alsórész, cipő etc. külön lehethozzá aplikálni. Minden darab egy önálló kis mágnes. Én dekorfilcből gondoltam - szintén hobbybolt, egy A4-es darab egy százas kb. - mert ezt nem kell szegni, elgé csak kivágni és mondjuk egy keményebb kartonra ráragasztani majd a hátára pici mágnesfólia-kockákat tenni. Így az ember fia/lánya a hűtőn hosszan elbabázhat - értelemszerűen ez lehet mackó, kisfiú vagy egy nagyobb puzzle. Ha papírból készül, akkor érdemes dekupázslakkot vagy bármilyen egyéb lakkot a felületre kenni, hogy tartós legyen.

indianyo

Kriszta,
gratula hogy átmentél :) csak görbüljön, az a lényeg :wink:

Macs,
szuper lesz Ti házikotok is :D telepátia rulez, pont ma emlegettelek (meg tegnap) 8)
fibi

Fibi,
Fiú lesz, szóval lesz két égetnivaló fiam. Már ha megélem, mert annyira, de annyira fáradt és elnyűtt vagyok. Petivel való terhességem sokkal könnyebb volt. Jó, akkor nem töltöttem 2x2 órát a játszótéren, de az a durva, hogy itthon még rosszabb. Nem vagyok vmi kirobbanó formában és még a hidegben ácsorogni és mászókázni is jobb, mint a földön ülni majd felkelni.

fejfájás - Nekem Petinél volt hetekig fejfájásom, de mivel utoljára 12 évesen fájt a fejem nem zavart túlságosan (pedig nagyon fájt, csak hát ugye a hányingerhez képest...). És egy barátnőmnek is erős fejfájás rohamai voltak. Azt olvastam, hogy terhességtől simán lehet.

Kata,
sztem is vagány a párod.

Indi,
Savanyú káposzta levét dobozos léként vetted mondjuk a dm-ben? Vagy máshol is be lehet szerezni? Esetleg savanyú káposztából? (Hülye kérdés, de nagyon ritkán eszem s.káposztát, pedig szeretem. Levet pedig még nem ittam.) És ezt lehet simán szoptatás alatt is?

Rylie, Lindi,
De jó képek!!

Ancsi,
Én is váltottam dokit, az oltást az aktuális adta be (az új). Én nem is közöltem a régivel, hogy váltunk. Huú, Lencsi még hova fog felmászni... Te meg mászhatsz utána...

Móni
Kép
Kép
monisa

Indi,
Látom Denizsa már leírta, hogy lehet savanyú káposzta levéhez jutni...

Móni
Kép
Kép
monisa

Macs, Gabi,
De szép házak. És nagyok! És kertesek!!!

Akata,
Viszont még így is nagyon sok időd marad a gyerekedre. Szoktam azon gondolkozni, hogy most minden percben együtt vagyunk aztán mikor óvodás lesz ez drámaian változhat. (Ha csak nem találok vmi normális időkeretek között végezhető munkát.) Pedig akkor is még olyan kicsi lesz.

Móni
Kép
Kép
monisa

Fibi, a fejfájás lehet vérszegénységtől is. nem rádijeszteni akarok, én még nem hallottam kismamáról aki nem volt egy picit se vérszegény, mondjuk egy nagyobb növekedési ugrásnál. a Bryoniát ettől még nyugodtan kipróbálhatod.

Indi, Lujza meg Jónás sztem is rulnak! egyébként nagyon gyakori a vezetéknevük, ezért is kerestek különleges - de azért nem túl bizarr - párt hozzá. és úgy néz ki, már 1 hete stabilan tartja magát nálunk is a választott név, statisztikák dacára :lol: szóval lehet, hogy ez már végleges?

Rylie, Kamilla olyan szép kislány!!!

Lindi, 11.20-kor jó reggelt?? :lol:

Gabi, de örülök, hogy írtál! nagyon szépen alakul a házacska. ez a halvány barack-szín nekem is egyik kedvencem, épp ilyen a fal a majdnem ex-dolgozószobámban, ami lassan a lányomé lesz :)

Macsek, te most beteg vagy? vagy vizsgázol? ha 1. akkor jobbulást, ha 2. akkor meg hajrá!
és képzeld, holnapra ígérte magát az asztalos, hogy végre befejezze a bútorainkat. nemtom, sírjak vagy nevessek?

Krityó, gratula a jó vizsgához! nagyon drukkoltam ám!

