A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jajj, hogy én milyen egy bunkó vagyok.. már bocsi.. szóval: Köszi, hogy megcsináltátok a tablót.. a csoki igényt én is elraktároztam.. csak akkor igyekezni kell. Mert én pl. a szoptatás atatt.. tehát több mint 7 hónapja nem ettem csokit :shock: mert az úgy pörgette Olivért, hogy nem akart aludni. Úgyhogy inkább elhalasztottam. (Bár a férjed nem fog szoptatni, és ugye megérdemli)
De én kimaradtam valamiből, és tök szégyellem magam. A VBeából hogy lett Eni?
Hopp mennem kell.. majd leszek. puszi

satuk

Satuk,
oké, értem én!! :lol: :lol: :lol: Tényleg nagyon rendi és Te is az vagy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Remélem azért nincs hari! :? :wink:

Steffi,
Még nem kaptam meg, de ne izgulj ide fog érni csak gondolom a karácsonyi zsufi miatt jön lassan.

Eni
Tényleg mázlista vagy!! Köszönjük a férjednek és persze NEKED is és nem felejtem el a sok csokit. (majd a talin megkapod)

Szerinttwetek ki teszik?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Satuk,
Én az elmúlt egy évben folyamatosan csokit zabálok :oops: :oops: , ma is megettem egy fél táblával. :? Lehet, hogy ezért pörög RÉka??? Napközben 1x alszik, de a szopi azért 1000-rel megy éjjel nappal!! Utólag boldog 7. hófordulót!! Hogy szalad az idő!

Mintha most születtek volna!!

vica10

Satuk, elárulom a titkot! Remélem Eni szabad....a Vbea Eni nevének a monogramja, az "igazi" keresztneve Enikő :lol: A wiw-en megkuksizhatod és meglátod a becsületes nevét! :lol:
Én is csokifaló gombocartúr vagyok.... hihi
Csajok én magamra vállalok egy márciusi talit nálunk. azért akkor,mert addigra Eni és GaBi is megszül, hm?????? Szóval csokiparty nálunk. :P :lol: Ezt neked fogyókúra.
Holnap délelőtt én sem leszek, megyek az ucsó bevásárló körútra , de azért du. benézek.
Aki már nem jönne annak (is) :
Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan,
Tök jó, akkor minden hónapban talizunk :lol: :lol: én is vállaltam egy talit január után!! Hihihi....
Ez nem ér, én ilyet nem tudok csinálni!!!!!!!!!!!!!! :( :( Minden esetre nagyon aranyosak vagytok rajta. És a Szandi hol van?? Képet kérünk róla is!!!!!!!!!!!!!

Hú, ahhoz képest hogy éjjel kb. 3 órát aludtam egész fitt vagyok A fürdővizem meg már kb. 2 órája kivan engedve :D De nem tudok innen elszakadni! Ez már betegség???

vica10

Készült egy családi verzió is, csak férjemuram nem szeret ennyire a neten kitárulkozni. :roll: Azon rajta van a kisasszony is. Az ment priviben az ismerősöknek.
Még én sem fürödtem, itt harcolok Szandival, hogy irány az ágy, csak éppen a Fábry-ban akarja a gyerekeket megnézni.

Heni

Kép

Kép
cancan

Cancan.. asszem egy élet is kevés lett volna ahhoz, hogy ezt kitaláljam.. szóval köszi. :lol: :lol: :lol: Naggyon édes a képeslapod. Az a rénszarvasos cucc.. :lol:
Vica! Próbáld ki, milyen csoki nélkül (kakaó, tea, kávé.. :shock: ), és meglátod.. nálunk látványos volt a különbség.. bár nálatok már beállt a napirend.. Mi napi 3szor alszunk, 2óra, majd 1 talán 1,5 és éjszakai alvás előtt még egy fél, egy órácskát.. szóval így van időm blogolni, tanítani, takarítani, stb.. De azért a párom fehér csokit vesz ám nekem, azt lehet.. bár már nem kívánom az édességet.. visszanyertem önmagamat.. a terhességben ez zakkantott meg egyedül.. :shock: kívántam az édeset.. én.. ugye Soós Katának hívnak, tehát a nevemmel is ellentkezik :lol: :lol:
Vica.. hari?? Mitől lenne??? :wink:
Megyek mostmár, mert bepótoltam ide a lemaradásomat.. az utóbbi időben a nemírást.. :lol:
Puszi

satuk

Sziasztok Csajok!

