Én hiába innám a baracklevet...
Sajnos nem szoptatok, a kapott anyatejet meg ugyebár nemigen tudom befolyásolni. Így Lili 4,5 hónapos kora óta naponta 1X gyümölcsöt kap, így van rendben a széklete, bár tegnap mi is megszenvedtünk vele...
bera
2002.11.19 09:31
2002.11.19 14:50
2002.11.19 20:36
. 

Nem is marad semmi, ami kijöjjön. 2002.11.19 21:08
2002.11.19 22:50
2002.11.20 01:54
De ma volt hajnal 6-kor és este 9 körül 1-1 kaka aminek örültem és a Gabika is mert ma már jobb a kedve és van, hogy 4 órát is alszik egyszerre!
És tényleg úgy néz ki valami használ
Vagy az én diétám, vagy a kamilla, vagy a Grape Water
Holnap még csak burgonyát eszem, aztán elkezdem a pulykahusit is enni már úgy várom
Remélem meghozza a várt eredményt!
De ki érti a babanyelvet?
Még az AU párosát tanulgatja meg az A-t
Ja és az a durva, hogy 3 hete volt 4040 g, most meg ugye 5560. 3 hét alatt a másfél kg szerinted is baromira sokkk?
Hát mondjuk én se voltam piskóta, inkább a "mislen" gumiemberre hasonlitottam, mert 6 hónaposan voltam 12 kg! Ha a Gabi is ezt a tempót folytatja akkor nem is tudom mi lesz
Csak gyõzzem tejcivel, meg alkarral
Na meg az a tudat sem elhanyagolható, ha igy hizik akkor a Rékát (5 hónapos ugye?) kb 3 hét múlva utol éri súlyban!
2002.11.20 06:53

Nem olyan húú de nagyok de volt kaki
Öröm a köbön újra
Most ott fityeg, tök jó
2002.11.20 07:30
bár az uncsiteso is idösebbnek nézki a koránál kb egy 6honapos baba sulyával rendelkezik
. majd le adja ha elkezd mászni .
a kuptol szépen elaludt és estig és csak egyszer kelltfel de csak azért szerintem hogy kicsit dajkájuk mert rögtön elaludt ahogy apja fölvete és megakarta etetni-itatni este lefekvés elött még kapot egy kupot éjszakára hogy ne legyen lázas most viszont éjszka felkelt megint pedig már átaluta az éjszakákat evet és utána aludt fél hatig amikor is fel kelt és orditva követelte a kajáját miután evet vissza aludt
. 
2002.11.20 07:51
2002.11.20 08:18
. Már alig várom, hogy lemenjek és egy pár friss péksütit betankoljak
)).
. A Laktoherb nálam egész jól bejött, szerintem azóta valamennyivel több a tejem. Köszi az ötletet kipróbálom a szilvát, mert hát tegnap megint nem volt kaki. Egyébként más teát nem iszom, ez meg nem hiszem, hogy megfogná a pociját, meg hát tegnap nem is ittam. Szóval nem hiszem, hogy összefüggés lehet.
. Egyébként Lili is eddig 2 hetente hízott fél kilót, de pár hete neki is lelassült a gyarapodás. Most 4 hónaposan 7 kg. 2002.11.20 08:22
2002.11.20 14:31
2002.11.20 15:53
2002.11.20 16:37
2002.11.20 18:32
Azt hiszem õ azt tanácsolná, tedd gyakrabban cicire amig ez az átmeneti állapot tart, pár nap elvileg!
Kb akkora nagy mint a fiam
Hehe... Levi is szép súllyal rendelkezik. 2002.11.20 20:32
, és persze teát is bõven kap, ahogyan azt szintén ajánlották
. A hízás mostanra lelassult, kb. 10-15 dkg hetente, mikor hogy, de már így is közelítünk a 8,5 kg-hoz
. Én örülök, hogy nem hízik többet, mert nagyon nehéz. Fõleg most, mert valami olyan jött rá, hogy ha nem lát, sír, így mindig velem kell lennie, de a babahordozóban nem marad meg órákig, úgyhogy marad a cipelés.
.
. Hihetetlen! Ez a mosógép egy nagy nudli! 2,5 éves, és már harmadszorra kell hozzá szerelõt hívni. Whirlpool- másnak is van ezzel a fajtával gondja? 2002.11.20 21:53
2002.11.21 06:59
ha a többieknek is jo az Árkád tali szempontjábol.
ahogy fentebb olvashatod Pemeskének irt válaszom rossz idöben talizhatnánk az Árkádban elég jol meglehet közeliteni metroval és buszal is ugyhogy remélem mindenkinek tetszik az ötlet .
akinek van kedve az szoljon
de kaja még nem volt kész igy várnia kelet .de mielöt megköveznétek
hozá kell tegyem hogy azért nem tudtam szoptatni mert megjöt és mivel nagyon rosszul éreztem magam bevetem egy fájdalom csilapitot és amelett meg nem lehet szoptatni az van ráirva a dobozra . és most 6kor sikerült elaltatnom és most alszik . 
2002.11.21 07:29
2002.11.21 09:15
? Szóval amire én figyeltem: napi min 2 liter folyadék (én úgy csinálom mostanában, hogy abból 1 liter a Laktoherb tea, és a többi ásványvíz és gyümilé.) Az elsõ ilyen keserves napokban, szinte óránként mellre tettem Lilit, szerencsére õt nem idegesíti ha nem jön annyira, így jó sokáig tudott szopizni a látszólag üres cicin is. És én is váltogattam a melleimet egy szopi alatt, akár 3-4x is. Figyeltem arra is, hogy minden nap napközben is aludjak kicsit. Leginkább Lilivel aludtam be a szopi alatt, ezt különösen szeretjük mindketten
. Ja és semmi stressz. És szerintem ami a legfontosabb, ne is gondolj arra, hogy nem fog helyreállni az állapot. Hinni kell benne. Én drukkolok Nektek
! 2002.11.21 09:28
(1. hallottunk olyat, akinek a sima plasztika után többször kellett müteni, mert nem sikerült 2. beszéltünk felnöttel is, akit felnöttként metéltek körül, és nagyon pozitiv volt a véleménye róla).
, túlélt egy költözködést is
Pedig két gyerek mellett strapálom eleget.
Az Árkád is jó! 

