A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

pesétjét= pecsétjét! Remélem nem okozott nagy fennakadást! :oops: :lol:
Vendég

Curse :) Adél babának bulást!! Mi az Emporbium Comp. Heel homeos orrsprayt használtuk, de csak az előrt adagolásban, és szívtuk B. orrát, ahányszor kellett és fekve. A kakukkfüves fürdőről csodákat hallottam, de még nem próbáltuk. Sok ++++++++++++++ Nektek!

Barbi :) Anginak gratula a második foghoz és a tökéletes mászáshoz is! :D

Indi :) Ez aztán a fa, nemcsoda, hogy Dominó odavan érte! :D Hogy bírtad ezt az óriási fát becipelni?? Bálintnak eddig csak a díszek kellettek a fáról, de csak 1 gömbünk lett tropa...

Zuz :) Jaj, de jó, hogy Panna szeme jól van! :D :D Bazsónak sok ++++ a fogzáshoz! És itthon is állítottatok fát? És Te hogy vagy? Kiderült azóta, hogy tényleg a C. volt az ok?

Pocak :) Bizony nem ér ám ilyen rövid lenni! Mi újság? Tényleg, hogy sikerült a muffin? :wink:

Zanza :) Puzzle rulez :D B. is kapott miniben (4-5 nagy darabból állót), de leginkább szétszedni szereti :lol:

F.szobatükör :) Üdv itt! Nekem is a csüt. délelőtti nőci a szimpibb, hozzá szoktam menni. Ő van egyébként kedd délelőtt is és hétfő ill. szerda du. Csak du-ra be kell jelentkezni, de legalább nem kell várni :wink: A két ünnep között nem tudom, hogy van a rendelés, de tuti van vmi, mert már én is voltam 2 éve akkor. Úgy tudom, elvileg a betöltött 11. hét az alsó határ a nyakiredőnél, de ált. a 12.-et szokták ajánlani.

Isten hozta Greenolive kislányát! :D :D
denizsa

Curse,
amikor szivod a nóziját, ugye befogod azt a lukat, amit éppen nem szivsz????
Puszi és jobbulást Adélnak!!!! MI is betegek vagyunk ám, de már legalább nagyok!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Curse, szegény Adél, és szegény Te, ilyen hamar utolért Benneteket a betegeskedés :( :( :(

sztem a kakukkfüves fürdőhöz (meg az egyéb erős illóolajokhoz, pl baby luuf-hoz is) még túl pici Adél.

szerintem az orrszívással és az orrsprayzéssel már megteszed a legtöbbet, amit ebben a helyzetben lehet.

Zsanci kérdése nekem is eszembe jutott, nekünk pont emiatt nem sikerült az elején az orrszívás, fogalmunk sem volt, hogy ez a technikája...

de az is lehet, hogy a spray nem oldja meg eléggé a váladékot, ezért nem jön le semmi?
próbáld meg szívás előtt kb negyed órával besprayzni, hátha úgy jobban segít. és próbálj meg pár csepp anyatejet cseppenteni a nózijába, néha csodákra képes!!
egyébként milyen sprayt használtok?

és ne aggódj, nem lehet "túl sokszor" szívni. de ha tényleg hatékonyan megy a szívás, akkor majd elég lesz napi pár alkalom is.
gyógyuljatok gyorsan!!!

votiv 8)
votiv

Greenolivenak nagy gratula a karácsonyi ajándékához :D :D :D :D

SZia Pocak! hogy vagytok? rég meséltél!

Zsanci, mi a baj? jobbuljatok!!!

Szia FT/Orsi! üdv itt :)
Barna Péter nagyon jó választás, emberileg és szakmailag is tutira! gratula a kis pocaklakódhoz!
azért az uh-t ne vidd túlzásba, az egész terhesség alatt csak 4x kötelező. és minél kevesebbszer csinálják, annál biztosabb, hogy nincs káros hatása a magzatra.
Bártfaiban szőke szemüveges (Szentesné) vagy a fiatalabb barnahajú nőci (Bergendy Kati) volt szimpi? mert szívesen elmondom a rendelési idejét (és akkor tudni fogod a másikét is, mert felváltva dolgoznak)
nyaki redőhöz én úgy tudom betöltött 12. hét kell, hogy minél pontosabb legyen a mérés, szóval simán ráérsz elseje után menni. délutáni uh-rendelésre telefonon lehet előre időpontot kérni (464-8777), úgy nem kell várnod.
jövő héten én is megyek vmelyik nap, hátha összefutunk :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Mindenkinek aki küldött nékem üzenetet nagyon szépen köszönöm, sajnos a gépünk kicsit bekrepált újra, és le is voltam tiltva róla egészen máig, a levelező pedig még mindig nem igazán megy. De tényleg köszi aki gondolt rám, minden üzit ma láttam meg. köszi nektek.

Adél babának jobbulást. Orrszívás, orrszívás a lényeg, minél többször. Mi is euforbium compositumot használunk, eddig bevállt, de tényleg anno az anyatej is. Gyógyuljatok meg hamar.

Minden más betegecskének is jobbulást kíváunk.

Mi holnap megyünk Diótöröre, egy bajom van vele, biztosan meg fog szakadni a szívem, hogy a nézői oldalon leszek, annyira megszoktam, hogy karácsonykor diótörőzök, hogy szinte hiányzik. Remélem jövőre már mehetek újra. Na nem kell semmi komolyra gondolni, csak statiszta voltam benne, de akkor is nagyon tud hiányozni maga a fíííííííling.