Hát, én is nagyon örütem Vida dokink sorainak, annyira kis aranyos :D :oops: .

Cancan, szuper a karácsonyi lapod. Ezt milyen programmal csináltad?

Eni, szuper vagy és a férjed is, hogy ilyen hamar el tudtátok vinni a tablót. Én úgy gondoltam, hogy nem csokit viszek neked, hanem sütök valami finomat, amit szeretsz. :)

A takarítással még én sem állok sehogy, viszont holnap nekiállok bejglit sütni, 6 rúddal, és ezt csak magunknak, mert a férjemet ismerve karácsonyig a fele el fog fogyni.

Jó éjszakát mindenkinek, elteszem magam holnapra.

KépKép
osori

Sziasztok!

Durca sokat gondolok ám rátok és szorítok továbbra is!!!!!

Csajok fantasztikusak vagytok az élen Enivel és a férjével na és Benedekkel!!!!! Nagyon-nagyon szépen köszönjük!!!! Tuti, hogy ki fogják tenni, hiszen ennyi csodálatos kisbabát és kismamát öröm nézni nap, mint nap!!!!

Csokipartiba benne vagyok ezerrel, mivel amióta megszültem kb. annyi csokit lenyomtam már, mint eddig egész életemben. De Satuk most betette nekem is a fülembe a bogarat, hogy a csoki felpörgeti a picurkát....lehet hogy Kolos is azért alszik olyan keveset, mert anya csokievő szörny lett?:(.

Be-be kuksiztam napközben, de írni nem volt időm, mert mi is bevásárlótúrára mentünk. Először a Metróba indultunk, de mivel biztonsági okok miatt nem lehet babakocsival bemennei, így sarkon fordultunk és irány a Cora. Szóval soha többet Metró! :twisted:

Kolos ma nagyon nyűgös volt és előre félek az éjszakától.

Én még nem takarítottam és nem is főztem, a sütésről meg ne is beszéljünk....pedig vannak elképzeléseim :roll:
Mondjuk 25-én mi is elindulunk és csak szilveszterkor jövünk vissza. Remélem most el is érünk Debrecenbe nem csak elindulunk.

Mindenkinek nyugodalmas jóéccakát és akivel addig nem találkoznék Nagyon Boldog, Békés és szeretetteljes Karácsonyt!!!!

Cancan nagyon jó ez a képcsokor Beniről.

:D
marcsim

Az én Benusom is keveset alszik napközben - lehet a csoki miatt? De szülés óta én is rengeteg csokit eszek( mást nem nagyon ) és az elején ( pár hetesen ) jókat aludt tőle.

Osori: Ulead Photo Express 6.0-ás (a netről töltöttük le, ezzel készültek a naptárak is, klassz progi)
Na, jóccakát csajok! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Először is, Eni nagyon-nagyon köszi nektek a gyors szállításért! Tökre meghatódtam!! :oops:
Csokihegyek érkeznek, és még sütni is fogok valamit! :lol:
Szerintem baromi jó kis táraság gyűlt itt össze, már nagyon várom a találkozót!

Karácsony: az ajándékok már nagyjából megvannak, takarítás még hátravan, bejglit nem tudok sütni :oops: , de valamit mi is fogunk főzni. 24-én nálunk lesz karácsony, jönnek anyuék meg anyósék is, mindenki hoz vmi kaját is, hogy ne mi szakadjunk meg a párommal. :lol:

Csoki: én is rengeteg csokit zabálok, de tényleg! Léna éjjel tök jól alszik, nappal inkább sokszor keveset, általában minden két szopi között 1 órát. Csoki nélkül lehet, hogy többet aludna?

K-vitamin: kezdem azt gondolni, hogy a mi dokinőnk vmi alternatív nő, ugyanis mi csak 9 hetes koráig kellett, hogy adjuk, és még mindig csak anyatejet kap... Ja, a koszmó ellen nem vált be a tejtermékelvonás, úgyhogy más módszerhez fogunk folyamodni, én nem szenvedek tovább és remélem Lénának is szebb lesz a fejbőre! :lol:

Na, most jó hosszú lettem, megyek vacsizni, mindenkinek szép álmokat!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Györgyi!
Jázmin gyönyörű!

Lányok! Micsoda forgalom!
A sok csokitól vagytok bizti ilyen fittek!! :lol:

cancan! Jók a képek!

megyek elteszem magam holnapra,mindenkinek jó éjszakát!
Sipirc aludni! :wink:

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Juj, nekem nem küldött üzit Vida! :( Biztos azért, mert nem voltam ott a képen. :(

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja csoki!

Én is csokizabáló voltam szoptatás alatt, de Panka aludt sokat. Lehet, hogy azért, mert nem teljesen anyatejes volt? Mondjuk én müzliszeletet is ettem jó sokat édességgyanánt.

Eni!
Tőlem is sok csoki Neked - egyenlőre csak virtuálisan. Nagyon köszönjük a kedves mibenlétedet tablóügyileg!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Ja, még elfelejtettem:

Cinicsini hol van? Csak nem...?

És Valentina?

Kép
Kép
kriszta36

Lányok! Neeeeeeeeeeee. :oops: :oops: :oops: Akkora öröm volt nekem a reakciót látni, hogy ezen nincs mit megköszönni. Ott megkaptam. :wink: Mindenképpen ki fogják tenni, megfelelő helyen máris gondolkodni kezdtek Vidadokiék. Még Ágit mindenképpen be szeretnék vonni. :idea: Szerintem mire legközelebb megy Gabó vagy én (29-e), már ott lesz a tabló a lifttel szemben. :idea:
Puszi nektek.
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:44-kor.
Vendég

CSajok!!

Nagygon örülök, hogy sikerült nekik örömet szerezni! Dehát megérdemlik, ők is mellettünk voltak az életünk legszebb pillanatában!

Eni, Drága!

Köszönöm neked, és a férjednek külön, hogy ilyen rendesek voltatok! Csoki a listán! :D

Csokipartyban mi is benne vagyunk! Szóljatok, mikor, hol!

Durcáékkal mi van??????ú

Sok- sok puszi nektek: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Lányok, tényleg ne legyen lelkiismeretfurdalásotok, hogy nem takarítottok egész nap :) Bene tegnap végig aludt, mert kijött rajta az oltás, nekem meg premestruációs tüneteim voltak, ami takarítási mániában nyilvánul meg. A sütés nagyrészt kötelesség volt, mert 25-én nagy családi összeröffenés van, amire nekem kell a sütit vinnni. Mondjuk még sütni jobban szeretek, mint főzni.
Na meg én utálok mindent az utlsó pillanatra hagyni, és idén elhatárzotam, hogy ma, meg holnap már lazábbra veszem. Hát meglátjuk, mi lesz belőle, mondjuk mára ténlyeg nincs házimunka...

mtunde

Sziasztok lányok!

