A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Gombahölgy, boldogságos szülinapot kívánok én is. :D

Gabicsibe, gratulálok, ügyes voltál!!! Fordulhatok majd hozzád tanácsért? Mi is valószínűleg januárban kezdjük.

Szerdán megyünk Szűcs dokihoz konzultációra. Gondolom akkor megtudjuk, hogy melyik kezelést választja.

Munkahely hozzáállásáról részemről csak annyit, hogy az évvégi jutalmat a főnököm úgy adta át (aki mellesleg a cég tulajdonosa), hogy a "leendő kismamának" :D Szerencsém van, nekem sem lesz gondom az órákig tartó sorbanállásokból a munkahelyemen.
Vicuska, egyet értek Veled. Valóban többet ér ez, mint a több fizetés. Mindig is hosszú távon szerettem gondolkodni.
süni76

Sziasztok Csajok!

Mostanában nem nagyon van időm jelentkezni, de azért igyekszem olvasni a hozzászólásokat. :D
Zajlik a vizsgaidőszakom ezerrel, holnap nemzetközi jogból vizsgázom, légyszi szorítsatok nagyon, mert csak az anyag feléig sikerült eljutnom... Rám férne egy kis óévbúcsúztató szerencsemalac... :D

MINDEN KEDVES TOPIKLAKÓNAK ÖRÖMÖKBEN ÉS SIKEREKBEN GAZDAG, POCAKNÖVESZTÉSSEL KÍSÉRT NAGYON BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNOK!!!

Kép
mamm

Sziasztok Lányok!

Lenne egy szakmai kérdésem. A dokibácsi a merionalból emelt a mostani adagomon egy felet, vagyis az eddigi 2 üvegcse helyett 2,5 a dózis. Hogyan készítsem el a keveréket? A 2 üveghez eddig csak 1 ampulla oldatot kellett használni, de ha ezt az egyet beleteszem a 3. üvegbe és abból csak a felét szívom fel, akkor az oké úgy? Vagy egy új ampullát kezdjek és csak azt keverjem be a harmadikba?
Mi a véleményetek? Valakinek volt már ilyen feles adagja?
Kriszti, mint szakember, mit tanácsolsz?

Előre is köszönöm a segítségeteket!

Mamm!
Szorítok a vizsgáidhoz! Csak nem a jogot végzed?

Puszi Mindenkinek
gica1

Sziasztok!!!

Teszek föl egy friss táblát! Remélem mindenkinek minden adat jó!!!!

Kép
Kép
Kép
Vendég

Gica!
Írtam privit!Lehet kissé zavaros, azért írtam privibe!!! :oops: :lol: :lol:
Vendég

Gica!
ha jól értem, úgy akarod, hogy feloldod a 2 üveget, mint eddig, majd azzal oldod fel a 3.-at...és annak a felét szívod ki....
Az nem lenne jó ötlet,mert akkor a 3 üveged felét szívod csak ki, és már veszítettél 1 egész üveget!!!!!
Vagy úgy oldd fel, ahogy írtam, vagy inkább egy másik ampullával(ha van sok)....

Remélem tudtam segíteni!
Puszi mindenkinek, és jó éjt!!!
Vendég

Érdekes nap számomra ez a mai.
Most szólok hozzátok először úgy, hogy "halljátok" is amit mondok, de gondolatban már nagyon sokat beszélgettem veletek.
Régóta nyomon követem a sikereket és a nehézségeket így a neten keresztül, és olykor személyesen is.
Tanúja voltam például Zsókuci eredményhirdetésének, ahol csoda volt látni a boldogságukat mikor kijöttek a rendelőből.
(Ebből már ki is derült, hogy ki az én orvosom).
Mert igen, mint itt mindenki, mi is beszálltunk a ringbe, hogy egy napon majd kiütéssel győzzünk a nehézségekkel szemben.
Mert ezek csak nehézségek, ugye? Annyi szép példa áll már előttünk, hogy egy nap csak homályos emlék lesz a küzdelem.
Na, szép kis érzelgős bemutatkozás, de talán átérzitek, ha leírom, hogy éppen a 6 inszem utáni harmadik stimulációm miatti hormonok hatása alatt állok :)
Sajnos a 6 inszemből és a három beültetésből ( egy fagyibabás ) semmi sem sikerült, egy sem indult el.
Így aztán mi is csak várjuk a csodát.
Szóval nem vagyok ám ilyen "zizi", lehet velem normálisan is beszélgetni, de ezt a felfokozott állapotot itt azt hiszem már mindenki ismeri.
naposoldal

