Mi is voltunk UH-n hétfőn. Szonjussal is minden rendben
Finoman szólva rosszul szervezik a vizsgálatokat a második emeleti UH-n. Délelőtt 11-től negyed óránként 2 babaát berendeltek "kívülről", majd 11 óra 3 percker letoltak 9 babát a csecsemő osztályról. Nem sokkal 12 előtt jutottunk be. Ott már tovább tartott levetköztetni és felöltöztetni, mint az egész vizsgálat. Nem igazán értem, hogy miért pont akkor hozzák le a manókat az osztályról, amikorra már vannak előjegyezve vizsgálatok. Ezt meg is kérdeztem a doktornőtől, de ő sem tudta rá a válszt
Megkaptam Edinától a bejgli receptet (Nagyon köszi neki!), holnap kipróbálom. Majd beszámolok az eredményről.
Danca egyre rosszabbul viseli, hogy itt van Szonjus. Egyre agresszívabb. Ma közölte szoptatás közben, hogy most már elég, Szonja menjen aludni. Éjszaka is egyre többször felriad, és úgy üvölt, hog képtelenség megnyugtatni. Ha ottmaradok vel akkor is csapkod és kiabál. Nem hajlandó lefeküdni, csak úgy lehet visszaalatatni, ha magamhoz szorítva lefekszem vele együtt. Ilynekor még kb. 15 percig üvöltve dühöng, majd belealszik... Elég riasztó. Majd megszakad érte a szívem. 27-ére kaptunk időpontot az alváslaborba a Madarász utcai kórházban. Kíváncsi vagyok, mit fognak javasolni. Bár szinte biztos, hogy ott nem fogja produkálni.
Szonjával nálunk is alakulnak az éjszakák. Tegnap reggel fél hatig aludt. Lehet, hogy előre ittam a medve bőrére, mert ma megint 4-kor kelt
Teszek fel újabb képet, bár most már ennél is pufókabb. Szerintem már 4,5 kg is megvan. Majd vasárnap lemérem.
Jó éjszakát és jó karácsonyi készülődést mindenkinek!
Judit

[/

[/url]