Kata, szerintem bátor csajszi vagy! de ha nem jól sülne el a dolog, még mindig változtathatsz a döntéseden, nem igaz? egyébként meg miért ne menne minden simán? :wink: és ha akarsz majd panaszkodni, itt lehet :)

sztem április után nekem is át kell majd gondolnom, hogyan dolgozzak tovább, ha egyáltalán bírom még. most például nagyon tele a törpöm, de ez lehet amiatt is, hogy totál kialvatlan és fáradt és zsémbes és agyonszurkált kismama vagyok :twisted:

de ma így is szuper napunk volt, amellett, hogy baromi fárasztó is. Unokaikrek csodálatos kiegyensúlyozott, szép és boldog bébik, és 9 hósan már majdnem akkorák, mint Istók :D Istóknak Hannácska tetszett nagyon, ölelgette, simogatta, csókolgatta, becézgette, tisztára könnybe lábadt a szemem :P
és egész nap nem kellett egyetlen egyszer se rászólni Istire, hogy rosszban sántikál, ez nekem igazi kikapcsolódás volt! aztán hazajöttünk, és rögtön kiborította az apja kávéját, és emiatt apja ráförmedt. ekkor esett le, hogy egész nap nem volt ilyen...

votiv 8)
votiv

Moni,
hát, együttérzek, én sem vagyok csucsformában manapság :? pedig Te már joval elörébb vagy, mint én... földön ülésböl felkelni, ahh, ne is mondd :roll:

Votiv,
köszi. De a vérszegénységet kimutatta volna a vérvétel, nem? mert védönö és dokibá is azt mondta, hogy nagyon jok az eredmények.
fibi

Közérdekű:
Ismeritek a Zymafluor tablettát? Dokibácsi felírta nekünk, kb 12-16 éves koráig kell eszegetni a gyereknek minden nap, ezért a szülők 90%-a abba is hagyja mert nincs kitartás. Az a történet mögötte, hogy Finnországban pl. kötelező a gyerkőcöknek szedni, ezért ott alig van fogorvos mert nincs rá kereslet :) igen nagy csodákat mesélnek róla. Elkezdeni akkor célszerű amikor a fog még nem tört át és 1/4 tabletta a napi adag 2 éves korig. 100 db van egy dobozban és nincs 1000 Ft, szóval az ára ok.
Én is úgy hallottam róla, dokibácsi pedig nagyon támogatta. Hátha valaki nem ismeri és megjön a kedve :)

Kép
akata

Fibi, az első vérképem nekem is remek volt. a mostani már mutatott egy kis vérszegénységet, pedig alig telt el pár hét (és ráadásul iszom a vastartalmú feketeszőlőlevet is...) de ettől még nem biztos, hogy nálad is ez van. csak egy ötlet.

votiv 8)
votiv

Szrekuc!
korán lenne lecserélni, mert akkor hova zárnám be? :D amúgy 16 hónapos, szóval nem olyan öreg gyerek, hogy nagy ágyban aludjon. van tippem rá, hogy csinálta, remélem nem ismétlődik meg.
tápi ügyben még eszembe jutott, hogy mi lenne, ha este és reggel, mikor még ágyban fekszik, oda adnád neki a cumisüveget, tele táppal, hogy tessék fiam, igyál. nálunk ez bevált, tápot csak így hajlandó inni pár hónapja, de minden nap megissza azóta az adagot 210+por(kivéve, ha beteg)

Neet!
nálunk is felteszi a lábát, mintha balettozna. de nagyon masszív az ágy, úgyhogy ettől nem félek egyelőre.

Fibi!
az én fiam (férjem) se eszi meg a mákos gubát, pedig ő nagy mákrajongó. én meg ki nem állom a mákot, de ha 3 évente 1x rákívánok a gubára, akkor se tart velem.

Indi!
kössz a haszn. utasítást, akkor ha lesz erőm, kimék a piacra szombaton (a bazi nagy nyüzsibe) és veszek leves káposztát, ha beteg leszek, ha nem. ugyanis imádom. vérnyomás gondom nincs, sőt.

Deni!
van valami tuti recepted arra, hogy az ilyen pozsonyi kifli, vagy gubákba hogyan kell a diót elkészíteni, hogy töltelék legyen a neve? benned bízom, ezért kérdezlek téged, te konyhatündér, te! :)

Gabi!
pont ma gondoltam rátok, hogy mi van veletek, meg a szocpollal. :)
nem lehet, hogy Dorka rögvest wc-re akar majd ülni?