Kriszti!
Köszi a választ, így már minden világosabbá vált! Este nagy kutyulás vár rám! :)

Naposoldal!
Üdv. közöttünk! Képzeld a
Te dokid, az én dokim is. Remélem mi is és a többiek is hamarosan követjük Zsókuci példáját. Kitartás hozzá!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!

Már korábban is olvasgattalak benneteket, de most én is itt vagyok.
Megosztanám veletek az élményt, nekem ez még nagy dolog...
miszerint tegnap kezdtük a Decapeptyl szurikat, a párom adja, én nem tudnám beadni:( Nagyon ügyesen csinálja. Valóban nem egy leányálom, de ha meg lesz az eredménye, akkor megéri és kibírom:) Olyan klassz lenne, ha sikerülne elsőre a lombik.
Mindenkinek sok-sok kitartást kívánok.

Mindenkinek nagyon boldog, babás új évet kívánok!
baby.81

Haliho,
egy kérdés: ezektől a szuriktól (Decapaptyl, Puregon, Merional), ugye nem lehet felszedni plussz kilókat? Milyen mellékhatások jelentkezhetnek?
köszike:)
Jó hétvégét mindenkinek:)
baby.81

Naposoldal, Baby.81!

Sziasztok! Üdv köztünk.

Baby.81!

Én az első stimuláció alkalmával Puregont kaptam. Nálam nem jelentkezett semmilyen mellékhatás, csak a hasam szurkált, de ezt szinte mindenki érzi és a melleim feszültek kicsit, de nem vészes. Én nem híztam tőle, de ez szerintem adottság kérdése, tudod, van aki ránéz egy sütire és máris felszedett pár kilót. Szerencsére én nem vagyok ilyen. Ha hajlamos vagy a hízásra, akkor kicsit jobban figyelj oda a stimuláció alatt az étkezésre, több gyümölcs, több zöldség, kevesebb szénhidrát. Remélem segítettem egy kicsit. :D
sharon

Sziasztok Lányok!

Mindenkinek Babaesős és nagyon Boldog Új Esztendőt kívánok!!

Sok puszi Mindenkinek és 2007-ben is rendszeresen jövök majd közétek. Szuper csajszi itt Mindenki! :P

Vicuska
vicuska1977

Baby.81!

Szerintem is alkati kérdés, én alkalmanként nagyobb étvágyat éreztem, de nekem a leghúzósabb a beültetés utáni időszak, amikor az ember még unalmában-izgalmában is eszik.
Alapjában véve viszont egyetértek Sharonnal, kis odafigyeléssel azért megúszható a dolog.
Sok sikert hozzá!

Szívemből szóltál Gica, hajrá!
naposoldal

Sharon,
köszike a segítséget:) Nem vagyok olyan hízós fajta..., remélem, eddig legalábbis nem volt problémám ezzel és bízom benne, hogy ezután sem lesz.

Naposoldal,
Neked is köszike, hogy szántál rám néhány percet:)

Minden jót nektek:)
Kitartást mindenkinek!!!!!!!
Én már annyira várom, hogy mennem kelljen a kontrollra jan.11-én. Akkor kiderül, hogy lehet-e stimulálni?! Gondolom, sokan így vannak, voltak ezzel az érzéssel.
baby.81

Baby.81

Remélem, hogy jó hírekkel jössz majd jan. 11-én hozzánk. Gondolom, hogy nagyon izgulsz már! Mivel kezdesz? Ki a dokid, mi a problémátok? Ha nem vagyok túl kíváncsi írj egy kicsit magadról és akkor jobban megismerhetünk Téged. Nagyon sok sikert és kitartást kívánok Nektek! :D :D :D
sharon

Mamm,

remélem ügyes voltál a vizsgán :D

Naposoldal,Baby81

Üdv a csapatban,könnyebb lesz így,meglátjátok :D

Naposoldal

de jó a neved :D
Látom már szép kis történeted van,most is folyamatban van egy stimud?Hol tartasz ebben?