Zuz: bár nem találom,hogy mi volt pici Pannával, de örülök, hogy rendbe jött a szemecskéje. Bazsónak és neked pedig kitartást a fogzáshoz, nálunk is jön jó pár fogacska.

Den: akartam neked irni, de nem tudtam..... remélem jól vagytok, jó lenne vmikor már talizni.

Na Fanni ennyit aludt, kb.12 percet. Mindenkinek szép napokat és ha nem jönnék akkor Buék.

Johi és leánykája

Kép
Kép
johanna1975

Green: Nagy gratula a Babócádhoz.

Kép
Kép
johanna1975

Szia Votiv :) Hogy vagytok és hogy teltek eddig az ünneplős napok? MEsélj!

IStóknak tegnapra boldog névna :oops: pot! Így van ez, ha az embör gyerekinek túl közel esik neve- születése napja valami sátoros ünnephez...

Deni :) Fa tesómtól jött, én a kicsi, gyökeres, visszaválthatós híve vagyok alapból. Viszont ilyen nagyot még sose láttam, egyszer ki kellett ezt is próbálni :wink:

ZSanci :) mi a baj a srácokkal? Dátha? Azért élvezték a karácsonyt? Pocakod?

Andi+Tinu :) Nem ér ennyire eltűnni, főleg így a végén, pocakokkal
mi újság?

Tegyetek fel képeket midnenki!!!

indianyo

Indi, köszi, jól vagyunk!! pocakom ma lép a 27. hétbe, és egyre izgibb dolgok mennek odabent :D az anya ölében ülő tesó bökdösése már a legkevesebb :D
Istók köszöni a köszöntést, neki nagyon háváj ez az ünnepeskedés, nekem is jólesett a vendégség, mindig volt aki lefoglalja - most jönnek a nehéz napok, kettesben itthon és jövő hét után lesz csak fejlesztő...
Esélytelen, hogy addig kitartson az ajándékok varázsa.... :D
A legnagyobb sláger a déditől kapott mesekocka, meg a Jancsi baba és a névnapra kapott babacsoki, egész nap robog vele a lakásban. Kapott egyik nagybácsijától egy doboznyi matchboxot is, néha 4-5 is van a kezében belőle :lol:
én viszont csúnyán le vagyok maradva a munkával :oops: úgyhogy robogok is...
Dominó nem ehetett egyetlen szaloncukrot sem? bár ha visszaemléxem, tavaly még Isti is szaloncukorszűz volt, bezzeg idén... :wink:

Johi, azért jó szórakozást! és puszi Nektek!

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Én is kívánok mindenkinek így utólag is stresszmentes Ünnepeket! :)

Pihikézzetek sokat, remélem férjek, pasik nem dolgoznak és lehet velük kicsit lenni ilyenkor, Bendi is most sokat tud játszani apájával és az tök jó. Nekem meg pihi legalább. :)

Nem tudok sok mindenre reagálni, csak annyit, hogy Béres pezsgőtablettás dobozt, vagyis inkább a tetejét ne adjátok oda játszani a gyerekeknek, mi megtettük, mert nem tudtuk, hogy hülye nedvességelszívó golyók vannak a kupakjában :shock: , amit Bendinek sikerült valahogy kiszerelni belőle és kicsit megkóstolni. :? Szerencsére egyrészt nem ízlett neki, így nem sok ment a szájába és nem is tudom, hogy egyáltalán nyelt-e le belőle, mindenesetre a Heim Pál kórház toxicológiáján telefonon azt mondták, hogy nem veszélyes, nem lesz tőle semmi baja. Hát remélem. :?

Meg még, hogy Deni parája a fejvédővel nem alaptalan, mert Bendi unokatesója egy igazán lekerekített bútordarabon törte be a fejét Karácsony este, szóval mindig van mitől óvni a gyerkőcöket.

Na puszi mindenkinek

ruz
ruzicsky

Halihó!

Nem tűntem el (annyira), csak az ünnepek kicsit melósak, meg a rokonlátogatás stb
Ma voltunk az első NST-n. Fájás nincs, szívdobi rendben van. Legközelebb egy hét múlva. UM meg se vizsgált, úgy látszik, nem nagyon látszottam olyannak, mint aki esetleg szülne. :lol: Mondjuk a kezem és a lábam erősen dagad, és szerintem akkora vagyok, mint egy bálna (nem túl fantáziadús hasonlat...).
Ma kezdtem el inni a málnalevélteát is. Szóval közeledik a nagy nap, amit egyáltalán nem realizáltam még mindig. Lehet, hogy tökre meg fogok lepődni, mikor elmegy a magzatvíz? :D

Kép
Kép
tinu

Hálás köszönet minden tapasztalatért. Sajnos az éjszakánk borzalmas volt, szegény Adél babának annyira fájt a köhögés, hogy sírt ezerrel. Kénytelenek voltunk ma elmenni a dokihoz. Nagyon bírom az ilyet, 1 órát ültünk a többi beteg gyerekkel. Bemegyünk, erre a doki miért nem kopogtattunk be, nem kellett volna a sorunkat kivárni. Na, én ezt meg honnan tudjam, ráadásul az asszisztense látta h ott ülünk, de be nem hívtak volna. Szó, ami szó hörgőhurutunk van :( Kapott rá orrcseppet, meg Spriopent. Holnap kell visszamennünk kontrollra.
Egyébként Sterimart használunk az orrára és igen, ma tudtuk meg az egyik családtagtól (amit ti is írtatok) h orrszíváskor a másik orrot be kell fogni. Szóval ez utóbbi miatt sem volt hatékony a technika, bár megfordult a fejünkbe, de nem mertünk nehogy ne kapjon levegőt.
Ja és hab a tortán, most már én is elkaptam :(

Kép Kép
curse

Sziasztok!!!

