A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Kriszta!
nagyon sok ++++++++++++++-t küldök, hogy végre kikecmeregjetek a bajból. drukkolok párodnak is! :(

Indi!
én a konzum cukrot csak "fehéres"-nek hívtam, és jajjj de nem szerettem. akkor lett a kedvencem a zselés. :)
Dominó elképesztő édes a kádban, meg azok a talpak!!! imádom a babatalpakat. viszont mit keres rajta a lavór???? :/ :) az volt a kishajó? mióta békát látok, mindig ti juttok eszembe. olyan békás tányér már nem kell nektek ugye? (jól nemléxem?) mert jártam az Ikejában, de elbizonytalanodtam.

kösz a sok infot, segítséget a hányással kapcs. múltkor tényleg szinte egymás után 2x hányt, de most csak egyszer, és nincs más jel, még hasmars se, szóval csak megnyomódhatott a hasa, vagy hasonló. de ugye megint felvágottat evett, férjem most azt mondta, hogy jövőben nem fog kapni. :)
ja, és már alig köhögök, csak folyik "kicsit" az orrom, úgyhogy úgy látszik érdemes az embernek kipanaszkodnia magát. :)
ancsipancsi

2 éve ilyenkor úgy köszöntem le, hogy holnap nst és UH, aztán jelentkezem. Következő beírásom jan. 4-én volt, miután hazajöttünk a kórházból. :lol:
Boldog gözmozdonyos idők! :lol:

Den, nálatok is esett már? :shock: Hééééééé Égiek, nálunk is eshetne már vmi, hogy gyeröknek tudjak mutatni fehér izémicsodát!
zanza

Annyira fáradt vagyok. Aludni kéne, de ettől a fránya t@konytól nem tudok.

Eszembe jutott egy kérdés, amit már fel akartam előzőleg is tenni.
Lányos anyukák,
Ti mikor lyukasztotattok fület lányaitoknak? :? A kórházban volt lehetőség rá, de valahogy a tűvel való szurkálás nem igazán tetszett. Meg nem tudom mikor lenne érdemes fülbevalót használni :? Valahogy még úgy érzem h bántaná a kisfejét, nem lenne kényelmes neki avval aludni. Ti hogy csináltátok? Persze ez a kérdés azért merült fel bennem, mert karácsonyra két fülbevaló készletet is kapott (még jó h a család egyeztett :lol: ) Adél baba. Ennek még az a plusz poénja h majd melyiket hordja? Ha az egyiket teszem be, akkor az anyós sértődik meg, ha a másikat, akkor meg a nagynéni :?Jól kiszurtak velem :roll:

Kép Kép
curse

lyukasztotattok = lyukasztottatok :oops: mondom h fáradt vagyok :lol:

Kép Kép
curse

Bocsi, de ezt muszáj feltennem :lol: A minőség nem valami jó, mert telefonnal készült. Kép

Kép Kép
curse

Votiv!
múltkor nem is reagáltam nagyIsti megjegyzésére. szóval lehet, hogy L. már beszélget, de Isti meg nagy műszerész! mindenki nem lehet ugyanabban jó! ;-) amúgy ma reggel Lencsi felébredt és kétszer azt kiabálta, hogy: "Döbe, Döbe!". mert én a férjemet Dörmének hívom :D :D

Zanza!
Boldog szülinapot Rékának!

Curse!
nekem 3x lukasztották a fülemet, ebből 2x tűvel, 1x belövéssel. mindegyik ugyanúgy fájt, viszont 2x benőtt, mivel csak nagyobb koromban kezdtem ezt az őrületet. úgyhogy - mivel mi is kaptunk előre fülcsit - a kórházban kilukasztattam, és nem bántam meg, mert úgy kezeli, mintha a fülében se lenne. szóval jól alszik benne (kis karika), meg nem piszkálja. ha lehet egy tanácsom, akkor valahogy vedd fel a kapcsolatot vmi eüssel, és tűvel szúrasd. a belövést csak olyan bedugós fülbevalóval lehet csinálni, az meg hátul eléggé szúrhatja a fejét.
fotó édes!!!
ancsipancsi

Szia Lányok! (Hol van Beet???)

Ancsi :) a lavór az vödör és azért van ott, mert különben kihúzza a dugót a kis piszok. De egyébként isd szeret vele játszani, fejére rakja vagy belekiabál, hurcolja mindenhová.
Békás étkészletből van most már bőven, köszönjük :)

Zanza :) Mindjárt szültök? De jó... akkor drukkolunk :lol:

Tényleg, Deni :) Milyne havat lapátoltatok??? Minálunk köd van reggel, nappal meg süt a nap ezerrel, de hónak nyoma sincs...

indianyo

Curse :) Adél cukimanó a képen, a telefon tetszik neki ennyire?