Baby81

Hát ha ez a 81 a születésed éve,irigyellek... :wink:
Nekem pont ugyanaz volt mindkét beültetésnél,mint amit Naposoldal írt,a beülti után a két hét idegölő várakozás alatt jöttek rám is a kilók,dehát ezt embere válogatja.Meg persze a stimu alatt számíts rá,hogy a hasad tökre fel fog puffadni,de az majd visszaáll,de azért látszik.Hát ennyi.

Puszi,sziasztok :D
lukrécia

Sziasztok!!!!

Megérkeztem én is.

Gica,
örülök, hogy érthető voltam...Ritkán sikerül! :lol: :lol: Gondolom már túl vagy a kavaráson, és már benned van a szuri!!! :wink:

Naposoldal, Baby 81 ,
Üdv köztünk!!!
reméljük Ti is hamarosan a másik topikot gyarapítjátok, munkát adva Chestinek!!!! :wink: :lol:
Van egy csodaszép táblázatunk, ha gondoljátok az adataitokat küldjétek el, és a következőben benne lesztek!!

Baby!
Én a stimu alatt nem híztam egyáltalán....Pedig elég hajlamos vagyok rá!!!Viszont apunkció után, és atranszfer után, a 2.5 hét alatt majd 4 kilót híztam...Ami azóta is megvan, és csak rakódik, rakódik.... :roll: :roll: De ha odafigyelsz, megúszhatod!!! :wink:
Vendég

Sziasztok Lányok!

Gica
Felcsaptál Kép ?
Sikerült a keverés?Miért is ne sikerült volna,hisz TE is ügyi lány vagy :)

Naposoldal,Baby
Üdv.kis csapatunkba!

BabyÉn inkább vizesettem,de most decemberben nem kaptam Merionalt és lement rólam.Amikor Clostylbegitet szedtem akkor híztam fél év alatt 8 kilót.Szerintem mindenkire másként hatnak ezek a szerek.
gabicsibe

Kedves Lányok!

Mindenkinek Kép kívánunk a párommal!!
Mulassatok egy jót!Reméljük ez lesz az utolsó egy darabig!!
És persze babaesőt kívánok mindenkinek 2007-re!!!
A babásoknak pedig Egészségben,Boldogságban gazdag új évet!!! Kép
Puszi mindenkinek!
Gabi
gabicsibe

Köszönöm mindenkinek az üdvözlő sorokat !

Szia Lukrécia!

A névválasztásommal a bizakodásomat akartam kifejezni, egyszer mi is odakerülünk majd.
És különben is az élet csak úgy lehet teljes, ha mindkét oldalát megéljük, az árnyékosat is, nem igaz?
Na de mostmár jöhet a naposoldal, mert ahogy nyomon követtem az eseményeket, az árnyékból már neked is kijutott.

Igen, ez a harmadik stimulációm, valamikor január második hetében várható a beültetés, ha minden jól megy.
A hogyan továbba bele sem merek gondolni...De most még nem is akarok.
naposoldal

SIKEREKBEN, BÉKÉBEN, BOLDOGSÁGBAN, EGÉSZSÉGBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!
Kép

Kép
Kép
share

Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek;
huncutmosollyal egy rádkacsint, kicsi kendőből
csillámport hint, így adja át az üzenetem:
Boldog Új Évet kívánok!

Kép Kép Kép

chesti

"2007-ben ezer csoda érjen,
öröm és szerencse örökké kísérjen!
Bánat titeket örökre elkerüljön
s minden álmotok, vágyatok teljesüljön! BUÉK! "

Békés Boldog Új esztendőt kívánunk mindenkinek!!!És jó bulizást a mai éjszakára!!!
Kép
Vendég

Sziasztok!

Végiggondolva, hogy mi minden történt velem és veletek ebben az évben, azt hiszem sok mindenen keresztülmentünk, volt részünk örömben és bánatban egyaránt. Voltak, akiknek sikerült (nekik gratulálok mégegyszer) és voltak, akiknek nem, ide tartozom én is. De teljes szivemből hiszem, hogy egyszer (remélem 2007-ben) nekem és mindazoknak, akiknek nem sikerült jövöre sikerülni fog!

Szeretnék mindenkinek nagyon boldog új évet kívánni![/img]
sharon

Sziasztok!

Sharon,
Köszi az érdeklődést, lombikkal kezdünk ez lesz az első, mert a férjemnek sajnos alacsony a kiskatonák száma, és így azt tanácsolta Dr. Wiegandt, -ő az orvosunk-, hogy nincs értelme megpróbálni az inszemet, sajnos, pedig reménykedtünk benne.
Na, de mindegy, he elsőre sikerül, akkor kibírok mindent:) Csak pozitívan, ugye bár?!
Még csak most kezdtük el adni a decepeptylt, de ezt már írtam, bocsi és igen, nagyon izgulok a jan.11-től. Akkor nem tudom, hogy mi a helyzet, ha azt mondják 11-én, hogy nem lehet kezdeni a stimut?!
Nektek mi a problémátok?
Azért az inszemináció egyszerűbb ugye?
Mégegyszer köszi mindent...de még majd jövök:)

Lukrécia,
igen, a 81 a születési évem. Remélem ez a haspuffadás dolog nem lesz olyan vészes....

Kriszti78
Szia, írtam neked e-mailt, a táblázattal kapcsolatban, he van időd nézd meg:) Köszike.

Gabicsibe,
Köszönöm az üdvözlést,
én is szedtem korábban clostyt, de szerencsére nem híztam tőle, remélem ezzel nem lesz problémám a továbbiakban sem, a szurik miatt, de mondjuk, ha csak ezen múlna hát legyen, majd letornázom:)

Mindenkinek boldog új évet kívánunk:)
baby.81

Sziasztok Újak és Régiek! Kívánom mindenkinek, hogy váljon valóra az álma a következő évben!!! Remélem, hogy többet fogunk örülni egymás boldogságának! De persze biztos vagyok abban, hogy továbbra is támaszai leszünk egymásnak.
Remélem a 2007-es év a miénk lesz!!!!

Sok puszi mindenkinek!
süni76

Sziasztok,

Ezúton szeretnék mindenkinek Nagyon boldog új évet kívánni! Remélem, hogy a 2007-es év mindenkinek hoz végre kisbabát, és hogy mindenkinek a legnagyobb és legcsodálatosabb álma megvalósul. Addig kitartást és sok erőt kívánok minden régi és új topiklakónak :D

Küldök egy békát, hogy ide vonzza a gólyákat, hogy kőrözhessenek felettetek, és hordják a bébiket :D

Kép

B.U.É.K.!!!!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,
bármi bánt, neki elmondhatod!
Meggyógyítja szívedet, lelkedet,
kívánom, tegye szebbé 2007-es évedet!
B.Ú.É.K!!!

Most csak pár percem van , hogy írjak nagyon belemerültem a munkába és nincs időm magamra.
Kicsit átestem a ló másik felére, az 5 hónapos beteg szabadság után jól esett a munka mivel én szeretem a szakmámat csak kicsit tulzásba viszem a sűrű szolgálkatokkal.
Igérem ha lesz szabadnapom, vissza olvasok és felzárkózom kivel mi történt.
Már 1 hónappal el vagyok maradva.
Puszika mindenkinek!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Lányok!

Csak most tudok válaszolni, mert napokig nem voltam net közelben. Köszönöm a biztatást, komolyan mondom, már attól jobb a kedvem, hogy végigolvastam! Tegnapelőtt még pityeregtem egy kicsit, de most már nem fogok, legalábbis igyekszem...

Kriszti!

Köszi, hogy bevettél a táblázatba! Azt hiszem, néhány hónap pihenő következik, aztán jöhetnek a fagyibabák!

BUÉK mindenkinek!
ballagyo

Sziasztok Lányok!

Szeretnék én is Mindenkinek nagyon boldog és gyermekáldásban gazdag új évet kívánni!

Megcélozni a legszebb álmot, kinevetni a világot, gyűjteni a barátságot, mindig szeretni és remélni, így érdemes a Földön élni! B.Ú.É.K.!

Kép

Kismoni
kismoni

Hello mindenki!

Ezúton szeretnék mindenkinek sikerekben, eredményekben gazdag nagyon boldog Új Évet kívánni!

lanett

Sziasztok!!!!

