A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Kivettem a fotókat... így jobban lehet majd kicsinyíteni később!

Kép

Anna, Te most hanyadik napnál jársz? De jó volna az a vonalzó alattad!

KépKép
titi_27

Titi!

Én is csatlakoznék! Ne gondold már, hogy azért vagyunk itt együtt, hogy mindig szép és jó dolgokról beszélgessünk, megdicsérgessük egymás görbéjét! Persze, ezért is, de az életnek része a szomorúság, a kedvetlenség és más negatív érzések is. Miért ne lehetne ezekről is beszélni??? Szerintem mi mindannyian pont úgy szeretjük a többieket, amilyenek. De továbbra is azt mondom: próbálj meg lazítani az ünnepek alatt! (Mindannyian tudjuk, hogy nem könnyű, hiszen ha mindannyian mások is vagyunk, a cipőnk egyforma. :) )

Hugiról senki nem tud semmit?

meri

Ja, én találtam meg elsőnek Évát, bibibí! :lol: :lol: :lol: Ügyesen kell keresni. :wink:

meri

Hugiról semmit nem tudok!

Viszont lányok én mára és holnapra búcsúzom!!! Nagyon fogtok ám hiányozni! Hamarabb akartam indulni Miskolcra, de úgy terveztük a párommal, inkább később induljak, de még összebújunk otthon egy kicsit. Hátha összejönne!!! Gondoljatok rám lányok!

Szombaton este jövök, úgyhogy még nem kívánok senkinek kellemes ünnepeket, hanem szép, kellemes együttléteket!!!

Verzsike, nagyon sokat fogok gondolni Rád, bízom benne, hogy + lesz az a teszt!

Ha esetleg valaki megtenné, hogy dob rám egy sms-t a Verzsike tesztjéről, azt nagyon megköszönném. A számom: 30/9897-931!

Puszi mindenkinek! Szombat este jövök!!!

KépKép
titi_27

Lányok!!
Tök véletlenül néztem be egy másik topikba (ahol egyébként van egy másik meri, aki nem én vagyok :) ), és mit látok? Ugyanaz a téma, mint nálunk! :) Kimásoltam egy történetet és egy hozzászólást, remélem, nem haragszotok érte!

csipcsab
Új felhasználó

Üzenetek: 35
Elküldve: 2006 December 21 Csütörtök - 11:42

--------------------------------------------------------------------------------

Szióka!

Meri.

El ne kenődj már most nekem. Bízz és reménykedj! Ez még egyáltalán nem jelenti azt hogy nem vagy babás.

Bodzi.

Neked is csak hasonlókat tudok mondani. Nagyon-nagyon szorítunk értetek mindannyian

Az én nővéremnek is görcsölt állandóan a hasa mikor babás volt. Mindig attól félt hogy nehogy elmenjen neki. Ja és neki is 2 évre rá jött össze a gyermek aki ma már 8 éves.
És ő is ahhoz a dokihoz járt akihez én járok.

Leírom egy számunkra csoda történetét. Legalábbis a mi családunkba ez egy csoda.