2002.11.21 09:57
Ezzel a fozelekhez valo tejcsivel en is gondban vagyok, lassan itt az ideje. En meg nem fejek, ezert nem tudom, hogy kene megoldani.
Remelem, jol viseli a pici. Van itt egy korulmeteles topic, biztos olvastad. Abban volt az a tema nemreg, hogy fiutestverek hogy reagalnak a testver "massagara". Te beszeltel Natannal errol?
2002.11.21 12:43
Az elsõnél megint nem sírt, a másodiknál persze igen.
De nem nagyon, mikor felvettem hamar megvigasztalódott. Utána kúp, egy kis borogatás és alvás következett. Aztán este már olyan hangosan hancúrozott, hogy az angol nagyija nem gyõzött csodálkozni, mikor behallatszott a telefonba.
) És napközben sokszor már csak 4 óránként eszik. Megint fejlõdési ugrás van, vagy mi a fene? És fogytam egy kilót...
...pedig annyit zabálok mint egy ló...
Most kicsit abbahagytam, mert a doktornéni szerint már eleget kentem, de ahogy látok megint rajta kicsit, be fogom kenni. Az a baj, hogy amúgy is nagyon száraz a bõre és nem mindig tudom megállapítani, hogy csak hámlik, vagy koszmó. Mindegy, kaptunk egy gyógyszertári testápoló kencét is, majd azt használom.
2002.11.21 13:17
2002.11.21 15:32
Tessék? Nátánnal beszéltem-e Beni körülmetéléséröl?
Nem hiszem, hogy megértené...
(Nátán fiatalabb 4,5 hónapos, Beni az idösebb, 3,5 éves.)
. 

2002.11.21 16:55
) Mi most kedden voltunk elöször Julival (lányok, Julinak hivják a gyerekemet, nem Lilinek
), és nagyon élveztük. Az Újpesti Gyermek és Ifjúsági Házban van kedden 10 órától. Mi a Vizafogón lakunk Angyalföldön, de átjárunk tornázni. 
Meg jókat dumál mostanában a tárgyakkal is.
Alul már lehet érezni hogy ott fogacska lesz, volt is töle 2 napig hasmenése. Azóta is nyálzik ezerrel 
2002.11.21 17:24
de viszont már hátrol tudatosan átfordul a bal oldalára és is marad
.

2002.11.21 18:48
2002.11.21 18:50
. De legalább tudjuk, mi a baj, a férjem kicseréli a hibás cuccot, így nem kerül több ezer forintba, mint eddig. 2002.11.21 20:19
Ja, és jó az Árkád.
2002.11.21 20:58

Nagyon érdekesek ezek a babák! 