Greenolive,
sok boldogságot a kislányotokhoz! :D

Indi,
3,5 méteres fa, hűha! Nálunk icikepicike 1,8 méteres van, de az is elég nagynak tűnik :D Amit akartam kérdezni: békát elküldtem magyarpostával múlt héten, megérkezett? :)
Mi még mindig a kétfogasok táborát erősítjük, de ez elvileg a napokban változik, és akár felküzdhetjük magunkat a 4fogasok közé :D

Curse,
Hörghurut :(:(:( Adél babának és neked is gyors gyógyulást!

Tinu,
drukkhegyek!!! Már te is mindjárt szülsz :D

Zuz,
nagyon örülök, hogy Panna szeme ilyen jól van :)

Zanza,
gyöngyfűzés nálunk is nagy sláger, nekünk eddig még sikerült elkerülni a gyöngyön-elcsúszás-hanyattesés jelenetet :)

Fürdőszobatükör,
szija köztünk :D

Karácsony tökjó volt, legalábbis 24-e és 25-e. Minden időre klappolt. Dóci felkelés után délután itt rohangált a nappali bezárt ajtaja előtt, és izgatottan suttogta, hogy „Ott bent, OTT BENT!!!!” Aztán borzasztóan örült a karácsonyfának meg az ajándékoknak, annyira jó volt.
Tegnap viszont borzasztóan hisztis volt, és amikro az apja felvette séta közben a nyakába, rúgkapált, kibillent az egyensúlyából, de szerencsére Karcsi időben elkapta a kezénél fogva... és, mint utólag kiderült, megrántotta a kis könyökét, ami kificamodott. Hazajöttünk, és csak azt érzékeltem, hogy valami nincs rendben, és amikor tettük volna le aludni, látom, hogy lóg a bal karja. Pánik, rohangálás, el a János kórház gyereksebészetére, ahol eszméletlen kedvesek voltak, jött egy doki, és olyan gyengéden tette helyre Dóci könyökét, hogy azt hittem, csak vizsgálja. Onnan derengett csak, hogy többet is csinált, hogy a kiscsaj utána már úgy használta a bal kezét, mintha mi sem történt volna :D Az egészet 3/4 óra alatt megjártuk, apája meg bedobott egy-két felest a nagy ijedelemre, hogy ő bántotta a kislányát, teljesen el volt keseredve, hiába mondtam neki, hogy inkább 1-2 könyökficam, mint egy fejreesés

vera
kisün

És akkor néhány kép:

Marci és a Nő: Kép

Dóci eltünteti, majd elővarázsolja Marcit (és a rózsaszín nyuszis mamusz még mindig sláger)
Kép

Apa és fia (no meg Spencer maci):
Kép

Jegesmedve

Kép
kisün

Drága Vera! Hát ilyen marhaságot! Írtam én egy sms-t a brekekérül, de másnak küldtem el, msot látom csak :shock:
Annyira köszönöm, azonnal beköltözött a kádba a vízilóval együtt és azóta nagykádban pancsol a csemete. De azért a látogatást béka nélkül is szeretném megejteni ám!
ÉS a fotókat is nagoyn köszi! Úgy látom, a baba uniszex dolog még ebbena kroban, nekünk is van ilyen ölelős képünk :) A ficam és kórház szörnyen hangzik, de jó, hogy a végére jól alakultak a dolgok! Klassz a doktor, aki megmentett benneteket egy szörnyű élménytől - hiszen lehetett volna az...
MArci mit szólt az ünnephez-fényekhez-ajándékokhoz?

Votiv :) bizony, szörnyű szívtelen anya vagyok és nem engedélyeztem a szaloncukor elfogyasztását :wink: kapott viszont egy jó nagy serclit, némi ropit és halacskát karira, ezek bőven kárpótolták :)

Ruz, Johi :) puszi nektek, jó apázós-játszós napokat :)

Tinu :) pusz neked is, pocaknak külön is. Milyen volt az nst?

indianyo

Votiv,
valszeg jövő héten én is megyek uh-ra. Te melyik szonográfusra buksz???? :lol: :lol: :wink:

Indi,
igen, dátha, köhögés, B már 10 napja, Igi 1 hete, én meg 1 napja. Most már kezdem komolyan venni. Sajna már bogyót sem tudok adni, meg köhögős gyogyót sem, mert olyan régóta szedi B, igy marad a ráolvasás, meg a kakukkfüves párologtatás a szobában, plusz néha egy kis bioptron lámpa. A legrémesebb az, h B állandóan kényszert érez,h kivakarja a nózijából a burcit, igy már olyan sebes lett az orra belülről,h rossz nézni. Persze aloe sprét és lámpát nem nagyon hagyja, a makacs öszvér fiam... :? igy marad a pofon! 8) és már javul!!! :lol:

Vera,
Dócinak gyógymosoly és puszi! De valszeg már rééééég nincs is semmi baja! Ugye???
Karcsi meg ne féljen! Foglalt volt a Gyivi száma, igy 10 perc után nem hivtam őket többet!!! :wink:
Gyógyfelesek meg nagyon rule-nak! Én is úgy élnék már vele! Valszeg sokkal kiegyensúlyozottabb lennék...
8)