Mivel a nővéremnek elég nehezen jött az első gyermek és mondták is neki hogy talán a második se fog könnyen jönni ezért úgy voltak a férjével hogy nem védekeznek olyan alaposan. Aztán jött is a meglepetés,megint állapotos lett. De ekkor még csak 6 hónapos volt Olivér. Mondanom se kell hogy meg se fordult a fejükbe hogy ne tartsák meg a picurt. Igaz kicsit megijedtek hogy kicsire pici de ezen is túlléptek. Egészen 6 hónapig szépen ment minden,mikoris kiderült hogy elkell venni a nővéremtől a magzatot mert baj van. Kiderült hogy csomó van a köldökzsinóron és a baba nem kap elég vért és oxigént így bármikor elhalhat és a tesómnak is baja lesz. Ráadásul ha meg is maradna biztos nem lenne teljes értékű emberke. Gondolom mondanom se kell hogy iszonyúan kiborult az elég család de 1 emberként álltunk tesóm mellett. Megtörtént a császármetszés amikor is KORNÉLT kivették anyukája pocijából. És most kapaszkodjatok meg. KORNÉL 33cm és 85dkg volt. Iszonyú élni akarás volt benne az orvosok is csak néztek hogy még mindig él. És így teltek a napok és KORNÉL élt!!! 1 hónapig volt kórházba addigra érte el azt a súlyt hogy hazaadhatják. Mondanom se kell hogy milyen pici volt még akkor is ki se látszott a pólyából. Utána egészen 3 vagy 4 éves koráig orvoshoz kellett hordani hogy megfigyeljék hogy szellemileg épp-e!? Minden rendben volt vele!!! És ma immár 7 éves és még a bátyjánál is elevenebb kiskölyök. Egy tündér. Olyan kis ragaszkodó szeretetéhes,állandóan csüng rajtunk puszilgatni szeretgetni kell Őt! Ja és iszonyú nagy szája van az anyjával!! Feleselésbe nincs párja.

Na bocsi hogy ilyen hosszú voltam.

Na ezekután mit gondoltok
FELSZABAD ADNI A REMÉNYT??

HÁT PERSZE HOGY NEM!!!!

Puszillak benneteket!!
--------------------------------------------------------------------------------
Marietta

meriann
Középhaladó felhasználó

Üzenetek: 458

Elküldve: 2006 December 21 Csütörtök - 12:53

Marietta: gyönyönrű volt a történet. Egyből eszembe jutott Fionna és ezredjére is leírom, hogy ha meg kell születnie csoda árán is megmarad, ha meg nem akkor nincs az a kímélő életmód ami segítene. Amikor ilyeneket hallok, rögtön megnyugszom és el tudom ideig-óráig fogadni, hogy ez főleg nem rajtam múlik.
Ma már egyébként egyszer fájdogált a hasam, de Bodziként én is jót mulatok legfeljebb szilveszterkor.

meri

Sziasztok!

Nagyon-nagyon szépeket írtatok!!! Ne haragudjatok, hogy most nem írok túl sokat, de Párom már túrna ki a gép elől :evil:

Titi! Lesserdemon néven fut a karaktere, és twisting nether szerveren játszik.

Ma voltam a dokimnál uh-on, és ugye most vagyok a 10. napon, ehhez képest már 22mm-es a jobb petefészkemben a tüsző, úgy örülök, ekkora a 14. napon volt múlt hónapban...
Azt is mondta, hogy ha ebben a hónapban sem sikerül, akkor a Párom kivizsgálása következik :shock: Ezt hogy fogom neki előadni...
Puszi
Vendég

sziasztok!holnap utazunk jöttem elköszönni jövöhétig mert remélem akkor személyesen talizunk mindenkivel!

nagyon szép karácsonyt kivánok nektek!teljesüljön minden álmotok!

Évente egyszer, egy csodás téli éjjel, bűvös, titkos, álmok suhannak a szélben! Mindenki házába boldogság költözik. Szívünk örömmel megtelik! Boldog Karácsonyt!
Kép

puszi és vigyázatok magatokra!ne felejtsetek el babásodni!januárba szeretném ha mindenki jo hirekkel rakná tele a topicot!és a legfontosabb:NAGYON SZERETLEK TITEKET

Virág
Kép
Kép
virág22

Ez a csík csík? Kép
verzsike

Nem tudjuk a férjemmel eldönteni, hogy ez elég erős e. Segítsetek légyszi!!!!!!!!!!!
verzsike

erzsike gratulálok!ez bizony egy nagyon erös csik!szuper!megvan a következö kismami!de jo karácsonyi ajándék!puszi

Virág
Kép
Kép
virág22

Sziasztok!

Nem bírtam ki. Megvettem a tesztet és annyira csábított, hogy a nap bármely szakában jó… Sajna csak ilyen volt, meg egy másik papíros, ha azt mondjátok ez is csík, holnap veszek egy rendeset patikában. Csak attól félek, hogy esetleg úgy járok, mint Meri, hogy a mensi előtti napon is magasabb a hcg.

