A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2006 végén kezdünk próbálkozni

Sziasztok!

Meri, most olvastam, hogy nem szedted be a clostyt.

Képzeld én is úgy voltam, hogy (mint utóbb kiderült) az utolsó vérzésem előtt barnáztam, amit még sose meg volt egy halványka pozitív tesztem. Elrohantam dokihoz, aki azt mondta még nem tud semmi gyógyszert adni, hogy a lehetséges baba megmaradjon, mert még nem kimutatható a terhesség.
Ezután elmentem egy másik dokihoz, akinek elvittem a hőgörbém. Volt rajta peteérés, azt is mondta rá, hogy szép görbe, de felírta a clostyt. Kiváltottam, de nagyon sokat agyaltam rajta, hogy beszedjem-e. Végül nem vettem. Ugyanúgy voltam mint te, valami azt súgta nem kell az nekem.
Az élet engem igazolt, mert dec. 1-jén már nem jött meg :D

(ja és nekem közben volt egy késői uh-s tüszőnézés, amikor a clostys doki közölte, hogy nem volt peteérésem) :shock:

Kép
Kép
robcsi03

És folyamatosan frissítgetem a lapot is, nézegessétek időnként!

meri

Húúú, Robcsi, először is gratulálok neked!!!!

És nagyon köszönöm, hogy ezt leírtad. Mondjuk nekem most "rendesen" megjött, tehát nem valószínű, hogy bármi ilyesmiről lenne szó, de tudom, hogy nagyon ritkán hallgatok a megérzéseimre, mindig mindenről én akarok dönteni, hát most így éreztem.... Majd később meglátjuk, miért is kellett így tennem. :)

És annyira jó, hogy ezek a topikok ilyen átjárhatók!!!! :)

meri

Várj csak! A clostit a vérzés alatt kellett volna elkezdened szedni, ugye? Ezek szerint, amikor utoljára véreztél, a bab már megvolt? Bocsi, ha nem értem, de kifejtenéd ezt? :oops: :)

meri

Lányok!

Micsoda élet van ma a topikon!

Eszter!
Gyönyörű a kisfiad és mennyire hasonlít rád, főleg a mosolya!

Meri!
Akkor most nem kezded el szedni a clostit? Vagy még gondolkodsz?
Megértelek, nekem is mindennél fontosabb most az ünnep békéje. Egyébként, talán ez a nyugalom fogja meghozni nálad a várt eredményt.
Még nem csináltam új vonalzót, mert azzal voltam elfoglalva, hogy a ferti nem akarja idítani az új ciklust. Én sem akarnám, de kénytelen vagyok.
Szörnyen érzem magam, annyira görcsöl a hasam, mint még soha és egész éjjel alig aludtam. Remélem nem gyulladás lesz. Most valahogy nem hiányozna.
A két ünnep között megtudom hogyan alakultak a hormonjaim a ciklus alatt.
Nálunk egyébként teljes a káosz, az összes szobát belakta a kicsi fiam a játékaival, nem győzök pakolni. Apa meg a nappaliban építi be az új fénycsöveket az akváriumba és vett egy óriási teljesítményű külső szűrőt.
Hát nem éppen karácsonyi program, de neki örömet okoz és máskor nem nagyon van ideje.
Talán nem is bánom, hogy megjött. Jó lenne megnézni a pajzsmirigy hormonjaimat mielőtt teherbe esek, ha egyáltalán esek (most nagyon pesszimista vagyok).

Titi!
Egyelőre úgy tűnik, nekem jó lesz az időpont a találkozóra.
Azt hiszem nem zavarom Virágot, de remélem ő is el tud jönni!

Éva

Kép
balimama

Szia Éva!

Szerintem sokan vagyunk így, akikaz ünnepeket egy kicsit saját maguknak, a saját kedves időtöltéseiknek szenteleik, mert máskor nem nagyon van rá idő. :) A lényeg, hogy otthon vagyunk mindannyian. :)

A clostit tegnap kellett volna elkezdenem, de nem kezdtem. Sokat rágódtam rajta, de most már döntöttem. :) Mit veszíthetek? Max. egy hónapot. :) Ismét halálosan nyugodt vagyok. :) Kezdek nagyon gyanús lenni magamnak. :)

Éva! Ne legyél pesszimista! Minden rendben lesz! Próbálj meg te is valami másra koncentrálni! Például meghallgattad már a számot, amit feltettem?

meri

Köszönöm Meri!
Már sokkal jobb!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok Lányok!

Most indulunk Komáromba, holnap estig nem leszek.
Mindenkinek szép és nyugodt napot kívánok, ugyan sajnos hó nem esik és hideg is van, viszont gyönyörűen süt a nap és remélem ez így is marad!

Éva

Kép
balimama

Sziasztok!

Éva nagyon ari vagy. Nálunk is az első unoka a mamák szíve csücske, de ez néha nagyon kijön, ezt én nem szeretném.

Meri! Kösz hogy feltetted a számot, a szöveg nagyon tetszik. Sajna majd csak holnap tudom meghallgatni, mert most itt vagyunk a szüleimnél, itt örülök, ha egy picit idejutok írni nektek. Biztosan van vmi oka, hogy úgy érezted, nem kell gyógyit szedned, szerintem jól döntöttél.

Titi! Tessék belehúzni, lehet hogy nem is 20-án volt az a pé.

Én mindenképp megyek 29-én.

Képzeljétek, tegnap este jöttünk haza a férjeméktől és egy vaddisznó nekiszaladt az autónknak. Teljesen összetört az eleje. Annyira nincs szerencsénlk ezzel, fél éves sincs az autó és ugyanazon az útszakaszon már másodszorra törik össze, és sose a mi hibánkból. De a férjem nagyon jól viselte, olyan aranyos volt, folyton csak azt mondogatta, nyugodjak meg, most csak ő idegeskedhet, én nem, mert még vmi baja lezs a babának.

Most csak ennyit tudtam írni, anyukám már vagy háromszor szólt, hogy menjek segíteni… Két ünnep közt szerencsérenem dolgozom, egész nap itt leszek.

Pusz mindenkinek. Erzsike
verzsike

Sziasztok lányok!

Jaj, de jó, szépen alakulgat a létszámunk.

Akkor Eszter, Verzsike, Éva eddig tuti, és a másik topikból is bízom benne, hogy tudnak jönni néhányan.

Éva, elmellőztelek volna már? A csudába, meg akartam azért írni Virág számát... 29-én pedig természetesen ő is ott lesz, azért is csináljuk elsősorban most ezt a talit. Húúú, de rég beszéltünk már erről!

Verzsike, van Cascotok? Mert csak akkor fizet a biztosító, ugye?! Remélem, azért helyrehozható a kár az autóban.

És anyukádéknál van valamiféle változás? Lehet, hogy csak akkor fogják elhinni a babát, ha majd UH felvételt viszel nekik!

Meri, még egyszer köszönet a számért, amit feltettél, én meg is hallgattam még tegnap a rokonoknál suttyomban egyedül. Így könnyebb is elviselni a mostani lelkiállapotomat.

Ugyanis sajnos nem jött össze az akció a párommal, így aztán hagyom a csudába ezt a hónapot. Kicsit rosszul érint, mivel úgy akartam teljes erőbedobással próbálkozni most, de sajnos ez nem csak rajtam múlik. Tegnap beszélgettünk a problémáról, és azt mondta, őt nyomasztja a "feladat teljesítése". Hogy folyton arra gondol, vajon sikerül-e, meg ilyesmi. Szóval muszájnak tekintheti a szexet, és ez nagyon nem jó. Csak nem tudom, így akkor hogy lesz a következő hónapban. Akkor is sűríteni kell félidőben, és ha akkor sem lesz hajlandó, akkor azért biztos hogy lesz belőle vita. Nekem is nagyon nehéz, de mivel én nagyon-nagyon akarom a babát, valahogy át tudok siklani a lelki bajok felett arra a kis időre, amíg együtt vagyunk. Néha eszembe sem jut akkor. Valahogy neki is így kellene. Nem tudom, miért nem működik. Szomorú vagyok.

Szóval, ilyen a görbém...

Kép

Ne haragudjatok a negatív hangvételért!!! :(

Ja, tegnap megnéztem a National G-on a műsort!!! Húúú, de szupi volt!!!

KépKép
titi_27

Titi!
Kérlek, ne haragudj meg azért, amit most írok, próbáld kihalani belőle a segítő szándékot!!! Szerintem neked kellene picit változtatni. Tudod, azért merek neked ilyeneket mondani, mert nagyon hasonlítunk. Én is mindig azt hiszem, hogy ha valamit nem tervezek meg előre jó alaposan, és nem irányítom végig a folyamatot, akkor nem fog sikerülni. Ez az életben általában hasznos tulajdonság, mert sosem számítunk külső segítségre, ha meg mégis jön, az csak plusz. DE! A babáról NEM MI döntünk!!! Egy picit muszáj átengedni magunkat a sors akaratának! ÉN tudom, hogy nagyon nehéz, de én most ezt akarom nagyon: kiengedni az irányítást a kezemből, picit visszavenni a tudatos részekből! Tudod milyen nehéz volt nem beszedni a clostit: az agyas énem simán megmagyarázta, hogy miért is lesz az jó, vmi más viszont azt súgta, most nem kell. Nagyon nehéz volt az utóbbira hallgatni, mert az megmagyarázhatatlan... Viszont jó érzés volt utána az érzés, hogy le tudom győzni önmagam! A baba maga olyan megmagyarázhatatlan csoda!!! Hagyjuk, hogy ez a csoda megtörténjen, és ne kényszerítsük ki! Főleg ne mindenáron! Titi, gondold végig: jelenleg a párod a legfontosabb az életedben, semmibevennéd az ő érzésit, semmi nem számít, csak hogy a baba jöjjön, és most rögtön azonnal jöjjön? Hidd el, tudom, hogy borzasztó nehéz!!!! De próbáld egy kicsit a sorsra bízni magad! Próbálj kicsit lazítani! Hagyd apát kicsit oldódni! Hangolódjatok újra egymásra! A baba akkor fogja érezni, hogy mindeketten felkészületetek rá, és jöhet, ha egyikőtökben sincsenek már kétségek, feszültségek! Hagyd egy picit, hogy csak úgy TÖRTÉNJENEK veled a dolgok!

Ha megharagszol a nyíltságomért, akkor sem bánom, hogy leírtam, mert úgy ÉREZTEM, hogy ezt kell tennem. :)

meri

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy ismét bepofátlankodom Hozzátok! :oops: Csak azóta is olvasgatlak Titeket, és most úgy érzem le kell írnom titinek, a mi sztorinkat!

Titi!

Ne haragudj, hogy így ismeretlenül is írok Neked! Most olvastam, amit Meri írt, és úgy érzem, igaza van, vagyis, ha visszagondolok a saját sztorimra baba téren, teljesen igaza van: az volt velünk, hogy 2004 márciusában elkezdtünk "dolgozni a babaprojekten" . De folyamatosan nézegettem a PG53-at, és amikor úgy láttam, akkor akcióztunk, szinte kötelező jelleggel. (hőmérőzni nem tudtam a 12-24/ 12-48-as munkarendem miatt). Nem sikerült, így októberben visszamentem a dokihoz, hogy mondjon már valamit!!!Azt mondta, hogy várjuk meg az 1 évet, és ha addig semmi, akkor márciusban elkezdjük a kivizsgálást. Megnyugodtam, valahogy beletörődtem abba, hogy legkésőbb márciusban megtudjuk mi is a gond! És abbahagytam a Pg53 nézegetését, és a számolgatást és mindent. És akkor voltunk együtt, amikor jól esett. Aztán dec 8-án jött meg utoljára és januárban már úgy mentem a dokihoz, hogy 5 hetes terhes voltam. És 2005. szeptemberében megszületett Peti!
Ne haragudj, hogy így leírtam, ami velem történt, csk gondoltam, hátha segít Neked is kicsit megnyugodni, és elhinni, hogy akkor is jönni, fog a baba, ha nem minden gondolatod és cselekedeted Ő körülötte forog. Kérlek ne vedd kioktatásnak, vagy okoskodásnak, amit írtam, csak segíteni szeretnék.

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

bocs, tit= Titi :oops:

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki!
Miért nem jössz közénk gyakrabban? :)

meri

Sziasztok,

csak gyorsan bejelentkezek, mert nálunk folyamatos a vendégsereg.
Tegnap apukámék voltak itt, ma a párom fiai holnapig...

Nekem is jó a 29, bár nekem Titi nem üzent :(

Holnap hozok nektek uh képet!!!!! Megyek integrált teszt első vérvételére és 3D-s ultrahangra!!! :D
Jelentkezem, délután-estefelé.

Millió puszi,
Ági

Éva,
annyira sajnálom... De legalább nincs méhen kívűl sem!

Erzsike,
vigyázz magadra nagyon! :lol:
csné

Ezt kölcsönvettem egy másik topikból, de annyira kedves!!!

Üzenetek: 417
Elküldve: 2006 December 22 Péntek - 11:27

--------------------------------------------------------------------------------

"Egy fa gyökerei közöt lakott Kippkopp , a gesztenyefiú és Tipptopp, a gesztenyelány.
-Úgy szeretem ezt a kuckót!-szólt Kippkopp egy napon.
-Szép, szép....-sóhajtott Tipptopp-csak hiányzik belőle valami.
-Ugyan mi?
-Hát...egy gyerek.
-Ezen könnyen segíthetünk!-kiáltotta Kippkopp.
-Azt hiszem, éppen megérett a vadgesztenye!
Odasiettek a gesztenyefához, de csalódottan látták, hogy a fa alatt csak néhány tüskés, zöld gömböcske hever. A tegnapi vihar sodorta le őket a földre.
Tipptopp belekukucskált az egyikbe, és döbbenten suttogta:
-Kippkopp! Nézd! Mintha volna benne valaki!....Éppen ilyet szerettem volna!-örvendezett Tipptopp."
( Marék Veronika: Kippkopp gyerekei)

meri

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk..... Olyan sűrű volt most ez a karácsony, hogy nem volt időm írni. Sajnos most sem tudok visszaolvasni, de remélem nem maradtam le semmiről.

Én megkaptam a Jézuskától amit kértem, mivel 25-én reggel megjött. Általában 26 és 31 nap között jön meg, és nagyon örültem, hogy most a 26. napot választotta és nem kell még 5 napot várni.
Úgyhogy indulhat a babaproject!!!! Bár én úgy vagyok vele, hogy nem erőltetem a dolgot, csak akkor szeretkezünk majd amikor jól esik, és ha ez nem pont peteéréskor lesz, akkor majd a jövőhónapban, vagy azután. Nem akarom, hogy csak a babagyártásról szóljanak ezek a pillanatok. Szerintem, ha egy baba még nem akar jönni, akkor minden praktika kevés hozzá, hogy összejöjjön, ha pedig jönni akar, akkor az ellen meg nem lehet védekezni /bár nem is akarok :lol: /

Ne haragudjatok, hogy most senkinek nem írok semmilyen személyeset, de mivel nem olvastam el kivel mi történt, így sajnos nem tudok mit írni.
Ha valami fontosról lemaradtam volna azért szóljatok légyszi! :shock:

Remélem mindenkinél jól teltek a karácsonyi ünnepek, és akiknek most volt a belehúzós napjuk, azok apait-anyait beleadtak! :wink:

Ha minden igaz mostmár fogok tudni jönni, és újra belerázódok én is az eseményekbe!
További szép estét mindenkinek!