Nálunk is jól telt a Kárácon, 24-én du hazaértek, B azonnal megrohamozta a FÁ-t, Igi meg a kezemben ült, és csak azt mondta, HÉP, HÉP, ami annyit tesz, szép-szép!
És képzeljétek, teljesen megkimélte a fát, B sokkal többet piszkálta, mint Igi...
Tegnap nagynénémnél mondjuk letépkedte az összes szaloncukrot, de én itthon fel sem raktam, igy nem volt kisértés...
Viszont, állandóan lóg a szájából a mézeskalács, már rossz nézni...Annyi édessséget evett meg az elmúlt napokban, mint egész évben összesen...
3 napig non stop zabbantottunk, igy megvan az eredmény: LÁTHATÓ POCAK!!!! ma felhúztam a terhesgatyómat, de nem tudtam olyan szűkre állitani, h ne lötyögjön, de már legalább látok valamit a hasam környékén...
no, meg a fenekem felett, az talán a csipőm, asszem a mostani terhességet is ott fogom kihordani, Iginél is pont ez volt. Hátul növekedtem erőteljesen... :wink:

szóval, összességében jó karácsonyt zártunk, én megkaptam a legszebb ajándékot, amit egy labilis anyuka megkaphat: Levi ugye lement Bajára a srácokkal, igy egy teljesen nyugodt, laza Karácsonyra hangolódásban volt részem, sőt 23án még barátnőzni is elmentem este, majd éjfél fele lefeküdtem, és másnap 9-kor keltem, de csak azért, mert elborult aggyal anno beirtam a telómba emlékeztetőnek, h dec. 24-én este Karácsony van... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Indi,
szuper, hogy megjött!!! Már féltem, hogy megint működött a posta, és elkeveredett :D Az sms miatt meg nehogy fájjon a fejed :) Jó pancsolást meg brekegést :)
És hogy Marci mit szólt a karácsonyhoz? Hát vigyorgott :lol:
kisün

Zsan,
igen, Dócinak már kutyabaja :D De már tegnap a vizsgálóasztalon sem volt hálistennek. És köszi, hogy nem küldöd ránk a gyivit :mrgreen: Laza nap és látható pocak rule!!! Szaloncukrot én sem a fára, hanem jóóóó magasra a polcra pakoltam... főleg mivel maricpános... és azt én is szeressem :D De azért Dóci is kapott. Marci meg tejben.

v
kisün

Zsan,
igen, Dócinak már kutyabaja :D De már tegnap a vizsgálóasztalon sem volt hálistennek. És köszi, hogy nem küldöd ránk a gyivit :mrgreen: Laza nap és látható pocak rule!!! Szaloncukrot én sem a fára, hanem jóóóó magasra a polcra pakoltam... főleg mivel maricpános... és azt én is szeressem :D De azért Dóci is kapott. Marci meg tejben.
És gyógyuljatok!!

v
kisün

bocs a duplázásért :oops:
kisün

Hali,
nagy nap ez a mai! Megjött a MÁKtól a papír, miszerint gyesre érdemes művésznő vagyok, így mostantól bruttó 25800 HUF jár nekem per hó, de ez mind semmi, mert olyan nagylányom van már, hogy 20 foga van és még bútort is szerel imbusszal. :D

Kisün,
Dóci-könyök-ügyben (is) méltem, itt röviden csak annyit, hogy juj és már biztos semmi baj, ugye?

Indi,
békás cucc továbbra is félretéve neked, de ebben a zímában én leginkébb sehova, apjuk meg dolgozik a hét maradékában, úgyhogy ha kibírod még egy darabig, akkor hajrá. Rózsát teremt.

Hal és hajó és májlitlöpóni is van, ami egy borzadály, de a hajón elfér, az a rakomány. :lol: :lol: :lol:
Továbbra is a motoros nyúl a csúcs, ha rossz a kedvem, csak elő kell venni, feltéve, ha a kerületben nem alszik senki. A kis kínai nyúlnak olyan ereje van, h eltolja Eszter játékbabakocsiját 3 megtermett babával is!!!

Szaloncukorból nálunk napi egy engedélyezett, de ha olyan ügyes, h egyet pluszben lekavar a fáról, annak a felét még megeheti :)
Nem kötöttük ki a fát, mert nagyon bátrak vagyunk.
neet
neet

Indi: az nst teljesen okés volt, laza 20 perc pihi, ami rámfért, mert éjjel a sok kajálásból kifolyólag gyomorégésre ébredtem, ami nem gáz, csak nem tudtam visszaaludni, ezért kiolvastam egy regényt. :? Szóval jó volt a relax, viszont előtte csak egy röpke órát vártam (más kismamókkal együtt) a szülőszoba előtt, mert tiszta bolondokháza volt és csak ekkor tudtak velem foglalkozni. Aztán kicsit szétszórt volt a szülésznőm, de legalább megmérte a vérnyomásom, ami már elérte a normál tartományt, szóval magamhoz képest kifejezetten magas volt. Ja, és nincsen coccusom sem, szóval nem kell majd rögtön bigyózni a babát. Tiszta jó hírek. :) Viszont kötni nem volt időm, úgyhogy nem is tudom, hogy leszek kész. :roll:

Kép
Kép
tinu

asszem kihagytam, de most pótolom a mulasztást:MINDEN ÉVA ÉS VIKI ÉS ISTVÁN : NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT NEKTEK!