Macs!
tanulás, vagy betegség miatt vagy ilyen elesett? :(

Kriszta!
gratulálok a vizsgához, szuper vagy! szerintem én 600 oldalt sose tudnék megtanulni egyben.

valószínűleg a szemtelenül fiatal védőnőnk tájékoztatott akkor félre, hogy náluk kell beadatni az oltást. :/ akkor én minek megyek mindig hozzájuk? (eddig a doki rendelője sokkalta közelebb volt a szolgálatnél)

betegség terén meg úgy vagyok, hogy most megint van hőemelkedésem, engem már ilyen pici is taccsra vág, szédülök, fáj a fejem, alig tudom ellátni Lencsét. és ma nem fújtam annyiszor orrot, viszont rámjött a köhögés. szinte percenként köhögök és igen fájdalmas. vedelem a Stodalt, de szó szerint. remélem nem lesz bajom, de én már üvegből kortyolom, és biztos nem 5-ször ittam, inkább 8-10x :/
ancsipancsi

Kata!
én asszem Deniéknél láttam ilyen bogyót, és akartam is íratni, de elfelejtettem. lehet, hogy a doki fel se írna "ilyen erős gyógyszert" :), okulva Zuzi esetéből. de érdekel az ügy, mert az én fogaim ramatyok.
ancsipancsi

Ancsi, nekünk is mindig a Kökörcsinbe kellett menni a szurikra, mert ott van az "egészséges rendelés" (a mi dokink csüt 8-10-ig rendel ott). talán mert a "betegrendelésen" pont el is kaphatna a kőc vmit a szuri mellé? nemtom.

votiv 8)
votiv

Nálunk is külön van a betegrendelés, és az egészséges (utóbbi a védőnői tanácsadóban leledz és az oltást + mázsálást tanácsadás néven jegyzik.

indianyo

Votiv,
elhiszem, hogy mindenkinek van/lesz pici vérszegénysége, és tényleg lehet nekem is simán. Köszi a tippet, utána fogok nézni.
fibi

Gabi :) Házatok nagggyon rulez, szép az erkély és a konyha is!! :D Ágyat az RS Bútoráruházban vettük, ágy+szivacsmatrac volt 33ezer, egész jó hely, választék is volt.

Fibi :) Gubát köszi :D mostanság elég bmilyen kaját emlegetni és rögtön megéhezem :oops: :lol:

Macs :) Házatok nagyon szuper, kíváncsi vagyok az általad tervezett pultra! :D

Kriszta :) Vizsgádhoz gratula, lényeg hogy sikerült, most már jöhet a pihenés és az ünneplés! :D

Indi :) De jó ötleteid vannak! :D Jól emlékszem az öltöztethető papírbabára! Nagyon szerettem :) na ez már tiszta nosztalgia :lol:

Votiv :) Rájöttem!: az asztalosotok karácsonyi meglepinek szánta a bútort! :wink: :lol: Isti és az ikrek :D

Móni :) Akkor egy kis ++++ energia Neked! :wink:

Akata :) Mi ismerjük, Bálint kb. 1éves kora óta kap minden nap 1-t, baromi kemény bogyó, de ő szépen elrágcsálja, ha másra nem, de "erősítésre" biztos jó :lol: És Ti elnegyedelitek a tablettát? Mert én az 1/4 mg-os kiszerelést veszem, azt nem kell farigcsálni.

Ancsi :) Zyma-bogyót recept nélkül lehet kapni a gyogyótárban, csak a kiszerelésre (hány mg-os) kell figyelni, kicsiknek csak a 1/4 mg-os mehet. Állítólag fluorpótlásra jó, dokink szerint mifelénk ez kevés a vízben :roll: Töltelékről küldök mélt :wink: remélem beválik, de konyhatündérnek aztán nem lehet nevezni, mert amennyi időt én a konyhában töltök az utóbbi időben... :lol:
denizsa

Ancsi :) A chello-s címedre méltem! :wink:
denizsa

Sziasztok,
Újra itt :lol: apa felügyeli a csemetét :lol: Szabin van ugyhogy élvezkedek, de ennek megfelelően húzós hetünk volt.