Tegnap letepert a vírus,majd meg haltam.ki vagyok borulva,hogy nem tudok bemenni a lányomhoz,göthösen,de a férjem megy be hozzá..csak én nem :( :(
Jó hír,hogy eggyel közelebb került a hazajövetelhez a csaj,levitték az intenzívre(eddig a posztoperatív osztályon volt),sajnos még mindig gyomorszondán kapja az anyatejet(20 milit étkezésenként),tegnap megpróbálták szájon keresztül,de annyira gyenge még,hogy visszarakták a szondát.Talán karácsony után már mi etethetjük kiskanállal,persze szopizás még kizárva.
Haladunk,igaz lassan,de milyen messze vagyunk már attól,ahonnan indultunk!!!
ENI DRÁGA!
Tündérek vagytok a férjeddel a poszter miatt, és más miatt is:-))

Kvitamin!Addig kell adni,amíg kizárólag szopik a baba.

MARCSI! próbálj meg mindkét mellből szoptatni minden alkalommal és azzal kezd amelyik csomós.Szopizés közben,pedig a kezeddel masszírozzad az elzáródást és simítsd,told lefelé a mellbimbó irányába.

Remélem a márciusi találkozón már mi is résztvehetünk Borókával!!!!
A nyári partikat én is szívesen bevállalom,tök jó a kertben!!

puszi,még nem kívánok boldog karácsonyt,mert jövök!!
ja, és Vidába simán bele tudnék zúgni,plátóian,ha nem lennék férjnél :oops: :oops: :oops: :oops:

durca

Kép

Kép
durca

Eni, én is köszönöm, hogy ennyit fáradoztatok a férjeddel az ügyünk érdekében!

Cancan, megesz a sárga irigység amiért ilyen szuper képeket tudsz varázsolni!! Én annyira béna vagyok az ilyesmihez.

Durca, mivel nem nagyon akaródzik a kilábalás a náthádból, nem kellene esetleg orvoshoz fordulnod, hogy minél hamarabb meggyógyulj?? Örülök, hogy Boróka szépen javul!!

Már korábban én is ajánlgattam szerény hajlékunkat tali céljából, ez az ajánlatom továbbra is fenn áll!!

Kép
ildi35

Sziasztok lányok!

Már csak csatlakozni tudok, no meg csokival készülni, köszi Vbea :D

Mi tegnap túlestünk a 2 hónapos oltáson, szerencsére se duzzadás se láz nem kísérte, sőt Máté beájulva aludt 3tól majdnem 7ig. Aztán megébredt és azóta 2-3 óránként tömi a pocakját.
Nembaj, inkább keveset alszom, csak ne legyen lázas. Van még egy nagy hírem: már 3 napja nem fáj Máté pocakja, hála a pukicsőnek!!! Jube, köszi az infót, eddig nemigen mertem használni.

Durca, jobbulást! Egyél sok C vitamint, igyál sokat. Mást nemigen tehetsz :(
Várjuk a Borókás híreket, minden nap gondolunk rátok, életem párja is kérdezgeti hogy vagytok :)

Aztán ügyesen azzal a karácsonnyal lányok! Ne izgassátok magatokat!
Én ma már 8kor a Corában voltam, megvésárolgattam ami kell. Mostanra takarítást terveztem, de tojok bele és lefekszem Mátéval aludni egyet.
masni

Nagyon drukkolunk az egész Taby családnak! :D
vbea

Durca!

Örülök,hogy jó híreket hoztál Borókáról!!!Nagyon sokat gondolok rá .
Annyira nem sikrül kikúrálni magad,hogy talán orvoshoz kellene fordulnod,úgy talán hamr túlleszel rajta.Nehogy totál ledöntsön a lábadról!!!
Jobbulást mindkettőtöknek!

Végre van fenyőfánk!!!! :lol:

Kép
Kép
mano4

Látom lányok, ma már mindenki sürgölődik otthon! Én is megjártam reggel a Corát, - akkor még egész kibírható volt. Csak kenyér kell már vasárnap. Üzlet közelébe sem megyek.