Szép napot mindenkinek, és nagyon boldog új évet mégegyszer!!!!!!

Nekünk reggel fél 7-íg tartott a buli, de már 11 óta fent vagyok, nem tudok aludni...MOst pedig megkezdjük az óév maradványainak az eltakarítását....Azután megyek éjszakára! :roll: :lol: Remélem kibírom reggelíg!!! :wink: :lol:

Baby!
Megkaptam az emailt... :lol: Adatokat köszönöm!!

Zsókuci!!!

Köszi a békákat!!! :wink: :lol: Én személy szerint undorodom tőle...brrrrr..Még messziről is! :lol: De ennyi áldozatot meghozok...Sokat gondolkodtam, majd beszélünk!!!!!!! :roll: :wink: :lol:
Vigyázz Kicsiborsóra!!!!!Puszi neked!!!!
Vendég

Sziasztok!

BUÉK mégegyszer mindenkinek!

Baby.81!

Hát... "irigylésre" méltó a születési éved.
Nálunk először nem tudták, hogy mi a gond. Nem találtak semmi komolyat, ezért inszemmmel kezdtünk. Az első sikerült, de 7 hetesen elhalt a terhesség, akkor derült ki, hogy van egy veleszületett méh fejlődési rendellenességem, egy hártya, ami kettéosztotta a méhemet. Többször megműtöttek, most már minden OK anatómiailag. Legkorábban febr.-márc. körül kezdhetek megint inszemmel. Sokat nem tudok a lombikról, de a lányok majd biztosan sokat segítenek, akik már átélték ezt. Én örülök, hogy nem kell lombik (egyenlőre), az inszemes stimulálás egyszerűbb. Most én azzal vagyok gondban, hogy amikor kezdhetnék, akkor rengeteg munkám lesz és így lehet, hogy halasztanom kell.
:? Pedig már nagyon várom, hogy kezdhessek. Gondolom, hogy ti is már izgultok

Zsókuci!

Köszi a békákat. Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintem van valami a gólyás sztoriban. Amikor kezdtem augusztusban az inszemet, egy gólya szállt a házunk előtti villanyoszlopra és ott kerepelt 2 napig. Aztán továbbállt, de az én első imszemem sikerült.

Kriszti78!

Nagyon jó, hogy csinálod a táblázatot! Köszi mindenki nevében! Remélem idén sokkal több szivecskét kell az eredmény rovatba írnod és hamarosan átköltözhetünk a babás oldalra!

Mindenkinek további szép napot, jó munkát holnapra!
sharon

Kriszti drága,

a béka nem neked kell, hanem a gólyáknak, aki a bébiket hozza :D Hidd el, a gólya nem undorodik tőle... :D :lol: :lol: Amúgy is direkt aranyoska békucit küldtem :D

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!!!

Végre helyreállt a rend, és ha minden igaz, ritmusosan fogok dolgozni, és lesz egy csomó időm írni Nektek!!!
Most jelenleg éjszakás vagyok, bár ez most elég rosszul esik, buli után...Főleg azért, mert nem tudtam pihenni, és a "romeltakarítás" 2-től 5 íg tartott...Gondolhatjátok!!!esélyem nem volt arra, hogy lepihenjek meló előtt...Viszont elkövettem egy bakit...Tudtam hogy már nem kellene, de még indulás előtt bekajáltam a hagymás salátákból...persze nagyon szeretem, csak az epém nem....
Így most szenvedtem itt éjszakába, és meglátogatott a róka koma is...(persze még nem azért, amiért illene jönnie) :wink: :lol:
Mostmár könnyebb, és már csak 7 óra van hátra a munkaidőmből!!!! :roll: :lol: :lol:

Sharon,
aranyos vagy köszönöm, de tényleg nagyon szivesen csinálom a táblát..Eddig a melóhely váltással nem volt sok időm, de most újraa régi leszek, és igyekszem többet írni, és több táblázatot feltenni!!!(csak már megint olyan nagy, hogy egy oldalt majdnem elfoglal :roll: :lol:)

Zsókuci!
Akkor jó, ha nem nekem kell közelkerülnöm a békához.... A gólya meg egyébként is szépnek látja, azon kívűl, hogy finomnak is!! :wink: :lol: :lol: :lol: És valóban aranyos békucit küldtél.... :wink: Puszi nektek!!!Remélem majd MSN-n valamikor értekezünk!!!
Vendég

Helló!