Szóval, amiket még akartam írni: :lol:

Lindi,
Azt elfelejtettem írni, h nagyon szépségesek vagytok a pocaklakóval :D

Vica,
Köszi az 1 hónapos köszöntést :D írtó édes nővéred kisfia. Ti hogy álltok a költözéssel? Le vagyok maradva :(

Juditoknak, Gabrielláknak és Zanzának utólag is:
BOLDOG NÉVNAPOT :lol:

Votiv,
Most már engem is nagyon felcsigáztál a névvel :D Egyébként én is hasonló szempontok alapján választottam a nevet, kevés legyen és jó legyen a jelentés, szóval most nekünk van egy NEMES lányunk :lol: A kórházban az egyik csecsemős (Kovács Magdi mindenkinek tudom ajánlani, tündéri volt és rettentően segítőkész) mondta h Adél nevű gyerőkkel nagyon régen találkozott, erre másnapra a mellettünk lévő szobában is Adél nevű lányzó született :D
Ja és tényleg sorszámot kell kérni, nem értettem meg a lényegét, de azért találták ki, mert a személyiségi jogokat sértette h a nevedet annyi ember előtt kimondták, amikor behívtak. Azt hozzá teszem h én is egy csomót álltam érte sorba azért, h nem is az alapján hívtak be, hanem maradt név alapján :lol:
Súllyal ne foglalkozzál, szerintem a 6 kiló egyáltalán nem sok, sőt!!!
És még valami nagyon szépségesek vagytok a fotókon :D Alig van pocid :D

Ruz,
Új avatar nagyon rulez :D

Zuzi,
A képeken csodaszépek vagytok, mintha nem is szültél volna :lol: Jó volt olvasni h Panna szemecskéje már jobban van, csak így tovább!!!

Timi, Bálintok, Kamilla nagyon szépségesek a fotókon :D

Ancsi,
Karácsonyi ajándékozás tekintetében szívemből szóltál. Bár mi most tényleg nem veszünk senki semmit, mi már "elkészítettük" a családnak az ajándékot, csak egy kicsit előbb érkezett :lol:

Kép Kép
curse

Rylie,
Készülődés tekintetében ne aggódj, mi sem állunk sehol sem. Fa nuku, szaloncukor még mindig nincs, a főzésről már nem is beszélve, pedig most mindenki hozzánk fog eljönni. Ennek persze megvan az előnye is és a hátránya is. Nekem kell főzni :( viszont nem kell órákat utazgatással eltölteni :D

Neet,
Bölcsöde sztori :shock: Még szerencse h nem lett bajotok az elmebeteg autósoktól, bár nem csodálkozom, ünnepekkor nagyon sokan meghülyülnek. A csábítós kép nagyon rulez :lol:

Deni,
Uh :lol: nagyon szégyelős a pocaklakó :lol:

Akata, Deni,
Köszönöm kérdéseteket. Megvagyunk, csak rengeteg dolog történt a héten, illetve nem sok, de annak, aki 5 hete be van zárva :lol:

Voltunk gyerekdokinál. Teljesen el volt ájulva Adél babától :D Képzeljétek 5120 gramm a kiscsibe (a kórházból 3800 engedtek haza nov 16-án). Szóval büszkék vagyunk nagyon :lol:
Aztán én is voltam kontrollon, egy kicsit előbb, mint ahogy a 6 hét letelik, de úgy voltam vele h pár napon már nem múlik. Nagyon jó fej volt a doki, válaszolt minden kérdésemre, meg persze megdicsért h milyen jól visszanyertem az alakomat :lol:

Még egy dolgot mesélek, mert annyira büszke vagyunk. Apa immáron kétszer vigyázott teljesen egyedül Adél babára. Eccer, annyir invitáltak a kolléganőim h menjek a hr-es vacsira. Gondoltam miért ne. Rögtön, ami eszembe jutott, mit vegyek fel :? Aztán el kezdtem próbálgatni és meglepődtem 3 naci rám jött :shock: Utána a következő sokk az a volt h egyáltalán elindulni itthonról. Beültem a kocsiba, remegtek a lábaim, elindultam, útközben legalább 3x fakadtam sírva és ugyanennyiszer akartam visszafordulni. Borzalmas volt. Haza fele már sokkal könnyebb volt. Mindösszesen 1 órát voltam a buliba és akkor is egyfolytában az órámat néztem.
A következő alkalom persze az én kontrollom volt, de az már sokkal könnyebb volt. Haza fele még a auchanba is bementem, sőt a postát is és még a gyógyszertárt is bepróbáltam.
Persze mindkét alkalommal Adél baba nagyon jól viselkedett, nem ejtette apát kétségbe :lol:
Na jó sok lettem, de ezt annyira el akartam mesélni. Nézzétek el nekem.