Én 14 évesen kezdtem a füllyukasztást és nem bánom, hogy nem korábban. A lányomnál - ha lesz - sem kezdem előbb.

indianyo

Curse: nekem 6-7 évesen lőtték ki a fülem és nem volt ezzel bajom. Nem nőtt be soha, pedig azóta (az utóbbi jó 10 évben), csak nagyon ritkán teszek bele fülbevalót. Spec. én nem szeretnék a lányomnak fülbevalót, de ez nyilván szokás és ízlés kérdése. Remélem, nálunk senkinek nem jut eszébe Tündinek fülbevalót venni. :lol: Mondjuk az unokahúgomnak sincs, úgyhogy talán megússzuk. Meg eszembe jut ugyanez a téma a Jóbarátokban... :D

Kép
Kép
tinu

na, ezt a képet be akartam tenni. hiába a sok karácsonyi ajándék, fittyfene, Lencse előbb a szekrényeket kezdte nyitogatni mamánál, majd pedig a szokásos cuccok érdekelték, pl. zseblámpa.

Kép
ancsipancsi

Sziasztok!

Programajánló:

Jan. 16. 10.30-12.00 Halász Judit koncert a Jövő Házában
jegy 700 ft

Kép

Kép

:D
szrekuc

Ancsi!

Látom, Titeket még mindig a C&A szponzorál :lol: Lencséd gyönyörű!!! És jó, hogy semmi komolyabb baja nincs!!! És hogy Te is meggyógyultál!!
Képzeld, Bazsó is hihetetlen tempóban beszél! most már elkezdett minket utánozni, úgyhogy nekünk is jobban kell figyelnünk a szánkra :lol: Jókat röhögünk rajta!!!

Indi!

Pancsizós kép annnniyra ééééédes!!!!!!!!

Andi!
Balogh dokival nekem sincs jó élményem :? De klassz, hogy Neked bevált!

Votiv!
Párod jó fej!!! :lol:

Zanza!
Szülőstörénetet kérünk!!!! :D

Curse!
De jó, hogy jobban vagytok!!!

Deni!
ezek szerint nagyon bevált az új ágy! Nekünk is lassan el kell gondolkoznunk rajta! Kókuszkockát bármikor hozhatod :wink:

Jucus!

Igazad van, de mostanában szinte azt érzem, hogy mindenkit csak kritizálok (mármint dokikat), de sajnos van is alapja :cry: És akkora meglepetés,amikor véletlenül egy lelkiismeretes dokival hoz össze a sors!
Ha van egy kis időd, elküldenéd nekem a szemdokitok elérhetőségét?
Sanyi és Jolán hogy vannak? Élvezték a karácsonyt?
zuzmo1

Először is:
Vica, Istók Boldog Névnapot utólag is!!!
PGabi Boldog Szülinapot!

RékaMakkának boldog szülinapot!! Szegényke akkor ő se járt túl jól az ünnepnapjaival ;)

Köszönjük mi is a névnapi üdvözléseket! Indi: Kamilla épp azt a kis könyvet kapta névnapjára Anyutól amit betettél képnek :)

Üdv Andi itt! Szépek a köcök!

Domingó se semmi!!!
Lencsi nagyon szépecske ebben az ünnepi szerkóban!

Kriszta: jobbulást nektek ++++++++++++++!!!

Fülbevaló: mi is a H-ban intéztük ezt és nem bántam meg! Legalább nem rám haragudott akkor 8) És azóta valóban olyan, mint ahogy Ancsi is írta, hogy a saját alkatrészeként tekinti!
Ellenben a homeosdoki az mindannyiszor lecseszett érte ahányszor csak voltunk nála :? Merthogy lehetett volna fémalergia vagy ilyesmi tőle - nekem ez meg eszembe se jutott .

Holnap megyünk bulizni - Kamilla első szilveszteri partija idekint :lol:
Aztán pedig 5-15ig Pécsett leszünk, mert olyan hülye időpontokban lesznek a vizsgáim, hogy nem érdemes föl-le utazgatni a babóval! Szal addig legyetek jóóóók, a gyerekek meg legyenek rosszak ;)
Mindenki gyógyuljon meg és vizsgázzon le legalább kettesre ! 8)
Pocakok szépecskén növekedjenek!
Tinu ha esetleg elpottyantod addig a babádat akkor neked szép és könnyű szülést kívánok és mosolygós kisbabát és sok tejcit! És No Para menni fog minden ahogy kell ;)

BUÉk!
Rylie

Kép
Kép
rylie

Rylie: még simán lehet, hogy a babó megvár téged a pottyanással. :D Viszont cuki ez a kismalac, nem is tudom, hogy emberek hogyan tudnak megenni ilyen kis ari állatokat. :shock:

Kép
Kép
tinu

Sziasztok!
Hú ennyien rossz véleménnyel vagytok a Baloghról? Nekem bevált, és a nővéremnek is két fiát segítette világra. De lehet hogy mi vagyunk a kivétel, aki erősíti a szabályt? :roll:

Curse! Fülbevalót Lilinek egy éves lemúlt mikor kilövettük, mert előtte még az enyémet is ki kellett vennem mert minden ékszert cibált. Mi lövettük, és az egyik fülcsinél nem is sírt csak meglepődött. A másikkal már birkóztunk. :wink: Akkor te is itt laksz valahol a Bajcsy körül? Mi ide jártunk védőnénihez (Nagyné Baán Teréz). A dokinénit azért választottuk ott, mer mindkét nővérem gyerekeinek ő a dokija, és szerettem volna biztosra menni. Egyébként a betrappolás a lakásba úgynézki, hogy szokás náluk, mert én is már pórszívóztam nemegyszer utána, mert ha nem szólok le nem venné a cipőjét. :roll:

Nagyon édesek a képek. :lol:

Kép
Kép

Andi
andrea27

Andrea!