Mindenkinek nagyon nagyon boldog babavárós évet kívánok!!!! Végig gondolva nagyon rossz évem volt a 2006, így probálok egy kicsit pozítivan nézni a következő év felé!!

Lombikos csajok! Úgy hallottam, hogy a Káli intézetben van lombikos várólista. Ezek szerint a doki dönti el, hogy mikor tudsz menni lombikra. Pl. nem március hanem május. A BMC-ben van már ilyen?

Gabicsibe hogy vagy???
málna79

Sziastok!
Aki nem ismerne NVIKI férje vagyok. Ma reggel bent hagytam Anyát a Jánosban és ha minden igaz, akkor holnap reggel Ő lesz az első csaszis. Az UH és CTG valamint a babák keringése JÓ!
Én már most síkideg vagyok, mi lesz később:)
Az idei programotok elég egyszerű, MINDENKINEK át kell kerülnie a másik topicba!!! A lényeg sose adjátok fel, mi sem tettük és holnap már két kismanó is velünk lesz.Végezetül két még "egybe" kép. Kép Kép
üdv:wolves
wolves

Sziasztok Lányok!

Málna
Köszi kérdésedet jól vagyok,holnap megyek a Bmc-be Uh-ra és kiderül megcsinálják-e pénteken vagy hétfőn az inszemet.
Te hogy vagy?

Wolves
Nyugi minden rendben lesz!!!Kitartás mindkettőtöknek!!!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Újra itt vagyok, ezért most kívánok Nektek nagyon boldog babás új évet! Üdv. az újaknak is!

Képzeljétek ma voltam vérvételen és uh-n és úgy néz ki, hogy pénteken meglesz a petesejtleszívás!! A dokibácsi azt mondta, hogy szépen alakul minden, úgy néz ki, hogy az egyik oldalon van 3 szép nagy petécske, a másik kicsit gyengébb, de ott is van úgy néz ki 3. Hát nem szuper? Én már ennek is nagyon örülök! A párom ijedt meg most egy kicsit, mert fél attól, hogy nehogy nagyon rossz eredményt produkáljon majd a nagy napon - tudjátok azért fél szegénykém, mert nálunk az ő igen kevés spermaszáma miatt került sor a lombikra és izgul, hogy találjanak azért néhány életképes katonát. Kérlek szorítsatok, hogy minden rendben legyen!

Kriszti!
Még egyszer köszi a tanácsot, az eredmények szerint jól sikerült összekutyulni a dolgokat! :)
Remélem már már jobban vagy és rókakoma már teljesen eltűnt! :D

Holnap este fél 10-kor egy tüszőrepesztőt (Pregnyl) kell kapnom. Ezt már izomba kell adni, ami már sajnos nem megy magamtól, úgyhogy kénytelen leszek elballagni valahova az ügyeletre.

Lányok! Ti ezt hogy oldottátok meg? Kicsit tartok attól, hogy esetleg az ügyeleten pontban fél 10-kor nem tudják majd beadni nekem. :( vagy plusz-minusz negyedóra nem számít? Szerintetek?

Baby!
Nekem az előkészítő szakasz decapeptylből a stimu merionalból áll(t). Szerencsére nálam nem jelentkezett eddig semmi különös mellékhatás, csak néha-néha éreztem a hasamat szurkálni. Biztosan nálatok is rendben megy majd minden és jan. 11-én már azt is megtudod, mikortól indul a stimuláció. Nekem ha jól számoltam, 19. decepeptyles napon indult. Szorítok Nektek!

Gabicsibe!
Akkor Nektek is hamarosan itt a nagy nap! Mindent bele!

Wolwes, Nviki!
Gondolunk Rátok!

Puszi Mindenkinek
Gica[/b]
gica1

Sziasztok! Remélem jól telt mindenkinek a Szilveszter és jól kibuliztátok magatokat, mert idén más dolgunk lesz :D Legalábbis nagyon remélem...
Wolves, NViki, gondolunk Rátok. És persze várjuk a híreket.

Gica, de jó, hamarosan Te is a finisben leszel, ha megcsinálják pénteken a leszívást.