Durca! örülök hogy jó híreket hoztál, csak így tovább! Mielőbbi gyógyulást Neked és kicsi Boribonnak sok sokgyógy-erő-puszi! Látom nőci, azért nem lehetsz halálos beteg, az az utolsó mondat :lol: :P .......( ha nem olvasnák sokan reagálnék rá.... :lol: :P )

Ildi : fotós családból származom vagy mifene

Pusszantás Mindenkinek, csak nyugisan és boldogan a hétvégén!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Mi is ezerrel bele lendültünk a karácsonyi sütés, főzés, takarítás, fának helycsinálás, bevásárlásba, ezért nem hiszem, hogy mostanában még fogok tudni jönni.
Úgyhogy lányok ezúton szeretnék mindannyiótoknak Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánni!!!
Remélem mindenkinek jól telnek az ünnepek!

Monacs

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!
Az Ünnepekre az egyik nem feltűnő ajándékom az lesz a férjemnek, hogy nem fogok netezni, úgyhogy most Kívánok Nektek Áldott Ünnepeket, majd szerdán jövök.
Puszi Boribon orrocskájára!!!

mtunde

Sziasztok!

Durca! Nagyon örülök, hogy a kicsi Boróka állapota javul. Továbbra is gondolok rátok és szorítok, hogy minél hamarabb otthon legyen a pici lány. Neked jobbulást és sok-sok erőt kívánok!

Az újdonsült anyukáknak utólag is gratulálok.

Ancsaboszi! Alakul a babaszoba? Hogy vagytok?

Az alábbi kis vesikével kívánok mindenkinek Békés karácsonyt!

Kép

Kigyúlnak a fények,
Tündérek zenélnek.
Huncut mosollyal egy rád kacsint,
Kicsi kendőből csillagport hint.
Így adja át az üzenetet:
BÉKÉS KARÁCSONYT MINDENKINEK!

Kép

Üdvözlettel: Móni

Kép
mÓni

Sziasztok Lányok!

Durca!!

Nagyon jó híreket hoztál, így az ünnepek előtt! Nagyon örülök neki! Te meg kúráld magad, hogy mire a kis Boróka haza megy, egészséges legyél!!!!
Azért ha lesz új híred, írj! Mandula hogy van?

Utólagos engedelmetekkel elküldtem ma Ritának a tablót e- mailben, bár már lehet, hogy látta a kórházban is, nem tudom!

Képzeljétek, jövő hét péntekig itthon lesz a férjem!! Annyira örülök,mert mostanában szó szerint csak aludni jár haza!

Azért majd benézek valamikor, de addig is:

Szeretet teljes szép, meghitt ünnepet kívánok nektek! Akiknek az első karácsonya a babákkal, Lányok, remélem, minden pillanatát jól a szívünkbe tudjuk vésni, de azért legyen kéznél a fényképezőgép!! :D
Akik addig nem jönnek, azoknak megvalósult álmokkal, és egészséges csemetékkel megörvendeztető új esztendőt kívánok!

Kép

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok Lányok!

Durca!
Nagyon jó híreket hoztál!!
Borókának mielőbbi felépülést és remélem még idén haza mehet!!
Te pedig gyógyulj meg gyorsan!!!!

Egy kis időre én is eltűnök,vigyázzatok magatokra és a csemetékre!!

Nagyon Boldog ,Békés Karácsonyt Kívánunk Mindenkinek!
Závodny család

Kép
Kép
mano4

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 10:44-kor.
Vendég

Sziasztok Lányok! Gondolom mindenki sürög-forog, készülődik....nekem is nagyon kellene, de olyan nyamvadt vagyok, borzasztó!

Durcáéknak nagyon örülök, így tovább! És gyógyulj meg minél előbb!

Vbea! Ennél jobban nem is alakulhatott volna a helyzet, minthogy épp Vidánk az ügyeletes! Nagyon jól intézted! Ha így lenne szüléskor is.... :lol:

Csoki-süti buli engem is felvillanyoz! :idea: Nagyon édességes vagyok!

Lányok, én elkezdtem vizesedni...tegnap reggel vettem észre, hogy olyan püffedt a kezem, és mintha fájna is, na aztán kiderült, hogy a lábam is....alig tudtam a csizmába beletuszkolni. lehet, hogy bedumálom, de mintha a fejemen is érezném. :cry: Valakinek volt hasonló? Kicsit aggaszt, merthogy Anyósom mesélt a toxémiáról, ami anno neki volt, és az is így kezdődik állítólag.

Szóval, mit kell (vagy nem kell) ilyenkor csinálni?

Boldog, Stresszmentes, Szép Karácsonyt Nektek!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!
Gabboka, gyorsan bekukkantottam, mert a férjem még alszik :)
Szóval a vizesedés még nem jelent semmit. De ha a vérnyomásod is magas, és a vizeletedben fehérje van sok, akkor az már utalhat toxémiára. Ha avizeletedet nem is tudod most megnézni, hiszen hétvége van, nincs védőnő sem, a vérnyomásodat méresd meg e gy patikában, ha nincs otthon mérő. Ha magas, akkor azért nézesd meg magad egy orvossal! De valószínűleg nincs gond, csak a "szokásos" vizesedés.
Ja, és a toxémiás az nem megy le reggelre, a sima vizesedés egy kicsit azért enyhül.

Puszi nektek.

mtunde

Sziaszok Lányok!

Durca, nagyon örülök a jó hírnek, meglátod idén már együtt lesz otthon a család. Nagyon sok puszit Nektek és továbbra is minden nap gondolok rátok!!!

Én sem fogok tudni már jönni, nálunk ma lesz nagy családi karácsony.

Én viszont azt szeretném, ha én kapnám a férjemtől ajándékba, hogy nem fog netezni. :D

Most búcsúzom, mert még el kell rohannom a piacra.

Mindenkinek nagyon szép, boldog karácsonyt kívánok!!

Orsi

KépKép
osori

Ja, még valamit elfelejtettem:
Cancan, köszi, hogy elküldted a program nevét, majd megnézem.

Most már tényleg megyek.

Sziasztok!!!!

KépKép
osori

Sziasztok!

Régen nem jártam itt, nem is olvastam vissza, most is csak azért jöttem, hogy mindenkinek Áldott, Békés Karácsonyt kívánjunk!

Ildikó és Marci

Kép
Vendég

Durca! Nagyon aranyos vagy, hogy a gondjaid mellett még van energiád cici ügyben tanácsot adni, puszillak és kívánom, hogy nagyon gyorsan épülj fel és Borókát is milliószor csókolom!!!!

Lányok! Erika szülésznő küldött nekem üzenetet és nagyon nagyon szépen köszöni a tablót és azt mondta, hogy ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem tudna képzelni és azon vannak, hogy a hallba kiteszik majd csak még keresik a megfelelő helyet neki. Mindenkinek boldog karácsonyt és újévet kíván!!!!!

Kép
marcsim

Jaj, de jó Lányok!
Úgy látom, telitalálat volt ez a kis montázs!!! :lol: :arrow: :arrow:
Annyira örülök, hogy sikerült örömet szereznünk!!!!! :lol: :lol:

Be fogok menni majd megnézni..... hihi

Megyek, mi is ma csináljuk a fát, ne holnap kelljen kapkodni.

Mindenkinek nyugodt, boldog készülődést!
Puszi

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok lányok!!

Kedvenc költőm, ADY ENDRE verssoraival szeretnék mindenkinek áldott és békés karácsonyt kívánni és megköszönni,hogy olya sokan és sokszor imádkoztatok értünk.

"..DE JÓ VOLNA MINDENT,MINDENT
ELFELEDNI,
DE JÓ VOLNA JÁTSZADOZÓ
GYERMEK LENNI.
IGAZ HITTEL,GYERMEK SZÍVVEL
A VILÁGGAL
KIBÉKÜLNI,
SZERETETBEN ÜDVÖZÜLNI.
"

Mindenkinek sok csók és ölelés:Szilvi,Tamás,Mandula és Boróka

Kép

Kép
durca

Édes Lányok és Babák ás Családok!