Sokáig nekem is jó vélemény volt csak róla,kb. a szülésemig :shock:
20170114224602

Zanza :) Rékának nagyon boldog szülinapot!!
Kép

Curse :) De jó, hogy Adél babával minden rendben! Kép nagyon édes!! :D Buljál Te is mielőbb!! Mi meg már jártunk úgy a házidokival, hogy rendelés vége előtt mentünk negyedórával és már nem volt ott senki, még a doki sem :lol:

Indi :) Elképzelem Dominót a lavórral a fején :lol: :lol:

És tegnap reggel felénk bizony 1-2cm-es "óriási" hó volt, ami délre elolvadt, de délelőtt még jó szórakozás volt a "lapátolás" :wink: és Bálint le volt nyűgözve a "fehér szőnyegtől" :lol:

Ancsi :) Szuper, hogy Lencsinek semmi baja és Te is javulsz :D A csajszi nagyon csinos ebben a ruciban :D zseblámpa rulez, nálunk is nagy kedvenc, főleg hogy ki-be lehet kapcsolgatni a végtelenségig...

Tinu :) Én úgy vagyok ezekkel az állatkákkal, hogy tuti vega lennék, ha nekem kéne leöldösnöm őket, hogy megegyem :mrgreen:

Rylie :) Akkor már nem is jössz jan. közepéig?! Nektek is jó bulizást és nagyon boldog Új Évet! és sok drukk a vizsgákhoz!!

Zuz :) Jövőhéten akár még össze is jöhet a dolog, mert apa még itthon lesz (ugyanis tapétázunk! bmilyen hihetetlenül is hangzik :lol: ) és szívesen meglátogatunk Titeket egy rövid időre, ha Részetekről is okés és megígéred, hogy nem készülsz semmivel, majd viszek k.kockát :wink:
denizsa

Lányok, köszi, de holnap születik meg Réka :D
30-án csak bent tartottak, és este 8-kor kezdődtek a fájások, és csak másnap délután lett belőle gyerök. :wink:

Rylie, bulis csaj lesz! :wink: Aki, ha betölti a 18-at csak 1 év múlva látom újra. :wink:

Ancsi, nagyon csini Lencsi!

Adél baba nagyon édes!
zanza

Végre vége a t@knyolásnak :lol: Kapok levegőt :lol:

Ancsi,
Itt olvadoztam Lencsi képén :D Olyan ennivaló a csaj :D És amilyen tudományosan fogja a zseblámpát :D

Indi,
Áh, még nem a telefonra reagált :D Szerintem csak az apjáról volt meg éppen akkor a véleménye :lol: Még nem igazán tud fókuszálni. Időnként már érezzük h lát rendesen, de még nem igazi :D

Andi,
Mi a csobánciba lakunk, közel a rétes házhoz :D A védőnénik meg a Fehér Veronika. Egy nagyon fiatal nőci, még nincs gyereke se. Ettől függetlenül nagyon rendes. Az első három hétben hetenként kijött, az anyatejes pattanások miatt meg külön is. Szóval egy szavam nem lehet.

Deni,
Az én fejemben is megfordult h nem biztos h még ott lesznek, de szerencsénk volt. Lehet h a dokinő nagyon lelkiismeretes.

Zanza,
Akkor BOLDOG SZÜLINAPOT HOLNAPRA RÉKA BABÁNAK!!! :lol:

Szilveszterkor mindenki megy bulizni?? :D Nálunk apa felvetette h mi lenne ha mi rendeznénk egyet :shock: Én olyan rögtön vágtam rá a nemet h most nem vagyok biztos abban h tényleg komolyan gondolta-e :? Meg persze mondtam h akkor ő csinál kaját, meg ő ugrálja körbe a vendégeket is :lol: Ez persze már nem tetszett neki. Tipikus férfi: fogjuk oszt vigyétek. :lol:

Egyébként hogy néz ki a Balogh doki? Emlékeim szerint mintha a szobatársamnak lett volna a dokija :? Aki a szüléskor még Malájon nyaralgatott.

Kép Kép
curse

sziasztok,
SOS keresek 29 db SPAR szivecskét! Ainek van, szóljon!!!!
ha van teli füzetke, amiből nem mindent váltanál be, akkor is szólj, mert lehet,h nekem pont az kéne, ami neked nem... :wink:
ami biztos, egy tejforralóra nagyon gyúrok. De vmi nagyobb főző edény is jól jönne, olyan szegényes a konyhám... :lol:

mi jól vagyunk, 3 fiúgyermek "boldog" anyukája vagyok, a lényeg,h mind egészséges, a többit még emésztem...
nem, nem kérdeztünk rá, doki sem mondta, de LÁTTAM, és ez a lényeg. Sőt, Levi is látta, együtt röhögtünk utána...

na, megyek sebet nyalogatni, tudom, ezt már többen túlélték, lásd Soosoo, bár ő mostanában nem jelentkezik :wink: és hát a barátném is tavaly májusban szülte meg az uccsó (3.) fiát, pont aznap, amikorra én vagyok kiirva...
bad luck... :wink:
Sebaj, Merse elleszünk mi ötöcskén...
és csak egy dal jut eszembe, amit rólam irtak, csak mikor tanultam az oviban, még nem tudtam, h rólam szól...
egy boszorka van...

szóval, spar pontokat lécci, mert vérzik a szivem

mellesleg ma pakoltunk, és találtam 10 pamapers pontot, amit már csak a hajamra kenhetek, bár láttam, h jövő májusig van a promóció, igy lehet, h h még vkihez betársulok...