Meri! Köszi a figyelmeztetést. Csak 28 napos ciklus volt neki beírva és azzal számol, miközben már a 31. napon járok. Majd kijavítom.
Nagyon találók az idézeteid.

Balimama! Én a te helyedben szerintem nem bírnám ki. Nagyon türelmes vagy , hányadik napon akarsz tesztelni? Szerintem holnap, holnapután akár lehetne is. Az út max 10 nap, 3 napos beágyazódást meg kimutat a teszt, úgyhogy a 14. napon lehet.

Titi! Nem kell egyből letörni. Elvileg csak szombaton vagy vasárnap lesz pé-d nem? Akkor bőven jó még a szombat, nézd csak meg Ági babás görbéjét, abból meríthetsze egy kis + energiát. És tulajdonképpen miért is nem lehet 3? Ennyire ne légy pesszimista, még legalább 10-15 éved van, hogy megszüld őket.

Pusz
verzsike

Virág azt írta ez elég erős csík úgyhogy nagyon boldog vagyok!!!!!!!!!!!
verzsike

Sziasztok!

Egy ideje már olvaslak Titeket, de még nem írtam! A 2005 őszibe, meg a pécsibe szoktam írogatni, mi 2008-ra tervezünk babát! :)

Erzsike!

Gratulálok! Az én Petim ennél sokkal sokkal haloványabb csíkocska volt csak, és már elmúlt 15 hónapos! Vigyázz magatokra nagyon! :)

Mindenkinek nagyon Boldog Karácsonyt, és gyermekáldásban gazdag új évet kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok Lányok!
Csak bekukkantottam és tessék!

Erzsike!

Ez bizony baba!!! Ne félj, ez már biztos!!!
Olyan boldog vagyok! Ne gondolj rossz dolgokra, hidd el minden rendben lesz!

Sok-sok puszi a kismamának és gratulálok a kispapának!

Éva

Kép
balimama

Verzsike!!! Úristen, annyira, de annyira örülök!!!!!!! A vlág legszebb karácsonyi ajándéka a Tiéd!!! Nagyon gratulálok!!!
Sok-sok puszi
Vendég

Sziasztok!

KÖSZI!

Bocsi, hogy most egy kicsit csak az örömömmel vagyok elfoglalva.

Mostanában azt hiszem egy csomó tanácsot fogok kérni a tapasztaltabbaktól.
Az első: szerintetetek mikor mondhatom meg a családnak. Olyan jó lenne kari este elújságolni, csak félek, hogy még túl korán lenne. Mi a véleményetek?

Pusz
verzsike

Erzsike!

Én mindegyik terhességemet azonnal elmondtam. Ha neked ez örömet okoz akkor mondd el, hiszen kivel osztaná meg az ember az örömét, ha nem a családjával. Ha jobban belegondolok hogyis tudná az ember az édesanyja elöl eltitkolni!
Ne készülj rossz dolgokra, minden pillanatát élvezd ki a terhességnek, hiszen olyan ritkán történik meg az emberrel az életében ilyen csoda! Tudod, azt hiszem Te mondtad, hogy az ember csak a rosszat osztja meg másokkal, valahogy a szép dolgokat megtartjuk magunknak. Gondolj arra, hogy mennyi szép egészséges baba születik és ne is halld meg a rosszat! Egészséges vagy, fiatal örülj a babánk!

Éva

Kép
balimama

Erzsike! HATALMAS GRATULA!!!!!!!!
Én is egyből elmondtam mindenkinek a családban, még azt se vártam meg, hogy a doki megerősítsen benne. Hittem a tesztnek,és éreztem, hogy valami megváltozott bennem! Szerintem karácsony a legjobb alkalom arra, hogy bejelentsétek!

Mégegyszer szívből gratulálok az egész családom nevében!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Verzsike,
hát még meg is siratsz???
Annyira örülök!!! Ez bizony rendes csík!!! Nem halvány, hanem tökéletes, erős csík!!!