És Zanzáéknál is mindjért szülinap, dejó! :)

Tinu,
napközben 20 perc pihi, a fél karomat érte! :wink:
neet
neet

virtuális hátbaveregetés ügyben én is csatlakozom Neethez! Mindenkinek BOLDOGOT, akit érint.
Én jól elfelejtettem apum neve napját tegnap, de apósom és leendő uncsiöcsém napját ma nem felejtettük el!!! :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reg!
Hogy hívják Ariel halát? Elvileg sárga-kék csíkos és plüss... amikor itthon elméláztam a kérdésen, Eszter egyből rávágta, hogy CÁPA, de sztem nem az. Más tipp?
neet
neet

Neet, a csíkos halacska neve Ficánka, a nagyszájú kis ráké meg Sebastian :D Ariel papája Triton király, a szerelme pedig Eric. ja és a tengeri boszorkány a druszám, Ursula :lol:

Tinu, ezek nagyon klassz hírek! már a finishben vagy, csak lazán :D

Kisün, hűha, ez "izgi" volt!!! ahogy olvastam, rám is rámfértek volna a felesek. nagyon vagány család vagytok, hogy ilyen gyorsan helyretettétek ezt a kis balesetet!!!
nyuszis mamusz és macifüles rulnak! Marci csajozásban máris naggggyon menő. van már menyasszonya? :wink:

votiv 8)
votiv

Zsanci, én a Bergendit csípem :D és Te?
most jársz a 18. hétnél? és az uh-n majd lehet már látni a kislányodat??? :D hogy fogjátok hívni? a Jánoskát a rokonok már lecsapták a kezetekről? :lol:
pocak :D :D :D dejóóó!
ez a vekker-dolog meg olyan vonnegutiánus :lol:

votiv 8)
votiv

Gabi!!!

Boldog szülinapot!!!!

És én is minden névnaposnak boldog névnapot kívánok!!!!
zuzmo1

Curse, sajnálom, hogy mind betegeskedtek, de remélem a tegnaphoz képest ma már beállt a javulás! jól tetted, hogy elmentetek a dokihoz, egy bizonyos határon túl már nem szabad otthon kísérletezgetni, és az anyukák mindig tudják, mikor jött el ez a pont.
A dokitok nem megy házhoz? Én simán kihívtam volna, ne kelljen még a rendelőbe is elügetni. Az meg jó nagy taplóság részéről, hogy téged cseszeget, miért nem tolakodtál előre. sebaj, majd legközelebb jól rátöröd az ajtót! :twisted:

Pihenjetek, Te nyugodtan ihatod a Stodal szirupt meg a lándzsás útifüvet is, vagy szedheted az Oscillo-t, hogy hamar gyógyulj! Melegítsd a torkod egy kis sállal, igyál finom mézes hársfateát, ez nyugtatja a hörgőket. Nem kell félni a méztől sem, tejbe nem megy át a baktérium, ami különben is nagyon ritka. Mindig ellenőrzött, tiszta akácmézet kell venni, és nem lesz baj - allergiásoknak is ezt ajánlják.

És csak fel a fejjel! Egy édesanyának az a legnehezebb, ha a picije beteg, de muszáj erősnek lenned, mert a baba a Te viselkedésedből veszi le, hogy mekkora a baj.
Szívből kívánom, hogy most már hamar meggyógyuljatok! :)

votiv 8)
votiv

PéterGabi, én is kívánok Neked boldog 18. szülinapot!! :D

Kép

votiv 8)
votiv

Jó reg innen is!

Gabika :) Kívánok Neked sok-sok boldog évet a már meglévő és leendő szépséges gyerkőceiddel az új házikóban a hegyek lábánál :):):)

Zsanci :) Akartam már kérdezni: szüleid az orosz naptár szerint karácsonyoznak, vagy a miénk szerint? És hogyan?

indianyo

Zsan :) látom, Jánoskát megúsztátok :wink:

indianyo

Névnaposoknak, szülinaposoknak boldogságost, begeteknek bulást!

Curse!
én még ott rontottam el az orrszívást, hogy nem mozgattam az orrában azt a csövet, és így nem találtam meg pontosan, hogy honnan jön a legtöbb trutyi. a dokim szerint elég max. 4x szívni, de mi is legalább 8-10x szívtunk ilyenkor, mert csak így volt el jól. sajnálom szegény Adélt, szerintem azt kapta el, amit én is. hála a jó égnek, Lencse és férjem megúszta.

Zuzmó!
úgy örülök, hogy végre minden oké!!! akkor ezek szerint az az új csepp segített, ugye?? vannak fotók?

Vera!
Dóci és Kisdóci nagyon édik a képen! nem semmi a kezes történet, mindig van valami ilyen marhaság, ami felidegesíti az embert. szerencse, hogy jó lett a vége, Dócin semmi nem látszik a képeken, nagyon boldog "baba" :)

megjöttünk vidékről, jó volt szüleimnél, most meg jó itthon ;-)
ancsipancsi

Indi,
mi nagyon jó fejek vagyunk, igy amikor kicsi voltam, mindkét Karácsonyt megültük!!!! :wink:
most már nincs olyan nagy buli a másodikon, mert a nagymamám már nem él, de azért eszembe nem jutna leszedni a fát 26-án. Mint itt a házban néhányaknak. :?
Egyébként Jánoska még nem lejátszott meccs...

Votiv,
:wink: remélem most már látszani fog a lányom, de én nem kérdezek rá! Báááááár, megöl a kiváncsiság!!!!
De most AFP miatt izgulok... :shock:
és akkor te mikor is mész?????