és pakolásról jut eszembe, h átvittük az ágyat a másik szobába, Igi nem szólt semmit, csak furi volt, h nem akar elaludni, pedig délután sem aludt. Sirás, nyüszités, aztán egyszer csak kijön a nappaliba, és lefekszik a földre, pont oda, ahol az ágy állt... :cry: majdnem sirtam...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Bocs, ha nem reagálok mindenkinek, de csak kicsit tudtam olvasgatni karácsony óta! Timi már 1 hete nem alszik megint napközben!

Minden szüli- és névnaposnak utólag és előre is NAGYON BOLDOGOT kívánok!!!:):):) Holnapra Rékának boldog szülinapot!:)

Ünnepek nálunk jól teltek! Timi szépen el lett halmozva ajándékokkal, neki is sok volt kicsit egyszerre, ahogy láttam!
Ancsinak egyébként igaza lett! Megtámadott valami dög, azért voltam olyan rosszul! Voltam dokinál, kaptam antibiot és már javulgatok!

Kriszta!

Akkor nálatok is beütött a ménkű! Sok drukk! Írj majd, hogy vannak párod és apukád!:(

Neet!

Ilyen gyerek nincs is ("Eszci megy aludni")! Biztos csak kitaláltad! :D

Egyébként olyan érdekes...! Akármilyen mélyen alszom, mindig felébredek, ha Timi sír! Volt, hogy párom véletlenül becsukta mindkét ajtót, ami Timi és köztünk van és akkor is felébredtem a sírásra, pedig alig lehetett hallani! Tegnap éjjel meg azt álmodtam, hogy felriadt és bementem megvígasztalni, erre kimegyek és párom még fent volt, vitte be neki a tejet!:)

Curse!

Balogh doki magas, szemüveges, vékony, 40-50 közötti! Nekem is Ő volt a dokim, szerencsére nem volt rossz tapasztalatom!

Fülbevaló:
Nekem óvodás koromban lett kilövetve vagy belövetve a fülem-hogy kell ezt írni?! :shock: Én szerettem volna és olyan élénken él bennem az egész esemény, ahogy elmentünk, kaptam Frutti cukrot, mert ügyes voltam! Aztán otthon az ágyon ugráltam örömömben, hogy van fülbevalóm!:) Egyébként azt hallottam, hogy akupunktőrök nem javasolják a túl korai (csecsemő kori) fülbelövést! Én is akkor fogom Timinek, ha majd Ő akarja!

Edus!

Nyulasi dokinál én pár hete voltam! Az előtt nem láttam, csak névről ismertem! Nem nagyon tudok olyat, aki nála szült! A vizsgálatnál korrekt volt, bár nem vizsgált valami finoman!
Sajnos már mióta nem működik a hülye kereső a Babaneten! Úgy könnyebb lenne véleményeket megtudni a dokikról!
Reklamálni kéne az üzemeltetőknél, csak nem tudom hova kell írni!

Rózsaszín csokimáz nélküli szaloncukrot én is imádtam!:) Ki tudja miért nem gyártják, ha ekkora keletje lenne!

Képek nagyon klasszak Dominóról, Lencsiről, Adél babáról is!

Most más nem jut eszembe hirtelen!

A lényeg!

NAGYON BOLDOG, EGÉSZSÉGBEN, SZERENCSÉBEN GAZDAG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK NEKTEK! Ha már nem jönnék, csak jövőre!:)

ILdi
ildi76

Curse! Mi itt lakunk egymástól 10 percnyire. :) Megnéztem a térképen. Mi a Murányin lakunk, a Bikszádi u-hoz közel. Ha jó idő lesz, sétálhatnánk együtt a gyerekekkel. :) Ha van kedvetek. :wink: Még én sem mertem a két gyerek mellett szilveszteri bulit tartani.
Na jó felejtsük el a Balogh dokit, mert mindenkinek csak rossz élményei vannak vele kapcsolatban. Úgynéz ki, hogy csak én fogtam ki amikor jófej volt. :cry: :oops:

Jucusmamus! Mi történt a szülésednél? :shock:

Zanza! Rékának
Kép

Andi
andrea27

Zsanci!
sajnos nekem csak 2 db van, ha kell, valahogy átadom. (kb. 5 db-ot elveszítettem :( )de azt tudd, hogy hiába van valakinek teli füzete, csak 1 db drága edényt vehet rajta, nem többet, tehát nem tudsz társulni. :( lehet, hogy Macskaanyu gyűjtött még , csak most elfoglalt nagyon, írjál neki mélt, hátha nem olvassa a Bnetet.