Kép Kép
curse

Egy dolog eszembe jutott még.
Köszönöm mindenkinek a pelenka ügyében adott tapasztalatokat :lol: Úgy néz ki h a Libero beválik eddig.

Egyébként most h jön karácsony. Lehet h most hülyeséget fogok kérdezni. Azt tudom h a kisdedek nem ehetnek mézet, de én ugye ehetek mézes sütit? :?

Na úgy látszik csak én nyomom a topikot. Azt hiszem, eltűnök. :lol:

Ja és még valami a BETEGENEK JOBBULÁST!!!

Kép Kép
curse

Votív! Látó: egy csodanőci, aki már évek óta segít nekünk mindenféle dolgokban. Regressziótól kezdve homeopátián át sok mindenben jártas. Szívesen megadom a számát ha érdekel. :wink: :P
Ja és már remélem elszállt a csalódottság, de azért leírom én is még egyszer hogy csini a pocakod, s teljesen egészségesen gyarapodsz! :lol:

Dóra! De jó hogy felraktál képeket! Gyerkőcök édik! :lol: Zuzi is milyen szép! :P

Monisa! A képekkel én is így vagyok, de néha belegondolok, hogy az a gyerkőc majd bizti szeretne engem is látni, s olyankor megfogom Apát hogy pózolunk, s kattogtasson. :lol:

Den! A lényeg hogy minden rendben volt az UH-n! :lol:

Akata! Ti tudjátok úgyis nektek mi a legjobb, s úgy lesz a legjobb! 8)
Malévnál mit dolgozik apjuk?

Rylie! Hát igazam volt!!! Kamilla még mindig tündérien édes!!! :lol:
Mellesleg annyit szenvedek hogy egy egyfogas képet összehozzak :roll: Remélem hamarosan sikerül!

Ancsi! Hú! :shock: Én is jól megijedtem volna! Pont akartam kérdezni hogy még mindig használod- e a légzésfigyelőt.
Van még egy amit már ezerszer meg akartam kérdezni: állítom hogy Angi tudja mire való a kamera! Ha felébred belenéz, mintha jelezné, hogy ébren vagyok, ki jön játszani? :lol:

Szrekuc! Bulást nektek!

Indi! igazi tökös kis férfi ez a Dominó! :wink:

Macs! Pgabi! Whau! Váúúú! :lol:

Curse! Ügyesen fejlődtök, s gratula az alakodért is!
Én konkrétan elbőgtem magam, amikor először elmentem itthonról egyedül. :D
Mézessüti szerintem nyugodtan mehet - főleg ha teljes kiőrlésű lisztből van. :wink:

Ma magántanárhoz kellett mennem, s kiscica apukával volt két órát egyedül. Már volt ilyen, de akkor általában 5percre voltam tőlük, s nem félórára városon keresztül. Természetesen minden a legnagyobb rendben volt, de úgy éreztem magam mintha meztelen lennék Angi nélkül.
Nagyon büszke voltam mindkettőjükre. :lol:

Jócaka!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Sziasztok

mindenkinek köszi a jobbulásra vontakozó felhívásokat :wink: :lol: igyekszünk; holnap betárazok homeóból

Curse, tök jó, hogy írtál és én is ki voltam, amikor először elmentem bébi mellől és az alakodhoz gratula! :D

Fibi, Indi,
a mai nap kicsit őrült volt... (árkád; millió ember; Ábel nyakig pisis-csokis szóval érdekes volt) de igyekszem :wink:

MÁR CSAK HÁRMAT KELL ALUDNI!!!!!! :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Barbi,
Teljesen meg tudlak érteni, én is olyan rosszul éreztem magam a ded nélkül. Magántanár? Mit tanulsz, ha lehetek indiszkrét?
Remélem h most már jobban vagytok és a lelet is okés lesz.

Szrekuc,
Látom nagyon várod a karit :lol: És rulez az avatarod. Ezt a pofit nagyon elkaptátok :lol:

Az alakomra azért még nem vagyok büszke (még nem mennék fehérnemű fotózásra :lol: ), de nagyon jól esett h belefértem a régi cumomba. Hamar tudok sírva fakadni :lol:

Kép Kép
curse

Votiv!
akkor nektek a dokibá a dokitok, ugye? azt szeretném kérdezni, hogy neki kell adni lét? mert a védőnőnk szerint a mi dokinkon kívül mindegyik elvárja a lét. de ha ez se igaz, meg őrülök :)

Denizsa!
mostanában már nem jutok a patikába, de akkor megveszem majd ezt a bogyót Lencsémnek. most megnéztem kb. 1000 Ft recept nélkül. ezek szerint akkor van rá támogatás? ha igen, futok érte egy kört a dokinál.
mélt nagyon köszi, tudtam, hogy bízhatom benned :D

Curse!
ügyes vagy. ezek olyan lépések, amelyek azt segítik elő, hogy ne gyöpesedj be a 4 fal közé. fejtél a babának különben?
mézet én nem biztos, hogy ennék, a botulizmus miatt. átmehet szerintem a tejbe is. :( de gondolom, ha nagyon jól van hőkezelve a méz (süti formájában), akkor talán megdöglenek a bacik.

Barbi!
Lencsi is tudná mire való a kamera, ha lenne neki. MILYEN KAMERA?? ti térfigyelő rendszert állítottatok fel a babaszobában? :DDDDDDD különben hamarosan majd kiabál az ágyból neked! Lencsi legújabbja, hogy: anyamama! :DDDDDDDD
ancsipancsi

ja és betegség fronton:
nem mondtátok, hogy baj-e, hogy vedelem a Stodalt, így nem fogom vissza magam. a tegnap esti és éjjel hőemelkedés némi enyhülést hozott, totál vizesre izzadtam az ágyneműt. köhögök, mint a ló,és nagyon fájdalmas.
ancsipancsi

Curse,
én is hadd gratuláljak az alakodhoz!! nekem konkrétan 8-9 honapnak kellett eltelnie szülés után, hogy beleférjek a régi nadrágjaimba :? de legalább igy beszereztem jo pár nagyobb méretü farmert is, aminek meg most nagy hasznát veszem :lol:
És teljesen megértem, hogy nehéz volt elmenni Adéltol, ismerös :) Büszke lehetsz rájuk :wink:

Szrek,
nagyon éééééédes Ábel a képen :) én még nem is láttam öt :D

KépKép
fibi

Ancsi,
jaj, ez nem jol hangzik :( továbbra is jobbulást kivánok!!++

Nekem meg vérzett tegnap este az orrom... meg ma reggel is :( :(
fibi

Fibi,
az orr- és fogínyvérzés is a vérszegénység jele is lehet! Sztem beszélj a dokiddal és szedj valami erős vasat, mert így ha kiürülnek a vasraktáraid, a baba se tud majd honnét elszívni! Én a vége előtt már vénába kaptam, mert a bogyók nem szívódtak fel. :roll:

Ancsi,
jobbuljmáá! Apa is köhög, nagyon durván, vírus van, a franc esne belé. Nekem meg az a könnycsorgatós torok-kaparásom van már vagy egy hete és a mézet utálom... stodalt vagy mit nem ösmerem.

Eszternek énekelem a Kiskarácsony, nagykarácsony-t. Amikor odaérek, hogy "...itt egy szép könyv, ott egy labda..." felkiált: "HAJÓ, HALACSKA!" :lol: :lol:
Annál pedig, hogy "...kezem, lábam jajj de fázik..." azt bizonygatja: "Nem kell kesztyű!"
Megzabálom, az már biztos! :)
neet
neet

Neet,
basszus, ettöl tartottam, hogy ez is annak a jele :cry:
találtam itthon Maltofer cseppeket, ismeritek??? még anno Bálintnak irta fel a gyerekorvos vérszegénységre, de nem adtam neki. Meg van itthon Vas+C pezsgötabletta.... vagy az kevés?? :roll:

Eszti a hajo, és halacska rajongo :lol:
fibi

Ancsi, megőrülhecc :D még sose adtunk a dokibának zsét! (najó, akkor, mikor Isti icipici volt és minden héten házhoz jött megnézni, de akkor se várta el). de még 28 évvel ezelőtt anyámék se adtak neki manit, csak karácsonyra egy-egy üveg konyakot stb. mert azt csípi az öreg :lol:
bár emberileg nagyon szeretem, inkább nem merem ajánlani, mert a módszerei kissé avétosak (pl beöntés :shock:), meg nagyon gyorsan felírja az antibigyót (még a háromnapos lázra is...)

votiv 8)
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?