Gabinak én is Boldog Szülinapot kivánok!!!!!!!!!!!!! És még 3x ennyit minima!!!!! :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

KAMILLÁNAK BOLDOG NÉVNAPOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Le vagyok maradva. Akkor most már tuti, hogy lány? Mondjuk, én eddig is biztos voltam benne :D Vagy nem kérdezel rá? MIért nem? Akkor minket megöl a kiváncsiság! MOst akkor hogy is van ez? :D

Votiv!
Annyira szíven ütött, hogy a doki bád úgy elkedvetlenített! Írtam is, amikor Kecskeméten voltunk, de minden HSZ-em elszállt, és olyan pipa voltam, és időm meg nem volt újra bepötyögni! Szóval akkor azt írtam, hogy az én doki bácsim mindig azt mondta, hogy nézegessem a tükörben a pocakomat és gyönyörködjek benne :D Tedd Te is ezt, amíg lehet :wink: Istipóknak sok-sok névnapi puszit küldök!

Rylie!
Kamillának boldogságos névnapot!!!!

Ancsi!
Végülis nem kellett az a bizonyos szemcsepp, mert a Kecskeméten felírt is hatott, már egy nap alatt látható volt a javulás, plusz adtam még homeós bogyeszt is, és tényleg 2-3 nap alatt szinte csoda történt!!!! Sajna digitális fotók nincenek, de úgy nő ez a lyány, mint a gomba! 56-os rucikat kezdjük kinőni, és egész csini kis fodrocskák vannak a combika tájékán :lol: Meggyógyultál azóta??? Nem volt időm visszaolvasni, most is éppen sikerült lopnom 10 percet, és itt bűnözök :oops: :lol: És nálunk a nagyiknak az a falinaptár lett az ajándék, amit Te tettél be, ezúton is köszi mégegyszer, és a nővérem beszkennelt fotókat, és vett valami fullos fotópapírt (matt, nagyon szép!), és a pasija színes nyomtatójával megcsinálták! NAgyon nagy volt az öröm!!!!

Curse!
Annyira sajnálom, hogy Adél baba beteg :cry: Olyan picike még! De az ilyen pici babók olyan gyorsan gyógyulnak ám, most tapasztaltam (sajnos) én is!

Deni!
Sajnáltam, hogy nem derült ki a Pocaklakód neme, de legalább tovább izgulhatunk :lol: A Tenyésztés eredménye még nincs meg, csak januárra lesz meg, úgyhogy még nem biztos, hogy Chlamydia, de az a szemcsepp, ami használt, az kifejezetten erre jó......Mivel ez baktérium, ezért Pannának is most antibigyót kell szednie :cry: Még szerencse, hogy az anyatejci védi a pocakját!

Vera!
Hú, szegény Dóci!!!! :cry: És szegény Apája, akinek emiatt kellett lehajtania egy-két felest :D OLyan jó, hogy ilyen klassz orvosokkal is lehet találkozni! Nekünk is olyan szerencsénk volt a kecskeméti szemészorvossal!!! De a képeken szemmel láthatóan semmi probléma :D Gyönyörűek!!!

És olyan jó volt Doráékkal talizni Kecskeméten!!! Kata baba nagyon ügyesen jár, és olyan igazi csajszis, nagyon szép hajjal!!!!! Na és a szeme!!!! :D

Fibi merre van???? Országot járnak???

Remélem, még majd tudok jönni.......

Betegeknek ezúton is gyors gyógyulást kívánok!!!!
zuzmo1

Votiv :) Istinek utólag is nagyon boldog névnapot!!

Gabi :) Isten éltessen és még sok hasonló szép napot!!

Rylie :) Kammilának is nagyon boldog névnapot!!

Kép

Johi :) Jó szórakozást Nektek a Diót.-höz! Fannika teljesen meggyógyult már?

Ruz :) A kupakkal mi is jártunk így 1x, hogy szétjött és közelharcot vívtam Bálinttal a golyókért, azóta nálunk sem játék az üres doboz... De jó, hogy apát befogtad egy kis játékra! Legalább tudsz pihenni :D Hozzánk egész héten jön vki délután, így van progi B-nak bőven, no meg közönség :wink:

Tinu :) Hű már nst! Gratula a jó hírekhez! :D

Vera :) Ez a ficam-történet nem semmi, örülök, hogy Dóci már jól van! :D De tökre igazad van, inkább egy ficam, mint fejtörés. Szegény apa, hogy megijedt... Képeket köszi, gyerkőcök nagggyon édesek! :D :D és Marci mekkora már!

Curse :) Jaj, sok-sok +++++ Nektek, mielőbb gyógyuljon a család!!

Ancsi :) Te már meggyógyultál, ugye? Karácsonyotok hogy telt?

Zsan :) Bulást Nektek is az egész családnak!! Meg sok ++++ És Igi mégiscsak szeret enni, csak éppen mézeskalácsot, lehet hogy nemcsak karácsonykor kéne csinálni :wink:

Neet :) Mi kikötöttük a fát, mert nem vagyunk olyan bátrak, mint Ti :wink: :lol:
denizsa

Zuzi!
én hiszek a sorsban, tehát nem véletlenül volt a tortúra azzal a második cseppel, talán, hogy kiderüljön, hogy kire lehet számítani :/

már gyógyulgatok, de csúnyán (ugatva) köhögök. férjem tegnap aszonta, hogy most már hagyjam abba, elhiszi, hogy beteg vagyok :)

nálunk nagyon kell vigyáznunk újabban a pofánkra, mert otthon meséltem faternak pl., hogy Faludy bevallotta az egyik tévé stábjának másságát, erre Lencse kb. 1 percig ismételgette, hogy "buzi, buzi". :D mivel nagyon röhögtünk, meg is jegyezte a szót, és azóta is néha mondja, nagyot nevet utána.
ancsipancsi