Zuzi!
Lencse fotója tényleg C&A reklám, de most kapott a Mother Care-ből kis kordszoknyát, ami olyan édi, szilveszterre majd azt adom rá. ez a szülinapi rucija volt, de olyan keveset használtuk, hogy ki kell használni, hogy még rámegy :)
ancsipancsi

Zsan,

gratula a 3 fiúhoz!!!! :D :wink: :mrgreen: sztem tök király! ismerősnél hasonló helyzet volt aztán tíz évvel a harmadik srác után vállaltak mégegyet annyira vágytak kiscsajra; 41 volt az ismerős, maikor szült és kislány lett :D úgyhogy van remény :wink:

ez a pontgyűjtés nem úgy müxik, hogy egy füzettel csak egy edényt vehetsz meg? Hogy érted azt, hogy ha van teli füzetke, amiből nem mindent váltanál be? a füzeten az áll, hogy megvásárolhatja az xy főzőedény egyikét; ezt most hogy a búbánatban kell érenei akkor? :? nekem 12 hiányzik kcuf így lemaradni róla :wink: közben ülye tesómék mindig visszautasították a pöttyöket a pénztárnál hát normálisak ezek?! :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziaztok!

KOSZONOM SZEPEN MINDENKINEK A SOK-SOK DRUKKOT!
Nagyon sokat jelent.

Tomi:
hat...meg nagyon nem az igazi.Mivel meg mindig vannak a megfazasnak tunetei,meg mindig terheli a tudejet es befullad.Az oxigentol,amitol pedig jobban kellene lennie,csal rosszabbul van :shock: Napi 3 injekciot kap venasan,szornyen nez ki a keze.
Nagyon unja mar,elege van mindenbol,probalom tartani benne a lelket.
Tegnap Akos a telefonban tisztan mondta neki,hogy apa :D Elmondhatatlan nagy boldogsagot okozott ezzel Tominak.Eddig minden nap sikerult bejutnom Tomihoz,vmelyik csaladtag mindig jon Akoshoz,remelem,megtartjak jo szokasukat.

Apa:
tegnap reggel ota 2 orankent veszik tole e vert,de meg semmi eredmenyt nem tud.Hozza pedig meg menni sem tudok,mert a hatvani korhazban van.De jo a kedve,nincs elkeseredve.

Sajna Akos jobbankohog,taknyol is,de szerintem a foga miatt,mert allandoan rag valamit es sir.Szegenykem most nagyon-nagyon anyas,nem akar kiengedni meg a konyhaba se,nagyon nehezen hagyom itthon,es tokre nehez ez a dolog,dehat szuksegem van arra,hogy lassam Azuram.

Ancsi :)
Lencsi csodaszep!!! :D Es irigy-irigy,mert Akos meg mindig nem nagyon beszel,pedig ha olyanja van,ismetel utanunk mindent,de magatol esze agaban sincs.Neha ezen is parazok.

Zsanci :)
Gratula Mersehez :D Asszem,en majd kovetni foglak,mert tuti biztos vagyok benne,hogy fiaim lesznek.

Edus :)
En Nyulasinal szultem,fogadott dokim volt+Toth Irennel.Nagyon meg voltam vele elegedve,en szemely szerint imadom,de ezt mar szules elott is elerte nalam,mert hatalmas empatiarol tett nalam tanubizonysagot.Ha barmi kerdesed van,irj ide,szivesen valaszolok:
krisztina_buriankukacyahoo.com

Curse :)
Jaj de eeeeeeeeeeeeeeedes Adelbaba :D (en majdnem Adel lettem,csak aztan Apukam leszavazta,pedig gyonyoru nev)

Indi :)
Anyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam,mar kesz ferfi Domino,es asszem,par ev mulva meg fog gyulni a bajod a csajokkal.

No megyek,tanulnom kellene...
bkrityo

Kriszta!

akkor haza se engedték férjedet? :( azt hittem mégis haza mehet szilveszterre. szegények!!! :( küldjük tovább a ++++++++++-okat!!!

Szrekuc!
de sajnos így van, egy papírral csak egy edényt lehet venni. :(
ancsipancsi

Andrea!

Egyszerűen nem jött be ...
20170114224602

Ildi, még mindig itt röhögök Neetnek szóló írásodon. :mrgreen:

Zsan, akkor most helyetted is Queent hallgatok. :wink:
Hol voltatok UH-on?

Andi27 köszi
zanza

Andi!

Tőlünk egy sarokra van a Bikszádi utca! :) De Murányi utca nem rémlik! Vagy ez egy másik Bikszádi? :roll: Mi Albert utcában lakunk!

Kriszta!

Szegény párod! Jobbulást neki!:( Apukádnak is!

Zsan!

Hát ez nem semmi! 3 fiú!De szerintem minden kombinációnak megvan a varázsa! Annak is, ha egy családban 3 fiúgyerek van! És olyan jó, hogy párod és Te is ilyen klasszul álltok a dologhoz! :)
Igi és az ágy! :(

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Zsan,
Akkor ezek szerint a csajok hiába drukkoltak a kislánynak :D Mindenesetre gratulálok a harmadik fiúhoz :D Szerintem ez így is tökéletes lesz. :D

Szrekuc sztorijáról jutott eszembe az egyik ismerősünk bátyja. Náluk fordított volt a helyzet. Két lányuk volt és harmadiknak nagyon szerettek volna egy kisfiút, be is próbálkoztak. Az eredmény sikeres volt, csak duplán :lol: szóval csinyán kell bánni az ilyen döntésekkel :D

Andi,
Persze, szívesen megyünk sétálni :D Megdumáltuk :D Lecsekkoltam én is térképen, tényleg közel vagyunk egymáshoz :D

Ildi,
te is Érden laksz? Az ottani utcákat taglaljuk Andival :D Csak azért lepődök meg, mert az avatarodon bp van. :D :?

