A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Sziasztok!

Nana
tök jó amit Boti csinált!Most már ez így fog menni ,rohamosan fog fejlődni.

Samnek minden jót,naon szorítunk neki.

Lili
a férjed egyedül megy a koncertre?Vagy elkíséred?

Sütöttem tegnap bejglit,a bölcsibe.kicsit kijött a tepsiből. Kép
remélem örülni fognak neki.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Hú, Sam már a szülőszobán van. Remélem gyorsan túl lesz rajta és nem kavar be a köve.

Roz,
nem vittük le a nagyiékhoz. Már jobban van egy kicsit, végigaludta az éjszakát és nem vakarózik annyira. De betaknyosodott, nem tudom, hogy ez vele jár-e? Nagyon köhög, tegnap napközben be nem állt a szája, előtte éjszaka hányt is miatta. :cry:
Orsin, rajtunk hétfőn,kedden várhatók a tünetek.
Amikor Flórát levittem a mamáékhoz a bárányhimlő miatt, nagyon lelkiismeret furdalásom volt. És azóta is! Nem voltam vele, mikor annyira beteg volt.

Ma én is sütök még egy adag puszedlit. De nem cifrázom csoki mázzal, az nekem már sok lenne. De hogy Te még meg is töltöd... :roll:
Gyerekek nem aludtak az éjszaka, vagy vmivel ügyködtél szokás szerint?

Nyhk,
Orsira sima zoknit adok, meg olyan mamuszt, aminek csúszásgátlós a talpa. Petra alvása javult? Hatott a szer?

Ennn,
drukkolok neked! Szerencsésnek tartom magam, hogy nem kellett ennyit "dolgozni" a gyerekeinken. Remélem gyorsan összejön nektek is a baba és részed lehet a csodában!

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok,

Lina,
nincs meg a könyv, még nem tanultunk ilyet.

Boldog Ünnepeket Mindenkinek, a betegeknek mielőbbi gyógyulást!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Megvagyunk mi is csak mindig van vmi főleg így karácsony előtt....

Betegeknek jobbulást!!

Lina: utólag nagyon nagyon Boldog szülinapot kívánunk Lilinek!! Nagyon szuperek a képek :D :D :D főleg amelyiken a tortát maszatolja!! :wink: :D :D

Hajny: Annának is utólag kívánunk Boldog 2. szülinapot!!! :D

Samnek nagyon drukkolunk h minden rendben legyen!! :)

Lili: Akkor végül csak költöztök nemsokára?? Gondolom milyen izgatott lehetsz! :wink:
Zsófi jól van már??

Nana: örülök, hogy Boti így ügyesedik!!! Innentől már jól felgyorsul a dolog... :D
erszényes

Sziasztok!

Lina jók lettek a szülinapos képek!

Sam drukkolok!MIlyen szép karácsonyi ajándékot kapsz :) !

Nana tök jó,Boti biztos direkt tartogatta karácsonyhoz ezt a meglepit :) .

Minden betegnek mégegyszer jobbulást!

Enn nagyon szorítok nektek,hogy minél előbb sikerüljön a babó!

Bocsánat a többiektől,most ennyi,mert még ezer a dolog,mint mindenkinél :).Ha már nem tudnék jönni az ünnepek előtt:

NAGYON BOLDOG,BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET kívánunk mindhárman mindenkinek :D :D !!

SZILÁGYI DOMOKOS
KARÁCSONY

A puha hóban, csillagokban,
Az ünnepi foszlós kalácson,
Láthatatlanul ott a jel,
Hogy itt van újra a KARÁCSONY.

Mint szomjazónak a pohár víz,
Úgy kell mindig e kis melegség,
Hisz arra született az ember,
Hogy szeressen és szeressék.

S hogy ne a hóban, csillagokban,
Ne ünnepi foszlós kalácson,
Ne díszített fákon, hanem
A szívekben legyen KARÁCSONY

Kép Kép

Kép
dettus

Nana,
meglásd, most fog turbózni Boti.

Kob,
viszgáid letudva?

pillle

Hajni, természetesen én is megyek vele. :)

Roz, pihenj már egy picit!

Én is ma egész nap pakoltam, rámoltam. De a konyha......oda jobb be sem nézni. :?

Erszényke, már csak 2hétig vagyunk itt és megyünk. Úgyhogy olyan nagy takarítást nem csináltam. :roll:
birolili

MEGSZÜLETETT Sami babája! 2850g Dóra!
Megoperálták mert harántfekvésbe volt a baba! Én most nem dolgozok, éjszakás voltam, most beszéltem a kolléganőkkel! Jól vannak lehet hogy be kell szaladnom megnézem őket!
borsika33

Borsika!

Hatalmas GRATULÁCIÓ Samnek! add át légyszi. :)
Nagyon aranyos vagy hogy telefonon megérdeklődted és meg is nézed őket! :)
Esetleg vihetnél fgépet... :D :D :D Jó! kicsit telhetetlen vagyok, de milyen jó lenne képet is látni a kis Dóráról! :D :D :D

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Boldok karácsonyt szeretnék kívánni Mindannyiótoknak, inkább egy kicsit előbb, mert valószínű nem tudok jönni már addig.

Kép
potykamanó

Kép

Kép
potykamanó

Ennn - Drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen és sikerüljön!!!

Kép
potykamanó

Hatalmas gratuláció Samnek!!! Sok boldogságot nekik!!! :D :D :D

Mindenkinek Boldog Karácsonyt kívánunk!!!!!!!!!! Kép
Ági&Jana
KépKép
erszényes

Hatalmas gratula saméknak :) puszilom Őket

Mindenkinek nagyon boldog karácsonyt kívánok :) És boldog újévet Én valószínű már csak jövőre leszek . :)

puszilok mindenkit vigyázzatok magatokra :)

Kép

Kép

Kép
roz23

Roz, köszönjük a képeslapot! Nagyon aranyos vagy! :)

Mi is mindenkinek Nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk!

Samnak pedig GRATULÁLUNK!!!!!!!!!!!!!
birolili

Sziasztok!

Sam, gratula a kicsi lanyhoz!!!
Kép

Ser, sikerult kivalasztani a fenyofat? :wink: Lattalak benneteket! :D

Lili, itthon leszunk, gyere nyugodtan a dobozokert.

Nem hiszem, hogy jovok karacsonyig, ezert:
Kép
Dori + Kati

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Látom sokan nem lesztek Karácsonykor,én szerintem látogatom az oldalt.

Sam
Gratula picurkához,naon szép Karácsony ez így neked. :lol:
Remélem egyszer visszaolvasod hogy mennyien izgultak érted,és gondolnak rád.Ez jó érzés.A legjobbakat nektek!

Syg
hogy vagytok?

Mikor kigyúlnak a fények,
Pajkos tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy rád kacsint,
Kicsi kendőből csillámot hint,
Így adja át az üzenetet:
BOLDOG KARÁCSONYT!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ja,és jobbulást minden betegnek!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!

Kép
seriff

Ser

elfelejtettem a csokimázt
6 evőkanál cukor
4 ek. tej
2 ek. kakaópor
10 dkg vaj

lassú lángon főzni,tutti fényes lesz a máz.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny, köszi!

Kép
seriff

Én még próbálok jönni... (már csak azért is hátha lesz pici Dóráról kép.. :D :D :D )
Ha mégsem mi is

BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK MINDENKINEK!
CSILLOGÓ BABASZEMEKET ÉS FÜLIG ÉRŐ MOSOLYOKAT! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sam,
gratulálunk a pici Dórához, szép karácsonyi ajándék!!!

Én leszek az ünnepek alatt, de aki akkor már nem olvasná, annak most kívánunk kellemes ünnepeket!!!

Lili unokatesója végül csak bárányhimlős lett, úgyhogy nem megyünk 25-én hozzájuk. Gondolom egy négy napos himlő még fertőzhet.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jöttem Boldog Karácsonyt kívánni nektek Kép

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Sziasztok!

Samnak nagy-nagy gatula!Szívből gratulálunk és jó egészséget kívánunk nekik.

Lehet,hogy már mi sem leszünk,ezért én is megragadnám az alkalmat és mindenkinek Kellemes Ünnepeket Kívánunk!

Lilla,Zsolti,Bea

KépKép
KépKép
sbea

Kép

Ez ami fánk ma fel díszítettük. A jézuska meg vasárnap jön! Vasárnap találkozok Samivel át adom az üdvözleteket.
borsika33

Hatalmas gratula Samnek! :)
Baba a fa alá, ez olyan szép.

Puszi Sam, sok egészséget kívánok neked és a babónak!

Andi
Kép
cukkker

Gratula Samnek Dóra babához, remélem hamar felépül a műtétből. Köszi Borsika, hogy továbbítod :).

Roz,
bocs, hogy csak most, szóval a májat teszem egy kis időre tejbe, aztán mehet a baconbe. Egyéb fűszerezés nem kell, a bacon megteszi a hatását. Sütésnél arra kell figyelni, hogy nehogy túlsüljön, mert akkor kiszárad a máj.

Cukker,
látom észrevetted, hogy jelöltelek az iwien :).

Mindenkinek nagyon boldog, békés karácsonyi ünnepeket kívánok!
balim

Lányok,
létezik, hogy a gyógyszerek felturbózzák Lilit? Amióta szedi őket, alig bírjuk lefektetni. Se napközben, se este. Még mindig fent kukorékol, pedig már fél8-8 fele aludni szokott. Igaz esik-kel, de nem alszik el.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Borsika,
én is gratulálok Samnek és minden jót kívánok nekik!

Nana,
na ugye! Nagyon örülök a forgásnak és a "hasalásnak"! Próbálgattátok, amiket mondtam?

Seriff,
én csak sima csokiból szoktam csinálni mázat és vizet és vajat teszek bele. Fényes szokott lenni.

Mindenkinek nagyon boldog Karácsonyt kívánok! Kép

Kép
sygnum

Lina,
Köszi szépen, hogy lefényképezted, aranyos vagy J , sajna már nem jutottam ki az Auchan-ba. Viszont nagyon tetszik a könyv, szülinapra lehet, hogy megkapja.

Nana,
Gartula Botinak! Csak így tovább!!!!!

Roz,
Köszi a zoknis ötletet. Amúgy a barátnőm kereste a városban égre földre, de sehol nem kapott.

Pillle,
Sajna az alvása Petrusnak ugyan olyan rossz, mint volt (ma 10-ig négyszer kelt). Sajna a szert csak két napig tudtam adni. Beteg lett és a gyógyszert kellett volna elsősorban beadni neki, de nem lehetett. Kihányta. Akármilyen formában próbáltuk nem jártunk sikerrel. A végén már a vacsora is a kárát látta, így feladtuk. Ezek után nem akartuk még azzal is próbálkozni. Majd Karácsony után amikor újra itthon leszünk megint elkezdem. Nagyon bízok benne. Egyébként én egyre jobban úgy gondolom, hogy a foga miatt van. Most is kettő jön egyszerre. Szóval lassan a 8.-nál járunk szűk 3 hónap alatt.
Remélem ti gyorsan és problémamentesen átvészelitek a pöttyöket!!

Borsika,
Gyönyörű a Karácsonyfátok, mint a képeslapokon!!!!!

Én sem leszek már net közelében, szóval:

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNUNK!!!!!

Kép

Kép
nyhk

Sziasztok!

Boldog, békés, stresszmentes karácsonyt kívánok mindannyiótoknak! :) Kép

pillle

Nyhk,
azt hiszem megyünk mi is még egy könyvért az Auchanba. Lili reggel megint hányt, természetesen bele a kiskönyvbe, és most az elefánt trombita, a csirke fűrész, szóval egy kicsit összekeveredett. A tigris meg nem is működik :(

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

MINDENKINEK BÉKÉS BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK SOK- SOK

AJÁNDÉKKAL :D :D :D
bizsu

Balim

Igen :)
De miért van az, h a gép nem küld mindenki jelöléséről érteítőt? Van olyan, h vki felkerül a beleegyezésem nélkül a listámba, van olyan, akiről meg nem is tudok, h jelölt? Pl én is jelöltem ezer éve vkit, és azóta láttam is, h bejelentkezett és mégsem jelzett nekem vissza. Lehet, h ő sem tud a jelölésemről.

Adri megtanult tapsolni. Táncol, riszálja magát és tapsol. :lol:

Andi
Kép
cukkker

borsika33

Leszállt egy angyalka azt súgta nékem
Gondolj most azokra kik szeretnek téged.
Eszembe jutottál te és a családod
Ezúton kívánok Boldog Karácsonyt!

[/b]
borsika33

cukker.
hát erre mondtam én, hogy néha érdekes dolgok történnek az iwiwen :). Édes lehet Adri. Eszti meg itatja, eteti, lefekteti a babáját, jól be is takarja a fejét. Olyan más mint a fiúk...

Lina,
hogy van Lili? Eszti sem akar javulni, megint taknyosabb, sőt csúnyán köhög. Mi lesz ebből?

Nana,
nagyon ügyes Boti!

Nyhk,
szerintem a foga jöhet Petrának, Eszter is ilyen volt. Most már kint vannak és jól is alszik.
balim

Balim,
nem igazán tudom eldönteni, hogy javul-e Lili. Közérzetre mindenképpen, de még hörög, reggel újra hányt, meg délután alvás közben volt egy nagyon csúnya köhögése.
Holnapig kellene szedni a gyógyszereket, de szerencsére a szabija alatt ezen az egy napon ügyeletes a doki (szegény, pont szenteste...), szóval vissza tudom vinni megmutatni. Ő majd eldönti.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Lina
szegény Lili,pont most beteg ő is.Ha a közérzete javult neki,szerintem nem lehet nagy baj.Mi az ilyen köhögésre terpin hidrátot kaptunk,5 nap alatt naon szépen helyre jött tőle Anna.Ti is rendbe fogtok jönni.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Syg,
Nagyon sok boldog névnapot kívánunk!!!

Hajny,
már jobban van Lili, csak valamitől kiütéses lett és kapott Fenistil cseppet, átaludta tőle az egész Karácsonyt, úgy kellett felkelteni délután.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Szép Karácsonyt!

Eddig jól sikerült minden

Syg
Boldog névnapot

Lina
örülök hogy jobban van,legalább élvezni fogja az ünnepet.Mit kapott a Jézuskától?

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Valóban nem nagy az élet most itt,majd nemsokára!

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Hajny,
hát hogy élvezi-e az ünnepeket????????? Nagy részét átalussza a cseppektől. Este 8-tól reggel 8-ig, aztán már most 10 óta újra. Lehet, hogy megint elkésünk az ebédből :D
Tegnap is úgy volt, hogy mentünk volna 3-ra apu nagynénjéhez, oda 5-re jött a család, de nem akartunk olyan későn. Végül fél 6-ra meg is érkeztünk, miután 3 óra alvás után este 5-kor felkeltettem Lilit. Brutális módszerrel...kivettem a cumit a szájából :D
Jézuskától eddig sokmindent kapott: egy babát, na ez a sláger, aztán két kiskönyvet, két pulcsit, egy mini zongorát, egy szőnyeget, amin ha lépked állathangokat ad, meg zenél. Tőlünk bébi legót, meg az egyik könyvet. A legót reggel elkezdte beledobálni a kukába.... persze, a szülinapi zenélő könyvet lehányta (szerencsére kiszáradt és működik újra), a legó megy a kukába... hát így hozzon ajándékot neki az angyalka :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Sam,
jó egészséget sok boldogságot kívánok nektek kicsit Dórival!

Syg, nagyon boldog névnapot kívánok!

Én ráérek írni :cry: Orsi az éjszaka belázasodott, csupa takony, köhög. Voltunk az ügyeleten, a dokinő azt mondta kizárt, hogy skarlát legyen. Majd elválik. Flórán is két nap múlva jöttek elő a pöttyök. Az ügyeletes szerint ő sem volt skarlátos. :?
Őrzöm Orsi álmát, István meg elvitte Flórát Kiskőrösre. Ahhoz képest, hogy úgy volt, itthon sem leszünk 3-4 napig. :(

Remélem ti többiek élvezitek az ünnepet!

Lina,
sikerült a gyógyszerezését megoldani Lilinek? Be tudod neki adni? Ja, már látom, hogy cseppeket kap. Remélem gyorsan túl lesz ezen a fránya betegségen.

pillle

Ime Szege Dorka Kép
borsika33

Áldott Ünnepeket mindenkinek.

Borsika,
Dorka gyönyörű Baba, koszonjuk a fotot. Samnek sok erot kivanok.

Pille jobbulast nektek. Nalunk Panka taknyos de egyeb baja nincs nem lazas jo kedvu, de tenyleg nagyon taknyos...

Lili,
Nektek is jobbulast. Szegeny Lili...Majd csak tul lesz mar ezen a betegsegen. Talan valamelik gyogyszertol kiuteses...

Fantasztikus elmeny volt a Szenteste a gyerekekkel. Rajtuk az o elmenyukn keresztul ujra ateltem gyermekkorom karacsonyait. Ez olyan csodalatos.
mvirag

Találatm még képet Dorkárol kicsit sárga de jól vannak, szépen szopizik.Sam üdvözöl mindenkit betegeknek jobbulást. Kép
borsika33

Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik az ünnep.
Pillle, sajnálom a babócád. Jobbulást nektek!

Ez a Dorka baba nagyon cuki. Ezek a nagy szemek... Fiúk vigyázzatok!!!! :wink:

További jó pihenést és babázást.

ennn
2120. Dunakeszi, Gérecz A. u. 7/E

Pille,
végül úgy oldottuk meg a gyógyszereket, hogy felszívjuk a fecskendőbe (azzal mérem ki ugye, hogy mennyi kell), és nem rakom ki most már kiskanálba, hanem közvetlenül a szájába nyomom a fecskendőből Lilinek. Így bármennyire is összeszorítja a száját, azért belemegy, és elég mélyre ahhoz, hogy már ne bírja kiköpni.
Csak azt felejtettem el megkérdezni tegnap, hogy meddig kell még szedni őket.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?