Kriszti, szegény, te is jól kezdted az új évet... Egyébként egészen biztos, hogy ez a rókakergetés a hagymás salátától volt? :)

Mi holnap megyünk konzultációra. Kiváncsi vagyok, mit mond a doki a kezelésekről és hogy mikor kezdhetem én is a "varázsöntetek kotyvasztását".

Puszi mindenkinek, és BÚÉK még1x!
süni76

Sziasztok Lányok!

Nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek!

Gica!

Még az is lehet, sőt elég valószínű, hogy találkoztunk ma, mert én is ott voltam, csak nekem valószínűleg hétfőn lesz a leszívás, de ez majd pénteken dől el.
Ugye jól emlékszem, hogy neked ez az első?
Mi a popsis szurit a férjem közreműködésével oldjuk meg.
Sok rohangálást megspóroltunk már.
Ajánlom neked is.
naposoldal

Hali!
Wolves, NViki,
Ez nagyon jó hír:) Jól kezdődik a 2007-es évetek. Várjuk a fejleményeket és az élménybeszámolót:) Gratula!!!!!

Gica1,
Örülök, hogy ilyen jó eredményeid vannak, ami a petikéket illeti. Bár csak már én is itt tarthatnék, nagyon várom a ...mindent:)
Egy kérdés: a tüszőrepesztő szurikat még ezután írja fel a dokim?Nekem "készleten" itthon, Decapeptyl, Puregon és Merionál van, ja meg amit rendelni kellett, azért majd 11-én megyünk. Tehát még ezen kívül lesz még szuri?
Szorítok nektek nagyon, nagyon péntekre, meg főleg, az azt követő napokra, hetekre....:)
Kitartást, ti már reméljük ott vagytok a finishben. Csak pozitívan:)
Biztos ügyes lesz a párod is és minden rendben lesz:)

Mindenkinek hali!
baby.81

Sharon,
szia majdnem elfelejtettem neked is írni. Sajnálom, hogy ez történt. De most gondolom elkezditek újra, és most biztosan sikerülni fog, már nicsen semmi akadálya, ugye!!! Reméljük:) Szorítunk Nektek:) Mikor is lesz a második? Vagy majd megnézem a híres táblázatot, tök jó, hogy van ilyen.... Ügyes ez a Kriszti:)
Igen, mi is izgulunk már, én személy szerint nagyon, pedig még hol a vége....éppen most mondtam a férjemnek, hogy én már most nagyon izgulok, akkor mi lesz a leszívás, meg a transzfer után, Én olyan izgulós vagyok, hogy csak na:( De közben persze várom már nagyon:)
Minden jót Nektek:)
baby.81

Szia baby81!

A tüszőrepesztő szurit csak a stimuláció végén írják föl, mert az aktuális hormonszintedtől függ, hogy milyen szurit kapsz.
Ezt én is ma tanultam:-)
naposoldal

Ja, és az, hogy izgulsz, teljesen természetes, én is mindig izgulok, és mindig örömmel töltenek el az apróbb fejlemények is.
Mindig vártam a következő lépést, a következő vizsgálatot.
Biztos azért van ez így, mert ilyenkor azt érezzük, végre történik valami, végre teszünk valamit az ÜGY érdekében.
naposoldal

Naposoldal,
köszike:) ez olyan, mintha én mondtam volna, de komolyan teljesen ezt érzem:)
Neked jól emlékszem, azt olvastam, hogy hétfőn lesz a leszívés , pénteken derül ki, ugye? Azt megtudnád velem osztani, hogy ha megyek 11-én kontrollra, a decapeptylek után, lesz vér, vizelet meg..ja Uh, akkor ha nem jó az eredmény, akkor mi van? Akkor nem lehet elkezdeni a stimut? Te már ezeken túl vagy. És, mondjuk, ha minden rendben lenne, utánna megint szurizás, ezután mikor kell megint mennem a BMC-be? Arra akarok kilyukadni, hogy kb mennyiszer kell mennem Pestre, mielőtt lesz a leszívás? Bocsika, lehet ez sok és kusza egyszerre?!
Köszike előre is a segítséget. Olyan jó, hogy van kitől kérdezni. Esköszöm a BMC-be semmi nem jut az eszembe megkérdezni, vagy ha igen, akkkor későn:(
Ja mennyibe kerül a t.repesztő, kb? Nagyságrendileg?
baby.81