Bkrityo,
Hát ezek tényleg nem jó hírek :( De legalább Ákos jókedvre deríti a párodat :D Kitartás!!!

Kép Kép
curse

Zanza Rékájának boldog 2. szülinapot kívánunk!
A többit majd ha az én 2 évesem bevonul az ágyába. Ma fél 4-fél 5 között sütött nekem kalácsot és énekelt és kakaózott, nem vagyok álmos... :wink:
neet
neet

Neet, köszi!
Szegény Te! JÓ reggelthez szólt a nóta? :lol:
zanza

először is, Réka Lilit istenke éltesse a 2. szülinapján!!! :D

Kép

votiv 8)
votiv

Zanza ! Ne csigázz, mesélj! Már nagyon fáj? :wink: Este 8-ig még sok minden történhet :lol:

Valaki betenné azt az aranyos képet a két éve decemberi dedekről, amit nemrégen feltettetek? Ilyen volt - ilyen lett :)

Neet :) Teljes anyai együttérzésem! Az éneklés különösen jól eshetett :)
Tudom már, mit akartam: van itt a helyi CBA-ban egy újságos stand, ott láttam NÉMÓ magazint, amiben van műanyag cápa, gyilkos bálna, rozmár és rája - fürdőjátéknak néznek ki. Szeretnéd Eszcinek? Én nagyon félelmetesnek találom őket, de leánykád vagány egyed, hátha...

Két héten belül tervezek egy Őrs vezér terei ikejás látogatást, mert elönt bennünket a játék - persze minden játék: kiscipő meg üres doboz, frincig-francig, de nem tudok már lépni tőlük. Szívesen taliznék! Például Bendit is jól megnézném magamnak, biztos óriásit nőtt!

indianyo

Neet, talán összebeszélt a jegyespár, Isti is fenn volt épp akkor! de ő most szerencsére alszik :twisted:
aztán ahogy Istipókot sikerült végre lenyomnom, rákezdett a pocaklakó... egy pillanatra elgondolkodtam, mi lesz velem fél év múlva? :shock: :lol:

Zsanci, három fiú - sírok és nevetek... bár tom, hogy nem nagy vígasz, de a csajomnak még nincs párja, és bármelyik isteni kispasidhoz szívesen adnám!!! legalább lenne egy cuki menyed :wink:

Krityó, továbbra is mennek a drukkok, remélem párod és édesapád is gyorsan javul, és hamar hazamehetnek!!! Ákos nagyon édes lehetett az apá-val! és ne aggódj, ha Ákos még nem beszél, azt mondják a fiúk ebben lustibbak, ráadásul simán elkezdheti egyik napról a másikra! egyébként Isti sem beszél, pedig ő majd félévvel idősebb Ákosnál, és rá is azt mondják, hogy ez nem "kóros", csak neki már kell egy kis rásegítés, mondókázás, gyakorlatok - de tuti biztos vagyok benne, hogy Nektek enélkül is el fog indulni, hamarabb mint gondolnád!

Ancsi, Lencsi szépséges kis csinibaba, ejha! és tök jó kis beceneveitek vannak :D

Curse, Adél nagyon cuki, és biztos, hogy már lát és figyel!

fülbevaló: 5 éves nagylányként nekem állati nagy élmény volt, hogy végre belőtték a fülem, addigra könyörögtem ki :) a csajomra is ez vár, majd ha ő kéri, akkor lesz neki.

Indi, Zanza, itt a cikk: http://vasarnapihirek.hu/?page=14

ma egész nap szalma vagyok, apafej a gyerekei után rohangál, de közölte, ha akarok, főzhetek :twisted:
na, most meg felkelt a kis tyrannoszauruszom...

votiv 8)
votiv

Kókusz nagy fiának Benninek boldog szülinapot! :lol:

Votiv, köszi a köszöntést!
A cikket már olvastam, jelentem - király! Kiváncsi vagyok, ha vki nem olvasta a regényt előzőleg, akkor mi jöhetett le neki ebből az egészből. :roll:

Indi, ilyenkor már nagyon unatkoztam és fáztam a szülőszobán, mert oxitocin-teszten voltam épp. Apa kint keresztrejtvényt fejtett. :lol: Délben megvizsgált az a doki, kinek nevét nem mondjuk ki, és utána "spontán" burkot repesztett. :twisted: Délben elmehettem ebédelni, a kétfogásos ebédből a kétkanálnyi levest meg is ehettem, aztán délután már be is szivároghattunk a szülőszobára bő 3 ujjnyival.
zanza

Zanza!
bocs, de én egy nappal korábban köszöntöttem. remélem Makka nem haragszik meg :).

Votiv!
klassz becenevek? :) szerintem elég égő, csak most a poén kedvéért írtam be. de egymás között jót röhögünk mindig rajta.
végül vagy elkerülte a figyelmem, vagy nem írtad, de vettél apafejnek valami ajándékot? és mit rejtett az ágy alatti nagy doboz, ha nem titok?