Mindenkinek Békés, Áldott Karácsonyt kívánunk! Nagy öröm ez a babáknak és mamáknak is, főleg, akinek az első...

Utolsó hajrában pedig csak óvatosan, higgyétek el, nem a legutolsó porcica eltüntetése a legfontosabb! :wink:

A Taby családért külön... sok-sok puszi.

Benedek, Eni, István
vbea

Sziasztok!

Kis családom nevében szeretnék minden kedves kismamának, babának békés, áldott, örömökben gazdag karácsonyt kívánni!

Puszi mindenkinek!

Martin, Steffi, Nimi

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!

Mindenkinek, babáknak, mamáknak és papáknak nagyon boldog, békés karácsonyt kívánok a magam és családom nevében!

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Kép

Ezúton kívánok Nektek és Családotoknak boldog, békés ünnepeket a magam és a családom nevében!

Ildi

Kép
ildi35

Sziasztok!

Steffi,
Tegnap megérkezett a levél!!! Mégegyszer köszönöm!

Kedves Lányok,
Én is szeretnék a kis családom nevében áldott, békés, boldog karácsonyi ünnepeket kívánni!

Réka, Évi, Ricsi

Kép

vica10

Kedves Lányok!

Mindenkinek szeretetteljes, áldott békés Karácsonyt kívánunk!

Nálunk ma volt a hajrá, Apuka szórakoztatta a csemetét, én pedig ezerrel végigfutottam a lakáson, de végre minden kész!!!
Holnap csak halsütés és pihi és hami.
Sajnos a férjem holnap este 7-től reggel 7ig dolgozik, tehát délután jön az Angyal hozzánk.

Gabboka, mindenképp rendszeresen mérd a vérnyomásod, és ha 150 fölött van mondjuk 2 napig akkor menj be megnézetni a vizeletedet is. Tudod, nekem ezt volt szerencsém megélni. Vigyázz magadra nagyon!!!

Boróka kedves, a karácsonyi angyalkák simogassák meg a kis arcodat a szárnyukkal, és meglátod nemsokára Anyuci is átölel!!! Sokat gondolok Rád is!!!

További jó készülődést mindenkinek!

Hurcia (Edina)

Kép
hurcia

Csak gyorsan pár szó:

Tünde, Hurcia! köszönöm a reakciót, tanácsot, már szereztem is vérnyomásmérőt, eddig egyszer mértem, teljesen o.k., remélem csak túlaggódom magam.

Nálunk beigli kész, ülve gyúrtam :lol: a tésztáját. Csomagolás, egyebek még sehol, úgyhogy "rohanok" tovább :lol: .

Mindenkinek csodaszép napot kívánok!!!

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Kedves Lányok!

Minden kedves mamának, babának és papának Boldog ünnepeket kívánunk!

Masni (Adrienn) Máté és Roland

gabboka
ne aggódj a vizesedés miatt, nekem is volt és rámzizzent 4 kg 2 hét alatt. Reggelente tornáztatni kellett az ujjaimat hogy egyáltalán meg tudjak fogni valamit. A lábamról nem is beszélve, 1 számmal nagyobb cipőt kellett kölcsönkérnem.
Aztán szülés után pikkpakk elmúlt.
Kitartás, sajnos nemigen lehet mit kezdeni vele.
Ja, és én is úgy éreztem, hogy a fejem is megnőtt :-)))
masni

Sziasztok lányok!

Mindenkinek Boldog, Békés Karácsonyt kívánok.

Valentina
valentina

Sziasztok!

Szeretnék Mindenkinek Nagyon Boldog és Békés Ünnepeket kívánni!!
cukorfalat

SZIASZTOK

SZERETNÉK MINDENKINEK NAGYON BOLDOG, BÉKÉS KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI! :)

MELINDA ÉS DOMI BABA :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?