Little /Ildi/
Vendég

Ági, most látom, hogy tudsz jönni. Kaptam egy új telefont, és sajnos a másikban maradt a számod, így nem tudtam hamarabb üzenni. De a lényeg, hogy itt is megtaláltad a tali hírét, és szuper, hogy tudsz jönni!!!! Már nagyon várom!!!

Meri, dehogy haragszom! Sőt, nagyon köszönöm a leírtakat! Tudom, hogy igazad van! Rám fér néha a fejmosás, és a kemény szavak, hisz tudom, hogy egy külső szemlélő mindig tisztábban látja a dolgokat! Nem vagyok sértődékeny típus, általában inkább elgondolkozom a nekem szánt mondatokon, és igyekszem okulni! Még egyszer köszönöm!

Amit hozzátennék... szeretném az életre bízni a babát, de mivel - ezt már írtam többször is - nagyon-nagyon ritkán vagyunk együtt a párommal, így szerintem ha nem tennék érte többet, akkor nagyon sokára jönne magától. Az esküvő után úgy voltam vele, jön, amikor jönni akar, és fél évig csak akkor voltunk együtt, amikor kedvünk szottyant - sajnos nagyjából havonta kétszer, és akkor sem félidőben - így januárban el kezdtem célirányosan terelgetni az együttléteket. Így jött a baba rögtön elsőre! Ezért nem szeretném a véletlenre bízni, mert félek, hogy nem jönne. Tudom, hogy ez nem így van, mert jönne, úgy alakulna, ahogy lennie kell. Csak félek!!! Nagyon félek, hogy kicsúszok az időből, és nem lesz három baba, csak egy, stb. Tudod, mik a félelmeim. Igyekszem, nagyon igyekszem lazábban kezelni a témát, ezért is vagyok most úgy, hogyha a párom már nem akarja, akkor nem erőszakoskodom. Ezért írtam, hogy ennek a hónapnak itt van vége. Mármint az általam - a baba miatt - akart együttléteknek. Aztán majd lesz valahogy. De nem fogom bírni megállni, hogy a következő hónapban is ne összpontosítsak a félidőre. Érted, Meri, hogy mik az aggályaim? Ha alapból többet lennék együtt, pl heti egyszer, kétszer, akkor a fene se bánná. De mivel ez nálunk nem így van, így nem merem a véletlenre bízni!!!

KépKép
titi_27

Sziasztok Lányok!
Már egy ideje veletek vagyok szinte minden nap, de most vettem csak erőt és bátorságot, hogy írjak is. Nagyon örülök, hogy egy hajóban evezhetek veletek, hasonlóak a "gondjaim". Kapcsolódhatnék hozzátok?
Vendég

Szia Mororo!
Hihi, megint én vagyok az első! Üdv köztünk!

meri

Mennyi ideje olvasgatsz minket? Láttad a honlapunkat is? Abban mindannyian bemutatkozunk néhány mondatban.

Te is írhatnál magadról...

Mesélj!!!

meri

Jaj, Titi! Az a baj, hogy túlságosan is át tudom élni, amit érzel!!! Mi is elég összevissza voltunk együtt eddig. Nekem annyiból jobb a helyzetem, hogy apa mintha jobban értené az érzéseimet, és "igyekszik"... De nekem is sokat jár azon az eszem, hogy mindent meg kell tennünk a babáért... AZtán a következő gondolatom már az, hogy már megint túlszervezem a dolgokat. :( Csak gondoltam, hátha legalább egymásban erősíteni tudnánk ezt a lazaságérzést... :)

meri

Szia Little!
(Ne haragudj, nem tudok Ildit írni, mert az már van :) )

Már kezdetm megijedni, hogy eltűntél, de valszeg csak kihagy az agyam: biztos mondtad, hogy nem jössz. :)

meri

Sziasztok!

Jajj de elfáradtam.Ma anyósoméknál voltunk.Egész jól sikerült.Nálunk is volt egy beszélgetés,és még így is sok apának az időzítés,hogy egyáltalán nincs.na ez már sok nekem.Szóval mi nem olyan ritkán vagyunk együtt,csak ha fáradtak vagyunk,akkor nem,és én egyáltalán nem időzítek ebben a hóban.Apa pedig azt hiszi,hogy igen,és hogy elvárom,hogy teljesítsen,meg már nem is őt kivánom,,csak a babát akarom.Hát nem semmi,mert én tényleg nem.Oly annyira,hogy azt sem tudom,mikor volt,vagy lesz pé-m.Mindegy,beszélgettünk és talán megértett.A legjobban a doki nyomasztja,mert azt hiszi,érzi,azért viszem,mert okolom,amiért nem tud 2 hónap alatt gyereket csinálni.Na ennyit a pasikról.Megpróbáltam megmagyarázni neki,hogy én pl könnyes szemmel néztem az UH-on,hogy van pé-em,pedig a hüvelyi UH nem egy kellemes vizsgálat.Neki meg csak a spermiumait szeretnék megnézni egy laborban,nem értem,miért fáj ez így.Persze jön ő magától,csak másként élik meg lelkileg a férfiak ezt az egészet mint mi.Nagyon másként.Szóval Titi,kitartás,az én férjem a tizedét sem viseli,mint a tied :lol: .Nem semmi,hogy a közös célért mennyire kell pszihológusnak is lenni egy házasságban.De hát ez van.Nagyon várom a találkozót. :D
A hőgörbém aggaszt.Én ugye 5-kor szoktam egyébként mérni.Most 6-kor keltem,36,4-et mértem.Az eddigiekhez mérve gondoltam,akkor ma lesz,van pé-m.Majd visszaaludtam és 3 órával később már 36,8-al ébredtem.Ez nagyon nagy külömbség és mindíg ilyen magassal kelek,ha tovább alszom.Szóval semmit sem értek ebből.Csak azt szeretném igazából tudni,hogy vol-e már pé-em.És,hogy melyiket irjam a ferti-be,mert bármely érték kerül be,akkor is lukas karikás lesz,csak valahogy ez nem érthető nekem.Nektek is ilyen nagy a difi a hőben a nap külömböző szakaiban?Bocsi a regényért.