Hát üdv a kismami(k) között! :)
Végre nem vagyok egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én is azonnal elmondtam azoknak az embereknek, akik a legközelebb állnak hozzám. Én azért, mert ha baj lenne (ahogy az elsőnél volt is), ők azok akikre támaszkodhatok és ők voltak azok akik megvígasztaltak! Szerintem jó, ha tudják a körülötted lévők! :)

Jaj, el se tudom mondani mennyire örülök!
Nagyon gratulálok!

Éva, te jössz!!!! :D

Ne haragudjatok, hogy csak ennyire jövök, pedig lenne kinek mit irni, de annyira el vagyok havazva... Ma Vivi koncertjén voltunk, holnap jön a hugom hozzánk, megyünk szemészetre...stb
Igérem amint lesz egy kis időm jövök és irok nektek!

Puszika, és sok babát szeretnék!!! Mármint itt a topicban! :roll:
Ági
csné

Verzsike,
Azért a kedvemért vegyél holnap egy normális műanyagos tesztet is, okés???
csné

Verzsike!

Gratulálok!!!!! És mindjárt bőgök! :)

(Minden teszt teszt, és csak terhességet mutat ki!!!! Hülyeség, hogy mensi előtt félrevezet!!!)

Ez annyira jóóóóóóó!!!!!!

meri

Ja, és szerintem is nyugodtan elmondhatod azoknak, akiknek szeretnéd! Miért ne örülhetnének ők is? :wink:

meri

Sziasztok Lányok!

Jó reggelt az újdonsült kismamának!!
Kép

Jó reggelt mindenkinek!
Milyen szépen kezdődik a reggel! Már van minek örülni!

Hát én már nem vagyok olyan optimista a saját helyzetemmel kapcsolatban. Egy kicsit esett a hőm, de még mindig magasabban van, mint az előző hónapban bármikor.
A ferti viszont megzavarodott. Szerinte a 24. ciklusnapomon vagyok, a 10. napon volt pé és ez most a pé utáni 12. nap. Kettő valahol elveszett! :lol:
Már csak néhány nap és úgyis mindenkiderül!

Nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Éva

Kép
balimama

Közben egy kicsit visszanéztem. Amikor én még csak olvasgatni mertem a topikokat, egy kicsit mindig kukkolásnak éreztem. Most Viki hozzászólását olvasva arra gondoltam, hogy milyen jó, hogy minket is olvasnak és ismeretlenül is gratulálnak, segítenek!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Azta, ez nagyon szép reggel..... éppen a könnyeimet nyelem- persze az örömtől...
Erzsike, NAGY, NAGY GRATULA!!!!

Annyira jó, hogy igy, Karácsony elött végre lett még egy pozitiv példa :D

Ne haragudjatok, hogy most nem is irok senki másnak - egy kicsit ki kell örüljem magam - de ma még megpróbálok jönni, hisz otthon még mindig nem megy a net, igy lehet, hogy legközelebb csak szerdán tudok jönni :evil:

nagyon szép napot mindenkinek!
[/b]

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!

:D ANNYIRA ÖRÜLÖK! Tiszta szívből gratulálok ennek a szuper kismaminak. :D Látod ezt mondtam én,kell nekünk a biztatás,a jó példa.Legyen ez a legszebb karácsonyotok.Nem találom a szavakat.Én nem akartam bőgni,de nem úsztam meg.Csodálatos érzés.Most felrémlik én mennyire boldog voltam,mikor Bálintkám lett. :D

Virág!

Jó utat,jó pihenést és én is nagyon SZERETLEK! :D

Kép

Kép
anubias

Sziasztok lányok!

Ne haragudjatok, hogy beszemtelenkedek közétek. Én a Titi féle másik topikba szoktam írni, de most szeretnék örülni veletek.

Verzsike
Szívből és nagyon nagyon gratulálok nektek!
Ennél szebb karácsonyi ajándék nincs is.
Kívánom, hogy problémamentes pocakosságod legyen és élvezd ki minden percét, mert hamar elszalad ez a hosszúnak tűnő idő.

Remélem a többiek is hamar követnek titeket. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo

hamarabb elengednek a munkából, hogy készülni tudjunk az ünnepekre. Nagyon sajnálom, hogy nem fogok tudni jönni közétek jövő hétig. Ha véletlenül mégis, akkor majd irok.
Addig is, Éva, remélem, te is meglepsz minket egy pozitiv teszttel, hogy legyen, amiről pédát vegyünk.

Annyira örülök, hogy beindult a zebrainvázió - erre vártam!!!!

Nagyon remélem, hogy ez a hónap végül jól fog elsülni azoknak is, akik ezután fognak tesztelni, vagy akiknek ezután lesz a pé!!!!!

Gondolatban veletek leszek, és az angyalkától mindenkinek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ energiát küldök, aki pedig már zebrás, annak boldog kismama évet!

Mindenkinek BÉKÉS, ÁLDOTT KARÁCSONYI ÜNNEPEKET! kivánok

puszilok mindenkit!

u.i. annyira rosszul esik, hogy az ünnepek alatt nem tudok közétek jönni, de remélem, hogy jövő héten nagyon jó hirekkel vártok!

KépKépKép
ildiko74

Sziasztok!!!!!

Nagyon jó, hogy másik topikból is gratulálnak Erzsinek, és velünk együtt örülnek az új kismamának!
Sajnos már én se nagyon fogok tudni hozzátok jönni, csak a karácsonyi ünnepek után. Ma és holnap itthoni készülődés lesz, mert mi 23-án este itthon hármasban "előszentestét" tartunk. Aztán 24-én 4-5 óra körül az én anyukámékkal "vacsizunk", aztán 7-kor a férjem szüleivel. 25-26-án pedig család látogatás lesz, nagymamák, testvérek.
Szóval MINDENKINEK /azoknak is akik csak olvasnak minket/ szeretnék

KELLEMES, BÉKÉS, ÉS NAGYON BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNNI!!!!!

Little
Vendég

Sziasztok lányok!

Muszáj itthonról - Miskolcról - is beugranom hozzátok, mert nem bírom ki, hogy ne jöjjek!!!

Bibi, nekem küldött Verzsike sms-t!!! Nagyon-nagyon köszönöm!!! Olyan boldog voltam! Még egyszer nagyon gratulálok, és szerintem a szűk családnak jelentsd be szenteste! Húúú, de nagy ajándék lesz!

Én pedig nézzétek csak mit produkáltam ma reggel?! Ezek szerint mégiscsak meg volt a pé-em, amit jól éreztem. Na, és csak sikerült elkapnom apát. Mondjátok, hogy jó időben voltunk együtt!!!

Mármilyen hőt is írok be holnapra, azt írja a fertility, hogy a pé-em a 13. napon volt. Ha nem esik vissza a hőm, akkor így is volt.

Na, megyek vissza a családomhoz, de azért hozom a görbém!

Éva, mit jelent az, hogy esett a hőd? Mennyire?

Na, nem sikerül beszúrnom a görbém. A lényeg, hogy ma felugrott 36,65-re!!!

KépKép
titi_27

Kép

KépKép
titi_27

Szia Titi!
De jó, hogy itt vagy! Nem akarok elszomorodni, így inkább nem is gondolok rá, de szerintem holnapra meg fog jönni!
Ilyen az, amikor az ember beleéli magát.
De most nem is ez a lényeg hanem, hogy karácsony van és van egy boldog kismamánk és ennek őszintén örülök!!!!
Ilyen a görbém:
Kép

Ti viszont nagyon ügyesek voltatok!!! :lol: :lol:

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Én ma csak okosságokkal jövök. :)

Az egyik: ma mesét olvastam a gyerekeknek, és majdnem elbőgtem magam: "Már nem gyűlölte a telet, mert tudta, nem más az, mint az alvó tavasz, és csak pihennek ilyenkor a virágok." Az jutott eszembe, hogy igen, amikor megjön, az csak a pihi időszaka, de jönnek még szebb időszakok is. :)

A másikra is ma akadtam (nekem ma nagyon sokat üzentek az angyalok :) ): valaki két vetélés után mondta a következőt: "Tudom, hogy már valaki kiválasztott bennünket, csak még nem jött el az ideje, hogy világra jöjjön."