én készülök 1000-rel, mert szilveszteri vendégek jönnek (babástúúú), főzök, stb. mivel a köhögés tegnap még mindig rusnya volt, elkezdtem újra inni a Stodalt és csodát tett!!!
ancsipancsi

Sziasztok Lányok!

Először is RÉKÁNAK ÉS BENINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!

A betegeskedőknek pedig, beleértve az apukákat, nagyszülőket is mielőbbi gyógyulást! +++++

Mostanában megint sokat fordítottam, így a gép előtt ülve csak arra volt időm, hogy néha beleolvassak az eseményekbe, és persze a képeket megnézzem. Minden gyerkőc nagyon szépséges, és nagyon megnőttek!

Nálunk a Karácsony nagyon jól telt, Emma örült a fának, az ajándékoknak. Nekünk pedig az volt a legnagyobb ajándék, hogy Karácsony előtt pár nappal végre eladtuk a lakásunkat, ráadásul úgy, hogy költözésig maradhatunk benne.
Voltunk 4d-s uh-n is, és kiderült, hogy Emmának öcsikéje lesz
:D Csak a nevekkel vagyunk még bajban, egyelőre semmi épkézláb ötletünk nincs, de még van pár hónapunk.

MINDENKINEK NAGYON BOLDOG ÉS SIKERES ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!![/b]

Kép
Kép
manoka11

És akkor egy kép Emmáról szenteste:

Kép
manoka11

Kép

Hát akkor a "spontán burokrepesztést" és egyéb csúnyaságokat elfelejtendő hamarosan megszületik Réka Lili, kinek és ki anyukájának kívánok csodaszép Óévbúcsúztatót és születésnapi mulatozást!

Ezt a képet Dominóval együtt választottuk, különösen tetszett neki a csillagszóró - eredetiben ez egy angol nyelvű mozgó képeslap, sokszor meg kellett néznünk :)

Mi most épp rontunk-bontunk, úgyhogy nem biztos, hogy estig erre járok, ne dolgozzátok magatokat fáradtra a konyhában, takarítás is megvár, pihenjetek és élvezzétek a családi együttlétet!

indianyo

RÉKA LILINEK MI IS BÓDOGOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!! Éljenek a kétévesek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!
Alszik a jócsont. :) Nála ez olyan vicces, ha nem alszik éjjel, nem alszik nappal sem- fél 12-12 körül már mindig kidől, most negyed 2ig húzta.

Indi,
halas izé érdekel, majd megnézem. Bár már hónaljig járunk a halban, de ebből sose elég. :)

Drukkokat köszi, barátném megszült az éjjel, minden oké, baba nem is kicsi, főleg ahhoz képest, h lett volna még egy szűk hónapja. (2600/52) És kb 3 óra alatt! 8)

Zsanci,
gratula a következő trónörököshöz! Ezek szerint ha MINDENKÉPP kell egy lány is, majd pár év múlva megint drukkolhatunk..? :wink:

És persze:
B Ú É K minden kedves babanetes ismerősnek, anyukának, apukának és a babóknak!!!
neet
neet

Réka Lili Makkának és Beninek boldogságos szülinapot kívánunk!

és minden kedves Fórumlakónak is Boldog, Békés, rengeteg szeretettel teli, nevetésben, ölelésben, szép élményekben gazdag következő esztetndőt kívánunk mi, az összes

Macsekok
macskanyu

Zanza :) Akkor helyesbítek: Rékának MA nagyon boldog szülinapot!!

Zsan :) Gratula a 3. fiúhoz! Mikor voltatok uh-on?

Curse :) A szilveszteri buli nálunk idén kimerül a tapétázásban :lol: és különben is minden nap voltak nálunk vendégek a héten, most már egy kis nyugira vágyom... :wink:

Ancsi :) Milyen igazad van: tényleg ki kell használni, amíg jó a ruci! Bálint kapott az egyik nagynénitől egy kantáros farmert és helyből kicsi lett... de majd jó lesz a kistesónak :wink:

Ildi :) De jó, hogy javulsz! Párod lába hogy van? A héten Bálint is nehezebben alszik el napközben, vhogy "kiestünk" a hétköznapokból, vagy nem tudom mire fogni, de szokatlan neki, hogy apa itthon van és mindig jön vki vendégségbe, szinte túl sok az inger és nem akar "kikapcsolni". :? Lehet, hogy Timinél is hasonló a helyzet?

Kriszta :) Ákosnak gratula az "apa"-hoz, olyan szép is ez! :D Nektek meg további +++++++-ok!!!

Manóka :) Emma nagyon szépséges a képen! Lakáseladáshoz gratula! Remélem most már lesz időd pihenni is!

Neet :) Isten hozta a barátnőd babáját! Tényleg szép súly és idő (3 óra :shock: )! Nálunk is volt műsor az éjjel :mrgreen: aztán reggel persze 9-ig húzta a lóbőrt a nagyfiú, és csak most tudtuk ágybadugni...

Mindenkinek nagyon boldog Új Évet!!!
Kép
denizsa

Neet!
Gratula a barátnődnek a babához!

Deni!
Én is remélem, hogy kicsit nyugisabb lesz az év eleje, bár a költözéssel kapcsolatban még vannak intéznivalók. De az már legalább jó, hogy több lakásnézőt nem kell fogadnom, mert már nagyon kezdett elegem lenni.
A férjem új helyen kezd dolgozni, így az is sokmindenen változtathat, de ez majd menet közben derül ki.