Puszi

Eszter

Kép

Kép
anubias

Eszter!
Nekem nincs ekkora különbség soha. Annyira soha, hogy 36,8-ig el sem jutok :) Szerintem hagyd a fenébe a mérést az ünnepek alatt, ha nem tudsz belőni egy állandó időpontot! Olyat sem tudsz csinálni, hogy mondjuk mindig 9-kor méred? Feldobnád az eddigi görbéd, hátha attól okosabbak leszünk?

meri

Szia Mororo! Üdvözöllek köztünk! tényleg írhatnál magadról, ahogy azt már Meri is írta!

Meri! Írtam, hogy valószínűleg nem fogok tudni jönni az ünnepek alatt, mert mi ilyenkor jövünk-megyünk. De örülök, hogy neked eszedbe jutottam, és hiányoltál! :lol:

Titi! Milyen találka lesz? Hol, mikor? Biztos írtad, csak most olyan lusta vagyok, hogy nincs erőm visszaolvasni!
Egyébként meg azoknál a pároknál akik ritkábban vannak együtt, sokkal nagyobb a valószínűsége a gyors teherbeesésnek! :lol: Ezt olvastam. Ilyenkor ugyanis van idő arra, hogy a spermiumok jól megérjenek, és életképessebbek legyenek! A három gyerekről meg még egyáltalán nem vagy lecsúszva!!!!!

Eszter! A férfiak teljesen máshogy gondolkoznak és máshogy élik meg a dolgokat mint mi. Mi nem értjük őket, ők meg minket. :lol: Ezért nehéz velük egy kicsit. Tudod, ők a fejek, mi a nyakak, de a fejet a nyak mozgatja! :lol: :lol:
Az én férjem a terhesség velejárójától retteg, hányás, rosszullét stb. Ja, meg attól, hogy most már neki kell a macska wc-jét takarítani! :lol:

Na én megyek, mert már napok óta alig alszom!

Puszi

Little
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm, hogy jöhetek közétek!
Eddig még sohasem írtam, sehol se regisztráltam magam, úgyhogy nagyon új vagyok...
2005-ben mentem férjhez, azóta nem védekezünk. Nem beszéltünk sokáig a baba témáról. Mindketten tudtuk, hogyha jönni akar, akkor nagyon fogjuk szeretni és felőlünk bármikor jöhet. Aztán nem jött. :cry:
Persze a kapcsolatunk nagyon régi, ezért a házaséletünk nem volt valami borzasztóan aktív.
Nyár végén komolyan elbeszélgettünk a férjemmel, és elhatároztuk, hogy most nagyon elszánjuk magunkat, és tudatosan készülünk a babavárásra. Néhány hete felkerestem ezt a babanetes oldalt is, így találtam RÁTOK. Novemberben elkezdtem mérni a hőmet, és becsületesen, pontosan mindig a megszokott időben mérem is. (Bár most még nagy a zavar, talán a következő hónapban jobban eligazodok rajta.) Ebben a hónapban sokat voltunk együtt, és bizony az együttlétek alatt a gyerkőc jár a fejemben. A férjem is van vele.
30 éves leszek nemsokára és kettő gyereket szeretnénk, ezért mostanában olyan érzés kerít hatalmába, hogy versenyt futok az idővel.
Magamról ennyit. Köszi, hogy elmondhattam nektek! Remélem, nemsokára jobban megismerlek majd benneteket....és ti is engem.
Vendég

Sziasztok, Lányok!

1 órába telt, amig elolvastam az irásaitokat. :D Nagyon jó igy jönni, habár voltak nagyon rossz hirek is, amit egyáltalán nem gondoltam.

Például, Éva: nagyon sajnálom, hogy ebben a hónapban nem jött össze – pedig biztos voltam benne, hogy az érzéseid nem csalnak. Azért ne felejtsd el, hogy ez volt az első hónap – és az idegességek is közrejátszhattak.... és még valami: nem szabad pesszimista lenni!!!!!

Mororo, örülök, hogy te is kapcsolódsz hozzánk. Érezd jól magad köztünk, és irjál többet magadról, el is küldhetnéd Merinek a bemutatkozó leveled, hogy bekerülj az oldalunkra! Esetleg a hődet is feltehetnéd.... hányadik napon jársz?