2002.11.21 22:02
2002.11.21 22:19
Tegnap éjjel sem aludtam a saját hülyeségem miatt! 1-kor kelt. Én addig 2 órát aludtam. Fél 3-kor leraktam az ágyába, de köhögött kettõt és utána furcsán vette a levegõt 2x én meg kikaptam az ágyból hogy fuldoklik, de semmi baja nem volt, csak furcsán vette a levegõt, hogy idézzem magam. Na jó. Utána leraktam fél 4-kor megint akkor meg bukott egy hatalmasat és tényleg fuldoklott. Felkaptam és beraktam a babahordozóba. Ekkor még nem ébredt fel, de hát ott mégsem alhat alapon vissza akartam rakni az ágyába, na akkor felébredt! Utána visszatettem a babahordozóba és nézelõdött. Felemeltem és kakilt egy nagyot. Na jó tisztába tettem. Utána észrevettem, hogy a pulóvere nedves. Hát igy nem maradhat adtam rá másikat. Utána rá 15 percre újabb kaka, megint tisztába tettem de sikeresen lepisilte az összes ruháját ami rajta volt, úgyhogy teljes átöltözés. Mire én ágyba jutottam fél 6 volt és csak 6 után sikerült elaludnom!!! Mostanra koki vagyok, de legalább már kakil a gyerek magától és naponta legalább van 3!!! Használ a csak burgonya evés? Igaz tegnap reggelire kiflit ettem tartósitószermentes tejjel, meg ma is. Vacsira meg a burgonyához már ettem csirkemellet natúr. Illetve bazsalikommal, curryvel, sóval izesitve. Állitólag ezeket lehet használni. Meg most õszibaracklevet iszok. Szóval a poci nem fáj, 'annyira' de ha ébren van akkor cicilni akar egyfolytába!!! Kicsit nézelõdik is, de orditás a vége mert cici kell! Szerintem most is igy van, vagy visszaaludt volna? Csoda lenne! 
Az Ismerjük meg egymást-ban van. "Kispestiek hol vagytok

" a cime. Három mosollyal
2002.11.21 22:23
Semmi 4 óránkénti evés vagy ilyesmi. Akkor eszik amikor éhes, márha tényleg éhes és nem a hasa fáj, de baromi nehéz kitalálni. Csak akkor jövök rá hogy a hasa fáj, amikor cicn van és már ott is szenved és ordit. Na én olyankor vetem be a kamilla teát, néha kap már csak, mert szerencsére kezd kevesebbet fájni neki. 2002.11.22 03:50
Irigykedem igenis. És mivel 2 gyereket akar eldöntöttem, hogy a második jõvõ november/decemberben születik meg, remélem hama-hama letudom a nem alvos idõszakot aztán...

1 álló hétig húzom a lóbõrt!
De milyen érdekes a levegõn kb 5 perc alatt elaludt! Pedig napjában többször is szellõztetve van pont emiatt és a meleget is szereti márcsak a fájós pocakja miatt.
Mert persze, ha a lakásban tologatom és nincs nyitva ablak az nem jó neki! Remélem a második nem lesz hasfájos, ha meg igen akkor itt fogok küzdeni egy fogzóval és egy hasfájóssal, jujjj de jó lesz,már elõre várom

Nem vagyok ám mazohista! 2002.11.22 03:57
A délutáni sikertelen altatásnak köszönhetõen, gondoltam a kocsiból csak nem esik ki
Szóval jön mint a barom és még most is van annak ellenére, hogy már megint 2 órát szopott, igaz az egyiket ki is üritette úgy ahogy, de hát mit várok 2 óra alvás után. És végig tudja a Gabi aludni a 4 órát ám ennyivel, mert többször bizonyitotta, de bizots a pocakja fáj és az ébreszti. Van hogy álmában nyöszörög, felsir de alszik tovább. Tudjátok olyan kis panaszosan. De lehet, hogy csak egy hirtelen jött kisebb azért fájdalmas görcs ami el is múlik. Sokszor van, hogy nem múlik ám el és azért ébred fel, na olyankor vagyok iszonyuan tanácstalan, mert ha fáj a pocak és még teli van akkor adjak e neki cicit? Mindig adok mondjuk de ez más kérdés
2002.11.22 08:27
én nem választhatok ha rövid uton szeretnék az árkádhoz érni akor buszra kell szánom .de van egy jo dolog buszban amivel megyek csak a végálomására kell kisétánom és ott felszálnom és a másik végálomáson meg leszálok
igy csak 2szer kell le és föl szenvednem a kocsit a buszra
.nem válaszoltál a kérdésemre hogy nincs-e kedved talizni az árkádban hisz ugy tudom te is kispesti vagy .
csajozot tegnap a gyogytornán meletünk volt egy 9honapos kislány és a fiam mikor megláta rögtön elkezdet rá mosolyogni -nevetni mondtam is este apjának hogy a fiad egy az egyben rádhasonlit
már most csajozik
ezen jot nevetünk

2002.11.22 08:43
)
2002.11.22 09:17
.
.
. A tornával kapcsolatban, én kb. 1 hónapja felhívtam õket és kérdeztem, hogy 3 hónapos babával mehetek-e, erre azt mondták, hogy min. fél éves babákkal lehet csak menni, ezért így szomorúan de lemondtam róla. Akkor szerinted mégis mehetnénk? Én nagyon szívesen járnék! 2002.11.22 09:58
Szerintem gyere kedden!!
Elindultam, hogy muszáj elmennem a postára, mert apa nem tud, és csak mentem rendületlenül (persze közben rém csalódott voltam, mert a b.nöm hazament tölünk, mert nem tudtunk "idöben" elindulni. Sajnálom, de nem mondhatom a gyerekemnek, hogy bocs, de nem kapsz enni, mert a barátnöm sietne...) 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint