február: a nevemet még kisiskolás koromban kaptam, mivel Erzsébet vagyok, ezt elkezdték becézgetni, aztán rámragadt. csak van rajta ékezet, méghozzá böszti a helyes kiejtés, csak anno mikor regiztem ide, nem engedte az ékezeteket
A telefon meg tényleg furi, de ez nála az elsődleges kommunikáció. Akármilyen pici bajod van, hívni kell, nem bemenni, mert sokára kerülsz be, másrészt lehet, hogy nem is nagy a baj és telefonon is elintézi, hogy mit csinálj.
Amikor azt mondja, hogy jeleztkezz nála ekkor meg ekkor, az azt jelenti, hogy hívd fel. Én az első hibát akkor követtem el, amikor ezt mondta, megjött a mensim, és reggel 8-ra beállítottam hozzá. Pedig hívni kellett volna, hogy mikor menjek, melyik nap hányra. Ilyenkor úgyis délutánra hív be. Szóval először mindig telefon.

:)
kispinty: nekem is voltak mensis tüneteim végig, kb a 8. hét óta nincsen, addig folyton feszült és fájt, mintha meg akarna jönni. hyperstimum volt, óriásira nőtt a hasam, akkora volt, hogy simán terhesnek néztek. aztán ez leapadt. ami még tünetem volt, hogy hányingerem volt az ET utáni második héttől, és az ET utáni napoktól éjszakánként kétszer is felkeltem pisilni. Így utólag már tudom, hogy valszeg nagyon hamar megtapadt és attól jártam folyton a wc-re. De csak éjszaka. Nappal akármennyit ittam, alig pisiltam.
Hol is tartasz most?
HSG-ről csak annyit, hogy annak fáj, akinek dugulása van. Tehát ha neked nincs elzáródva, vagy összeszűkülve, akkor a kontrasztanyag simán átjut rajta, így meg sem érzed. Ha van valami, akkor fájdalmasabb, viszont lehet, hogy ezzel kidugul. Ha nem dugul ki, akkor csak lombik lehet.
szikra: azt hiszem én még nem gratuláltam az ikrekhez

:)
vajon
bbetti még egyben van? tudtok róla valamit?