Viki27, ha kedved van, te is csatlakozhatsz hozzánk!

Annát nem láttam, hogy irt volna mostanában – tud valaki róla valamit?

Látom, hogy találkára mentek – sajnos én nem tudok ott lenni, de gondolatban veletek leszek...

Erzsike, az egyik barátnőmnek is igy reagálták le a szülők, amikor bejelentette, hogy pozitiv lett a teszt, és most nagyon szeretik az unokát. Nem kell elfelejteni, hogy az ők idejükben nem lehetett tesztet kapni, igy szerintem nem is nagyon biznak benne. A félelem is közrejátszódhat, hogy mi van, ha a teszt csal, és ők nagyon beleélik magukat..... Ne zavarjon, hogy nem mutatják ki az érzéseiket – annak is eljön az ideje – csak örülj, mert van minek! Mikor kapunk képet tőled is?

Meri, az oldalunk első lapján azt irja, hogy Ági érezheti a pocakjában a babót..... beirnád Erzsikét is? Köszi

Ági, türelmetlenül várjuk a képet!!!

Eszter, mindenkinél másképp ingadozik a hő. Nálam például nincs nagy különbség a nappali és a reggeli hő között, de ha megnézed a görbéimet, akkor látszik, hogy egész hónapban nagyon alacsony a hőm. Szerintem, azt a napot, amelyiken nagyon nagy volt a változás, hagyd ki a görbéből.

Most pedig magamról egy kicsit: ez a néhány nap alatt nagyon egymásra hangolódtunk a párommal – azt is mondhatom, hogy rengeteg szeretetet kaptam. Tudom, hogy ez nagyon jó, viszont a görbém szerint még nem volt pé-m. Lányok, lehetséges az, hogy a 21-22. nap körül legyen pé, és mindig pontosan 29. napra megjöjjön a miki????? Erről tudtok valamit?
Még azt is megfigyeltem, hogy hiába aludtam 10-11 órát, mégis nyomást éreztem a fejemben, mint amikor nagyon fáradt vagyok, és néha a szédülés is környékez. Talán valami virus környékez?????

Bocsi, hogy nem irtam mindenkinek, de éppen hiv valamiért a főnök.

Pusz mindenkinek

KépKépKép
ildiko74

Jó reggelt lányok!

Újra a munkahelyen... pedig olyan álmos vagyok! Jó sokáig voltunk fenn az éjjel!

Ma kicsit jobb kedvem van! Köszönöm Nektek lányok, hogy folyamatosan öntitek belém a lelket!

Eszter, én is csak annyit tudok mondani, mint Meri, ha nem tudod mindig ugyanakkor mérni, akkor hagyd a csudába ebben a ciklusban a hőmérőzést, mert így bizony nem fog kiderülni. Beállítani pedig sajnos lövésem sincs, hol kell a fertilityben. Én igyekszem megoldani a 7.30-as hőmérőzést minden reggel, ami eddig sikerült is. Igaz, könnyen alszom vissza utána. De egyszerűen úgy bosszantana, ha átaludnám, vagy nem mérném. Ez már hozzá tartozik a napomhoz.

Szóval nem csak nálunk probléma ez az időre akciózás?! Mármint hogy ez aggasztja a férjeinket. Valahol annyira meg tudom érteni őket, biztosan úgy érezhetik, hogy csak arra használjuk őket, meg csak a baba miatt akarunk szexelni velük. Pedig nem, csak csúnyán mondva: "két legyet egy csapásra".

Hozom a görbém, ami elég érdekes:

Kép

Eszter, nem teszed fel azért a Tied is? És jegyezd meg mellé kérlek, hogy melyik nap mikor mérted a hőd!

KépKép
titi_27

Akkor még egyszer, Little kedvéért, és hátha valaki más sem tudott annyit visszaolvasni...

December 29, 17.30 - Árkád 2. emelet Gelatino fórumtali!!! Ugyanis Virág itthon van Füssenből, végre megismerhetjük. A másik topikban én pl 1 éve ismerem, de még személyesen nem volt szerencsénk talizni.
Aki tud, az jöjjön!!!

Eddig aki tuti: Csné (Ági), Anubias (Eszter), Balimama (Éva), Verzsike (Erzsike), Virág, Jómagam, és a másik topikból még három kedves ismerős.
(Akit kihagytam véletlen, attól sűrű elnézést kérek!!!!!!)

Nagyon bízom benne, hogy tudtok még csatlakozni hozzánk néhányan!

KépKép
titi_27

Titi, a gőrbédhez nem tudok hozzaszólni. Általában a beágyazódáskor csak 1 napra esik le a hő, de ki tudja. Az is megtörténhet, hogy a tegnap volt pé-d – ezért jó, hogy mindenképp együtt voltatok :) – drukkolok neked, hogy ezután az egekbe szökjön a grafikon, és egy ++++++++ teszttel végződjön a ciklus!!!!

Eszter, én is kiváncsi lennék a gőrbédre – úgy, ahogy van!!!

Meri, nekem sincs nagy különbség: amióta vezetem a görbét, ha leszámitjuk azt a 2 napot, amikor fájt a torkom, a legmagasabb hőm 36,5 volt. Szerintetek ez normális? Egy kicsit kezdek parázni...