Ezek nekem ma nagyon jól estek!

meri

Sziasztok!

CSak egy percre ugrottam be. Köszi szépen a soko sok jókívánságot. Elmondtuk itthon a szüleimnek meg a tesóimnak, szerintem az anyukámank nem sikerült felfogni még, egy kicsit csalódtam a hozzáállásában...
De az ikrem nagyon örül.

Pusz mindenkinek.
verzsike

Sziasztok Lányok!

Szóval megjött 24 napra, hát ilyen még nem történt velem.
Már kisírtam magam. Még Apa is velem könnyezett.
Úgy látszik a december mégsem az én hónapom lesz.

Éva

Kép
balimama

Nem vagyunk egyformák, mindenki másképpen regál, és ahogy írtad, anyukád valószínűleg még fel sem dolgozta az infót! :)
Tessék végre vonalzót cserélni!!! :)
Boldog ünnepeket! :)

meri

Éva!
Biztos csak azért történt, hogy együtt futhassunk neki. :?

meri

Ja, különben meg emlékezz vissza: Verzsike is ezen kesergett egy hónapja! :lol:

meri

Jaj, Éva!!! Úgy szeretném, ha ez nem a mensi jele volna!!! Bízzunk még azért benne!!!

Meri, köszönet az idézetekért!!!

Verzsike, mit jelent az, hogy az anyukád nem úgy állt hozzá? Talán meglepte? Vagy nem tudta még felfogni, nem?! Szerintem eltelik egy-két nap, és olyan örömújongásba fog törni!

KépKép
titi_27

Jaj, Éva, nagyon, de nagyon sajnálom!!! Tiszta szívből!!! De kérlek, próbálj előre nézni, és bízni a következő hónapban.

Teljesen őszintén... számomra meglepő - persze boldogság - lett volna, ha rögtön elsőre sikerül! Remélem, ezért nincs harag!!! Hisz ha jól emlékszem, ez volt a bromo utáni első ciklusod, igaz?

KépKép
titi_27

Éva!
Így most te lettél a párom! A két alacsony hőfokon működő... :) Tudom, hogy csalódás, de türelmesnek kell lennünk.

meri

Most néze, Titi, te mit keresel itt?! Tessék menni apátcsábítgatni!!! :oops: :lol:

meri

Tegnap este már nem tudtam írni, valami gond volt a fórummal...

Meri, itthon vagyok Miskolcon a szüleimnél, úgyhogy sajnos nem tudom most elkapni apát! :( Viszont hazajövetel előtt sikerült!!! :)

Lányok, ma 36.9-et mértem! Egyszerűen nem értem! 16. napon sosem volt ekkora a hőm. Ez a hónap úgy látszik megtréfál. Amikor én még csak most várom a pé-t, még nem is lett volna?! És ilyen magas hőt még sosem mértem a ciklus közepén. Pedig nem érzem magam betegnek. Nem tudom, most mi van.

Kép

Éva, tényleg megjött rendesen?! Nem csak pöttyöztél? Én már annyira azt hittem, ebben a hónapban Te leszel a másik babásunk!

Meri, ez azt jelenti, hogy Neked is megjött rendesen?

KépKép
titi_27

Sziasztok!

Éva :cry: Őszintén sajnálom, nagyon meglepődtem, mikor olvastam, hogy megjött Neked, hisz teljesen meg voltam róla én is győzödve, hogy Te leszel, ill. vagy a következő... Ne keseredj el nagyon, biztos vagyok benne, hogy következő hónapban sikerülni fog!!! Én sajnos nem tudok semmilyen vígasztaló idézetet, vagy tanácsot írni, de hidd el, nagyon együttérzek Veled!!!

Titi! Hűűűű, nagyon szeretnék valamit okosat írni a hőddel kapcsolatban, de nem értem én sem... Viszont én akkor is azt mondom, hogy bízz a megérzéseidben, ha úgy érezted volt már peteérésed, akkor biztosan volt is, és nagyon jó időben voltatok együtt a Pároddal.
Sajnos tény, hogy nem ismerjük egymást eléggé, hiszen csak most csatlakoztam, de szeretném, ha tudnád, hogy én is melletted állok, és Veled vagyok!

Meri! az idézetek nagyon-nagyon szépek voltak, a torkom is összeszorult, miközben olvastam...

Verzsike! Biztos, hogy Anyukádat most kicsit sokkolta a hír, és pár nap múlva mikor már elhitte, felfogta, hogy nagymami lesz, akkor szívből fog örülni Ő is a Ti örömötöknek!!!
Vigyázz magatokra! (de jó ezt így leírni :D )

Velem minden rendben... Azt leszámítva, hogy semmihez nincs kedvem :?

Puszi Mindenkinek!
Vendég

Kis javítás...

"Amikor én még csak most várom a pé-t, még nem is lett volna?!" helyett azt szerettem volna írni, hogy "már lett volna".

KépKép
titi_27

Anna, nekem sincs kedvem valahogy semmihez. Pedig kb 2 körül indulok vissza a drágaságomhoz Pestre, azt azért nagyon várom. De ez a karácsonyi fennforgás mindenhol... úgy szeretném egyszer tökéletes örömmel, meghittséggel várni az ünnepeket, és sosem sikerül.

KépKép
titi_27

Titi, sajnos ezzel én is így vagyok... Ráadásul most is csak gubbasztok, babulok magam elé, pedig annyi dolgom lenne :?
Ja, akartam mondani, hogy nagyon jó a tábla, amit készítettél. Én is budapesti vagyok, és ma van a 12. napom, ha esetleg beírod :roll: Egyébként látszik a vonalzóm? Vagy lehet, hogy rosszul raktam fel?
Vendég

Sziasztok!

Éva!

Nagyon sajnálom,hogy megjött,de nincs baj,mert ez csak az első hónap volt.Bár gondolom azóta már te is túlvagy ezen a rossz érzésen.Tudom milyen,az első hónapban én is szinte biztosan éreztem,hogy babát várok,és mégsem. A másodikban alig,de azért éreztem,hogy most talán sikerült.Na a harmadik ciklusra minden megváltozott bennem.Úgyhogy tereld el a gondolataidat az ünnepi készülődéssel és nyugtasson az,hogy csak egy hónap telt el,és rendben lesz minden. :wink:

Mókuska!

Rendben van a vonalzód!Látszik,meg minden.Ne gubbassz,az nem tesz jót.Inkább süss egy sütit,vagy ilyesmi.

Titi!

De ari vagy,hogy még otthonról is írsz.Örülök,hogy sikerült elkapnod apát.

Meri,Erzsike,Hugi,Ági,merre vagytok?
Remélem Virág már megérkezett kis hazánkba. :roll:

Az én hőm nem sokat árul el.Úgy tűnik,ha tovább alszom,sokkal magasabb a hőm,így abból semmi sem derül ki.Mindig 5 kor mérem,most meg 9 kor és ez az ünnepek alatt is így lesz.Amikor magamtól felébredek,akkor fogom megmérni. :? Kép

Úgy látom,minden hónapban egy kismamink lesz,nem is rossz az arány.Kiváncsi vagyok,ki lesz a következő. :D

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Sziasztok!

Éva! Nagyon sajnálom, tudom milyen rossz érzés a múlt hónapban én is bizti voltam benne, de ne szomorkodj, januárban sikerülni fog. Bizti segít a gyógyszered.

Ági! Vettem műanyag tesztet, ugyanolyat mint amit felraktál. Mikor megcsináltam és a férjemnek megmondtam, h 1600 ft volt, közölte, hogy ő már tegnap is bizti volt a dologban, úgyhogy inkább feltettem volna tippmixre a pénzt... De szerencsére csak hülyéskedett, nagyon boldog ő is.

Muszáj nektek leírnom, anyukám még ma se nagyon hiszi el, megkérdezte, hogy vagyok e rosszul meg hányok e. Mondtam, h semmi bajom, erre közölte, hogy akkor nem is vagyok terhes, mert ő mindhármunkkal végighányta az egész terhességet. Nagyon rosszul esett.

Azt gondoltam, h ő lesz a legboldogabb nagyi, erre ilyeneket vág a fejemhez, h a tesómtól várta, h terhes, meg eszébe se jutott, h én is lehetek. Talán az a baj, h nem ő vette észre, mert mindig büszke volt, hogy ő ezt meglátja egy nőn és most nem. Teljesen elszomorít a dolog.

Apukámnak vendégei voltak, mert ő otthon dolgozik, de fél füllel meghallotta h babám lesz. Utána mondtuk neki, ennyit mondott, hogy hallottam hogy valami ilyesmiről van szó. Nem is gratulált, meg se kérdezte hogy mikor, meg ilyesmi. Mondjuk tőle nagyon nem is vártam hatalmas érdeklődést, de azért mégis. Ma kint az udvaron arrébb kellett rakni apukámnak egy gépét, épp kint voltam és kért h segítsek. Mondtam, hogy talán nekem most nem kellene 50 kg-kat emelgetnem és még neki esett rosszul, hogy nem segítettem.
Nagyon nem értem őket. Anyukám 3 éve szajkózza, h milyen jó lesz, ha lesz unokája, erre meg nem is örül.

De az a lényeg, hogy mi nagyon örülünk, meg a nagymamám is.

Bocsi, hogy ilyesmikkel zargatlak titeket, amikor nektek sokkal komolyabb problémáitok vannak, de csak nektek tudom elsírni bánatom. Olyan jó volt leírni,egyből jobban érzem magam.

Puszi mindenkinek. Remélem sok baba készül az ünnepek alatt, húzzatok bele.
verzsike

Sziasztok lányok!

Most jutottam hozzátok... Annyi dolog van, úgy szeretnék már pihizni is!!!!!!! :twisted:
Nekem sincs karácsonyi hangulatom :( és ez olyan rossz!

Éva,
annyira sajnálom, annyira biztos voltam benne, hogy babád lesz, és annyira gyönyörű volt a görbéd is!!! :cry:
Igen, én is azt irom, fel a fejjel, és neked aztán tényleg nincs mit izgulnod, mert szerintem senki nem szokott olyan szép görbét produkálni, mint te!!!

Verzsike,
neked mégegyszer nagyon Gratula! :)
Az én anyukám se ugrott ki a bőréből amikor megtudta, pedig tudta, hogy próbálkozunk... De nem gondolom, hogy azért, mert nem örül! Sőt, ők azok a leginkább féltenek minket, illetve nekik a legnehezebb felfogni, hogy a kicsi lányuk, már anyuka lesz... :)

Eszter,
ahogy elnézem, ebben a hónapban nem nagyon fogsz tudni a görbédre támaszkodni! :lol:
viszont te érzed a pé-t, úgyhogy csak az ösztöneidben bizz!!!

Titi,
ügyes voltál, eléggé úgy néz ki, hogy időben elkaptad apát! :)

Meri,
az idézetek tényleg nagyon szépek voltak! Köszönjük! :D

Vajon Virág neten keresztül fog jelentkezni? Talizunk akkor valamikor? Tőlem lehet január elején is, csak nem szeretném, ha dumcsi nélkül visszamenne!!!! :(

Lányok,
én azt hiszem most kívánok mindenkinek NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT, mert holnap már nem hiszem hogy idejutok a géphez!
Legyetek nagyon boldogok, ÉS mindenkinek ÁLDOTT ÜNNEPET KÍVÁNOK!

Kép

Millió puszika,
Ági
csné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?