Du. megyünk Beetékhez "szilveszterezni" persze csak amíg a csajok ki nem dőlnek :lol:

Kérdés: a cukorterheléses vizsgálatot mikor kell csinálni? Mert én 23. hétre emlékszem, de mire legközelebb megyek a dokimhoz, és beutalót ad, az már a 25-26. hét lesz, az még nem késő?
manoka11

Indi, kár, hogy nem előbb olvastalak, mert már 2 órát álltam a konyhában :twisted: rántott pulykamell és rósejbli volt a menü. még szerencse, hogy holnap nem főzök, a dédikéhez megyünk újévi malacpecsenyére (bocs malackák :()

Manóka, szia! :D cukorterhelés 24-28. hét közt van, nem késel le róla! gratulálok a kisfiatokhoz :D
Beetet puszilom, néha-néha jelentkezzen be! :)

Macsek, de jó, hogy Te is jöttél :D hogy vagytok? házacska készülget? vizsgák? mondjak vmi vicceset? karácsony előtti pénteken az asztalos felhívott, hogy majd januárban jön :twisted: :twisted:
ez már majdnem a Godot-ra várva :twisted:

Ancsi, hallanád csak a mi beceneveinket! :lol: a nagy dobozban dvd-lejátszó volt, hogy haladjunk a korral :D apafej megunta a mákos, agyonhasznált vhs-eket :lol: tőlem kapott egy decathlonos polárt, ami nagyon bejött neki, és végül még egy Baileyst is hozzácsaptam :wink: ma este azzal koccintunk :)

Kókuszka Benijét is isten éltesse!!!! :D

votiv 8)
votiv

Manóka, azt nem is kérdeztem, hogy hová fogtok költözni?

Neet, a baba kisfiú vagy kislány? mi a neve? és végül a választott kórházban született? ugye ő már nem számít koraszülöttnek? a méretei teljesen okésak, gondolom a szüleinek nagy kő esett le a szívéről. hát sok boldogságot és sok finom tejecskét nekik!

votiv 8)
votiv

Votiv!
ugye a Baileyst magadnak vetted? :) nálunk a zuram nem iszik ilyen lányos italokat, csak durván erőseket :)))) (mivel rossz a mája, nem sűrűn teszi)
Manókáék - hátha nem jön mostanában :) - a Kelenföldi pu-hoz közeli új építésűbe költöznek, tök kafa, én már láttam az alaprajzot, lesz benne nagy nappali. férjed hol néz újakat? Bp-en, vagy "vidéken"? abban a 6 lakásosban, ahol mi veszünk (XXII. ker.), még van 1 lakás, ami eladó. februárban meglesz a használatbavételi engedély is rá, szóval még csak nem is lutri. (és nincsenek gipszkarton falak se :) ). mint egyedülálló anya, igénybe veheted rá a szocpolt, mindkét gyerekedre szerintem.

Manóka!
úgy sikerült elpásszintani a lakást, ahogy tervezted, szóval jó áron? örvendj, hogy megúsztál egy fölösleges költözést. én még fel se fogtam, hogy 2 hónap múlva újra kezdtem az egészet. :/

Benit Isten éltesse!

képzeljétek, egy ismerősömnek ma született babája! ami a lényeg, hogy 3 fia volt már a csajnak, de szeretett volna egy lányt. és most lányka lett!!! :D
ancsipancsi

Pocak Drága! Szeretném visszaadni a Pesztonka készülékedet, mert nem tudom hová eldugni és fiamnak az az egyik kedvenc doboza, amit jól lehet(ne) a földhöz csapkodni :shock: Szóval amíg még épségben bírom tartani, hadd adjam vissza, léccilécci!

Macsinkó! Hiányzol!!!!!!!!!!!!!!!! Írjál egy olyan jó hosszút, mint régen, sok képpel és mesélj!!! Pont tegnap gondoltam rá: Fülicsek hogy halad a kismozgásokkal? És Fülecske is mindjárt születik :)

Votiv :) Legalább finom volt az ebéd? Jó kis cikket kanyarintottál - kíváncsi vagyok a reagálásokra :)

Szia Manóka! Jó bulit a lányokkal! Hová költöztök?

indianyo

Neet,
Gratulálok a barátnődnek és a 3 órához is :shock: :lol: És tényleg nem pici baba.

Manóka,
Emma nagyon édes :D Gratulálok a kisöcsihez :D Emma mit szólt?

Deni,
Én is hasonlóképpen vagyok, elég volt karácsonykor a 3 nap, amikor jöttek hozzánk ezerrel, ráadásul apa nem tudott segíteni, mert éppen akkor volt a csúcson betegségében. Mondjuk lehet h nem lábalt ki belőle, mert most nagyon fájlalja az arcát. Remélem nem arcüreggyulladás :? Azt ugye nem lehet elkapni? Az a vicc h soha sem volt ennyire beteg mióta ismerem. Féltem a kiscsajszit :(

Beninek BOLDOG SZÜLINAPOT!!! :D

Végül pedig kívánok mindenkinek NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET és aki megy JÓ BULIZÁST!!!

Kép Kép
curse

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?