Little, miért nem vagy feltéve az oldalunkra? Nem küldtél anyagot Merinek?

Még beszúrom a görbém, habár megint nem mond semmit:

Kép

KépKépKép
ildiko74

Ildikó, kíváncsi vagyok, hogy alakul holnap a hőd. Biztos felszökken!

Hogy mikor volt pé-em... magam sem tudom. Nem igazán értem. Eddig olyan szép volt a görbém, de most ez! Nem tudom hova tenni. Mindegy.

Te is dolgozol két ünnep között?

KépKép
titi_27

A két ünnep között rendes munkaprogramunk van. Irhatnám, hogy sajnos, de örülök, mert igy legalább végigolvashattam amiket irtatok, és egy kicsit én is köztetek lehetek - és még azt sem mondhatom, hogy megöl a munka :D
Amúgy, nagyon gyötör az ámosság - alig tudom nyitvatartani a szemem, közben még könnyezik is a megerőltetéstől - a kolléganőm az elöbb meg is jegyezte, hogy nagyon fáradt szemeim vannak.

Szerintem, ha még 2-3 nap fennmarad a hőd, akkor a ferti átpakolja a pé-t 26-ra.

Az én gőrbémtől már nem is merek semmit várni....

KépKépKép
ildiko74

Hát, akárhogy is legyen a pé-d, teljesen mindegy, hisz szépen voltatok együtt!!! Irigykedem is emiatt! Nekem meg lehet izgulnom, hogy nehogy átrakja későbbre. Bár így, hogy tegnap összejött... mindegy, csak baba legyen! :)

Amúgy mivel foglalkozol?

Igen, én is szeretek két ünnep között dolgozni, ilyenkor azért kicsit lazább, több időm van köztetek lenni.

KépKép
titi_27

Sziasztok!

De jó végre itt :D Anyukámnál voltunk, ma reggel jöttünk haza. Húúú, visszaolvasgattam én is mindent...

Éva, nagyon-nagyon és szívből sajnálom, hogy megjött... :cry:

Ági, nagyon kíváncsi vagyok a kis babókád uh képére :D

Eszter, olyan aranyosak a képek, amiket felraktál! Szép kisfiad van nagyon! Ha egyszer nekünk is fiúnk születik, mi is Bálintnak fogjuk elnevezni. :wink:

Ildi! Szívből remélem, hogy nem bújkál benned semmiféle vírus... :wink: Én úgy tudom, vagyis a dokim úgy mondta, hogy bármikor lehet peteérés... Van, hogy 1 hónapban többször is... Sőt, olyan is előfordulhat, hogy orgazmus hatására lökődik ki egy petesejt :oops:

Little, örülök, hogy megjött, és mostantól mehetnek a dolgok élesben! Drukkolok Neked is nagyon!!!

Meri! Bárcsak én is olyan nyugis lennék, mint Te, nagyon irigykedem az optimizmusodért! És az idézetek... :)

Titi! Most nem tudok sokat írni, de megértelek nagyon, hisz nálunk sincs túl gyakran akciózás, így aztán néha én is baromi rámenősnek, és erőszakosnak tűnhetek a Párom szemében... De, sajnos tényleg, ha én sem intézkednék így akkor pár évbe beletelne, mire babánk születne...

Verzsike, nagyon meglepődtem Édesapád hozzáállásán, hogy megkért ugye, segíts neki cipekedni... Háááát, erre csak azt tudom mondani, hogy a férfiak olyan vizuálisak... Amit nem látnak az nincs is... Ha már szépen elkezdesz kerekedni, vagy lesz egy babaformájú uh képed, bizti minden megfog változni!

Én is üdvőzlöm az újakat!!! :wink:

Rólam annyit, hogy 24.én a reggeli hőm lement 37.3ról 36.8ra, úgyhogy... :oops: Jajjj, nagyon reménykedem, hogy ez a hónap sikerült, vagyis sikerülni fog nekem is! Én sajnos nem tudok menni a találkozóra, elutazunk a Párommal...

Puszi mindenkinek!
Vendég

Óóó, Anna, sajnálom, hogy nem tudsz jönni a talira...

Szuper, akkor ezek szerint meg volt a pé. És remélem, volt hozzá akció is!!! Na, és merre utaztok???

KépKép
titi_27

Ja, és Éva! Így utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!

Kép
Vendég

Igen, nagyon meghitt Karácsonyunk volt - azt is mondhatom, hogy nagyon sok szeretet kaptam, ami szerintem a leglényegesebb :D - ez főleg akkor figyelemreméltó, hogy már 7 éve ismerjük egymást.

Ti szerintem pont jó időben voltatok együtt, bármikor is volt a pé-d - ezért ne izgulj.
A mi együttléteink, a görbe szerint, nem hiszem, hogy eredményesek lesznek, de most ez nem számit, hisz nagyon jól éreztem magam :D

Köztisztviselő vagyok - az iwiw-en irja az intézmény nevét.
Azt, hogy mivel foglalkozok, elég nehéz behatárolni, mert mindig más probléma van, amit meg kell oldani....vagy az embereknek van problémájuk, vagy a helyi intézményeknek, önkormányzatoknak amivel hozzánk fordulnak, vagy a kormánynak van kérése....