Naposoldal!
Aranyos vagy, hogy már írtál is, köszi! :) Igen, ez az első próbálkozásunk, úgyhogy zöldfülüek vagyunk, de nem is nagyon akarom, hogy nagy rutinra tegyünk szert, de gondolom ezzel nemcsak mi vagyunk így.
Az biztos, hogy kényelmesebb, ha otthon sikerül beadni a szurit, de nem tudom rá tudom-e venni a kispapajelöltet erre tettre. A merional kutyulásában mindig segédkezett, de a szúrást nézni sem bírta, úgyhogy kétlem, hogy a popsis szurit bevállalná. Mindenesetre megpróbálom rávenni. És az ilyen szurit a nagyobb tűvel kell ugye, beadni?
Tényleg, Te is voltál ma? Én elég hamar bejutottam, pedig már sokan vártak, mire a vérvételről megérkeztem és már 10 után végeztem az Uh-n, aztán 1 körülre mentem vissza. (Ha láttál egy magas és elég vékony leányzót, fekete-fehér kockás kabátban, alatta narancszínű kardigán és egyedül volt, akkor az én voltam. És én kit keressek az emlékeiben?) Szorítok Nektek hétfőre - és persze az azt követő napokra is!

Baby81!
Naposoldal már válaszolt is! A tüszőrepesztő szuri a stimu végén van, nekem is csak ma írta fel a doki és csak 1 alkalommal szükségeltetik beadni. Nem kell aggódni, ha odaérsz Te is megkapod... :) Amúgy nekem is van a decapeptyl, merional, puregon nincs, azt nekem nem rendelt, és van még, ahogyan Neked is, a megrendelős szuri és végezetül ez az egy, amit most írt fel.
Puszi
Gica
gica1

Arra ne gondolj, hogy nem kezdheted a stimut, biztos, hogy minden rendben lesz. Ne erre készülj. Szerintem ez viszonylag ritkán fordul elő.
Tehát vegyük azt az esetet, hogy minden ok. Akkor kb. még azon kívül ( tehát a 11-én kívül) kb. három-négy alkalommal kell menned.
Nagyon szívesen válaszolok, ha bármi kérdésed van, és tudok segíteni. Annak idején én is sok infót gyűjtöttem be innen, csak olvasó üzemmódban.
Amikor 11-én mész, onnantól már felgyorsulnak az események, meglátod.
A tüszőrepesztő árára sajna nem nagyon emlékszem, talán 4-5 ezer körül lehetett, de nem akarok hülyeséget beszélni, na meg azóta változhatott is, na de talán a lányok közül talán tud valaki segíteni.
naposoldal

Gica,

az injekciók beadása előtt én mindig szoktam kérni a vérvételes helységben, hogy mutassák meg, az adott szurit milyen tűvel adjuk be.
Kezdetben az én férjem sem akart hallani róla, hogy beadja, de aztán mások példáján felbuzdulva rá tudtam venni, és bizony sok ügyeletre járástól megkímélt már.
csak az elsőn kell túlesni,de persze ahogy nektek jobb:)
Te ültél a WC mellett az egyes széken?
Ha igen, akkor szerintem előtted álltunk a vérvételnél a férjemmel.
És akkor talán akkor is találkoztunk, amikor te elmentél 1 körül, mert mi akkor értünk vissza.
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Mi még csak egy hónapja járunk a BMC-be, nagyjából azóta figyellek titeket :) Még csak a kivizsgálásnál tartunk, a jövő héten lesz a petevezetők átjárhatósági vizsgálata, aztán jöhet a diagnózis. Bizakodunk, hogy nem lesz nagyon lelombozó. Korábban a SOTE-ra jártunk, de ott több mint 8 hónap alatt "csak" hormonvizsgálat volt kétszer és kb. fél évig szedtem eredménytelenül a Clostilbegyt-et. (attól egyébként én is híztam úgy 6-7 kilót)Szóval még nagyon az elején járunk, de mivel több, mint két éve próbálkozunk, mostmár nagyon elszántak vagyunk! :)

Drukkolok mindenkinek! Nellike
nellike

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?