Zuz :) De jó, hogy tudtál lopni pár percet! :D Nagyon örülök, hogy Panna szeme ilyen gyorsan meggyógyult!! Még jó, hogy a kecskeméti dokinő gyorsan "kapcsolt", és szomorú, hogy a gyerekdokinak nem tűnt fel, mi a helyzet... Remélem sikerül egy jobbat kifognotok! Gratula Pannának a fodrocskákhoz! nincs is annál ínycsiklandóbb dolog a világon :wink: :lol: Bazsó is kér még szopit?
denizsa

Köszönjük mindenkinek a sok +-t, úgy néz ki h hatott. Ma voltunk kontrollon és hála a jó égnek Adél baba javul :D Holnap még egyszer vissza kell menni, de már csak megnyugtatás végett. Egyébként tényleg hihetetlen a kiscicám, olyan jól viseli a betegséget h soha rosszabb gyerköcöt :lol: Mosolyog, gagyarászik, szóval zabálnivaló :lol:

Kép Kép
curse

Istinek és Kamillának BOLDOG NÉVNAPOT!!!
Gabinak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Greenolive,
Gratulálok a babóhoz!!! :D Szép karácsonyi ajándékot kaptatok :D

Zuzi,
Tök jó h nálatok is most már minden rendben :D Olyan fura h ennyi ideig tart kitenyészteni a bacit :?

Zsan,
Jobbulást Nektek is!!! Egyébként nem is értem mi a baj a János névvel :lol: Páromat így hívják és hála Istennek sikerült a családot meggyőzni h ha fiú lesz, akkor nem az apja után kapja a nevet :lol:

Tinu,
Hajrá!!! Pihenj sokat!!! Tényleg hallgass rám, ugyan nem írtam még le a szülés sztorimat, de hidd el, kell az :D
És egyébként sem kell annyira sietni, hadd maradjon az a baba bent végig, olyan jól érzik magukat ott bent :lol: Vagy fura ezt most tőlem hallani, aki a túlhordás alatt már teljesen kivolt :? :lol:

Kisün,
Képek :D És egyben irigykedem h te ilyen nyugodt tudtál maradni a ficam ügyben :D Dóci remélem most már teljesen jól van és nem is emlékszik arra mi is történt :lol:

Barbi,
Operációkutatás nagyon jól hangzik :D Biztos ez lenne a kedvec tárgyam :lol:

Votiv,
Neked nincs véletlenül picologus végzettséged? :D Engem olyan mértékben nyugtattál meg a hsz-del, hogy azt el sem tudom mondani. Ez most tényleg komoly!!! Mindenesetre megbeszéltük apával h a következő babó nyári lesz :D

Ancsi,
Szegény, tényleg nagyon lassan javulgatsz. Gondolom biztos kimerített a karácsony és nem tudtál úgy pihenni, ahogy a betegség megkívánta volna.

Egyébként a szaloncukor tiltást tényleg ennyire komolyan kell venni? Ajjaj, azt hiszem bele kell merülnöm abba h majd mit lehet és mit nem lehet Adél babának :?

És még amit akartam írni. Olyan jó volt olvasni h a gyerköcök hogyan reagáltak a karácsonyra, az ajándékokra. Az izgalom meg minden, biztos tök jó lehetett. Remélem a kövi karácsonyunk már nekünk is ilyen lesz.

Kép Kép
curse

Ancsi,
nálunk ma vendégek voltak, és az egyetlen szó, amit Eszter kiszűrt és 20x elismételt a basszus volt. :lol:
És gyógyujjmááá! ++

BOLDOGSÁGOT KAMILLÁNAK IS! :)

Curse,
cukor, csoki stb tiltás egyéni, de én féltem a cica fogait, és ahogy Kisün is írta, túl jó az a szalonc a gyereknek, akinek még úgysincs összehasonlítási alapja. :lol:

Den,
ti biztosra mentetek akkor faügyben. :) A mienk cserépben van, hátha ez a bátorságunk titka. :)
neet
neet

Sziasztok!

Én is nagyon Boldog Névnapot kívánok Istinek és Kamillának!

Gabi neked meg Boldog Szülinapot!

Ancsi gyógyuljál már meg!! ++++++++++++

Curse örülök, hogy Adél baba már jobban van és ilyen jól viseli a dolgot! Ez a következő baba nyári lesz jó ötlet, :) ez az időszak tényleg nagyon betegeskedős. :?
A férjem is már hetek óta krahácsol. Bendi legalább egy hétig taknyos volt, már kezdtem aggódni, de aztán szerencsére elmúlt.

Zuz

Jó híreket írtál. :) Fodrocskák édik lehetnek. :) A múltkor nem választoltam az alkotmányjogos kérdésedre, valamiért pár éve bevezették, hogy 3 féléves tárgy legyen az alkotmányjog. Tehát jutott mostanra is harmadévre egy félév.

Zsanci

Én is nagyon kíváncsi vagyok ki van a pocakodban. Karifát nem január 6-án kell leszedni?

Deni

Akkor nektek is kijutott a pezsgőtablettás kupak golyócskáinak izgalmaiból...

Kisün

De jó, hogy megúsztátok a fejre esést! Szegény Dóci, hát ilyenek mindgi előfordulhatnak, de a lényeg, hogy már minden rendben! Apa helyébe én is ittam volna felest! Kell az izgalmakra valami nyugtató!

Szaloncukor Bendinek is csúszott, miután az unokatesója a fáról akarta rángatni le a cukrot, anyósom tett egy párat a fa alá is, hogy inkább akkor onnan egye, aztán alig bírtam Bendit leállítani az ötödik után, már aggódtam, hogy elrontja a gyomrát...

Nálunk érdekes volt a karácsony, mint mindig... :? valahogy nem rajongok ezekért a családi programokért... :roll: Az este fénypontja az volt, hogy a Bendi unokatesója betörte a fejét, szegénykémnek nagyon vérzett, de végül is nem kellett összevarrni, hanem valamivel bekenték, ami segít a sebnek összeforrni. Remélem szegénykének nem marad majd nagyon meg a helye, pont a homloka közepén... Ilyenkor mindig elgondolom, hogy mik várnak rám is, tuti nem fogom megúszni, hogy BEndivel is iylenek történjenek...már előre félek... :?

Bendi regneteg ajándékot kapott, most én is azt érzem, hogy kicsit sok is már ez, ez már tényleg pocsékolás és környezetszennyezés... Egyébként a gyurmázó készlet tetszik neki a legjobban.

Na csók, eldugulok mostmár, sziasztok!

ruz
ruzicsky

Eszter ma méregtelenít, nem kell neki töltöttkáposzta, csak az alma, banán és a narancs. Nagyszerű. :D

Kérdés: ha a cipőben fájlalja a lábát, akkor kicsi a cipő?? (Csak az egyiket fájlalja.) Kb 2 hónapja vettük, és akkor 1 számmal nagyobb volt, mint a lába (23). Lehetséges, h ekkora ugrás volt?
neet
neet

Ja és még azt akartam írni, hogy a karifa nálunk a komód tetején figyel! :lol: Biztos ami biztos.

Neet

Eszter nagyon tudja mit kell tenni a Karácsonyi trakta után. :D

ruz
ruzicsky

Ruz,
ja. :) És most épp a "pohárból" ivást gyakorolja... már úszik a fürdő, de olyan jól elvan: a wc-n áll és a kézmosóba gyűjtött (tiszta)vízet szedi ki egy mentőcsónakkal (mi mással?) és abból iszik. :lol:
neet
neet

Sziasztok!

Én is mindkét gyerkőcömet a Szent Imrében szültem. Egy ideje olvasgatlak titeket. Ha nem bánnátok, csatlakoznék hozzátok időnként.

Kép

Andi
andrea27

sziasztok,

Andi,
üdv közöttünk! Gyermekeid csudaszépek, viszont az itt ééééédes kevés ám, h szt imrében szültem! :wink: Minima két szüléstörténet, orvosok, gondozók pontos neve, cime, családi állapota, stb... :wink:

Curse,
Egyébként nekem sincs bajom Jánossal, csak nekem olyan nehéz elképzelni egy pici, finom illatú babát, akit JÁNOSNAK hivnak. És még becézni sem lehet...
:?
és nálunk is csak az irigység miatt nem ehetnek édességet a dedek. Kicsit rosszul esik, amikor eszik a szaloncukromat...

Ruz,
én is kiváncsi lennék a bébi nemére, de először az kell biztosan,h mindenhol, minden rendben, és akkor a férjem megtudhatja, ha akarja, de én még tartom magam! Erős vagyok!!! :shock: :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Neet!
lehet, hogy nem mondok újat, de a hossz irányú nagyságot ellenőrizni tudod úgy, hogyha rá áll a gyerek és előre csúsztatja a lábát, akkor egy ujjad még befér a sarkánál a lába és a cipő közé. ezen kívül én néha úgy járok, hogy nem elég széles a cipő (pedig a lábam nem oly debella, mint a...), és egy ponton nyomja oldalt, ami egész lábamba kisugárzik. esetleg mutassa meg Eszci, hogy pontosan hol fáj neki. lehet, hogy pl. a "lúdtalp" rész!

amúgy Lencse túl sok ajándékot kapott karácsonyra, amelyek közül csak a babakocsival játszik szinte! nesze neked elektronikus könyv, meg sütifaló, miegymás.
ancsipancsi

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat :D
Kép
Túléltük a karácsonyt és a szülinapomat is!
A csajoknak óriási öröm volt,még Orsi is olyan gyerek tud lenni ilyenkor :lol:

Zuz:
nagyon örülök,hogy Panna jobban van!!!

Votiv:
utólag/ :oops: /is ISTEN ÉLTESSE ISTÓKOT NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!
A 18 elég hízelgő,de az a baj,hogy majd duplán éltem már le :? :lol:
Te hogy vagy?

Curse:
gyors gyógyulást kívánok a kicsi Adélbabának+++++++++++++++

Den:
köszi a múltkori ágyas infókat,nekünk is idáig ez a nyerő!
Csak azzal vagyok most gondba,hogy jó ötlet-e éppen egy új házban próbálkoznunk vele,v. várjunk addig amíg megszokja az új helyét. :? Ráadásul külön szobája is lesz.
Te jól vagy?

Kisün:
kivert a víz még olvasás közben is :shock:
Viszont a gyerekeid,mint 2 tojás!Jól írja Ancsi,Dóci 1 és Dóci 2 :lol:

Zsan:
imádom a humorodat! :lol: :lol: :lol:
Jól érzem,hogy kezdesz a régi lenni? :wink:
Ha Levi megtudja a babátok nemét,megoszthatja velünk? :lol:

Indi:
köszönöm a szép szavakat :D

ISTEN ÉLTESSE KAMILLÁT A NÉVNAPJA ALKALMÁBÓL!
Kép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?