Mindenesetre, most nyugis a hangulat :D

KépKépKép
ildiko74

Jaj, hisz már írtad, hogy köztisztviselő vagy! De butus vagyok.

És szerintem pedig akármikorra is fogja tenni a pé-t a fertility, tökéletes időben voltak az együttléteitek!!! A lényeg pedig tényleg az, hogy jól éreztétek egymást!!! Vagyis magatokat együtt! :)

KépKép
titi_27

Most látom, hogy közben Anna is jelentkezett :D
A hősesésed tényleg lehet pé - azért kiváncsi lennék a görbédre!!!!
Amúgy, egészen magas a hőd, ahhoz képest, hogy pé elötti/ körülötti időszakban vagy - de lehet, hogy csak azért tűnik annak, mert az enyém nagyon alacsony :roll:

Éva! én is nagyon Boldog névnapot kivánok! - és melléje minden álmod teljesülését! :wink:

KépKépKép
ildiko74

Én azért nem vagyok ilyen optimista, hogy jól vannak időzitve az együttléteink, mert ha az oldalunkon megnézed a múlt hónapi görbém, akkor ott nincs pé - viszont utólag kivettem a 2 legmagasabb hőt (akkor fájt a torkom, és több, mint valószinű, attól volt hőemelkedésem), akkor a 21. napra rajzolta be. Ezért kérdeztem ma, hogy normális-e az, ha megint a 20. nap körül lesz a pé-m? Jelzem, hogy a ciklusom az utóbbi időben mindig napra pontos volt (mindig kedden kezdődött) - vagyis 28 napos.

KépKépKép
ildiko74

Anna, arról én is hallottam, hogy több pé is lehetséges ugyanabban a hónapban, de azt viszont már nem tudom, hogy ezek mennyire vevődnek észre a hőgörbén....

KépKépKép
ildiko74

Hát, Ildikó, ezek alapján nagyon kíváncsi vagyok erre a hónapodra. Nem igazán látom olyan tisztán ezt a pé-es hőbigyót. Én mindig úgy gondolom, hogy amikor lemegy a legmélyebbre, akkor lehet pé. A fertility meg mindig utána rajzolja be. Ezek szerint az emelkedéskor van a pé? Azért gondoltam volna, hogy most van a tied, mert elég mélyre süllyedt. Na, mindig tanulok valami újat!

KépKép
titi_27

Ildi, háááát sajnos ezt én sem tudom, de én a görbékért se tenném tűzbe a kezemet :? Úgy értem, én annyira nem bízom a hőmben... Inlább a megérzéseimben... Bár, mostanában azért könyebb a helyzetem, hogy ugye gyszt kell szednem, és emiatt a dokim nézi a p.é, és pontosan megmondja, hogy mikor kell akciózni.

Titi, elkaptam 24.én reggel a Párocskámat :oops: :D
Dorogra megyünk a nővéremékhez. De legközelebb, ha lesz megint találkozó mindenképp szeretnék én is ott lenni!

Egyébként tök fura, mert azóta ilyen magas a hőm, mióta volt most ez a pozitív tesztelés... Mondtam is a dokimnak, de szerinte ez nem jelent semmit... Sőt, az egész hőmérőzés nem jelent semmit...
Vendég

A ferti figyelembe veszi a folyás állagát is, amikor berajzolja a pé-t, és azt is, hogy a pé után hány napot volt magasabb a hő, mint addig. Jobban mondva, akkorra rajzolja be a pé-t, amikor a hő 3 napnál több ideig magasabb, mint addig.
Nálad valószinüleg azért tette csak szaggatott vonallal, mert a harmadik napon esett a hő, de még mindig magasabb, mint a vizszintes vonal.

Azért, ha nem jól mondom, remélem kijavitanak a lányok....

KépKépKép
ildiko74

Ja, és még valami... Olyan szita ma az agyam... :?
Nem tud valaki bármilyen kóbor, vagy megunt kiscicácáról, akit örökbefogadhatnék?
A miénk 25.én éjjel merült örök nyugalomba :cry: :cry: :cry:
Vendég

Anna, én a hőmérőzésben azért hiszek, mert a fertin 200 görbénél több van, és ha megnézed, van összefüggés köztük, mármint a hő és a pé között.
Már nem emlékszem, ezért megkérdem: a pozitiv teszt után végül rendesen megjött a mensid? Még egy kérdés: azóta is megnézett a dokid, hogy mikor volt pé-d?

KépKépKép
ildiko74

Azt teljes mértékig elismerem, hogy van összefüggés a hő és a p.é között, hisz ezért hőmérőzök én is!!!
Megnézett, igen. 2x is. Rendben talált mindent... Most, mikor voltam a 10. napon, már 22 mmes volt a tüsző. Úgyhogy most nagyon bízom ebben a hónapban!
Vendég

Amúgy a dokim mondta, hogy nem jelent semmit a hőmérőzés, nem én! :wink:
Vendég

De szuper lehet, hogy a doki így megvizsgálta a tüszőt! Így azért tényleg biztosabb a dolog Anna! Reménykedjünk benne, hogy minden rendben lesz ebben a hónapban! Milyen jó volna az új évet babával a pociban kezdeni! :)

KépKép
titi_27

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?